Energji të subvencionuar elektrike për 233 shkolla fillore dhe të mesme

para 2 jave - Derveni

Deri ditën e djeshme, kur skadoi afati, 233 shkolla publike fillore dhe të mesme nga të gjitha qytetet nga gjithsej 474 në vend, 50 ndërmarrje publike në fushën e ujësjellësit dhe pastrimit të ujërave...

Bekteshi paralajmëron masa për kompanitë që nuk duan të ulin çmimet

para 2 jave - Albeu

Ministri i Ekonomisë në Maqedoninë e Veriut, Kreshnik Bekteshi rikujtoi se nga 1 dhjetori, kompanitë nga sektori ushqimor bazë, artikujt e të cilave janë të shënuar në Vendimin e Qeverisë, pavarësisht...

Nga 1 dhjetori subvencionohet energjia elektrike për shkollat fillore dhe të mesme

para 2 jave - News33

Prej ditës së djeshme kur edhe mbaroi afati, 233 shkolla publike fillore dhe të mesme nga të gjitha qytetet nga gjithsej 474 në vend, 50 ndërmarrje publike në fushën e ujësjellësit aplikuan për furnizim...

Bekteshi: Në rast se konstatohen parregullsi në përcaktimin e çmimeve të produkteve bazë, do të vijojnë sanksione

para 2 jave - Ditari.mk

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi thotë se pas 1 dhjetorit pritet që të ulen çmimet e ushqimeve bazë në Maqedoninë e Veriut. Bekteshi tha se Inspektorati i Tregut do të ndjek nga afër çmimet e produkteve...

Nga 1 dhjetori rrymë të subvencionuar do të marrin 233 shkolla fillore dhe të mesme në Maqedoni

para 2 jave - Ditari.mk

Deri dje, kur edhe përfundoi afati për aplikim për energji elektrike të subvencionuar, janë paraqitur gjithsej 233 shkolla fillore dhe të mesme nga të gjitha qytetet e vendit. Gjithashtu janë paraqitur...

Kovaçevski dhe Bekteshi kritikuan komunat

para 2 jave - Koha.mk

Kryeministri, Dimitar Kovaçevski dhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, në konferencën e sotme për media, kritikuan komunat për mos raportimin me kohë të shkollave dhe ndërmarrjeve komunale për masat...

Energji të subvencionuar elektrike për 233 shkolla fillore dhe të mesme

para 2 jave - Indeks.mk

Deri ditën e djeshme, kur skadoi afati, 233 shkolla publike fillore dhe të mesme nga të gjitha qytetet nga gjithsej 474 në vend, 50 ndërmarrje publike në fushën e ujësjellësit dhe pastrimit të ujërave...

Energji të subvencionuar elektrike për 233 shkolla fillore dhe të mesme

para 2 jave - Opinion.mk

Deri ditën e djeshme, kur skadoi afati, 233 shkolla publike fillore dhe të mesme nga të gjitha qytetet nga gjithsej 474 në vend, 50 ndërmarrje publike në fushën e ujësjellësit dhe pastrimit të ujërave...

Energji të subvencionuar elektrike për 233 shkolla fillore dhe të mesme, 50 ndërmarrje publike dhe 235 subjekte nga sektori i ushqimit

para 2 jave - Politiko.mk

Deri ditën e djeshme, kur skadoi afati, 233 shkolla publike fillore dhe të mesme nga të gjitha qytetet nga gjithsej 474 në vend, 50 ndërmarrje publike në fushën e ujësjellësit dhe pastrimit të ujërave...

Kovaçevski luti komunat dhe kryetarët  që në vend të shijojnë rehatinë dhe të pinë kafe, të paraqiten për rrymë më të lirë për shkollat ​​dhe ujësjellësit

para 2 jave - Portalb

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i luti edhe sot komunave përtace dhe ndërmarrjet komunale që duhet të furnizojnë shkollat ​​dhe qytetarët me ujë, të paraqesin kërkesë për blerjen e energjisë elektrike...

Bekteshi paralajmëron masa për kompanitë që nuk do t’i ulin çmimet

para 2 jave - Koha.mk

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi rikujtoi se nga 1 dhjetori, kompanitë nga sektori ushqimor bazë, artikujt e të cilave janë të shënuar në Vendimin e Qeverisë, pavarësisht nëse do të përdorin energjinë...

Kovaçevski dhe Bekteshi kritikuan komunat

para 2 jave - Almakos

Kryeministri, Dimitar Kovaçevski dhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, në konferencën e sotme për media, kritikuan komunat për mos raportimin me kohë të shkollave dhe ndërmarrjeve komunale për masat...

Bekteshi: Çfarëdo që të ndodhë me prodhimin e rrymës elektrike, qytetarët asnjëherë nuk do të paguajnë rrymë më të shtrenjtë

para 2 jave - TV21

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi tha se pa marrë parasysh prodhimin e energjisë elektrike në vend, qytetarët nuk duhet të paguajnë rrymë elektrike më të shtrenjtë se çmimi aktual. “Çfarëdo që të...

Energji të subvencionuar elektrike për 233 shkolla fillore dhe të mesme

para 2 jave - Dosja

Deri ditën e djeshme, kur skadoi afati, 233 shkolla publike fillore dhe të mesme nga të gjitha qytetet nga gjithsej 474 në vend, 50 ndërmarrje publike në fushën e ujësjellësit dhe pastrimit të ujërave...

Bekteshi paralajmëron masa për kompanitë që nuk do t’i ulin çmimet

para 2 jave - Ina

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi rikujtoi se nga 1 dhjetori, kompanitë nga sektori ushqimor bazë, artikujt e të cilave janë të shënuar në Vendimin e Qeverisë, pavarësisht nëse do të përdorin energjinë...

Bekteshi paralajmëron masa për kompanitë që nuk do t’i ulin çmimet

para 2 jave - Tetova Sot

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi rikujtoi se nga 1 dhjetori, kompanitë nga sektori ushqimor bazë, artikujt e të cilave janë të shënuar në Vendimin e Qeverisë, pavarësisht nëse do të përdorin energjinë...

Kovaçevski: Gjithsej 518 kompani të industrisë ushqimore, shkolla dhe institucione me rëndësi jetike nga një dhjetori do të kenë energji elektrike më të lirë

para 2 jave - Tetova Sot

Sot Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, në konferencën e përbashkët për shtyp me ministrin e Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi dhe drejtorin e EMV-së, Vasko Kovaçevski,...

Bekteshi paralajmëron masa për kompanitë që nuk do t’i ulin çmimet

para 2 jave - Alsat-M

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi rikujtoi se nga 1 dhjetori, kompanitë nga sektori ushqimor bazë, artikujt e të cilave janë të shënuar në Vendimin e Qeverisë, pavarësisht nëse do të përdorin energjinë...

Nga 1 dhjetori subvencionohet energjia elektrike për shkollat fillore dhe të mesme

para 2 jave - Alsat-M

Prej ditës së djeshme kur edhe mbaroi afati, 233 shkolla publike fillore dhe të mesme nga të gjitha qytetet nga gjithsej 474 në vend, 50 ndërmarrje publike në fushën e ujësjellësit aplikuan për furnizim...

Pas 1 dhjetorit pritet 10% ulje në çmimet e produkteve bazë të ushqimit, tha Bekteshi

para 2 jave - TV21

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi thotë se pas 1 dhjetorit pritet që të ulen çmimet e ushqimeve bazë në Maqedoninë e Veriut, përcjell TV21. Bekteshi tha se Inspektorati i Tregut do të ndjek nga afër...

Prej 1 dhjetorit do të duhet të ulen çmimet e prodhimeve ushqimore bazë

para 2 jave - Press Online

Dihet se çfarë vendime do të sillen në Qeveri nëse prej 1 dhjetorit nuk ka ulje të çmimeve të prodhimeve ushqimore bazë në pajtim me komponentin apo, ndërkaq, inputin e energjisë elektrike, porosisin përgjegjësit...

Zgjerohet lista: Subvencione për rrymë edhe për shkollat fillore e të mesme, ndërmarjet publike…

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 24 nëntor – Prej ditës së djeshme, kur mbaroi afati, pët furnizim të subvencionuar me energji elektrike me çmim preferencial nga 1 dhjetori janë paraqitur 233 shkolla fillore dhe të mesme nga të...

Kovaçevski – komunave: Mos qëndroni ulur dhe të pini kafe, paraqituni për rrymë më të lirë për shkollat dhe ujësjellësit

para 2 jave - Nistori

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i luti edhe sot komunat përtace dhe ndërmarrjet komunale që duhet të furnizojnë shkollat dhe qytetarët me ujë, të paraqesin kërkesë për blerjen e energjisë elektrike me...

Pas 1 dhjetorit pritet 10% ulje në çmimet e produkteve bazë të ushqimit, tha Bekteshi

para 2 jave - Ina

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi thotë se pas 1 dhjetorit pritet që të ulen çmimet e ushqimeve bazë në Maqedoninë e Veriut, përcjell TV21. Bekteshi tha se Inspektorati i Tregut do të ndjek nga afër...

Pas 1 dhjetorit pritet 10% ulje në çmimet e produkteve bazë të ushqimit, tha Bekteshi

para 2 jave - Tetova Sot

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi thotë se pas 1 dhjetorit pritet që të ulen çmimet e ushqimeve bazë në Maqedoninë e Veriut. Bekteshi tha se Inspektorati i Tregut do të ndjek nga afër çmimet e produkteve...

Bekteshi paralajmëron masa për kompanitë që nuk do t’i ulin çmimet

para 2 jave - Pa censure

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi rikujtoi se nga 1 dhjetori, kompanitë nga sektori ushqimor bazë, artikujt e të cilave janë të shënuar në Vendimin e Qeverisë, pavarësisht nëse do të përdorin energjinë...

233 shkolla dhe 235 kompani kanë aplikuar për rrymë të subvencionuar nga qeveria! Kovaçevski: Mund të aplikojnë sërish

para 2 jave - TV21

Nga 474 shkolla fillore dhe të mesme në vend, për rrymë të subvencionuar janë paraqitur vetëm 233, kurse nga 70 ndërmarrje publike në vend, janë paraqitur vetëm 50 subjekte, përcjell TV21. Institucione...

Energji të subvencionuar elektrike për 233 shkolla fillore dhe të mesme, 50 ndërmarrje publike dhe 235 subjekte nga sektori i ushqimit

para 2 jave - Desk.al

Deri ditën e djeshme, kur skadoi afati, 233 shkolla publike fillore dhe të mesme nga të gjitha qytetet nga gjithsej 474 në vend, 50 ndërmarrje publike në fushën e ujësjellësit dhe pastrimit të ujërave...

Energji të subvencionuar elektrike për 233 shkolla fillore dhe të mesme, 50 ndërmarrje publike dhe 235 subjekte nga sektori i ushqimit

para 2 jave - Bild

Deri ditën e djeshme, kur skadoi afati, 233 shkolla publike fillore dhe të mesme nga të gjitha qytetet nga gjithsej 474 në vend, 50 ndërmarrje publike në fushën e ujësjellësit dhe pastrimit të ujërave...

Nga 1 dhjetori, energji elektrike të subvencionuar do të marrin 233 shkolla fillore dhe të mesme

para 2 jave - Press Online

Prej ditës së djeshme, kur mbaroi afati, pët furnizim të subvencionuar me energji elektrike me çmim preferencial nga 1 dhjetori janë paraqitur 233 shkolla fillore dhe të mesme nga të gjitha qytetet prej...

Bekteshi: Çmimet e produkteve bazë do të ulen pas 1 dhjetorit për 10%

para 2 jave - Fakti Ditor

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi thotë se pas 1 dhjetorit pritet që të ulen çmimet e ushqimeve bazë në Maqedoninë e Veriut. Bekteshi tha se Inspektorati i Tregut do të ndjek nga afër çmimet e produkteve...

Bekteshi: Masa kundër kompanive që nuk do t’i ulin çmimet e produkteve ushqimore

para 2 jave - Nistori

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi rikujtoi se nga 1 dhjetori, kompanitë nga sektori ushqimor bazë, artikujt e të cilave janë të shënuar në Vendimin e Qeverisë, pavarësisht nëse do të përdorin energjinë...

Bekteshi paralajmëron masa për kompanitë që nuk do t’i ulin çmimet

para 2 jave - Almakos

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi rikujtoi se nga 1 dhjetori, kompanitë nga sektori ushqimor bazë, artikujt e të cilave janë të shënuar në Vendimin e Qeverisë, pavarësisht nëse do të përdorin energjinë...

Bekteshi paralajmëron masa për kompanitë që nuk do t’i ulin çmimet

para 2 jave - Fakti Ditor

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi rikujtoi se nga 1 dhjetori, kompanitë nga sektori ushqimor bazë, artikujt e të cilave janë të shënuar në Vendimin e Qeverisë, pavarësisht nëse do të përdorin energjinë...

Nga 1 dhjetori subvencionohet energjia elektrike për shkollat fillore dhe të mesme

para 2 jave - Fakti Ditor

Prej ditës së djeshme kur edhe mbaroi afati, 233 shkolla publike fillore dhe të mesme nga të gjitha qytetet nga gjithsej 474 në vend, 50 ndërmarrje publike në fushën e ujësjellësit aplikuan për furnizim...

Pas 1 dhjetorit pritet 10% ulje në çmimet e produkteve bazë të ushqimit, tha Bekteshi

para 2 jave - Lajm

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi thotë se pas 1 dhjetorit pritet që të ulen çmimet e ushqimeve bazë në Maqedoninë e Veriut, përcjell TV21. Bekteshi tha se Inspektorati i Tregut do të ndjek nga afër...

Nga 1 dhjetori subvencionohet energjia elektrike për shkollat fillore dhe të mesme

para 2 jave - Almakos

Prej ditës së djeshme kur edhe mbaroi afati, 233 shkolla publike fillore dhe të mesme nga të gjitha qytetet nga gjithsej 474 në vend, 50 ndërmarrje publike në fushën e ujësjellësit aplikuan për furnizim...

Të gjithë kursejnë rrymë, Hekurudha dhe Haraçina shpenzojnë në mënyrë të pakontrolluar

para 2 jave - Lapsi

Në tetor të këtij viti, Hekurudhat e Maqedonisë-Transport dhe Komuna e Haraçinës kanë konkurruar se kush do të harxhojë më shumë energji elektrike në krahasim me muajin e njëjtë të vitit të kaluar. Hekurudha...

Të gjithë kursejnë rrymë, Hekurudha dhe Haraçina shpenzojnë në mënyrë të pakontrolluar

para 2 jave - Portalb

Në tetor të këtij viti, Hekurudhat e Maqedonisë-Transport dhe Komuna e Haraçinës kanë konkurruar se kush do të harxhojë më shumë energji elektrike në krahasim me muajin e njëjtë të vitit të kaluar, shkruan...

Të gjithë kursejnë rrymë, Hekurudha dhe Haraçina shpenzojnë në mënyrë të pakontrolluar

para 2 jave - Dosja

Në tetor të këtij viti, Hekurudhat e Maqedonisë-Transport dhe Komuna e Haraçinës kanë konkurruar se kush do të harxhojë më shumë energji elektrike në krahasim me muajin e njëjtë të vitit të kaluar. Hekurudha...

Aktivitete për vënien në funksion të të gjitha kapaciteteve shtëpiake për energji elektrike

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 23 nëntor – Nga 1 dhjetori i këtij viti do të vihen në funksion të gjitha kapacitetet prodhuese të energjisë elektrike që disponon SHA EMV, njoftoi ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi. Ai siguron...

Hekurudha dhe Komuna e Haraçinës shpenzojnë në mënyrë të pakontrolluar

para 2 jave - Nistori

Në tetor të këtij viti, Hekurudhat e Maqedonisë-Transport dhe Komuna e Haraçinës kanë konkurruar se kush do të harxhojë më shumë energji elektrike në krahasim me muajin e njëjtë të vitit të kaluar, shkruan...

Të gjithë kursejnë rrymë, Hekurudha dhe Haraçina shpenzojnë në mënyrë të pakontrolluar

para 2 jave - Almakos

Në tetor të këtij viti, Hekurudhat e Maqedonisë-Transport dhe Komuna e Haraçinës kanë konkurruar se kush do të harxhojë më shumë energji elektrike në krahasim me muajin e njëjtë të vitit të kaluar, shkruan...

Aktivitete për vënien në funksion të të gjitha kapaciteteve shtëpiake për energji elektrike

para 2 jave - Shenja

Nga 1 dhjetori i këtij viti do të vihen në funksion të gjitha kapacitetet prodhuese të energjisë elektrike që disponon SHA EMV, njoftoi ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi. Ai siguron se nuk do të ketë...

Aktivitete për vënien në funksion të gjitha kapaciteteve prodhuese të energjisë

para 2 jave - Almakos

Nga 1 dhjetori i këtij viti do të vihen në funksion të gjitha kapacitetet prodhuese të energjisë elektrike që disponon SHA EMV, njoftoi ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi. Ai siguron se nuk do të ketë...

Mickoski thotë se duhet një qeveri e re për t’i dhënë fund cunamit ekonomik

para 2 jave - Flaka

Qeveria nuk e thotë të vërtetën kur thotë se inflacioni është i importuar dhe se subvencionon çmimin e rrymës për qytetarët dhe ekonominë, thotë lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, përcjell FLAKA....

Nuk do të ketë restrikcione të rrymës

para 2 jave - Flaka

Të gjitha kapacitetet prodhuese të shtetit për energji elektrike do të jenë në gatishmëri dhe si rrjedhojë vendi nuk pritet të ketë probleme me energjinë elektrike, tha MInistri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi....

Nga janari masa të reja për shfrytëzuesit e rrymës! Bekteshi i kënaqur nga kursimi i energjisë elektrike në institucione

para 2 jave - TV21

Po përgatitet pako e re masash për ndihmë të amvisërive dhe kompanive, që do të zbatohet nga janari i vitit të ardhshëm njoftoi ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi. Ai bëri thirrje që në mënyrë racionale...

Gjatë tetorit, institucionet shtetërore kursyen rrymë 24%

para 2 jave - Fakte

Shkup, 22 nëntor – Trendi i uljes së konsumit të energjisë elektrike nga institucionet shtetërore vijon edhe në muajin tetor. Sipas të dhënave të Elektroshpërndarjes për kursimin e energjisë elektrike,...

(VIDEO) Bekteshi: Nuk do të ketë rritje të madhe të çmimit të rrymës

para 2 jave - Shenja

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka përsëritur qëndrimet e krerëve të lartë qeveritarë se nuk pritet rritje e madhe e çmimit të energjisë elektrike nga 1 janari. Bekteshi deklaroi po bëhen kalkulime...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK