Fitoi Nobelin e mjekësisë, por mbetet pa fjalë: Prej tij, kuptojmë më mirë trurin tonë!

para një muaji - Top Channel

“Mbeti pa fjalë kur mësoi se ishte ai fituesi i Nobelit të sivjetshëm të Mjekësisë; ishte shumë i lumtur por më pyeti plot përulësi nëse mund t’ia tregonte dikujt, nëse mund t’ia tregonte gruas së tij...

Zbulimet për evolucionin njerëzor, shkencëtari suedez fiton Nobelin e Mjekësisë!

para një muaji - Bota Sot

Shkencëtari suedez, Svante Paabo, ka fituar Çmimin Nobel për Mjekësi, për shkak të zbulimeve të lidhura me evolucionin njerëzor. Ky çmim, ndër më prestigjiozët në botën shkencore, është ndarë nga Asambleja...

Gjashtë zbulimet e fundit, të cilat e kanë ndryshuar mënyrën se si mendojmë mbi origjinën tonë

para një muaji - ABC News

Nga Penny Spikins Studimi shkencor i evolucionit njerëzor, na ka siguruar historikisht një rregull ngushëllues ndaj gjërave. Ai i ka përshkruar njerëzit si më të zgjuar, më intelektualë dhe më të kujdesshëm...

Shkencëtari Svante Paabo merr çmimin Nobel për Mjekësi, çka zbuloi?

para një muaji - Ina

Shkencëtari suedez Svante Paabo u nderua me çmimin Nobel në Mjekësi këtë vit për zbërthimin e kodit gjenetik të Neandertalëve, specia më e afërt me njeriun modern. Në një deklaratë të hënën, Organizata...

Shkencëtari Svante Paabo merr çmimin Nobel për Mjekësi, çka zbuloi?

para një muaji - InfoShqip

Shkencëtari suedez Svante Paabo u nderua me çmimin Nobel në Mjekësi këtë vit për zbërthimin e kodit gjenetik të Neandertalëve, specia më e afërt me njeriun modern. Në një deklaratë të hënën, Organizata...

Çfarë kishte zbuluar shkencëtari suedez që fitoi çmimin Nobel

para një muaji - Alsat-M

Svante Paabo fitoi Çmimin Nobel 2022 në Fiziologji ose Mjekësi të hënën për zbulimet që mbështesin të kuptuarit tonë se si njerëzit e sotëm evoluan nga paraardhësit e zhdukur. Puna e Paabo-s tregoi implikime...

Shkencëtari Svante Paabo merr çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Aktuale

Shkencëtari suedez Svante Paabo u nderua me çmimin Nobel në Mjekësi këtë vit për zbërthimin e kodit gjenetik të Neandertalëve, specia më e afërt me njeriun modern. Në një deklaratë të hënën, Organizata...

Çfarë kishte zbuluar shkencëtari suedez që fitoi çmimin Nobel

para një muaji - Revista Kosovarja

Svante Paabo fitoi Çmimin Nobel 2022 në Fiziologji ose Mjekësi të hënën për zbulimet që mbështesin të kuptuarit tonë se si njerëzit e sotëm evoluan nga paraardhësit e zhdukur. Puna e Paabo-s tregoi implikime...

Çfarë kishte zbuluar shkencëtari suedez që fitoi çmimin Nobel

para një muaji - Flaka

Svante Paabo fitoi Çmimin Nobel 2022 në Fiziologji ose Mjekësi të hënën për zbulimet që mbështesin të kuptuarit tonë se si njerëzit e sotëm evoluan nga paraardhësit e zhdukur. Puna e Paabo-s tregoi implikime...

Shkencëtari Svante Paabo merr çmimin Nobel për Mjekësi, çka zbuloi ai

para një muaji - Press Online

Shkencëtari suedez Svante Paabo u nderua me çmimin Nobel në Mjekësi këtë vit për zbërthimin e kodit gjenetik të Neandertalëve, specia më e afërt me njeriun modern. Në një deklaratë të hënën, Organizata...

Çmimi Nobel në Mjekësi i është dhënë Svante Paabo për veprën e Neandertalit

para një muaji - Ora news

Çmimi Nobel në Fiziologji ose Mjekësi i ka shkuar suedezit Svante Paabo për punën e tij mbi evolucionin njerëzor. Komiteti i Çmimit tha se ai arriti detyrën në dukje të pamundur për të thyer kodin gjenetik...

Çmimi nobel për mjekësi shkon për evulucionin njerëzor

para një muaji - Klan Macedonia

SVANTE PAABO STUDIES SUEDEZ ZBULOI SE HOMOSAPIENSET NDERTHUREN ME GJENOMEN E NEANDERTALIT Çmimi Nobel për Mjekësi dhe Fiziologji këtë vit iu dha studiuesit suedez Svante Paabo për zbulimet e tij sesi evoluoi...

Shkencëtari suedez fiton çmimin Nobel për zbulimet në evolucionin njerëzor

para një muaji - NOA

Shkencëtari suedez Svante Paabo ka fituar çmimin Nobel në mjekësi për zbulimet në evolucionin njerëzor. Komiteti i Nobelit tha se Paabo "përfundoi diçka në dukje të pamundur" kur renditi gjenomin e parë...

Suedezi Svante Paabo fiton Çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Koha.net

Shkencëtari suedez, Svante Paabo, ka fituar të hënën, Çmimin Nobel për Mjekësi, për shkak të zbulimeve të lidhura me evolucionin njerëzor. Ky çmim, ndër më prestigjiozët në botën shkencore, është ndarë...

Shkencëtari Svante Paabo merr çmimin Nobel për Mjekësi, çka zbuloi ai

para një muaji - Top24

Shkencëtari suedez Svante Paabo u nderua me çmimin Nobel në Mjekësi këtë vit për zbërthimin e kodit gjenetik të Neandertalëve, specia më e afërt me njeriun modern. Në një deklaratë të hënën, Organizata...

Shkencëtari Svante Paabo merr çmimin Nobel për Mjekësi -Çfarë zbuloi ai

para një muaji - Periskopi

Shkencëtari suedez Svante Paabo u nderua me çmimin Nobel në Mjekësi këtë vit për zbërthimin e kodit gjenetik të Neandertalëve, specia më e afërt me njeriun modern. Në një deklaratë të hënën, Organizata...

Shkencëtari Svante Paabo merr çmimin Nobel për Mjekësi, çka zbuloi ai

para një muaji - Tetova Sot

Shkencëtari suedez Svante Paabo u nderua me çmimin Nobel në Mjekësi këtë vit për zbërthimin e kodit gjenetik të Neandertalëve, specia më e afërt me njeriun modern. Në një deklaratë të hënën, Organizata...

Svante Paabo fitues i çmimit Nobel për mjekësi këtë vit

para një muaji - RTV 21

Çmimi Nobel i këtij viti në fiziologji/mjekësi i është dhënë shkencëtarit suedez Svante Paabo për zbulimet e tij mbi evolucionin njerëzor. Thomas Perlmann, sekretari i Komitetit të Nobelit, shpalli fituesin...

Svante Paabo merr Nobelin në Mjekësi 2022

para një muaji - Pa censure

Shkencëtari Svante Paabo suedezi i specializuar në fushën e gjenetikës evolucionare është fituesi i çmimit Nobel 2022 në Fiziologji ose Mjekësi. Ky çmim ju dha suedezit për zbulimet e tij në lidhje me...

Shkencëtari Svante Paabo merr çmimin Nobel për Mjekësi, çka zbuloi ai

para një muaji - Gazeta Express

Shkencëtari suedez Svante Paabo u nderua me çmimin Nobel në Mjekësi këtë vit për zbërthimin e kodit gjenetik të Neandertalëve, specia më e afërt me njeriun modern. Në një deklaratë të hënën, Organizata...

Suedezi Svante Paabo fiton Çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Alsat-M

Shkencëtari suedez, Svante Paabo, ka fituar Çmimin Nobel për Mjekësi, për shkak të zbulimeve të lidhura me evolucionin njerëzor. Ky çmim, ndër më prestigjiozët në botën shkencore, është ndarë nga Asambleja...

Zelensky, një ndër favoritët për Çmimin Nobel për Paqe

para një muaji - ABC News

Fituesi i Çmimit Nobel për Paqe 2022 do të shpallet më 7 tetor në Oslo. Gazeta Kyiv Independent dhe Zelensky janë aktualisht favoritët për t’u emëruar laureatë të Çmimit Nobel për Paqe, duke iu bashkuar...

Shkencëtari Svante Paabo merr çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Zëri i Amerikës

Shkencëtari suedez Svante Paabo u nderua me çmimin Nobel në Mjekësi këtë vit për zbërthimin e kodit gjenetik të Neandertalëve, specia më e afërt me njeriun modern. Në një deklaratë të hënën, Organizata...

Çmimi Nobel shkon për kërkimin mbi evolucionin njerëzor

para një muaji - Reporteri

Çmimi Nobel për Fiziologji dhe Mjekësi i është dhënë suedezit Svante Paabo për punën e tij mbi evolucionin njerëzor. Komiteti i Çmimit tha se ai ka kryer detyrën “në dukje të pamundur” për të gjetur kodin...

Shkencëtari suedez fiton Çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Alsat-M

Shkencëtari suedez Svante Paabo e ka fituar Çmimin Nobel për vitin 2022 në fushën e Fiziologjisë dhe Mjekësisë për zbulimet e tij “në lidhje me gjenomin e hominimëve të zhdukur dhe evolucionin njerëzor”,...

Çmimi Nobel shkon për kërkimet mbi evolucionin njerëzor

para një muaji - Ora news

Çmimi Nobel në Fiziologji dhe Mjekësi i është dhënë suedezit Svante Paabo për punën e tij mbi evolucionin njerëzor. Komiteti Nobel tha se ai ka kryer detyrën "në dukje të pamundur" për të gjetur kodin...

Çmimi Nobel për Paqe: Kyiv Independent dhe Zelensky ndër të preferuarit e këtij viti

para një muaji - Syri

Fituesi i Çmimit Nobel për Paqe 2022 do të shpallet më 7 tetor në Oslo. Kush mund të nderohet me çmimin? Çmimi duhet t'i jepet personit që ka dhënë kontributin më të madh për "vëllazërimin midis kombeve,...

Zelensky, një ndër favoritët për Çmimin Nobel për Paqe

para një muaji - Periskopi

Fituesi i Çmimit Nobel për Paqe 2022 do të shpallet më 7 tetor në Oslo. Gazeta Kyiv Independent dhe Zelensky janë aktualisht favoritët për t’u emëruar laureatë të Çmimit Nobel për Paqe, duke iu bashkuar...

Suedezi Svante Paabo fiton Çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Top Channel

Shkencëtari suedez, Svante Paabo, ka fituar Çmimin Nobel për Mjekësi, për shkak të zbulimeve të lidhura me evolucionin njerëzor. Ky çmim, ndër më prestigjiozët në botën shkencore, është ndarë nga Asambleja...

Shkencëtari suedez Svante Paabo fiton çmimin Nobel në Mjekësi

para një muaji - Zeri

Shkencëtari suedez, Svante Paabo, e ka fituar çmimin Nobel në Mjekësi për zbulimet në evolucionin njerëzor. Komiteti i Nobelit tha se Paabo "përfundoi diçka në dukje të pamundur" kur renditi gjenomin e...

Shkencëtari Svante Paabo merr çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Ekonomia Online

Shkencëtari suedez Svante Paabo u nderua me çmimin Nobel në Mjekësi këtë vit për zbërthimin e kodit gjenetik të Neandertalëve, specia më e afërt me njeriun modern. Në një deklaratë të hënën, Organizata...

Suedezi Svante Paabo fiton Çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Evropa e Lirë

Shkencëtari suedez, Svante Paabo, ka fituar Çmimin Nobel për Mjekësi, për shkak të zbulimeve të lidhura me evolucionin njerëzor. Ky çmim, ndër më prestigjiozët në botën shkencore, është ndarë nga Asambleja...

Svante Paabo merr Nobelin në Mjekësi 2022

para një muaji - Klan

Svante Paabo merr Nobelin në Mjekësi 2022 Gjenetisti suedez vlerësohet për zbulimet në evolucionin e njeriut Shkencëtari Svante Paabo suedezi i specializuar në fushën e gjenetikës evolucionare është fituesi...

Çmimi Nobel shkon për kërkimin mbi evolucionin njerëzor

para një muaji - GazetaBlic

Çmimi Nobel për Fiziologji dhe Mjekësi i është dhënë suedezit Svante Paabo për punën e tij mbi evolucionin njerëzor. Komiteti i Çmimit tha se ai ka kryer detyrën “në dukje të pamundur” për të gjetur kodin...

Suedezi Svante Paabo fiton Çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Panorama

Shkencëtari suedez, Svante Paabo, ka fituar Çmimin Nobel për Mjekësi, për shkak të zbulimeve të lidhura me evolucionin njerëzor. Ky çmim, ndër më prestigjiozët në botën shkencore, është ndarë nga Asambleja...

Suedezi Svante Paabo fiton Çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Vizion Plus

Shkencëtari suedez, Svante Paabo, ka fituar Çmimin Nobel për Mjekësi, për shkak të zbulimeve të lidhura me evolucionin njerëzor. Ky çmim, ndër më prestigjiozët në botën shkencore, është ndarë nga Asambleja...

Svante Paabo merr Nobelin në Mjekësi 2022

para një muaji - Klan Macedonia

Gjenetisti suedez vlerësohet për zbulimet në evolucionin e njeriut Shkencëtari Svante Paabo suedezi i specializuar në fushën e gjenetikës evolucionare është fituesi i çmimit Nobel 2022 në Fiziologji ose...

Shkencëtari suedez Svante Paabo fiton çmimin Nobel në Mjekësi

para një muaji - Bota Sot

Shkencëtari suedez Svante Paabo ka fituar çmimin Nobel në mjekësi për zbulimet në evolucionin njerëzor. Komiteti i Nobelit tha se Paabo "përfundoi diçka në dukje të pamundur" kur renditi gjenomin e parë...

Shkencëtari suedez Svante Paabo fiton çmimin Nobel në Mjekësi

para një muaji - RTK

Shkencëtari suedez, Svante Paabo, e ka fituar çmimin Nobel në mjekësi për zbulimet në evolucionin njerëzor. Komiteti i Nobelit tha se Paabo "përfundoi diçka në dukje të pamundur" kur renditi gjenomin e...

Suedezi Svante Paabo fiton Çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Kallxo

Shkencëtari suedez, Svante Paabo, ka fituar Çmimin Nobel për Mjekësi, për shkak të zbulimeve të lidhura me evolucionin njerëzor. Ky çmim, ndër më prestigjiozët në botën shkencore, është ndarë nga Asambleja...

Çmimi Nobel shkon për kërkimin mbi evolucionin njerëzor

para një muaji - Syri.net Kosova

Çmimi Nobel për Fiziologji dhe Mjekësi i është dhënë suedezit Svante Paabo për punën e tij mbi evolucionin njerëzor. Komiteti i Çmimit tha se ai ka kryer detyrën “në dukje të pamundur” për të gjetur kodin...

Svante Paabo fitues i Çimit Nobel për Mjekësi për vitin 2022

para një muaji - Portalb

Shkencëtari suedez Svante Paabo e fitoi Çmimin Nobel 2022 në Fiziologji ose Mjekësi për zbulimet e tij në lidhje me evolucionin njerëzor, transmeton Portalb.mk . “Zbulimet e tij kanë të bëjnë me gjenomin...

Shkencëtari suedez fiton Çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Telegrafi

Shkencëtari suedez Svante Paabo e ka fituar Çmimin Nobel për vitin 2022 në fushën e Fiziologjisë dhe Mjekësisë për zbulimet e tij “në lidhje me gjenomin e hominimëve të zhdukur dhe evolucionin njerëzor”,...

Suedezi Svante Paabo fiton Çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Infokusi

Shkencëtari suedez, Svante Paabo, ka fituar Çmimin Nobel për Mjekësi, për shkak të zbulimeve të lidhura me evolucionin njerëzor. Ky çmim, ndër më prestigjiozët në botën shkencore, është ndarë nga Asambleja...

Zbulimet mbi evolucionin njerëzor, shkencëtari suedez Svante Paabo fiton Nobelin në Mjekësi

para një muaji - ABC News

Shkencëtari Svante Paabo ka fituar Çmimin Nobel 2022 në Fiziologji ose Mjekësi për zbulimet e tij “në lidhje me gjenomin e homininëve të zhdukur dhe evolucionin njerëzor.” Lajmin e bëri të ditur organi...

Çmimin Nobel në Mjekësi e merr gjenetisti suedez Svante Paablo

para një muaji - Syri

Çmimi Nobel në Mjekësi i është dhënë këtë vit gjenetistit suedez Svante Paabo , siç njoftoi pak minuta më parë Akademia Mbretërore Suedeze e Shkencave. Shkencëtari suedez u shpërblye me këtë çmim ‘për...

Çmimi Nobel shkon për kërkimin mbi evolucionin njerëzor

para një muaji - Infokusi

Çmimi Nobel për Fiziologji dhe Mjekësi i është dhënë suedezit Svante Paabo për punën e tij mbi evolucionin njerëzor. Komiteti i Çmimit tha se ai ka kryer detyrën “në dukje të pamundur” për të gjetur kodin...

Shkencëtari suedez fiton çmimin “Nobel” në mjekësi

para një muaji - FaxWeb

Shkencëtari suedez i gjenetikës, Svante Paabo, është fitues i Çmimit Nobel 2022 në fiziologji ose mjekësi për zbulimet e tij rreth evolucionit njerëzor. Asambleja e Nobelit në Suedi e nderoi Paabo-n “për...

Çmimi Nobel shkon për kërkimin mbi evolucionin njerëzor

para një muaji - Epoka e Re

Çmimi Nobel për Fiziologji dhe Mjekësi i është dhënë suedezit Svante Paabo për punën e tij mbi evolucionin njerëzor. Komiteti i Çmimit Nobel, ka thënë se ai ka kryer detyrën “në dukje të pamundur” për...

Svante Paabo merr Nobelin në Mjekësi 2022! Gjenetisti suedez, zbulime në evolucionin e njeriut

para një muaji - Java News

Svante Pabo është fitues i çmimit Nobel në Mjekësi për këtë vit. Gjenetisti suedez u vlerësua nga akademia e Nobelit për zbulimet e tij për mënyrën e evoluimit të njeriut, bazuar tek zhvillimi gjenetik....

Shkencëtari suedez fiton Çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Press Online

Shkencëtari suedez Svante Paabo e ka fituar Çmimin Nobel për vitin 2022 në fushën e Fiziologjisë dhe Mjekësisë për zbulimet e tij “në lidhje me gjenomin e hominimëve të zhdukur dhe evolucionin njerëzor”,...

Çmimi Nobel shkon për hulumtimin e evolucionit njerëzor

para një muaji - Insajderi.org

Çmimi Nobel në Fiziologji dhe Mjekësi i është dhënë suedezit Svante Paabo për punën e tij mbi evolucionin njerëzor. Komiteti i Çmimit tha se ai ka kryer detyrën “në dukje të pamundur” për të gjetur kodin...

Shkencëtari suedez Svante Paabo fiton çmimin Nobel në Mjekësi: Ja çka zbuloi ai

para një muaji - Periskopi

Shkencëtari suedez Svante Paabo ka fituar çmimin Nobel në mjekësi për zbulimet në evolucionin njerëzor. Komiteti i Nobelit tha se Paabo “përfundoi diçka në dukje të pamundur” kur renditi gjenomin e parë...

Svante Paabo fiton Çmimin Nobel për Mjekësi

para një muaji - Nistori

Shkencëtari suedez, Svante Paabo, ka fituar Çmimin Nobel për Mjekësi, për shkak të zbulimeve të lidhura me evolucionin njerëzor. Ky çmim, ndër më prestigjiozët në botën shkencore, është ndarë nga Asambleja...

Çmimi Nobel shkon për kërkimin mbi evolucionin njerëzor

para një muaji - Ekonomia Online

Çmimi Nobel për Fiziologji dhe Mjekësi i është dhënë suedezit Svante Paabo për punën e tij mbi evolucionin njerëzor. Komiteti i Çmimit tha se ai ka kryer detyrën “në dukje të pamundur” për të gjetur kodin...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK