Me gomone në Angli/ Kryeministri Rishi Sunak “telegram” shqiptarëve

para 4 muajve - Top Channel

Qeveria angleze ka nisur një fushatë sensibiliueze në Shqipëri, kundra atyre që i cilëson si oferta të rrezikshme të trafikantëve për të shkuar në Angli me gomone. Një zëdhënës i Home Office tha për Top...

Me gomone në Angli: Kryeministri Rishi Sunak “telegram” shqiptarëve

para 4 muajve - Gazeta Tema

Qeveria angleze ka nisur një fushatë sensibiliueze në Shqipëri, kundra atyre që i cilëson si oferta të rrezikshme të trafikantëve për të shkuar në Angli me gomone. Një zëdhënës i Home Office tha për Top...

Me gomone në Angli/ Kryeministri Rishi Sunak “telegram” shqiptarëve

para 4 muajve - Top Channel

Qeveria angleze ka nisur një fushatë sensibiliueze në Shqipëri, kundra atyre që i cilëson si oferta të rrezikshme të trafikantëve për të shkuar në Angli me gomone. Një zëdhënës i Home Office tha për Top...

Britania fushatë për të ndaluar emigrantët shqiptarë

para 4 muajve - Klan

Britania fushatë për të ndaluar emigrantët shqiptarë Home Office: Të vendosur të ndalojmë gomonet dhe udhëtimet e paligjshme Home Office në Mbretërinë e Bashkuar ka nisur një fushatë reklamuese që synon...

Britania fushatë për shqiptarët, mesazhi: Nëse vjen ilegalisht s’do të jepet azil

para 4 muajve - Syri.net Kosova

Mbretëria e Bashkuar ka nisur një tjetër fushatë për shqiptarët. Në rrjetet sociale si Tik Tok, Instagram dhe Facebook, përdoruesve shqiptarë po u shfaqet një video e realizuar nga Ministria e Brendshme...

Britania apel shqiptarëve: Mos emigroni si të paligjshëm

para 4 muajve - Zeri

Mbretëria e Bashkuar ka nisur një tjetër fushatë për shqiptarët. Në rrjetet sociale si Tik Tok, Instagram dhe Facebook, përdoruesve shqiptarë po u shfaqet një video e realizuar nga Ministria e Brendshme...

Britania fushatë për shqiptarët, mesazhi: Nëse vjen ilegalisht s’do të jepet azil

para 4 muajve - Reporteri

Mbretëria e Bashkuar ka nisur një tjetër fushatë për shqiptarët. Në rrjetet sociale si Tik Tok, Instagram dhe Facebook, përdoruesve shqiptarë po u shfaqet një video e realizuar nga Ministria e Brendshme...

Britania fushatë për shqiptarët, mesazhi: Nëse vjen ilegalisht s’do të jepet azil

para 4 muajve - Zeri

Mbretëria e Bashkuar ka nisur një tjetër fushatë për shqiptarët. Në rrjetet sociale si Tik Tok, Instagram dhe Facebook, përdoruesve shqiptarë po u shfaqet një video e realizuar nga Ministria e Brendshme...

Britania fushatë për shqiptarët, mesazhi: Nëse vjen ilegalisht s’do të jepet azil

para 4 muajve - Periskopi

Britania fushatë për shqiptarët, mesazhi: Nëse vjen ilegalisht s’do të jepet azil 28 May, 18:44 Mbretëria e Bashkuar ka nisur një tjetër fushatë për shqiptarët. Në rrjetet sociale si Tik Tok, Instagram...

Britania apel shqiptarëve: Mos emigroni si të paligjshëm

para 4 muajve - Klan

Britania apel shqiptarëve: Mos emigroni si të paligjshëm Qeveria e Sunak nis fushatën në rrjetet sociale në Gjuhën Shqipe Britania e Madhe ka nisur një fushatë reklamuese që synon që shtetasit shqiptarë...

Britania fushata në rrjetet sociale për shqiptarët: Mos emigroni në rrugë të paligjshme

para 4 muajve - Gazeta Express

Britania e Madhe ka nisur një fushatë reklamuese sensibilizuese që synon pengimin e shtetasve shqiptarë të emigrojnë në mënyrë të jashtëligjshme nëpërmjet kanalit të La Manshit drejt ishullit. Reklamat,...

Qeveria britanike nis fushatën reklamuese për të penguar emigrantët shqiptarë të shkojnë në Britani

para 4 muajve - Zhurnal

Qeveria britanike ka nisur një fushatë reklamuese që synon shtetasit shqiptarë për t’i penguar ata të emigrojnë në Mbretërinë e Bashkuar. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram,...

Qeveria britanike nis fushatën reklamuese për të penguar emigrantët shqiptarë të shkojnë në Britani

para 4 muajve - Bota Sot

Qeveria britanike ka nisur një fushatë reklamuese që synon shtetasit shqiptarë për t’i penguar ata të emigrojnë në Mbretërinë e Bashkuar. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram,...

Qeveria britanike nis fushatën reklamuese për të penguar emigrantët shqiptarë të shkojnë në Britani

para 4 muajve - Indeks online

Qeveria britanike ka nisur një fushatë reklamuese që synon shtetasit shqiptarë për t’i penguar ata të emigrojnë në Mbretërinë e Bashkuar. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram,...

Qeveria britanike nis fushatën reklamuese për të penguar emigrantët shqiptarë të shkojnë në Britani

para 4 muajve - Klan Kosova

Qeveria britanike ka nisur një fushatë reklamuese që synon shtetasit shqiptarë për t’i penguar ata të emigrojnë në Mbretërinë e Bashkuar. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram,...

Qeveria e Britanisë fillon fushatën reklamuese për t’i shënjestruar migrantët shqiptarë

para 4 muajve - Koha.net

Qeveria britanike është duke lansuar një fushatë reklamuese që ka synim të shënjestrojë shtetasit shqiptarë, për të ndaluar migrimin e tyre drejt Britanisë, raporton BBC. Në reklama, që do të qarkullojnë...

Anglia fushatë në rrjete sociale për ndalimin e emigrimit ilegal të shqiptarëve në Mbretërinë e Bashkuar

para 4 muajve - Albeu

Britania e Madhe ka nisur një fushatë sensibilizuese me qëllim pengimin e emigrimit illegal të shqiptarëve në Mbretërinë e Bashkuar. Sky News r aporton se reklamat, të cilat do të shfaqen në gjuhën shqipe...

Britania apel shqiptarëve: Mos emigroni si të paligjshëm

para 4 muajve - Top Shqip

Britania e Madhe ka nisur një fushatë reklamuese që synon që shtetasit shqiptarë të mos emigrojnë në mënyrë të jashtëligjshme nëpërmjet varka nëpërmjet kanalit të La Manshit drejt ishullit. Reklamat, do...

Emigracioni i paligjshëm/ Britania e Madhe fushatë sensibilizuese për shqiptarët

para 4 muajve - Gazeta Tema

Një metodë e re për të bindur shqiptarët që synojnë të emigrojnë drejt Britanisë së Madhe se kalimet ilegale në kanalin Anglez janë të rrezikshme dhe se do të përballen me deportim, po përdoret nga Home...

Britania apel shqiptarëve: Mos emigroni si të paligjshëm

para 4 muajve - Insajderi.org

Britania e Madhe ka nisur një fushatë reklamuese që synon që shtetasit shqiptarë të mos emigrojnë në mënyrë të jashtëligjshme nëpërmjet varka nëpërmjet kanalit të La Manshit drejt ishullit. Reklamat, do...

“Do t’iu largojmë”, Mbretëria e Bashkuar krijon reklama për të ndaluar shqiptarët të emigrojnë

para 4 muajve - Java News

Home Office ka nisur një fushatë reklamuese që synon shtetasit shqiptarë për t’i penguar ata të emigrojnë në MB. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram, do të paralajmërojnë...

Home Office nis fushatën në shqip për të penguar emigrantët shqiptarë: Shqipëria, një vend i sigurt dhe i begatë

para 4 muajve - Ora news

Mbretëria e Bashkuar po provon një tjetër mënyrë për të ulur numrin e azilkëkuresve shqiptarë që kalojnë kufirin përmes gomoneve dhe rrugëve të tjera të jashtëligjshme. Këtë herë HomeOffice po zhvillon...

Emigracioni i paligjshëm/ Britania e Madhe fushatë sensibilizuese për shqiptarët

para 4 muajve - ABC News

Britania e Madhe ka nisur një fushatë sensibilizuese për t’i bindur shqitarët që të mos hyjnë ilegalisht përmes kanalit anglez. Home Office ka shpërndarë postera të shkruar në shqip dhe anglisht dhe po...

Britania fushatë për shqiptarët, mesazhi: Nëse vjen ilegalisht s’do të jepet azil

para 4 muajve - Epoka e Re

Mbretëria e Bashkuar ka nisur një tjetër fushatë për shqiptarët. Në rrjetet sociale si Tik Tok, Instagram dhe Facebook, përdoruesve shqiptarë po u shfaqet një video e realizuar nga Ministria e Brendshme...

Britania fushatë për shqiptarët, mesazhi: Nëse vjen ilegalisht s’do të jepet azil

para 4 muajve - Arbresh

Mbretëria e Bashkuar ka nisur një tjetër fushatë për shqiptarët. Në rrjetet sociale si Tik Tok, Instagram dhe Facebook, përdoruesve shqiptarë po u shfaqet një video e realizuar nga Ministria e Brendshme...

Britania me fushata në rrjetet sociale për shqiptarët: Mos emigroni në rrugë të paligjshme

para 4 muajve - Gazeta Metro

Britania e Madhe ka nisur një fushatë reklamuese sensibilizuese që synon pengimin e shtetasve shqiptarë të emigrojnë në mënyrë të jashtëligjshme nëpërmjet kanalit të La Manshit drejt ishullit. Reklamat...

Britania fushatë për shqiptarët, mesazhi: Nëse vjen ilegalisht s’do të jepet azil

para 4 muajve - Euronews

Mbretëria e Bashkuar ka nisur një tjetër fushatë për shqiptarët. Në rrjetet sociale si Tik Tok, Instagram dhe Facebook, përdoruesve shqiptarë po u shfaqet një video e realizuar nga Ministria e Brendshme...

Exclusive! Shqiptarët në Angli/ Home Office: Shkelje masive të lirisë me kusht

para 4 muajve - Top Channel

Shtimi i dëbimeve nga Anglia ka prodhuar shumëfishimin e rasteve kur azilkërkuesit shqiptarë mbërritur me gomone apo kamionë, të paktën njëherë kanë thyer lirinë me kusht, dhënë nga tribunalet e emigracionit,...

Exlusive! Shqiptarët në Angli/ Home Office: Shkelje masive të lirisë me kusht

para 4 muajve - Top Channel

Shtimi dëbimeve nga Anglia ka prodhuar shumëfishimin e rasteve kur azilkërkuesit shqiptarë mbërritur me gomone apo kamionë, të paktën njëherë kanë thyer lirinë me kusht, dhënë nga tribunalet e emigracionit,...

Qeveria britanike nis fushatën reklamuese për të penguar emigrantët shqiptarë të shkojnë në Britani

para 4 muajve - Ekonomia Online

Qeveria britanike ka nisur një fushatë reklamuese që synon shtetasit shqiptarë për t’i penguar ata të emigrojnë në Mbretërinë e Bashkuar. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram,...

“Do të përballeni me dëbim”, Britania shënjestron migrantët shqiptarë me fushatën e re

para 4 muajve - Insajderi.org

Qeveria britanike është duke lansuar një fushatë reklamuese që ka synim të shënjestrojë shtetasit shqiptarë, për të ndaluar migrimin e tyre drejt Britanisë, raporton BBC. Në reklama, që do të qarkullojnë...

“Do të përballeni me ndalimin dhe largimin”, Mbretëria e Bashkuar nis fushatën reklamuese për të penguar emigrantët shqiptarë

para 4 muajve - Gazeta Express

Home Office ka nisur një fushatë reklamuese që synon shtetasit shqiptarë për t’i penguar ata të emigrojnë në MB. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram, do të paralajmërojnë...

“Reklamat në gjuhën shqipe”, BBC: Qeveria britanike nis fushatën për të penguar emigrantët

para 4 muajve - Opinion.mk

Home Office ka nisur një fushatë reklamuese që synon pengimin e shqiptarëve për të emigruar në Mbretërinë e Bashkuar. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram, do të paralajmërojnë...

“Do të përballeni me ndalimin dhe largimin”, Mbretëria e Bashku...

para 4 muajve - BalkanWeb

Home Office ka nisur një fushatë reklamuese që synon shtetasit shqiptarë për t’i penguar ata të emigrojnë në MB. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram, do të paralajmërojnë...

Anglia fushatë sensibilizuese në Shqipëri: Kush vjen me gomone dëbohet!

para 4 muajve - Top Channel

Britania e Madhe do të nisë një fushatë sensibilizuese në vendin tonë, ku në fokus do të jenë emigrantët e paligjshëm që shkojnë atje. Me anë të një reklame, synohet të ndërgjegjësohen kontrabandistët...

“Reklamat në gjuhën shqipe”, BBC: Qeveria britanike nis fushatën për të penguar emigrantët

para 4 muajve - Tetova Sot

Home Office ka nisur një fushatë reklamuese që synon pengimin e shqiptarëve për të emigruar në Mbretërinë e Bashkuar. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram, do të paralajmërojnë...

Qeveria britanike nis fushatën për të penguar emigrantët shqiptarë të shkojnë në Angli

para 4 muajve - Bota Sot

Home Office ka nisur një fushatë reklamuese që synon pengimin e shqiptarëve për të emigruar në Mbretërinë e Bashkuar. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram, do të paralajmërojnë...

“Reklamat në gjuhën shqipe”, BBC: Qeveria britanike nis fushatën për të penguar emigrantët

para 4 muajve - Java News

Home Office ka nisur një fushatë reklamuese që synon pengimin e shqiptarëve për të emigruar në Mbretërinë e Bashkuar. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram, do të paralajmërojnë...

Qeveria britanike nis fushatën për pengimin e emigrantëve shqiptarë

para 4 muajve - NOA

Home Office ka nisur një fushatë reklamuese që synon pengimin e shqiptarëve për të emigruar në Mbretërinë e Bashkuar. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram, do të paralajmërojnë...

'Home Office' nis fushatën e reklamave për të penguar emigrantët shqiptarë

para 4 muajve - Syri

Angli – “Home Office”| ka nisur një fushatë reklamuese që ka në fokus shtetasit shqiptarë për t'i penguar ata të emigrojnë në Mbretërinë e Bashkuar, njofton BBC. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip...

“Do përballeni me ndalime dhe largime”- BBC: Qeveria britanike nis fushatën për të penguar emigrantët shqiptarë të shkojnë në Angli. Reklamat do shfaqen në rrjetet sociale në gjuhën shqipe

para 4 muajve - Panorama

Home Office ka nisur një fushatë reklamuese që synon pengimin e shqiptarëve për të emigruar në Mbretërinë e Bashkuar. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram, do të paralajmërojnë...

Nis fushata e qeverisë britanike për pengimin e emigrantëve shqiptarë: Do përballeni me…

para 4 muajve - FaxWeb

Home Office ka nisur një fushatë reklamuese që synon të pengojë shtetasit shqiptarë të emigrojnë në Mbretërinë e Bashkuar. Reklamat, të cilat do të shfaqen në shqip në Facebook dhe Instagram, do të paralajmërojnë...

Refugjatët refuzojnë ndihmën/ Kalojnë la Manshin dhe duan që të shpëtohen vetëm nga anglezët

para 4 muajve - Top Channel

Gomonet në La Mansh refuzojnë ndihmën e francezëve. Kaq të vendosur janë emigrantët që synojnë brigjet angleze saqë rrezikojnë edhe jetën e tyre edhe kur janë në rrezik mbytje në ujërat e kanalit të La...

Emigrantët që tentojnë Britaninë sulmojnë me gurë policinë franceze duke përmbysur makinën e oficerëve (fotot)

para 4 muajve - Top Channel

Një grup emigrantësh që përgatiteshin të niseshin me gomone nga veriu i Francës drejt Britanisë kanë sulmuar dje forcat e sigurisë që patrullonin në Calais, duke goditur automjetin me gurë derisa ai u...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK