Japonia lëshon alarm të rrallë pasi Koreja e Veriut lëshon raketa pa paralajmërim

para 2 muajve - RTV 21

Japonia u bëri thirrje banorëve të strehohen herët në mëngjes të martën pasi Koreja e Veriut gjuajti një raketë balistike pa paralajmërim mbi vendin për herë të parë në pesë vjet, në një përshkallëzim...

Koreja Veriore lëshon raketë balistike mbi Japoni

para 2 muajve - Koha.mk

Koreja Veriore ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që shihet si përshkallëzim i qëllimshëm për të marrë vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike ka udhëtuar rreth 4.500 kilometra, para...

Koreja e Veriut lëshon raketë balistike mbi Japoninë

para 2 muajve - Koha.net

Koreja e Veriut dyshohet se ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që duket të jetë një përshkallëzim i qëllimshëm për të tërhequr vëmendjen e Tokios dhe Washingtonit. Raketa balistike udhëtoi rreth...

Koreja e Veriut lëshon një raketë balistike mbi Japoni

para 2 muajve - Telegrafi

Koreja e Veriut ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që duket të jetë një përshkallëzim i qëllimshëm për të tërhequr vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi,...

Koreja e Veriut lëshon një raketë balistike mbi Japoni

para 2 muajve - Syri.net Kosova

Koreja Veriore ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që shihet si përshkallëzim i qëllimshëm për të marrë vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike ka udhëtuar rreth 4.500 kilometra, para...

Koreja Veriore lëshon raketë balistike mbi Japoni

para 2 muajve - Shekulli

Publikuar më 04.10.2022 nga Shekulli Koreja Veriore ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që shihet si përshkallëzim i qëllimshëm për të marrë vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike ka...

Raketa balistike e Koresë së Veriut kalon mbi territorin e Japonisë

para 2 muajve - Politiko.mk

Koreja e Veriut lëshoi të martën një raketë balistike mbi Japoninë, thanë fqinjët e saj, duke përshkallëzuar provat me armë që kanë për qëllim të godasin objektivat kyçe në territoret e aleatëve rajonalë...

Koreja e Veriut lëshon raketa balistike mbi Japoni

para 2 muajve - Alsat-M

Koreja e Veriut ka lëshuar një raketë të dyshuar mbi Japoni, në atë që duket të jetë një përshkallëzim i qëllimshëm për të tërhequr vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike udhëtoi rreth 4,500...

Koreja Veriore lëshon raketë balistike mbi Japoni

para 2 muajve - Albeu

Koreja Veriore ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që shihet si përshkallëzim i qëllimshëm për të marrë vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike ka udhëtuar rreth 4.500 kilometra, para...

Koreja Veriore lëshon raketë balistike mbi Japoni

para 2 muajve - Zeri

Koreja Veriore ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që shihet si përshkallëzim i qëllimshëm për të marrë vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike ka udhëtuar rreth 4.500 kilometra, para...

Raketa balistike e Koresë së Veriut kalon mbi territorin e Japonisë

para 2 muajve - Klan

Raketa balistike e Koresë së Veriut kalon mbi territorin e Japonisë Koreja e Veriut lëshoi të martën një raketë balistike mbi Japoninë, thanë fqinjët e saj, duke përshkallëzuar provat me armë që kanë për...

Raketa balistike e Koresë së Veriut kalon mbi territorin e Japonisë

para 2 muajve - Vizion Plus

Koreja e Veriut lëshoi të martën një raketë balistike mbi Japoninë, thanë fqinjët e saj, duke përshkallëzuar provat me armë që kanë për qëllim të godasin objektivat kyçe në territoret e aleatëve rajonalë...

Koreja e Veriut lëshon raketën balistike mbi Japoni, sirena në vend për të paralajmëruar banorët

para 2 muajve - Ora news

Koreja e Veriut ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që duket të jetë një përshkallëzim i qëllimshëm për të tërhequr vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike udhëtoi rreth 4,500 km përpara...

Koreja Veriore lëshon raketë balistike mbi Japoni

para 2 muajve - GazetaBlic

Koreja Veriore ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që shihet si përshkallëzim i qëllimshëm për të marrë vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike ka udhëtuar rreth 4.500 kilometra, para...

Koreja Veriore lëshon raketë balistike mbi Japoni

para 2 muajve - Panorama

Koreja Veriore ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që shihet si përshkallëzim i qëllimshëm për të marrë vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike ka udhëtuar rreth 4.500 kilometra, para...

Koreja Veriore lëshon raketë balistike mbi Japoni

para 2 muajve - RTK

Koreja Veriore ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që shihet si përshkallëzim i qëllimshëm për të marrë vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike ka udhëtuar rreth 4.500 kilometra, para...

Koreja e Veriut lëshon një raketë balistike mbi Japoni

para 2 muajve - Syri

Koreja Veriore ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që shihet si përshkallëzim i qëllimshëm për të marrë vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike ka udhëtuar rreth 4.500 kilometra, para...

Koreja Veriore lëshon raketë balistike mbi Japoni

para 2 muajve - Evropa e Lirë

Koreja Veriore ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që shihet si përshkallëzim i qëllimshëm për të marrë vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike ka udhëtuar rreth 4.500 kilometra, para...

Ndizen tensionet në Lindjen e Largët, alarmohet Japonia, Koreja e Veriut lëshon raketën balistike

para 2 muajve - ABC News

Koreja e Veriut dyshohet se ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që duket të jetë një përshkallëzim i qëllimshëm për të tërhequr vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike udhëtoi rreth...

Raketa balistike e Koresë së Veriut kalon mbi territorin e Japonisë

para 2 muajve - Bota Sot

Koreja e Veriut lëshoi të martën një raketë balistike mbi Japoninë, thanë fqinjët e saj, duke përshkallëzuar provat me armë që kanë për qëllim të godasin objektivat kyçe në territoret e aleatëve rajonalë...

Tensione në Lindjen e Largët/ ‘Alarmohet’ Japonia, Koreja e Veriut lëshon raketën balistike

para 2 muajve - Java News

Koreja e Veriut dyshohet se ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që duket të jetë një përshkallëzim i qëllimshëm për të tërhequr vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike udhëtoi rreth...

Koreja e Veriut lëshon raketa balistike mbi Japoni

para 2 muajve - Infokusi

Koreja e Veriut ka lëshuar një raketë të dyshuar mbi Japoni, në atë që duket të jetë një përshkallëzim i qëllimshëm për të tërhequr vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike udhëtoi rreth 4,500...

Raketa balistike e Koresë së Veriut kalon mbi territorin e Japonisë

para 2 muajve - Desk.al

Koreja e Veriut lëshoi të martën një raketë balistike mbi Japoninë, thanë fqinjët e saj, duke përshkallëzuar provat me armë që kanë për qëllim të godasin objektivat kyçe në territoret e aleatëve rajonalë...

Koreja e Veriut lëshon raketë balistike mbi Japoni, lëshohet alarmi i rrallë

para 2 muajve - Bota Press

Koreja e Veriut ka lëshuar një raketë të dyshimtë mbi Japoni, e cila duket se është një përshkallëzim i qëllimshëm për të tërhequr vëmendjen e Tokios dhe Washingtonit. Raketa balistike udhëtoi rreth 4,500...

Raketa balistike e Koresë së Veriut kalon mbi territorin e Japonisë

para 2 muajve - Redaksia

Koreja e Veriut lëshoi të martën një raketë balistike mbi Japoninë, thanë fqinjët e saj, duke përshkallëzuar provat me armë që kanë për qëllim të godasin objektivat kyçe në territoret e aleatëve rajonalë...

Raketa balistike e Koresë së Veriut kalon mbi territorin e Japonisë

para 2 muajve - Debat

Koreja e Veriut lëshoi të martën një raketë balistike mbi Japoninë, thanë fqinjët e saj, duke përshkallëzuar provat me armë që kanë për qëllim të godasin objektivat kyçe në territoret e aleatëve rajonalë...

Për herë të parë në 5 vite, Koreja e Veriut lëshon raketën balistike mbi Japoni

para 2 muajve - FaxWeb

Koreja e Veriut lëshoi të martën një raketë balistike me rreze të mesme veprimi mbi Japoni për herë të parë në pesë vjet, duke shkaktuar një paralajmërim të rrallë nga qeveria japoneze për banorët në dy...

Koreja Veriore lëshon raketë balistike mbi Japoni

para 2 muajve - ATV Live

Koreja Veriore ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që shihet si përshkallëzim i qëllimshëm për të marrë vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike ka udhëtuar rreth 4.500 kilometra, para...

Koreja e Veriut lëshon raketë balistike mbi Japoninë

para 2 muajve - Pa censure

Koreja e Veriut dyshohet se ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që duket të jetë një përshkallëzim i qëllimshëm për të tërhequr vëmendjen e Tokios dhe Washingtonit. Raketa balistike udhëtoi rreth...

Koreja e Veriut lëshon raketa balistike mbi Japoni

para 2 muajve - Periskopi

(Fotoja është ilustrim) Koreja e Veriut ka lëshuar një raketë të dyshuar mbi Japoni, në atë që duket të jetë një përshkallëzim i qëllimshëm për të tërhequr vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit. Raketa balistike...

“Koreja e Veriut lëshoi një raketë, evakuoheni në nëntokë”, mesazhi që zgjoi sot japonezët

para 2 muajve - Epoka e Re

Disa qytetarë japonezë sot u zgjuan me zhurmën e sirenave dhe një alarmi të rrallë që u lëshua nga hedhja e një rakete balistike nga Koreja e Veriut. Atyre iu shkoi një mesazh që iu kërkoi të evakuohen...

Koreja e Veriut lëshon raketë balistike mbi Japoni, lëshohet alarmi i rrallë

para 2 muajve - Ekonomia Online

Koreja e Veriut ka lëshuar një raketë të dyshimtë mbi Japoni, e cila duket se është një përshkallëzim i qëllimshëm për të tërhequr vëmendjen e Tokios dhe Washingtonit. Raketa balistike udhëtoi rreth 4,500...

Raketa balistike e Koresë së Veriut kalon mbi territorin e Japonisë

para 2 muajve - Zëri i Amerikës

Koreja e Veriut lëshoi të martën një raketë balistike mbi Japoninë, thanë fqinjët e saj, duke përshkallëzuar provat me armë që kanë për qëllim të godasin objektivat kyçe në territoret e aleatëve rajonalë...

Lëshoi raketa pas vizitës në Korenë e Jugut, Harris kritikon ‘provokimin’ e Kim Jong-unit

para 2 muajve - GazetaBlic

Zëvendëspresidentja e SHBA, Kamala Harris, ka dënuar “retorikën provokuese bërthamore” të Koresë së Veriut gjatë një udhëtimi në Korenë e Jugut që përfshinte një vizitë në kufirin e armatosur rëndë që ndan...

Gjuajtën me raketa pas vizitës në Korenë e Jugut, zv. Presidentja e SHBA kr...

para 2 muajve - BalkanWeb

Zëvendëspresidentja e SHBA, Kamala Harris, ka dënuar “retorikën provokuese bërthamore” të Koresë së Veriut gjatë një udhëtimi në Korenë e Jugut që përfshinte një vizitë në kufirin e armatosur rëndë që...

Lëshoi raketa pas vizitës në Korenë e Jugut, Harris kritikon ‘provokimin’ e Kim Jong-unit

para 2 muajve - Java News

Zëvendëspresidentja e SHBA, Kamala Harris, ka dënuar “retorikën provokuese bërthamore” të Koresë së Veriut gjatë një udhëtimi në Korenë e Jugut që përfshinte një vizitë në kufirin e armatosur rëndë që...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK