Selmani: “Grupi i zjarrit” ka qenë e vetmja strukturë që ka fituar në zgjedhjet e fundit, ndryshe nga Tetova dhe Gostivari

para 2 muajve - TV21

Ish-ministri i Shëndetësisë, Imer Selmani, i ftuar sonte në emisionin Click Plus, duke folur për të ashtuquajturin “Grupi i zjarrit” brenda BDI-së, që po shkakton jo pak turbullira kohët e fundit në skenën...

Neziri: Ali Ahmeti i ka aftësitë ta tejkalojë këtë situatë, por varet nëse vërtet do

para 2 muajve - TV21

Analisti politik, Xhelal Neziri i ftuar sonte në emisionin Click Plus duke folur gjatë debatit për të pakënaqurit e BDI-së, ose ndryshe “Grupi i zjarrit”, tha se Ali Ahmeti ka aftësi menaxheriale ta tejkalojë...

Bekteshi: I përkas BDI-së, Ahmeti e dha qëndrimin e tij!

para 2 muajve - Indeks.mk

Në emisionin Klan Debat, ministri i Ekonomisë – Kreshnik Bekteshi tha se ai i takon BDI-së dhe jo fraksioneve. ‘ ‘Ali Ahmeti çështjet i bën publike, ai e tha qëndrimin e tij dhe qeverisë sa i përket BDI-së,...

Bekteshi: Kjo qeveri ka bërë shumë me Zëvendës kryeministrin e parë Artan Grubi

para 2 muajve - Opinion.mk

Në emisionin Klan Debat ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi foli rreth grupit të ”zjarrit” në BDI ku tha se: ”Debatet janë normale në një parti, pra e dini se edhe Ali Ahmeti ka kërkuar pakënaqësitë...

Cilin fraksion e përkrah Bekteshi? I përkas vetëm BDI-së

para 2 muajve - Opinion.mk

Në emisionin Klan Debat, ministri i Ekonomisë – Kreshnik Bekteshi tha se ai i takon BDI-së dhe jo fraksioneve. ‘ ‘Ali Ahmeti çështjet i bën publike, ai e tha qëndrimin e tij dhe qeverisë sa i përket BDI-së,...

A i ka ofruar Ahmeti postin e zv/kryeministrit Mexhitit? Ja çka thotë Bekteshi

para 2 muajve - Klan Macedonia

Në pyetjen në emisionin Klan Debat se ai ka ofruar Ali Ahmeti postin e zv/kryeministrit Izet Mexhitit për të zbutur grupin e ”zjarrit” , ja si përgjigj Kreshnik Bekteshi. ”Ali Ahmeti çështjet i bën publike,...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare, nuk pajtohem me mendimin e Mexhitit

para 2 muajve - Ina

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi zvkryeministri më...

Bekteshi: nuk pajtohem me mendimin e Mexhitit

para 2 muajve - Ditari.mk

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha për zvkryeministrin e parë z. Grubin se ka bërë punë të mrekullueshme, dhe se gjatë gjithë kohës konsultohen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi...

Tre zgjidhjet e nesërme të Ali Ahmetit në BDI, Xhelal Neziri: Rrugët mund të ndahen

para 2 muajve - Tetova Sot

Analisti politik, Xhelal Neziri sonte në Click Plus në Tv21 për takimin që do të mbahet nesër mes “grupit të zjarrit” në krye me Musa Xhaferin dhe Ali Ahmetin thotë se në tavolinë do të ketë tre opsione....

Bekteshi: Zëvendëskryeministri i parë Grubi ka shumë të arritura

para 2 muajve - Indeks.mk

Në emisionin Klan Debat ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi foli rreth grupit të ”zjarrit” në BDI ku tha se: ”Debatet janë normale në një parti, pra e dini se edhe Ali Ahmeti ka kërkuar pakënaqësitë...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare

para 2 muajve - Indeks.mk

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi zvkryeministri më...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare

para 2 muajve - Ditari.mk

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi zvkryeministri më...

Bekteshi: Kjo qeveri ka bërë shumë me Zëvendës kryeministrin e parë Artan Grubi

para 2 muajve - Ditari.mk

Në emisionin Klan Debat ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi foli rreth grupit të ”zjarrit” në BDI ku tha se: ”Debatet janë normale në një parti, pra e dini se edhe Ali Ahmeti ka kërkuar pakënaqësitë...

Cilin fraksion e përkrah Bekteshi? I përkas vetëm BDI-së

para 2 muajve - Ditari.mk

Në emisionin Klan Debat, ministri i Ekonomisë – Kreshnik Bekteshi tha se ai i takon BDI-së dhe jo fraksioneve. ‘ ‘Ali Ahmeti çështjet i bën publike, ai e tha qëndrimin e tij dhe qeverisë sa i përket BDI-së,...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare

para 2 muajve - Opinion.mk

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi zvkryeministri më...

Cilin fraksion e përkrah Kreshnik Bekteshi?

para 2 muajve - Klan Macedonia

Në emisionin Klan Debat, ministri i Ekonomisë – Kreshnik Bekteshi tha se ai i takon BDI-së dhe jo fraksioneve. ‘ ‘Ali Ahmeti çështjet i bën publike, ai e tha qëndrimin e tij dhe qeverisë sa i përket BDI-së,...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare, nuk pajtohem me mendimin e Mexhitit

para 2 muajve - Klan Macedonia

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi zvkryeministri më...

Bekteshi: Kjo qeveri ka bërë shumë me zv/kryeministrin Artan Grubi

para 2 muajve - Klan Macedonia

Në emisionin Klan Debat ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi foli rreth grupit të ”zjarrit” në BDI ku tha se: ”Debatet janë normale në një parti, pra e dini se edhe Ali Ahmeti ka kërkuar pakënaqësitë...

Imer Selmani: Grupi zjarrit ska asgjë me Grubin ata i bëjnë karshillëk Ali Ahmetit

para 2 muajve - InfoShqip

Imer Selmani në emisionin Click Plus me Fatmir Aliun ka theksuar se pakënaqësistë në BDI nuk kanë të bëjnë me zëvendëskryeministrin e parë të Maqedonisë, Artan Grubin por thjeshtë dhe qartë ata i kërkojnë...

Imer Selmani: “Grupi zjarrit” ska asgjë me Artan Grubin ata i bëjnë karshillëk Ali Ahmetit

para 2 muajve - Tetova Sot

Imer Selmani në emisionin Click Plus në Tv21 ka theksuar se pakënaqësistë në BDI nuk kanë të bëjnë me zëvendëskryeministrin e parë të Maqedonisë, Artan Grubin por thjeshtë dhe qartë ata i kërkojnë llogari...

Bekteshi: Zëvendëskryeministri i parë Grubi ka shumë të arritura

para 2 muajve - Tetova Sot

Në emisionin Klan Debat ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi foli rreth grupit të ”zjarrit” në BDI ku tha se: ”Debatet janë normale në një parti, pra e dini se edhe Ali Ahmeti ka kërkuar pakënaqësitë...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare, nuk pajtohem me mendimin e Mexhitit

para 2 muajve - InfoShqip

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi zvkryeministri më...

Neziri: Nese Alia largon Grubin, BDI shkon mbrapa

para 2 muajve - Top24

Gazetari dhe publicisti Xhelal Neziri ka theksuar se Artan Grubi mund të shkarkohet por pas tij shkon një pjesë e madhe e BDI-së, pasi Grubi në BDI ka sjellur një frymë të re ku shumë të rinjë kanë filluar...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare, nuk pajtohem me mendimin e Mexhitit

para 2 muajve - Tetova Sot

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi zvkryeministri më...

Bekteshi: Kjo qeveri ka bërë shumë me zv/kryeministrin Artan Grubi

para 2 muajve - Tetova Sot

Në emisionin Klan Debat ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi foli rreth grupit të ”zjarrit” në BDI ku tha se: ”Debatet janë normale në një parti, pra e dini se edhe Ali Ahmeti ka kërkuar pakënaqësitë...

Bekteshi: Zëvendëskryeministri i parë Grubi ka shumë të arritura

para 2 muajve - Almakos

Në emisionin Klan Debat ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi foli rreth grupit të ”zjarrit” në BDI ku tha se: ”Debatet janë normale në një parti, pra e dini se edhe Ali Ahmeti ka kërkuar pakënaqësitë...

Aliu: BESA s’duhet të nxitoj në kurthin politik për të sfiduar grupin e zjarrit

para 2 muajve - Ina

Qenan Aliu Lëvizja BESA nuk duhet të nxitoj në kurthin politik për të sfiduar ,grupin e zjarrit, duke ngritur interpelancë për Artan Grubin. Sepse, në ditën e votimit për interpelancën deputetët e ,,zjarrit,,...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare, nuk pajtohem me mendimin e Mexhitit

para 2 muajve - VOX TV

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi zvkryeministri më...

Imer Selmani: Grupi zjarrit ska asgjë me Grubin ata i bëjnë karshillëk Ali Ahmetit

para 2 muajve - Top24

Imer Selmani në emisionin Click Plus me Fatmir Aliun ka theksuar se pakënaqësistë në BDI nuk kanë të bëjnë me zëvendëskryeministrin e parë të Maqedonisë, Artan Grubin por thjeshtë mdhe qartë ata i kërkojnë...

Bekteshi: I përkas BDI-së, Ahmeti e dha qëndrimin e tij!

para 2 muajve - Lapsi

Në emisionin Klan Debat, ministri i Ekonomisë – Kreshnik Bekteshi tha se ai i takon BDI-së dhe jo fraksioneve. ‘‘Ali Ahmeti çështjet i bën publike, ai e tha qëndrimin e tij dhe qeverisë sa i përket BDI-së,...

Bekteshi: Kjo qeveri ka bërë shumë me Zëvendës kryeministrin e parë Artan Grubi

para 2 muajve - Lapsi

Në emisionin Klan Debat ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi foli rreth grupit të ”zjarrit” në BDI ku tha se: ”Debatet janë normale në një parti, pra e dini se edhe Ali Ahmeti ka kërkuar pakënaqësitë...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare

para 2 muajve - Lapsi

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi zvkryeministri më...

Bekteshi: Zëvendëskryeministri i parë Grubi ka shumë të arritura

para 2 muajve - Dosja

Në emisionin Klan Debat ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi foli rreth grupit të ”zjarrit” në BDI ku tha se: ”Debatet janë normale në një parti, pra e dini se edhe Ali Ahmeti ka kërkuar pakënaqësitë...

Bekteshi: nuk pajtohem me mendimin e Mexhitit

para 2 muajve - Dosja

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha për zvkryeministrin e parë z. Grubin se ka bërë punë të mrekullueshme, dhe se gjatë gjithë kohës konsultohen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare, nuk pajtohem me mendimin e Mexhitit

para 2 muajve - Zyrtare

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi zvkryeministri më...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare, nuk pajtohem me mendimin e Mexhitit

para 2 muajve - Pa censure

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. Artan Grubi zvkryeministri më...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare, nuk pajtohem me mendimin e Mexhitit

para 2 muajve - Lajm

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi zvkryeministri më...

Bekteshi: Kjo qeveri ka bërë shumë me Zëvendës kryeministrin e parë Artan Grubi

para 2 muajve - Desk.al

Në emisionin Klan Debat ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi foli rreth grupit të ”zjarrit” në BDI ku tha se: ”Debatet janë normale në një parti, pra e dini se edhe Ali Ahmeti ka kërkuar pakënaqësitë...

Cilin fraksion e përkrah Bekteshi? I përkas vetëm BDI-së

para 2 muajve - Desk.al

Në emisionin Klan Debat, ministri i Ekonomisë – Kreshnik Bekteshi tha se ai i takon BDI-së dhe jo fraksioneve. ‘ ‘Ali Ahmeti çështjet i bën publike, ai e tha qëndrimin e tij dhe qeverisë sa i përket BDI-së,...

Bekteshi: Kjo qeveri ka bërë shumë me Zëvendës kryeministrin e parë Artan Grubi

para 2 muajve - Dosja

Në emisionin Klan Debat ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi foli rreth grupit të ”zjarrit” në BDI ku tha se: ”Debatet janë normale në një parti, pra e dini se edhe Ali Ahmeti ka kërkuar pakënaqësitë...

Cilin fraksion e përkrah Bekteshi? I përkas vetëm BDI-së

para 2 muajve - Dosja

Në emisionin Klan Debat, ministri i Ekonomisë – Kreshnik Bekteshi tha se ai i takon BDI-së dhe jo fraksioneve. ‘ ‘Ali Ahmeti çështjet i bën publike, ai e tha qëndrimin e tij dhe qeverisë sa i përket BDI-së,...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare

para 2 muajve - Dosja

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi zvkryeministri më...

Bekteshi: Grubi udhëheq 50% të seancave qeveritare

para 2 muajve - Desk.al

Në emisionin Klan Debat, ministri Kreshnik Bekteshi tha se Grubi ka bërë punë të mëdha, dhe se ai po udhëheq 50% të seancave dhe konsulimet bëhen me të si zv/kryeministër. ”Artan Grubi zvkryeministri më...

Lëvizja Besa të mërkurën do t’ia dorëzojë Mexhitit dhe Koxhagjikut interpelancën ndaj Grubit?

para 2 muajve - TV21

Burime nga Lëvizja Besa informojnë se gjatë ditës së mërkurë nisma për interpelancë ndaj zv/kryeministrit të parë, Artan Grubi, do t’i dorëzohet deputetëve të BDI-së, Izet Mexhiti dhe Merita Koxhagjiku....

Lëvizja Besa me interpelancë ndaj Artan Grubit?

para 2 muajve - Klan Macedonia

ARIANIT HOXHA: DETAJET BRENDA JAVËS Partia opozitare shqiptare, Lëvizja Besa duket se ka pranuar ftesën e deputetit Izet Mexhiti, për të sfiduar deputetët e pakënaqur të BDI-së, me interpelancë ndaj punës...

Lëvizja Besa të mërkurën do t’ia dorëzojë Mexhitit dhe Koxhagjikut interpelancën ndaj Grubit?

para 2 muajve - InfoShqip

Burime nga Lëvizja Besa informojnë se gjatë ditës së mërkurë nisma për interpelancë ndaj zv/kryeministrit të parë, Artan Grubi, do t’i dorëzohet deputetëve të BDI-së, Izet Mexhiti dhe Merita Koxhagjiku....

Lëvizja Besa me interpelancë ndaj Artan Grubit?

para 2 muajve - Pa censure

Partia opozitare shqiptare, Lëvizja Besa duket se ka pranuar ftesën e deputetit Izet Mexhiti, për të sfiduar deputetët e pakënaqur të BDI-së, me interpelancë ndaj punës së zëvendëskryeministrit dhe ministrit...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK