Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Ina

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Tivarit. Por, siç mësohet jozyrtarisht,...

Kapen cigare të kontrabanduara, Abazoviq: Nuk ka hajgare me shtetin

para 2 muajve - Syri.net Kosova

Gjatë së dielës policia e Malit të Zi ka zhvilluar një aksion kundër kontrabandës ku janë kapur një sasi e cigareve. Kryeministri në detyrë Dritan Abazoviq, tha se “nuk ka hajgare me shtetin”. “Mirëpresim...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Top24

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Tivarit. Por, siç mësohet jozyrtarisht,...

Kapen cigare të kontrabanduara, Abazoviq: Nuk ka hajgare me shtetin

para 2 muajve - Top24

Gjatë së dielës policia e Malit të Zi ka zhvilluar një aksion kundër kontrabandës ku janë kapur një sasi e cigareve. Kryeministri në detyrë Dritan Abazoviq, tha se “nuk ka hajgare me shtetin”. “Mirëpresim...

Kapen cigare të kontrabanduara, Abazoviq: Nuk ka hajgare me shtetin

para 2 muajve - GazetaBlic

Gjatë së dielës policia e Malit të Zi ka zhvilluar një aksion kundër kontrabandës ku janë kapur një sasi e cigareve. Kryeministri në detyrë Dritan Abazoviq, tha se “nuk ka hajgare me shtetin”. “Mirëpresim...

Kapen cigare të kontrabanduara, Abazoviq: Nuk ka hajgare me shtetin

para 2 muajve - Ekonomia Online

Gjatë së dielës policia e Malit të Zi ka zhvilluar një aksion kundër kontrabandës ku janë kapur një sasi e cigareve. Kryeministri në detyrë Dritan Abazoviq, tha se “nuk ka hajgare me shtetin”. “Mirëpresim...

Kapen cigaret e vjedhura, Abazoviq: S’ka hajgare me shtetin

para 2 muajve - Infokusi

Po vazhdon aksioni për mbledhjen e provave drejt zbulimit të rrjetit të kontrabandës. Shoferi i kamionit të zhdukur dhe një punonjës i Drejtorisë së të Ardhurave dhe Doganave janë arrestuar mbrëmjen e...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Zhurnal

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Tivarit. Por, siç mësohet jozyrtarisht,...

Arrestohet drejtori i Doganës i Malit të Zi, dyshohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Koha.net

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Por, siç mësohet jozyrtarisht, Millosheviq...

Arrestohet drejtori i Doganës i Malit të Zi, akuzohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Top Channel

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviç, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Arrestohet drejtori i Doganës i Malit të Zi, akuzohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Syri.net Kosova

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviç, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - TV21

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Drejtori i doganës arrestohet për kontrabandë me cigare (Foto)

para 2 muajve - VOX TV

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Gazeta Express

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Tivarit. Por, siç mësohet jozyrtarisht,...

Akuza për kontrabandë cigaresh, arrestohet drejtori i Doganës në Malin e Zi

para 2 muajve - BalkanWeb

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviç, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Arrestohet për kontrabandë me cigare drejtori i Doganës së Malit të Zi, Rade Millosheviq është zyrtar i lartë i partisë së Dritan Abazoviqit

para 2 muajve - Telegrafi

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Siç raportojnë mediet malazeze, Millosheviq...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi dyshohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - RTK

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Tivarit. Por, siç mësohet jozyrtarisht,...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Kallxo

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Arrestohet drejtori i Doganës i Malit të Zi, akuzohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Gazeta Tema

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Zeri

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Arrestohet drejtori i Doganës i Malit të Zi, akuzohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Syri

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviç, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Arrestohet drejtori i Doganës së Malit të Zi, akuzohet për kontrabandë me cigare! Zbardhet skema

para 2 muajve - Panorama

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Bota Sot

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Evropa e Lirë

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Arrestohet drejtori i Doganës së Malit të Zi/ Millosheviç, zyrtar i lartë i partisë së Dritan Abazoviçit

para 2 muajve - Syri

Drejtori i Administratës së të Ardhurave njëkohësisht dhe drejtor Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviç është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Siç raportojnë...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - GazetaBlic

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Klan Macedonia

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Lajmi.net

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Tivarit. Por, siç mësohet jozyrtarisht,...

Arrestohet drejtori i Doganës i Malit të Zi, dyshohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Infokusi

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Tivarit. Por, siç mësohet jozyrtarisht,...

Arrestohet drejtori i Doganës së Malit të Zi/ Akuzohet për kontrabandë me cigare, zbardhet skema

para 2 muajve - Java News

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Drejtori i Doganës së Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Epoka e Re

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi dyshohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Lajm

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Tivarit. Por, siç mësohet jozyrtarisht,...

Arrestohet drejtori i doganës, ja për çfarë akuzohet

para 2 muajve - Bota Press

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Zhduken cigare në vlerë të një milion eurove, arrestohet drejtori i Doganave në Mal të Zi

para 2 muajve - ATV Live

Drejtori i doganave në Mal të Zi , Rade Millosheviq, është arrestuar mbrëmjen e së shtunës në një aksion të Policisë Speciale, nën dyshimin se ishte pjesë e një zinxhiri të organizuar që vodhi dhe kontrabandoi...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Pika

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Ai dyshohet se ka marrë pjesë në...

Zhduken cigare në vlerë të një milion eurove, arrestohet drejtori i Doganave në Mal të Zi

para 2 muajve - Ekonomia Online

Drejtori i doganave në Mal të Zi , Rade Millosheviq, është arrestuar mbrëmjen e së shtunës në një aksion të Policisë Speciale, nën dyshimin se ishte pjesë e një zinxhiri të organizuar që vodhi dhe kontrabandoi...

Zhduken cigare në vlerë të një milion eurove, arrestohet drejtori i Doganave në Mal të Zi

para 2 muajve - Arbresh

Drejtori i doganave në Mal të Zi , Rade Millosheviq, është arrestuar mbrëmjen e së shtunës në një aksion të Policisë Speciale, nën dyshimin se ishte pjesë e një zinxhiri të organizuar që vodhi dhe kontrabandoi...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

para 2 muajve - Arbresh

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm të Shtetit. Tivarit. Por, siç mësohet jozyrtarisht,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK