Frikë nga sulmet kibernetike, Xhaferi urdhëron kontrollin e sistemit të IT-së së Kuvendit maqedonas

para 2 jave - Ora news

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, njoftoi në seancën e sotme të Kuvendit se nesër dhe të hënën do të bëhet kontroll teknik i infrastrukturës së IT-së të Kuvendit, duke pasur parasysh trendin e sulmeve...

Hakerat nuk ndalin agresionin në Ballkan/ Sulmohet faqja e Ministrisë së Arsimit në Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Indeks.mk

Hakerat nuk ndalin sulmet në Ballkanin Perëndimor. Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit në RMV sulmohet nga hakerët grekë

para 2 jave - Albeu

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Faqja e MASH nuk ngre krye, sulmohet dhe nga hakerët grek

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 22 Shtator – Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë...

Hakerat nuk ndalin agresionin në Ballkan/ Sulmohet faqja e Ministrisë së Arsimit në Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Politiko.mk

Hakerat nuk ndalin sulmet në Ballkanin Perëndimor. Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është...

Hakerat nuk ndalin agresionin në Ballkan/ Sulmohet faqja e Ministrisë së Arsimit në Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Ditari.mk

Hakerat nuk ndalin sulmet në Ballkanin Perëndimor. Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është...

Hakerat nuk ndalin agresionin në Ballkan/ Sulmohet faqja e Ministrisë së Arsimit në Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Vizion Plus

Hakerat nuk ndalin sulmet në Ballkanin Perëndimor. Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është...

Faqja e MASHT’it sulmohet nga hakerët

para 2 jave - Reporteri

Të enjten gjatë ditës ueb-faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit në Kosovë ka qenë cak i sulmeve kibernetike. Për pasojë, ajo është sulmuar nga hakerët grekë, teksa nga ministria ende nuk janë deklaruar...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit në Maqedoni sulmohet nga hakerët grek

para 2 jave - RTV 21

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim,...

Sulmohet nga hakerat faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit në Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - ABC News

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit në Maqedoni sulmohet nga hakerët grek

para 2 jave - News33

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim,...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit në RMV sulmohet nga hakerët grek

para 2 jave - Alsat-M

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit sulmohet nga hakerët

para 2 jave - Ina

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit sulmohet nga hekrët grekë

para 2 jave - TV21

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit sulmohet nga hekrët grekë

para 2 jave - Klan Macedonia

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit në RMV sulmohet nga hakerët grek

para 2 jave - Telegrafi

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Hakerët sulmojnë faqjen e MASHT’it

para 2 jave - OraInfo

Faqja e Ministrisë së Arsimit është sulmuar nga hakerat. Të enjten gjatë ditës ueb-faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit në Kosovë ka qenë cak i sulmeve kibernetike. Për pasojë, ajo është sulmuar...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit sulmohet nga hekrët grekë

para 2 jave - Aktuale

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Hakerat nuk ndalin agresionin në Ballkan/ Sulmohet faqja e Ministrisë së Arsimit në Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Lapsi

Hakerat nuk ndalin sulmet në Ballkanin Perëndimor. Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është...

Hakerat nuk ndalin agresionin në Ballkan/ Sulmohet faqja e Ministrisë së Arsimit në Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Redaksia

Hakerat nuk ndalin sulmet në Ballkanin Perëndimor. Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është...

Hakerat nuk ndalin agresionin në Ballkan/ Sulmohet faqja e Ministrisë së Arsimit në Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Desk.al

Hakerat nuk ndalin sulmet në Ballkanin Perëndimor. Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është...

Hakerat nuk ndalin agresionin në Ballkan/ Sulmohet faqja e Ministrisë së Arsimit në Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Debat

Hakerat nuk ndalin sulmet në Ballkanin Perëndimor. Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është...

Hakerat nuk ndalin agresionin në Ballkan/ Sulmohet faqja e Ministrisë së Arsimit në Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Bild

Hakerat nuk ndalin sulmet në Ballkanin Perëndimor. Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit në RMV sulmohet nga hakerët grek

para 2 jave - Tetova Sot

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Hakerat nuk ndalin agresionin në Ballkan/ Sulmohet faqja e Ministrisë së Arsimit në Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Revista

Hakerat nuk ndalin sulmet në Ballkanin Perëndimor. Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit në Maqedoni të Veriut sulmohet nga hakerët grekë

para 2 jave - Insajderi.org

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim,...

Frikë nga sulmet kibernetike në Kuvendin e Maqedonisë

para 2 jave - Klan Macedonia

Xhaferi ka urdhëruar që të sigurohet nëse hakerët synojnë sistemin parlamentar të IT-së Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në seancën e sotme të Kuvendit ka njoftuar se nesër dhe të hënën do të bëhet...

Frikë nga sulmet kibernetike, në Kuvendin e Maqedonisë do të kryhet kontroll i sistemit të IT-së

para 2 jave - Telegrafi

Xhaferi ka urdhëruar që të sigurohet nëse hakerët synojnë sistemin parlamentar të IT-së Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në seancën e sotme të Kuvendit ka njoftuar se nesër dhe të hënën do të bëhet...

Frikë nga sulmet kibernetike në Kuvendin e Maqedonisë

para 2 jave - Ina

Xhaferi ka urdhëruar që të sigurohet nëse hakerët synojnë sistemin parlamentar të IT-së Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në seancën e sotme të Kuvendit ka njoftuar se nesër dhe të hënën do të bëhet...

Faqja e Ministrisë së Arsimit në RMV sulmohet nga hakerët grek

para 2 jave - ATV Live

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim,...

Faqja e Ministrisë së Arsimit në RMV sulmohet nga hakerët grek

para 2 jave - KosovaPress

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim,...

Hakerët grekë sulmojnë faqen e Ministrisë së Arsimit në RMV

para 2 jave - Nistori

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit sulmohet nga hekrët grekë

para 2 jave - Almakos

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit sulmohet nga hekrët grekë

para 2 jave - Zyrtare

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit në RMV sulmohet nga hakerët grek

para 2 jave - Almakos

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit sulmohet nga hekrët grekë

para 2 jave - Lajm

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë...

Frikë nga sulmet kibernetike në Kuvendin e Maqedonisë

para 2 jave - Tetova Sot

Xhaferi ka urdhëruar që të sigurohet nëse hakerët synojnë sistemin parlamentar të IT-së Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në seancën e sotme të Kuvendit ka njoftuar se nesër dhe të hënën do të bëhet...

Frikë nga sulmet kibernetike, në Kuvendin e Maqedonisë do të kryhet kontroll i sistemit të IT-së

para 2 jave - Arbresh

Xhaferi ka urdhëruar që të sigurohet nëse hakerët synojnë sistemin parlamentar të IT-së Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në seancën e sotme të Kuvendit ka njoftuar se nesër dhe të hënën do të bëhet...

Frikë nga sulmet kibernetike në Kuvendin e Maqedonisë

para 2 jave - Almakos

Xhaferi ka urdhëruar që të sigurohet nëse hakerët synojnë sistemin parlamentar të IT-së Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në seancën e sotme të Kuvendit ka njoftuar se nesër dhe të hënën do të bëhet...

Frikë nga sulmet kibernetike në Kuvendin e Maqedonisë

para 2 jave - Lajm

Xhaferi ka urdhëruar që të sigurohet nëse hakerët synojnë sistemin parlamentar të IT-së Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në seancën e sotme të Kuvendit ka njoftuar se nesër dhe të hënën do të bëhet...

Arsimi dhe Bujqësia mbi 10 ditë luftojnë të kthejnë në funksion uebfaqet e tyre por pa sukses!

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 21 Shtator – Dy institucione shtetërore ende nuk mund të marrin veten nga sulmet e hakerëve të 10 ditëve më parë. Ministritë e Bujqësisë dhe Arsimit nuk po funksionojnë pasi janë vënë në shënjestër...

Faqja e MASH-it ende në duar të hakerëve

para 2 jave - Koha.mk

Shkup, 21 shtator – Ueb-faqja e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës ende nuk është në funksion pasi më 9 shtator ishte sulmuar nga hakerët. Gjatë 12 ditëve të kaluara ajo plotësisht është ndërprerë dhe...

(VIDEO) Ueb faqja e Ministrisë së Arsimit dy javë jashtë funksionit

para 2 jave - Shenja

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës po vazhdon të jetë ende jashtë funksionit, pasi e njëjta u hakerua më 9 shtator, ndërsa në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka...

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit ende jashtë funksionimit

para 2 jave - Zhurnal

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës është ende në funksion pasi u hakerua më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të. Nga kjo ministri thonë...

Ueb-faqja e MASH-it ende jashtë funksionimit

para 2 jave - Aktuale

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës nuk është ende në funksion pasi u hakerua më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të. Nga kjo ministri...

Ueb-faqja e MASH-it ende nuk është e qasshme

para 2 jave - TV21

Ueb-faqja e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës ende nuk është në funksion pasi më 9 shtator ishte sulmuar nga hakerët. Gjatë 12 ditëve të kaluara ajo plotësisht është ndërprerë dhe në të nuk ka qasje....

Ueb-faqja e MASH-it akoma jashtë funksionit

para 2 jave - Alsat-M

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) nuk është ende në funksion pasi u sulmua nga hakerët më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të....

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit ende jashtë funksionimit

para 2 jave - Ina

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës është ende në funksion pasi u hakerua më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të. Nga kjo ministri thonë...

Ueb-faqja e MASH-it akoma jashtë funksionit

para 2 jave - Pa censure

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) nuk është ende në funksion pasi u sulmua nga hakerët më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të....

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit ende jashtë funksionimit

para 2 jave - Klan Macedonia

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës është ende në funksion pasi u hakerua më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të. Nga kjo ministri thonë...

Ueb faqja e internetin të MASH ende nuk është në funksion

para 2 jave - Shenja

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) nuk është ende në funksion pasi u hakerua më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të. Nga MASH thonë...

Hakerimi, faqja e internetit në MASH ende “Out”

para 2 jave - Flaka

Ueb-faqja e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës ende nuk është në funksion pasi më 9 shtator ishte sulmuar nga hakerët. Gjatë 12 ditëve të kaluara ajo plotësisht është ndërprerë dhe në të nuk ka qasje....

Ueb-faqja e MASH-it akoma jashtë funksionit

para 2 jave - in7

Ueb-faqja e MASH-it akoma jashtë funksionit Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) nuk është ende në funksion pasi u sulmua nga hakerët më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është...

Ueb faqja e internetin të MASH ende nuk është në funksion

para 2 jave - Fakti Ditor

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) nuk është ende në funksion pasi u hakerua më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të. Nga MASH thonë...

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit ende jashtë funksionimit

para 2 jave - Tetova Sot

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës është ende në funksion pasi u hakerua më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të. Nga kjo ministri thonë...

Ueb-faqja e MASH-it ende nuk është e qasshme

para 2 jave - Info7

Ueb-faqja e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës ende nuk është në funksion pasi më 9 shtator ishte sulmuar nga hakerët. Gjatë 12 ditëve të kaluara ajo plotësisht është ndërprerë dhe në të nuk ka qasje....

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit ende jashtë funksionimit

para 2 jave - Zyrtare

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës është ende në funksion pasi u hakerua më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të. Nga kjo ministri thonë...

Ende jashtë funksioni web faqja e MASh-it

para 2 jave - Nistori

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASh) nuk është ende në funksion pasi u sulmua nga hakerët më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të....

Ueb-faqja e MASH-it akoma jashtë funksionit

para 2 jave - Expuls

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) nuk është ende në funksion pasi u sulmua nga hakerët më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të....

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit ende jashtë funksionimit

para 2 jave - Almakos

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës është ende në funksion pasi u hakerua më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të. Nga kjo ministri thonë...

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit ende jashtë funksionimit

para 2 jave - Lajm

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës është ende në funksion pasi u hakerua më 9 shtator. Në 12 ditët e fundit është shkëputur plotësisht dhe nuk ka qasje në të. Nga kjo ministri thonë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK