Ali Ahmeti nga malësia e Tetovës: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE

më 1.2023 - Fakte

Tetovë, 24 Janar – Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve...

Ali Ahmeti nga malësia e Tetovës: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE

më 1.2023 - Medial

Tetovë, 24 Janar – Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve...

Ali Ahmeti nga malësia e Tetovës: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE

më 1.2023 - Zhurnal

Tetovë, 24 Janar – Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve...

Ali Ahmeti: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE

më 1.2023 - Aktuale

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve krahas kryetarit...

Ali Ahmeti nga malësia e Tetovës: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE

më 1.2023 - Ditari.mk

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve krahas kryetarit...

Ahmeti: Dikur fëmijët e Sellcës alarmonin për granatime, sot jemi këtu për ti mbështetur të rinjtë dhe kërkojmë anëtarësim në BE

më 1.2023 - Opinion.mk

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në deklaratën e tij para banorëve të Sellcës dhe para banorëve të malësisë së kësaj zone, ka deklaruar se ka qenë vetëm 8-9 vjecarë kur për herë të...

Ademi me porosi nga malësia e Tetovës: Po bëjmë thirrje për misione e jo funskione

më 1.2023 - Opinion.mk

Nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi në prononcimin e tij para banorëve të malsisë së Tetovës ka thënë se ndihet krenarë që ky rajon gjithmonë ka qenë besnik dhe ka mbështetur liderin,...

Ahmeti: Është kënaqësi të jeshë pjesë e karavanit të udhëhequr nga Ali Ahmeti

më 1.2023 - Opinion.mk

Kryetari i degës së BDI-së në Tetovë, Faton Ahmeti në takimin e dytë që Bashkimi Demokratik për Integrim është duke e zhvilluar me banorët e kësaj zone në Tetovë ka deklaruar se është gjithmonë kënaqësi...

Ali Ahmeti nga malësia e Tetovës: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE

më 1.2023 - Revista

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve krahas kryetarit...

Ali Ahmeti nga malësia e Tetovës: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE

më 1.2023 - Bild

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve krahas kryetarit...

Ali Ahmeti nga malësia e Tetovës: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE

më 1.2023 - Tetova Sot

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve krahas kryetarit...

Ahmeti: Dikur fëmijët e Sellcës alarmonin për granatime, sot jemi këtu për ti mbështetur të rinjtë dhe kërkojmë anëtarësim në BE

më 1.2023 - Tetova Sot

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në deklaratën e tij para banorëve të Sellcës dhe para banorëve të malësisë së kësaj zone, ka deklaruar se ka qenë vetëm 8-9 vjecarë kur për herë të...

Ali Ahmeti nga malësia e Tetovës: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE

më 1.2023 - Argument

Tetovë, 24 Janar – Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve...

Ali Ahmeti nga malësia e Tetovës: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE

më 1.2023 - InFokus

Tetovë, 24 Janar – Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve...

Ahmeti: Dikur fëmijët e Sellcës alarmonin për granatime, sot jemi këtu për ti mbështetur të rinjtë dhe kërkojmë anëtarësim në BE

më 1.2023 - Flaka

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në deklaratën e tij para banorëve të Sellcës dhe para banorëve të malësisë së kësaj zone, ka deklaruar se ka qenë vetëm 8-9 vjecarë kur për herë të...

Ademi me porosi nga malësia e Tetovës: Po bëjmë thirrje për misione e jo funskione

më 1.2023 - Flaka

Nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi në prononcimin e tij para banorëve të malsisë së Tetovës ka thënë se ndihet krenarë që ky rajon gjithmonë ka qenë besnik dhe ka mbështetur liderin,...

Ali Ahmeti nga malësia e Tetovës: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE (VIDEO)

më 1.2023 - Top24

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve krahas kryetarit...

Ademi me porosi nga malësia e Tetovës: Po bëjmë thirrje për misione e jo funskione

më 1.2023 - Tetova Sot

Nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi në prononcimin e tij para banorëve të malsisë së Tetovës ka thënë se ndihet krenarë që ky rajon gjithmonë ka qenë besnik dhe ka mbështetur liderin,...

Sellca rreshtohet pas Ali Ahmetit

më 1.2023 - Tetova Sot

Sellca reshtohet pas Ali Ahmetit, këtë e dëshmon edhe prania masovike që sonte marrin pjesë në takimin që BDI-ja është duke zhvilluar në Sellcë të Tetovës në kuadër të takimeve që kjo parti po zhvillon...

Faton Ahmeti: Është kënaqësi të jeshë pjesë e karavanit të udhëhequr nga Ali Ahmeti

më 1.2023 - Tetova Sot

Kryetari i degës së BDI-së në Tetovë, Faton Ahmeti në takimin e dytë që Bashkimi Demokratik për Integrim është duke e zhvilluar me banorët e kësaj zone në Tetovë ka deklaruar se është gjithmonë kënaqësi...

Ali Ahmeti nga malësia e Tetovës: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE

më 1.2023 - Press Online

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve krahas kryetarit...

Ahmeti: Dikur fëmijët e Sellcës alarmonin për granatime, sot jemi këtu për ti mbështetur të rinjtë dhe kërkojmë anëtarësim në BE

më 1.2023 - Dosja

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në deklaratën e tij para banorëve të Sellcës dhe para banorëve të malësisë së kësaj zone, ka deklaruar se ka qenë vetëm 8-9 vjecarë kur për herë të...

Ahmeti: Dikur fëmijët e Sellcës alarmonin për granatime, sot jemi këtu për ti mbështetur të rinjtë dhe kërkojmë anëtarësim në BE

më 1.2023 - Lapsi

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në deklaratën e tij para banorëve të Sellcës dhe para banorëve të malësisë së kësaj zone, ka deklaruar se ka qenë vetëm 8-9 vjecarë kur për herë të...

Ali Ahmeti nga malësia e Tetovës: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE

më 1.2023 - Desk.al

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve krahas kryetarit...

Ali Ahmeti nga malësia e Tetovës: Si komb kemi dhënë gjithçka, tash e ka rradhën anëtarësimi në BE

më 1.2023 - Pressonline

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka qëndruar në malësinë e qytetit të Tetovës ku ka takuar banorët e fshatrave Sellcë, Vicë dhe Llacë. Para të pranishmëve krahas kryetarit...

Ademi me porosi nga malësia e Tetovës: Po bëjmë thirrje për misione e jo funskione

më 1.2023 - Dosja

Nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi në prononcimin e tij para banorëve të malsisë së Tetovës ka thënë se ndihet krenarë që ky rajon gjithmonë ka qenë besnik dhe ka mbështetur liderin,...

Ademi me porosi nga malësia e Tetovës: Po bëjmë thirrje për misione e jo funskione

më 1.2023 - Lapsi

Nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi në prononcimin e tij para banorëve të malsisë së Tetovës ka thënë se ndihet krenarë që ky rajon gjithmonë ka qenë besnik dhe ka mbështetur liderin,...

Faton Ahmeti: Është kënaqësi të jeshë pjesë e karavanit të udhëhequr nga Ali Ahmeti

më 1.2023 - Top24

Kryetari i degës së BDI-së në Tetovë, Faton Ahmeti në takimin e dytë që Bashkimi Demokratik për Integrim është duke e zhvilluar me banorët e kësaj zone në Tetovë ka deklaruar se është gjithmonë kënaqësi...

Ahmeti: Është kënaqësi të jeshë pjesë e karavanit të udhëhequr nga Ali Ahmeti

më 1.2023 - Dosja

Kryetari i degës së BDI-së në Tetovë, Faton Ahmeti në takimin e dytë që Bashkimi Demokratik për Integrim është duke e zhvilluar me banorët e kësaj zone në Tetovë ka deklaruar se është gjithmonë kënaqësi...

Ahmeti: Është kënaqësi të jeshë pjesë e karavanit të udhëhequr nga Ali Ahmeti

më 1.2023 - Lapsi

Kryetari i degës së BDI-së në Tetovë, Faton Ahmeti në takimin e dytë që Bashkimi Demokratik për Integrim është duke e zhvilluar me banorët e kësaj zone në Tetovë ka deklaruar se është gjithmonë kënaqësi...

Ali Ahmeti sonte takon banorët e malësisë së Tetovës, në fshatin Sellcë

më 1.2023 - Ditari.mk

Kryetari i BDI Ali Ahmeti sonte me bashkëpunëtor pritet që të takojë qytetarët në Tetovë, më saktësisht në malësinë e qytetit në fshatin Sellcë, njoftojnë nga BDI. Takimi do të fillojë në ora 19:00 tek...

Ahmeti sonte në fshatin Sellcë të Tetovës, mikpriten nga nëngryetari Rexhepi

më 1.2023 - Top24

Në kuadër të takimeve me qytetarët kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti sonte do të qëndroj në fshatin Sellcë të Tetovës ku do të mirëpriten nga nënkryetari Bajram Rexhepi. Takimi me...

Ali Ahmeti sonte takon banorët e malësisë së Tetovës, në fshatin Sellcë

më 1.2023 - Desk.al

Kryetari i BDI Ali Ahmeti sonte me bashkëpunëtor pritet që të takojë qytetarët në Tetovë, më saktësisht në malësinë e qytetit në fshatin Sellcë, njoftojnë nga BDI. Takimi do të fillojë në ora 19:00 tek...

Nesër Ali Ahmeti takon në Sellcë banorët e malësisë së Tetovës

më 1.2023 - Desk.al

Kryetari i BDI Ali Ahmeti me bashkëpunëtorë nesër pritet që të takojë banorët e Tetovës e më saktësisht në fshatin Sellcë. Takimi pritet të fillojë në ora 19:00 tek shkolla e fshatit, “Rilindja”, bëjnë...

Ali Ahmeti sonte në Tetovë, publikohet agjenda e plotë e takimeve me qytetarët

më 1.2023 - Tetova Sot

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sot do të nis takimet me qytetarët e Tetovës, takime këto të cilat do të mbahen gjatë gjithë javës nëpër zona të ndryshme të qytetit dhe rrethinës....

Nga Gostivari në Tetovë, Ahmeti sonte fillon takimet

më 1.2023 - Flaka

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sot do të nis takimet me qytetarët e Tetovës, takime këto të cilat do të mbahen gjatë gjithë javës nëpër zona të ndryshme të qytetit dhe rrethinës....

Ali Ahmeti sonte në Tetovë, publikohet agjenda e plotë e takimeve me qytetarët

më 1.2023 - Derveni

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sot do të nis takimet me qytetarët e Tetovës, takime këto të cilat do të mbahen gjatë gjithë javës nëpër zona të ndryshme të qytetit dhe rrethinës....

Ali Ahmeti sonte në Tetovë, publikohet agjenda e plotë e takimeve me qytetarët

më 1.2023 - Top24

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sot do të nis takimet me qytetarët e Tetovës, takime këto të cilat do të mbahen gjatë gjithë javës nëpër zona të ndryshme të qytetit dhe rrethinës....

Ali Ahmeti sonte në Tetovë, publikohet agjenda e plotë e takimeve me qytetarët

më 1.2023 - Ditari.mk

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sot do të nis takimet me qytetarët e Tetovës, takime këto të cilat do të mbahen gjatë gjithë javës nëpër zona të ndryshme të qytetit dhe rrethinës....

Ali Ahmeti sonte në Tetovë, publikohet agjenda e plotë e takimeve me qytetarët

më 1.2023 - Redaksia

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sot do të nis takimet me qytetarët e Tetovës, takime këto të cilat do të mbahen gjatë gjithë javës nëpër zona të ndryshme të qytetit dhe rrethinës....

Ali Ahmeti sonte në Tetovë, publikohet agjenda e plotë e takimeve me qytetarët

më 1.2023 - Pressonline

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sot do të nis takimet me qytetarët e Tetovës, takime këto të cilat do të mbahen gjatë gjithë javës nëpër zona të ndryshme të qytetit dhe rrethinës....

Ali Ahmeti sonte nis takimet me qytetarët e Tetovës

më 1.2023 - Populli

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sot do të nis takimet me qytetarët e Tetovës, takime këto të cilat do të mbahen gjatë gjithë javës nëpër zona të ndryshme të qytetit dhe rrethinës....

Ali Ahmeti sonte në Tetovë, publikohet agjenda e plotë e takimeve me qytetarët

më 1.2023 - Press Online

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sot do të nis takimet me qytetarët e Tetovës, takime këto të cilat do të mbahen gjatë gjithë javës nëpër zona të ndryshme të qytetit dhe rrethinës....

Ali Ahmeti sonte në Tetovë, publikohet agjenda e plotë e takimeve me qytetarët

më 1.2023 - Revista

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sot do të nis takimet me qytetarët e Tetovës, takime këto të cilat do të mbahen gjatë gjithë javës nëpër zona të ndryshme të qytetit dhe rrethinës....

Ali Ahmeti sonte në Tetovë, publikohet agjenda e plotë e takimeve me qytetarët

më 1.2023 - Bild

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sot do të nis takimet me qytetarët e Tetovës, takime këto të cilat do të mbahen gjatë gjithë javës nëpër zona të ndryshme të qytetit dhe rrethinës....

Ali Ahmeti takon qytetarë sot në Tetovë, tek restorant Arra

më 1.2023 - Desk.al

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sot do të nis takimet me qytetarët e Tetovës, takime këto të cilat do të mbahen gjatë gjithë javës nëpër zona të ndryshme të qytetit dhe rrethinës....

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK