Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Derveni

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht...

Ndryshojnë përsëri çmimet e derivateve

para 2 jave - Aktuale

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht...

Nga mesnata ulet çmimi i dizelit

para 2 jave - News33

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,50% në raport me vendimin e datës 23.11.2022. Çmimet...

Çmimi i naftës lirohet për 2 denarë

para 2 jave - TV21

Çmimi i naftës në Maqedoni do të ulet për 2 denarë, çmimet e benzinave nuk ndryshojnë përcjell TV21. Sipas Komisionit Rregullator për Energjetikë çmimet e reja hyn në fuqi pas mesnatës. Çmimet sipas vendimit...

Ulet për dy denarë çmimi i naftës në Maqedoni

para 2 jave - Ditari.mk

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht...

Lirohet përsëri dizeli

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 24 nëntor – Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve...

Nga mesnata ulet çmimi i dizelit

para 2 jave - Ina

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,50% në raport me vendimin e datës 23.11.2022. Çmimet...

Çmimi i naftës ulet për dy denarë

para 2 jave - Shenja

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht...

Nga mesnata ulet çmimi i dizelit

para 2 jave - Alsat-M

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,50% në raport me vendimin e datës 23.11.2022. Çmimet...

Ka ulje çmimi, këtu janë çmimet e reja të karburantit

para 2 jave - InfoShqip

Çmimet e dizelit dhe mazutit nga sonte në mesnatë do të ulen për dy denarë për litër, ndërsa nafta do të lirohet për 1,263 denarë për kilogram, vendosi sot Komisioni Rregullativ për Energji dhe Shërbime...

Nga mesnata ulet çmimi i dizelit

para 2 jave - Tetova Sot

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,50% në raport me vendimin e datës 23.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata ulet çmimi i dizelit

para 2 jave - Dosja

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,50% në raport me vendimin e datës 23.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata ulet çmimi i dizelit

para 2 jave - Almakos

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,50% në raport me vendimin e datës 23.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata ulet çmimi i dizelit

para 2 jave - Open-TV

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,50% në raport me vendimin e datës 23.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata ulet çmimi i dizelit

para 2 jave - Bild

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,50% në raport me vendimin e datës 23.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata ulet çmimi i dizelit

para 2 jave - Lajm

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,50% në raport me vendimin e datës 23.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata ulet çmimi i dizelit për 2 denar!

para 2 jave - Fakti Ditor

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,50% në raport me vendimin e datës 23.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata, çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Pa censure

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht...

Çmimi i dizelit ulet nga mesnata

para 2 jave - Populli

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,50% në raport me vendimin e datës 23.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Derveni

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,89% në raport me vendimin e datës 22.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Flaka

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,89% në raport me vendimin e datës 22.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Indeks.mk

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,89% në raport me vendimin e datës 22.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Opinion.mk

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,89% në raport me vendimin e datës 22.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - News33

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,89% në raport me vendimin e datës 22.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Populli

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,89% në raport me vendimin e datës 22.11.2022. Çmimet...

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Alsat-M

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,89% në raport me vendimin e datës 22.11.2022. Çmimet...

Çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Shenja

Komisioni Rregullator për Energjetikë në Maqedoni njofton se nga mesnata do të ulen çmimet e derivateve të naftës. Çmimi i benzinës do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të...

Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

para 2 jave - Ditari.mk

Komisioni Rregullator për Energjetikë në Maqedoni njofton se nga mesnata do të ulen çmimet e derivateve të naftës. Çmimi i benzinës do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të...

Çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Aktuale

Komisioni Rregullator për Energjetikë në Maqedoni njofton se nga mesnata do të ulen çmimet e derivateve të naftës. Marketing Çmimi i benzinës do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit...

Ndryshojnë çmimet e karburanteve në Maqedoni

para 2 jave - TV21

Çmimi i benzinave në Maqedoni do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të lehtë mbetet i njëjtë, përcjell TV21. Sipas Komisionit Rregullator për Energjetikë çmimet e reja hyn në...

Çmime të reja të derivateve, lirohet benzina

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 23 nëntor – Çmimi i benzinave BS 95 dhe BS 98 ulet për dy denar e gjysmë ndërsa dizeli nuk ndryshon, informon Zhurnal. Nuk ndryshon gjithashtu edhe çmimi i vajit ekstra të lehtë. Kështu, nga sonte...

Ndryshojnë çmimet e derivateve në RMV: Lirohet benzina, dizeli nuk ndryshon

para 2 jave - Derveni

Çmimi i benzinave në Maqedoni do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të lehtë mbetet i njëjtë, përcjell TV21. Sipas Komisionit Rregullator për Energjetikë çmimet e reja hyn në...

Çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Lapsi

Komisioni Rregullator për Energjetikë në Maqedoni njofton se nga mesnata do të ulen çmimet e derivateve të naftës. Çmimi i benzinës do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të...

Ndryshojnë çmimet e karburanteve në Maqedoni

para 2 jave - Ina

Çmimi i benzinave në Maqedoni do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të lehtë mbetet i njëjtë, përcjell TV21. Sipas Komisionit Rregullator për Energjetikë çmimet e reja hyn në fuqi pas mesnatës.

Ndryshojnë çmimet e karburanteve në Maqedoni

para 2 jave - InfoShqip

Çmimi i benzinave në Maqedoni do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të lehtë mbetet i njëjtë. Sipas Komisionit Rregullator për Energjetikë çmimet e reja hyn në fuqi pas mesnatës....

Ndryshojnë çmimet e karburanteve në Maqedoni

para 2 jave - Tetova Sot

Çmimi i benzinave në Maqedoni do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të lehtë mbetet i njëjtë. Sipas Komisionit Rregullator për Energjetikë çmimet e reja hyn në fuqi pas mesnatës.

Çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Dosja

Komisioni Rregullator për Energjetikë në Maqedoni njofton se nga mesnata do të ulen çmimet e derivateve të naftës. Çmimi i benzinës do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të...

Çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Bild

Komisioni Rregullator për Energjetikë në Maqedoni njofton se nga mesnata do të ulen çmimet e derivateve të naftës. Çmimi i benzinës do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të...

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Fakti Ditor

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,89% në raport me vendimin e datës 22.11.2022. Çmimet...

Çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Pa censure

Komisioni Rregullator për Energjetikë në Maqedoni njofton se nga mesnata do të ulen çmimet e derivateve të naftës. Çmimi i benzinës do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të...

Çmime të reja të derivateve të naftës

para 2 jave - Redaksia

Çmimi i benzinës do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të lehtë mbetet i njëjtë. Çmimet sipas vendimit të fundit: EUROSUPER BS 95/ 86,50 (denarë/litër) EUROSUPER BS 98/ 88,50...

Çmime të reja të derivateve të naftës në RMV

para 2 jave - Nistori

Komisioni Rregullator për Energjetikë në Maqedoni njofton se nga mesnata do të ulen çmimet e derivateve të naftës. Çmimi i benzinës do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të...

Çmime të reja të derivateve, lirohet benzina

para 2 jave - GazetaMax

Shkup, 23 nëntor – Çmimi i benzinave BS 95 dhe BS 98 ulet për dy denar e gjysmë ndërsa dizeli nuk ndryshon, informon Zhurnal. Nuk ndryshon gjithashtu edhe çmimi i vajit ekstra të lehtë. Kështu, nga sonte...

Ndryshojnë çmimet e karburanteve në Maqedoni

para 2 jave - Lajm

Çmimi i benzinave në Maqedoni do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të lehtë mbetet i njëjtë, përcjell TV21. Sipas Komisionit Rregullator për Energjetikë çmimet e reja hyn në fuqi pas mesnatës.

Ulet sërish benzina dhe nafta, Bordi i Transparencës publikon çmimet

para 2 jave - Top Channel

Vendim i Bordit të Transparencës 22.11.2022 Vendimet e Bordit të Transparencës në datë 22 Nëntor 2022 kanë ndryshime të çmimit nga ai i përcaktuar në mbledhjen e fundit. Referuar të dhënave lidhur me bursën...

Bordi i Transparencës nxjerr çmimet e reja për naftën dhe benzinën, ja sa d...

para 2 jave - BalkanWeb

Vendimet e Bordit të Transparencës në datë 22 Nëntor 2022 kanë ndryshime të çmimit nga ai i përcaktuar në mbledhjen e fundit. Referuar të dhënave lidhur me bursën Platts të datës 21.11.2022, kemi ndryshime...

Bordi i Transparencës vendos çmimet e reja të karburanteve

para 2 jave - Klan

Bordi i Transparencës vendos çmimet e reja të karburanteve Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit SSH EN 590 të jetë jo më shumë se 214 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo...

Bordi ndryshon çmimin e karburanteve, sa do të shiten nga sot nafta dhe benzina

para 2 jave - Albeu

Bordi i Transparencës ka ndryshuar sërish çmimin e karburanteve. Nga sot do të shiten: Nafta: 214 lekë/litri Benzina: 195 lekë/litri Gazi: 71 lekë/litri Vendim i Bordit të Transparencës 22.11.2022 Vendimet...

Bordi i Transparencës ndryshon çmimet e karburanteve, ulet nafta dhe benzina

para 2 jave - Panorama

Bordi i Transparencës ka ndryshuar çmimet e karburanteve këtë të martë duke ulur me 4 lekë çmimin për naftën dhe me 5 lekë çmimin për benzinën. Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit...

Ndryshojnë çmimet e karburanteve, sa do të shiten nga tani

para 2 jave - ABC News

Bordi i Transparencës ka ndryshuar çmimet e karburanteve për ditët në vijim. Sipas vendimit të marrë sëfundmi, një litër naftë nuk do të shitet me më shumë se 214 lekë nga 218 lekë që ishte deri më tani,...

Vijon tallja e bordit komunist të Ramës, ndyshon çmimet e karburantit, ul me 4 lekë naftën

para 2 jave - Syri

Është mbledhur sërish bordi komunist i Edi Ramës duke caktuar çmimet e karburanteve në vend. Sipas vendimit të tij, çmimi i naftës është ulur me 4 lekë dhe ai i benzinës me 5 lekë edhe pse çmimi i tyre...

Bordi i Transparencës ndryshon çmimet e karburanteve

para 2 jave - NOA

TIRANË- Bordi i Transparencës, i cili është përgjegjës për monitorimin dhe përcaktimin e çmimit të hidrokarbureve është mbledhur ditën e sotme dhe ka publikuar çmimet e reja të tregtimin të karburantëve...

Ulen çmimet e karburanteve në Shqipëri

para 2 jave - GazetaBlic

Bordi i Transparencës në Shqipëri ka publikuar sot çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është ulur me 4 lekë dhe do të shitet në treg me 214 lekë [1.81 euro] për litër. Ndërsa çmimi i benzinës është...

Bordi ul çmimin e naftës dhe benzinës/ Gazi mbetet i pandryshuar

para 2 jave - Vizion Plus

Bordi i Transparencës ka ulur me 4 lek çmimin e naftës. Nga sot, nafta do shitet me 214 lekë. Edhe çmimi i benzinës është ulur, duke shkuar në 195 lekë. Ndërsa çmimi i  gazit ka mbetur i pandryshuar, 71...

Bordi i Transparencës vendos çmimet e reja për karburantet

para 2 jave - Opinion

Vendimet e Bordit të Transparencës në datë 22 Nëntor 2022 kanë ndryshime të çmimit nga ai i përcaktuar në mbledhjen e fundit. Referuar të dhënave lidhur me bursën Platts të datës 21.11.2022, kemi ndryshime...

Ulet nafta dhe benzina! Bordi i Transparencës ndryshon çmimet e karburanteve

para 2 jave - Java News

Bordi i Transparencës ka ndryshuar çmimet e karburanteve këtë të martë duke ulur me 4 lekë çmimin për naftën dhe me 5 lekë çmimin për benzinën. Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit...

Ndryshojnë çmimet e karburanteve, sa do të shiten nga tani

para 2 jave - Insajderi.org

Bordi i Transparencës ka ndryshuar çmimet e karburanteve për ditët në vijim. Sipas vendimit të marrë sëfundmi, një litër naftë nuk do të shitet me më shumë se 214 lekë nga 218 lekë që ishte deri më tani,...

LAJM I FUNDIT/ Ulen sërish çmimet e karburanteve, ja me sa do të shiten nafta dhe benzina

para 2 jave - FaxWeb

Vendim i Bordit të Transparencës 22.11.2022 Vendimet e Bordit të Transparencës në datë 22 Nëntor 2022 kanë ndryshime të çmimit nga ai i përcaktuar në mbledhjen e fundit. Referuar të dhënave lidhur me bursën...

Ulen çmimet e karburanteve në Shqipëri

para 2 jave - Arbresh

Bordi i Transparencës në Shqipëri ka publikuar sot çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është ulur me 4 lekë dhe do të shitet në treg me 214 lekë [1.81 euro] për litër. Ndërsa çmimi i benzinës është...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK