Profesori i Erdanit, Ibish Kadriu: Ora mësimore nuk do të jetë më si më parë (VIDEO)

para 2 muajve - Open-TV

3 tetor 2022 – Sot i është dhënë lamtumira e fundit Erdan Ramadanit, studentit 22 vjecar nga Kumanova, i cili humbi jetën pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës, para disa ditësh, duke rënë në ujërat...

Ahmeti i dha lamtumirën e fundit studentit, Erdan Ramadani nga Kumanova

para 2 muajve - Top24

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës....

Kumanovë, iu dha lamtumira e fundit Erdan Ramadanit nga Kumanova (FOTO)

para 2 muajve - Open-TV

3 tetor 2022 – Sot i është dhënë lamtumira e fundit Erdan Ramadanit, studentit 22 vjecar nga Kumanova, i cili humbi jetën pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës, para disa ditësh, duke rënë në ujërat...

Ahmeti i dha lamtumirën e fundit studentit, Erdan Ramadani nga Kumanova

para 2 muajve - Flaka

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës....

“Humbje e madhe për të gjithë”, Ahmeti i dha lamtumirën Erdanit

para 2 muajve - Indeks.mk

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës.Është...

Ali Ahmeti i dha lamtumirën e fundit Erdan Ramadanit: Humbje e madhe për të gjithë!

para 2 muajve - Aktuale

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës....

Ali Ahmeti bashkë me Sadulla Durakun në varrimin e Erdanit në Kumanovë

para 2 muajve - Ditari.mk

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti bashkë me Sadulla Durakun, morrën pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti...

Ali Ahmeti i dha lamtumirën e fundit Erdan Ramadanit: Humbje e madhe për të gjithë!

para 2 muajve - Zhurnal

Kumanovë, 3 tetor – Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në...

Ali Ahmeti i dha lamtumirën e fundit Erdan Ramadanit: Humbje e madhe për të gjithë!

para 2 muajve - Politiko.mk

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës....

Ali Ahmeti bashkë me Sadulla Durakun në varrimin e Erdanit në Kumanovë

para 2 muajve - Opinion.mk

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti bashkë me Sadulla Durakun, morrën pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti...

Ali Ahmeti i dha lamtumirën e fundit Erdan Ramadanit: Humbje e madhe për të gjithë! (Video)

para 2 muajve - Ina

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës....

Ali Ahmeti në lamtumirën e fundit të studentit, Erdan Ramadani nga Kumanova: Humbje që shkaktoi dhimbje të madhe

para 2 muajve - Open-TV

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës....

Rektori i UT-së, Vullnet Ameti ngushëlloi familjen Ramadani dhe vendosi kurorë lulesh mbi varrin e ish-studentit të tij VIDEO)

para 2 muajve - Open-TV

Rektori i UT -së Vullnet Ahmeti ka vendosur sot kurorra lulesh mbi varrin e Erdan Ramadanit nga Kumanova. Ai ishte i shoqëruar nga prof. Kushtrim Ahmeti, prof.dr. Ibish Kadriu, dekan në Fakultetin Filozofik...

Ali Ahmeti bashkë me Sadulla Durakun në varrimin e Erdanit në Kumanovë

para 2 muajve - Indeks.mk

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti bashkë me Sadulla Durakun, morrën pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti...

Ali Ahmeti i dha lamtumirën e fundit Erdan Ramadanit: Humbje e madhe për të gjithë!

para 2 muajve - Redaksia

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës....

Ali Ahmeti i dha lamtumirën e fundit Erdan Ramadanit: Humbje e madhe për të gjithë!

para 2 muajve - Revista

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës....

Rektori i UT -së Vullnet Ahmeti vendos kurorë lulesh mbi varrin e studentit Erdan Ramadani

para 2 muajve - Tetova Sot

Rektori i UT -së Vullnet Ahmeti ka vendosur sot kurorra lulesh mbi varrin e Erdan Ramadanit informon Tetovasot.Rektori Ahmeti ishte në ceremoninë e varrimit të studentit të UT-së i cili humbi jetën tragjikisht...

Ali Ahmeti i dha lamtumirën e fundit Erdan Ramadanit: Humbje e madhe për të gjithë!

para 2 muajve - Tetova Sot

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës....

Vullnet Ahmeti i jep lamtumirën e fundit studentit të UT-s, Erdan Ramadani

para 2 muajve - Pa censure

Rektori i UT -së Vullnet Ahmeti ka vendosur sot kurorra lulesh mbi varrin e Erdan Ramadanit informon Tetovasot.Rektori Ahmeti ishte në ceremoninë e varrimit të studentit të UT-së i cili humbi jetën tragjikisht...

“Humbje e madhe për të gjithë”, Ahmeti i dha lamtumirën Erdanit

para 2 muajve - Lapsi

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës.Është...

Ali Ahmeti i dha lamtumirën e fundit Erdan Ramadanit: Humbje e madhe për të gjithë!

para 2 muajve - Press Online

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës.Është...

Ali Ahmeti bashkë me Sadulla Durakun në varrimin e Erdanit në Kumanovë

para 2 muajve - Lapsi

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti bashkë me Sadulla Durakun, morrën pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti...

Ali Ahmeti i dha lamtumirën e fundit Erdan Ramadanit: Humbje e madhe për të gjithë! (Video)

para 2 muajve - Lajm

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës....

Ali Ahmeti i dha lamtumirën e fundit Erdan Ramadanit: “Humbje e madhe për të gjithë!”

para 2 muajve - Pa censure

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mori pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti në afërsi të Zhelinës....

Rektori i UT -së Vullnet Ahmeti vendos kurorë lulesh mbi varrin e studentit Erdan Ramadani

para 2 muajve - Info7

Rektori i UT -së Vullnet Ahmeti ka vendosur sot kurorra lulesh mbi varrin e Erdan Ramadanit informon Tetovasot.Rektori Ahmeti ishte në ceremoninë e varrimit të studentit të UT-së i cili humbi jetën tragjikisht...

Ali Ahmeti bashkë me Sadulla Durakun në varrimin e Erdanit në Kumanovë

para 2 muajve - Dosja

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti bashkë me Sadulla Durakun, morrën pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti...

Ali Ahmeti bashkë me Sadulla Durakun në varrimin e Erdanit në Kumanovë

para 2 muajve - Desk.al

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti bashkë me Sadulla Durakun, morrën pjesë sot në ceremoninë e varrimit të kumanovarit Erdan Ramadani, i cili humbi jetën ditë më parë në ujërat e lumit Vardar, pas një aksidenti...

Ahmeti shpreh ngushëllime për familjen Ramadani pas humbjes së djalit të tyre

para 2 muajve - GazetaMax

Shkup, 2 Tetor – Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllimet më të thella dhe sinqerta familjes Ramadani e cila sot morri lajmin se pas pesë dite kërkim, djali i tyre...

Ngushëllon Ahmeti: Shpirti i tij u prehtë në paqe!

para 2 muajve - Politiko.mk

Nuk gjejë fjalë të përshkruaj dhimbjen nëpër të cilën po kalon familja Ramadani. Shpreh ngushëllimet e mia më të sinqerta për familjen, kolegët e tij të studimeve, miqtë dhe gjithë ata që e njohën Erdanin....

Grubi: “Ngushëllime të sinqerta familjes Ramadani, ndajmë dhimbjen me ta!”

para 2 muajve - Politiko.mk

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime të sinqerta për familjen Ramadani e cila në një fatkeqësi humbi të birin, Erdanin. Duke shpërndarë një fotografi me të ndjerin, Grubi ka...

Ahmeti shpreh ngushëllime për familjen Ramadani pas humbjes së djalit të tyre

para 2 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 Tetor – Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllimet më të thella dhe sinqerta familjes Ramadani e cila sot morri lajmin se pas pesë dite kërkim, djali i tyre...

Ahmeti publikon fotografinë me djaloshin kumanovar që u gjet sot i vdekur në lumin Vardar

para 2 muajve - Telegrafi

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti sot ka publikuar një fotografi me të riun nga Kumanova i cili humbi jetën në një aksident në rajonin e Tetovës. “Nuk gjejë fjalë të përshkruaj dhimbjen...

Ahmeti shpreh ngushëllime për familjen Ramadani për djalin e tyre Erdanin

para 2 muajve - VOX TV

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllimet më të thella dhe sinqerta familjes Ramadani e cila sot morri lajmin se pas pesë dite kërkim, djali i tyre Erdani ka ndërruar...

Grubi publikon foto me Erdanin, shpreh ngushëllime për familjen!

para 2 muajve - Aktuale

Foton e përbashkët me Erdanin ma nisën të afërmit e tij në dhimbjen e tyre me të madhe, të cilën e ndanë gjithësecili prej nesh, sot të gjithë jemi familjarë të Erdan Ramadanit. Ngushëllime të sinqerta...

Ngushëllon Ahmeti: Shpirti i tij u prehtë në paqe!

para 2 muajve - Aktuale

Nuk gjejë fjalë të përshkruaj dhimbjen nëpër të cilën po kalon familja Ramadani. Shpreh ngushëllimet e mia më të sinqerta për familjen, kolegët e tij të studimeve, miqtë dhe gjithë ata që e njohën Erdanin....

Ahmeti:Nuk gjejë fjalë të përshkruaj dhimbjen nëpër të cilën po kalon familja Ramadani

para 2 muajve - Ina

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti i ka shprehur ngushëllime familjes Ramadani për humbjen e djalit. “Nuk gjejë fjalë të përshkruaj dhimbjen nëpër të cilën po kalon familja Ramadani. Shpreh ngushëllimet e mia...

Grubi poston foto me Erdanin: Ngushëllime të sinqerta për familjen!

para 2 muajve - Ina

“Foton e përbashkët me Erdanin ma nisën të afërmit e tij në dhimbjen e tyre me të madhe, të cilën e ndanë gjithësecili prej nesh, sot të gjithë jemi familjarë të Erdan Ramadanit”,ka shkruar zv.kryeministri...

Ahmeti: Ishte në lule të rinisë dhe e donte jetën, shpirti i tij u prehtë në paqe

para 2 muajve - Indeks.mk

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllimet më të thella dhe sinqerta familjes Ramadani e cila sot morri lajmin se pas pesë dite kërkim, djali i tyre Erdani ka ndërruar...

Grubi: Ngushëllime të sinqerta familjes, ndajmë dhimbjen me ta!

para 2 muajve - Indeks.mk

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime të sinqerta për familjen Ramadani e cila në një fatkeqësi humbi të birin, Erdanin. Duke shpërndarë një fotografi me të ndjerin, Grubi ka...

Ahmeti: Ishte në lule të rinisë dhe e donte jetën, shpirti i tij u prehtë në paqe

para 2 muajve - Opinion.mk

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllimet më të thella dhe sinqerta familjes Ramadani e cila sot morri lajmin se pas pesë dite kërkim, djali i tyre Erdani ka ndërruar...

Grubi: Ngushëllime të sinqerta familjes Ramadani, ndajmë dhimbjen me ta!

para 2 muajve - Opinion.mk

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime të sinqerta për familjen Ramadani e cila në një fatkeqësi humbi të birin, Erdanin. Duke shpërndarë një fotografi me të ndjerin, Grubi ka...

Grubi: “Ngushëllime të sinqerta familjes Ramadani, ndajmë dhimbjen me ta!”

para 2 muajve - Bild

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime të sinqerta për familjen Ramadani e cila në një fatkeqësi humbi të birin, Erdanin. Duke shpërndarë një fotografi me të ndjerin, Grubi ka...

Ngushëllon Ahmeti: Shpirti i tij u prehtë në paqe!

para 2 muajve - Flaka

Nuk gjejë fjalë të përshkruaj dhimbjen nëpër të cilën po kalon familja Ramadani. Shpreh ngushëllimet e mia më të sinqerta për familjen, kolegët e tij të studimeve, miqtë dhe gjithë ata që e njohën Erdanin....

Ngushëllon Ahmeti: Shpirti i tij u prehtë në paqe!

para 2 muajve - Tetova Sot

Nuk gjejë fjalë të përshkruaj dhimbjen nëpër të cilën po kalon familja Ramadani. Shpreh ngushëllimet e mia më të sinqerta për familjen, kolegët e tij të studimeve, miqtë dhe gjithë ata që e njohën Erdanin....

Ngushëllon Grubi: sot të gjithë jemi familjarë të Erdan Ramadanit.

para 2 muajve - Tetova Sot

Foton e përbashkët me Erdanin ma nisën të afërmit e tij në dhimbjen e tyre me të madhe, të cilën e ndanë gjithësecili prej nesh, sot të gjithë jemi familjarë të Erdan Ramadanit. Ngushëllime të sinqerta...

Grubi publikon foto me Erdanin, shpreh ngushëllime për familjen!

para 2 muajve - Flaka

Foton e përbashkët me Erdanin ma nisën të afërmit e tij në dhimbjen e tyre me të madhe, të cilën e ndanë gjithësecili prej nesh, sot të gjithë jemi familjarë të Erdan Ramadanit. Ngushëllime të sinqerta...

Grubi: “Ngushëllime të sinqerta familjes Ramadani, ndajmë dhimbjen me ta!”

para 2 muajve - Debat

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime të sinqerta për familjen Ramadani e cila në një fatkeqësi humbi të birin, Erdanin. Duke shpërndarë një fotografi me të ndjerin, Grubi ka...

Ngushëllon Ahmeti: Shpirti i tij u prehtë në paqe!

para 2 muajve - Debat

Nuk gjejë fjalë të përshkruaj dhimbjen nëpër të cilën po kalon familja Ramadani. Shpreh ngushëllimet e mia më të sinqerta për familjen, kolegët e tij të studimeve, miqtë dhe gjithë ata që e njohën Erdanin....

Ahmeti: “Ishte në lule të rinisë dhe e donte jetën, shpirti i tij u prehtë në paqe”

para 2 muajve - Pa censure

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllimet më të thella dhe sinqerta familjes Ramadani e cila sot morri lajmin se pas pesë dite kërkim, djali i tyre Erdani ka ndërruar...

Ngushëllon Ahmeti: Shpirti i tij u prehtë në paqe!

para 2 muajve - Bild

Nuk gjejë fjalë të përshkruaj dhimbjen nëpër të cilën po kalon familja Ramadani. Shpreh ngushëllimet e mia më të sinqerta për familjen, kolegët e tij të studimeve, miqtë dhe gjithë ata që e njohën Erdanin....

Ahmeti: Ishte në lule të rinisë dhe e donte jetën, shpirti i tij u prehtë në paqe

para 2 muajve - Desk.al

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllimet më të thella dhe sinqerta familjes Ramadani e cila sot morri lajmin se pas pesë dite kërkim, djali i tyre Erdani ka ndërruar...

Ali Ahmeti: Ishte në lule të rinisë dhe e donte jetën!

para 2 muajve - Open-TV

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllimet më të thella dhe sinqerta familjes Ramadani e cila sot morri lajmin se pas pesë dite kërkim, djali i tyre Erdani ka ndërruar...

Grubi: “Ngushëllime të sinqerta familjes Ramadani, ndajmë dhimbjen me ta!”

para 2 muajve - Pa censure

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime të sinqerta për familjen Ramadani e cila në një fatkeqësi humbi të birin, Erdanin. Duke shpërndarë një fotografi me të ndjerin, Grubi ka...

Ahmeti; Nuk gjejë fjalë të përshkruaj dhimbjen nëpër të cilën po kalon familja Ramadani

para 2 muajve - Top24

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti përmes një postimi në profilin e tij në FB ka ngushlluar familjen e 22 vjeçarit nga Lumanova që humbi jetën në një aksident në rrugën Tetovë-Shkup,shkruan...

Ngushëllon Grubi: sot të gjithë jemi familjarë të Erdan Ramadanit

para 2 muajve - Top24

Foton e përbashkët me Erdanin ma nisën të afërmit e tij në dhimbjen e tyre me të madhe, të cilën e ndanë gjithësecili prej nesh, sot të gjithë jemi familjarë të Erdan Ramadanit. Ngushëllime të sinqerta...

Ahmeti: Erdanin do e kujtojmë me mall si një djalosh të zellshëm dhe punëtor

para 2 muajve - Expuls

Edhe kreu i BDI-së Ali Ahmeti me anë të një postimi në Facebook, ka shprehur ngushëllimet e tij për Erdan Ramadanin, djalin i cili humbi jetën në aksidentin e disa ditëve më parë në Tetovë. Ja postimi...

Grubi poston foto me Erdanin: Ngushëllime të sinqerta për familjen!

para 2 muajve - Lajm

“Foton e përbashkët me Erdanin ma nisën të afërmit e tij në dhimbjen e tyre me të madhe, të cilën e ndanë gjithësecili prej nesh, sot të gjithë jemi familjarë të Erdan Ramadanit”,ka shkruar zv.kryeministri...

Grubi: Ngushëllime të sinqerta familjes Ramadani, ndajmë dhimbjen me ta!

para 2 muajve - Desk.al

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime të sinqerta për familjen Ramadani e cila në një fatkeqësi humbi të birin, Erdanin. Duke shpërndarë një fotografi me të ndjerin, Grubi ka...

Artan Grubi poston foto me djaloshin kumanovar: Sot të gjithë jemi familjarë të Erdan Ramadanit

para 2 muajve - Open-TV

“Foton e përbashkët me Erdanin ma nisën të afërmit e tij në dhimbjen e tyre me të madhe, të cilën e ndanë gjithësecili prej nesh, sot të gjithë jemi familjarë të Erdan Ramadanit”,ka shkruar zv.kryeministri...

Grubi publikon foto me Erdanin, shpreh ngushëllime për familjen!

para 2 muajve - Expuls

Shkruan Artan Grubi Foton e përbashkët me Erdanin ma nisën të afërmit e tij në dhimbjen e tyre me të madhe, të cilën e ndanë gjithësecili prej nesh, sot të gjithë jemi familjarë të Erdan Ramadanit. Ngushëllime...

Grubi: Ngushëllime të sinqerta familjes, ndajmë dhimbjen me ta!

para 2 muajve - Lapsi

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime të sinqerta për familjen Ramadani e cila në një fatkeqësi humbi të birin, Erdanin. Duke shpërndarë një fotografi me të ndjerin, Grubi ka...

Ahmeti: Ishte në lule të rinisë dhe e donte jetën, shpirti i tij u prehtë në paqe

para 2 muajve - Redaksia

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllimet më të thella dhe sinqerta familjes Ramadani e cila sot morri lajmin se pas pesë dite kërkim, djali i tyre Erdani ka ndërruar...

Grubi: Ngushëllime të sinqerta familjes, ndajmë dhimbjen me ta!

para 2 muajve - Redaksia

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime të sinqerta për familjen Ramadani e cila në një fatkeqësi humbi të birin, Erdanin. Duke shpërndarë një fotografi me të ndjerin, Grubi ka...

Ahmeti: Ishte në lule të rinisë dhe e donte jetën, shpirti i tij u prehtë në paqe

para 2 muajve - Revista

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllimet më të thella dhe sinqerta familjes Ramadani e cila sot morri lajmin se pas pesë dite kërkim, djali i tyre Erdani ka ndërruar...

Grubi: Ngushëllime të sinqerta familjes, ndajmë dhimbjen me ta!

para 2 muajve - Dosja

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime të sinqerta për familjen Ramadani e cila në një fatkeqësi humbi të birin, Erdanin. Duke shpërndarë një fotografi me të ndjerin, Grubi ka...

Ahmeti: Ishte në lule të rinisë dhe e donte jetën, shpirti i tij u prehtë në paqe

para 2 muajve - Dosja

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllimet më të thella dhe sinqerta familjes Ramadani e cila sot morri lajmin se pas pesë dite kërkim, djali i tyre Erdani ka ndërruar...

Grubi: Ngushëllime të sinqerta familjes, ndajmë dhimbjen me ta!

para 2 muajve - Revista

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime të sinqerta për familjen Ramadani e cila në një fatkeqësi humbi të birin, Erdanin. Duke shpërndarë një fotografi me të ndjerin, Grubi ka...

Ahmeti: Ishte në lule të rinisë dhe e donte jetën, shpirti i tij u prehtë në paqe

para 2 muajve - Lapsi

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllimet më të thella dhe sinqerta familjes Ramadani e cila sot morri lajmin se pas pesë dite kërkim, djali i tyre Erdani ka ndërruar...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK