Zajkova konfirmon se gjatë takimit me Kovaçevskin është diskutuar dhe zgjerimi i shumicës parlamentare

më 1.2023 - Fakte

Shkup, 24 Janar – Kryetarja e Partisë Liberal Demokrate, Monika Zajkova sot komentoi takimin e djeshëm të kryeministrit Dimitar Kovaçevski me një pjesë të partnerëve të koalicionit qeverisës. Zajkova tha...

Mexhiti: Një koalicion mes BDI, LSDM, ASH dhe PDSH e forcon vetëm VMRO-në!

më 1.2023 - Fakte

Kumanovë, 24 Janar – Sonte “Grupi i zjarrit” ka qenë në Kumanovë ku kanë takuar qytetarët dhe strukturën e Degës. Nënkryetari i partisë, Izet Mexhiti duke folur rreth situatës në parti mes tjerash ka thënë...

Taravari: Nëse marrim garanci për 80 vota, mund t’i fillojmë negociatat për të hyrë në Qeveri

më 1.2023 - Fakte

Shkup, 24 janar – Aleanca për Shqiptarët (ASH) është e gatshme të shkojë në zgjedhje të parakohshme në qershor ose shtator të këtij viti, por vetëm nëse merr garanci prej subjekteve politike, duke e përfshirë...

Trajanov me kusht për zgjerimin e Qeverisë, BDI ka probleme dhe duhet ta paguajë çmimin

më 1.2023 - Fakte

Shkup, 24 Janar- BDI ka probleme me grupin parlamentar dhe prandaj duhet ta paguajë çmimin – tha kryetari i Bashkimit Demokratik, Pavle Trajanov, lidhur me hyrjen e ASH-së në Qeveri. Ai dje tha se do të...

Trajanov me kusht për zgjerimin e Qeverisë, BDI ka probleme dhe duhet ta paguajë çmimin

më 1.2023 - Zhurnal

Shkup, 24 Janar- BDI ka probleme me grupin parlamentar dhe prandaj duhet ta paguajë çmimin – tha kryetari i Bashkimit Demokratik, Pavle Trajanov, lidhur me hyrjen e ASH-së në Qeveri. Ai dje tha se do të...

Taravari: Nëse marrim garanci për 80 vota, mund të fillojmë negociatat për të hyrë në Qeveri

më 1.2023 - TV21

Aleanca për Shqiptarët (ASH) është e gatshme të shkojë në zgjedhje të parakohshme në qershor ose shtator të këtij viti, por vetëm nëse merr garanci prej subjekteve politike, duke e përfshirë edhe VMRO-DPMNE-në,...

Mexhiti: Një koalicion mes BDI, LSDM, ASH dhe PDSH e forcon vetëm VMRO-në!

më 1.2023 - Zhurnal

Kumanovë, 24 Janar – Sonte “Grupi i zjarrit” ka qenë në Kumanovë ku kanë takuar qytetarët dhe strukturën e Degës. Nënkryetari i partisë, Izet Mexhiti duke folur rreth situatës në parti mes tjerash ka thënë...

Taravari tregoi kushtet dhe kohën e hyrjes së Aleancës në Qeveri

më 1.2023 - Portalb

Aleanca për Shqiptarët (ASH) është e gatshme të shkojë në zgjedhje të parakohshme në qershor ose shtator të këtij viti, por vetëm nëse merr garanci prej subjekteve politike, duke e përfshirë edhe VMRO-DPMNE-në,...

ASH dhe Qeveria, kushtet dhe a do të jetë pjesë e ministrave, Taravari flet për Sitel

më 1.2023 - Ina

Kryetari i ASH-së, Arben Taravari deklaroi sonte në TV Sitel se partia që drejton ai akoma është parti opozitare dhe gjithçka ende mbetet në lojë. Sipas tij, në parti ka qëndrime pro dhe kundër hyrjes...

Trajanov me kusht për zgjerimin e Qeverisë, BDI ka probleme dhe duhet ta paguajë çmimin

më 1.2023 - Telegrafi

BDI ka probleme me grupin parlamentar dhe prandaj duhet ta paguajë çmimin – tha kryetari i Bashkimit Demokratik, Pavle Trajanov, lidhur me hyrjen e ASH-së në Qeveri. Ai dje tha se do të mbështesë zgjerimin...

Taravari: Nëse marrim garanci për 80 vota, mund t’i fillojmë negociatat për të hyrë në Qeveri

më 1.2023 - Medial

Shkup, 24 janar – Aleanca për Shqiptarët (ASH) është e gatshme të shkojë në zgjedhje të parakohshme në qershor ose shtator të këtij viti, por vetëm nëse merr garanci prej subjekteve politike, duke e përfshirë...

Mexhiti: Një koalicion mes BDI, LSDM, ASH dhe PDSH e forcon vetëm VMRO-në!

më 1.2023 - Medial

Kumanovë, 24 Janar – Sonte “Grupi i zjarrit” ka qenë në Kumanovë ku kanë takuar qytetarët dhe strukturën e Degës. Nënkryetari i partisë, Izet Mexhiti duke folur rreth situatës në parti mes tjerash ka thënë...

Trajanov me kusht për zgjerimin e Qeverisë, BDI ka probleme dhe duhet ta paguajë çmimin

më 1.2023 - Medial

Shkup, 24 Janar- BDI ka probleme me grupin parlamentar dhe prandaj duhet ta paguajë çmimin – tha kryetari i Bashkimit Demokratik, Pavle Trajanov, lidhur me hyrjen e ASH-së në Qeveri. Ai dje tha se do të...

Mexhiti: Koalicioni BDI, LSDM, ASh dhe PDSH – rritë nacionalizmin dhe forcon VMRO-DPMNE-në

më 1.2023 - TV21

Izet Mexhiti nga Grupi i zjarrit ka deklaruar se hyrja e Aleancës për Shqiptarët në Qeveri, fillimisht ka për qëllim të shpëtojë Artan Grubin. Duke folur më poshtë, ai tha se për shkak të këtij persona...

Mexhiti foli për takimin me Gashin

më 1.2023 - TV21

Izet Mexhiti, pas tubimit në Kumanovë, i pyetur nga TV21 ka folur për takimin që ka pasur me liderin e Alternativës, Afrim Gashi. “Ka qenë një takim mes meje, Gashit, Ibrahimit dhe Bexhetin”, tha Mexhiti....

Trajanov me kusht për zgjerimin e Qeverisë, BDI ka probleme dhe duhet ta paguajë çmimin

më 1.2023 - Bota Sot

BDI ka probleme me grupin parlamentar dhe prandaj duhet ta paguajë çmimin – tha kryetari i Bashkimit Demokratik, Pavle Trajanov, lidhur me hyrjen e ASH-së në Qeveri. Ai dje tha se do të mbështesë zgjerimin...

Mexhiti: Mes popullit, aty nga buron legjitimiteti jonë

më 1.2023 - Ina

Grupi i Zjarrit sonte ka mbajtur një takim me qytetarët e Kumanovës. “Mes popullit, aty nga buron legjitimiteti jonë, për të dëgjuar zërin dhe për të marrë bekimin tuaj! Kumanovë, faleminderit nga zemra!”,...

Taravari: Nëse marrim garanci për 80 vota, mund t’i fillojmë negociatat për të hyrë në Qeveri

më 1.2023 - Zhurnal

Shkup, 24 janar – Aleanca për Shqiptarët (ASH) është e gatshme të shkojë në zgjedhje të parakohshme në qershor ose shtator të këtij viti, por vetëm nëse merr garanci prej subjekteve politike, duke e përfshirë...

Zajkova konfirmon se gjatë takimit me Kovaçevskin është diskutuar dhe zgjerimi i shumicës parlamentare

më 1.2023 - Zhurnal

Shkup, 24 Janar – Kryetarja e Partisë Liberal Demokrate, Monika Zajkova sot komentoi takimin e djeshëm të kryeministrit Dimitar Kovaçevski me një pjesë të partnerëve të koalicionit qeverisës. Zajkova tha...

Taravari tregoi kushtet dhe kohën e hyrjes së Aleancës në Qeveri

më 1.2023 - Tetova Sot

Aleanca për Shqiptarët (ASH) është e gatshme të shkojë në zgjedhje të parakohshme në qershor ose shtator të këtij viti, por vetëm nëse merr garanci prej subjekteve politike, duke e përfshirë edhe VMRO-DPMNE-në,...

Kushtet e ASh-së për hyrje në Qeveri!

më 1.2023 - Nistori

Aleanca për Shqiptarët (ASh) është e gatshme të shkojë në zgjedhje të parakohshme në qershor ose shtator të këtij viti, por vetëm nëse merr garanci prej subjekteve politike, duke e përfshirë edhe VMRO-DPMNE-në,...

Taravari: Sigurimi i kuorumit në Kuvend, nuk do të thotë hyrje në Qeveri

më 1.2023 - Ina

Lideri i partisë politike Aleanca për shqiptarët, Arben Taravari paralajmëron se të premten do të sillet vendim për hyrje të mundshme në Qeveri. Në pyetje të gazetarëve dhe komentit rreth dhënies së mbështetjes...

Taravari: Dhënia e mbështetjes për kuorum nuk është hyrja në Qeveri

më 1.2023 - Zhurnal

Gostivar, 24 janar – Lideri i partisë politike Aleanca për shqiptarët, Arben Taravari paralajmëron se të premten do të sillet vendim për hyrje të mundshme në Qeveri. Në pyetje të gazetarëve dhe komentit...

Trajanov kushtëzon zgjerimin e Qeverisë/ “BDI ka probleme, ajo duhet ta paguajë çmimin”

më 1.2023 - TV21

“BDI ka probleme me grupin parlamentarë dhe ajo duhet ta paguaj çmimin.” Kështu tha Kryetari i Lidhjes Demokratike, Pavle Trajanov duke komentuar hyrjen e ASh-së në Qeveri. Trajanov mbrëmë deklaroi se...

Mexhiti: Një koalicion mes BDI, LSDM, ASH dhe PDSH e forcon vetëm VMRO-në!

më 1.2023 - Argument

Kumanovë, 24 Janar – Sonte “Grupi i zjarrit” ka qenë në Kumanovë ku kanë takuar qytetarët dhe strukturën e Degës. Nënkryetari i partisë, Izet Mexhiti duke folur rreth situatës në parti mes tjerash ka thënë...

Mexhiti: Një koalicion mes BDI, LSDM, ASH dhe PDSH e forcon vetëm VMRO-në

më 1.2023 - Top24

Sonte “Grupi i Musës” ka qenë në Kumanovë ku kanë takuar qytetarët dhe strukturën e Degës. Nënkryetari i partisë, Izet Mexhiti duke folur rreth situatës në parti mes tjerash ka thënë se hyrja e Aleancës...

Taravari: Nëse marrim garanci për 80 vota, mund t’i fillojmë negociatat për të hyrë në Qeveri

më 1.2023 - Argument

Shkup, 24 janar – Aleanca për Shqiptarët (ASH) është e gatshme të shkojë në zgjedhje të parakohshme në qershor ose shtator të këtij viti, por vetëm nëse merr garanci prej subjekteve politike, duke e përfshirë...

Trajanov me kusht për zgjerimin e Qeverisë, BDI ka probleme dhe duhet ta paguajë çmimin

më 1.2023 - Argument

Shkup, 24 Janar- BDI ka probleme me grupin parlamentar dhe prandaj duhet ta paguajë çmimin – tha kryetari i Bashkimit Demokratik, Pavle Trajanov, lidhur me hyrjen e ASH-së në Qeveri. Ai dje tha se do të...

Mexhiti: Një koalicion mes BDI, LSDM, ASH dhe PDSH e forcon vetëm VMRO-në!

më 1.2023 - InFokus

Kumanovë, 24 Janar – Sonte “Grupi i zjarrit” ka qenë në Kumanovë ku kanë takuar qytetarët dhe strukturën e Degës. Nënkryetari i partisë, Izet Mexhiti duke folur rreth situatës në parti mes tjerash ka thënë...

Taravari: Nëse marrim garanci për 80 vota, mund t’i fillojmë negociatat për të hyrë në Qeveri

më 1.2023 - InFokus

Shkup, 24 janar – Aleanca për Shqiptarët (ASH) është e gatshme të shkojë në zgjedhje të parakohshme në qershor ose shtator të këtij viti, por vetëm nëse merr garanci prej subjekteve politike, duke e përfshirë...

Trajanov me kusht për zgjerimin e Qeverisë, BDI ka probleme dhe duhet ta paguajë çmimin

më 1.2023 - InFokus

Shkup, 24 Janar- BDI ka probleme me grupin parlamentar dhe prandaj duhet ta paguajë çmimin – tha kryetari i Bashkimit Demokratik, Pavle Trajanov, lidhur me hyrjen e ASH-së në Qeveri. Ai dje tha se do të...

Trajanov me kusht për zgjerimin e Qeverisë, BDI ka probleme dhe duhet ta paguajë çmimin

më 1.2023 - GazetaMax

Shkup, 24 Janar- BDI ka probleme me grupin parlamentar dhe prandaj duhet ta paguajë çmimin – tha kryetari i Bashkimit Demokratik, Pavle Trajanov, lidhur me hyrjen e ASH-së në Qeveri. Ai dje tha se do të...

Zajkova konfirmon se gjatë takimit me Kovaçevskin është diskutuar dhe zgjerimi i shumicës parlamentare

më 1.2023 - GazetaMax

Shkup, 24 Janar – Kryetarja e Partisë Liberal Demokrate, Monika Zajkova sot komentoi takimin e djeshëm të kryeministrit Dimitar Kovaçevski me një pjesë të partnerëve të koalicionit qeverisës. Zajkova tha...

Taravari: Nëse marrim garanci për 80 vota, mund t’i fillojmë negociatat për të hyrë në Qeveri

më 1.2023 - GazetaMax

Shkup, 24 janar – Aleanca për Shqiptarët (ASH) është e gatshme të shkojë në zgjedhje të parakohshme në qershor ose shtator të këtij viti, por vetëm nëse merr garanci prej subjekteve politike, duke e përfshirë...

Zajkova konfirmon se gjatë takimit me Kovaçevskin është diskutuar dhe zgjerimi i shumicës parlamentare

më 1.2023 - GazetaMax

Shkup, 24 Janar – Kryetarja e Partisë Liberal Demokrate, Monika Zajkova sot komentoi takimin e djeshëm të kryeministrit Dimitar Kovaçevski me një pjesë të partnerëve të koalicionit qeverisës. Zajkova tha...

Zendeli: Shumica në Kuvend, me ndihmën e ASH-së

më 1.2023 - Telegrafi

Deputeti i Lëvizjes Besa, Fadil Zendeli në rrjetet sociale ka shkruar se veprimet e ASH-së në Kuvend po tregojnë se kjo parti tashmë po mbështet shumicën. Zendeli thotë se me ndihmën e ASH-së sot u sigurua...

Taravari: Sigurimi i kuorumit në Kuvend, nuk do të thotë hyrje në Qeveri

më 1.2023 - Flaka

Lideri i partisë politike Aleanca për shqiptarët, Arben Taravari paralajmëron se të premten do të sillet vendim për hyrje të mundshme në Qeveri. Në pyetje të gazetarëve dhe komentit rreth dhënies së mbështetjes...

ASH në Qeveri, Ahmeti: Zgjerimi nuk bëhet për BDI-në

më 1.2023 - Flaka

Bisedime zhvillohen por jo për poste. Ky është qëndrimi i kreut të BDI-së Ali Ahmeti i pyetur nëse Aleanca për Shqiptarët është ftuar t’i bashkohet pushtetit. Ai këmbëngul se akoma nuk është biseduar për...

“Grupi i zjarrit” në Kumanovë / Mexhiti: Një koalicion mes BDI, LSDM, ASH dhe PDSH e forcon vetëm VMRO-në!

më 1.2023 - Open-TV

Sonte “Grupi i zjarrit” ka qenë në Kumanovë ku kanë takuar qytetarët dhe strukturën e Degës. Nënkryetari i partisë, Izet Mexhiti duke folur rreth situatës në parti mes tjerash ka thënë se hyrja e Aleancës...

Zajkova: Do të japim mbështetje për zgjerim të koalicionit nëse ndajnë agjendë të njejtë evropiane

më 1.2023 - Ina

Kryetarja e PLD-së dhe deputetja e kësaj partie, Monika Zajkova, sot deklaroi se në takimin e djeshëm me kryeministrin Dimitar Kovaçevski, është biseduar mes tjerash edhe për mundësinë për zgjerimin e...

Ibrahimi: A ka ende burra në BDI që e mbajnë fjalën? Alternativa kërkon të respektohet marrëveshja për bashkëqeverisje

më 1.2023 - TV21

“Pasha jetën, O mor pasha malet, O burri besës jo nuk lun’ o prej fjale!” Me këtë këngë e nisi ditën sekretari i Alternativës Zeqirija Ibrahimi. Këtë e bëri të ditur ai vetë nëpërmjet një statusi në Facebook....

Taravari: Dhënia e mbështetjes për kuorum në Parlament nuk është hyrja në Qeveri

më 1.2023 - Shenja

Lideri i partisë politike Aleanca për shqiptarët, Arben Taravari paralajmëron se të premten do të sillet vendim për hyrje të mundshme në Qeveri. Në pyetje të gazetarëve dhe komentit rreth dhënies së mbështetjes...

Taravari: ASH të premten vendos hyrjen e mundshme në Qeveri

më 1.2023 - Flaka

Kuvendi pas një kohe të gjatë arriti të fillojë seancë të re. Numrin e nevojshëm të deputetëve për kuorum për të hapur seancën e 100-të e mundësuan grupi parlamentar i Aleancës për Shqiptarët. I pyetur...

E konfirmon Zajkova, në takimin me Kovaçevskin është folur edhe për zgjerimin e Qeverisë me ASH-në

më 1.2023 - Flaka

Kryetarja e Partisë Liberal Demokrate, Monika Zajkova sot komentoi takimin e djeshëm të kryeministrit Dimitar Kovaçevski me një pjesë të partnerëve të koalicionit qeverisës, përcjell TV21. Zajkova tha...

Mexhiti: Një koalicion mes BDI, LSDM, ASH dhe PDSH e forcon vetëm VMRO-në!

më 1.2023 - Populli

Sonte “Grupi i zjarrit” ka qenë në Kumanovë ku kanë takuar qytetarët dhe strukturën e Degës. Nënkryetari i partisë, Izet Mexhiti duke folur rreth situatës në parti mes tjerash ka thënë se hyrja e Aleancës...

Ibrahimi: Pse ti merret pjesë AAA, për të shpëtuar karrierën e Artan Grubit (VIDEO)

më 1.2023 - Ina

Zeqiria Ibrahimi nga Alternativa tha për TV21 se nuk janë kundër që Aleanca për Shqiptarët të jetë pjesë e Qeverisë. Sipas tij, nëse AA hyn në Qeveri, Alternativa nuk duhet të paguajë çmimin për shpëtimin...

Zgjerimi i mundshëm i qeverisë, Kovaçevski konsulton partnerët e koalicionit

më 1.2023 - MRT

Reformat për rrugën evropiane... Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit si dhe zgjerimi i mundshëm i shumicës parlamentare dhe koalicionit qeverisës janë...

Ibrahimi: Pse duhet të merret nga pjesa e Alternativës për të shapërtuar karrierën e Artan Grubit

më 1.2023 - TV21

Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa për TV21 tha se nuk janë kundër që Aleanca për Shqiptarët të jetë pjesë e Qeverisë, përcjell TV21. Ibrahimi thotë se nëse përfshihet ASH në Qeveri, nuk duhet që Alternativa...

Zgjerimi i mundshëm i qeverisë, Kovaçevski konsulton partnerët e koalicionit

më 1.2023 - Flaka

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit si dhe zgjerimi i mundshëm i shumicës parlamentare dhe koalicionit qeverisës janë shtruar për diskutim në tryezën...

Zendeli: Shumica në Kuvend, me ndihmën e ASH-së

më 1.2023 - Alsat-M

Gazetar: Mefail Ismaili Kuvendi pas një kohe të gjatë arriti të fillojë seancë të re. Numrin e nevojshëm të deputetëve për kuorum për të hapur seancën e 100-të e mundësuan grupi parlamentar i Aleancës...

ASH në Qeveri, Ahmeti: Zgjerimi nuk bëhet për BDI-në

më 1.2023 - Alsat-M

Gazetare: Fatlume Dervishi Bisedime zhvillohen por jo për poste. Ky është qëndrimi i kreut të BDI-së Ali Ahmeti i pyetur nëse Aleanca për Shqiptarët është ftuar t’i bashkohet pushtetit. Ai këmbëngul se...

Ali Ahmeti reagon për përfshirjen e Aleancës në qeveri

më 1.2023 - News33

Bisedime zhvillohen por jo për poste. Ky është qëndrimi i kreut të BDI-së Ali Ahmeti i pyetur nëse Aleanca për Shqiptarët është ftuar t’i bashkohet pushtetit. Ai këmbëngul se akoma nuk është biseduar për...

ASH rrugës së BE-së. Mërzi dhe dëshprim në Lëvizjen BESA ngelet vetëm me VMRO-në

më 1.2023 - Opinion.mk

Pasi ASH-ja ka nisur rrugën e saj drejt qeverisë e më pas për të vazhduar në rrugën e Bashkimit Evropian, ka nisur një mërzi e madhe në Lëvizjen BESA. Në një fotografi që e kanë postuar në rrjetet sociale...

A do të bashkëpunojë Alternativa me “Grupin e zjarrit”? Ibrahimi: Jam takuar me Izet Mexhitin

më 1.2023 - TV21

Sekretari i Alternativës, Zeqirija Ibrahimi për TV21 konfirmoi se me iniciativën e tij është takuar me nënkryetarin e BDI-së, Izet Mexhiti. Ibrahimi thotë se në takim është biseduar edhe për marrëveshjen...

“Përhajër shumica e re”, Zendeli: ASH sot i siguroi shumicë pushtetit

më 1.2023 - TV21

Deputeti i Lëvizjes Besa, Fadil Zendeli në rrjetet sociale ka shkruar se veprimet e ASH-së në Kuvend po tregojnë se kjo parti tashmë po mbështet shumicën, përcjell TV21. Zendeli thotë se me ndihmën e ASH-së...

Taravari: Sigurimi i kuorumit në Kuvend, nuk do të thotë hyrje në Qeveri

më 1.2023 - Lajm

Lideri i partisë politike Aleanca për shqiptarët, Arben Taravari paralajmëron se të premten do të sillet vendim për hyrje të mundshme në Qeveri. Në pyetje të gazetarëve dhe komentit rreth dhënies së mbështetjes...

ZGJERIMI I SHUMICËS PARLAMENTARE, A DO TË ARRIHET MË LEHTË TE 81-SHI PËR NDRYSHIMET KUSHTETUESE?

më 1.2023 - KDPolitik

Kryeministri Kovaçevski ka mbledhur partnerët qeveritarë, ndërkohë që ka theksuar se mes tjerash është diskutuar për reformat për rrugën evropiane, dhe hapat për të siguruar të ardhmen evropiane të shtetit....

Zendeli: Përhajr shumica e re, ASH siguron kuorumin

më 1.2023 - Ina

Deputeti i Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli ka bërë të ditur se ASH sot siguroi kuorumin në seancën e Kuvendit. “Veprimet e përditshme të ASH-së në Kuvend, dëshmojnë mbështetjen e shumicës parlamentare. Kjo...

Zendeli: ASH i siguroi shumicë pushtetit

më 1.2023 - Aktuale

Deputeti i Lëvizjes Besa Fadil Zendeli në rrjetet sociale shkuruan se veprimet e përditshme të ASH-së në Kuvend, po tregojnë se kjo parti po mbështet shumicën. Zendeli shkruan se pushteti arriti të bëjë...

Zajkova: Do të japim mbështetje për zgjerim të koalicionit nëse ndajnë agjendë të njejtë evropiane

më 1.2023 - Zhurnal

Shkup, 24 janar – Kryetarja e PLD-së dhe deputetja e kësaj partie, Monika Zajkova, sot deklaroi se në takimin e djeshëm me kryeministrin Dimitar Kovaçevski, është biseduar mes tjerash edhe për mundësinë...

E konfirmon Zajkova, në takimin me Kovaçevskin është folur edhe për zgjerimin e Qeverisë me ASH-në

më 1.2023 - Koha.mk

Shkup, 24 janar – Kryetarja e Partisë Liberal Demokrate, Monika Zajkova sot komentoi takimin e djeshëm të kryeministrit Dimitar Kovaçevski me një pjesë të partnerëve të koalicionit qeverisës, përcjell...

“Përhajër shumica e re”, Zendeli: ASH sot i siguroi shumicë pushtetit

më 1.2023 - Koha.mk

Deputeti i Lëvizjes Besa, Fadil Zendeli në rrjetet sociale ka shkruar se veprimet e ASH-së në Kuvend po tregojnë se kjo parti tashmë po mbështet shumicën. Zendeli thotë se me ndihmën e ASH-së sot u sigurua...

Zajkova: Do të japim mbështetje për zgjerim të koalicionit nëse ndajnë agjendë të njejtë evropiane

më 1.2023 - GazetaMax

Shkup, 24 janar – Kryetarja e PLD-së dhe deputetja e kësaj partie, Monika Zajkova, sot deklaroi se në takimin e djeshëm me kryeministrin Dimitar Kovaçevski, është biseduar mes tjerash edhe për mundësinë...

(VIDEO) Intensifikohen bisedimet për hyrjen e Aleancës për Shqiptarët në Qeveri

më 1.2023 - Shenja

Diskutimet për hyrjen e Aleancës për shqiptarët në qeveri po vazhdojnë. Komisioni i formuar nga ASH-ja po negocion për hyrje të mundshme në qeveri dhe ndarje të resorëve. Ndërkohë dje kryeministri Dimitar...

E konfirmon Zajkova, në takimin me Kovaçevskin është folur edhe për zgjerimin e Qeverisë me ASH-në

më 1.2023 - TV21

Kryetarja e Partisë Liberal Demokrate, Monika Zajkova sot komentoi takimin e djeshëm të kryeministrit Dimitar Kovaçevski me një pjesë të partnerëve të koalicionit qeverisës, përcjell TV21. Zajkova tha...

Zendeli: Shumica në Kuvend, me ndihmën e ASH-së

më 1.2023 - Populli

Kuvendi pas një kohe të gjatë arriti të fillojë seancë të re. Numrin e nevojshëm të deputetëve për kuorum për të hapur seancën e 100-të e mundësuan grupi parlamentar i Aleancës për Shqiptarët. Të pyetur...

ASH rrugës së BE-së. Mërzi dhe dëshprim në Lëvizjen BESA ngelet vetëm me VMRO-në

më 1.2023 - Tetova Sot

Pasi ASH-ja ka nisur rrugën e saj drejt qeverisë e më pas për të vazhduar në rrugën e Bashkimit Evropian, ka nisur një mërzi e madhe në Lëvizjen BESA. Në një fotografi që e kanë postuar në rrjetet sociale...

ASH në Qeveri, Ahmeti: Zgjerimi nuk bëhet për BDI-në

më 1.2023 - Fakti Ditor

Bisedime zhvillohen por jo për poste. Ky është qëndrimi i kreut të BDI-së Ali Ahmeti i pyetur nëse Aleanca për Shqiptarët është ftuar t’i bashkohet pushtetit. Ai këmbëngul se akoma nuk është biseduar për...

Zendeli: Veprimet e ASh-së në Kuvend, dëshmojnë mbështetjen e shumicës parlamentare

më 1.2023 - Nistori

Kuvendi pas një kohe të gjatë arriti të fillojë seancë të re. Numrin e nevojshëm të deputetëve për kuorum për të hapur seancën e 100-të e mundësuan grupi parlamentar i Aleancës për Shqiptarët. Të pyetur...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit diskutuam për hapat që do të sigurojnë të ardhme europiane për vendin

më 1.2023 - Gazeta Express

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin e deputetëve...

“Përhajër shumica e re”, Zendeli: ASH sot i siguroi shumicë pushtetit

më 1.2023 - Tetova Sot

Deputeti i Lëvizjes BESA, Fdil Zendeli ua ka bë përhajrë shqiptarëve se se është formuar shumicë e re parlmanetare në Maqedoninë e Veriut. Sipas tij sot ASh-ja i ka dhënë mbështetje kësaj qeverie, përcjell...

Zeqirija Ibrahimi tregon se çfarë ka biseduar me Izet Mexhitin

më 1.2023 - Tetova Sot

Sekretari i Alternativës, Zeqirija Ibrahimi për TV21 konfirmoi se me iniciativën e tij është takuar me nënkryetarin e BDI-së, Izet Mexhiti. Ibrahimi thotë se në takim është biseduar edhe për marrëveshjen...

“Përhajër shumica e re”, Zendeli: ASH sot i siguroi shumicë pushtetit

më 1.2023 - Pressonline

Deputeti i Lëvizjes BESA, Fdil Zendeli ua ka bë përhajrë shqiptarëve se se është formuar shumicë e re parlmanetare në Maqedoninë e Veriut. Sipas tij sot ASh-ja i ka dhënë mbështetje kësaj qeverie, përcjell...

Flitet se Aleanca për Shqiptarët i bashkohet shumicës në Maqedoninë e Veriut

më 1.2023 - Gazeta Metro

Partia Aleanca Shqiptare pritet t’i bashkohet shumicës në parlament dhe ekzekutivin e Maqedonisë së Veriut, duke iu siguruar kështu 61 votat e nevojshme, së paku sipas ankesave të opozitës atje, transmeton...

“Përhajër shumica e re”, Zendeli: ASH sot i siguroi shumicë pushtetit

më 1.2023 - Press Online

Deputeti i Lëvizjes BESA, Fdil Zendeli ua ka bë përhajrë shqiptarëve se se është formuar shumicë e re parlmanetare në Maqedoninë e Veriut. Sipas tij sot ASh-ja i ka dhënë mbështetje kësaj qeverie, përcjell TS.

Ibrahimi tregon se çfarë kanë biseduar me “Grupin e zjarrit” (VIDEO)

më 1.2023 - Open-TV

Sekretari i Alternativës, Zeqirija Ibrahimi për TV21 konfirmoi se me iniciativën e tij është takuar me nënkryetarin e BDI-së, Izet Mexhiti. Ibrahimi thotë se në takim është biseduar edhe për marrëveshjen...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit diskutuam për hapat që do të sigurojnë të ardhme europiane për vendin

më 1.2023 - Ditari.mk

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin e deputetëve...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - Koha.mk

Shkup, 24 janar – Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës...

Zendeli: ASH sot i siguroi shumicë pushtetit

më 1.2023 - Lajm

Deputeti i Lëvizjes Besa, Fadil Zendeli në rrjetet sociale ka shkruar se veprimet e ASH-së në Kuvend po tregojnë se kjo parti tashmë po mbështet shumicën, përcjell TV21. Zendeli thotë se me ndihmën e ASH-së...

“Përhajër shumica e re”, Zendeli: ASH sot i siguroi shumicë pushtetit

më 1.2023 - Fakti Ditor

Deputeti i Lëvizjes BESA, Fdil Zendeli ua ka bë përhajrë shqiptarëve se se është formuar shumicë e re parlmanetare në Maqedoninë e Veriut. Sipas tij sot ASh-ja i ka dhënë mbështetje kësaj qeverie, përcjell...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - TV21

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin e deputetëve...

Një pjesë e partnerëve më të vegjël qeveritarë e kushtëzojnë hyrjen e ASH-së në Qeveri

më 1.2023 - TV21

Pas mbledhjes së Kryesisë Qendrore të Aleancës për Shqiptarët (ASH) e cila u mbajt gjatë fundjavës dhe paralajmërimeve se gjatë javës partia do të formojë komision i cili do të negocionte për hyrje eventuale...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - Telegrafi

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin e deputetëve...

Kovaçevski darkë me partnerët, pas takimit nuk përmendi hyrjen e ASH-së në Qeveri?

më 1.2023 - Ina

Kryeministri Dimitar Kovaçevski mbrëmë ka mbajtur darkë pune me liderët e partnerëve të koalicionit të LSDM. Pas takimit nuk ka pasur deklarata, por kryeministri Kovaçevski ka njoftuar në Facebook se në...

Kovaçevski takoi partnerët e koalicionit, disa prej tyre kushtëzojnë hyrjen e ASH-së në Qeveri

më 1.2023 - Zhurnal

Shkup, 24 janar – Pas mbledhjes së Kryesisë Qendrore të Aleancës për Shqiptarët (ASH) e cila u mbajt gjatë fundjavës dhe paralajmërimeve se gjatë javës partia do të formojë komision i cili do të negocionte...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - Ina

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin e deputetëve...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - Aktuale

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin e deputetëve...

Partitë e vogla nuk e duan Aleancën në Qeveri

më 1.2023 - Ina

Partitë më të vogla politike janë shprehur kundër hyrjes së ASH-së në Qeveri. Andaj skenari për hyrjen e ASH-së mund të shkaktoj dhe thellojë edhe më tepër çarjet brenda shumicës aktuale parlamentare që...

Zendeli nga Besa: ASH ja bëri shumicën sot BDI-së dhe LSDM-së – Urime!

më 1.2023 - Pa censure

Veprimet e përditshme të ASH-së në Kuvend, dëshmojnë mbështetjen e shumicës parlamentare. Kjo dëshmohet edhe sot kur pushteti arriti të bëjë 61 deputetë, me mbështetjen e Aleancës për Shqiptarët. Negociatat...

Një pjesë e partnerëve më të vegjël qeveritarë e kushtëzojnë hyrjen e ASH-së në Qeveri

më 1.2023 - InfoShqip

Pas mbledhjes së Kryesisë Qendrore të Aleancës për Shqiptarët (ASH) e cila u mbajt gjatë fundjavës dhe paralajmërimeve se gjatë javës partia do të formojë komision i cili do të negocionte për hyrje eventuale...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - Shenja

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin e deputetëve...

Një pjesë e partnerëve më të vegjël qeveritarë e kushtëzojnë hyrjen e ASH-së në Qeveri

më 1.2023 - Tetova Sot

Pas mbledhjes së Kryesisë Qendrore të Aleancës për Shqiptarët (ASH) e cila u mbajt gjatë fundjavës dhe paralajmërimeve se gjatë javës partia do të formojë komision i cili do të negocionte për hyrje eventuale...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - Fakti Ditor

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin e deputetëve...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - Tetova Sot

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin e deputetëve...

Një pjesë e partnerëve më të vegjël qeveritarë e kushtëzojnë hyrjen e ASH-së në Qeveri

më 1.2023 - Zyrtare

Pas mbledhjes së Kryesisë Qendrore të Aleancës për Shqiptarët (ASH) e cila u mbajt gjatë fundjavës dhe paralajmërimeve se gjatë javës partia do të formojë komision i cili do të negocionte për hyrje eventuale...

Hyrja e ASH në Qeveri kushtëzohet nga partnerët e vegjël të koalicionit!

më 1.2023 - Top24

Pas mbledhjes së Kryesisë Qendrore të Aleancës për Shqiptarët (ASH) e cila u mbajt gjatë fundjavës dhe paralajmërimeve se gjatë javës partia do të formojë komision i cili do të negocionte për hyrje eventuale...

Një pjesë e partnerëve më të vegjël qeveritarë e kushtëzojnë hyrjen e ASH-së në Qeveri

më 1.2023 - Open-TV

Pas mbledhjes së Kryesisë Qendrore të Aleancës për Shqiptarët (ASH) e cila u mbajt gjatë fundjavës dhe paralajmërimeve se gjatë javës partia do të formojë komision i cili do të negocionte për hyrje eventuale...

Kryeministri Kovaçevski nuk ka as iniciativë konkrete dhe as afat konkret se kur do të ndodhë zgjerimi i Qeverisë

më 1.2023 - InfoShqip

Përveç qëllimit të shprehur hapur për zgjerimin e koalicionit qeveritar, kryeministri Kovaçevski nuk ka as iniciativë konkrete dhe as afat konkret se kur do të ndodhë ky zgjerim. Pas zhvillimeve në fundjavë...

Hyrja e ASH në Qeveri kushtëzohet nga partnerët e vegjël të koalicionit!

më 1.2023 - Populli

Pas mbledhjes së Kryesisë Qendrore të Aleancës për Shqiptarët (ASH) e cila u mbajt gjatë fundjavës dhe paralajmërimeve se gjatë javës partia do të formojë komision i cili do të negocionte për hyrje eventuale...

Taravari hyn në Qeverinë e Kovaçevskit: Maqedonia para ndryshimeve të reja kushtetuese

më 1.2023 - Shqipmedia

Pas katër vitesh, Aleanca për Shqiptarët rikthehet në Qeveri në koalicion me LSDM-në dhe BDI-në. Sipas informacioneve , është arritur një marrëveshje parimore për hyrjen në Qeveri, ndërsa vendimi pritet...

Një pjesë e partnerëve më të vegjël qeveritarë e kushtëzojnë hyrjen e ASH-së në Qeveri

më 1.2023 - Lajm

Pas mbledhjes së Kryesisë Qendrore të Aleancës për Shqiptarët (ASH) e cila u mbajt gjatë fundjavës dhe paralajmërimeve se gjatë javës partia do të formojë komision i cili do të negocionte për hyrje eventuale...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - Top24

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin e deputetëve...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - Redaksia

Pas mbledhjes së Kryesisë Qendrore të Aleancës për Shqiptarët (ASH) e cila u mbajt gjatë fundjavës dhe paralajmërimeve se gjatë javës partia do të formojë komision i cili do të negocionte për hyrje eventuale...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - Arbresh

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri maqedonas, Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - Lajm

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin e deputetëve...

Një pjesë e partnerëve më të vegjël qeveritarë e kushtëzojnë hyrjen e Aleancës për Shqiptarët në Qeveri

më 1.2023 - Pressonline

Pas mbledhjes së Kryesisë Qendrore të Aleancës për Shqiptarët (ASH) e cila u mbajt gjatë fundjavës dhe paralajmërimeve se gjatë javës partia do të formojë komision i cili do të negocionte për hyrje eventuale...

Një pjesë e partnerëve më të vegjël qeveritarë e kushtëzojnë hyrjen e Aleancës për Shqiptarët në Qeveri

më 1.2023 - Press Online

Pas mbledhjes së Kryesisë Qendrore të Aleancës për Shqiptarët (ASH) e cila u mbajt gjatë fundjavës dhe paralajmërimeve se gjatë javës partia do të formojë komision i cili do të negocionte për hyrje eventuale...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - Press Online

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin e deputetëve...

Kovaçevski: Me partnerët e koalicionit kemi diskutuar për hapat për të siguruar të ardhmen evropiane

më 1.2023 - Pressonline

Reformat për rrugën evropiane dhe hapat për sigurimin e një të ardhme evropiane të vendit, janë pjesë e temave për të cilat kryeministri Dimitar Kovaçevski i diskutoi në darkën e punës në Klubin e deputetëve...

Ahmeti: 14 parti janë regjistruar deri më tani, asnjë se ka mposhtur BDI-në

më 1.2023 - TV21

“14 parti janë regjistruar deri më tani, asnjë se ka fituar BDI-në”, kështu u shpreh lideri i BDI-së, Ali Ahmeti nga Tetova. Ai tha se partitë duhet të bashkohen për të mbrojtur kauzën evropiane.

Trajanov: Nëse duan ASH-në Qeveri, BDI t’ia jap dy ministri

më 1.2023 - Ina

Në Klubin e deputetëve është duke u zhvilluar takimi i kryeministrit Dimitar Kovaçevski me liderët e partnerëve të koalicionit të LSDM-së. Në një deklaratë për media para fillimit të darkës së punës, kryetari...

Bisedime mes Alternativës dhe “Grupit të zjarrit”, zbardhen detaje!

më 1.2023 - Ina

Sekretari i përgjithshme e Alternativës, Zeqirja Ibraimi këtë fundjavë ka zhvilluar një takim me nënkryetarin e BDI-së, Izet Mexhiti, një nga krerët e të ashtuquajturit “Grupi i zjarrit”, ku në fokus ka...

Partnerët e koalicionit në takim në selinë e LSDM-së

më 1.2023 - Zhurnal

Shkup, 23 janar – Në selinë e LSDM-së qeveritare po zhvillohet takimi me partnerët e koalicionit për të diskutuar për zgjerimin e mundshëm të koalicionit qeveritar, në kuadër të arritjes së shumicës parlamentare...

Moraçanin: Nuk kemi biseduar për zgjerim të mundshëm të mazhorancës

më 1.2023 - TV21

Në selinë e LSDM-së po zhvillohet takimi me partnerët e koalicionit, ku po diskutohet për zgjerim të mundshëm të koalicionit qeveritar në kuadër të arritjes së shumicës parlamentare për ndryshimet kushtetuese....

Bisedime mes Alternativës dhe Grupit të zjarrit? – Ibrahimi konfirmon takimin

më 1.2023 - Aktuale

Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa dhe Izet Mexhiti nga “Grupi i zjarrit” janë takuar gjatë fundjavës dhe kanë biseduar rreth situatës së krijuar me mundësinë e hyrjes së ASH-së në qeveri. Takimin për Klan...

Alternativa: Aleancës nuk i duhen funksione për t’i votuar ndryshimet kushtetuese

më 1.2023 - Medial

Shkup, 23 janar – “Alternativa” nuk ka nevojë të negociojë me “Aleancën për Shqiptarët”. Është e qartë se roli i tyre për momentin është ta amortizojnë përçarjen në BDI, thonë nga partia në deklaratën...

Partnerët e koalicionit në takim në selinë e LSDM-së

më 1.2023 - GazetaMax

Shkup, 23 janar – Në selinë e LSDM-së qeveritare po zhvillohet takimi me partnerët e koalicionit për të diskutuar për zgjerimin e mundshëm të koalicionit qeveritar, në kuadër të arritjes së shumicës parlamentare...

Bisedime mes Alternativës dhe Grupit të zjarrit? – Ibrahimi konfirmon takimin

më 1.2023 - Ina

Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa dhe Izet Mexhiti nga “Grupi i zjarrit” janë takuar gjatë fundjavës dhe kanë biseduar rreth situatës së krijuar me mundësinë e hyrjes së ASH-së në qeveri. Takimin për Klan...

Alternativa: ASH-ja do të hyjë në Qeveri për të amortizuar përçarjet në BDI

më 1.2023 - TV21

“Alternativa” nuk ka nevojë të negociojë me “Aleancën për Shqiptarët”. Është e qartë se roli i tyre për momentin është ta amortizojnë përçarjen në BDI, thonë nga partia në deklaratën për MIA-n rreth negociatave...

Kovaçevski takon partnerët, RDM e LD presin sqarime shtesë rreth rikonstuimit

më 1.2023 - MRT

Kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski... Kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski takon partnerët e koalicionit për të dëgjuar mendimin e tyre për zgjerimin e koalicionit qeveritar edhe me Aleancën për...

Alternativa: BDI duhet t’i bëjë vend anëtarit të ri potencial të koalicionit

më 1.2023 - Albeu

Alternativa e Afrim Gashit, pavarësisht se kryeministri nuk e ka hapur në bisedime me të çështjen e zgjerimit të koalicionit, i dërgon mesazh të qartë Kovaçevskit, Taravarit por edhe Ali Ahmetit. Sipas...

Alternativa: Aleancës nuk i duhen funksione për t’i votuar ndryshimet kushtetuese

më 1.2023 - Zhurnal

Shkup, 23 janar – “Alternativa” nuk ka nevojë të negociojë me “Aleancën për Shqiptarët”. Është e qartë se roli i tyre për momentin është ta amortizojnë përçarjen në BDI, thonë nga partia në deklaratën...

Kovaçevskit takim me partnerët e koalicionit, a do të marrë dritë jeshile për ASH-në?

më 1.2023 - Ina

Kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski për sonte në ora 20 në klubin e deputetëve ka caktuar takim me liderët e partive të koalicionit. Në këtë takim temë diskutimi do të jetë puna dhe...

Bisedime mes Alternativës dhe Grupit të zjarrit? – Ibrahimi konfirmon takimin

më 1.2023 - Flaka

Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa dhe Izet Mexhiti nga “Grupi i zjarrit” janë takuar gjatë fundjavës dhe kanë biseduar rreth situatës së krijuar me mundësinë e hyrjes së ASH-së në qeveri. Takimin për Klan...

Alternativa: BDI duhet t’i bëjë vend anëtarit të ri potencial të koalicionit

më 1.2023 - Koha.mk

Alternativa e Afrim Gashit, pavarësisht se kryeministri nuk e ka hapur në bisedime me të çështjen e zgjerimit të koalicionit, i dërgon mesazh të qartë Kovaçevskit, Taravarit por edhe Ali Ahmetit. Sipas...

Kovaçevski: S’ka afat për zgjerimin e qeverisë

më 1.2023 - Ina

Përveç qëllimit të shprehur hapur për zgjerimin e koalicionit qeveritar, kryeministri Kovaçevski nuk ka as iniciativë konkrete dhe as afat konkret se kur do të ndodhë ky zgjerim. Pas zhvillimeve në fundjavë...

Zgjerimi i mundshëm i qeverisë, ASh: Komisioni për bisedime, brenda javës

më 1.2023 - Aktuale

DCIM100MEDIADJI_0484.JPG ASh konfirmon se ende nuk ka zgjedhur Komisionin, i cili do të autorizohej për zhvillimin e bisedimeve për hyrje në Qeveri. Marketing “Brenda javës do të mbahet mbledhja e Kryesisë...

Alternativa: BDI duhet t’i bëjë vend anëtarit të ri potencial të koalicionit

më 1.2023 - Aktuale

Alternativa e Afrim Gashit, pavarësisht se kryeministri nuk e ka hapur në bisedime me të çështjen e zgjerimit të koalicionit, i dërgon mesazh të qartë Kovaçevskit, Taravarit por edhe Ali Ahmetit. Sipas...

Kryeministri Kovaçevski nuk ka as iniciativë konkrete dhe as afat konkret se kur do të ndodhë zgjerimi i Qeverisë

më 1.2023 - Flaka

Përveç qëllimit të shprehur hapur për zgjerimin e koalicionit qeveritar, kryeministri Kovaçevski nuk ka as iniciativë konkrete dhe as afat konkret se kur do të ndodhë ky zgjerim. Pas zhvillimeve në fundjavë...

Alternativa: Aleancës nuk i duhen funksione për t’i votuar ndryshimet kushtetuese

më 1.2023 - Top24

“Alternativa” nuk ka nevojë të negociojë me “Aleancën për Shqiptarët”. Është e qartë se roli i tyre për momentin është ta amortizojnë përçarjen në BDI, thonë nga partia në deklaratën për MIA-n rreth negociatave...

A do të tërhiqet Alternativa nga Qeveria nëse ia marrin Shëndetësinë?!

më 1.2023 - TV21

Partitë e vogla në pushtet ende nuk janë konsultuar për zgjerimin e shumicës parlamentare, më saktë hyrjen e ASh-së në Qeveri. Kryeministri Dimitar Kovaçevski thotë se këtë do ta bëj kur të vijë koha për...

Alternativa: BDI duhet t’i bëjë vend anëtarit të ri potencial të koalicionit

më 1.2023 - Flaka

Alternativa e Afrim Gashit, pavarësisht se kryeministri nuk e ka hapur në bisedime me të çështjen e zgjerimit të koalicionit, i dërgon mesazh të qartë Kovaçevskit, Taravarit por edhe Ali Ahmetit. Sipas...

Kryeministri thërret takim liderësh për ASH-në, Alternativës “nuk i bëhet vonë”

më 1.2023 - GazetaMax

Shkup, 23 janar – Kryeministri Dimitar Kovaçevski për sonte ka thirrur takim liderësh mes një pjese të madhe nga partnerët e koalicionit. Nga partia e PLD-së e kanë konfirmuar pjesmarjen në këtë takim....

Alternativa: Aleancës nuk i duhen funksione për t’i votuar ndryshimet kushtetuese

më 1.2023 - GazetaMax

Shkup, 23 janar – “Alternativa” nuk ka nevojë të negociojë me “Aleancën për Shqiptarët”. Është e qartë se roli i tyre për momentin është ta amortizojnë përçarjen në BDI, thonë nga partia në deklaratën...

Kryeministri Kovaçevski nuk ka as iniciativë konkrete dhe as afat konkret se kur do të ndodhë zgjerimi i Qeverisë

më 1.2023 - Alsat-M

Gazetare: Fatlume Dervishi Përveç qëllimit të shprehur hapur për zgjerimin e koalicionit qeveritar, kryeministri Kovaçevski nuk ka as iniciativë konkrete dhe as afat konkret se kur do të ndodhë ky zgjerim....

Alternativa: BDI duhet t’i bëjë vend anëtarit të ri potencial të koalicionit

më 1.2023 - Alsat-M

Gazetare: Fatlume Dervishi Alternativa e Afrim Gashit, pavarësisht se kryeministri nuk e ka hapur në bisedime me të çështjen e zgjerimit të koalicionit, i dërgon mesazh të qartë Kovaçevskit, Taravarit...

Zgjerimi i koalicionit Qeverisës

më 1.2023 - Gazeta Express

KRYEMINISTRI KOVAÇEVSKI TAKON PARTNERËT E KOALICIONIT Pasditën e sotme, kryeministri Dimitar Kovaçevski do të takoj partnerët e koalicionit qeverisës për ti informuar ata në lidhje me bisedimet që zhvillohen...

Zgjerimi i mundshëm i qeverisë, Kovaçevski: Ende s’ka bisedime zyrtare, ASh: Komisioni për bisedime, brenda javës

më 1.2023 - Flaka

Bisedimet për zgjerimin e shumicës parlamentare dhe koalicionit Qeveritar ende nuk kanë filluar. Kryeministri, Dimitar Kovaçevski, thotë se përkundër vullnetit të mirë dhe qëndrimeve pro zgjerimit në një...

Kovaçevski sot pritet të realizojë takim me partnerët e koalicionit

më 1.2023 - TV21

Kryeministri, njëherë edhe kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski sot në ora 18:00 në selinë e partisë pritet të takojë partnerët e koalicionit, ku mes tjerash pritet të diskutohet edhe për hyrjen e mundshme...

Zgjerimi i mundshëm i qeverisë, Kovaçevski: Ende s’ka bisedime zyrtare, ASh: Komisioni për bisedime, brenda javës

më 1.2023 - MRT

Bisedimet për zgjerimin e shumicës parlamentare... Bisedimet për zgjerimin e shumicës parlamentare dhe koalicionit Qeveritar ende nuk kanë filluar. Kryeministri, Dimitar Kovaçevski, thotë se përkundër...

Kryeministri Kovaçevski nuk ka as iniciativë konkrete dhe as afat konkret se kur do të ndodhë zgjerimi i Qeverisë

më 1.2023 - Populli

Përveç qëllimit të shprehur hapur për zgjerimin e koalicionit qeveritar, kryeministri Kovaçevski nuk ka as iniciativë konkrete dhe as afat konkret se kur do të ndodhë ky zgjerim. Pas zhvillimeve në fundjavë...

Alternativa: Roli i ASH-së në Qeveri është të amortizojë përçarjen brenda BDI-së

më 1.2023 - Telegrafi

Alternativa sërish ka komentuar mundësinë e hyrjes së Aleancës për Shqiptarët në Qeveri. Nga kjo parti thonë se ata drejtpërdrejt nuk kanë nevojë të negociojnë me ASH dhe se amortizimin e përçarjes në...

Zeqirija Ibraimi konfirmon takimin me Mexhitin, çfarë po ndodh!?

më 1.2023 - Populli

Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa dhe Izet Mexhiti nga “Grupi i zjarrit” janë takuar gjatë fundjavës dhe kanë biseduar rreth situatës së krijuar me mundësinë e hyrjes së ASH-së në qeveri. Takimin për Klan...

Alternativa: BDI duhet t’i bëjë vend anëtarit të ri potencial të koalicionit

më 1.2023 - Ina

Alternativa e Afrim Gashit, pavarësisht se kryeministri nuk e ka hapur në bisedime me të çështjen e zgjerimit të koalicionit, i dërgon mesazh të qartë Kovaçevskit, Taravarit por edhe Ali Ahmetit. Sipas...

Alternativa: Nuk kemi nevojë që të negociojmë me ASH-në, ai që ka hall le të lirojë resorët

më 1.2023 - TV21

Nga Alternativa sërish kanë komentuar mundësinë e hyrjes së Aleancës për Shqiptarët në Qeveri, përcjell TV21. Nga Alternativa thonë se ata drejtpërdrejt nuk kanë nevojë të negociojnë me ASH dhe se amortizimin...

Bisedime mes Alternativës dhe Grupit të zjarrit? – Ibrahimi konfirmon takimin

më 1.2023 - Zyrtare

Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa dhe Izet Mexhiti nga “Grupi i zjarrit” janë takuar gjatë fundjavës dhe kanë biseduar rreth situatës së krijuar me mundësinë e hyrjes së ASH-së në qeveri. Takimin për Klan...

Kovaçevski do t’i takoj sonte partnerët e koalicionit parazgjedhor të LSDM-së

më 1.2023 - Alsat-M

Kryeministri Dimitar Kovaçevski ka thirrur takim me partnerët e koalicionit parazgjedhor të LSDM-së. Takimi do të mbahet rreth orës 20:00 në Klubin e Deputetëve. Në të pritet të diskutohet për prioritetet...

Takohen Ibrahimi e Mexhiti, bisedojnë për zgjerimin e shumicës parlamentare

më 1.2023 - Tetova Sot

Nga Alternativa konfirmojnë se, gjatë vikendit, sekretari i përgjithshëm i Alternativës, Zeqirija Ibrahimi, është takuar me nënkryetarin e BDI-së, Izet Mexhiti. Temë e këtij takimi ka qenë gjendja e shumicës...

Taravari hyn në Qeverinë e Kovaçevskit: Maqedonia para ndryshimeve të reja kushtetuese

më 1.2023 - InfoShqip

Pas katër vitesh, Aleanca për Shqiptarët rikthehet në Qeveri në koalicion me LSDM-në dhe BDI-në. Sipas informacioneve , është arritur një marrëveshje parimore për hyrjen në Qeveri, ndërsa vendimi pritet...

Kryeministri thërret takim liderësh për ASH-në, Alternativës “nuk i bëhet vonë”

më 1.2023 - Zhurnal

Shkup, 23 janar – Kryeministri Dimitar Kovaçevski për sonte ka thirrur takim liderësh mes një pjese të madhe nga partnerët e koalicionit. Nga partia e PLD-së e kanë konfirmuar pjesmarjen në këtë takim....

Hyrja e ASH-së në Qeveri, Kovaçevski sot takon partnerët e koalicionit

më 1.2023 - Ina

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i ka thirrur partnerët e koalicionit sonte në ora 18:00 në selinë “Bihaçka”, kanë konfirmuar për “Sloboden Peçat” disa nga partitë që janë në koalicion me LSDM-në në pushtet,...

Kovaçevski ftoi në takim partnerët e koalicionit për hyrjen e mundshme të ASH-së në Qeveri

më 1.2023 - Portalb

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i ka thirrur partnerët e koalicionit sonte në ora 18:00 në selinë “Bihaçka”, kanë konfirmuar për “Sloboden Peçat” disa nga partitë që janë në koalicion me LSDM-në në pushtet,...

Kovaçevski ftoi në takim partnerët e koalicionit për hyrjen e mundshme të Aleancës në Qeveri

më 1.2023 - Portalb

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i ka thirrur partnerët e koalicionit sonte në ora 18:00 në selinë “Bihaçka”, kanë konfirmuar për “Sloboden Peçat” disa nga partitë që janë në koalicion me LSDM-në në pushtet,...

Kovaçevski ftoi në takim partnerët e koalicionit për hyrjen e mundshme të Aleancës në Qeveri

më 1.2023 - Portalb

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i ka thirrur partnerët e koalicionit sonte në ora 18:00 në selinë “Bihaçka”, kanë konfirmuar për “Sloboden Peçat” disa nga partitë që janë në koalicion me LSDM-në në pushtet,...

Kovaçevski: Me Afrim Gashin nuk kam biseduar për hyrjen e mundshme të ASH-së në Qeveri

më 1.2023 - TV21

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot tha se me partnerët aktual të koalicionit nuk ka folur për mundësinë e hyrjes së Aleancës për Shqiptarët në Qeveri, përcjell TV21. Kovaçevsi thotë se në rast se ka bisedime...

(VIDEO) Aleanca në Qeveri, Kovaçevski takon partnerët e koalicionit

më 1.2023 - Shenja

Kryeministri Dimitar Kovaçevski, sonte në orën 20:00 në Klubin e deputetëve do të mbajë takim me liderët e partnerëve të koalicionit të LSDM-së, kanë konfirmuar për MIA-n, një pjesë e partive, pjesë e...

Kryeministri thërret takim liderësh për ASH-në, Alternativa nuk merr pjesë

më 1.2023 - Fakti Ditor

Kryeministri Dimitar Kovaçevski për sonte ka thirrur takim liderësh mes një pjese të madhe nga partnerët e koalicionit. Nga partia e PLD-së e kanë konfirmuar pjesmarjen në këtë takim. “Supozoj se do të...

Alternativa: BDI duhet t’i bëjë vend anëtarit të ri potencial të koalicionit

më 1.2023 - Populli

Alternativa e Afrim Gashit, pavarësisht se kryeministri nuk e ka hapur në bisedime me të çështjen e zgjerimit të koalicionit, i dërgon mesazh të qartë Kovaçevskit, Taravarit por edhe Ali Ahmetit. Sipas...

Zgjerimi i mundshëm i qeverisë, ASh: Komisioni për bisedime, brenda javës

më 1.2023 - Pressonline

ASh konfirmon se ende nuk ka zgjedhur Komisionin, i cili do të autorizohej për zhvillimin e bisedimeve për hyrje në Qeveri. “Brenda javës do të mbahet mbledhja e Kryesisë së partisë ku do të formohet komisioni...

Zgjerimi i mundshëm i qeverisë, ASh: Komisioni për bisedime, brenda javës

më 1.2023 - Press Online

ASh konfirmon se ende nuk ka zgjedhur Komisionin, i cili do të autorizohej për zhvillimin e bisedimeve për hyrje në Qeveri. “Brenda javës do të mbahet mbledhja e Kryesisë së partisë ku do të formohet komisioni...

Alternativa: Nuk kemi nevojë që të negociojmë me ASH-në, ai që ka hall le të lirojë resorët

më 1.2023 - Tetova Sot

Nga Alternativa sërish kanë komentuar mundësinë e hyrjes së Aleancës për Shqiptarët në Qeveri. Nga Alternativa thonë se ata drejtpërdrejt nuk kanë nevojë të negociojnë me ASH dhe se amortizimin e përçarjes...

Kryeministri thërret takim liderësh për ASH-në, Alternativa nuk merr pjesë

më 1.2023 - Tetova Sot

Kryeministri Dimitar Kovaçevski për sonte ka thirrur takim liderësh mes një pjese të madhe nga partnerët e koalicionit. Nga partia e PLD-së e kanë konfirmuar pjesmarjen në këtë takim. “Supozoj se do të...

Alternativa: BDI duhet t’i bëjë vend anëtarit të ri potencial të koalicionit

më 1.2023 - Fakti Ditor

Alternativa e Afrim Gashit, pavarësisht se kryeministri nuk e ka hapur në bisedime me të çështjen e zgjerimit të koalicionit, i dërgon mesazh të qartë Kovaçevskit, Taravarit por edhe Ali Ahmetit. Sipas...

Kovaçevski sonte mbledh në takim partnerët e koalicionit për hyrjen e mundshme të ASh-së në Qeveri

më 1.2023 - Nistori

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sonte në ora 18:00 u ka bërë thirrje partnerëve të koalicionit parlamentar në selinë Bihaçka, kështu kanë konfirmuar për “Slloboden Peçat” disa nga partitë që janë në koalicion...

Kovaçevski sonte takon partnerët e koalicionit, do të flitet për hyrjen e ASH-së në Qeveri

më 1.2023 - Shenja

Kryeministri Dimitar Kovaçevski, sonte në orën 20:00 në Klubin e deputetëve do të mbajë takim me liderët e partnerëve të koalicionit të LSDM-së, kanë konfirmuar për MIA-n, një pjesë e partive, pjesë e...

Takohen Ibrahimi e Mexhiti, bisedojnë për zgjerimin e shumicës parlamentare

më 1.2023 - Nistori

Nga Alternativa konfirmojnë se, gjatë vikendit, sekretari i përgjithshëm i Alternativës, Zeqirija Ibrahimi, është takuar me nënkryetarin e BDI-së, Izet Mexhiti. Temë e këtij takimi ka qenë gjendja e shumicës...

ASH mes dilemës Qeveri vs Opozitë, çka po kalkulohet, çka do ndodhë me AAA?!

më 1.2023 - Ina

Kjo javë do të jetë vendimtare sa i përket vendimit të Aleancës për Shqiptarët për tu bërë pjesë e shumicës parlamentare. Ekipi partiak që u paralajmërua nga kreu i partisë Arben Taravari nga sot fillon...

ASH në Qeveri, Kovaçevski ftoi në takim partnerët e koalicionit

më 1.2023 - Flaka

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i ka thirrur partnerët e koalicionit sonte në ora 18:00 në selinë “Bihaçka”, kanë konfirmuar për “Sloboden Peçat” disa nga partitë që janë në koalicion me LSDM-në në pushtet,...

Takohen Ibrahimi e Mexhiti, bisedojnë për shumicën parlamentare

më 1.2023 - InfoShqip

Nga burime të konfirmuara nga Alternativa për InfoShqip, mësojmë se, gjatë vikendit, sekretari i përgjithshëm i Alternativës, Zeqirija Ibrahimi, është takuar me nënkryetarin e BDI-së, Izet Mexhiti. Temë...

Sonte takohen liderët e koalicionit qeveritar

më 1.2023 - Tetova Sot

Kryeministri Dimitar Kovaçevski për sonte ka caktuar takim liderësh me liderët e partive të koalicionit qeveritar, mëson PRESSonline nga burime partiake. Në takim siç mëson PRESSonline.mk do të diskutohen...

A do të tërhiqet Alternativa nga Qveria, nëse ia marrin ministrinë?

më 1.2023 - Open-TV

Nga Alternativa sërish kanë komentuar mundësinë e hyrjes së Aleancës për Shqiptarët në Qeveri. Nga Alternativa thonë se ata drejtpërdrejt nuk kanë nevojë të negociojnë me ASH dhe se amortizimin e përçarjes...

Kryeministri thërret takim liderësh për ASH-në, Alternativa nuk merr pjesë

më 1.2023 - Populli

Kryeministri Dimitar Kovaçevski për sonte ka thirrur takim liderësh mes një pjese të madhe nga partnerët e koalicionit. Nga partia e PLD-së e kanë konfirmuar pjesmarjen në këtë takim. “Supozoj se do të...

Sot vendoset për “kulaçin” e ASH-së në Qeveri

më 1.2023 - Populli

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i ka thirrur partnerët e koalicionit sonte në ora 18:00 në selinë “Bihaçka”, kanë konfirmuar për “Sloboden Peçat” disa nga partitë që janë në koalicion me LSDM-në në pushtet,...

Hyrja e ASH-së në Qeveri, Kovaçevski sot takon partnerët e koalicionit

më 1.2023 - Lajm

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i ka thirrur partnerët e koalicionit sonte në ora 18:00 në selinë “Bihaçka”, kanë konfirmuar për “Sloboden Peçat” disa nga partitë që janë në koalicion me LSDM-në në pushtet,...

ASH në Qeveri, Kovaçevski ftoi në takim partnerët e koalicionit

më 1.2023 - Top24

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i ka thirrur partnerët e koalicionit sonte në ora 18:00 në selinë “Bihaçka”, kanë konfirmuar për “Sloboden Peçat” disa nga partitë që janë në koalicion me LSDM-në në pushtet,...

Sonte takohen liderët e koalicionit qeveritar

më 1.2023 - Populli

Kryeministri Dimitar Kovaçevski për sonte ka caktuar takim liderësh me liderët e partive të koalicionit qeveritar, mëson PRESSonline nga burime partiake. Në takim siç mëson PRESSonline.mk do të diskutohen...

Sonte takohen liderët e koalicionit qeveritar

më 1.2023 - Press Online

Kryeministri Dimitar Kovaçevski për sonte ka caktuar takim liderësh me liderët e partive të koalicionit qeveritar, mëson PRESSonline nga burime partiake. Në takim siç mëson PRESSonline.mk do të diskutohen...

Sonte takohen liderët e koalicionit qeveritar

më 1.2023 - Pressonline

Kryeministri Dimitar Kovaçevski për sonte ka caktuar takim liderësh me liderët e partive të koalicionit qeveritar, mëson PRESSonline nga burime partiake. Në takim siç mëson PRESSonline.mk do të diskutohen...

Takohen Ibrahimi e Mexhiti – bisedojnë për shumicën parlamentare

më 1.2023 - Pa censure

Nga burime të konfirmuara nga Alternativa, marrim vesh se, gjatë vikendit, sekretari i përgjithshëm i Alternativës, Zeqirija Ibrahimi, është takuar me nënkryetarin e BDI-së, Izet Mexhiti. Temë e këtij...

Hyrja e ASH-së në Qeveri, plus dhe minus me numrat?!

më 1.2023 - InfoShqip

Dhjetë ditët e ardhshme do të jenë vendimtare për hyrjen e Aleancës për Shqiptarët në Qeveri. Ekipi partiak që u paralajmërua nga kreu i partisë Arben Taravari nga nesër fillon aktivisht punën, edhe pse...

Kryesia e re e ASH-së akoma nuk ka caktuar ekipin negociues për bisedime me partitë në pushtet

më 1.2023 - InfoShqip

Aleanca për Shqiptarët akoma nuk i ka caktuar anëtarët e ekipit negociues për përfshirjen ose jo të partisë në Qeveri. Ekipi pret konstituimin e kryesisë së re. “Tani pritet konstituimi i Kryesisë Qendrore...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK