Pas sulmit kibernetik në Shqipëri qëndrojnë iranianët, thotë kompania amerikane

para 3 dite - Zeri

Një prej kompanive kryesore amerikane që trajtojnë çështje të sigurisë kibernetike, Mandiant ka deklaruar se sulmi kibernetik që mbylli përkohësisht pjesën më të madhe të shërbimeve digjitale të qeverisë...

Pas sulmit kibernetik në Shqipëri qëndrojnë iranianët, thotë kompania amerikane

para 3 dite - TV21

Një prej kompanive kryesore amerikane që trajtojnë çështje të sigurisë kibernetike, Mandiant ka deklaruar se sulmi kibernetik që mbylli përkohësisht pjesën më të madhe të shërbimeve digjitale të qeverisë...

Amerikanët e zbulojnë se kush i kreu sulmet kibernetike në Shqipëri

para 3 dite - Fakte

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Pas sulmit kibernetik në Shqipëri qëndrojnë iranianët, thotë kompania amerikane

para 3 dite - Top24

Një prej kompanive kryesore amerikane që trajtojnë çështje të sigurisë kibernetike, Mandiant ka deklaruar se sulmi kibernetik që mbylli përkohësisht pjesën më të madhe të shërbimeve digjitale të qeverisë...

Amerikanët e zbulojnë se kush i kreu sulmet kibernetike në Shqipëri

para 3 dite - Argument

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Amerikanët e zbulojnë se kush i kreu sulmet kibernetike në Shqipëri

para 3 dite - Medial

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Sulmi kibernetik në Shqipëri, VOA: Mund të ketë ardhur nga aktorë iranianë

para 3 dite - FaxWeb

Sulmi kibernetik në Shqipëri ka gjasë të ketë ardhur nga aktorë iranianë. Është ky konkluzioni ku ka mbërritur një prej kompanive kryesore amerikane në fushën e kibernetikës, e quajtur ‘Mandiant’. Referuar...

Amerikanët e zbulojnë se kush i kreu sulmet kibernetike në Shqipëri

para 3 dite - InFokus

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

VOA: Pas sulmit kibernetik fshihen hakera iranianë

para 3 dite - Klan

VOA: Pas sulmit kibernetik fshihen hakera iranianë Raporti kompanisë amerikane tregon synimin e tyre Sulmi kibernetik në Shqipëri ka gjasë të ketë ardhur nga aktorë iranianë. Është ky konkluzioni ku ka...

Amerikanët e zbulojnë se kush i kreu sulmet kibernetike në Shqipëri

para 3 dite - Daily News

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Amerikanët e zbulojnë se kush i kreu sulmet kibernetike në Shqipëri

para 3 dite - Zhurnal

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane zbulon se pas sulmit kibernetik në Shqipëri janë iranianët

para 3 dite - Koha.net

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime digjitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Sulmi kibernetik në Shqipëri, kompania amerikane: Vepër e hakerëve pro-iranianë

para 3 dite - ATV Live

Një sulm kibernetik mbylli përkohësisht shërbimet publike online dhe faqet qeveritare të Shqipërisë më 17 korrik. AKSHI bëri me dije se bëhej fjalë për një sulm kibernetik nga jashtë Shqipërisë. Kompania...

Amerikanët e zbulojnë se kush i kreu sulmet kibernetike në Shqipëri

para 3 dite - Lajmi.net

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane: Pas sulmit kibernetik në Shqipëri, me gjasë aktorë iranianë

para 3 dite - Portalb

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Pas sulmit kibernetik në Shqipëri, me gjasë aktorë iranianë

para 3 dite - RTK

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane: Pas sulmit kibernetik në Shqipëri, me gjasë personazhe iranianë

para 3 dite - Shenja

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Amerikanët e zbulojnë se kush i kreu sulmet kibernetike në Shqipëri

para 3 dite - Top24

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Amerikanët e zbulojnë se kush i kreu sulmet kibernetike në Shqipëri

para 3 dite - Debat

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane tregon shtetin: Kush fshihet pas sulmit kibernetik në Shqipëri

para 3 dite - Ina

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Amerikanët i bien në fije kush kreu sulm kibernetik në Shqipëri

para 3 dite - Gazeta Metro

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

“Kërcënim aktiv”, kompania amerikane: Ja kush fshihet pas sulmit kibernetik...

para 3 dite - BalkanWeb

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Amerikanët zbulojnë kush kreu sulm kibernetik në Shqipëri

para 3 dite - Periskopi

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Sulmi kibernetik në Shqipëri, kompania amerikane: Mund të jetë vepër e hakerave iranianë që donin të pengojnë samitin e “Iranit të Lirë”

para 3 dite - Telegrafi

“Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime digjitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Sulmi kibernetik në Shqipëri, kompania amerikane: Mund të jetë vepër e hakerave iranianë që donin të pengojnë samitin e “Iranit të Lirë”

para 3 dite - GazetaBlic

“Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime digjitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Amerikanët i bien në fije kush kreu sulm kibernetik në Shqipëri

para 3 dite - Bota Press

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane tregon shtetin: Kush fshihet pas sulmit kibernetik në Shqipëri

para 3 dite - Syri.net Kosova

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane tregon shtetin, ‘Zëri i Amerikës’: Kush qëndron pas sulmit kibernetik në Shqipëri

para 3 dite - Panorama

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane tregon se kush fshihet pas sulmit kibernetik në Shqipëri

para 3 dite - Shekulli

Publikuar më 05.08.2022 nga Shekulli Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve...

Kompania amerikane tregon shtetin: Kush fshihet pas sulmit kibernetik në Shqipëri

para 3 dite - Bota Sot

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Sulmi kibernetik/ Kompania amerikane: Mund të jetë vepër e hakerave iranianë, që donin të pengojnë samitin e “Iranit të Lirë”

para 4 dite - Top Channel

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime digjitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane tregon shtetin: Kush fshihet pas sulmit kibernetik në Shqipëri

para 3 dite - ABC News

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane zbulon kush shtet fshihet pas sulmit kibernetik në Shqipëri

para 4 dite - Albeu

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane: Pas sulmit kibernetik në Shqipëri, me gjasë aktorë iranianë

para 4 dite - Vizion Plus

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane tregon shtetin: Kush fshihet pas sulmit kibernetik në Shqipëri

para 3 dite - Java News

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Sulmi kibernetik në Shqipëri, kompania amerikane: Vepër e hakerëve pro-iranianë

para 3 dite - KosovaPress

Një sulm kibernetik mbylli përkohësisht shërbimet publike online dhe faqet qeveritare të Shqipërisë më 17 korrik. AKSHI bëri me dije se bëhej fjalë për një sulm kibernetik nga jashtë Shqipërisë. Kompania...

Sulmi kibernetik në Shqipëri, kompania amerikane: Mund të jetë vepër e hakerave iranianë që donin të pengojnë samitin e “Iranit të Lirë”

para 3 dite - Lajm

“Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime digjitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane: Pas sulmit kibernetik në Shqipëri, dyshohet për aktorë iranianë

para 4 dite - Zeri

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kush fshihet pas sulmit të hakerave në e-albania? Kompania e njohur amerikane zbulon shtetin

para 3 dite - FaxWeb

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane tregon shtetin: Kush fshihet pas sulmit kibernetik në Shqipëri

para 4 dite - Tetova Sot

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane: Pas sulmit kibernetik në Shqipëri, me gjasë aktorë iranianë

para 4 dite - Arbresh

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane: Pas sulmit kibernetik në Shqipëri, me gjasë aktorë iranianë

para 4 dite - Arbresh

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

Kompania amerikane: Pas sulmit kibernetik në Shqipëri, me gjasë aktorë iranianë

para 4 dite - Zëri i Amerikës

Një sulm kibernetik që mbylli përkohësisht shumë shërbime dixhitale të qeverisë shqiptare dhe faqe interneti në mes të muajit korrik, ka të ngjarë të jetë vepër e hakerëve pro-iranianë që synonin të prishnin...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK