Në Greqi shtrenjtohet nafta, qeveria greke hoqi subvencionet e saj

para një muaji - Top Channel

Grekët po shohin për herë të parë pas krizës energjitike rritjen më të madhe të çmimit të naftës së makinave. Dy ditë pasi qeveria ka hequr subvencionin prej 15 cent për litër që u jepte pikave të karburantit...

Shtrenjtohen derivatet

para një muaji - Fakte

Shkup, 3 tetor – Nga sonte në mesnatë shtrenjtohen derivatet në RMV. Benzina për gjysmë denari e dizeli për një denarë e gjysmë, informon Zhurnal. Benzina EUROSUPER BS 95 do të kushtojë 86,5 denarë ndërsa...

Nga mesnata, Maqedonia e Veriut ndryshon çmimet e karburanteve

para një muaji - Albeu

Nga mesnata, Maqedonia e Veriut me çmime të reja për karburantet Komisioni Rregullator për Energjetikë në mbledhjen e sotme ka sjell vendim për shtrenjtimin e derivateve të naftës për gjysmë, respektivisht...

Në Greqi shtrenjtohet nafta, qeveria greke hoqi subvencionet e saj

para një muaji - Lapsi

Grekët po shohin për herë të parë pas krizës energjitike rritjen më të madhe të çmimit të naftës së makinave. Dy ditë pasi qeveria ka hequr subvencionin prej 15 cent për litër që u jepte pikave të karburantit...

Nga mesnata çmime të reja të derivatet e naftës

para një muaji - Indeks.mk

Komisioni Rregullator për Energjetikë në mbledhjen e sotme ka sjell vendim për shtrenjtimin e derivateve të naftës për gjysmë, respektivisht 1.5 denarë për litër, shkruan Alsat. Me vendim të KRRE-së benzina...

Nga mesnata çmime të reja të derivatet e naftës

para një muaji - Alsat-M

Komisioni Rregullator për Energjetikë në mbledhjen e sotme ka sjell vendim për shtrenjtimin e derivateve të naftës për gjysmë, respektivisht 1.5 denarë për litër, shkruan Alsat. Me vendim të KRRE-së benzina...

Çmime të reja të derivatet e naftës

para një muaji - Aktuale

Komisioni Rregullator për Energjetikë në mbledhjen e sotme ka sjell vendim për shtrenjtimin e derivateve të naftës për gjysmë, respektivisht 1.5 denarë për litër. Me vendim të KRRE-së benzina Eurosuper...

Shtrenjtohen karburantet në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - TV21

Pas mesnate, çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë denari, ndërsa nafta për 1,5 denarë. Çmimi i ri i EUROSUPER 95 do të jetë 86,5 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të shitet për 89 denarë për litër. Sipas...

RMV, në mesnatë shtrenjtohet çmimi i derivateve

para një muaji - Portalb

Çmimi i benzinave prej mesnatës do të shtrenjtohet për gjysmë denarë për litër, ndërkaq dizeli për 1,5 denarë. Ky është vendimi i Komisionit Rregullator për Energjetikë, njofton Portalb.mk . Çmimet e reja:

Rriten çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

para një muaji - Telegrafi

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendim, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht...

Rriten çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

para një muaji - Bota Sot

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendim, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht...

Shtrenjtohen derivatet

para një muaji - Zhurnal

Shkup, 3 tetor – Nga sonte në mesnatë shtrenjtohen derivatet në RMV. Benzina për gjysmë denari e dizeli për një denarë e gjysmë, informon Zhurnal. Benzina EUROSUPER BS 95 do të kushtojë 86,5 denarë ndërsa...

Shtrenjtohen derivatet

para një muaji - Koha.mk

Shkup, 3 tetor – Pas mesnate, çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë denari, ndërsa nafta për 1,5 denarë. Çmimi i ri i EUROSUPER 95 do të jetë 86,5 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të shitet për 89 denarë...

Çmime të reja të derivateve të naftës

para një muaji - Politiko.mk

Pas mesnate, çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë denari, ndërsa nafta për 1,5 denarë. Çmimi i ri i EUROSUPER 95 do të jetë 86,5 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të shitet për 89 denarë për litër. Sipas...

Shtrenjtohen derivatet

para një muaji - Medial

Shkup, 3 tetor – Nga sonte në mesnatë shtrenjtohen derivatet në RMV. Benzina për gjysmë denari e dizeli për një denarë e gjysmë, informon Zhurnal. Benzina EUROSUPER BS 95 do të kushtojë 86,5 denarë ndërsa...

Shtrenjtohen karburantet në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - Ina

Pas mesnate, çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë denari, ndërsa nafta për 1,5 denarë. Çmimi i ri i EUROSUPER 95 do të jetë 86,5 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të shitet për 89 denarë për litër. Sipas...

Çmime të reja të derivateve të naftës

para një muaji - Derveni

Pas mesnate, çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë denari, ndërsa nafta për 1,5 denarë. Çmimi i ri i EUROSUPER 95 do të jetë 86,5 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të shitet për 89 denarë për litër. Sipas...

Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

para një muaji - Klan Macedonia

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendim, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht...

Nga mesnata do të kemi çmime të reja të derivateve të naftës

para një muaji - Flaka

Komisioni Rregullator për Energjetikë në mbledhjen e sotme ka sjell vendim për shtrenjtimin e derivateve të naftës për gjysmë, respektivisht 1.5 denarë për litër,. Me vendim të KRRE-së benzina Eurosuper...

Pas mesnatës, çmime të reja të derivateve të naftës

para një muaji - Aktuale

Komisioni Rregullator për Energjetikë sot do të marrë vendim të ri për çmimin e derivateve të naftës. Nga KRRE njoftojnë se pas mbarimit të mbledhjes do të bëhen të ditura çmimet e reja. Së fundmi KRRE...

Pas mesnatës, çmime të reja të karburanteve

para një muaji - TV21

Komisioni Rregullator për Energjetikë sot do të marrë vendim të ri për çmimin e derivateve të naftës. Nga KRRE njoftojnë se pas mbarimit të mbledhjes do të bëhen të ditura çmimet e reja. Së fundmi KRRE...

Nga mesnata çmime të reja të derivatet e naftës

para një muaji - Dosja

Komisioni Rregullator për Energjetikë në mbledhjen e sotme ka sjell vendim për shtrenjtimin e derivateve të naftës për gjysmë, respektivisht 1.5 denarë për litër, shkruan Alsat. Me vendim të KRRE-së benzina...

Shtrenjtohen derivatet

para një muaji - Daily News

Shkup, 3 tetor – Nga sonte në mesnatë shtrenjtohen derivatet në RMV. Benzina për gjysmë denari e dizeli për një denarë e gjysmë, informon Zhurnal. Benzina EUROSUPER BS 95 do të kushtojë 86,5 denarë ndërsa...

Shtrenjtohen derivatet

para një muaji - InFokus

Shkup, 3 tetor – Nga sonte në mesnatë shtrenjtohen derivatet në RMV. Benzina për gjysmë denari e dizeli për një denarë e gjysmë, informon Zhurnal. Benzina EUROSUPER BS 95 do të kushtojë 86,5 denarë ndërsa...

Çmime të reja të derivateve të naftës

para një muaji - Revista

Pas mesnate, çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë denari, ndërsa nafta për 1,5 denarë. Çmimi i ri i EUROSUPER 95 do të jetë 86,5 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të shitet për 89 denarë për litër. Sipas...

Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

para një muaji - Shenja

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendim, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht...

Çmime të reja të derivateve të naftës

para një muaji - Redaksia

Pas mesnate, çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë denari, ndërsa nafta për 1,5 denarë. Çmimi i ri i EUROSUPER 95 do të jetë 86,5 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të shitet për 89 denarë për litër. Sipas...

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

para një muaji - Bild

Me vendim të KRRE-së benzina Eurosuper BS 95 do të shtrenjtohet për gjysmë denari, gjithashtu edhe Eurosuper BS 98 shtrenjtohet për gjysmë denari. KRRE njofton se Eurodizeli shtrenjtohet për 1.5 denarë...

Shtrenjtohen karburantet në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - Tetova Sot

Pas mesnate, çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë denari, ndërsa nafta për 1,5 denarë. Çmimi i ri i EUROSUPER 95 do të jetë 86,5 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të shitet për 89 denarë për litër. Sipas...

Shtrenjtohen sërish derivatet e naftës

para një muaji - Info7

Me vendim të KRRE-së benzina Eurosuper BS 95 do të shtrenjtohet për gjysmë denari, gjithashtu edhe Eurosuper BS 98 shtrenjtohet për gjysmë denari. KRRE njofton se Eurodizeli shtrenjtohet për 1.5 denarë...

Nga mesnata çmime të reja të derivatet e naftës

para një muaji - Top24

Komisioni Rregullator për Energjetikë në mbledhjen e sotme ka sjell vendim për shtrenjtimin e derivateve të naftës për gjysmë, respektivisht 1.5 denarë për litër, shkruan Alsat. Me vendim të KRRE-së benzina...

Nga mesnata çmime të reja të derivatet e naftës

para një muaji - Lapsi

Komisioni Rregullator për Energjetikë në mbledhjen e sotme ka sjell vendim për shtrenjtimin e derivateve të naftës për gjysmë, respektivisht 1.5 denarë për litër, shkruan Alsat. Me vendim të KRRE-së benzina...

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

para një muaji - Debat

Me vendim të KRRE-së benzina Eurosuper BS 95 do të shtrenjtohet për gjysmë denari, gjithashtu edhe Eurosuper BS 98 shtrenjtohet për gjysmë denari. KRRE njofton se Eurodizeli shtrenjtohet për 1.5 denarë...

Nga mesnata, çmime të reja të derivateve të naftës

para një muaji - Pa censure

Pas mesnate, çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë denari, ndërsa nafta për 1,5 denarë. Çmimi i ri i EUROSUPER 95 do të jetë 86,5 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të shitet për 89 denarë për litër. Sipas...

KRrE njofton për shtrenjtim të derivateve të naftës

para një muaji - Nistori

Komisioni Rregullator për Energjetikë në mbledhjen e sotme ka sjell vendim për shtrenjtimin e derivateve të naftës për gjysmë, respektivisht 1.5 denarë për litër. Me vendim të KRRE-së benzina Eurosuper...

Shtrenjtohen karburantet në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - VOX TV

Pas mesnate, çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë denari, ndërsa nafta për 1,5 denarë. Çmimi i ri i EUROSUPER 95 do të jetë 86,5 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të shitet për 89 denarë për litër. Sipas...

Shtrenjtohen karburantet në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - Press Online

Pas mesnate, çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë denari, ndërsa nafta për 1,5 denarë. Çmimi i ri i EUROSUPER 95 do të jetë 86,5 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të shitet për 89 denarë për litër. Sipas...

Shtrenjtohen derivatet

para një muaji - GazetaMax

Shkup, 3 tetor – Nga sonte në mesnatë shtrenjtohen derivatet në RMV. Benzina për gjysmë denari e dizeli për një denarë e gjysmë, informon Zhurnal. Benzina EUROSUPER BS 95 do të kushtojë 86,5 denarë ndërsa...

Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

para një muaji - Fakti Ditor

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendim, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht...

Shtrenjtohen karburantet në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - Lajm

Pas mesnate, çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë denari, ndërsa nafta për 1,5 denarë. Çmimi i ri i EUROSUPER 95 do të jetë 86,5 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të shitet për 89 denarë për litër. Sipas...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK