Shtetet e Bashkuara sanksionojnë dy individë në Bosnjë e Hercegovinë

para 2 muajve - Bota Sot

Departamenti amerikan i Thesarit, u vendosi sanksione dy personave në Bosnjë, njeri serb dhe tjetri mysliman boshnjak, për dëmtim të institucioneve dhe proceseve demokratike për përfitime personale dhe...

Në listën e zyrtarëve të sanksionuar nga Amerika, përveç Milorad Dodikut, janë shtuar edhe Fadil Novaliç dhe Slobodan Stanoviç

para 2 muajve - Radio Kosova e Lire

Në listën e zyrtarëve të sanksionuar nga Shtetet e Bashkuara janë shtuar edhe dy persona mjaft të rëndësishëm pas sanksionimit të presidentit Miloard Dodik. Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës,...

Dëmtuan proceset demokratike për përfitime personale, SHBA sanksionon dy persona në Bosnje Hercegovinë

para 2 muajve - FaxWeb

Departamenti amerikan i Thesarit, u vendosi sanksione dy personave në Bosnjë, njeri serb dhe tjetri mysliman boshnjak, për dëmtim të institucioneve dhe proceseve demokratike për përfitime personale dhe...

SHBA sanksionon kryeministrin e Bosnjë e Hercegovinës/ Ja për çfarë akuzohet

para 2 muajve - Bild

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA sanksionon kryeministrin e Bosnjë e Hercegovinës/ Ja për çfarë akuzohet

para 2 muajve - Indeks.mk

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

​SHBA vendosi sanksione ndaj kryeministrit të Federatës së Bosnjë-Hercegovinës

para 2 muajve - Tetova Sot

Zyra për Asetet e Huaja në Ministrinë e Financave të SHBA-së ka vendosur sanksione ndaj dy individëve dhe një personi juridik nga Bosnja dhe Hercegovina, duke përfshirë kryeministrin e Federatës së Bosnjë...

SHBA vendosi sanksione ndaj kryeministrit të Federatës së Bosnjë-Hercegovinës

para 2 muajve - Flaka

Zyra për Asetet e Huaja në Ministrinë e Financave të SHBA-së ka vendosur sanksione ndaj dy individëve dhe një personi juridik nga Bosnja dhe Hercegovina, duke përfshirë kryeministrin e Federatës së Bosnjë...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - VOX TV

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - RTK

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA vendosi sanksione ndaj kryeministrit të Federatës së Bosnjë-Hercegovinës

para 2 muajve - Alsat-M

Zyra për Asetet e Huaja në Ministrinë e Financave të SHBA-së ka vendosur sanksione ndaj dy individëve dhe një personi juridik nga Bosnja dhe Hercegovina, duke përfshirë kryeministrin e Federatës së Bosnjë...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Klan Macedonia

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

Shtetet e Bashkuara futin në listën e zezë kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - InfoShqip

Departamenti amerikan i Thesarit, i ka vënë sanksione kryeministrit të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, Fadil Novaliq, për shkak të minimit të proceseve demokratike. Ky vendim është bërë i ditur...

Shtetet e Bashkuara futin në listën e zezë kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Telegrafi

Departamenti amerikan i Thesarit, i ka vënë sanksione kryeministrit të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, Fadil Novaliq, për shkak të minimit të proceseve demokratike. Ky vendim është bërë i ditur...

SHBA-JA SANKSIONON KRYEMINISTRIN E FEDERATËS SË BOSNJË E HERCEGOVINËS

para 2 muajve - KDPolitik

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Bosnjë Hercegovinës

para 2 muajve - News33

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliç, dhe Sllobodan Stanoviç, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

Shtetet e Bashkuara sanksionojnë dy individë në Bosnjë e Hercegovinë

para 2 muajve - Zëri i Amerikës

Departamenti amerikan i Thesarit, u vendosi sanksione dy personave në Bosnjë, njeri serb dhe tjetri mysliman boshnjak, për dëmtim të institucioneve dhe proceseve demokratike për përfitime personale dhe...

SHBA sanksionon kryeministrin e Bosnjes për patronazhistët! Po Ramën?!

para 2 muajve - Syri.net Kosova

Departamenti i Thesarit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka sanksionuar kryeministrin e Bosnje dhe Hercegovinës, Fadil Novaliç. Autoritetet në SHBA bëjnë me dije se Novaliç është sanksionuar pasi keqpërdori...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Bosnjë Hercegovinës

para 2 muajve - Shenja

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliç, dhe Sllobodan Stanoviç, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Bosnjë Hercegovinës

para 2 muajve - Top Channel

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliç, dhe Sllobodan Stanoviç, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Koha.net

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - TV21

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA sanksionon Kryeministrin e Federatës së Bosnjë-Hercegovinës

para 2 muajve - Klan

SHBA sanksionon Kryeministrin e Federatës së Bosnjë-Hercegovinës Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliç, dhe Sllobodan Stanoviç, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës,...

SHBA sanksionon kryeministrin e Bosnjes për patronazhistët! Po Ramën?!

para 2 muajve - Syri

Departamenti i Thesarit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka sanksionuar kryeministrin e Bosnje dhe Hercegovinës, Fadil Novaliç. Autoritetet në SHBA bëjnë me dije se Novaliç është sanksionuar pasi keqpërdori...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës dhe një biznesmen të lidhur me Millorad Dodik

para 2 muajve - Panorama

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviç, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë dhe Hercegovinës, bi...

para 2 muajve - BalkanWeb

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Albeu

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Ora news

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Gazeta Tema

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - ABC News

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionoi kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Portalb

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA sanksionon kryeministrin e Bosnjë e Hercegovinës/ Ja për çfarë akuzohet

para 2 muajve - Vizion Plus

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Evropa e Lirë

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Panorama

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Kallxo

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

Shtohen “non gratat”/ SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Java News

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Ekonomia Online

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës, lidhja me Dodik

para 2 muajve - FaxWeb

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

SHBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Pika

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

ShBA-ja sanksionon kryeministrin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës

para 2 muajve - Epoka e Re

Kryeministri i Federatës të Bosnjë e Hercegovinës, Fadil Novalliq, dhe Sllobodan Stanoviq, biznesmen i lidhur me liderin e serbëve të Bosnjës, Millorad Dodik, janë personat e fundit që Shtetet e Bashkuara...

‘Ka 14 qeveri’, ish-ambasadori Gashi shpjegon si funksionon Bosnje-Hercegovina

para 2 muajve - Java News

Flamur Gashi, ish-ambasador në Bosnje dhe Hercegovinë tregoi në një intervistë për Euronews Albania se Bosnje Hercegovina përveçse një shtet në tërësi ka disa nën ndarje të tjera që e ngatërrojnë çështjen....

SHBA I VENDOS SANKSIONE TË REJA RUSISË

para 2 muajve - KDPolitik

Shtetet e Bashkuara të Amerikës më 30 shtator kanë vendosur sanksione të reja ndaj qindra individëve rusë, pasi presidenti, Vladimir Putin, nënshkroi “traktatet e pranimit” për aneksimin e katër rajoneve...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK