Varianti ri i virusit arriti pikun

para 3 dite - Fakte

Shkup, 5 Gusht – Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja e...

Rritje e raste aktive në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit

para 3 dite - Portalb

Në Maqedoninë e Veriut vazhdon rritja e numrit të të infektuarve me COVID-19. Ministria e Shëndetësisë i publikoi të dhënat e detajuara për virusin korona në vend nga ku rezulton se në 24 orët e fundit...

Varianti ri arriti pikun e infeksionit!

para 3 dite - News Tv

Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja e sotme informon se...

Nuk ka shtrëngim të masave mbrojtëse/ Rritja e infektimeve është e lehtë, KSI apelon për respektimin e masave

para 3 dite - TV21

Ka rritje të lehtë të rasteve me virusin korona, andaj Komisioni për Sëmundje Ngjitëse në mbledhjen e sotme nuk vlerësoi se duhet shtrëngim i masave mbrojtëse. Thonë se vendi është në fazë të përhapjes...

Nuk ka shtrëngim të masave, rritja e infektimeve e lehtë, KSI apel tek qytetarët

para 3 dite - Zhurnal

Shkup, 5 Gusht – Ka rritje të lehtë të rasteve me virusin korona, andaj Komisioni për Sëmundje Ngjitëse në mbledhjen e sotme nuk vlerësoi se duhet shtrëngim i masave mbrojtëse. Thonë se vendi është në...

Varianti ri arriti pikun e infeksionit!

para 3 dite - Koha.mk

Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja e sotme informon se...

Varianti ri i virusit arriti pikun

para 3 dite - Zhurnal

Shkup, 5 Gusht – Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja e...

Varianti ri i virusit arriti pikun

para 3 dite - Medial

Shkup, 5 Gusht – Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja e...

Varianti ri arriti pikun e infeksionit!

para 3 dite - Flaka

Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja e sotme informon se...

Varianti ri arriti pikun e infeksionit!

para 3 dite - Alsat-M

Gazetar: Adnan Qaili Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja...

KSI nuk rekomandon masa kufizuese ndaj Covid-19

para 3 dite - TV21

Komisioni për Sëmundje Infektive nuk rekomandon masa të reja për mbrojtje ndaj Covid-19, përcjell TV21. Nga KSI apelojnë që të respektohen masat aktuale. “Në këto kushte, Komisioni nuk rekomandon vendosjen...

KSI: Nuk ka masa shtesë anti-covid, mbeten në fuqi ato aktuale në RMV

para 3 dite - Portalb

Komisioni për Sëmundje Infektive në mbledhjen e sotme shqyrtoi situatën epidemiologjike në vend, ku vendosi që most ë ketë masa të reja kufizuese ndërsa mbeten në fuqi ato aktuale. Apelojnë për më shumë...

KSI Maqedoni mbajti mbledhje, nuk rekomandon masa të reja kufizuese

para 3 dite - Telegrafi

Komisioni për Sëmundje Infektive informon se sot ka mbajtur mbledhje në të cilën e ka shqyrtuar situatën me pandeminë në vend. Nga KSI informojnë se në javën e fundit është vërejtur rritje e lehtë e rasteve...

Gjendje epidemiologjike, KSI nuk rekomandon masa të reja

para 3 dite - Alsat-M

Komisioni për Sëmundje Infektive informon se sot ka mbajtur mbledhje në të cilën e ka shqyrtuar situatën me pandeminë në vend. Nga KSI informojnë se në javën e fundit është vërejtur rritje e lehtë e rasteve...

KSI nuk rekomandon masa kufizuese ndaj Covid-19

para 3 dite - Aktuale

Komisioni për Sëmundje Infektive nuk rekomandon masa të reja për mborjtje ndaj Covid-19, përcjell TV21. Nga KSI apelojnë që të respektohen masat aktuale. “Në këto kushte, Komisioni nuk rekomandon vendosjen...

Varianti ri i virusit arriti pikun

para 3 dite - Argument

Shkup, 5 Gusht – Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja e...

KSI nuk rekomandon masa kufizuese ndaj Covid-19

para 3 dite - Ina

Komisioni për Sëmundje Infektive nuk rekomandon masa të reja për mbrojtje ndaj Covid-19, përcjell TV21. Nga KSI apelojnë që të respektohen masat aktuale. “Në këto kushte, Komisioni nuk rekomandon vendosjen...

Gjendje epidemiologjike, KSI nuk rekomandon masa të reja anti-kovid

para 3 dite - Klan Macedonia

Komisioni për Sëmundjet Infektive në mbledhjen e sotme shqyrtoi situatën epidemiologjike në vend. Javën e kaluar ka pasur një rritje të lehtë të numrit të rasteve të reja (8.5%), që është një rritje dukshëm...

Varianti ri i virusit arriti pikun

para 3 dite - InFokus

Shkup, 5 Gusht – Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja e...

(VIDEO) Komisioni nuk rekomandon masa të reja kundër Kovid 19

para 3 dite - Shenja

Komisioni për Sëmundje Infektive nuk rekomadon masa kufizues ndaj Kovid-19. Komisioni në mbledhjen e sotme ka shqyrtuar gjendjen epidemiologjike në vend, dhe ka konstatuar se javën e kaluar ka pasur një...

Varianti ri i virusit arriti pikun

para 3 dite - Daily News

Shkup, 5 Gusht – Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja e...

Nuk ka masa të reja, KSI përfundon mbledhjen dhe apelon qytetarët të kenë kujdes!

para 3 dite - Shenja

Komisioni për Sëmundje Infektive nuk rekomandon masa kufizues ndaj Kovid-19. Komisioni në mbledhjen e sotme ka shqyrtuar gjendjen epidemiologjike në vend, dhe ka konstatuar se javën e kaluar ka pasur një...

Varianti ri arriti pikun e infeksionit!

para 3 dite - Top24

Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja e sotme informon se...

Jeta me koronavirusin: Si mund të duket pandemia në të ardhmen?

para 3 dite - Portalb

V etëm në SHBA mund të ketë deri në një milion infeksione në ditë këtë dimër, tha për Reuters Chris Murray, kreu i Institutit për metrikën dhe vlerësimin e shëndetit (IHME) në Universitetin e Uashingtonit,...

KSI nuk rekomandon masa kufizuese ndaj Covid-19

para 3 dite - Tetova Sot

Komisioni për Sëmundje Infektive nuk rekomandon masa të reja për mborjtje ndaj Covid-19, përcjell TV21. Nga KSI apelojnë që të respektohen masat aktuale. “Në këto kushte, Komisioni nuk rekomandon vendosjen...

Varianti ri i virusit arriti pikun!

para 3 dite - Zyrtare

Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja e sotme informon se...

Varianti ri i virusit arriti pikun!

para 3 dite - Almakos

Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja e sotme informon se...

4.139 raste aktive, KSI sot do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me koronavirus

para 3 dite - TV21

Për momentin në vend janë 4.139 raste aktive të koronavirusit, ku 1.749 janë në Shkup. Komisioni për sëmundje infektive (KSI) sot do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet situata aktuale epidemiologjike...

Varianti ri i virusit arriti pikun!

para 3 dite - Lajm

Shqyrtimi i fundit i situatës epidemiologjike në vend nxjerr në pah se varianti BA.5 Omicrone këtë javë ka arritur pikun e infeksionit. Komisioni për Sëmundjet Infektive nga mbledhja e sotme informon se...

KSI Maqedoni mbajti mbledhje, nuk rekomandon masa të reja kufizuese

para 3 dite - Revista

Komisioni për Sëmundje Infektive informon se sot ka mbajtur mbledhje në të cilën e ka shqyrtuar situatën me pandeminë në vend. Nga KSI informojnë se në javën e fundit është vërejtur rritje e lehtë e rasteve...

KSI nuk rekomandon masa kufizuese ndaj Covid-19

para 3 dite - Debat

Komisioni për Sëmundje Infektive nuk rekomandon masa të reja për mbrojtje ndaj Covid-19, përcjell TV21. Nga KSI apelojnë që të respektohen masat aktuale. “Në këto kushte, Komisioni nuk rekomandon vendosjen...

Gjendje epidemiologjike, KSI nuk rekomandon masa të reja anti-kovid

para 3 dite - Almakos

Komisioni për Sëmundjet Infektive në mbledhjen e sotme shqyrtoi situatën epidemiologjike në vend. Javën e kaluar ka pasur një rritje të lehtë të numrit të rasteve të reja (8.5%), që është një rritje dukshëm...

KSI nuk rekomandon masa të reja në vend

para 3 dite - Nistori

Komisioni për Sëmundje Infektive informon se sot ka mbajtur mbledhje në të cilën e ka shqyrtuar situatën me pandeminë në vend. Nga KSI informojnë se në javën e fundit është vërejtur rritje e lehtë e rasteve...

RMV, 4.139 raste aktive, Komisioni i Sëmundjeve Infektive do të shqyrtojë situatën me Covid-19

para 3 dite - Portalb

Komisioni për Sëmundje Infektive sot do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet situata aktuale epidemiologjike në vend me virusin korona, transmeton Portalb.mk . Të dhënat e ditës së djeshme nga...

KSI përfundon mbledhja, a do të ketë masa të reja?

para 3 dite - Pa censure

Komisioni për Sëmundje Infektive informon se sot ka mbajtur mbledhje në të cilën e ka shqyrtuar situatën me pandeminë në vend. Nga KSI informojnë se në javën e fundit është vërejtur rritje e lehtë e rasteve...

KSI sot do të shqyrtojë gjendjen aktuale epidemiologjike me virusin korona

para 3 dite - Koha.mk

Aktualisht në Maqedoninë e Veriut janë 4.139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1.749 vetëm në Shkup. Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet...

KSI sot do të shqyrtojë gjendjen aktuale epidemiologjike me COVID-19 në Maqedoni

para 3 dite - Telegrafi

Aktualisht në vend janë 4139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1.749 vetëm në Shkup. Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja...

Rritja e rasteve me COVID-19 – KSI sot mbanë mbledhje

para 3 dite - Alsat-M

Aktualisht në vend janë 4139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1749 vetëm në Shkup. Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet situata aktuale...

Rreth 4.139 raste aktive, KSI sot do shqyrtojë gjendjen

para 3 dite - Zhurnal

Shkup, 5 gusht – Për momentin në vend janë 4.139 raste aktive të koronavirusit, ku 1.749 janë në Shkup. Komisioni për sëmundje infektive (KSI) sot do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet situata...

KSI sot do të shqyrtojë gjendjen aktuale epidemiologjike me COVID-19 në Maqedoni

para 3 dite - Bota Sot

Aktualisht në vend janë 4139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1.749 vetëm në Shkup. Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja...

Rriyja e rasteve me COVID-19 – KSI sot mbanë mbledhje

para 4 dite - Alsat-M

Aktualisht në vend janë 4139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1749 vetëm në Shkup. Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet situata aktuale...

Rritja e rasteve me COVID-19 në Maqedoni, a do të ketë masa të reja kufizuese

para 3 dite - Ina

Aktualisht në vend janë 4139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1749 vetëm në Shkup.Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet situata aktuale...

KSI sot do të shqyrtojë gjendjen aktuale epidemiologjike me COVID-19 në Maqedoni

para 3 dite - Dosja

Aktualisht në vend janë 4139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1.749 vetëm në Shkup. Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja...

4.139 raste aktive, KSI sot do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me koronavirus

para 3 dite - Almakos

Për momentin në vend janë 4.139 raste aktive të koronavirusit, ku 1.749 janë në Shkup. Komisioni për sëmundje infektive (KSI) sot do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet situata aktuale epidemiologjike...

KSI sot do të shqyrtojë gjendjen aktuale epidemiologjike me COVID-19 në Maqedoni

para 3 dite - Tetova Sot

Aktualisht në vend janë 4139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1.749 vetëm në Shkup. Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja...

4.139 raste aktive, KSI sot do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me koronavirus

para 3 dite - Debat

Për momentin në vend janë 4.139 raste aktive të koronavirusit, ku 1.749 janë në Shkup. Komisioni për sëmundje infektive (KSI) sot do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet situata aktuale epidemiologjike...

KSI sot do të shqyrtojë gjendjen aktuale epidemiologjike me COVID-19 në Maqedoni

para 3 dite - Lapsi

Aktualisht në vend janë 4139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1.749 vetëm në Shkup. Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja...

KSI sot do të shqyrtojë gjendjen aktuale epidemiologjike me KOVID-19

para 3 dite - Shenja

Aktualisht në vend janë 4139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1.749 vetëm në Shkup. Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja...

KSI sot do të shqyrtojë gjendjen aktuale epidemiologjike me COVID-19 në Maqedoni

para 3 dite - Revista

Aktualisht në vend janë 4139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1.749 vetëm në Shkup. Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja...

Sot KSI do të shqyrtojë gjendjen aktuale epidemiologjike me COVID-19

para 3 dite - Open-TV

Aktualisht në vend janë 4139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1.749 vetëm në Shkup. Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja...

KSI sot do të shqyrtojë gjendjen aktuale epidemiologjike me COVID-19 në Maqedoni

para 3 dite - Lajm

Aktualisht në vend janë 4139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1.749 vetëm në Shkup. Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja...

Rritja e rasteve me COVID-19 – KSI sot mbanë mbledhje

para 3 dite - Almakos

Aktualisht në vend janë 4139 raste aktive me koronavirus, prej të cilëve 1749 vetëm në Shkup. Komisioni për Sëmundjet Infektive (KSI) do të mbajë sot një mbledhje në të cilën do të shqyrtohet situata aktuale...

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me Covid

para 4 dite - Fakte

Shkup, 4 gusht – Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja aktuale epidemiologjike me koronavirus. Sipas të dhënave të ditës së sotme nga Instituti...

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me Covid

para 4 dite - Indeks online

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja aktuale epidemiologjike me koronavirus. Sipas të dhënave të ditës së sotme nga Instituti i Shëndetit Publik,...

MBUSHEN SPITALET ME PACIENTË! Rriten infektimet me Kovid

para 4 dite - Koha.mk

Mjekët kanë apeluar se kushdo që vëren se ka temperatura të larta apo kollitje të testohet për COVID-19 me qëllim që të parandalohet shpërndarja e virusit korona. Megjithatë, rritja e numrit ka hapur plagë...

Komisioni për Sëmundje Infektive nesër do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me Covid

para 4 dite - Aktuale

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja aktuale epidemiologjike me koronavirus. Sipas të dhënave të ditës së sotme nga Instituti i Shëndetit Publik,...

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me Covid

para 4 dite - Medial

Shkup, 4 gusht – Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja aktuale epidemiologjike me koronavirus. Sipas të dhënave të ditës së sotme nga Instituti...

Ahengjet rrisin infektimet me Kovid

para 4 dite - Koha.mk

Mjekët apelojnë për më shumë kujdes, sepse variantet e reja të Covid 19 përhapen shpejtë në mesin e popullatës Urim HASIPI Tetovë, 4 gusht – Rritja e numrit të të infektuarve me Kovid 19, është pasojë...

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me Covid

para 4 dite - Insajderi.org

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja aktuale epidemiologjike me koronavirus. Sipas të dhënave të ditës së sotme nga Instituti i Shëndetit Publik,...

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me Covid

para 4 dite - Zhurnal

Shkup, 4 gusht – Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja aktuale epidemiologjike me koronavirus. Sipas të dhënave të ditës së sotme nga Instituti...

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me Covid

para 4 dite - Argument

Shkup, 4 gusht – Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja aktuale epidemiologjike me koronavirus. Sipas të dhënave të ditës së sotme nga Instituti...

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me Covid

para 4 dite - InFokus

Shkup, 4 gusht – Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja aktuale epidemiologjike me koronavirus. Sipas të dhënave të ditës së sotme nga Instituti...

Komisioni për Sëmundje Infektive nesër do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me Covid

para 4 dite - Shenja

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja aktuale epidemiologjike me koronavirus. Sipas të dhënave të ditës së sotme nga Instituti i Shëndetit Publik,...

Komisioni i Sëmundjeve Infektive do të shqyrtojë nesër situatën me Covid-19

para 4 dite - Portalb

Komisioni për Sëmundje Infektive nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet situata aktuale epidemiologjike në vend me virusin korona, transmeton Portalb.mk . Të dhënat e ditës së sotme nga...

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me Covid

para 4 dite - Daily News

Shkup, 4 gusht – Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja aktuale epidemiologjike me koronavirus. Sipas të dhënave të ditës së sotme nga Instituti...

Komisioni për Sëmundje Infektive nesër do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me Covid

para 4 dite - Top24

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja aktuale epidemiologjike me koronavirus. Sipas të dhënave të ditës së sotme nga Instituti i Shëndetit Publik,...

Komisioni për Sëmundje Infektive nesër do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me Covid

para 4 dite - Almakos

Komisioni për sëmundje ngjitëse nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja aktuale epidemiologjike me koronavirus. Sipas të dhënave të ditës së sotme nga Instituti i Shëndetit Publik,...

“Në vjeshtë më shumë infektime”, Gjermania me masa të reja kundër Covid 19

para 4 dite - Top Channel

Teksa nga vera mbeten edhe pak ditë, qeveritë evropiane kanë nisur të ndiejnë sërish frikën për valë të reja infektimesh nga covid. Qeveria gjermane tha se me të mbaruar vera, masat bazike ndaj koronavirusit...

RMV, afër 850 raste të reja me virusin korona

para 4 dite - Portalb

Në Maqedoninë e Veriut vazhdon rritja e numrit të të infektuarve me COVID-19. Ministria e Shëndetësisë i publikoi të dhënat e detajuara për virusin korona në vend nga ku rezulton se në 24 orët e fundit...

Gjatë 24 orëve të fundit 844 raste të reja me covid-19

para 4 dite - Klan Macedonia

NË SOFJE KTHEHEN MASKAT NË AMBIENTE TË MBYLLURA Gjatë 24 orëve të fundit në vend janë regjistruar 844 persona pozitivë me virusin korona. Shkalla e të infektuarve të rinj është mesatarisht nga 800 raste...

Komisioni për Sëmundje Infektive nesër do ta shqyrtojë gjendjen aktuale me Covid

para 4 dite - Nistori

Komisioni për Sëmundje Infektive nesër do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet gjendja aktuale epidemiologjike me koronavirus. Sipas të dhënave të ditës së sotme nga Instituti i Shëndetit Publik,...

Gjermania me masa të reja kundër koronavirusit

para 4 dite - TV21

Qeveria gjermane të mërkurën tha se masat themelore të koronavirusit do të mbeten në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit të ardhshëm, kur ekspertët presin që rastet e COVID-19 të rriten përsëri. Maskat dhe...

Gjermania me masa të reja kundër koronavirusit

para 4 dite - RTV 21

Qeveria gjermane të mërkurën tha se masat themelore të koronavirusit do të mbeten në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit të ardhshëm, kur ekspertët presin që rastet e COVID-19 të rriten përsëri. Maskat dhe...

844 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

para 4 dite - Arbresh

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 844 persona pozitivë me virusin korona. Shkalla e të infektuarve të rinj është mesatarisht nga 800 raste pozitive në ditë, gjatë javës së...

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19

para 4 dite - Syri.net Kosova

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19

para 4 dite - Ina

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19

para 4 dite - Alsat-M

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Rikthehen maskat në Bullgari

para 4 dite - Klan

Rikthehen maskat në Bullgari Nga sot përdoren me detyrim në vende të mbyllura Maskat në ambjente të brendshme janë kthyer sërish të detyrueshme në Bullgari dhe në disa shtete evropiane. Të gjithë personat,...

Rikthehen maskat në Bullgari

para 4 dite - Klan Macedonia

Nga sot përdoren me detyrim në vende të mbyllura Maskat në ambjente të brendshme janë kthyer sërish të detyrueshme në Bullgari dhe në disa shtete evropiane. Të gjithë personat, kur ndodhen në vende të...

Rritja e rasteve me koronavirus, Gjermania merr masa të reja

para 4 dite - OraInfo

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19. Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19...

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19

para 4 dite - GazetaBlic

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19

para 4 dite - in7

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19 Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19...

Rikthehen maskat në Bullgari

para 4 dite - Pa censure

Maskat në ambjente të brendshme janë kthyer sërish të detyrueshme në Bullgari dhe në disa shtete evropiane. Të gjithë personat, kur ndodhen në vende të mbyllura duke përfshirë institucionet mjekësore,...

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19

para 4 dite - Infokusi

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19

para 4 dite - Lajm

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19

para 4 dite - ATV Live

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19

para 4 dite - Periskopi

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19

para 4 dite - Bota Press

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Gjermania me masa të reja kundër Covid-19

para 4 dite - Ekonomia Online

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19

para 4 dite - Arbresh

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Gjermania me masa të reja kundër Covidit

para 5 dite - Epoka e Re

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Gjermania me masa të reja kundër Covid

para 5 dite - Epoka e Re

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

‘Në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit’/ Gjermania me masa të reja kundër Covid-19

para 5 dite - Syri.net Kosova

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

GJERMANIA ME MASA TË REJA KUNDËR COVID-19

para 5 dite - KDPolitik

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Gjermania me masa të reja kundër Covid-19

para 5 dite - Indeks online

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

Gjermania me masa të reja kundër COVID-19

para 5 dite - ATV Live

Qeveria gjermane më 3 gusht tha se masat bazike ndaj koronavirusit do të jenë në fuqi gjatë vjeshtës dhe dimrit, periudhë kur ekspertët presin që rastet me COVID-19 të rriten sërish, pasi njerëzit kalojnë...

​IKSHPK apel qytetarëve: Bartni maskat në ambiente të mbyllura dhe vaksinohuni

para 5 dite - Ekonomia Online

IKSHPK u ka bërë sot serish thirrje qytetarëve që të vaksinohen kundër coronavirusit në kohën kur vendi po vazhdon të përballet me shtim të rasteve të reja të COVID-19 me tendencë të rritjes ditët në vijim....

IKSHPK apel qytetarëve: Bartni maskat në ambiente të mbyllura dhe vaksinohuni

para 5 dite - Lajmi.net

IKSHPK u ka bërë sot serish thirrje qytetarëve që të vaksinohen kundër koronavirusit në kohën kur vendi po vazhdon të përballet me shtim të rasteve të reja të COVID-19 me tendencë të rritjes ditët në vijim....

IKSHPK apel qytetarëve: Bartni maskat në ambiente të mbyllura dhe vaksinohuni

para 5 dite - Arbresh

IKSHPK u ka bërë sot serish thirrje qytetarëve që të vaksinohen kundër koronavirusit në kohën kur vendi po vazhdon të përballet me shtim të rasteve të reja të COVID-19 me tendencë të rritjes ditët në vijim....

IKSHPK apel qytetarëve: Bartni maskat në ambiente të mbyllura dhe vaksinohuni

para 5 dite - KosovaPress

IKSHPK u ka bërë sot serish thirrje qytetarëve që të vaksinohen kundër koronavirusit në kohën kur vendi po vazhdon të përballet me shtim të rasteve të reja të COVID-19 me tendencë të rritjes ditët në vijim....

Dy të vdekur nga COVID-19 të mërkurën në Kosovë

para 5 dite - Ekonomia Online

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se të mërkurën janë regjistruar dy të vdekur nga COVID-19 në Kosovë. IKSHKP-ja përmes një komunikate në Facebook ka bërë apel te qytetarët për bartje...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK