Agjencia për siguri kombëtare për 20 ditë do të ketë drejtor të ri

para 2 jave - Portalb

Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se për 20 ditë Agjencia për siguri kombëtare (ASK) do të ketë drejtor të ri në vend të Viktor Dimovskit, i cili duhet të jetë ambasador i vendit në Paris, transmeton...

VMRO: Spasovski dhe Dimovski të japin menjëherë dorëheqje

para 2 jave - Koha.mk

Partia opozitare VMRO-DPMNE, kërkon që ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe drejtori i Agjencisë për Siguri Kombëtare (ASK) Viktor Dimovski, të japin dorëheqje, për shkak të skandalit me...

Onischenko i befasuar që po i merret shtetësia e RMV-së: Aplikimin e kam bërë me dokumente valide

para 2 jave - News33

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur procedurë për marrjen e nënshtetësisë biznesmenit Oleksandr Onischenko. Në një prononcim për “Sloboden Pecat”, Onischenko tha se është i befasuar, pasi aplikimin...

Onischenko i befasuar që po i merret shtetësia e RMV-së: Aplikimin e kam bërë me dokumente valide

para 2 jave - Bota Sot

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur procedurë për marrjen e nënshtetësisë biznesmenit Oleksandr Onischenko. Në një prononcim për “Sloboden Pecat”, Onischenko tha se është i befasuar, pasi aplikimin...

Agjencioni për Siguri dhe Kundërzbulim me drejtor të ri brenda 20 ditësh

para 2 jave - News33

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Oligarkut ukrainas do t’i merret shtetësia e Maqedonisë! Kovaçevski: Pas 20 dite ASK do të ketë drejtor të ri

para 2 jave - Aktuale

Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se qeveria do të nis procedurat për marrjen e shtetësisë së Maqedonisë së Veriut oligarkut ukrainas Oleksandar Onishçenko, përcjell TV21. Kovaçevski tha se brenda...

AGJENCIONI PËR SIGURI DHE KUNDËRZBULIM ME DREJTOR TË RI BRENDA 20 DITËSH

para 2 jave - Dosja

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Agjencioni për Siguri dhe Kundërzbulim me drejtor të ri brenda 20 ditësh

para 2 jave - Indeks.mk

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Oligarkut ukrainas do t’i merret shtetësia e Maqedonisë! Kovaçevski: Pas 20 dite ASK do të ketë drejtor të ri

para 2 jave - TV21

Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se qeveria do të nis procedurat për marrjen e shtetësisë së Maqedonisë së Veriut oligarkut ukrainas Oleksandar Onishçenko, përcjell TV21. Kovaçevski tha se brenda...

Agjencioni për Siguri dhe Kundërzbulim me drejtor të ri brenda 20 ditësh

para 2 jave - Opinion.mk

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Agjencioni për Siguri dhe Kundërzbulim me drejtor të ri brenda 20 ditësh

para 2 jave - Indeks.mk

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Agjencioni për Siguri dhe Kundërzbulim me drejtor të ri brenda 20 ditësh

para 2 jave - Opinion.mk

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Agjencioni për Siguri Kombëtare me drejtor të ri brenda 20 ditësh

para 2 jave - Opinion.mk

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Agjencioni për Siguri dhe Kunëzbulim me drejtor të ri brenda 20 ditësh

para 2 jave - Opinion.mk

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Kovaçevski: Për 20 ditë do të kemi drejtor të ri të ASK-së

para 2 jave - Ina

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Kovaçevski: Për 20 ditë do të kemi drejtor të ri të ASK-së

para 2 jave - Alsat-M

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Onischenko i befasuar që po i merret shtetësia e RMV-së

para 2 jave - Aktuale

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur procedurë për marrjen e nënshtetësisë biznesmenit Oleksandr Onischenko. Marketing Në një prononcim për “Sloboden Pecat”, Onischenko tha se është i befasuar, pasi...

Onishçenko habitet pse Qeveria dëshiron t’ia marë nënshtetësinë

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 24 nëntor – Biznesmeni ukrainas, Oleksandr Onishçenko, sot në një prononcim për Sloboden Peçat, është shprehur se në shtetësinë e tij nuk ka as edhe një gram mashtrim dhe gjithçka është legale,...

Onishchenko i befasuar nga heqja e shtetësisë: Më kërkuan të përfaqësoja Maqedoninë, kam dokumente të vlefshme

para 2 jave - InfoShqip

Qeveria ka nisur një procedurë për heqjen e shtetësisë së Oleksandr Onishchenkos, i cili është në listën e zezë të SHBA. Në një bisedë për “Shtypin e Lirë”. Onishchenko tha se nuk ka asnjë mashtrim në...

Onischenko i befasuar që po i merret shtetësia e RMV-së

para 2 jave - Ina

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur procedurë për marrjen e nënshtetësisë biznesmenit Oleksandr Onischenko. Në një prononcim për “Sloboden Pecat”, Onischenko tha se është i befasuar, pasi aplikimin...

Oligarkut ukrainas do t’i merret shtetësia e Maqedonisë! Kovaçevski: Pas 20 dite ASK do të ketë drejtor të ri

para 2 jave - Tetova Sot

Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se qeveria do të nis procedurat për marrjen e shtetësisë së Maqedonisë së Veriut oligarkut ukrainas Oleksandar Onishçenko, përcjell TV21. Kovaçevski tha se brenda...

VMRO-DPMNE kërkon dorëheqjen e dy ‘kokave’ të sigurisë, Spasovskit dhe Dimovskit

para 2 jave - Ina

Partia opozitare maqedonase VMRO-DPMNE, kërkon që ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe drejtori i Agjencisë për Siguri Kombëtare Viktor Dimovski, të japin dorëheqje, për shkak të skandalit...

Oligarkut ukrainas do t’i merret shtetësia e Maqedonisë! Kovaçevski: Pas 20 dite ASK do të ketë drejtor të ri

para 2 jave - Zyrtare

Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se qeveria do të nis procedurat për marrjen e shtetësisë së Maqedonisë së Veriut oligarkut ukrainas Oleksandar Onishçenko, përcjell TV21. Kovaçevski tha se brenda...

Onischenko i befasuar që po i merret shtetësia e RMV-së

para 2 jave - Tetova Sot

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur procedurë për marrjen e nënshtetësisë biznesmenit Oleksandr Onischenko. Në një prononcim për “Sloboden Pecat”, Onischenko tha se është i befasuar, pasi aplikimin...

Onishçenko: Të gjitha dokumentat janë valide

para 2 jave - Almakos

KOVAÇEVSKI NUK JEP DETAJE – VMRO KËRKON SHKARKIMIN E SPASOVSKIT DHE DIMOVSKI Pas vendimit të qeverisë për fillimin e procedurave për marrjen e nënshtetësisë të biznesmenit ukrainas Onishçenko gjatë ditës...

Oligarkut ukrainas do t’i merret shtetësia e Maqedonisë! Kovaçevski: Pas 20 dite ASK do të ketë drejtor të ri

para 2 jave - Fakti Ditor

Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se qeveria do të nis procedurat për marrjen e shtetësisë së Maqedonisë së Veriut oligarkut ukrainas Oleksandar Onishçenko, përcjell TV21. Kovaçevski tha se brenda...

Kovaçevski: Për 20 ditë do të kemi drejtor të ri të ASK-së

para 2 jave - Redaksia

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Oligarkut ukrainas do t’i merret shtetësia e Maqedonisë! Kovaçevski: Pas 20 dite ASK do të ketë drejtor të ri

para 2 jave - Bild

Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se qeveria do të nis procedurat për marrjen e shtetësisë së Maqedonisë së Veriut oligarkut ukrainas Oleksandar Onishçenko, përcjell TV21. Kovaçevski tha se brenda...

Oligarkut ukrainas do t’i merret shtetësia e Maqedonisë! Kovaçevski: Pas 20 dite ASK do të ketë drejtor të ri

para 2 jave - Lajm

Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se qeveria do të nis procedurat për marrjen e shtetësisë së Maqedonisë së Veriut oligarkut ukrainas Oleksandar Onishçenko, përcjell TV21. Kovaçevski tha se brenda...

Kovaçevski: Për 20 ditë do të kemi drejtor të ri të ASK-së

para 2 jave - Lapsi

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Kovaçevski: Për 20 ditë do të kemi drejtor të ri të ASK-së

para 2 jave - VOX TV

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Kovaçevski: Për 20 ditë do të kemi drejtor të ri të ASK-së

para 2 jave - Almakos

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit...

Onischenko i befasuar që po i merret shtetësia e RMV-së

para 2 jave - VOX TV

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur procedurë për marrjen e nënshtetësisë biznesmenit Oleksandr Onischenko. Në një prononcim për “Sloboden Pecat”, Onischenko tha se është i befasuar, pasi aplikimin...

Onischenko i befasuar që po i merret shtetësia e RMV-së

para 2 jave - Almakos

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur procedurë për marrjen e nënshtetësisë biznesmenit Oleksandr Onischenko. Në një prononcim për “Sloboden Pecat”, Onischenko tha se është i befasuar, pasi aplikimin...

Onischenko i befasuar që po i merret shtetësia e RMV-së

para 2 jave - Lajm

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur procedurë për marrjen e nënshtetësisë biznesmenit Oleksandr Onischenko. Në një prononcim për “Sloboden Pecat”, Onischenko tha se është i befasuar, pasi aplikimin...

Onischenko i befasuar që po i merret shtetësia e RMV-së

para 2 jave - Press Online

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur procedurë për marrjen e nënshtetësisë biznesmenit Oleksandr Onischenko. Në një prononcim për “Sloboden Pecat”, Onischenko tha se është i befasuar, pasi aplikimin...

VMRO-DPMNE: Spasovski dhe Dimovski të japin menjëherë dorëheqje

para 2 jave - Lajm

Partia opozitare maqedonase VMRO-DPMNE, kërkon që ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe drejtori i Agjencisë për Siguri Kombëtare Viktor Dimovski, të japin dorëheqje, për shkak të skandalit...

RMV: Qeveria inicion procedurë për marrjen e shtetësisë së Onishçenkos

para 2 jave - Dosja

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur të mërkurën procedurën për heqjen e shtetësisë maqedonase për oligarkun ukrainas, Oleksandr Onyshenko. Vendimi u mor pas raportimit të drejtorit të Agjencisë së...

Qeveria maqedonase nis procedurën për heqjen e shtetësisë së oligarkut ukrainas

para 2 jave - Ora news

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur të mërkurën procedurën për heqjen e shtetësisë maqedonase për oligarkun ukrainas, Oleksandr Onyshenko. Vendimi u mor pas raportimit të drejtorit të Agjencisë së...

Qeveria maqedonase nis procedurën për heqjen e shtetësisë së oligarkut ukrainas

para 2 jave - Vizion Plus

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur të mërkurën procedurën për heqjen e shtetësisë maqedonase për oligarkun ukrainas, Oleksandr Onyshenko. Vendimi u mor pas raportimit të drejtorit të Agjencisë së...

Qeveria inicion procedurë për marrjen e shtetësisë së Onishçenkos

para 2 jave - Koha.mk

Qeveria inicion procedurë për marrjen e shtetësisë së ish politikanit ukrainas Oleksandr Onishçenko. Vendimi vjen pas seancës së mbyllur, në të cilën referoi kreu i Agjencisë së Sigurisë Kombëtare Viktor...

Qeveria maqedonase nis procedurën për heqjen e shtetësisë së oligarkut ukrainas

para 2 jave - GazetaBlic

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur të mërkurën procedurën për heqjen e shtetësisë maqedonase për oligarkun ukrainas, Oleksandr Onyshenko. Vendimi u mor pas raportimit të drejtorit të Agjencisë së...

“Janë bërë lëshime të sigurisë”- Qeveria maqedonase nis procedurën për heqjen e shtetësisë së oligarkut ukrainas

para 2 jave - Panorama

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur të mërkurën procedurën për heqjen e shtetësisë maqedonase për oligarkun ukrainas, Oleksandr Onyshenko. Vendimi u mor pas raportimit të drejtorit të Agjencisë së...

Qeveria maqedonase nis procedurën për heqjen e shtetësisë së oligarkut ukrainas

para 2 jave - Reporteri

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur të mërkurën procedurën për heqjen e shtetësisë maqedonase për oligarkun ukrainas, Oleksandr Onyshenko. Vendimi u mor pas raportimit të drejtorit të Agjencisë së...

Maqedonia e Veriut nis procedurën për heqjen e shtetësisë për oligarkun ukr...

para 2 jave - BalkanWeb

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur të mërkurën procedurën për heqjen e shtetësisë maqedonase për oligarkun ukrainas, Oleksandr Onyshenko. Vendimi u mor pas raportimit të drejtorit të Agjencisë së...

Qeveria maqedonase nis procedurën për heqjen e shtetësisë së oligarkut ukrainas

para 2 jave - Bota Sot

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur të mërkurën procedurën për heqjen e shtetësisë maqedonase për oligarkun ukrainas, Oleksandr Onyshenko. Vendimi u mor pas raportimit të drejtorit të Agjencisë së...

Qeveria maqedonase nis procedurën për heqjen e shtetësisë së oligarkut ukrainas

para 2 jave - Infokusi

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur të mërkurën procedurën për heqjen e shtetësisë maqedonase për oligarkun ukrainas, Oleksandr Onyshenko. Vendimi u mor pas raportimit të drejtorit të Agjencisë së...

Qeveria maqedonase nis procedurë për heqjen e shtetësisë oligarkut ukrainas

para 2 jave - RTK

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur të mërkurën procedurën për heqjen e shtetësisë maqedonase për oligarkun ukrainas, Oleksandr Onyshenko. Vendimi u mor pas raportimit të drejtorit të Agjencisë së...

Qeveria maqedonase nis procedurën për heqjen e shtetësisë së oligarkut ukrainas

para 2 jave - Evropa e Lirë

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur të mërkurën procedurën për heqjen e shtetësisë maqedonase për oligarkun ukrainas, Oleksandr Onyshenko. Vendimi u mor pas raportimit të drejtorit të Agjencisë së...

Qeveria maqedonase nis procedurën për heqjen e shtetësisë së oligarkut ukrainas

para 2 jave - Panorama

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur të mërkurën procedurën për heqjen e shtetësisë maqedonase për oligarkun ukrainas, Oleksandr Onyshenko. Vendimi u mor pas raportimit të drejtorit të Agjencisë së...

QEVERIA MAQEDONASE NIS PROCEDURËN PËR HEQJEN E SHTETËSISË SË OLIGARKUT UKRAINAS

para 2 jave - KDPolitik

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur të mërkurën procedurën për heqjen e shtetësisë maqedonase për oligarkun ukrainas, Oleksandr Onyshenko. Vendimi u mor pas raportimit të drejtorit të Agjencisë së...

Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi të fillon procedurën për marrjen e shtetësisë së Onishçenkos

para 2 jave - Portalb

Sot Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka vendosur të fillon procedurat për marrjen e shtetësisë së biznismenit ukrainas Aleksandër Onishçenkos, transmeton Portalb.mk . “Qeveria e informon publikun se në bazë...

Qeveria filloi procedurën për t’ia marrë nënshtetësinë oligarkut rus

para 2 jave - Ina

Qeveria e Maqedonisë së Veriut kërkoi që të fillojë procedurën për anulimin e vendimit për nënshtetësinë e dhënë për politikanin ukrainas prorus, Oleksander Onishchenko. Qeveria nisi kërkesën për heqjen...

Qeveria inicon heqjen e shtetësisë së Onishçenkos

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 23 nëntor – Konform nenit 14 të Ligjit për shtetësinë, Qeveria sot ka kërkuar që të fillojnë aktivitetet për pezullimin e vendimit për marrjen e shtetësisë së Maqedonisë së Veriut për personin Oleksander...

Qeveria filloi procedurën, oligarkut rus do t’i hiqet nënshtetësia

para 2 jave - Tetova Sot

Qeveria e Maqedonisë ka njoftuar se do të fillojë procedurën për heqjen e shtetësisë së Oleksandër Onishçenko. “Qeveria informon opinionin se në përputhje me nenin 14 të Ligjit për shtetësinë e Republikës...

Qeveria inicion procedurë për marrjen e shtetësisë së Onishçenkos

para 2 jave - Alsat-M

Gazetar: Luka Andreev Qeveria inicion procedurë për marrjen e shtetësisë së ish politikanit ukrainas Oleksandr Onishçenko. Vendimi vjen pas seancës së mbyllur, në të cilën referoi kreu i Agjencisë së Sigurisë...

Qeveria filloi procedurën, oligarkut rus do t’i hiqet nënshtetësia

para 2 jave - Aktuale

Qeveria e Maqedonisë ka njoftuar se do të fillojë procedurën për heqjen e shtetësisë së Oleksandër Onishçenko. Marketing “Qeveria informon opinionin se në përputhje me nenin 14 të Ligjit për shtetësinë...

Qeveria inicion procedurë për marrjen e shtetësisë së Onishçenkos

para 2 jave - Flaka

Qeveria inicion procedurë për marrjen e shtetësisë së ish politikanit ukrainas Oleksandr Onishçenko. Vendimi vjen pas seancës së mbyllur, në të cilën referoi kreu i Agjencisë së Sigurisë Kombëtare Viktor...

Qeveria e Maqedonisë së Verit vendosi të fillon procedurën për marrjen e shtetësisë së Onishçenkos

para 2 jave - Portalb

Sot Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka vendosur të fillon procedurat për marrjen e shtetësisë së biznismenit ukrainas Aleksandër Onishçenkos, transmeton Portalb.mk . “Qeveria e informon publikun se në bazë...

Qeveria inicon heqjen e shtetësisë së Onishçenkos

para 2 jave - GazetaMax

Shkup, 23 nëntor – Konform nenit 14 të Ligjit për shtetësinë, Qeveria sot ka kërkuar që të fillojnë aktivitetet për pezullimin e vendimit për marrjen e shtetësisë së Maqedonisë së Veriut për personin Oleksander...

Qeveria inicon heqjen e shtetësisë së Onishçenkos

para 2 jave - GazetaMax

Shkup, 23 nëntor – Konform nenit 14 të Ligjit për shtetësinë, Qeveria sot ka kërkuar që të fillojnë aktivitetet për pezullimin e vendimit për marrjen e shtetësisë së Maqedonisë së Veriut për personin Oleksander...

Qeveria e RMV-së nis procedurë për heqjen e shtetësisë biznesmenit pro-rus Oleksandr Onischenko

para 2 jave - Shenja

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka nisur procedurë për marrjen e shtetësisë së ish politikanit ukrainas Oleksandr Onischenko. Vendimi vjen pas seancës së mbyllur, në të cilën referoi kreu i Agjencisë së...

Qeveria filloi procedurën, oligarkut rus do t’i hiqet nënshtetësia

para 2 jave - Fakti Ditor

Qeveria e Maqedonisë ka njoftuar se do të fillojë procedurën për heqjen e shtetësisë së Oleksandër Onishçenko, përcjell Klan Maqedoni. “Qeveria informon opinionin se në përputhje me nenin 14 të Ligjit...

Qeveria e RMV në aksion, ia heq shtetësinë Onishçenkos!

para 2 jave - Populli

Qeveria e Maqedonisë ka njoftuar se do të fillojë procedurën për heqjen e shtetësisë së Oleksandër Onishçenko, përcjell Klan Maqedoni. “Qeveria informon opinionin se në përputhje me nenin 14 të Ligjit...

Qeveria inicion procedurë për marrjen e shtetësisë së Onishçenkos

para 2 jave - Almakos

Gazetar: Luka Andreev Qeveria inicion procedurë për marrjen e shtetësisë së ish politikanit ukrainas Oleksandr Onishçenko. Vendimi vjen pas seancës së mbyllur, në të cilën referoi kreu i Agjencisë së Sigurisë...

QEVERIA MERR NË BISEDË DIMOVSKIN, A DO T’I MERRET SHTETËSIA ORISCHENKOS?

para 2 jave - KDPolitik

Drejtori i Agjencisë për Siguri Kombëtare (NSA), Viktor Dimovski, ka referuar sot para ministrave të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut për mënyrën kontraverse të dhënies së shtetësisë Oleksandr Onishchenkos,...

Qeveria filloi procedurën, oligarkut rus do t’i hiqet nënshtetësia

para 2 jave - Lajm

Qeveria e Maqedonisë ka njoftuar se do të fillojë procedurën për heqjen e shtetësisë së Oleksandër Onishçenko, përcjell Klan Maqedoni. “Qeveria informon opinionin se në përputhje me nenin 14 të Ligjit...

Qeveria nis procedurë për heqjen e shtetësisë së Aleksandër Onishçenkos

para 2 jave - Press Online

Qeveria njofton opinionin se në përputhje me nenin 14 të Ligjit për shtetësinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut, ka kërkuar që të fillojnë aktivitetet për anulimin e vendimit për heqjen e shtetësi...

Qeveria nuk jep detaje për rastin “Onishçenko”, opozita kërkon dorëheqjen e Spasovskit

para 2 jave - Alsat-M

Gazetar: Lluka Andreev Ende nuk ka zgjidhje për rastin e dhënies së shtetësisë për biznesmenin e dyshimtë ukrainas Oleksandr Onyshçenko, i cili është në listën e zezë të Shteteve të Bashkuara. Ndonëse...

(VIDEO) Kovaçevski: Dimovski do të na informojë për shtetësinë e oligarkut prorus

para 2 jave - Shenja

Kryeministri Dimitar Kovaçevski, deklaroi se drejtori i Agjencisë së Sigurisë Kombëtare, Viktor Dimovski do t’i informojë se si janë siguruar opinionet pozitive për dhënien e shtetësisë për oligarkun prorus Onishçenko. DIMITAR...

Qeveria nuk jep detaje për rastin “Onishçenko”, opozita kërkon dorëheqjen e Spasovskit

para 2 jave - Almakos

Gazetar: Lluka Andreev Ende nuk ka zgjidhje për rastin e dhënies së shtetësisë për biznesmenin e dyshimtë ukrainas Oleksandr Onyshçenko, i cili është në listën e zezë të Shteteve të Bashkuara. Ndonëse...

Qeveria nuk jep detaje për rastin “Onishçenko”, opozita kërkon dorëheqjen e Spasovskit

para 2 jave - Fakti Ditor

Ende nuk ka zgjidhje për rastin e dhënies së shtetësisë për biznesmenin e dyshimtë ukrainas Oleksandr Onyshçenko, i cili është në listën e zezë të Shteteve të Bashkuara. Ndonëse ishte paralajmëruar për...

“Përgjegjësia për dhënien e shtetësisë Onishenkos duhet që të kërkohet te Viktor Dimovski dhe Oliver Spasovski”

para 2 jave - Almakos

Nënkryetari i VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikollovski në pres konferencën e sotme ka deklaruar se përgjegjësi për dhënien e shtetësisë Onishenkos duhet që të kërkohet te Viktor Dimovski dhe Oliver Spasovski,...

Dimovski para Qeverisë për rastin Onishçenko! Kovaçevski: Seanca është e mbyllur, s’mund të japë informacione

para 2 jave - TV21

Kryeministri i Dimitar Kovaçevski tha se sot do të duhet të mbahet seanca e mbyllur në Qeveri ku kreu i Agjencisë për Siguri Kombëtare, Viktor Dimovski do të raportojë se si oligarku ukrainas i sanksionuar...

Dokumentet konfidenciale nga çështja Onishçenko publikohen në internet, prokuroria ndjek punën e ASK-së

para 2 jave - Flaka

Një dokument i nënshkruar nga shefi Jovçe Remenski, i cili është pjesë e dosjes së shtetësisë së Oleksandr Onisheçnko dhe është klasifikuar si informacion konfidencial, u shfaq në Facebook. Dokumenti thotë...

Qeveria në seancë të mbyllur diskuton për shtetësinë e pro-rusit Onishenko

para 2 jave - Flaka

Qeveria në mbledhjen e mbyllur diskuton për shtetësinë e pro-rusit Onishenko. Në mbledhje refereon kreu i ASK-së Viktor Dimovski mbi lëshimet procedurale-ligjore gjatë dhënies së shtetësisë. Për shkak...

Qeveria në seancë të mbyllur diskuton për shtetësinë e pro-rusit Onishenko

para 2 jave - Alsat-M

Gazetar: Adrian Kerimi Qeveria në mbledhjen e mbyllur diskuton për shtetësinë e pro-rusit Onishenko. Në mbledhje refereon kreu i ASK-së Viktor Dimovski mbi lëshimet procedurale-ligjore gjatë dhënies së...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK