Vila ku po zhvillohet dialogu Kosovë-Serbi dikur ishte në pronësi të Titos (FOTO)

më 3.2023 - Ina

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Vila Biljana ku mbahen bisedimet Kosovë – Serbi, dikur shfrytëzohej nga ish presidenti jugosllav, Tito

më 3.2023 - Fakte

Ohër, 18 mars – Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në...

Vila ku po zhvillohet dialogu Kosovë-Serbi dikur ishte në pronësi të Titos

më 3.2023 - Alsat-M

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Vila Biljana ku mbahen bisedimet Kosovë – Serbi, dikur shfrytëzohej nga ish presidenti jugosllav, Tito

më 3.2023 - Medial

Ohër, 18 mars – Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në...

Vila Biljana ku mbahen bisedimet Kosovë – Serbi, dikur shfrytëzohej nga ish presidenti jugosllav, Tito

më 3.2023 - Daily News

Ohër, 18 mars – Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në...

Takimi Kurti-Vuçiç u zhvillua në vilën sekrete që dikur i përkiste Titos (Foto)

më 3.2023 - NOA

Maqedonia e Veriut- U zhvillua sot në Ohër takimi Kurti-Vuçiç i ndërmjetësuar nga BE. Mësohet se takimi është mbajtur në një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos. Vila...

Vila Biljana ku mbahen bisedimet Kosovë – Serbi, dikur shfrytëzohej nga ish presidenti jugosllav, Tito

më 3.2023 - Zhurnal

Ohër, 18 mars – Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në...

Vil Biljana ku mbahen bisedimet Kosovë – Serbi, dikur shfrytëzohej nga ish presidenti jugosllav, Tito

më 3.2023 - Zhurnal

Ohër, 18 mars – Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në...

“Vila Biljana” aty ku shkruhet historia

më 3.2023 - Klan

“Vila Biljana” aty ku shkruhet historia Perëndimi me sytë nga Ohri Të filmoje rreth “Vila Biljana”, rezidenca verore e ish-presidentit komunist të federatës asokohe jugosllave, Josip Broz Titos ishte e...

“Vila Biljana” aty ku shkruhet historia

më 3.2023 - Klan Macedonia

Perëndimi me sytë nga Ohri Të filmoje rreth “Vila Biljana”, rezidenca verore e ish-presidentit komunist të federatës asokohe jugosllave, Josip Broz Titos ishte e vështirë për rreth 200 gazetarë të pranishëm...

Vila ku po zhvillohet dialogu Kosovë-Serbi, dikur ishte në pronësi të Titos

më 3.2023 - Shqip

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, po mbahet në një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Vila ku po mbahet takimi Kurti-Vuçiq dikur ishte në pronësi të Titos

më 3.2023 - Klan Kosova

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Vila ku u mbajt takimi Kurti-Vuçiq dikur ishte në pronësi të Titos

më 3.2023 - Klan Kosova

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, është mbajtur në një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Vila Biljana ku mbahen bisedimet Kosovë – Serbi, dikur shfrytëzohej nga ish presidenti jugosllav, Tito

më 3.2023 - Pa censure

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Vil Biljana ku mbahen bisedimet Kosovë – Serbi, dikur shfrytëzohej nga ish presidenti jugosllav, Tito

më 3.2023 - Tetova Sot

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Vila ku u mbajt takimi Kurti-Vuçiq dikur ishte në pronësi të Titos

më 3.2023 - Bota Sot

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, është mbajtur në një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Takimi Kurti – Vuçiç, në vilën e Josip Broz Titos

më 3.2023 - ATV Live

Kompleksi i vilave në Ohër që mori vëmendje për shkak të takimeve të 18 marsit, që po zhvillohen në kuadër të dialogut, ka një histori specifike. Në vendin ku kryeministri i Kosovës Albin Kurti dhe presidenti...

Vazhdon takimi trepalësh/ Ndërmjetësuesit të përkushtuar që të mos i lënë palët pa ndonjë marrëveshje

më 3.2023 - ATV Live

Në vilën Biljana të Rezidencës Presidenciale të Republikës së Maqedonisë në Ohër është duke u zhvilluar takimi i dytë trepalësh Kosovë-Serbi-BE, për marrëveshjen e normalizimit të marrëdhënieve Kosovë-Serbi....

Vila ku po zhvillohet takimi Kurti-Vuçiq dikur ishte në pronësi të Titos

më 3.2023 - GazetaBlic

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, është mbajtur në një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Vila ku u mbajt takimi Kurti-Vuçiç në Ohër, dikur ishte në pronësi të ish liderit jugosllav, Josip Broz Tito

më 3.2023 - Lexo

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, është mbajtur në një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Vila ku po zhvillohet takimi Kurti-Vuçiq dikur ishte në pronësi të Titos

më 3.2023 - Infokusi

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, është mbajtur në një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër.Vila Biljana...

Takimi Kurti-Vuçiç buzë liqenit/ Çfarë dihet deri tani?

më 3.2023 - Syri

Në një rezidencë shtetërore buzë Liqenit të Ohrit, që dikur ishte vila verore e udhëheqësit jugosllav Josip Broz Tito, janë takuar sot Kryeministri Albin Kurti dhe Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq....

Vila ku po mbahet takimi Kurti-Vuçiq dikur ishte në pronësi të Titos

më 3.2023 - Tetova Sot

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Vila ku po zhvillohet dialogu Kosovë-Serbi dikur ishte në pronësi të Titos

më 3.2023 - Lajm

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Vila Biljana ku mbahen bisedimet Kosovë – Serbi, dikur shfrytëzohej nga ish presidenti jugosllav, Tito

më 3.2023 - Argument

Ohër, 18 mars – Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në...

Vila Biljana ku mbahen bisedimet Kosovë – Serbi, dikur shfrytëzohej nga ish presidenti jugosllav, Tito

më 3.2023 - InFokus

Ohër, 18 mars – Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në...

Vila Biljana ku mbahen bisedimet Kosovë – Serbi, dikur shfrytëzohej nga ish presidenti jugosllav, Tito

më 3.2023 - Top24

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që po mbahetnë një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Kjo është historia e Vilës Biljana në Ohër – aty ku sot po mbahet takimi Kurti-Vuçiq

më 3.2023 - Insajderi.org

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, është mbajtur në një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Vila ku u mbajt takimi Kurti-Vuçiq dikur ishte në pronësi të Titos

më 3.2023 - Revista

Takimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, është mbajtur në një nga vilat sekrete të ish-presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Titos, në Ohër. Vila Biljana...

Vila ‘Biljana’ ku janë Kurti dhe Vucic: Ishte e Titos, aty ka qenë Ban Ki-Moon, Millosheviqi, Sergey Lavrov, Fatmir Sejdiu

më 3.2023 - Gazeta Metro

Takimi mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq me ndërmjetësim nga BE-ja është duke u mbajtur në Ohër të Maqedonisë së Veriut. Ajo që e bën më interesante...

Kurti e Vuçiç provojnë të arrijnë marrveshje në vilat e ndërtuara nga Josip Broz Tito

më 3.2023 - Infokusi

Po ta pyesësh dikë se ku janë “Vilat Biljana” në qytetin e Ohrit, buzë liqenit dhe brenda një pylli të dendur, mund edhe të mos e di, por me t’i shtuar frazën shpjeguese “Vilat e Titos”, të gjithë në qytet,...

Vila Biljana ku janë Kurti dhe Vuçiq: Ishte e Titos, aty ka qenë Ban Ki-Moon, Millosheviqi, Sergey Lavrov, Fatmir Sejdiu etj.

më 3.2023 - Periskopi

Vila Biljana ku janë Kurti dhe Vuçiq: Ishte e Titos, aty ka qenë Ban Ki-Moon, Millosheviqi, Sergey Lavrov, Fatmir Sejdiu etj. 18 Mar, 16:23 Takimi mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe presidentit...

Masa të shtuara të sigurisë në Ohër, policia patrullon edhe nga liqeni

më 3.2023 - Infokusi

Varka e Policisë së Maqedonisë së veriut është duke qëndruar mbi liqen të Ohrit, në kuadër të masave të shtuara të sigurisë për takimin trilateral mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe presidentit...

Zbulohet historia e rezidencës, ku priten të takohen Kurti dhe Vuçiç

më 3.2023 - NOA

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe presidenti serb, Aleksandar Vuçiç do të takohen sot në një rezidencë në Maqedoni të Veriut, e cila ka një histori të veçantë. Takimet zhvillohen në “Vila Biljana”,...

Rezidenca ku priten të takohen Kurti dhe Vuçiq ka një histori

më 3.2023 - Telegrafi

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe presidenti serb, Aleksandar Vuçiq do të takohen sot në një rezidencë në Maqedoni të Veriut, e cila ka një histori dhe simbolikë. Takimet zhvillohen në “Vila Biljana”,...

Zbulohet historia e rezidencës, ku priten të takohen Kurti dhe Vuçiç

më 3.2023 - ABC News

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe presidenti serb, Aleksandar Vuçiç do të takohen sot në një rezidencë në Maqedoni të Veriut, e cila ka një histori të veçantë. Takimet zhvillohen në “Vila Biljana”,...

Rezidenca ku takohen Kurti dhe Vuçiq ka një histori

më 3.2023 - Bota Sot

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe presidenti serb, Aleksandar Vuçiq do të takohen sot në një rezidencë në Maqedoni të Veriut, e cila ka një histori dhe simbolikë. Takimet zhvillohen në “Vila Biljana”,...

Rezidenca ku priten të takohen Kurti dhe Vuçiq ka një histori

më 3.2023 - Infokusi

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe presidenti serb, Aleksandar Vuçiq do të takohen sot në një rezidencë në Maqedoni të Veriut, e cila ka një histori dhe simbolikë. Takimet zhvillohen në “Vila Biljana”,...

Takimi Kurti-Vuçiq, në 'villën e famshme të Titos'

më 3.2023 - Syri.net Kosova

Takimi i sotëm ndërmjet kryeministrit, Albin Kurti dhe presidentit serb, Aleksandër Vuçiq, do të mbahet në villën Biljana në Ohër. Por, cila është historia e kësaj vile të famshme? Në epokën post-jugosllave,...

Takimi Kurti-Vuçiq po mbahet në ish-rezidencën verore të Josip Broz Titos në Ohër

më 3.2023 - Insajderi.org

Kompleksi i vilave, por edhe rruga Shkup-Ohër, si dhe i gjithë qyteti i Ohrit, po sigurohet nga një numër i madh i pjesëtarëve të policisë së Maqedonisë së Veriut. Për takimin e sotëm mes kryeministrit...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK