Me një ceremoni solemne Universiteti Nënë Tereza në Shkup filloi vitin akademik 2022/2023

para një muaji - Shqipmedia

Pas dy viteve me mësim online dhe me një ceremoni solemne Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup sot priti 700 studentët e rinj, të cilët duke filluar nga sot do tu bashkangjiten 3000 studentëve aktual, në...

UP fillon vitin e ri akademik

para një muaji - Bota Sot

Viti i ri akademik sot nisi edhe në Universitetin e Prishtinës. Këtë vit, mbi 4100 studentë të rinj janë regjistruar në dhjetëra programe studimore të ofruara nga 14 njësi akademike. Mjekësia, edukimi...

Me një ceremoni solemne Universiteti Nënë Tereza në Shkup filloi vitin akademik 2022/2023

para një muaji - InfoShqip

Pas dy viteve me mësim online dhe me një ceremoni solemne Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup sot priti 700 studentët e rinj, të cilët duke filluar nga sot do tu bashkangjiten 3000 studentëve aktual, në...

UP fillon vitin e ri akademik|Video

para një muaji - RTK

Viti i ri akademik sot nisi edhe në Universitetin e Prishtinës. Këtë vit, mbi 4100 studentë të rinj janë regjistruar në dhjetëra programe studimore të ofruara nga 14 njësi akademike. Mjekësia, edukimi...

UT: Filloi viti akademik 2022/2023 me një minutë heshtje për Erdanin nga Kumanova

para një muaji - VOX TV

Viti akademik 2022/2023 në Universitetin e Tetovës nisi me 1 minutë heshtje për studentin 22 vjeçar nga Kumanova që humbi jetën në aksidentin tragjik ditë më parë, raporton Klan M. Rektori i këtij Universiteti...

Fakulteti i Sigurisë shënoi 45-të vjetorin e themelimit

para një muaji - Tetova Sot

Fakulteti i Sigurisë në Shkup, pjesë e Universitetit “Shën Kliment i Ohrit” – Manastir, sot shënoi 45 vjetorin e themelimit dhe orën e parë akademike për këtë vit. Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver...

Filloi viti akademik në Universitetin e Tetovës

para një muaji - Ina

Me këtë rast janë ndarë edhe indeksat e parë në mënyrë simbolike për studentët e rinj që do të vazhdojnë studimet në këtë universitet. Dita e parë për studentët filloi me një minutë heshtje për humbjen...

Në UT filloi viti i ri akademik 2022/2023

para një muaji - Aktuale

Në Universitetin e Tetovës sot filloi viti akademik 2022/2023. Me këtë rast, në sheshin e Rektoratit u organizua ceremonia solemne e pritjes së studentëve të rinj. Ky vit akademik, për dallim nga vitet...

Me pritje solemne të studentëve filloi viti akademik i Universitetit të Tetovës

para një muaji - Fakte

Tetovë, 3 tetor – Në Universitetin në Tetovë sot filloi viti akademik i të gjithë 13 fakulteteve, ndërsa procesi arsimor do të fillojë me prani fizike. Në pllajën para Universitetit u organizua pritje...

UT: Filloi viti akademik 2022/2023

para një muaji - Klan Macedonia

NJË MINUT HESHTJE PËR TË NDERUAR STUDENTIN NGA KUMANOVA Viti akademik 2022/2023 në Universitetin e Tetovës nisi me 1 minutë heshtje për studentin 22 vjeçar nga Kumanova që humbi jetën në aksidentin tragjik...

UNT filloi vitin e ri akademik me 700 studentë të rinj

para një muaji - Aktuale

Pas dy viteve me mësim online dhe me një ceremoni solemne Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup sot priti 700 studentët e rinj, të cilët duke filluar nga sot do tu bashkangjiten 3000 studentëve aktual, në...

Filloi viti akademik në Universitetin e Tetovës

para një muaji - Tetova Sot

Me këtë rast janë ndarë edhe indeksat e parë në mënyrë simbolike për studentët e rinj që do të vazhdojnë studimet në këtë universitet. Dita e parë për studentët filloi me një minutë heshtje për humbjen...

Fakulteti i Sigurisë shënoi 45-të vjetorin e themelimit

para një muaji - Zhurnal

Shkup, 3 tetor – Fakulteti i Sigurisë në Shkup, pjesë e Universitetit “Shën Kliment i Ohrit” – Manastir, sot shënoi 45 vjetorin e themelimit dhe orën e parë akademike për këtë vit. Ministri i Punëve të...

UT: Filloi viti akademik 2022/2023

para një muaji - Lajm

Viti akademik 2022/2023 në Universitetin e Tetovës nisi me 1 minutë heshtje për studentin 22 vjeçar nga Kumanova që humbi jetën në aksidentin tragjik ditë më parë, raporton Klan M. Rektori i këtij Universiteti...

Filloi viti akademik në Universitetin e Tetovës

para një muaji - Koha.mk

Me këtë rast janë ndarë edhe indeksat e parë në mënyrë simbolike për studentët e rinj që do të vazhdojnë studimet në këtë universitet. Dita e parë për studentët filloi me një minutë heshtje për humbjen...

UT: Filloi viti akademik 2022/2023

para një muaji - Almakos

NJË MINUT HESHTJE PËR TË NDERUAR STUDENTIN NGA KUMANOVA Viti akademik 2022/2023 në Universitetin e Tetovës nisi me 1 minutë heshtje për studentin 22 vjeçar nga Kumanova që humbi jetën në aksidentin tragjik...

Si rrallëherë, studentët e nxënësit në Kosovë, nisin mësimin në të njëjtën ditë

para një muaji - Syri.net Kosova

Në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” sot nis viti i ri akademik 2022-2023. Është hera e parë në historinë e arsimit në Kosovë që viti i ri akademik dhe ai shkollor nisin në të njëjtën datë....

Në UT filloi viti i ri akademik 2022/2023

para një muaji - Info7

Në Universitetin e Tetovës sot filloi viti akademik 2022/2023. Me këtë rast, në sheshin e Rektoratit u organizua ceremonia solemne e pritjes së studentëve të rinj. Ky vit akademik, për dallim nga vitet...

Për histori: Studentët e nxënësit në Kosovë, nisin mësimin në të njëjtën ditë

para një muaji - Gazeta Express

Në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” sot nis viti i ri akademik 2022-2023. Është hera e parë në historinë e arsimit në Kosovë që viti i ri akademik dhe ai shkollor nisin në të njëjtën datë....

Me pritje solemne të studentëve filloi viti akademik i Universitetit të Tetovës

para një muaji - Medial

Tetovë, 3 tetor – Në Universitetin në Tetovë sot filloi viti akademik i të gjithë 13 fakulteteve, ndërsa procesi arsimor do të fillojë me prani fizike. Në pllajën para Universitetit u organizua pritje...

Me pritje solemne të studentëve filloi viti akademik i Universitetit të Tetovës

para një muaji - Daily News

Tetovë, 3 tetor – Në Universitetin në Tetovë sot filloi viti akademik i të gjithë 13 fakulteteve, ndërsa procesi arsimor do të fillojë me prani fizike. Në pllajën para Universitetit u organizua pritje...

Me pritje solemne të studentëve filloi viti akademik i Universitetit të Tetovës

para një muaji - InFokus

Tetovë, 3 tetor – Në Universitetin në Tetovë sot filloi viti akademik i të gjithë 13 fakulteteve, ndërsa procesi arsimor do të fillojë me prani fizike. Në pllajën para Universitetit u organizua pritje...

Këtë vit mbi 4 mijë e 100 studentë të rinj i janë bashkuar UP-së

para një muaji - Epoka e Re

Në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” ka nisur të hënën viti i ri akademik 2022/23. Mbi 4 mijë e 100 studentë të rinj i janë bashkuar UP-së këtë vit, në dhjetëra programe studimore, të ofruara...

Për histori / Studentët e nxënësit në Kosovë nisin mësimin në të njëjtën ditë

para një muaji - Zeri

Në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” sot nis viti i ri akademik 2022-2023. Është hera e parë në historinë e arsimit në Kosovë që viti i ri akademik dhe ai shkollor nisin në të njëjtën datë....

Me pritje solemne të studentëve filloi viti akademik i Universitetit të Tetovës

para një muaji - Zhurnal

Tetovë, 3 tetor – Në Universitetin në Tetovë sot filloi viti akademik i të gjithë 13 fakulteteve, ndërsa procesi arsimor do të fillojë me prani fizike. Në pllajën para Universitetit u organizua pritje...

Studentë e nxënës nisin mësimin në të njëjtën ditë |Video

para një muaji - RTK

Në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, sot nis viti i ri akademik 2022-2023. Është hera e parë në historinë e arsimit në Kosovë, që viti i ri akademik dhe ai shkollor, nisin në të njëjtën datë....

Me pritje solemne të studentëve filloi viti akademik i Universitetit të Tetovës

para një muaji - GazetaMax

Tetovë, 3 tetor – Në Universitetin në Tetovë sot filloi viti akademik i të gjithë 13 fakulteteve, ndërsa procesi arsimor do të fillojë me prani fizike. Në pllajën para Universitetit u organizua pritje...

Rektori i UT-së ngushëllon familjen Ramadani: “Humbëm një student shembullor!”

para një muaji - Lapsi

Tetovë, 2 tetor – Rektori i Universitetit të Tetovës, prof.dr.Vullnet Ameti ka përcjell një mesazh ngushëllimi familjes Ramadani nga Kumanova për humbjen e djalit të tyre Erdan Ramadani, në tragjedinë...

Rektori i UT-së ngushëllon familjen Ramadani: “Humbëm një student shembullor!”

para një muaji - Zhurnal

Tetovë, 2 tetor – Rektori i Universitetit të Tetovës, prof.dr.Vullnet Ameti ka përcjell një mesazh ngushëllimi familjes Ramadani nga Kumanova për humbjen e djalit të tyre Erdan Ramadani, në tragjedinë...

Rektori i UT-së ngushëllon familjen Ramadani: “Humbëm një student shembullor!”

para një muaji - Ina

Rektori i Universitetit të Tetovës, prof.dr.Vullnet Ameti ka përcjell një mesazh ngushëllimi familjes Ramadani nga Kumanova për humbjen e djalit të tyre Erdan Ramadani, në tragjedinë që ndodhi gjashtë...

Rektori i UT-së ngushëllon familjen Ramadani: “Humbëm një student shembullor!”

para një muaji - Aktuale

Telegram ngushëllimi Po përjetojmë dhimbje të madhe sikurse familja Ramadani për humbjen e jetës së djalit të tyre, Erdan Ramadanit, studentit tonë shembullor. Që nga data 27 shtator kur edhe mësuam lajmin...

Rektori i UT-së ngushëllon familjen Ramadani: “Humbëm një student shembullor!”

para një muaji - Info7

Po përjetojmë dhimbje të madhe sikurse familja Ramadani për humbjen e jetës së djalit të tyre, Erdan Ramadanit, studentit tonë shembullor. Që nga data 27 shtator kur edhe mësuam lajmin e kobshëm për aksidentin...

Rektori i UT-së ngushëllon familjen Ramadani: “Humbëm një student shembullor!”

para një muaji - Klan Macedonia

Telegram ngushëllimi​ Po përjetojmë dhimbje të madhe sikurse familja Ramadani për humbjen e jetës së djalit të tyre, Erdan Ramadanit, studentit tonë shembullor. Që nga data 27 shtator kur edhe mësuam lajmin...

Rektori i UT-së ngushëllon familjen Ramadani: “Humbëm një student shembullor!”

para një muaji - Shenja

Telegram ngushëllimi Po përjetojmë dhimbje të madhe sikurse familja Ramadani për humbjen e jetës së djalit të tyre, Erdan Ramadanit, studentit tonë shembullor. Që nga data 27 shtator kur edhe mësuam lajmin...

Rektori i UT-së ngushëllon familjen Ramadani: “Humbëm një student shembullor!”

para një muaji - Tetova Sot

Telegram ngushëllimi​ Po përjetojmë dhimbje të madhe sikurse familja Ramadani për humbjen e jetës së djalit të tyre, Erdan Ramadanit, studentit tonë shembullor. Që nga data 27 shtator kur edhe mësuam lajmin...

Rektori i UT-së, Vullnet Ameti, ngushëllon familjen Ramadani nga Kumanova

para një muaji - Open-TV

Telegram ngushëllimi Po përjetojmë dhimbje të madhe sikurse familja Ramadani për humbjen e jetës së djalit të tyre, Erdan Ramadanit, studentit tonë shembullor. Që nga data 27 shtator kur edhe mësuam lajmin...

Rektori i UT-së ngushëllon familjen Ramadani: “Humbëm një student shembullor!”

para një muaji - Lajm

Telegram ngushëllimi Po përjetojmë dhimbje të madhe sikurse familja Ramadani për humbjen e jetës së djalit të tyre, Erdan Ramadanit, studentit tonë shembullor. Që nga data 27 shtator kur edhe mësuam lajmin...

Ameti me telegram ngushëllimi: Humbëm një student shembullorë, do ta kujtojmë për edukatën dhe përkushtimin e tij

para një muaji - Indeks.mk

Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti ka lëshuar një telegram ngushëllimi për familjen Ramadani e cila në një tragjedi humbi të birin, Erdanin i cili po kthehej nga Tetova ku kishte...

Rektori i UT-së ngushëllon familjen Ramadani: “Humbëm një student shembullor!”

para një muaji - Zyrtare

Telegram ngushëllimi Po përjetojmë dhimbje të madhe sikurse familja Ramadani për humbjen e jetës së djalit të tyre, Erdan Ramadanit, studentit tonë shembullor. Që nga data 27 shtator kur edhe mësuam lajmin...

Rektori i UT-së ngushëllon familjen Ramadani: “Humbëm një student shembullor!”

para një muaji - Almakos

Telegram ngushëllimi Po përjetojmë dhimbje të madhe sikurse familja Ramadani për humbjen e jetës së djalit të tyre, Erdan Ramadanit, studentit tonë shembullor. Që nga data 27 shtator kur edhe mësuam lajmin...

Rektori i UT-së ngushëllon familjen Ramadani: “Humbëm një student shembullor!”

para një muaji - Pa censure

Telegram ngushëllimi Po përjetojmë dhimbje të madhe sikurse familja Ramadani për humbjen e jetës së djalit të tyre, Erdan Ramadanit, studentit tonë shembullor. Që nga data 27 shtator kur edhe mësuam lajmin...

Rektori i UT-së ngushëllon familjen Ramadani: Humbëm një student shembullor!

para një muaji - VOX TV

Telegram ngushëllimi Po përjetojmë dhimbje të madhe sikurse familja Ramadani për humbjen e jetës së djalit të tyre, Erdan Ramadanit, studentit tonë shembullor. Që nga data 27 shtator kur edhe mësuam lajmin...

Ndahen 100 bursa për studentë të komuniteteve rom, ashkali e egjiptian

para një muaji - Zeri

Ministria e Arsimit ka ndarë bursa për 100 studentë të komuniteteve rom, ashkali e egjiptian. Por ata që do të përfitojnë do të kenë mundësi që studimet t`i ndjekin vetëm në Fakultetin e Edukimit. Të rinjtë...

Të hënën nis viti i ri akademik, UP kujton demonstratat e studentëve

para 2 muajve - ATV Live

Në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” më 3 tetor do të nis viti i ri akademik 2022/23. Mbi 4 mijë e 100 studentë të rinj i janë bashkuar UP-së këtë vit, në dhjetëra programe studimore, të ofruara...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK