Nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut me një pikë të përbashkët kufiri

para 2 jave - Derveni

Shkup, 18 shtator – Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar. Kështu ka bërë të ditur ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla,...

Nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut me një pikë të përbashkët kufiri

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 18 shtator – Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar. Kështu ka bërë të ditur ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla,...

Nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut me një pikë të përbashkët kufiri

para 2 jave - Medial

Shkup, 18 shtator – Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar. Kështu ka bërë të ditur ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla,...

Nënshkruhet marrëveshja, Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

para 2 jave - Koha News

Ministri i Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla ka pritur sot në takim Ambasadoren e Republikës së Maqedonisë së Veriut znj. Shpresa Jusufi. Përveç diskutimeve mbi situatën aktuale dhe angazhimeve të Ministrisë...

Nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Top Channel

Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar Kështu ka bërë të ditur ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla i cili ka thënë se sot e ka...

Nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut me një pikë të përbashkët kufiri

para 2 jave - TV21

Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar. Kështu ka bërë të ditur ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla, i cili ka thënë...

Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Alsat-M

Kjo Marrëveshje e nënshkruar sot është hartuar mbi marrëdhëniet fqinjësore mes dy vendeve dhe ka për qëllim fuqizimin e mëtejmë të bashkëpunimit rajonal. Marrëveshja do të mundësojë themelimin e pikave...

Nënshkruhet marrëveshja, Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

para 2 jave - Gazeta Express

Ministri i Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla ka pritur sot në takim Ambasadoren e Republikës së Maqedonisë së Veriut znj. Shpresa Jusufi. Përveç diskutimeve mbi situatën aktuale dhe angazhimeve të Ministrisë...

Nënshkruhet marrëveshja, Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

para 2 jave - Ina

Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla sot pas një takimi me ambasadoren e Maqedonisë së Veriut në Prishtinë, Shpresa Jusufi konfirmoi se është nënshkruar marrëveshja për pika të përbashkëta...

Nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - RTV 21

Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar. Kështu ka bërë të ditur ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, i cili ka thënë se sot e ka...

Kosova e Maqedonia e Veriut firmosin për themelim të pikave të përbashkëta kufitare

para 2 jave - Koha.net

Kosova dhe Maqedonia e Veriut kanë firmosur të hënën marrëveshjen për themelimin e pikave të përbashkëta kufitare. Në pritjen që të hënën i ka bërë ministri i Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla ambasadores...

Nga sot, Kosova e Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

para 2 jave - RTK

Është nënshkruar marrëveshja e themelimit të Pikave të Përbashkëta të Kalimit Kufitar mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut. Kështu është bërë e ditur, përmes një njoftimi për...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nga sot me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Syri.net Kosova

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka njoftuar se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë pika të përbashkëta të kalimit kufitar. “Duke marrë parasysh marrëdhëniet miqësore, bazuar...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Telegrafi

Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar. Kjo Marrëveshje e nënshkruar sot është hartuar mbi marrëdhëniet fqinjësore mes dy vendeve dhe ka...

Kosova nënshkruan marrëveshjen për themelimin e vendkalimeve të përbashkëta kufitare me Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Anadolu Agency

Prishtinë Ministri i Punëve të Brendshme i Kosovës, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar marrëveshjen për themelimin e pikave të përbashkëta të kalimit kufitar mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut, transmeton...

Nga sot, Republika e Kosovës dhe Republika e Maqedonisë së Veriut me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Syri.net Kosova

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla tha se qysh nga sot, Republika e Kosovës dhe Republika e Maqedonisë së Veriut me pika të përbashkëta të kalimit kufitar. Përmes një shkrimi në “Facebook”,...

Nënshkruhet marrëveshja, Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkë...

para 2 jave - BalkanWeb

Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla ka shkruar një marrëveshja se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë “pika të përbashkëta të kalimit kufitar”. Sveçla tha se ka nënshkruar...

Nga sot, Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare, njoftoi ministri Sveçla

para 2 jave - Portalb

Ministri për Punë të Brendshme në Republikën e Kosovës, Xhelal Sveçla, ka njoftuar që sot ka nënshkruar marrëveshjen që mundëson Kosova dhe Maqedonia e Veriut të kenë pikë të përbashkët kufitare, transmeton...

Sveçla nënshkruan marrëveshjen: Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

para 2 jave - Gazeta Express

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka shkruar se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë “pika të përbashkëta të kalimit kufitar”. Sveçla tha se ka nënshkruar marrëveshjen e cila do...

Nënshkruhet marrëveshja, Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

para 2 jave - Ora news

Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla ka shkruar një marrëveshja se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë “pika të përbashkëta të kalimit kufitar”. Sveçla tha se ka nënshkruar...

Nënshkruhet marrëveshja e themelimit të Pikave të Përbashkëta të Kalimit Kufitar mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut

para 2 jave - Tetova Sot

Ministri i Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla ka pritur sot në takim Ambasadoren e Republikës së Maqedonisë së Veriut znj. Shpresa Jusufi. Përveç diskutimeve mbi situatën aktuale dhe angazhimeve të Ministrisë...

Nënshkruhet marrëveshja, Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

para 2 jave - Aktuale

Ministri i Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla ka pritur sot në takim Ambasadoren e Republikës së Maqedonisë së Veriut znj. Shpresa Jusufi. Përveç diskutimeve mbi situatën aktuale dhe angazhimeve të Ministrisë...

Nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - InfoShqip

Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar. Kështu ka bërë të ditur ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla i cili ka thënë se sot e ka...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nga sot me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Syri

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka njoftuar se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë pika të përbashkëta të kalimit kufitar. “Duke marrë parasysh marrëdhëniet miqësore, bazuar...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut arrijnë marrëveshje për pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Kallxo

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka pritur sot në takim ambasadoren e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Shpresa Jusufi. Përveç diskutimeve mbi situatën aktuale dhe angazhimeve të Ministrisë...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nga sot me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - OraInfo

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka njoftuar se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë pika të përbashkëta të kalimit kufitar. “Duke marrë parasysh marrëdhëniet miqësore, bazuar...

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA, KOSOVA DHE MAQEDONIA E VERIUT ME PIKA TË PËRBASHKËTA KUFITARE

para 2 jave - KDPolitik

Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla njoftoi se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë “pika të përbashkëta të kalimit kufitar”. Sveçla tha se ka nënshkruar marrëveshjen e...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nga sot me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Indeks online

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka njoftuar se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë pika të përbashkëta të kalimit kufitar. “Duke marrë parasysh marrëdhëniet miqësore, bazuar...

Kosova e Maqedonia e Veriut nga sot me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Zeri

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar marrëveshjen e cila do të mundësojë themelimin e pikave të përbashkëta të kalimit kufitar me Republikën e Maqedonisë së Veriut, “Han i Elezit...

Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Flaka

Kjo Marrëveshje e nënshkruar sot është hartuar mbi marrëdhëniet fqinjësore mes dy vendeve dhe ka për qëllim fuqizimin e mëtejmë të bashkëpunimit rajonal. Marrëveshja do të mundësojë themelimin e pikave...

Nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut me një pikë të përbashkët kufiri

para 2 jave - Info7

Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar. Kështu ka bërë të ditur ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla, i cili ka thënë...

Nënshkruhet marrëveshja, Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

para 2 jave - Almakos

Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla sot pas një takimi me ambasadoren e Maqedonisë së Veriut në Prishtinë, Shpresa Jusufi konfirmoi se është nënshkruar marrëveshja për pika të përbashkëta...

Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - TvNews

Kjo Marrëveshje e nënshkruar sot është hartuar mbi marrëdhëniet fqinjësore mes dy vendeve dhe ka për qëllim fuqizimin e mëtejmë të bashkëpunimit rajonal. Marrëveshja do të mundësojë themelimin e pikave...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare, njofton Sveçla

para 2 jave - Parrotlla

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka njoftuar se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë pika të përbashkëta të kalimit kufitar. “Tani e tutje, qytetarët do të legjitimohen vetëm...

Sveçla nënshkruan marrëveshjen: Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

para 2 jave - Infokusi

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka shkruar se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë “pika të përbashkëta të kalimit kufitar”. Sveçla tha se ka nënshkruar marrëveshjen e cila do...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nga sot me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Infokusi

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka njoftuar se nga sot, Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë pika të përbashkëta të kalimit kufitar. Sveçla deklaroi se pika e përbashkët kufitare do të...

Nënshkruhet marrëveshja e themelimit të Pikave të Përbashkëta të Kalimit Kufitar mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut

para 2 jave - Lajm

Ministri i Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla ka pritur sot në takim Ambasadoren e Republikës së Maqedonisë së Veriut znj. Shpresa Jusufi. Përveç diskutimeve mbi situatën aktuale dhe angazhimeve të Ministrisë...

Nënshkruhet marrëveshja, Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

para 2 jave - Lideri

Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar. Kështu ka bërë të ditur ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, i cili ka thënë se sot e ka...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

para 2 jave - Bota Press

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka shkruar se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë “pika të përbashkëta të kalimit kufitar”. Kosova dhe Maqedonia e Veriut kanë firmosur të hënën...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare, njofton Sveçla

para 2 jave - Periskopi

Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare, njofton Sveçla 18 Sep, 17:15 Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka njoftuar se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nga sot me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Open-TV

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka njoftuar se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë pika të përbashkëta të kalimit kufitar. “Duke marrë parasysh marrëdhëniet miqësore, bazuar...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nënshkruajnë marrëveshjen për themelimin e Pikave të Përbashkëta të Kalimit Kufitar

para 2 jave - Arbresh

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka pritur sot në takim Ambasadoren e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Shpresa Jusufi. Sipas komunikatës së lëshuar na Ministria e Brendshme, përveç diskutimeve...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nga sot me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Fakti Ditor

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka njoftuar se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë pika të përbashkëta të kalimit kufitar. “Duke marrë parasysh marrëdhëniet miqësore, bazuar...

Sveçla nënshkruan marrëveshjen: Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

para 2 jave - Ekonomia Online

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka shkruar se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë “pika të përbashkëta të kalimit kufitar”. Sveçla tha se ka nënshkruar marrëveshjen e cila do...

‘Marrëdhënie miqësore me Maqedoninë’: Sveçla njofton se nënshkroi ujdinë që mundëson pikat përbashkëta kufitare

para 2 jave - Gazeta Metro

Nga sot, Republika e Kosovës dhe Republika e Maqedonisë së Veriut janë bërë me pika të përbashkëta të kalimit kufitar. Pas marrëveshjes me Shqipërinë, Qeveria e Kosovës ka arritur që të njëjtën marrëveshje...

Nënshkruhet marrëveshja: Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Dosja.al

KOSOVË - Nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenq pika të të përbashkëta të kalimit kufitar. Lajmin e ka bërë të ditur Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, përmes një njoftimi në Facebook,...

Nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - ATV Live

Republika e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut nga sot kanë pikat e përbashkëta të kalimit kufitar. Kështu ka bërë të ditur ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, i cili ka thënë se sot e ka...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut, me pika të përbashkëta kufitare

para 2 jave - Shqip

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka shkruar se nga sot Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të kenë “pika të përbashkëta të kalimit kufitar”. Sveçla tha se ka nënshkruar marrëveshjen e cila do...

Kosova e Maqedonia e Veriut nga sot me pika të përbashkëta të kalimit kufitar

para 2 jave - Dukagjini

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar marrëveshjen e cila do të mundësojë themelimin e pikave të përbashkëta të kalimit kufitar me Republikën e Maqedonisë së Veriut, “Han i Elezit...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK