A do të ketë ndryshime në Qeverinë maqedonase, flet kryeministri Kovaçevski

më 10.2022 - Albeu

Kryeministri maqedonas Dimitar Kovaçevski tha sot se ndryshim në Qeveri do të ketë vetëm në postin ministror për vetëqeverisjen lokale, por jo edhe në postet kryesore të ministrive tjera. “Ju thashë, do...

Nuk ka ndryshime tjera të ministrave përpos Milevskit, konfirmon Kovaçevski

më 10.2022 - Aktuale

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot deklaroi se ndryshim në Qeveri do të ketë vetëm në pozitën ministrore për vetëqeverisje lokale, por jo edhe në pozitat kryesore të ministrive tjera. Вратете го видот...

Grubi dhe Kovaçevski nuk merakosen shumë/ Të bindur se nuk do të ketë rikonstruim të qeverisë

më 10.2022 - TV21

Ndryshim do të ketë vetëm në Ministrinë për vetëqeverisje lokale pas dorëheqjes së Goran Milevskit, tha kryeministri Dimitar Kovaçevski pas paralajmërimeve se mund të ketë rikonstruktim të kabinetit qeveritar....

Mickoski për zgjedhje të parakohshme, Kovaçevski për rikonstruim të qeverisë

më 10.2022 - Flaka

Mickoski dhe Kovaçevski me qasje dhe zgjidhje të ndryshme për tejkalimin e krizës pasi sot lideri i VMRO-DPMNE-së në TV 24 theksoi se problemet e akumuluara pothuajse në të gjitha sferat dhe ministritë...

Grubi: Do të ketë ndryshim në Qeveri, Milevski do të zëvendësohet nga Penov

më 10.2022 - Telegrafi

Do të ketë ndryshim në Qeveri, në vend të Goran Milevski i cili dha dorëheqje, PLD-ja propozoi Risto Penovin për ministër të ri të Vetëqeverisjes Lokale, tha sot zv. kryeministri Artan Grubi, duke shtuar...

Kovaçevski: Do të ndërrohet vetëm ministri i Vetëqeverisjes Lokale

më 10.2022 - Klan Macedonia

MILEVSKI ENDE NUK KA DORËZUAR DORËHEQJEN NË FORMË ZYRTARE Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot ka përsëritur se nuk do të ketë rikonstruim më të gjerë të Qeverisë, siç përflitet në media kohëve të fundit....

Do të ketë ose jo riformatim të qeverisë?

më 10.2022 - Alsat-M

Gazetare: Fatlume Dervishi Kabineti qeveritar si duket nuk do të pësojë ndryshime më të mëdha, përveç ministrit të vetëqeverisjes lokale. Edhe pse disa ministra të qeverisë Kovaçevski ishin përfolur si...

Nuk ka ndryshime tjera të ministrave përpos Milevskit, konfirmon Kovaçevski

më 10.2022 - Zhurnal

Shkup, 3 tetor – Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot deklaroi se ndryshim në Qeveri do të ketë vetëm në pozitën ministrore për vetëqeverisje lokale, por jo edhe në pozitat kryesore të ministrive tjera....

Nuk ka ndryshime tjera të ministrave përpos Milevskit, konfirmon Kovaçevski

më 10.2022 - Tetova Sot

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot deklaroi se ndryshim në Qeveri do të ketë vetëm në pozitën ministrore për vetëqeverisje lokale, por jo edhe në pozitat kryesore të ministrive tjera. “Ju thashë, do të...

A do të ketë ndryshime në Qeveri? Grubi: Unë ekzekutoj, kryetarët e partive i marrin këto vendime

më 10.2022 - TV21

– Unë jam në Qeveri për të ekzekutuar, dhe jo për të menduar në lidhje me këto punë, ka kush mendon, ka kryetar të partive, organe të partive që i marrin këto vendime, unë i ekzekutoj ato vendime , kështu...

Kovaçevski: Nuk priten ndryshime në kabinetin qeveritar

më 10.2022 - Indeks.mk

Kryeministri Dimitar Kovaçevski për gazetarët tha se posti i ministrit të ri në Vetëqeverisjen lokale i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vij nga kjo parti. Kryeministri tha se është i lumtur që në...

Kovaçevski: Nuk priten ndryshime në kabinetin qeveritar

më 10.2022 - Bota Sot

Kryeministri Dimitar Kovaçevski për gazetarët tha se posti i ministrit të ri në Vetëqeverisjen lokale i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vij nga kjo parti. Kryeministri tha se është i lumtur që në...

A do të formatohet Qeveria? Kovaçevski e Grubi thonë JO!

më 10.2022 - VOX TV

Kabineti qeveritar si duket nuk do të pësojë ndryshime më të mëdha, përveç ministrit të vetëqeverisjes lokale. Edhe pse disa ministra të qeverisë Kovaçevski ishin përfolur si emra potencial për t’u ndryshuar,...

Kovaçevski: Nuk priten ndryshime në kabinetin qeveritar

më 10.2022 - Telegrafi

Kryeministri Dimitar Kovaçevski për gazetarët tha se posti i ministrit të ri në Vetëqeverisjen lokale i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vij nga kjo parti. Kryeministri tha se është i lumtur që në...

Ende nuk ka arritur në Kuvend dorëheqja e Goran Mileskit

më 10.2022 - Zhurnal

Shkup, 3 tetor – Në Kuvend ende nuk ka arritur dorëheqja e ministrit për vetqeverisje lokale, Goran Milevski dhe nuk dihet kur do të zgjedhet ministri i ri Risto Penov i cili vjen gjithashtu nga radhët...

Kovaçevski: Nuk priten ndryshime në kabinetin qeveritar

më 10.2022 - Dosja

Kryeministri Dimitar Kovaçevski për gazetarët tha se posti i ministrit të ri në Vetëqeverisjen lokale i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vij nga kjo parti. Kryeministri tha se është i lumtur që në...

A do të ketë ndryshime në Qeveri, deklarohet kryeministri Kovaçevski

më 10.2022 - Ina

Kryeministri Dimitar Kovaçevski tha sot se ndryshim në Qeveri do të ketë vetëm në postin ministror për vetëqeverisjen lokale, por jo edhe në postet kryesore të ministrive tjera. “Ju thashë, do të ketë...

A do të ketë ndryshime në Qeveri, deklarohet kryeministri Kovaçevski

më 10.2022 - InfoShqip

Kryeministri Dimitar Kovaçevski tha sot se ndryshim në Qeveri do të ketë vetëm në postin ministror për vetëqeverisjen lokale, por jo edhe në postet kryesore të ministrive tjera. “Ju thashë, do të ketë...

Grubi: Do të ketë ndryshim në Qeveri, Milevski do të zëvendësohet nga Penov

më 10.2022 - Top24

Do të ketë ndryshim në Qeveri, në vend të Goran Milevski i cili dha dorëheqje, PLD-ja propozoi Risto Penovin për ministër të ri të Vetëqeverisjes Lokale, tha sot zv. kryeministri Artan Grubi, duke shtuar...

Kovaçevski: Nuk priten ndryshime në kabinetin qeveritar

më 10.2022 - Alsat-M

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur nga Alsat për emrin e ministrit të ri të pushtetit lokal, tha se ai post i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vij nga kjo parti. Kryeministri tha se është i...

A do të formatohet Qeveria? Kovaçevski e Grubi thonë Jo!

më 10.2022 - Flaka

Kabineti qeveritar si duket nuk do të pësojë ndryshime më të mëdha, përveç ministrit të vetëqeverisjes lokale. Edhe pse disa ministra të qeverisë Kovaçevski ishin përfolur si emra potencial për t’u ndryshuar,...

A do të ketë ndryshime në kabinetin qeveritar? Përgjigjet Kovaçevski

më 10.2022 - Aktuale

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur nga Alsat për emrin e ministrit të ri të pushtetit lokal, tha se ai post i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vij nga kjo parti. Kryeministri tha se është i...

Kovaçevski: Nuk priten ndryshime në kabinetin qeveritar

më 10.2022 - Ina

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur nga Alsat për emrin e ministrit të ri të pushtetit lokal, tha se ai post i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vij nga kjo parti. Kryeministri tha se është i...

(VIDEO) Kovaçevski: Nuk do të ketë ndryshime në Qeveri

më 10.2022 - Shenja

Nuk do të ketë ndryshim tjetër në Qeveri, përpos zëvendësimit të ministrit të Vetëqeverisjes Lokale. Kështu ka deklaruar kryeministri Dimitar Kovaçevski, duke shuar kështu zërat në opinion për ndryshime...

Kovaçevski: Nuk priten ndryshime në kabinetin qeveritar

më 10.2022 - Politiko.mk

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur nga Alsat për emrin e ministrit të ri të pushtetit lokal, tha se ai post i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vijë nga kjo parti. Kryeministri tha se është...

A do të formatohet Qeveria? Kovaçevski e Grubi thonë JO!

më 10.2022 - Press Online

Kabineti qeveritar si duket nuk do të pësojë ndryshime më të mëdha, përveç ministrit të vetëqeverisjes lokale. Edhe pse disa ministra të qeverisë Kovaçevski ishin përfolur si emra potencial për t’u ndryshuar,...

Kovaçevski: Do të ndërrohet vetëm ministri i Vetëqeverisjes Lokale

më 10.2022 - Fakti Ditor

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot ka përsëritur se nuk do të ketë rikonstruim më të gjerë të Qeverisë, siç përflitet në media kohëve të fundit. I pyetur rreth paralajmërimeve për ndryshime në kabinetin...

Kovaçevski: Në Qeveri do të ndryshojë vetëm ministri i Vetëqeverisjes lokale, asnjë ministër tjetër

më 10.2022 - Shenja

Kryeministri Dimitar Kovaçevski, gjatë ditës së sotme ka deklaruar se në Qeveri do të ketë ndryshim vetëm në Ministrinë e Vetëqeverisje Lokale, dhe jo në ministritë tjera. “Ju thash se do të ketë ndryshim...

A do të ketë riformatim të qeverisë?

më 10.2022 - Pa censure

Kabineti qeveritar si duket nuk do të pësojë ndryshime më të mëdha, përveç ministrit të vetëqeverisjes lokale. Edhe pse disa ministra të qeverisë Kovaçevski ishin përfolur si emra potencial për t’u ndryshuar,...

A do të formatohet Qeveria? Kovaçevski e Grubi thonë JO!

më 10.2022 - Lajm

Kabineti qeveritar si duket nuk do të pësojë ndryshime më të mëdha, përveç ministrit të vetëqeverisjes lokale. Edhe pse disa ministra të qeverisë Kovaçevski ishin përfolur si emra potencial për t’u ndryshuar,...

A do të formatohet Qeveria? Kovaçevski e Grubi thonë JO!

më 10.2022 - Zyrtare

Kabineti qeveritar si duket nuk do të pësojë ndryshime më të mëdha, përveç ministrit të vetëqeverisjes lokale. Edhe pse disa ministra të qeverisë Kovaçevski ishin përfolur si emra potencial për t’u ndryshuar,...

Kovaçevski: Nuk priten ndryshime në kabinetin qeveritar

më 10.2022 - Redaksia

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur nga Alsat për emrin e ministrit të ri të pushtetit lokal, tha se ai post i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vijë nga kjo parti. Kryeministri tha se është...

Kovaçevski: Nuk priten ndryshime në kabinetin qeveritar

më 10.2022 - Revista

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur nga Alsat për emrin e ministrit të ri të pushtetit lokal, tha se ai post i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vijë nga kjo parti. Kryeministri tha se është...

Do të ketë ose jo riformatim të qeverisë?

më 10.2022 - Almakos

Gazetare: Fatlume Dervishi Kabineti qeveritar si duket nuk do të pësojë ndryshime më të mëdha, përveç ministrit të vetëqeverisjes lokale. Edhe pse disa ministra të qeverisë Kovaçevski ishin përfolur si...

Kovaçevski: Nuk priten ndryshime në kabinetin qeveritar

më 10.2022 - Lapsi

Kryeministri Dimitar Kovaçevski për gazetarët tha se posti i ministrit të ri në Vetëqeverisjen lokale i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vij nga kjo parti. Kryeministri tha se është i lumtur që në...

Kovaçevski: Nuk priten ndryshime në kabinetin qeveritar

më 10.2022 - Almakos

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur nga Alsat për emrin e ministrit të ri të pushtetit lokal, tha se ai post i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vij nga kjo parti. Kryeministri tha se është i...

Liberal-Demokratët kërkojnë përfshirjen e hebrenjëve në Kushtetutën e Maqedonisë së Veriut

më 10.2022 - Ina

Partia Liberal Demokrate do të kërkojë përfshirjen e komunitetit hebre në Kushtetutën e Maqedonisë së Veriut. Kështu theksoi për TV21, deputetja e PLD-së, Monika Zajkova. Duke folur për hapjen e Kushtetutës...

Kovaçevski: Nuk priten ndryshime në kabinetin qeveritar

më 10.2022 - Almakos

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur nga Alsat për emrin e ministrit të ri të pushtetit lokal, tha se ai post i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vij nga kjo parti. Kryeministri tha se është i...

“Nuk priten ndryshime në kabinetin qeveritar”

më 10.2022 - Nistori

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur për emrin e ministrit të ri të pushtetit lokal, tha se ai post i takon PLD-së dhe se propozimi duhet të vij nga kjo parti. Kryeministri tha se është i lumtur që...

PLD do të kërkojë përfshirjen e hebrejve në Kushtetutë

më 10.2022 - Zhurnal

Shkup, 2 Tetor – Partia Liberal Demokrate do të kërkojë përfshirjen e komunitetit hebre në Kushtetutën e Maqedonisë së Veriut. Kështu tha sonte në “Click Plus” në TV21, deputetja e PLD-së, Monika Zajkova....

PLD-ja do të kërkojë përfshirjen e komunitetit hebre në Kushtetutën e Maqedonisë së Veriut

më 10.2022 - TV21

Partia Liberal Demokrate do të kërkojë përfshirjen e komunitetit hebre në Kushtetutën e Maqedonisë së Veriut. Kështu tha sonte në “Click Plus” në TV21, deputetja e PLD-së, Monika Zajkova. Duke folur për...

A do të kandidohet për kryetare të PLD-së? Përgjigjet Zajkova

më 10.2022 - TV21

Deputetja e PLD-së, Monika Zajkova në “Click Plus” në TV21 tha se do të ishte e lumtur të ishte kryetare e partisë sepse do të ishte gruaja e parë që do të drejtonte partinë. Por, siç theksoi ajo, për...

PLD-ja do të kërkojë përfshirjen e komunitetit hebre në Kushtetutën e Maqedonisë së Veriut

më 10.2022 - Zyrtare

Partia Liberal Demokrate do të kërkojë përfshirjen e komunitetit hebre në Kushtetutën e Maqedonisë së Veriut. Kështu tha sonte në “Click Plus” në TV21, deputetja e PLD-së, Monika Zajkova. Duke folur për...

Nga ka ardhur propozimi që Risto Penov të jetë ministër? Përgjigjet deputetja Zajkova

më 10.2022 - TV21

Deputetja e PLD-së, Monika Zajkova në “Click Plus” në TV21 ka treguar se pse është vendosur që Risto Penov të propozohet për ministër të Vetëqeverisjes Lokale, marrë parasysh që shumë vite nuk ka qenë...

PLD do të kërkojë përfshirjen e komunitetit hebre në Kushtetutën e RMV

më 10.2022 - Flaka

Partia Liberal Demokrate do të kërkojë përfshirjen e komunitetit hebre në Kushtetutën e Maqedonisë së Veriut. Kështu tha sonte në “Click Plus” në TV21, deputetja e PLD-së, Monika Zajkova. Duke folur për...

PLD zyrtarizon kandidaturën, Penov pranon ofertën për të qenë Ministër

më 10.2022 - Indeks.mk

Partia Liberal Demokratike njoftoi se Komiteti Qendror do të shqyrtojë dorëheqjen e ministrit të Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevskit dhe është pranuar propozimi që Risto Penov të propozohet për kryetar...

PLD: Risto Penov propozohet për ministër për vetëqeverisje lokale

më 10.2022 - Telegrafi

Partia Liberal Demokratike njoftoi se Komiteti Qendror do të shqyrtojë dorëheqjen e ministrit të Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevskit dhe është pranuar propozimi që Risto Penov të propozohet për kryetar...

PLD-ja do të kërkojë përfshirjen e komunitetit hebre në Kushtetutën e Maqedonisë së Veriut

më 10.2022 - Lajm

Partia Liberal Demokrate do të kërkojë përfshirjen e komunitetit hebre në Kushtetutën e Maqedonisë së Veriut. Kështu tha sonte në “Click Plus” në TV21, deputetja e PLD-së, Monika Zajkova. Duke folur për...

PLD zyrtarizon emrin e kandidatit për ministër të vetëqeverisjes lokale

më 10.2022 - Aktuale

Partia Liberal Demokratike njoftoi se Komiteti Qendror do të shqyrtojë dorëheqjen e ministrit të Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevskit dhe është pranuar propozimi që Risto Penov të propozohet për kryetar...

Liberal-Demokratët zyrtarizuan emrin e kandidatit për ministër

më 10.2022 - Ina

Këshilli qendror i PLD-së në seancën e mbrëmshme e pranoi propozimin e Këshillit ekzekutiv për fillimin e përgatitjeve për mbajtjen e Asamblesë së rregullt të partisë, e shqyrtoi dorëheqjen e kryetarit...

PLD propozoi Penovin për ministër të Vetqeverisjes lokale

më 10.2022 - Zhurnal

Shkup, 2 tetor – Këshilli qendror i PLD-së në seancën e mbrëmshme e pranoi propozimin e Këshillit ekzekutiv për fillimin e përgatitjeve për mbajtjen e Asamblesë së rregullt të partisë, e shqyrtoi dorëheqjen...

PLD propozoi Penovin për ministër të Vetqeverisjes lokale

më 10.2022 - Medial

Shkup, 2 tetor – Këshilli qendror i PLD-së në seancën e mbrëmshme e pranoi propozimin e Këshillit ekzekutiv për fillimin e përgatitjeve për mbajtjen e Asamblesë së rregullt të partisë, e shqyrtoi dorëheqjen...

PLD propozoi Penovin për ministër të Vetqeverisjes lokale

më 10.2022 - Tetova Sot

Këshilli qendror i PLD-së në seancën e mbrëmshme e pranoi propozimin e Këshillit ekzekutiv për fillimin e përgatitjeve për mbajtjen e Asamblesë së rregullt të partisë, e shqyrtoi dorëheqjen e kryetarit...

PLD propozoi Penovin për ministër të Vetqeverisjes lokale

më 10.2022 - GazetaMax

Shkup, 2 tetor – Këshilli qendror i PLD-së në seancën e mbrëmshme e pranoi propozimin e Këshillit ekzekutiv për fillimin e përgatitjeve për mbajtjen e Asamblesë së rregullt të partisë, e shqyrtoi dorëheqjen...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK