Erdogan shmang krizën ushqimore, zgjatet marrëveshja Rusi-Ukrainë për drithin

para një jave - Gazeta Tema

Ndërmjetësimi i presidentit turk, Erdogan dhe Kombeve të Bashkuara ka bërë që Rusia dhe Ukraina të bien dakord për të zgjatur më tej marrëveshjen mes Rusisë dhe Ukrainës për transportin e grurit nga territori...

Grurë drejt vendeve të varfra, Ukraina dhe Rusia vazhdojnë marrëveshjen

para një jave - Top Channel

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. Megjithatë,...

Erdogan njofton zgjatjen e marrëveshjes së grurit mes Ukrainës dhe Rusisë (fotot)

para një jave - Top Channel

Turqia njoftoi sot zgjatjen e marrëveshjes që lejon eksportimin e grurit të Ukrainës mgjithë luftën me Rusinë, por pa thënë nëse marrëveshja ishte zgjatur me 60 apo 120 ditë. Rusia tha se kishte pranuar...

Vazhdohet marrëveshja për grurin për t’iu ndihmuar vendeve më të varfra

para një jave - Zhurnal

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. Megjithatë,...

Vazhdohet marrëveshja për grurin mes Ukrainës e Rusisë

para një jave - Koha.net

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. Megjithatë,...

Vazhdohet marrëveshja për grurin për t’iu ndihmuar vendeve më të varfra

para një jave - MRT

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit... Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar...

Vazhdohet marrëveshja për grurin për t’iu ndihmuar vendeve më të varfra

para një jave - RTK

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. Megjithatë,...

Erdogan: Rinovohet marrëveshja për eksportin e grurit ukrainas nga portet e Detit të Zi

para një jave - RTV 21

Presidenti turk, Rexhep Tajip Erdogan njoftoi të shtunën një zgjatje të marrëveshjes së grurit të Detit të Zi, por ai nuk specifikoi një datë të re skadimi. Marrëveshja, e cila u ndërmjetësua nga Kombet...

Erdogan: E rëndësishme për stabilitetin, zgjatëm marrëveshjen e grurit në Detin e Zi

para një jave - Express.mk

Presidenti turk, Tajip Erdogan bëri me dije se marrëveshja e Ukrainës për drithërat e Detit të Zi është zgjatur. Presidenti turk njoftoi të shtunën një zgjatje të marrëveshjes së grurit të Detit të Zi,...

Rusia zgjat marrëveshjen e grurit për 60 ditë

para një jave - Lexo

Rusia ka njoftuar palët e përfshira se marrëveshja e grurit po zgjatet për 60 ditë, tha zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme Maria Zakharova. Më parë, Turqia dhe Kombet e Bashkuara thanë se marrëveshja po...

Rusia dhe Ukraina vazhdojnë marrëveshjen për grurin! Vendet e varfra do të ndihmohen

para një jave - Albeu

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. Megjithatë,...

Rusia zgjat marrëveshjen e grurit për 60 ditë

para një jave - Aktuale

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. Marketing...

Ukraina dhe Rusia bien dakord: Të vazhdojmë marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë

para një jave - Panorama

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. Megjithatë,...

Vazhdohet marrëveshja për grurin për t’iu ndihmuar vendeve më të varfra

para një jave - Zeri

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. Megjithatë,...

OKB njofton zgjatjen e marrëveshjes për drithërat e Detit të Zi

para një jave - RTSH

Kombet e Bashkuara thanë të shtunën se një marrëveshje që lejonte eksportin e sigurt të grurit nga raportet ukrainase ishte zgjatur, njofton Deutsche Welle. OKB-ja nuk specifikoi kohëzgjatjen e rinovimit....

Kombet e Bashkuara: Vazhdon marrëveshja për grurin për të ndihmuar vendet më të varfra

para një jave - FaxWeb

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. Megjithatë,...

Erdogan: E rëndësishme për stabilitetin, zgjatëm marrëveshjen e grurit në Detin e Zi

para një jave - Vizion Plus

Presidenti turk, Tajip Erdogan bëri me dije se marrëveshja e Ukrainës për drithërat e Detit të Zi është zgjatur. Presidenti turk njoftoi të shtunën një zgjatje të marrëveshjes së grurit të Detit të Zi,...

Vazhdohet marrëveshja për grurin për t’iu ndihmuar vendeve më të varfra

para një jave - Evropa e Lirë

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. Megjithatë,...

Vazhdohet marrëveshja për grurin për t’iu ndihmuar vendeve më të varfra

para një jave - Syri

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. Megjithatë,...

Zgjatet marrëveshja e grurit në Detin e Zi mes Ukrainës dhe Rusisë

para një jave - Syri.net Kosova

Marrëveshja për drithërat e Detit të Zi ndërmjet Ukrainës dhe Rusisë është zgjatur, ka thënë presidenti turk Recep Tayyip Erdogan i Turqisë. “Marrëveshja për korridorin e grurit do të skadonte sot. Si...

Erdogan: Zgjatet marrëveshja për drithërat mes ukrainasve dhe rusëve

para një jave - Telegrafi

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan ka pohuar se është zgjatur marrëveshja që lejon eksportimin e grurit me anije përmes Detit të Zi. I pari i shtetit turk nuk tregoi se për sa kohë ishte zgjatur,...

Turqia ende shpreson në vazhdimin e marrëveshjes mes Kievit dhe Moskës për grurin

para një jave - MRT

Turqia edhe shpreson se marrëveshja në mes të Kievit dhe Moskës për eksportet e grurit, do të mund të vazhdohet edhe për 120 ditë, ndonëse koha po ecën. Kjo marrëveshje konsiderohet kyçe për parandalim...

Erdoğan: Kemi siguruar zgjatjen e afatit të Marrëveshjes për Korridorin e Drithit

para një jave - Shenja

Presidenti i Türkiye-s, Recep Tayyip Erdoğan deklaroi se tha se marrëveshja për eksportin e drithit, e cila përfundonte më 19 mars është zgjatur, raporton Anadolu. Erdoğan mbajti një fjalim në ceremoninë...

Erdogan njofton për zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e grurit përmes Detit të Zi

para një jave - KosovaPress

Marrëveshja për eksportin e grurit përmes Detit të Zi, që do të skadonte të dielën është zgjatur, njoftoi të shtunën presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan. “Si rezultat i negociatave tona me të dyja palët,...

Zgjatet marrëveshja e grurit në Detin e Zi mes Ukrainës dhe Rusisë

para një jave - Syri

Marrëveshja për drithërat e Detit të Zi ndërmjet Ukrainës dhe Rusisë është zgjatur, ka thënë presidenti turk Recep Tayyip Erdogan i Turqisë. “Marrëveshja për korridorin e grurit do të skadonte sot. Si...

Zgjatet marrëveshja e grurit në Detin e Zi mes Ukrainës dhe Rusisë

para një jave - ABC News

Marrëveshja për drithërat e Detit të Zi ndërmjet Ukrainës dhe Rusisë është zgjatur, ka thënë presidenti turk Recep Tayyip Erdogan i Turqisë. “Marrëveshja për korridorin e grurit do të skadonte sot. Si...

Vazhdohet marrëveshja për grurin për t’iu ndihmuar vendeve më të varfra

para një jave - Arbresh

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. Megjithatë,...

Erdogan: E rëndësishme për stabilitetin, zgjatëm marrëveshjen e grurit në Detin e Zi

para një jave - Zyrtare

Presidenti turk, Tajip Erdogan bëri me dije se marrëveshja e Ukrainës për drithërat e Detit të Zi është zgjatur. Presidenti turk njoftoi të shtunën një zgjatje të marrëveshjes së grurit të Detit të Zi,...

Vazhdohet marrëveshja për grurin për t’iu ndihmuar vendeve më të varfra

para një jave - Epoka e Re

Kombet e Bashkuara kanë thënë se Ukraina dhe Rusia janë pajtuar për të vazhduar marrëveshjen për transportin e grurit nga territori ukrainas në shtetet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. Megjithatë,...

Turqia ende shpreson në vazhdimin e marrëveshjes mes Kievit dhe Moskës për grurin

para një jave - Top Channel

Turqia edhe shpreson se marrëveshja në mes të Kievit dhe Moskës për eksportet e grurit, do të mund të vazhdohet edhe për 120 ditë, ndonëse koha po ecën. Kjo marrëveshje konsiderohet kyçe për parandalim...

Turqia, shpresa për vazhdimin e marrëveshjes mes Kievit dhe Moskës për grurin

para një jave - ABC News

Turqia edhe shpreson se marrëveshja në mes të Kievit dhe Moskës për eksportet e grurit, do të mund të vazhdohet edhe për 120 ditë, ndonëse koha po ecën. Kjo marrëveshje konsiderohet kyçe për parandalim...

Turqia ende shpreson në vazhdimin e marrëveshjes mes Kievit dhe Moskës për grurin

para një jave - Alsat-M

Turqia edhe shpreson se marrëveshja në mes të Kievit dhe Moskës për eksportet e grurit, do të mund të vazhdohet edhe për 120 ditë, ndonëse koha po ecën. Kjo marrëveshje konsiderohet kyçe për parandalim...

Turqia ende shpreson në vazhdimin e marrëveshjes mes Kievit dhe Moskës për grurin

para një jave - Gazeta Express

Turqia edhe shpreson se marrëveshja në mes të Kievit dhe Moskës për eksportet e grurit, do të mund të vazhdohet edhe për 120 ditë, ndonëse koha po ecën. Kjo marrëveshje konsiderohet kyçe për parandalim...

Turqia ende shpreson në vazhdimin e marrëveshjes mes Kievit dhe Moskës për grurin

para një jave - Zeri

Turqia edhe shpreson se marrëveshja në mes të Kievit dhe Moskës për eksportet e grurit, do të mund të vazhdohet edhe për 120 ditë, ndonëse koha po ecën. Kjo marrëveshje konsiderohet kyçe për parandalim...

Turqia ende shpreson në vazhdimin e marrëveshjes mes Kievit dhe Moskës për grurin

para një jave - Bota Sot

Turqia edhe shpreson se marrëveshja në mes të Kievit dhe Moskës për eksportet e grurit, do të mund të vazhdohet edhe për 120 ditë, ndonëse koha po ecën. Kjo marrëveshje konsiderohet kyçe për parandalim...

Turqia ende shpreson në vazhdimin e marrëveshjes mes Kievit dhe Moskës për grurin

para një jave - Evropa e Lirë

Turqia edhe shpreson se marrëveshja në mes të Kievit dhe Moskës për eksportet e grurit, do të mund të vazhdohet edhe për 120 ditë, ndonëse koha po ecën. Kjo marrëveshje konsiderohet kyçe për parandalim...

Turqia ende shpreson në vazhdimin e marrëveshjes mes Kievit dhe Moskës për grurin

para një jave - Gazeta Metro

Turqia edhe shpreson se marrëveshja në mes të Kievit dhe Moskës për eksportet e grurit, do të mund të vazhdohet edhe për 120 ditë, ndonëse koha po ecën. Kjo marrëveshje konsiderohet kyçe për parandalim...

Turqia ende shpreson në vazhdimin e marrëveshjes mes Kievit dhe Moskës për grurin

para një jave - Arbresh

Turqia edhe shpreson se marrëveshja në mes të Kievit dhe Moskës për eksportet e grurit, do të mund të vazhdohet edhe për 120 ditë, ndonëse koha po ecën. Kjo marrëveshje konsiderohet kyçe për parandalim...

Turqia ende shpreson në vazhdimin e marrëveshjes mes Kievit dhe Moskës për grurin

para një jave - Ekonomia Online

Turqia edhe shpreson se marrëveshja në mes të Kievit dhe Moskës për eksportet e grurit, do të mund të vazhdohet edhe për 120 ditë, ndonëse koha po ecën. Kjo marrëveshje konsiderohet kyçe për parandalim...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Koha.mk

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për të lejuar Ukrainën të eksportojë grurë përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi i tij më 17 mars erdhi...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Panorama

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për të lejuar Ukrainën të eksportojë grurë përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi i tij më 17 mars erdhi...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - RTK

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për të lejuar Ukrainën të eksportojë grurë përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi i tij më 17 mars erdhi...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Klan Macedonia

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për eksportin e grurëve përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi u bë me dije më 17 mars, një ditë para skadimit...

OKB: Do të bëjmë më të mirën për të siguruar vazhdimësinë e Marrëveshjes së Korridorit të Drithit

para një jave - Shenja

Organizata e Kombeve të Bashkuara (OKB) njoftoi se do të bëhet më e mira e mundshme për të siguruar vazhdimësinë dhe tërësinë e Marrëveshjes së Korridorit të Drithit, raporton Anadolu. Zëdhënësja e OKB-së,...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Alsat-M

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për eksportin e grurëve përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi u bë me dije më 17 mars, një ditë para skadimit...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Bota Sot

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për eksportin e grurëve përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi u bë me dije më 17 mars, një ditë para skadimit...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Albeu

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për të lejuar Ukrainën të eksportojë grurë përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi i tij më 17 mars erdhi...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Zeri

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për të lejuar Ukrainën të eksportojë grurë përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi i tij më 17 mars erdhi...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - ABC News

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për eksportin e grurëve përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi u bë me dije më 17 mars, një ditë para skadimit...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Evropa e Lirë

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për të lejuar Ukrainën të eksportojë grurë përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi i tij më 17 mars erdhi...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Tetova Sot

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për eksportin e grurëve përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi u bë me dije më 17 mars, një ditë para skadimit...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - FaxWeb

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për të lejuar Ukrainën të eksportojë grurë përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi i tij më 17 mars erdhi...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Nistori

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për të lejuar Ukrainën të eksportojë grurë përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi i tij më 17 mars erdhi...

Rusia tregohet zemërmirë me Evropën, zgjatë marrëveshjen për eksportin e drithërave

para një jave - Insajderi.org

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për të lejuar Ukrainën të eksportojë grurë përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi i tij më 17 mars erdhi...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Desk.al

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për eksportin e grurëve përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi u bë me dije më 17 mars, një ditë para skadimit...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Pika

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për eksportin e grurëve përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi u bë me dije më 17 mars, një ditë para skadimit...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Epoka e Re

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, ka thënë se marrëveshja për të lejuar Ukrainën të eksportojë grurë përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi i tij më 17 mars...

Kremlini konfirmon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e drithërave

para një jave - Arbresh

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, tha se marrëveshja për të lejuar Ukrainën të eksportojë grurë përmes porteve të Detit të Zi është zgjatur edhe për 60 ditë të tjera. Njoftimi i tij më 17 mars erdhi...

A MUNDEN DRITHËRAT UKRAINASE TË LEHTËSOJNË KRIZËN GLOBALE USHQIMORE?

para një jave - KDPolitik

Reuters Rusia ka propozuar që nisma e mbështetur nga Kombet e Bashkuara, që mundëson eksportimin e drithërave nga portet e Detit të Zi të Ukrainës, të zgjatet vetëm për 60 ditë. Marrëveshja skadon më vonë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK