Ohër: Nuk e gjen emrin në listën e maturantëve, nxënëses i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

para 4 muajve - Aktuale

Maturantes Tiana Siljanoska nga Ohri nuk ju lejua të marrë pjesë në provimin e maturës shtetërore. Emri i saj nuk ishte përfshirë në listën e 200 maturantëve të shkollës së mesme “Shën Klimenti Ohrit”...

Nuk e gjen emrin në listë, i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

para 4 muajve - Zhurnal

Ohër, 28 maj – Maturantes Tiana Siljanoska nga Ohri nuk ju lejua të marrë pjesë në provimin e maturës shtetërore. Emri i saj nuk ishte përfshirë në listën e 200 maturantëve të shkollës së mesme “Shën Klimenti...

Nuk e gjen emrin në listë, i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

para 4 muajve - Koha.mk

Maturantes Tiana Siljanoska nga Ohri nuk ju lejua të marrë pjesë në provimin e maturës shtetërore. Emri i saj nuk ishte përfshirë në listën e 200 maturantëve të shkollës së mesme “Shën Klimenti Ohrit”...

Ohër: Nuk e gjen emrin në listën e maturantëve, nxënëses i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

para 4 muajve - Tetova Sot

Maturantes Tiana Siljanoska nga Ohri nuk ju lejua të marrë pjesë në provimin e maturës shtetërore. Emri i saj nuk ishte përfshirë në listën e 200 maturantëve të shkollës së mesme “Shën Klimenti Ohrit”...

Ohër: Nuk e gjen emrin në listën e maturantëve, nxënëses i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

para 4 muajve - Bota Sot

Maturantes Tiana Siljanoska nga Ohri nuk ju lejua të marrë pjesë në provimin e maturës shtetërore. Emri i saj nuk ishte përfshirë në listën e 200 maturantëve të shkollës së mesme “Shën Klimenti Ohrit”...

Nuk e gjen emrin në listën e maturantëve, nxënëses i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

para 4 muajve - Shenja

Maturantes Tiana Siljanoska nga Ohri nuk ju lejua të marrë pjesë në provimin e maturës shtetërore. Emri i saj nuk ishte përfshirë në listën e 200 maturantëve të shkollës së mesme “Shën Klimenti Ohrit”...

Ohër: Nxënëses i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

para 4 muajve - Nistori

Maturantes Tiana Siljanoska nga Ohri nuk ju lejua të marrë pjesë në provimin e maturës shtetërore. Emri i saj nuk ishte përfshirë në listën e 200 maturantëve të shkollës së mesme “Shën Klimenti Ohrit”...

Ohër: Nuk e gjen emrin në listën e maturantëve, nxënëses i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

para 4 muajve - Fakti Ditor

Maturantes Tiana Siljanoska nga Ohri nuk ju lejua të marrë pjesë në provimin e maturës shtetërore. Emri i saj nuk ishte përfshirë në listën e 200 maturantëve të shkollës së mesme “Shën Klimenti Ohrit”...

Ohër: Nuk e gjen emrin në listën e maturantëve, nxënëses i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

para 4 muajve - Zyrtare

Maturantes Tiana Siljanoska nga Ohri nuk ju lejua të marrë pjesë në provimin e maturës shtetërore. Emri i saj nuk ishte përfshirë në listën e 200 maturantëve të shkollës së mesme “Shën Klimenti Ohrit”...

Ohër: Nuk e gjen emrin në listën e maturantëve, nxënëses i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

para 4 muajve - Lajm

Maturantes Tiana Siljanoska nga Ohri nuk ju lejua të marrë pjesë në provimin e maturës shtetërore. Emri i saj nuk ishte përfshirë në listën e 200 maturantëve të shkollës së mesme “Shën Klimenti Ohrit”...

Nuk e gjen emrin në listën e maturantëve, nxënëses i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

para 4 muajve - Shqipmedia

Maturantes Tiana Siljanoska nga Ohri nuk ju lejua të marrë pjesë në provimin e maturës shtetërore. Emri i saj nuk ishte përfshirë në listën e 200 maturantëve të shkollës së mesme “Shën Klimenti Ohrit”...

Maturantët testohen në provimin e parë të maturës shtetërore. Provimi i dytë më 10 qershor

para 4 muajve - Flaka

Nxënësit e shkollave të mesme që këtë vit përfundojnë arsimin e mesëm sot iu nënshtruan provimit të parë të sesionit të qershorit të maturës shtetërore, njofton KlanM. Në këtë afat, sipas të dhënave të...

Nuk e gjen emrin në listën e maturantëve, nxënëses i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

para 4 muajve - InfoShqip

Maturantes Tiana Siljanoska nga Ohri nuk ju lejua të marrë pjesë në provimin e maturës shtetërore. Emri i saj nuk ishte përfshirë në listën e 200 maturantëve të shkollës së mesme “Shën Klimenti Ohrit”...

Nuk e gjen emrin në listën e maturantëve, nxënëses i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

para 4 muajve - TV21

Maturantes Tiana Siljanoska nga Ohri nuk ju lejua të marrë pjesë në provimin e maturës shtetërore. Emri i saj nuk ishte përfshirë në listën e 200 maturantëve të shkollës së mesme “Shën Klimenti Ohrit”...

Filloi dhënia e provimeve të maturës shtetërore, Shaqiri falënderoi QSHP-në e cila paraprakisht kërcënonte me grevë

para 4 muajve - TV21

Në bankat shkollore për të dhënë provimin e maturës shtetërore u ulën 15.620 maturantë në gjithë Maqedoninë. Sipas të dhënave të Qendrës Shtetërore të Provimeve 6.750 janë maturantë të arsimit të mesëm,...

Maturantët testohen në provimin e parë të maturës shtetërore

para 4 muajve - Aktuale

Nxënësit e shkollave të mesme që këtë vit përfundojnë arsimin e mesëm sot iu nënshtruan provimit të parë të sesionit të qershorit të maturës shtetërore, njofton KlanM. Marketing Në këtë afat, sipas të...

Shaqiri: Një pjesë e reformës për arsimin fillor është bashkimi i lëndëve

para 4 muajve - Derveni

Gjithsej 15620 nxënës të regjistruar iu nënshtruan provimit të parë dhe të detyrueshëm ekstern në gjuhën amtare, ndërsa tjetri do të mbahet më 10 qershor dhe më së voni më 10 korrik do të shpallen rezultatet...

Maturantët testohen në provimin e parë të maturës shtetërore

para 4 muajve - Almakos

Provimi i dytë është caktuar për më 10 qershor Nxënësit e shkollave të mesme që këtë vit përfundojnë arsimin e mesëm sot iu nënshtruan provimit të parë të sesionit të qershorit të maturës shtetërore, njofton...

Shaqiri: Një pjesë e reformës për arsimin fillor është bashkimi i lëndëve

para 4 muajve - Bota Sot

Gjithsej 15620 nxënës të regjistruar iu nënshtruan provimit të parë dhe të detyrueshëm ekstern në gjuhën amtare, ndërsa tjetri do të mbahet më 10 qershor dhe më së voni më 10 korrik do të shpallen rezultatet...

(VIDEO) 15 mijë e 620 maturantë i nështrohen testit të parë të maturës

para 4 muajve - Shenja

Sot maturantët i janë nënshtruar provimit të parë nga dy provimet eksterne. Televizioni Shenja vizitoi shkollën e mesme të qytetit të Shkupit, “Zef Lush Marku”, ku drejtori i kësaj shkolle, Arben Memeti,...

UNShM pas mbajtjes së provimit të parë ekstern: Institucionet të pranojnë kërkesat e punonjësve të QShP-së

para 4 muajve - Portalb

Sot nga ora 10 deri në orën 14, 1.5620 maturantë nga i gjithë vendi iu nënshtruan provimit të gjuhës amtare nga provimi shtetëror i maturës. Provimi i parë ekstern është i detyrueshëm për të gjithë nxënësit....

UNShM pas mbajtjes së provimit të parë ekstern: Institucionet të pranojnë kërkesat e punonjësve të QShP-së

para 4 muajve - Tetova Sot

Sot nga ora 10 deri në orën 14, 1.5620 maturantë nga i gjithë vendi iu nënshtruan provimit të gjuhës amtare nga provimi shtetëror i maturës. Provimi i parë ekstern është i detyrueshëm për të gjithë nxënësit....

Mbi 15 mijë nxënës i nënshtrohen provimit të parë të maturës shtetërore

para 4 muajve - Tetova Sot

Mbi 15 mijë nxënës sot iu nënshtruan provimit të parë të maturës shtetërore në lëndën e gjuhës amtare. Rezultatet për këtë provim do të shpallen më 10 qershor nga Qendra Shtetërore e Provimeve. Pas përfundimit...

Sot mbahet provimi i parë ekstern për maturë shtetërore

para 4 muajve - TV21

Maturantët sot do ta japin provimin e parë nga dy provimet eksterne – Gjuhë amtare (maqedonisht, shqip, turqisht) dhe letërsi, i cili është i detyrueshëm për të gjithë 15.620 maturantët të regjistruar...

Sot filloi dhënia e provimeve të maturës shtetërore

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 27 maj – Maturantët në vend sot i nënshtrohen provimit të parë të maturës shtetërore të këtij viti. Jepet gjuha amtare dhe letërsia (maqedonisht, shqip, turqisht) – i pari nga dy provimet eksterne,...

Mbi 15 mijë nxënës i nënshtrohen provimit të parë të maturës shtetërore

para 4 muajve - Alsat-M

Mbi 15 mijë nxënës sot iu nënshtruan provimit të parë të maturës shtetërore në lëndën e gjuhës amtare. Rezultatet për këtë provim do të shpallen më 10 qershor nga Qendra Shtetërore e Provimeve. Pas përfundimit...

Shaqiri: Një pjesë e reformës për arsimin fillor është bashkimi i lëndëve

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 27 maj – Gjithsej 15620 nxënës të regjistruar iu nënshtruan provimit të parë dhe të detyrueshëm ekstern në gjuhën amtare, ndërsa tjetri do të mbahet më 10 qershor dhe më së voni më 10 korrik do...

RMV, sot filloi dhënia e provimeve të maturës shtetërore

para 4 muajve - Gazeta Express

Maturantët në vend sot i nënshtrohen provimit të parë të maturës shtetërore të këtij viti. Jepet gjuha amtare dhe letërsia (maqedonisht, shqip, turqisht) – i pari nga dy provimet eksterne, i cili është...

RMV, sot filloi dhënia e provimeve të maturës shtetërore

para 4 muajve - Portalb

Maturantët në vend sot i nënshtrohen provimit të parë të maturës shtetërore të këtij viti. Jepet gjuha amtare dhe letërsia (maqedonisht, shqip, turqisht) – i pari nga dy provimet eksterne, i cili është...

Shaqiri: Një pjesë e reformës për arsimin fillor është bashkimi i lëndëve

para 4 muajve - Almakos

Gjithsej 15620 nxënës të regjistruar iu nënshtruan provimit të parë dhe të detyrueshëm ekstern në gjuhën amtare, ndërsa tjetri do të mbahet më 10 qershor dhe më së voni më 10 korrik do të shpallen rezultatet...

Maturantët testohen në provimin e parë të maturës shtetërore

para 4 muajve - Klan Macedonia

Provimi i dytë është caktuar për më 10 qershor Nxënësit e shkollave të mesme që këtë vit përfundojnë arsimin e mesëm sot iu nënshtruan provimit të parë të sesionit të qershorit të maturës shtetërore, njofton...

Shaqiri: Një pjesë e reformës për arsimin fillor është bashkimi i lëndëve

para 4 muajve - Shenja

Gjithsej 15620 nxënës të regjistruar iu nënshtruan provimit të parë dhe të detyrueshëm ekstern në gjuhën amtare, ndërsa tjetri do të mbahet më 10 qershor dhe më së voni më 10 korrik do të shpallen rezultatet...

15.620 nxënës në provimin e maturës

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 26 maj – Nga Qendra për Provime Shtetërore bënë të ditur se për sivjet për provimin e maturës shtetërore janë paraqitur 15.620 nxënës. Prej tyre 6.750 janë gjimnazistë, 8.598 janë nga shkollat profesinale...

Fillon dhënia e maturës shtetërore

para 4 muajve - Shenja

Maturantët sot do ta japin provimin e parë nga dy provimet eksterne – Gjuhë amtare (maqedonisht, shqip, turqisht) dhe letërsi, i cili është i detyrueshëm për të gjithë 15.620 maturantët të regjistruar...

Maqedoni, gjithsej 15.620 nxënës në provimin e maturës

para 4 muajve - Bota Sot

Nga Qendra për Provime Shtetërore bënë të ditur se për sivjet për provimin e maturës shtetërore janë paraqitur 15.620 nxënës. Prej tyre 6.750 janë gjimnazistë, 8.598 janë nga shkollat profesinale dhe 272...

Sot filloi provimi i maturës shtetërore në vitin shkollor 2022-2023

para 4 muajve - Tetova Sot

Sot filloi me sukses provimi i maturës shtetërore në vitin shkollor 2022-2023. Gjithsej 15620 nxënës të regjistruar iu nënshtruan provimit të parë dhe të detyrueshëm ekstern në gjuhën amtare, ndërsa tjetri...

Mbi 15 mijë nxënës i nënshtrohen provimit të parë të maturës shtetërore

para 4 muajve - Lajm

Mbi 15 mijë nxënës sot iu nënshtruan provimit të parë të maturës shtetërore në lëndën e gjuhës amtare. Rezultatet për këtë provim do të shpallen më 10 qershor nga Qendra Shtetërore e Provimeve. Pas përfundimit...

Mbi 15 mijë nxënës i nënshtrohen provimit të parë të maturës shtetërore

para 4 muajve - Fakti Ditor

Mbi 15 mijë nxënës sot iu nënshtruan provimit të parë të maturës shtetërore në lëndën e gjuhës amtare. Rezultatet për këtë provim do të shpallen më 10 qershor nga Qendra Shtetërore e Provimeve. Pas përfundimit...

UNShM pas mbajtjes së provimit të parë ekstern: Institucionet të pranojnë kërkesat e punonjësve të QShP-së

para 4 muajve - Almakos

Sot nga ora 10 deri në orën 14, 1.5620 maturantë nga i gjithë vendi iu nënshtruan provimit të gjuhës amtare nga provimi shtetëror i maturës. Provimi i parë ekstern është i detyrueshëm për të gjithë nxënësit....

RMV, sot filloi dhënia e provimeve të maturës shtetërore

para 4 muajve - Almakos

Maturantët në vend sot i nënshtrohen provimit të parë të maturës shtetërore të këtij viti. Jepet gjuha amtare dhe letërsia (maqedonisht, shqip, turqisht) – i pari nga dy provimet eksterne, i cili është...

RMV, sot filloi dhënia e provimeve të maturës shtetërore

para 4 muajve - TvNews

Maturantët në vend sot i nënshtrohen provimit të parë të maturës shtetërore të këtij viti. Jepet gjuha amtare dhe letërsia (maqedonisht, shqip, turqisht) – i pari nga dy provimet eksterne, i cili është...

RMV, sot filloi dhënia e provimeve të maturës shtetërore

para 4 muajve - Lajm

Maturantët në vend sot i nënshtrohen provimit të parë të maturës shtetërore të këtij viti. Jepet gjuha amtare dhe letërsia (maqedonisht, shqip, turqisht) – i pari nga dy provimet eksterne, i cili është...

Maqedoni, gjithsej 15.620 nxënës në provimin e maturës

para 4 muajve - Flaka

Nga Qendra për Provime Shtetërore bënë të ditur se për sivjet për provimin e maturës shtetërore janë paraqitur 15.620 nxënës. Prej tyre 6.750 janë gjimnazistë, 8.598 janë nga shkollat profesinale dhe 272...

RMV / 15,620 nxënës do të hynë në provimin e maturës

para 4 muajve - Populli

Nga Qendra për Provime Shtetërore bënë të ditur se për sivjet për provimin e maturës shtetërore janë paraqitur 15.620 nxënës. Prej tyre 6.750 janë gjimnazistë, 8.598 janë nga shkollat profesinale dhe 272...

Maqedoni, gjithsej 15.620 nxënës në provimin e maturës

para 4 muajve - TvNews

Nga Qendra për Provime Shtetërore bënë të ditur se për sivjet për provimin e maturës shtetërore janë paraqitur 15.620 nxënës. Prej tyre 6.750 janë gjimnazistë, 8.598 janë nga shkollat profesinale dhe 272...

Maqedoni, gjithsej 15.620 nxënës në provimin e maturës

para 4 muajve - Arbresh

Nga Qendra për Provime Shtetërore bënë të ditur se për sivjet për provimin e maturës shtetërore janë paraqitur 15.620 nxënës. Prej tyre 6.750 janë gjimnazistë, 8.598 janë nga shkollat profesinale dhe 272...

Maqedoni, gjithsej 15.620 nxënës në provimin e maturës

para 4 muajve - Lajm

Nga Qendra për Provime Shtetërore bënë të ditur se për sivjet për provimin e maturës shtetërore janë paraqitur 15.620 nxënës. Prej tyre 6.750 janë gjimnazistë, 8.598 janë nga shkollat profesinale dhe 272...

Maqedoni, gjithsej 15.620 nxënës në provimin e maturës

para 4 muajve - Almakos

Nga Qendra për Provime Shtetërore bënë të ditur se për sivjet për provimin e maturës shtetërore janë paraqitur 15.620 nxënës. Prej tyre 6.750 janë gjimnazistë, 8.598 janë nga shkollat profesinale dhe 272...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK