Kolona në kufi, pritje deri katër orë në Merdare

para një jave - Reporteri

Qytetarët që duan të dalin nga Kosova përmes pikës kufitare në Merdare, po detyrohen të presin deri në 4 orë. Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në këtë pikë daljet po zgjasin deri në 260 minuta....

Pritje deri në katër orë në Merdar për të dalë nga Kosova

para një jave - Revista

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’i kaluar pushimet e verës tashmë kanë nisur...

Kolona të gjata/Pritje deri në 4 orë në Merdarë

para një jave - Gazeta Express

Qytetarët që duan të dalin nga Kosova përmes pikës kufitare në Merdare, po detyrohen të presin deri në 4 orë. Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në këtë pikë daljet po zgjasin deri në 260 minuta....

Kjo është gjendja aktuale në pikën kufitare në Merdar për të dalë nga Kosova

para një jave - Zhurnal

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’i kaluar pushimet e verës tashmë kanë nisur...

Gjendja në vendkalimet kufitare – pritje deri në katër orë në Merdar për të dalë nga Kosova

para një jave - Syri.net Kosova

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’i kaluar pushimet e verës tashmë kanë nisur...

Kaq orë ka pritje në Merdare për të dalë nga Kosova

para një jave - OraInfo

Ende po ka pritje në pikat kufitare në Merdare. Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë...

Kolona të gjata/Pritje deri në 4 orë në Merdarë

para një jave - Infokusi

Qytetarët që duan të dalin nga Kosova përmes pikës kufitare në Merdare, po detyrohen të presin deri në 4 orë. Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në këtë pikë daljet po zgjasin deri në 260 minuta....

Pritje deri në katër orë në Merdar për të dalë nga Kosova

para një jave - Kallxo

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’i kaluar pushimet e verës tashmë kanë nisur...

Pritje të gjata në Merdar, mërgimtarët presin deri në katër orë për të dalë nga Kosova

para një jave - Bota Sot

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’i kaluar pushimet e verës tashmë kanë nisur...

Gjendja në vendkalimet kufitare – pritje deri në katër orë në Merdar për të dalë nga Kosova

para një jave - Telegrafi

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve me bashkatdhetarë që po vijnë t’i kalojnë pushimet në Kosovë, por edhe të atyre që po kthehen...

Gjendja në pikat kufitare – pritje deri në katër orë në Merdar për të dalë nga Kosova

para një jave - Indeks online

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’i kaluar pushimet e verës tashmë kanë nisur...

Gjendja në vendkalimet kufitare – pritje deri në katër orë në Merdar për të dalë nga Kosova

para një jave - GazetaBlic

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve me bashkatdhetarë që po vijnë t’i kalojnë pushimet në Kosovë, por edhe të atyre që po kthehen...

Pritje deri në katër orë në Merdar për të dalë nga Kosova

para një jave - Lapsi

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’i kaluar pushimet e verës tashmë kanë nisur...

Pritje deri në katër orë në Merdar për të dalë nga Kosova

para një jave - Debat

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’i kaluar pushimet e verës tashmë kanë nisur...

Pritje deri në katër orë në Merdar për të dalë nga Kosova

para një jave - Lajmi.net

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’i kaluar pushimet e verës tashmë kanë nisur...

Kjo është gjendja në pikat kufitare

para një jave - Bota Press

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’i kaluar pushimet e verës tashmë kanë nisur...

Mërgimtaret kthehen në diasporë, kolona të gjata në pikat kufitare

para një jave - Insajderi.org

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’i kaluar pushimet e verës tashmë kanë nisur...

Kjo është gjendja aktuale në pikën kufitare në Merdar për të dalë nga Kosova

para një jave - Arbresh

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’i kaluar pushimet e verës tashmë kanë nisur...

Pritje të gjata në vendkalimet kufitare, krijohen kolona

para një jave - Periskopi

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’i kaluar pushimet e verës tashmë kanë nisur...

Mbi tre orë pritje, hyrje-dalje në Merdare

para një jave - Syri.net Kosova

Pritjet e gjata për të hyrë dhe dalë nga Kosova janë rikthyer sërish në pikën kufitare në Merdare. Sipas, Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitarë mbi tre orë janë duke pritur qytetarët për të hyrë dhe...

Mbi tri orë pritje për hyrje-dalje në Merdar

para një jave - Zeri

Pritjet e gjata për të hyrë dhe dalë nga Kosova janë rikthyer sërish në pikën kufitare në Merdar. Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, mbi tri orë janë duke pritur qytetarët për të hyrë dhe...

Mbi tri orë pritje, hyrje-dalje në Merdare

para një jave - Telegrafi

Pritjet e gjata për të hyrë dhe dalë nga Kosova janë rikthyer sërish në pikën kufitare në Merdare. Sipas, Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitarë mbi tri orë janë duke pritur qytetarët për të hyrë dhe...

Mbi tre orë për të hyrë dhe dalë nga pika kufitare në Merdare

para një jave - Kallxo

Mbi tre orë janë pritjet për të hyrë dhe dalë nga Kosova në pikën kufitare në Merdare. Sipas njoftimit të Ministrisë së Punëve të Brendshme, në pikën kufitare në Merdare, radha e automjeteve në dalje është...

Më shumë se tri orë pritje në pikën kufitare në Merdarë

para një jave - Revista

Të premten e pesë gushtit, Raporti i Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar për kolonat dhe pritjet e gjata në pikat kufitare, të cilat bëjnë lidhjen mes Kosovës dhe Serbisë. Pritjet më të...

Pritje dhe kolona të gjata gjatë daljes nga Kosova në Merdarë dhe tek Dheu i Bardhë

para një jave - Syri.net Kosova

Sot në mëngjesin e ditës së premte, fluksi i mërgimtareve për të dalur nga vendkalimet kufitare në Kosovë është i madh. Sipas të dhënave nga Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, në pikën kufitare në...

Pritjet deri në tri orë në Merdare për të kaluar kufirin.

para një jave - OraInfo

Llugë në Merdare, pritjet deri në tri orë për të kaluar kufirin. Mërgimtarët kosovarë kanë nisur të kthehen në Perëndim, pas pushimeve në vendlindje. Si pasojë e fluksit të madh, në pikën kufitare në Merdar...

Kolona të gjata në Merdare, mërgimtarët presin më shumë se 8 orë për të dal nga Kosova

para një jave - Bota Sot

Në pikën kufitare Merdare janë krijuar kolona të gjata të veturave për të dalë nga Kosova, kryesisht mërgimtarë që po kthehen në vendet e tyre. Në kufirin me Serbinë, mërgimtarët akuzojnë shtetin fqinj...

Pritje dhe kolona të gjata gjatë daljes nga Kosova në Merdarë dhe tek Dheu i Bardhë

para një jave - Reporteri

Sot në mëngjesin e ditës së premte, fluksi i mërgimtareve për të dalur nga vendkalimet kufitare në Kosovë është i madh. Sipas të dhënave nga Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, në pikën kufitare në...

Mbi tri orë pritje, hyrje-dalje në Merdare

para një jave - Lapsi

Pritjet e gjata për të hyrë dhe dalë nga Kosova janë rikthyer sërish në pikën kufitare në Merdare. Sipas, Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitarë mbi tri orë janë duke pritur qytetarët për të hyrë dhe...

Gjendja në pikat kufitare/ Pritje të gjata në Merdarë

para një jave - Infokusi

Ndonëse dje u raportua se në pikat kufitare gjendja ka filluar të normalizohet, të premten sërish u krijuan kolona te gjata në pikën kufitare në Merdarë, shkruan Gazeta Infokus. Sipas Qendrës Kombëtare...

Mbi tri orë pritje, hyrje-dalje në Merdare

para një jave - Gazeta Metro

Pritjet e gjata për të hyrë dhe dalë nga Kosova janë rikthyer sërish në pikën kufitare në Merdare. Sipas, Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitarë mbi tri orë janë duke pritur qytetarët për të hyrë dhe...

Mërgimtari nervozohet me Kurtin: 5 orë pritje në kufi, s’ka votë më për të bashkë me 40 anëtarët e mi

para një jave - Syri.net Kosova

Një mërgimtar është shprehur tejet i nervozuar me procesin e ngadalshëm të kalimit në pikën kufitare në Jarinjë. Ai ka treguar se në këtë pikë kufitare ka deri në 5 orë pritje. Mërgimtari thotë se kryeministri...

Mbi tre orë pritje, hyrje-dalje në Merdare

para një jave - ATV Live

Pritjet e gjata për të hyrë dhe dalë nga Kosova janë rikthyer sërish në pikën kufitare në Merdare. Sipas, Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitarë mbi tre orë janë duke pritur qytetarët për të hyrë dhe...

Pritjet deri në tri orë në Merdarë për të kaluar kufirin

para një jave - Epoka e Re

Mërgimtarët kanë nisur të kthehen në Perëndim, pas pushimeve në vendlindje. Si pasojë e fluksit të madh, në pikën kufitare në Merdarë janë krijuar kolona të gjata për të dalë nga Kosova. Sipas Qendrës...

Pritjet deri në tri orë në Merdarë për të kaluar kufirin

para një jave - Ekonomia Online

Mërgimtarët kosovarë kanë nisur të kthehen në Perëndim, pas pushimeve në vendlindje. Si pasojë e fluksit të madh, në pikën kufitare në Merdar janë krijuar kolona të gjata për të dalë nga Kosova. Sipas...

Pritje të gjata në pikat kufitare

para një jave - Arbresh

Vazhdojnë pritjet e mundimshme të mërgimtarëve në pikalimet kufitare që lidhin Kosovën e Serbinë. Siç njofton Ministrua e Punëve të Brendshme e Kosovës, në Merdare pritjet për të hyrë ose dal nga Kosova...

Pritje dhe kolona të gjata gjatë daljes nga Kosova në Merdarë dhe tek Dheu i Bardhë

para një jave - Bota Press

Sot në mëngjesin e ditës së premte, fluksi i mërgimtareve për të dalur nga vendkalimet kufitare në Kosovë është i madh. Sipas të dhënave nga Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, në pikën kufitare në...

Mërgimtari nervozohet me Kurtin: 5 orë pritje në kufi, s’ka votë më për të bashkë me 40 anëtarët e mi

para një jave - Bota Sot

Një mërgimtar është shprehur tejet i nervozuar me procesin e ngadalshëm të kalimit në pikën kufitare në Jarinjë. Ai ka treguar se në këtë pikë kufitare ka deri në 5 orë pritje. Mërgimtari thotë se kryeministri...

Nisja e mërgimtarëve drejt Kosovës, ja sa po presin në pikat kufitare

para një jave - Periskopi

Tash kur mërgimtarët janë nisur për Kosovë pritjet në kufi janë më të gjata, shkruan Periskopu. Sot situata po duket të jetë më mirë, për dallim nga ditët tjera ku pritjet shkojnë edhe me orë. Sipas Qendrës...

Nisja e mërgimtarëve drejt Kosovës, ja sa po presin në pikat kufitare

para një jave - Periskopi

Tash kur mërgimtarët janë nisur për Kosovë pritjet në kufi janë më të gjata, shkruan Periskopu. Sot situata po duket të jetë më mirë, për dallim nga ditët tjera ku pritjet shkojnë edhe me orë. Sipas Qendrës...

Kolona në Merdarë, pritje deri në 1 orë e gjysmë

para një jave - Reporteri

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdar ku pritjet në dalje janë deri në një...

Mbi 1 orë e gjysmë pritje në Dheun e Bardhë dhe Merdar

para një jave - Koha.net

Pritje deri në një orë e 40 minuta janë në dalje të pikëkalimit kufitar te Dheu i Bardhë të enjten. Rreth një orë e gjysmë njerëzit po presin për të dalë edhe nga pikëkalimi në Merdar sot. Derisa, në Jarinje...

Deri në 1 orë e 40 minuta pritje në kufij

para një jave - RTV 21

Mëngjesin e sotëm janë rikthyer sërish pritjet e gjata në disa prej pikave kufitare, në dalje të tyre. Deri në 1 orë e 40 minuta janë pritje në dalje pikës kufitare të Dheu i Bardhë ku kolona e automjeteve...

Situata nëpër pikat kufitare, pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdar

para një jave - Gazeta Express

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdar ku pritjet në dalje janë deri në një...

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdare

para një jave - Syri.net Kosova

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

Pritjet dhe kolonat nëpër pikat kufitare për dalje nga Kosova

para një jave - Kallxo

Rreth një orë e gjysmë janë pritjet për të dalë nga Kosova në pikat kufitare Dheu i Bardhë dhe Merdare. Sipas njoftimit të Ministrisë së Punëve të Brendshme, në pikën kufitare Dheu i Bardhë, radha e automjeteve...

Një orë e gjysmë pritje në dalje të pikës kufitare në Merdare, kolona arrin 1 kilometër

para një jave - Telegrafi

Janë rikthyer sërish mëngjesin e sotëm pritjet e gjata në disa prej pikave kufitare, në dalje të tyre. Pritjet 1 orë e gjysmë janë në dalje pikës kufitare në Merdare, ku kolona e automjeteve është deri...

Kaq janë pritjet në pikat kufitare të Kosovës

para një jave - Zeri

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar rreth gjendjes në pikat kufitare të Kosovës. Deri më tani në pikat kufitare nuk raportohet për kolona të mëdha ose pritje të gjata, përveç në Merdar, ku...

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdare

para një jave - GazetaBlic

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

Mbi një orë kolona në dalje të pikës kufitare në Merdarë

para një jave - RTK

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, ka njoftuar se mbi një orë kolona në dalje të pikës kufitare në Merdarës. Në pikat e tjera ka pritje të zakonshme.

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdare

para një jave - Bota Sot

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdare

para një jave - Indeks online

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

Pritje mbi një orëshe në Merdar

para një jave - OraInfo

Ardhja e mërgimtarëve, pritje deri në një orë e gjysmë në Merdare. Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm...

Kaq po presin qytetarët në pikat kufitare

para një jave - Infokusi

Ardhja dhe shkuarja e bashkatdhetarëve ka bërë që në disa pika kufitare të krijohen pritje këto ditë, shkruan Gazeta Infokus. Megjithatë, në shumicën e pikave kufitarë gjendja është e qetë. Duke përjashtuar...

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdare

para një jave - Infokusi

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdare

para një jave - Lajmi.net

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdare

para një jave - Gazeta Metro

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

Pritje deri në 90 minuta në dalje të pikës kufitare në Merdarë

para një jave - Arbresh

Janë rikthyer sërish mëngjesin e sotëm pritjet e gjata në disa prej pikave kufitare, në dalje të tyre. Pritjet 1 orë e gjysmë janë në dalje pikës kufitare në Merdare, ku kolona e automjeteve është deri...

Mërgimtarët po shkojnë, deri në një orë e gjysmë pritje në dalje të pikës kufitare në Merdare

para një jave - Arbresh

Janë rikthyer sërish mëngjesin e sotëm pritjet e gjata në disa prej pikave kufitare, në dalje të tyre. Pritjet 1 orë e gjysmë janë në dalje pikës kufitare në Merdare, ku kolona e automjeteve është deri...

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdare

para një jave - Bota Press

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje.Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

Një orë e gjysmë pritje në dalje të pikës kufitare në Merdare

para një jave - Arbresh

Janë rikthyer sërish mëngjesin e sotëm pritjet e gjata në disa prej pikave kufitare, në dalje të tyre. Pritjet 1 orë e gjysmë janë në dalje pikës kufitare në Merdare, ku kolona e automjeteve është deri...

Vazhdojnë kolona në dalje të pikës kufitare në Merdarë

para një jave - Arbresh

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, ka njoftuar se mbi një orë kolona në dalje të pikës kufitare në Merdarës. Në pikat e tjera ka pritje të zakonshme.

Një orë e gjysmë pritje në dalje të pikës kufitare në Merdare, kolona arrin 1 kilometër

para një jave - Revista Kosovarja

Janë rikthyer sërish mëngjesin e sotëm pritjet e gjata në disa prej pikave kufitare, në dalje të tyre. Pritjet 1 orë e gjysmë janë në dalje pikës kufitare në Merdare, ku kolona e automjeteve është deri...

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdare

para një jave - Ekonomia Online

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdare

para një jave - Epoka e Re

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdare

para një jave - ATV Live

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

Kaq janë pritjet në pikat kufitare

para një jave - Insajderi.org

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdare

para një jave - Periskopi

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdare

para një jave - KosovaPress

Mëngjesi i së enjtes është i qetë në shumicën prej pikë kalimeve kufitare të vendit, si në hyrje ashtu edhe në dalje. Përjashtim bën vetëm pikë kalimi kufitar Merdare ku pritjet në dalje janë deri në një...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK