SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para një jave - Populli

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para një jave - Klan Macedonia

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para një jave - Klan

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e...

Departamenti i Drejtësisë në SHBA heton TikTok, akuzohet për spiunim të përdoruesve të tij

para një jave - Shenja

Departamenti i Drejtësisë i Shteteve të Bashkuara po heton ByteDance, kompaninë kineze e cila zotëron aplikacionin TikTok, për spiunim ndaj qytetarëve amerikanë, përfshirë këtu edhe disa gazetarë. ByteDance...

Departamenti i Drejtësisë në SHBA heton TikTok, akuzohet për spiunim të për...

para një jave - BalkanWeb

Departamenti i Drejtësisë i Shteteve të Bashkuara po heton ByteDance, kompaninë kineze e cila zotëron aplikacionin TikTok, për spiunim ndaj qytetarëve amerikanë, përfshirë këtu edhe disa gazetarë. ByteDance...

Rritja e shqetësimit mbi sigurinë e platformës TikTok

para një jave - Gazeta Express

Kina po akuzon Shtetet e Bashkuara për përhapje të dezinformatave mes njoftimeve se administrata e Presidentit Biden po bën thirrje që pronarët kinezë të kompanisë TikTok të shesin aksionet e filialit...

Rritja e shqetësimit mbi sigurinë e platformës TikTok

para një jave - Top Channel

Kina po akuzon Shtetet e Bashkuara për përhapje të dezinformatave mes njoftimeve se administrata e Presidentit Biden po bën thirrje që pronarët kinezë të kompanisë TikTok të shesin aksionet e filialit...

Rritja e shqetësimit mbi sigurinë e platformës TikTok

para një jave - Klan

Rritja e shqetësimit mbi sigurinë e platformës TikTok Kina po akuzon Shtetet e Bashkuara për përhapje të dezinformatave mes njoftimeve se administrata e Presidentit Biden po bën thirrje që pronarët kinezë...

Rritja e shqetësimeve mbi sigurinë e platformës TikTok

para një jave - Aktuale

Kina po akuzon Shtetet e Bashkuara për përhapje të dezinformatave mes njoftimeve se administrata e Presidentit Biden po bën thirrje që pronarët kinezë të kompanisë TikTok të shesin aksionet e filialit...

Departamenti i Drejtësisë në SHBA heton TikTok

para një jave - Shqip

Departamenti i Drejtësisë i Shteteve të Bashkuara po heton ByteDance, kompaninë kineze e cila zotëron aplikacionin TikTok, për spiunim ndaj qytetarëve amerikanë, përfshirë këtu edhe disa gazetarë. ByteDance...

Rritja e shqetësimit mbi sigurinë e platformës TikTok

para një jave - Zëri i Amerikës

Kina po akuzon Shtetet e Bashkuara për përhapje të dezinformatave mes njoftimeve se administrata e Presidentit Biden po bën thirrje që pronarët kinezë të kompanisë TikTok të shesin aksionet e filialit...

SHBA-ja paralajmëron se do ta ndalojë “TikTok”-un në tërë vendin

para një jave - Zeri

Qeveria në Uashington kërcënon me ndalimin e TikTok në mbarë vendin, në rast se kjo video-platformë nuk shkëputet nga koncerni kinez amë Bytedance. Qeveria e SHBA.së i ka kërkuar pronarit kinez të TikTok,...

Drejtuesi ekzekutiv i TikTok-ut do të dëshmojë përpara Kongresit

para një jave - ABC News

Shefi ekzekutiv i TikTok, Shou Zi Chew, është planifikuar të dëshmojë para Komisionit të Dhomës së Përfaqësuesve për Energjinë dhe Tregtinë më 23 mars. Ligjvënësit janë të shqetësuar se qeveria kineze...

SHBA i kërkon TikTok-ut të shesë aksionet ose të përballet me bllokim

para një jave - BalkanWeb

Administrata amerikane u ka kërkuar pronarëve kinezë të TikTok-ut që të shesin aksionet e aplikacionit, përndryshe rrezikojnë që aplikacioni të ndalohet në SHBA. Kërkesa u bë nga Komiteti i Investimeve...

Drejtuesi ekzekutiv i TikTok-ut do të dëshmojë përpara Kongresit

para një jave - Zëri i Amerikës

Shefi ekzekutiv i TikTok, Shou Zi Chew, është planifikuar të dëshmojë para Komisionit të Dhomës së Përfaqësuesve për Energjinë dhe Tregtinë më 23 mars. Ligjvënësit janë të shqetësuar se qeveria kineze...

Drejtuesi ekzekutiv i TikTok-ut do të dëshmojë përpara Kongresit

para një jave - Infokusi

Shefi ekzekutiv i TikTok, Shou Zi Chew, është planifikuar të dëshmojë para Komisionit të Dhomës së Përfaqësuesve për Energjinë dhe Tregtinë më 23 mars. Ligjvënësit janë të shqetësuar se qeveria kineze...

ShBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para një jave - Nistori

ShBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

SHBA kërcënon TikTok-un me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - Portalb

Qeveria në Uashington kërcënon me ndalimin e TikTok në mbarë vendin, në rast se kjo video-platformë nuk shkëputet nga koncerni kinez amë Bytedance. Qeveria e SHBA.së i ka kërkuar pronarit kinez të TikTok,...

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - Flaka

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - Vizion Plus

Qeveria në Uashington kërcënon me ndalimin e TikTok në mbarë vendin, në rast se kjo video-platformë nuk shkëputet nga koncerni kinez amë Bytedance. Qeveria e SHBA.së i ka kërkuar pronarit kinez të TikTok,...

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - RTK

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

Qeveria në Uashington kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - Panorama

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - Bota Sot

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - DW

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

SHBA kërcënon TikTok-un me ndalim në mbarë vendin

para një jave - Revista Kosovarja

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - Insajderi.org

Qeveria në Uashington kërcënon me ndalimin e TikTok në mbarë vendin, në rast se kjo video-platformë nuk shkëputet nga koncerni kinez amë Bytedance. Qeveria e SHBA.së i ka kërkuar pronarit kinez të TikTok,...

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - Infokusi

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

SHBA kërcënòn TikTok me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - Tetova1

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - Shqip

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

SHBA i kërkon TikTok-ut të shesë aksionet ose të përballet me bllokim

para 2 jave - KosovaPress

Administrata amerikane u ka kërkuar pronarëve kinezë të TikTok-ut që të shesin aksionet e aplikacionit, përndryshe rrezikojnë që aplikacioni të ndalohet në SHBA. Kërkesa u bë nga Komiteti i Investimeve...

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - Top24

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

Britania e Madhe ndalon TikTok nga telefonat zyrtarë të qeverisë

para 2 jave - Nistori

Aplikacioni TikTok është ndaluar nga telefonat e qeverisë së Brtinanisë së Madhe pas një rishikimi sigurie, por ministrat dhe zyrtarët do të jenë ende në gjendje të përdorin aplikacionin në pronësi kineze...

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - Arbresh

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

SHBA kërcënon TikTok me ndalim në mbarë vendin

para 2 jave - Almakos

SHBA, sipas mediave mendon eventualisht ndalimin e aplikacionit kinez mjaft të popullarizuar TikTok. Gjithnjë e më shumë vende po e ndalojnë përdorimin e këtij kanali në celularët zyrtarë të institucioneve...

SHBA-ja kërcënon pronarët e TikTok-ut, ose të shesin aksionet ose të përballen me bllokim

para 2 jave - Zeri

Qeveria amerikane thotë se TikTok duhet të shitet ose përndryshe do të përballet me një ndalim të mundshëm në vend. Aplikacioni për ndarjen e videove, në pronësi të kompanisë kineze ByteDance, akuzohet...

Për të zbutur shqetësimet për rreziqet: TikTok po ndahet nga kompania kineze?

para 2 jave - Flaka

Menaxhmenti i TikTok po diskuton mundësinë e një spin-off nga ByteDance Ltd, kompania e saj mëmë kineze, për të zbutur shqetësimet rreth rreziqeve të sigurisë kombëtare, raporton Yahoo Finance. Sin-off,...

TikToku nuk do të lejohet në celularët e qeveritarëve në Britani të Madhe

para 2 jave - Koha.net

Aplikacioni kinez TikTok nuk do të lejohet në telefonat celularë që përdoren nga ministrat e Britanisë së Madhe dhe po ashtu shërbyesit civilë, raporton BBC. Ministri Oliver Dowden do t’u kumtojë vendimin...

SHBA ‘kërcënon’ me ndalimin e TikTok në vend

para 2 jave - Klan

SHBA ‘kërcënon’ me ndalimin e TikTok në vend Aplikacioni është në shënjestër të kritikave për shkak të dyshimeve lidhur me privatësinë Pasi administrata e Presidentit Joe Biden u kërkoi punonjësve të fshinin...

Qeveria britanike pritet të ndalojë përdorimin e TikTok-ut në kabinetin e saj

para 2 jave - Zeri

Qeveria britanike pritet të ndalojë TikTok-un nga celularët e punës në kabinetin e saj. Ministri Oliver Dowden do të bëjë një deklaratë në Parlament këtë pasdite, ku edhe pritet të konfirmojë ndalimin...

Për të zbutur shqetësimet për rreziqet: TikTok po ndahet nga kompania kineze?

para 2 jave - Alsat-M

Menaxhmenti i TikTok po diskuton mundësinë e një spin-off nga ByteDance Ltd, kompania e saj mëmë kineze, për të zbutur shqetësimet rreth rreziqeve të sigurisë kombëtare, raporton Yahoo Finance. Sin-off,...

TikTok thotë se SHBA-ja e kërcënon me ndalim nëse aksionet e Kinës nuk shiten

para 2 jave - Indeks online

Qeveria amerikane thotë se TikTok-u duhet të shitet ose përndryshe do të përballet me një ndalim të mundshëm në këtë shtet. Aplikacioni për postimin e videove, në pronësi të kompanisë kineze ByteDance,...

TikTok thotë se SHBA-ja e kërcënon me ndalim nëse aksionet e Kinës nuk shiten

para 2 jave - Bota Sot

Qeveria amerikane thotë se TikTok-u duhet të shitet ose përndryshe do të përballet me një ndalim të mundshëm në këtë shtet. Aplikacioni për postimin e videove, në pronësi të kompanisë kineze ByteDance,...

TikToku rrezikon të ndalohet për amerikanët nëse nuk shitet

para 2 jave - Ina

Qeveria amerikane ka thënë se TikToku duhet të shitet ose përndryshe do të përballet me një ndalim të mundshëm në vend. Aplikacioni për shpërndarjen e videove, në pronësi të kompanisë kineze ByteDance,...

SHBA-ja thuhet se po kërkon që TikTok të shitet ose aplikacioni do të përballet me një ndalim të mundshëm

para 2 jave - Zhurnal

TikTok po përballet me një sfidë të drejtpërdrejtë për operacionet e tij të vazhdueshme në SHBA. Administrata presidentit amerikan Joe Biden thuhet se po kërkon që TikTok të shitet nga kompania e saj mëmë...

TikToku rrezikon të ndalohet për amerikanët nëse nuk shitet

para 2 jave - Koha.net

Qeveria amerikane ka thënë se TikToku duhet të shitet ose përndryshe do të përballet me një ndalim të mundshëm në vend. Aplikacioni për shpërndarjen e videove, në pronësi të kompanisë kineze ByteDance,...

Qeveria amerikane: TikTok duhet të shitet ose përndryshe do të përballet me një ndalim të mundshëm në vend

para 2 jave - Shqip

Qeveria amerikane thotë se TikTok duhet të shitet ose përndryshe do të përballet me një ndalim të mundshëm në vend. Aplikacioni për ndarjen e videove, në pronësi të kompanisë kineze ByteDance, akuzohet...

Këto janë vendet që kanë ndaluar TikTok-un

para 2 jave - Flaka

Belgjika i është bashkuar listës së vendeve që kanë lëshuar së fundmi urdhra për ndalimin e përdorimit të TikTok në pajisjet e lëshuara nga qeveria, pasi shqetësimet rriten mbi privatësinë dhe sigurinë...

Këto janë vendet që kanë ndaluar TikTok-un

para 2 jave - TV21

Belgjika i është bashkuar listës së vendeve që kanë lëshuar së fundmi urdhra për ndalimin e përdorimit të TikTok në pajisjet e lëshuara nga qeveria, pasi shqetësimet rriten mbi privatësinë dhe sigurinë...

Këto janë vendet që kanë ndaluar TikTok-un

para 2 jave - Ina

Belgjika i është bashkuar listës së vendeve që kanë lëshuar së fundmi urdhra për ndalimin e përdorimit të TikTok në pajisjet e lëshuara nga qeveria, pasi shqetësimet rriten mbi privatësinë dhe sigurinë...

Këto janë vendet që kanë ndaluar TikTok-un

para 2 jave - ABC News

Belgjika i është bashkuar listës së vendeve që kanë lëshuar së fundmi urdhra për ndalimin e përdorimit të TikTok në pajisjet e lëshuara nga qeveria, pasi shqetësimet rriten mbi privatësinë dhe sigurinë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK