Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e Maqedonisë në integrimet euroatlantike

para 4 muajve - Koha.mk

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Ambasadori holandez me porosi: “Nuk do të ketë veto të re, ndryshime kushtetuese për fillim të negociatave”

para 4 muajve - TV21

Ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është kufiri për fillimin e fazës së re të procesit negociues të Maqedonisë së Veriut me BE-në, pohon ambasadori holandez, Dirk Jan Kop. Në intervistën javore për...

Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e Maqedonisë në integrimet euroatlantike

para 4 muajve - Top24

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Ageler: Mesazhi i senatorit Marfi shumë i qartë – të bëhen ndryshimet Kushtetuese!

para 4 muajve - TvNews

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphy, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Ageler: Ndryshimet kushtetuese duhet të kalojnë deri në fund të vitit

para 4 muajve - Alsat-M

Gazetar: Lluka Andreev Ambasadorja amerikane në vend, Angela Ageler, kujtoi qëndrimin e senatorit Kris Marfi, i cili dy ditë më parë nga Shkupi bëri thirrje për votimin e ndryshimeve kushtetuese, përndryshe...

Ageler: Nuk jam në dijeni për takimin Kovaçevski-Mickoski, shpresoj të ketë diskutime të sinqerta

para 4 muajve - Aktuale

Ambasadorja e SHBA-ve në Shkup, Angela Ageler tha se nuk ka asgjë më të mirë se dialogu për të zgjedhur disa nga problemet e vendit, përcjell TV21. Ageler tha se nuk ka informacione për takimin mes kryeministrit...

Ageler: Nuk jam në dijeni për takimin Kovaçevski-Mickoski, shpresoj të ketë diskutime të sinqerta

para 4 muajve - TV21

Ambasadorja e SHBA-ve në Shkup, Angela Ageler tha se nuk ka asgjë më të mirë se dialogu për të zgjedhur disa nga problemet e vendit, përcjell TV21. Ageler tha se nuk ka informacione për takimin mes kryeministrit...

Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, do të ketë mëdyshje për përkushtim në integrimet euroatlantike

para 4 muajve - Flaka

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Ageler: Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e Maqedonisë në integrimin euroatlantik

para 4 muajve - TV21

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphy, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Ageler: Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e RMV-së në integrimin euroatlantik

para 4 muajve - Opinion.mk

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Ageler: Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e Maqedonisë në integrimin euroatlantik

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 28 maj – E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphy, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja...

Ambasadori holandez në Shkup kritikon ashpër situatën në gjyqësor dhe korrupsionin

para 4 muajve - Gazeta Express

Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në, siguron. Në...

Diplomati holandez në Shkup kritikon ashpër situatën në gjyqësor dhe korrupsionin

para 4 muajve - Aktuale

Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në, siguron. Marketing...

Ageler: Mesazhi i senatorit Marfi shumë i qartë – të bëhen ndryshimet Kushtetuese!

para 4 muajve - Klan Macedonia

MARFI: MOSNDRYSHIMI I KUSHTETUTËS DO TË NDIKOJË NË RAPORTET RMV – SHBA Ambasadorja e SHBA-së në Shkup, Anxhela Ageler, beson se është shumë I qartë mesazhi i Senatorit amerikan Kris Marfi, se vendimet...

Ageler: Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e Maqedonisë në integrimin euroatlantike

para 4 muajve - Bota Sot

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

RMV, gjërat po përkeqësohen, nuk ka progres në luftën kundër korrupsionit, vlerëson ambasadori Kop

para 4 muajve - Portalb

Ambasadori holandez në vendin tonë, Dirk Jan Kop vlerëson se Qeveria nuk ka progres në luftën kundër korrupsionit, por që gjërat po përkeqësohen, njofton Portalb . Ai në intervistë për Radion Evropa e...

Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e Maqedonisë në integrimet euroatlantike

para 4 muajve - Almakos

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Skandaloze/ Dimovski i VMRO del hapur kundër qëndrimeve të senatorit amerikan Marfi

para 4 muajve - Desk.al

Dimitar Dimovski nga VMRO DPMNE ka dal hapur kundër qëndrimeve dhe deklarimeve të senatorit amerikan Marfi. Këto deklarime ai i ka bërë pas vizitës që pati senatori amerikan Marfi në Shkup dhe takimeve...

Kop: Nuk do të ketë veto të re Bullgare – ndryshoni Kushtetutën!

para 4 muajve - Klan Macedonia

“PYETENI VETEN, PËRSE PUTINI ËSHTË POLITIKANI MË I PREFERUAR?!” Ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garancë për nisjen e fazës së re të procesit negociues të RMV-së me BE-në, siguron Ambasadori...

Ambasadori holandez kritikon ashpër situatën në gjyqësor dhe korrupsionin

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 28 maj – Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në,...

Ambasadori holandez në Shkup kritikon ashpër situatën në gjyqësor dhe korrupsionin

para 4 muajve - Koha.mk

Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në, siguron. Në...

Ageler: Nuk jam në dijeni për takimin Kovaçevski-Mickoski, shpresoj të ketë diskutime të sinqerta

para 4 muajve - Tetova Sot

Ambasadorja e SHBA-ve në Shkup, Angela Ageler tha se nuk ka asgjë më të mirë se dialogu për të zgjedhur disa nga problemet e vendit, përcjell TV21. Ageler tha se nuk ka informacione për takimin mes kryeministrit...

Ageler: Mesazhi i senatorit Marfi shumë i qartë – të bëhen ndryshimet Kushtetuese!

para 4 muajve - Tetova Sot

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphy, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Diplomati holandez në Shkup kritikon ashpër situatën në gjyqësor dhe korrupsionin

para 4 muajve - Bota Sot

Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në, siguron. Në...

Ambasadori holandez në Shkup kritikon ashpër situatën në gjyqësor dhe korrupsionin

para 4 muajve - Klan Macedonia

Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në, siguron. Në...

Ageler: Nëse nuk ndodhin ndryshimet kushtetuese do të këtë mëdyshje nëse Maqedonia është e përkushtuar në rrugën euroatlantike

para 4 muajve - Shenja

Ambasadorja e SHBA-së, Angela Ageler, e pyetur të komentojë deklaratat e senatorit Kris Marfi, i cili ditë më parë tha se për të ruajtur marrëdhëniet e mira Maqedonia e Veriut me SHBA-në, duhet t’i realizojë...

Ageler: Ndryshimet kushtetuese duhet të kalojnë deri në fund të vitit

para 4 muajve - Nistori

Ambasadorja amerikane në vend, Angela Ageler, kujtoi qëndrimin e senatorit Kris Marfi, i cili dy ditë më parë nga Shkupi bëri thirrje për votimin e ndryshimeve kushtetuese, përndryshe mos votimi do të...

Ageler: Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e RMV-së në integrimin euroatlantik

para 4 muajve - Revista

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Diplomati holandez në Shkup kritikon ashpër situatën në gjyqësor dhe korrupsionin

para 4 muajve - Shenja

Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në. Në një intervistë...

Ageler: Nëse nuk ndodhin ndryshimet kushtetuese do të këtë mëdyshje nëse Maqedonia është e përkushtuar në rrugën euroatlantike

para 4 muajve - Almakos

Ageler thotë se senatori ishte i qartë dhe se nëse nuk arrihen ndryshimet kushtetuese, me siguri se në SHBA zyrtarët do të kërkojnë sqarime. “Nuk dua ta interpretojë atë që e tha senatori, besoj që ishte...

Ageler: Nuk jam në dijeni për takimin Kovaçevski-Mickoski, shpresoj të ketë diskutime të sinqerta

para 4 muajve - Lajm

Ambasadorja e SHBA-ve në Shkup, Angela Ageler tha se nuk ka asgjë më të mirë se dialogu për të zgjedhur disa nga problemet e vendit, përcjell TV21. Ageler tha se nuk ka informacione për takimin mes kryeministrit...

Ageler: Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e Maqedonisë në integrimin euroatlantike

para 4 muajve - Zyrtare

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Kritikohet ashpër situatën në gjyqësor dhe korrupsionin

para 4 muajve - Flaka

Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në, siguron. Në...

Ageler: Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e Maqedonisë në integrimin euroatlantike

para 4 muajve - Desk.al

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Ageler: Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e Maqedonisë në integrimin euroatlantike

para 4 muajve - Fakti Ditor

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Ageler: Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e Maqedonisë në integrimin euroatlantike

para 4 muajve - TvNews

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Ageler: Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e Maqedonisë në integrimin euroatlantike

para 4 muajve - Lideri

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Diplomati holandez në Shkup kritikon ashpër situatën në gjyqësor dhe korrupsionin

para 4 muajve - Almakos

Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në, siguron. Në...

Ageler: Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e Maqedonisë në integrimin euroatlantike

para 4 muajve - Almakos

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Ageler: Nëse nuk bëhen ndryshimet kushtetuese, në SHBA do të ketë mëdyshje për përkushtimin e Maqedonisë në integrimin euroatlantike

para 4 muajve - Lajm

E pyetur për deklaratat e senatorit amerikan Chris Murphi, i cili tha se për të mbajtur marrëdhëniet e mira me SHBA-në, Maqedonia e Veriut duhet t’i realizojë ndryshimet kushtetuese, ambasadorja amerikane...

Diplomati holandez në Shkup kritikon ashpër situatën në gjyqësor dhe korrupsionin

para 4 muajve - Nistori

Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në, siguron. Në...

Diplomati holandez në Shkup kritikon ashpër situatën në gjyqësor dhe korrupsionin

para 4 muajve - Zyrtare

Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në, siguron. Në...

Ambasadori holandez: Nëse bëhen ndryshimet kushtetuese, nuk do ketë më veto tjetër për Maqedoninë

para 4 muajve - Lideri

Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në, siguron. Në...

Dirk Jan Kop: Ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të RMV-së me BE-në

para 4 muajve - TvNews

Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në. Në një intervistë...

Diplomati holandez në Shkup kritikon ashpër situatën në gjyqësor dhe korrupsionin

para 4 muajve - Lajm

Ambasadori holandez në Shkup, Dirk Jan Kop thotë se, ndryshimi i Preambulës së Kushtetutës është garanci për fillimin e fazës së re të procesit negociator të Maqedonisë së Veriut me BE-në, siguron. Në...

Kovaçevski fton Mickoskin në takim liderësh

para 4 muajve - Klan

Kovaçevski fton Mickoskin në takim liderësh VMRO – DPMNE: Të bisedohet se çfarë do të bëhet pas mossuksesit të ndryshimeve kushtetuese Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot paralajmëroi një takim të mundshëm...

Kovaçevski po fton Mickoskin në takim liderësh. Ky i fundit jep përgjigje!

para 4 muajve - Flaka

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot paralajmëroi një takim të mundshëm të liderëve. Ai tha se do të ftojë në takim liderin e opozitës maqedonase, Hristijan Mickoski në 10 ditët e ardhshme, për të diskutuar...

KOVAÇEVSKI FTON MICKOSKIN NË TAKIM LIDERËSH

para 4 muajve - KDPolitik

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot paralajmëroi një takim të mundshëm të liderëve. Ai tha se do të ftojë në takim liderin e opozitës maqedonase, Hristijan Mickoski në 10 ditët e ardhshme, për të diskutuar...

Kovaçevski planifikon të takohet me Mickoskin, VMRO-DPMNE e bindur se nuk do të votohen ndryshimet kushtetuese

para 4 muajve - TV21

Kur vendi është në prag të ndryshimeve kushtetuese kryeministri Dimitar Kovaçevski planifikon që në 10 ditët e ardhshme të realizojë një takim me liderin e opozitës maqedonase VMRO-DPMNE Hristijan Mickoski....

Mickoski pranon takim liderësh, por kërkon që të flitet se çka pas dështimit të ndryshimeve kushtetuese

para 4 muajve - Shenja

Kur bëhet fjalë për interesat kombëtare dhe shtetërore, kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, është i gatshëm të bisedojë në çdo kohë, por kërkon që të flitet edhe për atë çka do të bëhet në periudhën...

Kovaçevski-Mickoski, takim për integrimin europian

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 27 maj – Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se do të ftojë në takim kryetarin e VMRO- DPMNE-së, Hristijan Mickoski. Kovaçevski theksoi se kjo do të ndodhë në dhjetë ditët e ardhshme dhe se...

Kovaçevski-Mickoski, takim për integrimin evropian

para 4 muajve - Alsat-M

Gazetar: Luka Andreev Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se do të ftojë në takim kryetarin e VMRO- DPMNE-së, Hristijan Mickoski. Kovaçevski theksoi se kjo do të ndodhë në dhjetë ditët e ardhshme dhe...

Kovaçevski fton Mickoskin në takim liderësh

para 4 muajve - Aktuale

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot paralajmëroi një takim të mundshëm të liderëve, njofton KlanM. Marketing Ai tha se do të ftojë në takim liderin e opozitës maqedonase, Hristijan Mickoski në 10 ditët...

Kovaçevski-Mickoski, takim për integrimin europian

para 4 muajve - Tetova Sot

Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se do të ftojë në takim kryetarin e VMRO- DPMNE-së, Hristijan Mickoski. Kovaçevski theksoi se kjo do të ndodhë në dhjetë ditët e ardhshme dhe se në tavolinë do vendosen...

Mickoski pranon takim liderësh, por kërkon që të flitet se çka pas dështimit të ndryshimeve kushtetuese

para 4 muajve - Almakos

Kur bëhet fjalë për interesat kombëtare dhe shtetërore, kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, është i gatshëm të bisedojë në çdo kohë, por kërkon që të flitet edhe për atë çka do të bëhet në periudhën...

VMRO pranon ftesën e Kovaçevskit: Mickoski është i gatshëm të bisedojë në çdo kohë

para 4 muajve - Koha.mk

Nga VMRO-DPMNE-ja thonë se e pranojnë ftesën e kryeministrit Dimitar Kovaçevski për takim me kreun e VMRO-së, Hristijan Mickoski, përcjell TV21. Nga kjo parti thonë se kanë kushtet e tyre për takim, por...

VMRO-DPMNE pranon ftesën e Kovaçevskit: Mickoski është i gatshëm të bisedojë në çdo kohë

para 4 muajve - TV21

Nga VMRO-DPMNE-ja thonë se e pranojnë ftesën e kryeministrit Dimitar Kovaçevski për takim me kreun e VMRO-së, Hristijan Mickoski, përcjell TV21. Nga kjo parti thonë se kanë kushtet e tyre për takim, por...

Kovaçevski fton Mickoskin në takim për “nxjerrjen e mësimeve për integrimin në BE”

para 4 muajve - News33

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, njoftoi se do ta ftojë liderin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, në një takim në dhjetë ditët e ardhshme, ku do të diskutohet për nxjerrjen e...

Ditëve në vijim Kovaçevski do ta ftojë Mickoskin në takim

para 4 muajve - Portalb

Lideri dhe kryeministër i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, njoftoi se në dhjetë ditët e ardhshme planifikon ta ftojë në takim të përbashkët kryetarin e opozitës maqedonase VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski, transmeton...

VMRO-DPMNE pranon ftesën e Kovaçevskit: Mickoski është i gatshëm të bisedojë në çdo kohë

para 4 muajve - Gazeta Express

Nga VMRO-DPMNE-ja thonë se e pranojnë ftesën e kryeministrit Dimitar Kovaçevski për takim me kreun e VMRO-së, Hristijan Mickoski, përcjell TV21. Nga kjo parti thonë se kanë kushtet e tyre për takim, por...

Kovaçevski fton Mickoskin në takim për “nxjerrjen e mësimeve për integrimin në BE”

para 4 muajve - Albeu

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, njoftoi se do ta ftojë liderin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, në një takim në dhjetë ditët e ardhshme, ku do të diskutohet për nxjerrjen e...

Kovaçevski fton Mickoskin në takim liderësh

para 4 muajve - Klan Macedonia

VMRO – DPMNE: Të bisedoeht se çfarë do të bëhet pas mossuksesit të ndryshimeve kushtetuese Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot paralajmëroi një takim të mundshëm të liderëve, njofton KlanM. Ai tha se do...

Kovaçevski: Do ta ftojë në takim Micksokin, do të propozojë që të flitet vetëm për dy tema

para 4 muajve - Gazeta Express

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot njoftoi se do ta ftojë në takim kreun e VMRO-DPMNE-së opozitare, Hristijan Mickoski. Kovaçevski tha se ai do të propozojë që në takim të flitet vetëm për dy tema. “Unë...

Kovaçevski: Do ta ftojë në takim Micksokin, do të propozojë që të flitet vetëm për dy tema

para 4 muajve - Zeri

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot njoftoi se do ta ftojë në takim kreun e VMRO-DPMNE-së opozitare, Hristijan Mickoski. Kovaçevski tha se ai do të propozojë që në takim të flitet vetëm për dy tema. “Unë...

Kovaçevski fton Mickoskin në takim liderësh

para 4 muajve - Almakos

VMRO – DPMNE: Të bisedoeht se çfarë do të bëhet pas mossuksesit të ndryshimeve kushtetuese Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot paralajmëroi një takim të mundshëm të liderëve, njofton KlanM. Ai tha se do...

Kovaçevski paralajmëron takim me Mickoskin – Këto janë dy temat që duhet të diskutohen

para 4 muajve - Klan Macedonia

Qeveria e Maqedonisë prej ditë së hënë do ta shikojë dhe analizojë iniciativën për ndryshime kushtetuese të përpunuar nga grupi punues. Këtë e njoftoi sot kryeministri Kovaçevski, i cili mes tjerash tha...

Kovaçevski: Do ta ftojë në takim Micksokin, do të propozojë që të flitet vetëm për dy tema

para 4 muajve - TV21

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot njoftoi se do ta ftojë në takim kreun e VMRO-DPMNE-së opozitare, Hristijan Mickoski, përcjell TV21. Kovaçevski tha se ai do të propozojë që në takim të flitet vetëm...

(VIDEO) Kovaçevski e fton në takim Mickoskin “për të nxjerrë mësim nga eurointegrimet”

para 4 muajve - Shenja

Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se do ta ftojë liderin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, në një takim në dhjetë ditët e ardhshme, ku do të diskutohet për nxjerrjen e mësimeve për integrimin...

Kovaçevski: Do ta ftojë në takim Micksokin, do të propozojë që të flitet vetëm për dy tema

para 4 muajve - Bota Sot

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot njoftoi se do ta ftojë në takim kreun e OBRM-PDUKM-së opozitare, Hristijan Mickoski. Kovaçevski tha se ai do të propozojë që në takim të flitet vetëm për dy tema. “Unë...

VMRO sfidon Qeverinë: Dorëzojeni sa më shpejt iniciativën për ndryshimet kushtetuese

para 4 muajve - Gazeta Express

VMRO-DPMNE i ka bërë sot thirrje kryeministrit Kovaçevski dhe qeverisë së tij, që të dorëzojnë në Kuvend iniciativën për ndryshimet kushtetuese e për të parë, sipas tyre, nëse vërtet i kanë 2/3 e votave....

Kovaçevski-Mickoski, takim për integrimin evropian

para 4 muajve - Fakti Ditor

Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se do të ftojë në takim kryetarin e VMRO- DPMNE-së, Hristijan Mickoski. Kovaçevski theksoi se kjo do të ndodhë në dhjetë ditët e ardhshme dhe se në tavolinë do vendosen...

Kovaçevski e fton Mickoskin në takim për “nxjerrjen e mësimeve për integrimin në BE”

para 4 muajve - Shenja

Kryeministri Dimitar Kovaçevski njoftoi se do ta ftojë liderin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, në një takim në dhjetë ditët e ardhshme, ku do të diskutohet për nxjerrjen e mësimeve për integrimin...

VMRO sfidon qeverinë: Dorëzojeni sa më shpejt iniciativën për ndryshimet kushtetuese!

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 27 maj – VMRO-DPMNE i ka bërë sot thirrje kryeministrit Kovaçevski dhe qeverisë së tij, që të dorëzojnë në Kuvend iniciativën për ndryshimet kushtetuese e për të parë, sipas tyre, nëse vërtet i...

VMRO-DPMNE pranon ftesën e Kovaçevskit: Mickoski është i gatshëm të bisedojë në çdo kohë

para 4 muajve - Pa censure

Nga VMRO-DPMNE-ja thonë se e pranojnë ftesën e kryeministrit Dimitar Kovaçevski për takim me kreun e VMRO-së, Hristijan Mickoski. Nga kjo parti thonë se kanë kushtet e tyre për takim, por që në parim janë...

VMRO-DPMNE pranon ftesën e Kovaçevskit: Mickoski është i gatshëm të bisedojë në çdo kohë

para 4 muajve - Almakos

VMRO-DPMNE pranon ftesën e Kovaçevskit: Mickoski është i gatshëm të bisedojë në çdo kohë Nga VMRO-DPMNE-ja thonë se e pranojnë ftesën e kryeministrit Dimitar Kovaçevski për takim me kreun e VMRO-së, Hristijan...

Kovaçevski: Do ta ftojë në takim Micksokin, do të propozojë që të flitet vetëm për dy tema

para 4 muajve - Almakos

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot njoftoi se do ta ftojë në takim kreun e OBRM-PDUKM-së opozitare, Hristijan Mickoski. Kovaçevski tha se ai do të propozojë që në takim të flitet vetëm për dy tema. “Unë...

Kovaçevski: Do ta ftojë në takim Micksokin, do të propozojë që të flitet vetëm për dy tema

para 4 muajve - Pa censure

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot njoftoi se do ta ftojë në takim kreun e VMRO-DPMNE-së opozitare, Hristijan Mickoski. Kovaçevski tha se ai do të propozojë që në takim të flitet vetëm për dy tema. “Unë...

VMRO sfidon qeverinë: Dorëzojeni sa më shpejt iniciativën për ndryshimet kushtetuese!

para 4 muajve - Klan Macedonia

VMRO-DPMNE i ka bërë sot thirrje kryeministrit Kovaçevski dhe qeverisë së tij, që të dorëzojnë në Kuvend iniciativën për ndryshimet kushtetuese e për të parë, sipas tyre, nëse vërtet i kanë 2/3 e votave,...

VMRO sfidon qeverinë: Dorëzojeni sa më shpejt iniciativën për ndryshimet kushtetuese!

para 4 muajve - TvNews

VMRO-DPMNE i ka bërë sot thirrje kryeministrit Kovaçevski dhe qeverisë së tij, që të dorëzojnë në Kuvend iniciativën për ndryshimet kushtetuese e për të parë, sipas tyre, nëse vërtet i kanë 2/3 e votave,...

VMRO sfidon qeverinë: Dorëzojeni sa më shpejt iniciativën për ndryshimet kushtetuese!

para 4 muajve - Lajm

VMRO-DPMNE i ka bërë sot thirrje kryeministrit Kovaçevski dhe qeverisë së tij, që të dorëzojnë në Kuvend iniciativën për ndryshimet kushtetuese e për të parë, sipas tyre, nëse vërtet i kanë 2/3 e votave,...

Kovaçevski: Do ta ftojë në takim Micksokin, do të propozojë që të flitet vetëm për dy tema

para 4 muajve - Lajm

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot njoftoi se do ta ftojë në takim kreun e VMRO-DPMNE-së opozitare, Hristijan Mickoski, përcjell TV21. Kovaçevski tha se ai do të propozojë që në takim të flitet vetëm...

VMRO sfidon qeverinë: Dorëzojeni sa më shpejt iniciativën për ndryshimet kushtetuese!

para 4 muajve - Tetova Sot

VMRO-DPMNE i ka bërë sot thirrje kryeministrit Kovaçevski dhe qeverisë së tij, që të dorëzojnë në Kuvend iniciativën për ndryshimet kushtetuese e për të parë, sipas tyre, nëse vërtet i kanë 2/3 e votave,...

VMRO-DPMNE e sfidon qeverinë: Dorëzojeni sa më shpejt iniciativën për ndryshimet kushtetuese!

para 4 muajve - Flaka

VMRO-DPMNE i ka bërë sot thirrje kryeministrit Kovaçevski dhe qeverisë së tij, që të dorëzojnë në Kuvend iniciativën për ndryshimet kushtetuese e për të parë, sipas tyre, nëse vërtet i kanë 2/3 e votave,...

Ndryshimet kushtetuese, po ngushohet rrethi i Mickovskit!

para 4 muajve - Flaka

Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të vazhdojnë ta mbështesin Maqedoninë e Veriut në rrugën drejt BE-së, tha Senatori amerikan Kris Marfi pas takimit me Kryeministrin Kovaçevski. Sipas zyrtarit amerikan,...

VMRO sfidon qeverinë: Dorëzojeni sa më shpejt iniciativën për ndryshimet kushtetuese!

para 4 muajve - Top Shqip

VMRO-DPMNE i ka bërë sot thirrje kryeministrit Kovaçevski dhe qeverisë së tij, që të dorëzojnë në Kuvend iniciativën për ndryshimet kushtetuese e për të parë, sipas tyre, nëse vërtet i kanë 2/3 e votave....

VMRO sfidon qeverinë: Dorëzojeni sa më shpejt iniciativën për ndryshimet kushtetuese!

para 4 muajve - Fakti Ditor

VMRO-DPMNE i ka bërë sot thirrje kryeministrit Kovaçevski dhe qeverisë së tij, që të dorëzojnë në Kuvend iniciativën për ndryshimet kushtetuese e për të parë, sipas tyre, nëse vërtet i kanë 2/3 e votave,...

VMRO sfidon qeverinë: Dorëzojeni sa më shpejt iniciativën për ndryshimet kushtetuese!

para 4 muajve - ACTV

VMRO-DPMNE i ka bërë sot thirrje kryeministrit Kovaçevski dhe qeverisë së tij, që të dorëzojnë në Kuvend iniciativën për ndryshimet kushtetuese e për të parë, sipas tyre, nëse vërtet i kanë 2/3 e votave....

VMRO sfidon qeverinë: Dorëzojeni sa më shpejt iniciativën për ndryshimet kushtetuese!

para 4 muajve - Almakos

VMRO-DPMNE i ka bërë sot thirrje kryeministrit Kovaçevski dhe qeverisë së tij, që të dorëzojnë në Kuvend iniciativën për ndryshimet kushtetuese e për të parë, sipas tyre, nëse vërtet i kanë 2/3 e votave,...

RMV/ SHBA mbështet ndryshimet kushtetuese

para 4 muajve - Klan

RMV/ SHBA mbështet ndryshimet kushtetuese Kovaçevski: Do të marr vendimet e duhura për qytetarët Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të vazhdojnë ta mbështesin Maqedoninë e Veriut në rrugën drejt BE-së,...

MURPHY NË SHKUP: NDRYSHONI KUSHTETUTËN, MUNDËSIA E VETME PËR NË BE

para 4 muajve - KDPolitik

Senatori amerikan, Chris Murphy, tha se Maqedonia e Veriut duhet ta ndryshojë Kushtetutën, si kusht për përshpejtimin e integrimit të saj në Bashkimin Evropian. Këto komente ai i bëri gjatë vizitës së...

LE TË PËRGATITEMI PËR PËRSHPEJTIMIN E HISTORISË

para 4 muajve - KDPolitik

Parë në këtë kontekst politik të sigurisë, opozita maqedonase duhet ta dijë se me refuzimin e “propozimit francez” kundërshton jo vetëm qeverisjen e LSDM-së, BDI-së dhe koalicionit, por edhe politikat...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK