RMV/ Paketa ligjore për Korridorin 8, në Presidencë

para 4 muajve - Klan

RMV/ Paketa ligjore për Korridorin 8, në Presidencë Kreu i shtetit ka shprehur rezerva për 2 ligje Ligjet për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10D i janë dërguar presidentit të shtetit për dekretim. Nga Presidenca...

Punëtorë nga India në sektorin e Blegtorisë dhe Bujqësisë!

para 4 muajve - Sharri

Kryetari i Kuvendit të Organizatës së punëdhënësve, Angel Dimitrov, për Agjencinë e Lajmeve MIA ka konfirmuar se punëtorë nga India tashmë kanë mbërritur në një fermë dhe qumështore në Sveti Nikollë, njofton...

Punëtorë nga India në sektorin e Blegtorisë dhe Bujqësisë

para 4 muajve - Zhurnal

Kryetari i Kuvendit të Organizatës së punëdhënësve, Angel Dimitrov, për Agjencinë e Lajmeve MIA ka konfirmuar se punëtorë nga India tashmë kanë mbërritur në një fermë dhe qumështore në Sveti Nikollë. Bëhet...

Punëtorë nga India në sektorin e Blegtorisë dhe Bujqësisë!

para 4 muajve - Aktuale

Kryetari i Kuvendit të Organizatës së punëdhënësve, Angel Dimitrov, për Agjencinë e Lajmeve MIA ka konfirmuar se punëtorë nga India tashmë kanë mbërritur në një fermë dhe qumështore në Sveti Nikollë, njofton...

Ligjet për Korridorin 8 dhe 10D presin dekretimin e presidentit

para 4 muajve - Klan Macedonia

“LIGJET DO TË SHQYRTOHEN NGA EKIPI JURIDIK I PRESIDENTIT” Ligjet për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10D i janë dërguar presidentit të shtetit për dekretim, njofton KlanM. Nga presidenca kanë njoftuar, se...

Pendarovski me ekipin e tij do t’i shqyrtojnë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10D

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 28 maj – Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë nga Kabineti...

Maqedoni: Punëtorë nga India në sektorin e Blegtorisë dhe Bujqësisë!

para 4 muajve - Bota Sot

Kryetari i Kuvendit të Organizatës së punëdhënësve, Angel Dimitrov, për Agjencinë e Lajmeve MIA ka konfirmuar se punëtorë nga India tashmë kanë mbërritur në një fermë dhe qumështore në Sveti Nikollë, njofton...

Pendarovski me ekipin e tij do t’i shqyrtojnë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10D

para 4 muajve - Gazeta Express

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë nga Kabineti i presidentit,...

Punëtorë nga India në sektorin e Blegtorisë dhe Bujqësisë!

para 4 muajve - Klan Macedonia

DIMITROV: TË ANGAZHUAR NË NJË QUMËSHTORE NË SVETI NIKOLLË Kryetari i Kuvendit të Organizatës së punëdhënësve, Angel Dimitrov, për Agjencinë e Lajmeve MIA ka konfirmuar se punëtorë nga India tashmë kanë...

Pendarovski me ekipin e tij do t’i shqyrtojnë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10D

para 4 muajve - Koha.mk

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë nga Kabineti i presidentit,...

Ligjet për Korridorin 8 dhe 10D presin dekretimin e presidentit

para 4 muajve - Almakos

Ligjet për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10D i janë dërguar presidentit të shtetit për dekretim, njofton KlanM. Nga presidenca kanë njoftuar, se Presidenti së bashku me ekipin e tij juridik, do t’i shqyrtojë...

Pendarovski me ekipin e tij do t’i shqyrtojnë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10D

para 4 muajve - Aktuale

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë nga Kabineti i presidentit,...

Maqedoni: Punëtorë nga India në sektorin e Blegtorisë dhe Bujqësisë!

para 4 muajve - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendit të Organizatës së punëdhënësve, Angel Dimitrov, për Agjencinë e Lajmeve MIA ka konfirmuar se punëtorë nga India tashmë kanë mbërritur në një fermë dhe qumështore në Sveti Nikollë, njofton...

Ligjet për Korridorin 8 dhe 10D presin dekretimin e presidentit

para 4 muajve - Lajm

Ligjet për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10D i janë dërguar presidentit të shtetit për dekretim, njofton KlanM. Nga presidenca kanë njoftuar, se Presidenti së bashku me ekipin e tij juridik, do t’i shqyrtojë...

Pendarovski me ekipin e tij do t’i shqyrtojnë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10D

para 4 muajve - Bota Sot

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë nga Kabineti i presidentit,...

Ligjet për Korridorin 8 dhe 10D presin dekretimin e presidentit

para 4 muajve - Fakti Ditor

Ligjet për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10D i janë dërguar presidentit të shtetit për dekretim, njofton KlanM. Nga presidenca kanë njoftuar, se Presidenti së bashku me ekipin e tij juridik, do t’i shqyrtojë...

Pendarovski me ekipin e tij do t’i shqyrtojnë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10D

para 4 muajve - Shenja

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë nga Kabineti i presidentit,...

Maqedoni: Punëtorë nga India në sektorin e Blegtorisë dhe Bujqësisë!

para 4 muajve - Fakti Ditor

Kryetari i Kuvendit të Organizatës së punëdhënësve, Angel Dimitrov, për Agjencinë e Lajmeve MIA ka konfirmuar se punëtorë nga India tashmë kanë mbërritur në një fermë dhe qumështore në Sveti Nikollë, njofton...

Punëtorë nga India në sektorin e Blegtorisë dhe Bujqësisë!

para 4 muajve - Lajm

Kryetari i Kuvendit të Organizatës së punëdhënësve, Angel Dimitrov, për Agjencinë e Lajmeve MIA ka konfirmuar se punëtorë nga India tashmë kanë mbërritur në një fermë dhe qumështore në Sveti Nikollë, njofton...

Pendarovski me ekipin e tij do t’i shqyrtojnë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10D

para 4 muajve - Tetova Sot

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë nga Kabineti i presidentit,...

Pendarovski me ekipin e tij do t’i shqyrtojnë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10D

para 4 muajve - ACTV

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë nga Kabineti i presidentit,...

Pendarovski me ekipin e tij do t’i shqyrtojnë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10D

para 4 muajve - Top Shqip

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë nga Kabineti i presidentit,...

Pendarovski me ekipin e tij do t’i shqyrtojnë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10D

para 4 muajve - Almakos

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë nga Kabineti i presidentit,...

Pendarovski me ekipin e tij do t’i shqyrtojnë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10d, para se t’i nënshkruajë dekretet

para 4 muajve - TV21

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë nga Kabineti i presidentit,...

Kërkon shqyrtim para se t’i nënshkruajë dekretet për ndryshimet e ligjeve për dy korridoret!

para 4 muajve - Flaka

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë nga Kabineti i presidentit,...

Pendarovski me ekipin e tij profesionist do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10d para se t’i nënshkruajë dekretet

para 4 muajve - Sharri

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë për MIA-n nga Kabineti...

Pendarovski me ekipin e tij profesionist do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10d para se t’i nënshkruajë dekretet

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 27 maj – Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë për MIA-n...

Pendarovski me ekipin e tij profesionist do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10d para se t’i nënshkruajë dekretet

para 4 muajve - Aktuale

Menjëherë pas miratimit të pakos së Ligjeve për ndërimin e Koridorit 8 dhe 10D,ato janë dërguar për nënshkrim tek Kryetari i shtetit Pendarovski.Kryeministri Dimitar Kovaçaevski pret nga Presidenti që...

Pendarovski me ekipin e tij profesionist do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10d para se t’i nënshkruajë dekretet

para 4 muajve - Shenja

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë për MIA-n nga Kabineti...

Pendarovski i ka marrë ligjet për Bechtel dhe Enka, do t’i shqyrtojë ditëve të ardhshme

para 4 muajve - Portalb

Një ditë pas votimit në Kuvend, kryeministri Kovaçevski pret që Pendarovski t’i nënshkruajë ligjet sepse sipas tij, ato kanë qenë të dobishme për qytetarët. Kovaçevski përsëriti se bëhet fjalë për ligje...

Pendarovski me ekipin e tij profesionist do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10d para se t’i nënshkruajë dekretet

para 4 muajve - Tetova Sot

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë për MIA-n nga Kabineti...

Pendarovski me ekipin e tij profesionist do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10d para se t’i nënshkruajë dekretet

para 4 muajve - Almakos

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t’i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë për MIA-n nga Kabineti...

Pendarovski ende i pavendosur nëse do i nënshkruajë Ligjet për Korridorin 8 dhe 10D

para 4 muajve - Medial

Shkup, 26 maj – Nga kabineti i presidentit Stevo Pendarovski e konfirmuan se ligjet që o votuan në seancën e sotme e që kanë të bëjnë me ndërtimin e korridoreve kanë arritur. “Presidenti gjatë ditëve në...

Pendarovski ende i pavendosur nëse do i nënshkruajë Ligjet për Korridorin 8 dhe 10D

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 26 maj – Nga kabineti i presidentit Stevo Pendarovski e konfirmuan se ligjet që o votuan në seancën e sotme e që kanë të bëjnë me ndërtimin e korridoreve kanë arritur. “Presidenti gjatë ditëve në...

Shkup, parlamenti i hap rrugën ndërtimit të autostradave

para 4 muajve - Kallxo

Parlamenti i Maqedonisë së Veriut miratoi me shumicë votash disa ndryshime ligjore që krijojnë lehtësi në ndërtimin e autostradave, pjesë e Korridoreve 8 dhe 10. Opozita maqedonase e udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja,...

Shkup, parlamenti i hap rrugën ndërtimit të autostradave

para 4 muajve - Zëri i Amerikës

Parlamenti i Maqedonisë së Veriut miratoi me shumicë votash disa ndryshime ligjore që krijojnë lehtësi në ndërtimin e autostradave, pjesë e Korridoreve 8 dhe 10. Opozita maqedonase e udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja,...

Korridori 8 dhe 10d, Pendarovski akoma s’ka vendos nëse do t’i firmos ligjet

para 4 muajve - Tetova Sot

Nga kabineti i presidentit Stevo Pendarovski e konfirmuan se ligjet që o votuan në seancën e sotme e që kanë të bëjnë me ndërtimin e korridoreve kanë arritur. “Presidenti gjatë ditëve në vijim do t’i shqyrtojë...

Shkup, parlamenti i hap rrugën ndërtimit të autostradave

para 4 muajve - Dukagjini

Parlamenti i Maqedonisë së Veriut miratoi me shumicë votash disa ndryshime ligjore që krijojnë lehtësi në ndërtimin e autostradave, pjesë e Korridoreve 8 dhe 10. Opozita maqedonase e udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja,...

Korridori 8 dhe 10d, Pendarovski akoma s’ka vendos nëse do t’i firmos ligjet

para 4 muajve - Lajm

Nga kabineti i presidentit Stevo Pendarovski e konfirmuan se ligjet që o votuan në seancën e sotme e që kanë të bëjnë me ndërtimin e korridoreve kanë arritur. “Presidenti gjatë ditëve në vijim do t’i shqyrtojë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK