Snopçe pyet Xhaferin: Të kujt janë ministrat që pritet të votohen sot?

para 2 jave - TV21

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, i cili është në mbështetje të kryetarit të partisë, Arben Taravari, sot parashtroi pyetje deri te kryeministri Talat Xhaferi, duke e pyetur se të cilës parti janë propozimet...

Snopçe pyet Xhaferin: Të kujt janë ministrat që pritet të votohen sot?

para 2 jave - Ina

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, i cili është në mbështetje të kryetarit të partisë, Arben Taravari, sot parashtroi pyetje deri te kryeministri Talat Xhaferi, duke e pyetur se të cilës parti janë propozimet...

Sela: Supozoj se kemi shumicë për votimin e ministrave të rinj

para 2 jave - TV21

Para seancës për votimin e ministrave të rinj të Shëndetësisë dhe Ministrisë për Shoqëri Informatike dhe Administratë, deputeti i ASH-së, njëherë edhe kryetar i Kuvendit Qendror të ASH-së., Ziadin Sela...

Ziberi: Kemi shumicë, BDI do të votojë për ministrat e rinj

para 2 jave - TV21

Para seancës për votimin e ministrave të rinj të Shëndetësisë dhe Ministrisë për Shoqëri Informatike dhe Administratë, deputeti i BDI-së, Arben Ziberi u shpreh se është i bindur se koalicioni qeverisës...

Sela: Supozoj se kemi shumicë për votimin e ministrave të rinj

para 2 jave - Almakos

Para seancës për votimin e ministrave të rinj të Shëndetësisë dhe Ministrisë për Shoqëri Informatike dhe Administratë, deputeti i ASH-së, njëherë edhe kryetar i Kuvendit Qendror të ASH-së., Ziadin Sela...

RMV, Kuvendi sot do të votojë dy ministrat e rinj nga radhët e Aleancës për Shqiptarët

para 2 jave - Portalb

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten, ku dhe u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir Mexhiti dhe...

Sela: Supozoj se kemi shumicë për votimin e ministrave të rinj

para 2 jave - Top24

Para seancës për votimin e ministrave të rinj të Shëndetësisë dhe Ministrisë për Shoqëri Informatike dhe Administratë, deputeti i ASH-së, njëherë edhe kryetar i Kuvendit Qendror të ASH-së., Ziadin Sela...

Kuvendi i RMV-së sot do të votojë dy ministrat e rinj

para 2 jave - Gazeta Express

Kuvendi i RMV-së sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës,...

Kuvend, sot deputetët pritet të votojnë zgjedhjen e ministrave të rinj të MSHIA-së dhe Shëndetësisë

para 2 jave - Lajm

Kuvendi sot duhet ta vazhdojë seancën e 143-të, në rend dite të së cilës, mes tjerave është edhe zgjedhja e ministrave të rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës. Për ministër...

Kuvend, sot deputetët pritet të votojnë zgjedhjen e ministrave të rinj të MSHIA-së dhe Shëndetësisë

para 2 jave - TV21

Kuvendi sot duhet ta vazhdojë seancën e 143-të, në rend dite të së cilës, mes tjerave është edhe zgjedhja e ministrave të rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës. Për ministër...

Sot pritet Kuvendi të zgjedh dy ministrat e rinj

para 2 jave - Tetova Sot

Kuvendi sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir...

Kuvendi i RMV-së sot do të zgjedh dy ministrat e rinj

para 2 jave - Telegrafi

Kuvendi i RMV-së sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës,...

Kuvendi do të zgjedh ministrat e rinj

para 2 jave - Koha.mk

Kuvendi sot duhet ta vazhdojë seancën e 143-të në rend dite të së cilës, mes tjerave është edhe zgjedhja e ministrave të rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës. Për ministër të...

Kuvendi zgjedh sot ministrin e Shëndetësisë dhe ate të Shoqërisë Informatike dhe Administratës, ja emrat e propozuar

para 2 jave - Ina

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të, ku pritet zgjedhja e ministrit të ri të Shëndetësisë dhe ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, pas shkarkimit nga kjo...

Kuvendi i RMV-së sot do të zgjedh dy ministrat e rinj

para 2 jave - Bota Sot

Kuvendi i RMV-së sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës,...

Kuvendi sot pritet të zgjedh ministrat e rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike

para 2 jave - Aktuale

Kuvendi sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir...

Kuvendi do të zgjedh ministrat e rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 12 shkurt – Kuvendi sot duhet ta vazhdojë seancën e 143-të në rend dite të së cilës, mes tjerave është edhe zgjedhja e ministrave të rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës....

Kuvendi sot pritet të zgjedh ministrat e rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike

para 2 jave - Alsat-M

Kuvendi sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir...

Kuvendi sot pritet të zgjedh ministrat e rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike

para 2 jave - Derveni

Kuvendi sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir...

Kuvendi i RMV-së sot do të zgjedh dy ministrat e rinj

para 2 jave - Shenja

Kuvendi i RMV-së sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës,...

Kuvendi zgjedh sot ministrin e Shëndetësisë dhe ate të Shoqërisë Informatike dhe Administratës, ja emrat e propozuar

para 2 jave - InfoShqip

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të, ku pritet zgjedhja e ministrit të ri të Shëndetësisë dhe ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, pas shkarkimit nga kjo...

Kuvendi sot pritet të zgjedh ministrat e rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike

para 2 jave - Lideri

Kuvendi sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir...

Kuvendi i RMV-së sot do të zgjedh dy ministrat e rinj

para 2 jave - Almakos

Kuvendi i RMV-së sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës,...

Kuvendi sot pritet të zgjedh ministrat e rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike

para 2 jave - Fakti Ditor

Kuvendi sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir...

Sot pritet Kuvendi të zgjedh dy ministrat e rinj

para 2 jave - Info7

Kuvendi sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir...

Ilir Demiri ministër shëndetësie – kush do ta zavendësoj atë si drejtor i spitalit të Tetovës?

para 2 jave - NMK Post

Kuvendi sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir...

Kuvend, sot deputetët pritet të votojnë zgjedhjen e ministrave të rinj të MSHIA-së dhe Shëndetësisë

para 2 jave - Top24

Kuvendi sot duhet ta vazhdojë seancën e 143-të, në rend dite të së cilës, mes tjerave është edhe zgjedhja e ministrave të rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës. Për ministër...

Sot pritet Kuvendi të zgjedh dy ministrat e rinj

para 2 jave - Klan Macedonia

Kuvendi sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir...

Sot në Kuvend pritet zgjedhja e ministrave të rinj Ilir Demirit në MSH dhe Naim Bajramit në MSHIA

para 2 jave - Pa censure

Pas votimit në Kuvend me të cilin Mexhiti dhe Aliu u shkarkuan nga postet e tyre, që ndodhi rreth mesnatës së të premtes, kryetari i Kuvendit, Jovan Mitreski, njoftoi se seanca, në rendin e ditës së së...

Kuvendi sot pritet të zgjedh ministrat e rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike

para 2 jave - Almakos

Kuvendi sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir...

Kuvendi RMV sot zgjedh dy ministrat e rinj

para 2 jave - Populli

Kuvendi sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir...

Kuvendi sot pritet të zgjedh ministrat e rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike

para 2 jave - Debat

Kuvendi sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir...

Kuvendi sot pritet të zgjedh ministrat e rinj të Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike

para 2 jave - Lideri

Kuvendi sot duhet të vazhdojë seancën e 143-të e cila filloi të premten dhe pas gati një dite të tërë diskutimi u shkarkuan ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Fatmir...

ASh si dikur Lëvizja Besa, për kryetarin do të vendosë gjykata

para 2 jave - Nistori

Nuk ka asnjë dilemë tashmë për ndarjen e thellë të Aleancës për Shqiptarët. Tubime të ndara, akuza dhe kundër-akuza midis grupit të kryetarit të partisë Arben Taravarit dhe grupit të kryetarit të Kuvendit...

ASH si dikur BESA, për kryetarin do të vendos gjykata

para 2 jave - Koha.mk

Palët kanë shkuar aq larg saqë, si dikur mes BESËS së Bilall Kasamit dhe krahut të Afrim Gashit, kur u Lëvizja u nda në dy grupe, do të duhet sërish që Gjykata të vendos se kush e ka autoritetin legjitim...

Taravari: Votat në kuvendin e ASH-së, ishin të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë

para 2 jave - Telegrafi

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë të Kuvendit partiak. Ai...

Taravari: Votat në kuvendin e ASH-së, ishin të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë

para 2 jave - Bota Sot

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë të Kuvendit partiak. Ai...

Taravari: Votat në Kuvendin e ASH-së, ishin të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë

para 2 jave - Zeri

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë të Kuvendit partiak. Ai...

Taravari: Votat në kuvendin e ASH-së, ishin të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë

para 2 jave - Almakos

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë të Kuvendit partiak. Ai...

Mbi taktizimet e Arben Taravarit dhe Ziadin Selës!

para 2 jave - Lajm

Shkruan: Qenan Aliu Pyetja që shtrohet ështëse -a janë këta dy protagonistët politik njëri Kryetar i partisë e tjetri Kryetar i Kuvendit të partisë që nuk menaxhuan momentumin politik në kohë dhe ashtu...

Taravari dyshon në votat e Kuvendit Qendror të Selës: Nuk e di nga kanë dalë 108 vota

para 2 jave - Ina

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë të Kuvendit partiak. Ai...

Taravari: Votat në kuvendin e ASH-së, ishin të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë

para 2 jave - Lideri

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë të Kuvendit partiak. Ai...

Taravari dyshon në votat e Kuvendit Qendror të Selës: Nëse s’fitojmë në zgjedhje, jap dorëheqje

para 2 jave - Zeri

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë...

Taravari: Ndryshimi nuk mund të bëhet me BDI-në

para 2 jave - Aktuale

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, pas tubimit të mbajtur në qytetin e Gostivarit deklaroi se prej mbrëmë i ka ndarë rrugët me kryetarin e kuvendit të ASH-së Ziadin Selа. Ai tha se ndryshimin...

Taravari dyshon në votat e Kuvendit Qendror të Selës: Nëse s’fitojmë në zgjedhje, jap dorëheqje

para 2 jave - Gazeta Express

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë...

Taravari dyshon në votat e Kuvendit Qendror të Selës: Nuk e di nga kanë dalë 108 vota

para 2 jave - Alsat-M

Gazetare: Fatlume Dervishi Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë...

Taravari dyshon në votat e Kuvendit Qendror të Selës: Nuk e di nga kanë dalë 108 vota

para 2 jave - Zhurnal

Gostivar, 11 shkurt – Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë të...

Deri dje shokë e tani do të përballen në gjykatë/ Kujt do t’i takojë ASH-ja, Taravarit apo Selës?

para 2 jave - TV21

Deri dje shokë e tani do të përballen në Gjykatë. Kreu i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari dhe kreu i Kuvendit Qendror, njëherit ish kryetar partie, Ziadin Sela, nga dje zyrtarisht i ndanë rrugët....

Taravari dyshon në votat e Kuvendit Qendror të Selës: Nëse s’fitojmë në zgjedhje, jap dorëheqje

para 2 jave - Infokusi

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë...

(VIDEO) Taravari: Ndryshimi nuk mund të bëhet me BDI-në

para 2 jave - Shenja

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, pas tubimit të mbajtur në qytetin e Gostivarit deklaroi se prej mbrëmë i ka ndarë rrugët me kryetarin e kuvendit të ASH-së Ziadin Selа. Ai tha se ndryshimin...

Taravari dyshon në votat e Kuvendit Qendror të Selës: Nuk e di nga kanë dalë 108 vota

para 2 jave - Tetova Sot

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë të Kuvendit partiak. Ai...

Taravari dyshon në votat e Kuvendit Qendror të Selës: Nëse s’fitojmë në zgjedhje, jap dorëheqje

para 2 jave - Epoka e Re

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë...

Taravari dyshon në votat e Kuvendit Qendror të Selës: Nuk e di nga kanë dalë 108 vota

para 2 jave - Populli

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë të Kuvendit partiak. Ai...

Taravari dyshon në votat e Kuvendit Qendror të Selës: Nuk e di nga kanë dalë 108 vota

para 2 jave - Lideri

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari vlerëson se votat në Kuvendin qendror të ASH-së të drejtuar nga Ziadin Sela, janë të manipuluara dhe jo të anëtarëve të vërtetë të Kuvendit partiak. Ai...

Taravari ia kthen Selës: Partia s’është pronë

para 2 jave - Gazeta Express

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, i është përgjigjur ish-kryetarit të kësaj partie, Ziadin Selës i cili e paralajmëroi për shkarkimin. Taravari tha dje nga Gostivari se pas 24 vitesh...

Kujt do t’i takojë ASH-ja, Taravarit apo Selës?

para 2 jave - Almakos

Deri dje shokë e tani do të përballen në Gjykatë. Kreu i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari dhe kreu i Kuvendit Qendror, njëherit ish kryetar partie, Ziadin Sela, nga dje zyrtarisht i ndanë rrugët....

Sela: Shkarkimin e Taravarit e kanë mbështetur 106 nga 108 delegatët e pranishëm

para 2 jave - InfoShqip

Me shumicë votash të anëtarëve të Kuvendit Qendror të ASH-së, u votua nisma për shkarkimin e Kryetarit të partisë, Arben Taravari. Shkarkimin e kanë mbështetur 106 anëtarë të Kuvendit qendror nga 108 delegatë...

Shkarkohen dy ministra shqiptarë në Maqedoninë e Veriut- Mbështetën Taravarin!

para 2 jave - Pressonline

Në një seancë maratonë që zgjati deri pas mesnate, parlamenti maqedonas shkarkoi dy ministra të qeverisë teknike nga radhët e Aleancës për Shqiptarët (ASH) të cilët kishin mbështetur propozimin e kësaj...

Taravari i përgjigjet Selës pas shkarkimit: Kauza jonë është ndryshimi!

para 2 jave - Fakte

Shkup, 10 shkurt – Pasi u shkarkua me 106 vota “pro” gjatë kuvendit që po mban Aleanca për Shqiptarët në Shkup, ka ardhur edhe reagimi i kryetarit të kësaj partie, Arben Taravarit. Ai shkruan se përpjekjet...

Kuvendi i ASH-së krahu i Selës voton ‘Pro’ shkarkimit të Taravarit

para 2 jave - Fakte

Shkup, 10 shkurt – Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët sot i cili po mbahet në Shkup, ku 108 delegatë ishin të pranishëm, të cilët 106 prej tyre ishin pro 1 abestenoi dhe 1 kundër votuan për shkarkimin e...

Sela: Shkarkimin e Taravarit e kanë mbështetur 106 anëtarë të Kuvendit

para 2 jave - RTK

Shkarkimin e Arben Taravari nga detyra e kryetarit të Aleancës për Shqiptarët e kanë mbështetur 106 anëtarë të Kuvendit qendror nga 108 të pranishëm. Kurse vendimi përfundimtar do të miratohet në Kongresin...

Arben Taravari: Sot i kemi ndarë rrugët me Ziadin Selën

para 2 jave - TV21

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, pas tubimit të mbajtur në qytetin e Gostivarit tha se prej sot i ndan rrugët me Ziadin Selën. Ai po ashtu tha se ndryshimin mund ta sjellë vetëm Aleanca,...

Taravari: Sot i kemi ndarë rrugët me Ziadin Selën (VIDEO)

para 2 jave - Aktuale

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, pas tubimit të mbajtur në qytetin e Gostivarit tha se prej sot i ndan rrugët me Ziadin Selën. Ai po ashtu tha se ndryshimin mund ta sjellë vetëm Aleanca,...

Kuvendi shkarkon Taravarin si kryetar i ASH/ Thirret Kongresi i Jashtëzakonshëm më 18 Shkurt

para 2 jave - Klan

Kuvendi shkarkon Taravarin si kryetar i ASH/ Thirret Kongresi i Jashtëzakonshëm më 18 Shkurt Kuvendi Qendror i Aleancës për Shqiptarët me 106 vota pro, 1 kundër e 1 abstenim, votoi propozimin për shkarkimin...

Taravari: Nëse dikush mendon se partia është pronë e vet, nuk ka problem t’ia çojmë në shtëpi

para 2 jave - Portalb

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, ka thënë sonte nga Gostivari se pas 24 vitesh duhet të ndodhin ndryshime në bllokun shqiptar. Sipas tij, ky është mesazhi kryesor nga tubimi partiak...

Shqiptarët përçahen para zgjedhjeve, Kuvendi në Maqedoninë e Veriut shkarkon dy ministra shqiptarë

para 2 jave - Gazeta Tema

Thellohet përçarja politike midis shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut. Kuvendi ka shkarkuar dy ministra të qeverisë teknike nga radhët e Aleancës për Shqiptarët (ASH). Ata kishin mbështetur propozimin e...

Taravari i përgjigjet Selës pas shkarkimit

para 2 jave - Open-TV

Shkup, 10 shkurt – Pasi u shkarkua me 106 vota “pro” gjatë kuvendit që po mban Aleanca për Shqiptarët në Shkup, ka ardhur edhe reagimi i kryetarit të kësaj partie, Arben Taravarit. Ai shkruan se përpjekjet...

Përçarja e Aleancës së Shqiptarëve, Sela thotë se me 18 shkurt e shkarkojnë Taravarin që iu bashkua opozitës

para 2 jave - Reporteri

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët me në krye Ziadin Selën ka ngritur iniciativë për shkarkimin e kryetarit të ASh-së Arben Taravari. Me 18 shkurt do të thirret kongresi i jashtëzakonshëm i partisë, me...

Taravari: Sonte i ndamë rrugët me Ziadin Selën!

para 2 jave - NMK Post

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, pas tubimit të mbajtur në qytetin e Gostivarit tha se prej sot i ndan rrugët me Ziadin Selën. Ai po ashtu tha se ndryshimin mund ta sjellë vetëm Aleanca,...

Taravari: Vulat janë të miat kush ka ankesa ti drejtohet gjykatës

para 2 jave - Tetova Sot

Pasi u shkarkua me 106 vota “pro” gjatë kuvendit që po mban Aleanca për Shqiptarët në Shkup, ka ardhur edhe reagimi i kryetarit të kësaj partie, Arben Taravarit. Ai shkruan se përpjekjet e BDI-së dhe skenaristit...

Përçarja e Aleancës së Shqiptarëve, Sela thotë se me 18 shkurt e shkarkojnë Taravarin që iu bashkua opozitës

para 2 jave - Gazeta Express

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët me në krye Ziadin Selën ka ngritur iniciativë për shkarkimin e kryetarit të ASh-së Arben Taravari. Me 18 shkurt do të thirret kongresi i jashtëzakonshëm i partisë, me...

Talat Xhaferi shkarkon 2 ministra shqiptarë

para 2 jave - Dukagjini

Mesnatën e së premtes, pa u bërë as dy javë prej formimit të Qeverisë teknike në Maqedoninë e Veriut, dy ministra shqiptarë u shkarkuar nga kryeministri Talat Xhaferi. Ky vendim erdhi pasi Azir Aliu dhe...

Kuvendi qendror i ASH-së inicion shkarkimin e Taravarit

para 2 jave - Alsat-M

Gazetare: Fatlume Dervishi Kuvendi qendror i Aleancës për Shqiptarët me mbështetësit e Ziadin Selës, me 106 vota për nga 108 kuvendarët e pranishëm, vendosi të iniciojë shkarkimin e Arben Taravarit nga...

Intuita e Taravarit që përçan shqiptarët

para 2 jave - Java News

Nga Flogert Muça “Arben Taravari shkarkohet nga kryetar i Aleancës për Shqiptarët, pas krizës që shkaktoi në parti duke shkelur statutin e saj.” Ky ishte lajmi që prodhoi pasditja e sotme nga Maqedonia...

Intuita e Taravarit që përçan shqiptarët

para 2 jave - Debat

Nga Flogert Muça/ “Arben Taravari shkarkohet nga kryetar i Aleancës për Shqiptarët, pas krizës që shkaktoi në parti duke shkelur statutin e saj.” Ky ishte lajmi që prodhoi pasditja e sotme nga Maqedonia...

Kuvendi i ASH shkarkon Arben Taravarin

para 2 jave - Klan

Kuvendi i ASH shkarkon Arben Taravarin Ziadin Sela: Shkarkimin e kanë mbështetur 106 nga 108 delegatët e pranishëm Me shumicë votash të anëtarëve të Kuvendit Qendror të ASH-së, u votua nisma për shkarkimin...

Intuita e Taravarit që përçan shqiptarët

para 2 jave - Revista

Nga Flogert Muça/ “Arben Taravari shkarkohet nga kryetar i Aleancës për Shqiptarët, pas krizës që shkaktoi në parti duke shkelur statutin e saj.” Ky ishte lajmi që prodhoi pasditja e sotme nga Maqedonia...

Intuita e Taravarit që përçan shqiptarët

para 2 jave - Lexo

Nga Flogert Muça/ “Arben Taravari shkarkohet nga kryetar i Aleancës për Shqiptarët, pas krizës që shkaktoi në parti duke shkelur statutin e saj.” Ky ishte lajmi që prodhoi pasditja e sotme nga Maqedonia...

Kuvendi i ASH-së inicion shkarkimin e Taravarit/ Sela për koalicionet: Së pari ndryshimet kushtetuese, pastaj koalicionime

para 2 jave - TV21

Me 106 vota PËR, 1 KUNDËR dhe 1 i PËRMBAJTUR, Kuvendi qendror i Aleancës për Shqiptarët – krahu i Selës, ngriti iniciativë për shkarkimin e kryetarit të partisë, Arben Taravari. Arsyeja e shkarkimit të...

Taravari: Prej sot ndahen rrugët tona me Ziadin Selën

para 2 jave - Klan Macedonia

Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari sonte para qytetarëve të Gostivarit tha se prej sot i ndan rrugët me Ziadin Selën. Ai poashtu tha se ndryshimin mund ta sjell vetem Aleanca askush tjeter....

Taravari shkarkohet nga kryetar i Aleancës për Shqiptarët në RMV, shkeli statutin e partisë

para 2 jave - Gazeta Tema

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, Arben Taravari është shkarkuar nga posti drejtues në parti pas krizës që shkaktoi në parti duke shkelur statutin e saj Vendimi u mor Kuvendi Qendror...

Sela: Më 18 shkurt do të mblidhet kongresi i partisë (VIDEO)

para 2 jave - Tetova Sot

Sot, në një konferencë për shtyp, kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, pas mbledhjes në Shkup, tha se më datë 18 shkurt do të mbahet kongresi i partisë dhe aty do t’i jepet...

Kuvendi qendror i ASH-së inicion shkarkimin e Taravarit

para 2 jave - InfoShqip

Kuvendi qendror i Aleancës për Shqiptarët me mbështetësit e Ziadin Selës, me 106 vota për nga 108 kuvendarët e pranishëm, vendosi të iniciojë shkarkimin e Arben Taravarit nga pozita e kryetarit. Konfirmimi...

Dështoi plani i Mickoskit, Aleanca mbetet e shqiptarëve!

para 2 jave - Revista

Pas një mbledhje e cila zgjati disa orë, ka përfunduar Kuvendi Qendor i Aleancës për Shqiptarët, i thirruar nga kryesuesi i këtij kuvendi, Ziadin Sela. Të pranishëm ishin e gjithë struktura e ngushtë partiake,...

Maqedonia e Veriut/ Arben Taravari shkarkohet nga kryetari i Aleancës për Shqiptarët pasi shkeli statutin e partisë

para 2 jave - Albeu

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, Arben Taravari është shkarkuar nga posti drejtues në parti pas krizës që shkaktoi në parti duke shkelur statutin e saj Vendimi u mor Kuvendi Qendror...

Intuita e Taravarit që përçan shqiptarët

para 2 jave - Shqip

Flogert Muça Publikuar: “Arben Taravari shkarkohet nga kryetar i Aleancës për Shqiptarët, pas krizës që shkaktoi në parti duke shkelur statutin e saj ”. Ky ishte lajmi që prodhoi pasditja e sotme nga Maqedonia...

Sela: Për shkarkimin e Taravarit votuan 106 anëtarë të Kuvendit! (Video)

para 2 jave - Lajm

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, par kuvendit të thirrur prej tij, tha se kryetari aktual i partisë, Aren Taravari është shkarkuar me procedurë të rregullt me dy të...

Sela: Më 18 shkurt do të mblidhet kongresi për t’i dhënë formë shkarkimit të kryetarit të partisë

para 2 jave - TV21

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, pas kuvendit të thirrur nga ai sot, tha se më datë 18 shkurt do të mbahet kongresi i partisë dhe aty do t’i jepet formë shkarkimit të...

Intuita e Taravarit që përçan shqiptarët

para 2 jave - Top24

Nga Flogert Muça/ “Arben Taravari shkarkohet nga kryetar i Aleancës për Shqiptarët, pas krizës që shkaktoi në parti duke shkelur statutin e saj.” Ky ishte lajmi që prodhoi pasditja e sotme nga Maqedonia...

Ziadin Sela thërret Kongres: Më 18 shkurt, shkarkimi i Taravarit!

para 2 jave - Open-TV

Kryetari i Kuvendit të ASH-së, Ziadin Sela theksoi se kuvendi i sotëm ka vendosur për shkarkimin e kryetarit të partisë, Arben Taravari. “Kuvendi i partisë me propozim të shumicës së kuvendarëve propozoi...

Sela: Taravari u shkarkua me 2/3 e votave të kuvendarëve

para 2 jave - TV21

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, par kuvendit të thirrur prej tij, tha se kryetari aktual i partisë, Aren Taravari është shkarkuar me procedurë të rregullt me dy të...

Taravari për shkarkimin e tij: Kushdo që ka ankesa le t’i drejtohet gjykatës

para 2 jave - Telegrafi

Pas paraqitjes së Ziadin Selës para mediave, ai deklaroi për shkarkimin e Arben Taravarit nga detyra e kryetarit të partisë. Në reagimin e tij në Facebook, Taravari ka shprehur kundërshtimin e tij ndaj...

Sela: Taravari u shkarkua me 2/3 e votave të kuvendarëve

para 2 jave - Aktuale

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, par kuvendit të thirrur prej tij, tha se kryetari aktual i partisë, Aren Taravari është shkarkuar me procedurë të rregullt me dy të...

Taravari për shkarkimin e tij: Kushdo që ka ankesa le t’i drejtohet gjykatës

para 2 jave - Aktuale

Pas paraqitjes së Ziadin Selës para mediave, i cili deklaroi për shkarkimin e Arben Taravarit nga detyra e kryetarit të partisë, ky i fundit në një reagim në Facebook, ka shprehur kundërshtimin e tij ndaj...

Sela: Për shkarkimin e Taravarit votuan 106 anëtarë të Kuvendit! (Video)

para 2 jave - Klix

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, par kuvendit të thirrur prej tij, tha se kryetari aktual i partisë, Aren Taravari është shkarkuar me procedurë të rregullt me dy të...

Sela: Kemi marrë iniciativë për shkarkimin e Taravarit

para 2 jave - Telegrafi

Sot, në një konferencë për shtyp, kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, pas mbledhjes në Shkup, se kanë marrë iniciativë për shkrimin nga detyra të kryetarit të partisë Arben...

Sela: Ngritëm iniciativë për shkarkimin e Taravarit, vendimi do të merret me 18 shkurt (Video)

para 2 jave - Portalb

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët me në krye Ziadin Selën ka ngritur iniciativë për shkarkimin e kryetarit të ASh-së Arben Taravari. Me 18 shkurt do të thirret kongresi i jashtëzakonshëm i partisë, me...

Taravari i përgjigjet Selës pas shkarkimit: Përpjekjet e skenaristit Grubi janë të dështuara

para 2 jave - Koha.mk

Pas shkarkimit nga Kuvendi të Arben Taravrit nga detyra e kryetarit të ASH-së, ky i tundit i është përgjigjur kryetarit të Kuvendit, Ziadin Sela. Në një postim në FB, Taravari thotë se Kuvendi i sotëm...

Taravari: Përpjekjet për t’i shkarkuar janë dështuar, drejtuar gjykatës për sfidë ligjore

para 2 jave - Bota Sot

Pas paraqitjes së Ziadin Selës para mediave, ai deklaroi për shkarkimin e Arben Taravarit nga detyra e kryetarit të partisë. Në reagimin e tij në Facebook, Taravari ka shprehur kundërshtimin e tij ndaj...

Sela: Kemi marrë iniciativë për shkarkimin e Taravarit

para 2 jave - Bota Sot

Sot, në një konferencë për shtyp, kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, pas mbledhjes në Shkup, se kanë marrë iniciativë për shkrimin nga detyra të kryetarit të partisë Arben...

Sela: ASH-ja nuk është objekt i dëshirave personale, Taravari u shkarkua me 2/3 e votave të kuvendarëve (VIDEO)

para 2 jave - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, par kuvendit të thirrur prej tij, tha se kryetari aktual i partisë, Arben Taravari është shkarkuar me procedurë të rregullt me dy të...

Taravari: Përpjekjet për t’i shkarkuar janë dështuar, drejtuar gjykatës për sfidë ligjore

para 2 jave - Zeri

Pas paraqitjes së Ziadin Selës para mediave, ai deklaroi për shkarkimin e Arben Taravarit nga detyra e kryetarit të partisë. Në reagimin e tij në Facebook, Taravari ka shprehur kundërshtimin e tij ndaj...

Taravari shkarkohet nga kryetar i Aleancës për Shqiptarët në RMV, shkeli statutin e partisë. Kongresi javën e ardhshme zgjedh…!

para 2 jave - Java News

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, Arben Taravari është shkarkuar nga posti drejtues në parti pas krizës që shkaktoi në parti duke shkelur statutin e saj Vendimi u mor Kuvendi Qendror...

Kuvendi shkarkoi Taravarin, Sela: Në 18 shkurt zgjidhet kryetari i ri i ASH

para 2 jave - Shqip

Kuvendi qendror i Aleancës për Shqiptarët me mbështetësit e Ziadin Selës, me 106 vota nga 108 kuvendarët e pranishëm, vendosi të iniciojë shkarkimin e Arben Taravarit nga pozita e kryetarit. Konfirmimi...

Sela thërret Kongres: Më 18 shkurt shkarkimi i Taravarit

para 2 jave - TvNews

Kryetari i Kuvendit të ASH-së, Ziadin Sela theksoi se kuvendi i sotëm ka vendosur për shkarkimin e kryetarit të partisë, Arben Taravari. “Kuvendi i partisë me propozim të shumicës së kuvendarëve propozoi...

ASH – krahu i Selës, shkarkon Taravarin nga posti i kryetarit të partisë

para 2 jave - TV21

TV21 mëson se gjatë kuvendit të Aleancës për Shqiptarët, që po mbahet aktualisht në Shkup, me 106 vota “pro”, 1 “kundër” dhe 1 “abstenim” është shkarkuar kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari.

Taravari i përgjigjet Selës pas shkarkimit: Kauza jonë është ndryshimi!

para 2 jave - TV21

Pasi u shkarkua me 106 vota “pro” gjatë kuvendit që po mban Aleanca për Shqiptarët në Shkup, ka ardhur edhe reagimi i kryetarit të kësaj partie, Arben Taravarit. Ai shkruan se përpjekjet e BDI-së dhe skenaristit...

LAJMI I FUNDIT: Kuvendi i ASH-së e shkarkoi Arben Taravarin

para 2 jave - Koha.mk

Me 106 vota PËR, Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët ka shkarkuar nga pozita e kryetarit të partisë, Arben Taravarin. Nga kuvendarët e pranishëm i vetmi i cili votoi kundër ishte Bekim Pocesta i cili dhe abestenoi në votim.

Sela: Kuvendi i partisë mori inicativë për shkarkimin e kryetarit, Arben Taravari

para 2 jave - Ina

Kryetari i Kuvendit të ASH-së, Ziadin Sela theksoi se kuvendi i sotëm ka vendosur për shkarkimin e kryetarit të partisë, Arben Taravari. “Kuvendi i partisë me propozim të shumicës së kuvendarëve propozoi...

Taravari i përgjigjet Selës pas shkarkimit: Kauza jonë është ndryshimi!

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 10 shkurt – Pasi u shkarkua me 106 vota “pro” gjatë kuvendit që po mban Aleanca për Shqiptarët në Shkup, ka ardhur edhe reagimi i kryetarit të kësaj partie, Arben Taravarit. Ai shkruan se përpjekjet...

Kuvendi i ASH-së krahu i Selës voton ‘Pro’ shkarkimit të Taravarit

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 10 shkurt – Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët sot i cili po mbahet në Shkup, ku 108 delegatë ishin të pranishëm, të cilët 106 prej tyre ishin pro 1 abestenoi dhe 1 kundër votuan për shkarkimin e...

Në mesnatë u shkarkuan Mexhiti dhe Aliu/ Xhaferi: Kam të drejtë të identifikohem me Ajnshtajnin

para 2 jave - TV21

Shumica parlamentare me 62 vota “për” në mesnatë votoi për shkarkimin e dy ministrave të Aleancës për shqiptarët, ministrit të Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti dhe atij të Shoqërisë Informatike, Azir Aliu....

Taravari i përgjigjet Selës pas shkarkimit: Kauza jonë është ndryshimi!

para 2 jave - Tetova Sot

Pasi u shkarkua me 106 vota “pro” gjatë kuvendit që po mban Aleanca për Shqiptarët në Shkup, ka ardhur edhe reagimi i kryetarit të kësaj partie, Arben Taravarit. Ai shkruan se përpjekjet e BDI-së dhe skenaristit...

Taravari për Kuvendin e Selës: Kushdo që ka ankesa le t’i drejtohet Gjykatës

para 2 jave - Shenja

Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari ka reaguar pas njoftimit se është marrë iniciativë për shkarkimin e tij nga Kuvendi Qëndror i Aleandës së Zijadin Selës “Përpjekjet e BDI-së dhe skenaristit...

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët shkarkon Arben Taravarin, përçarësin dhe argatin e Albin Kurtit

para 2 jave - Radio Kosova e Lire

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, me vota unanime shkarkoi nga posti, argatin e Albin Kurtit, Arben Taravari. Nga 108 delegatë ishin të pranishëm në Kuvendin që e kishte thirrur...

Dështoi plani i Mickoskit, Aleanca mbetet e shqiptarëve!

para 2 jave - Top24

Pas një mbledhje e cila zgjati disa orë, ka përfunduar Kuvendi Qendor i Aleancës për Shqiptarët, i thirruar nga kryesuesi i këtij kuvendi, Ziadin Sela. Të pranishëm ishin e gjithë struktura e ngushtë partiake,...

Sela: Për shkarkimin e Taravarit vendos Kuvendi Qendror

para 2 jave - Fakte

Shkup, 10 shkurt – Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, i pyetur nga TV21 nëse sot mund të merret vendim për shkarkimin e kryetarit Taravari, ai u përgjigj shkurt se vendimin...

Sela: Kryetari i partisë nuk mund të japë qëndrime personale, e pres të vijë në kuvend

para 2 jave - Fakte

Shkup, 10 shkurt – Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, para takimit tha se një kryetar partie nun mund të japë qëndrimet e tij personale, prandaj e pret në kuvend që të...

Sela: Për shkarkimin e Taravarit votuan 106 anëtarë të Kuvendit!

para 2 jave - Lideri

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, par kuvendit të thirrur prej tij, tha se kryetari aktual i partisë, Aren Taravari është shkarkuar me procedurë të rregullt me dy të...

Taravari: Skenari i Grubit dështoi, tani Kushdo që ka ankesa le t’i drejtohet Gjykatës

para 2 jave - Ina

Kryetari i për Shqiptarët, Arben Taravari thotë se Përpjekjet e BDI-së dhe skenaristit Grubi për defokusim dështuan. “Kauza jonë është Ndryshimi! Përpjekjet e BDI-së dhe skenaristit Grubi për të na defokusuar...

Kuvendi i ASH-së voton ‘Pro’ shkarkimit të Taravarit

para 2 jave - Indeks online

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët sot po mbahet në Shkup, ku 108 delegatë janë të pranishëm. 106 prej tyre ishin “pro”, 1 abestenoi dhe 1 votoi kundër shkarkimit të kryetarit Arben Taravari, informon Klan...

Maqedoni e Veriut, Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët shkarkon kryetarin Arben Taravari

para 2 jave - Lexo

Arben Taravari shkarkohet nga kryetar i Aleancës për Shqiptarët, pas krizës që shkaktoi në parti duke shkelur statutin e saj Ky ka qenë vendimi i marrë nga Kuvendi Qendror i ASH, i thirrur sot nga kryetari...

Kuvendi i ASH-së krahu i Selës voton ‘Pro’ shkarkimit të Taravarit

para 2 jave - Aktuale

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët sot i cili po mbahet në Shkup, ku 108 delegatë ishin të pranishëm, të cilët 106 prej tyre ishin pro 1 abestenoi dhe 1 kundër votuan për shkarkimin e kryetarit Arben Taravari,...

Dështoi plani i Mickoskit, Aleanca mbetet e shqiptarëve!

para 2 jave - Debat

Pas një mbledhje e cila zgjati disa orë, ka përfunduar Kuvendi Qendor i Aleancës për Shqiptarët, i thirruar nga kryesuesi i këtij kuvendi, Ziadin Sela. Të pranishëm ishin e gjithë struktura e ngushtë partiake,...

“Ka shkelur statutin e partisë”- Kërkohet shkarkimi i Taravarit nga Kuvendi i ASH

para 2 jave - Euronews

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët me në krye Ziadin Selën kërkon shkarkimin kryetarit të partisë, Arben Taravari. Ky i fundit akuzohet se ka shkelur statutin e Partisë dhe vendimi do të merret më 18 shkurt...

Kuvendi i ASH-së votoi pro shkarkimit të Arben Taravarit

para 2 jave - Lajmi.net

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët po mbahet sot në Shkup. Nga 108 delagat që morën pjesë, 106 prej tyre votuan pro shkarkimit të Arben Taravarit nga pozita e Kryetarit të Aleancës për Shqiptarët. Vetëm...

ASH – krahu i Selës, shkarkon Taravarin nga posti i kryetarit të partisë

para 2 jave - Tetova1

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët sot i cili po mbahet në Shkup, ku 108 kuvendarë të Kuvendit Qendror të ASH ishin prezent, 106 votuan pro shkarkimit të Arben Taravarit nga pozita e Kryetarit të Aleancës...

Sela: Për shkarkimin e Taravarit vendos Kuvendi Qendror

para 2 jave - Medial

Shkup, 10 shkurt – Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, i pyetur nga TV21 nëse sot mund të merret vendim për shkarkimin e kryetarit Taravari, ai u përgjigj shkurt se vendimin...

Sela: Kryetari i partisë nuk mund të japë qëndrime personale, e pres të vijë në kuvend

para 2 jave - Medial

Shkup, 10 shkurt – Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, para takimit tha se një kryetar partie nun mund të japë qëndrimet e tij personale, prandaj e pret në kuvend që të...

Sela: ASH-ja nuk është objekt i dëshirave personale, Taravari u shkarkua me 2/3 e votave të kuvendarëve (VIDEO)

para 2 jave - Top24

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, par kuvendit të thirrur prej tij, tha se kryetari aktual i partisë, Arben Taravari është shkarkuar me procedurë të rregullt me dy të...

Maqedoni e Veriut/ Aleanca për shqiptarët mbledh Kuvendin

para 2 jave - Klan

Maqedoni e Veriut/ Aleanca për shqiptarët mbledh Kuvendin Sela: Do të dalim të vetëm në zgjedhje Kuvendi Qëndror i Aleancës për Shqiptarët u mblodh këtë të shtunë për të diskutuar vendimin e njëanshëm...

Zijadin Sela: Kemi marrë iniciativë për shkarkimin e Taravarit

para 2 jave - Shenja

Aleanca e Zijadin Selës sot mori vendim për shkarkimin e kreut të partisë Arben Taravari. Në Kuvendin Qëndror i cili u mbajt sot në Shkup, morën pjesë 108 prej 139 kuvendarëve, u vendos që Taravari të...

Sela: ASh nuk është objekt i dëshirave personale, Taravari u shkarkua me 2/3 e votave të kuvendarëve

para 2 jave - Debat

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, par kuvendit të thirrur prej tij, tha se kryetari aktual i partisë, Arben Taravari është shkarkuar me procedurë të rregullt me dy të...

Sela: Më 18 shkurt do të mblidhet kongresi i partisë

para 2 jave - Debat

Sot, në një konferencë për shtyp, kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, pas mbledhjes në Shkup, tha se më datë 18 shkurt do të mbahet kongresi i partisë dhe aty do t’i jepet...

Sela: Për shkarkimin e Taravarit votuan 106 anëtarë të Kuvendit!

para 2 jave - TvNews

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, par kuvendit të thirrur prej tij, tha se kryetari aktual i partisë, Aren Taravari është shkarkuar me procedurë të rregullt me dy të...

Sela: Për shkarkimin e Taravarit vendos Kuvendi Qendror

para 2 jave - TV21

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, i pyetur nga TV21 nëse sot mund të merret vendim për shkarkimin e kryetarit Taravari, ai u përgjigj shkurt se vendimin e merr KUvendi...

TS eksluzive: 106 Kuvendar të ASH-së votojnë iniciativën për shkarkimin e Arben Taravarit (VIDEO)

para 2 jave - Tetova Sot

Gazetari i TS-së, Nevrij Ademi nga vendi i ngjarjes njofton se Aleanca për Shqiptarët në Kuvendin e dytë të partisë, me 106 kuvendar që janë prezent kanë vendosur shkarkimin e Arben Taravarit nga pozita...

Sela: Shkarkimin e Taravarit e kanë mbështetur 106 nga 108 delegatët e pranishëm!

para 2 jave - Klan Macedonia

KQ I ASH-së MBLIDHET NË SHKUP Me shumicë votash të anëtarëve të Kuvendit Qendror të ASH-së, u votua nisma për shkarkimin e Kryetarit të partisë, Arben Taravari. Shkarkimin e kanë mbështetur 106 anëtarë...

Aleanca për Shqiptarët vendos ta shkarkojë Taravarin

para 2 jave - Gazeta Metro

Partia e dytë më e madhe shqiptare në Maqedoninë Veriore, Aleanca për Shqiptarët, ka vendosur që ta shkarkojë kryetarin Arben Taravari, në mbledhjen e Kuvendit të partisë, të mbajtur këtë të shtunë me...

Sela thërret Kongres: Më 18 shkurt shkarkimi i Taravarit

para 2 jave - Almakos

Kryetari i Kuvendit të ASH-së, Ziadin Sela theksoi se kuvendi i sotëm ka vendosur për shkarkimin e kryetarit të partisë, Arben Taravari. “Kuvendi i partisë me propozim të shumicës së kuvendarëve propozoi...

Kuvendi diskuton nëse duhet ta shkarkojë Taravarin

para 2 jave - Koha.mk

Shkup, 10 shkurt – Kuvendi ekzekutiv i Aleancës për Shqiptarët (ASH) sipas statutit ka të drejtë të sjell vendim për shkarkimin dhe besimin e kryetarit, deklaroi sot kryetari i Kuvendit të partisë së Aleancës...

Sela: Për shkarkimin e Taravarit vendos Kuvendi Qendror

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 10 shkurt – Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, i pyetur nga TV21 nëse sot mund të merret vendim për shkarkimin e kryetarit Taravari, ai u përgjigj shkurt se vendimin...

Taravari i përgjigjet Selës pas shkarkimit: Kauza jonë është ndryshimi!

para 2 jave - Klan Macedonia

Pasi u shkarkua me 106 vota “pro” gjatë kuvendit që po mban Aleanca për Shqiptarët në Shkup, ka ardhur edhe reagimi i kryetarit të kësaj partie, Arben Taravarit. Ai shkruan se përpjekjet e BDI-së dhe skenaristit...

Shkarkohen ministrat e ASH-së, Mexhiti e Aliu

para 2 jave - Albeu

Kuvendi shkarkoi mbrëmë dy ministrat e deritanishëm të Aleancës për Shqiptarët, ministrin e Shëndetësisë Fatmir Mexhiti dhe ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës Azir Aliu. Ministrat u shkarkuan...

Sela: Kryetari i partisë nuk mund të japë qëndrime personale, e pres të vijë në kuvend

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 10 shkurt – Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, para takimit tha se një kryetar partie nun mund të japë qëndrimet e tij personale, prandaj e pret në kuvend që të...

Taravari për Kuvendin e Selës: Kushdo që ka ankesa le t’i drejtohet Gjykatës

para 2 jave - Almakos

Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari ka reaguar pas njoftimit se është marrë iniciativë për shkarkimin e tij nga Kuvendi Qëndror i Aleandës së Zijadin Selës “Përpjekjet e BDI-së dhe skenaristit...

Sela: Më 18 shkurt do të mblidhet kongresi i partisë

para 2 jave - Klan Macedonia

Sot, në një konferencë për shtyp, kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, pas mbledhjes në Shkup, tha se më datë 18 shkurt do të mbahet kongresi i partisë dhe aty do t’i jepet...

Sela: Me procedurë të rregullt Taravari u shkarkua me 2/3 e votave të kuvendarëve

para 2 jave - Klan Macedonia

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, par kuvendit të thirrur prej tij, tha se kryetari aktual i partisë, Aren Taravari është shkarkuar me procedurë të rregullt me dy të...

Sela: Për shkarkimin e Taravarit votuan 106 anëtarë të Kuvendit! (Video)

para 2 jave - Pressonline

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, par kuvendit të thirrur prej tij, tha se kryetari aktual i partisë, Aren Taravari është shkarkuar me procedurë të rregullt me dy të...

Sela: Kryetari i partisë nuk mund të japë qëndrime personale, e pres të vijë në kuvend

para 2 jave - TV21

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, para takimit tha se një kryetar partie nun mund të japë qëndrimet e tij personale, prandaj e pret në kuvend që të vijë të raportojë...

LAJMI I FUNDIT/ Kuvendi Qendror i ASH shkarkon Arben Taravarin

para 2 jave - Shqip

Arben Taravari shkarkohet nga kryetar i Aleancës për Shqiptarët, pas krizës që shkaktoi në parti duke shkelur statutin e saj Ky ka qenë vendimi i marrë nga Kuvendi Qendror i ASH, i thirrur sot nga kryetari...

Taravari i përgjigjet Selës pasi u shkarkua nga pozita e kryetarit

para 2 jave - Populli

Pas shkarkimit nga Kuvendi të Arben Taravrit nga detyra e kryetarit të ASH-së, ky i tundit i është përgjigjur kryetarit të Kuvendit, Ziadin Sela. Në një postim në FB, Taravari thotë se Kuvendi i sotëm...

Sela thirrje Taravarit: Eja në Kuvend, mos e përçaj partinë! (Video)

para 2 jave - Lideri

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, ka folur para mediave para mbledhjes së sotme të Kuvendit të partisë që mbahet në Shkup. Sela theksoi se është ftuar edhe Arben Taravari...

Sela para fillimit të Kuvendit: Presim Taravarin të vijë të raportojë, Kuvendi do vendosë nëse do ta shkarkojë (Video)

para 2 jave - Portalb

Filloi Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët me në krye Ziadin Selën. Paraprakisht u mbajt një tjetër kuvend i kësaj partie në Kumanovë me në krye Arben Taravarin. Një nga dy pikat e rendit të ditës të Kuvendit...

Sela thirrje Taravarit: Eja në Kuvend, mos e përçaj partinë! (Video)

para 2 jave - Lajm

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, ka folur para mediave para mbledhjes së sotme të Kuvendit të partisë që mbahet në Shkup. Sela theksoi se është ftuar edhe Arben Taravari...

Nis kuvendi i ASH-së, Sela i bën thirrje Taravarit të marrë pjesë

para 2 jave - TV21

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, ka caktuar për sot në orën 13:00 në Shkup kuvendin 2-të të kësaj partie dhe ajo veçmë ka filluar. Sela i ka bërë thirrje Taravarit të...

Zijadin Sela: Kemi marrë iniciativë për shkarkimin e Taravarit

para 2 jave - Almakos

Aleanca e Zijadin Selës sot mori vendim për shkarkimin e kreut të partisë Arben Taravari. Në Kuvendin Qëndror i cili u mbajt sot në Shkup, morën pjesë 108 prej 139 kuvendarëve, u vendos që Taravari të...

Taravari: Vulat janë të miat kush ka ankesa ti drejtohet gjykatës

para 2 jave - Almakos

Pas vendimit të kuvendit të Aleancës për Shqiptarët për të shkarkuar Taravarin ka reaguar ky i fundit duke theksuar se unë i kam vulat dhe kush ka ankesa di drejtohet gjykatës, shkruan Top24 Kauza jonë...

Taravari i përgjigjet Selës pas shkarkimit: Kauza jonë është ndryshimi!

para 2 jave - Fakti Ditor

Pasi u shkarkua me 106 vota “pro” gjatë kuvendit që po mban Aleanca për Shqiptarët në Shkup, ka ardhur edhe reagimi i kryetarit të kësaj partie, Arben Taravarit. Ai shkruan se përpjekjet e BDI-së dhe skenaristit...

Kuvendi i ASH-së shkarkon Arben Taravarin

para 2 jave - Epoka e Re

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët sot po mbahet në Shkup, ku 108 delegatë janë të pranishëm. Ky kuvend është thirrur nga Ziadin Sela i cili po e kundërshton pozicionimin e Taravarit në mbështetje të opozites...

Taravari: Vulat janë të miat kush ka ankesa ti drejtohet gjykatës

para 2 jave - Top24

Pas vendimit të kuvendit të Aleancës për Shqiptarët për të shkarkuar Taravarin ka reaguar ky i fundit duke theksuar se unë i kam vulat dhe kush ka ankesa di drejtohet gjykatës, shkruan Top24 Kauza jonë...

ASH / Përkrahësit e Selës e shkarkuan Taravarin nga pozita e kryetarit

para 2 jave - Populli

TV21 mëson se gjatë kuvendit të Aleancës për Shqiptarët, që po mbahet aktualisht në Shkup, me 106 vota “pro”, 1 “kundër” dhe 1 “abstenim” është shkarkuar kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari.

Ziadin Sela: Për shkarkimin e Taravarit vendos Kuvendi Qendror

para 2 jave - Shqip

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, është pyetur nëse sot mund të merret vendim për shkarkimin e kryetarit Arben Taravari. Ai u përgjigj shkurt se vendimin e merr Kuvendi...

Kuvendi i ASH-së voton ‘Pro’ shkarkimit të Taravarit

para 2 jave - Lideri

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët sot i cili po mbahet në Shkup, ku 108 delegatë ishin të pranishëm, të cilët 106 prej tyre ishin pro 1 abestenoi dhe 1 kundër votuan për shkarkimin e kryetarit Arben Taravari,...

Kuvendi i ASH i thirrur nga Sela, Taravari nuk shkoi, çka po ndodhë?!

para 2 jave - Ina

Ka nisur para pak çastesh Kuvendi Qendror i ASH-së i thirrur nga kryetari i këtij kuvendi, Ziadin Sela. Po në këtë takim po vërehet mungesa e kreut të kësaj partie Arben Taravari. Nga ky kuvend i thirrur...

Filloi kuvendi i Aleancën për Shqiptarët në Shkup me në krye Ziadin Selën (Video)

para 2 jave - Portalb

Filloi Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët me në krye Ziadin Selën. Paraprakisht u mbajt një tjetër kuvend i kësaj partie në Kumanovë me në krye Arben Taravarin. Një nga dy pikat e rendit të ditës të Kuvendit...

Taravari i përgjigjet Selës pas shkarkimit: Kauza jonë është ndryshimi!

para 2 jave - Top24

Pasi u shkarkua me 106 vota “pro” gjatë kuvendit që po mban Aleanca për Shqiptarët në Shkup, ka ardhur edhe reagimi i kryetarit të kësaj partie, Arben Taravarit. Ai shkruan se përpjekjet e BDI-së dhe skenaristit...

Dorëzohet Taravari: Nuk ka rëndësi e kujt është partia

para 2 jave - Revista

Ish-kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari ka pranuar vendimin e Kuvendit të partisë për shkarkimin e tij nga posti i kryetarit. Taravari shkruan se nuk merret me idenë se e kujt është partia....

Parlamenti maqedonas shkarkon dy ministrat, përçahet Aleanca për Shqiptarët...

para 2 jave - BalkanWeb

Parlamenti i Maqedonisë së Veriut votoi për shkarkimin e dy ministrave të Aleancës për Shqiptarët, pasi drejtuesi i partisë, Arben Taravari njoftoi se do të kalonte në opozitë. Me 62 vota pro të ligjvënësve...

Sela para mbledhjes në Shkup: Do ta presim Taravarin të vijë të raportojë, Kuvendi vendos nëse do të shkarkohet

para 2 jave - Telegrafi

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, ka folur para mediave para mbledhjes së sotme të Kuvendit të partisë që mbahet në Shkup. Sela theksoi se është ftuar edhe Arben Taravari...

Aleanca për Shqiptarët, krahu i Selës mblidhet në Shkup, pritet të nisë takimi

para 2 jave - TV21

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, ka caktuar për sot në orën 13:00 në Shkup kuvendin 2-të të kësaj partie. Përkrahësit e Selës janë mbledhur para resortit “Bushi” në...

Taravari i përgjigjet Selës pas shkarkimit: Kauza jonë është ndryshimi!

para 2 jave - Almakos

Pasi u shkarkua me 106 vota “pro” gjatë kuvendit që po mban Aleanca për Shqiptarët në Shkup, ka ardhur edhe reagimi i kryetarit të kësaj partie, Arben Taravarit. Ai shkruan se përpjekjet e BDI-së dhe skenaristit...

Sela para fillimit të Kuvendit: Presim Taravarin të vijë të raportojë, Kuvendi do vendosë nëse do ta shkarkojë

para 2 jave - InfoShqip

Filloi Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët me në krye Ziadin Selën. Paraprakisht u mbajt një tjetër kuvend i kësaj partie në Kumanovë me në krye Arben Taravarin. Një nga dy pikat e rendit të ditës të Kuvendit...

Zijadin Sela: Me 18 shkurt mbahet kongresi i ASH-së ku do zgjidhet kryetari i ri i partisë

para 2 jave - Pa censure

Zijadin Sela në konferencën për shtyp që sapo ka mbajtur ka deklaruar se sot është shkarkuar kryetari i partise së Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari. Njëkohësisht Sela ka njoftuar se me 28 shkurt...

Reagon Taravari pasi u ‘shkarkua’: Kauza jonë është ndryshimi – kush ka dilema tek ASH-ja le t’i drejtohet gjykatës!

para 2 jave - NMK Post

Arben Taravari Kauza jonë është Ndryshimi! Përpjekjet e BDI-së dhe skenaristit Grubi për të na defokusuar tek kinse “e kujt është partia” janë të dështuara. Prej sot nuk merremi më me këtë gjë. Kushdo...

Krahu i Selës e shkarkon Taravarin, ja me sa vota!

para 2 jave - NMK Post

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët sot i cili po mbahet në Shkup, ku 108 delegatë ishin të pranishëm, të cilët 106 prej tyre ishin pro 1 abestenoi dhe 1 kundër votuan për shkarkimin e kryetarit Arben Taravari,...

Arben Taravari nuk do të jetë më kryetarë i ASH-së,me 106 vota pro, shkarkohet nga kreu i Aleancës për Shqiptarët

para 2 jave - Top24

Me 106 vota PËR, 1 kundër dhe 1 përmbajur Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët ka shkarkuar nga pozita e kryetarit të partisë, Arben Taravarin. Nga kuvendarët e pranishëm i vetmi i cili votoi kundër ishte...

Kuvendi i ASH-së pas shkarkimit të Taravarit thërret kongres të jashtëzakonshëm më 18 Shkurt

para 2 jave - Top24

Kryrtari i kuvendit të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela pas konfirmimit të shkarkimit të Arben Taravarit si kryetar i partisë dhe si vendim të tillë Sela tha që kuvendi ka vendosur të thëret kongres...

LAJMI I FUNDIT: Kuvendi i ASH-së i thotë “tung e ki” Arben Taravarit

para 2 jave - Open-TV

Me 106 vota PËR, Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët ka shkarkuar nga pozita e kryetarit të partisë, Arben Taravarin. Nga kuvendarët e pranishëm i vetmi i cili votoi kundër ishte Bekim Pocesta i cili dhe abestenoi në votim./Koha.mk

Dorëzohet Taravari: Nuk ka rëndësi e kujt është partia…

para 2 jave - Debat

Ish-kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari ka pranuar vendimin e Kuvendit të partisë për shkarkimin e tij nga posti i kryetarit. Taravari shkruan se nuk merret me idenë se e kujt është partia....

108 nga 139 kuvendarë të ASh-së, rreshtohen pas Ziadin Selës dhe kundër Arben Taravarit

para 2 jave - Debat

Aleanca për Shqiptarët po mban Kuvendin Qendror të partisë në qytetin e Shkupit, ngjarje kjo e paralajmëruar ditë më parë nga kreu i kuvendit të ASH-së, Ziadin Sela. Ndonëse u ftua, në këtë kuvend nuk...

Me 106 vota pro, shkarkohet Arben Taravari nga kreu i Aleancës për Shqiptarët

para 2 jave - Revista

Me 106 vota PËR, Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët ka shkarkuar nga pozita e kryetarit të partisë, Arben Taravarin. Nga kuvendarët e pranishëm i vetmi i cili votoi kundër ishte Bekim Pocesta i cili dhe...

Me 106 vota pro, shkarkohet Arben Taravari nga kreu i Aleancës për Shqiptarët

para 2 jave - Debat

Me 106 vota PËR, Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët ka shkarkuar nga pozita e kryetarit të partisë, Arben Taravarin. Nga kuvendarët e pranishëm i vetmi i cili votoi kundër ishte Bekim Pocesta i cili dhe...

Sela para mbledhjes në Shkup: Do ta presim Taravarin të vijë të raportojë, Kuvendi vendos nëse do të shkarkohet

para 2 jave - Bota Sot

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, ka folur para mediave para mbledhjes së sotme të Kuvendit të partisë që mbahet në Shkup. Sela theksoi se është ftuar edhe Arben Taravari...

Përçarjet në partinë shqiptare/ Shkarkimi i dy ministrave në Shkup, VOA: Një prej kryetarëve njoftoi se do të kalonte në opozitë

para 2 jave - Panorama

Parlamenti i Maqedonisë së Veriut votoi për shkarkimin e dy ministrave të Aleancës për Shqiptarët, pasi drejtuesi i partisë, Arben Taravari njoftoi se do të kalonte në opozitë. Me 62 vota pro të ligjvënësve...

Filloi kuvendi i Aleancën për Shqiptarët në Shkup me në krye Ziadin Selën

para 2 jave - Portalb

Krahu i Ziadin Selës brenda partisë Aleanca për Shqiptarët, sot po mban Kuvendin e partisë në Shkup, pas atij të mbajtur në Kumanovë me në krye Arben Taravarin. Një nga dy pikat e rendit të ditës që ishte...

ASH-ja krahu i Selës e shkarkon Arben Taravarin

para 2 jave - Almakos

Me 106 vota PËR, Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët ka shkarkuar nga pozita e kryetarit të partisë, Arben Taravarin. Nga kuvendarët e pranishëm i vetmi i cili votoi kundër ishte Bekim Pocesta i cili dhe abestenoi në votim.

Sela: Kuvendi vendos nëse do të shkarkohet Arben Taravari

para 2 jave - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, ka folur para mediave para mbledhjes së sotme të Kuvendit të partisë që mbahet në Shkup. Sela theksoi se është ftuar edhe Arben Taravari...

Sela thirrje Taravarit: Eja në Kuvend, mos e përçaj partinë

para 2 jave - InfoShqip

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, ka folur para mediave para mbledhjes së sotme të Kuvendit të partisë që mbahet në Shkup. Sela theksoi se është ftuar edhe Arben Taravari...

Kuvendi i ASH-së voton ‘Pro’ shkarkimit të Taravarit

para 2 jave - Fakti Ditor

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët sot i cili po mbahet në Shkup, ku 108 delegatë ishin të pranishëm, të cilët 106 prej tyre ishin pro 1 abestenoi dhe 1 kundër votuan për shkarkimin e kryetarit Arben Taravari,...

ASH-ja krahu i Selës e shkarkon Arben Taravarin

para 2 jave - Pa censure

Me 106 vota PËR, Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët ka shkarkuar nga pozita e kryetarit të partisë, Arben Taravarin. Nga kuvendarët e pranishëm i vetmi i cili votoi kundër ishte Bekim Pocesta i cili dhe abestenoi në votim.

Kuvendi i ASH-së voton ‘Pro’ shkarkimit të Taravarit

para 2 jave - Zyrtare

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët sot i cili po mbahet në Shkup, ku 108 delegatë ishin të pranishëm, të cilët 106 prej tyre ishin pro 1 abestenoi dhe 1 kundër votuan për shkarkimin e kryetarit Arben Taravari,...

Kuvendi i ASH-së e nderoi me një minutë heshtje anëtarin e ndjerë të kuvendit qendrorë Shkëmbim Xhambazi

para 2 jave - Top24

Kryetari i kuvendit qendrorë të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela sot e ka filluar mbledhjen e kuvendit qendrorë të Aleancës për Shqiptarët me një minutë heshtje për të nderuar anëtarin e ndjerë të...

Sela: Kryetari i partisë nuk mund të japë qëndrime personale, e pres të vijë në kuvend

para 2 jave - Open-TV

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, para takimit tha se një kryetar partie nun mund të japë qëndrimet e tij personale, prandaj e pret në kuvend që të vijë të raportojë...

Kuvendi i ASH-së voton ‘Pro’ shkarkimit të Taravarit

para 2 jave - Klan Macedonia

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët sot i cili po mbahet në Shkup, ku 108 delegatë ishin të pranishëm, të cilët 106 prej tyre ishin pro 1 abestenoi dhe 1 kundër votuan për shkarkimin e kryetarit Arben Taravari,...

Sela: Për shkarkimin e Taravarit vendos Kuvendi Qendror

para 2 jave - Top24

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, i pyetur nga TV21 nëse sot mund të merret vendim për shkarkimin e kryetarit Taravari, ai u përgjigj shkurt se vendimin e merr Kuvendi...

108 nga 139 kuvendarë të ASh-së, rreshtohen pas Ziadin Selës dhe kundër Arben Taravarit

para 2 jave - Revista

Aleanca për Shqiptarët po mban Kuvendin Qendror të partisë në qytetin e Shkupit, ngjarje kjo e paralajmëruar ditë më parë nga kreu i kuvendit të ASH-së, Ziadin Sela. Ndonëse u ftua, në këtë kuvend nuk...

Fati i ASH në RMV pas përçarjeve, flet Taravari

para 2 jave - Bota Sot

Kreu i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, Arben Taravari, ka folur lidhur me përçarjet brenda kësaj partie, pak kohë para zgjedhjeve parlamentare. Në një lidhje për Euronews Albania, Taravari...

Sela: E pres Taravarin në mbledhjen e Kuvendit

para 2 jave - Indeks online

Ziadin Sela për Klan Maqedoni para mbledhjes së Kuvendit të ASH-së tha se organi më i lartë ndërmjet dy kongreseve është Kuvendi dhe Kuvendi merr vendime të plotëfuqishme. Në pyetjen e Klan Maqedoni se...

Nis kuvendi i ASH-së, Sela i bën thirrje Taravarit të marrë pjesë

para 2 jave - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, ka caktuar për sot në orën 13:00 në Shkup kuvendin 2-të të kësaj partie dhe ajo veçmë ka filluar. Sela i ka bërë thirrje Taravarit të...

Sela: Për shkarkimin e Taravarit vendos Kuvendi Qendror

para 2 jave - InFokus

Shkup, 10 shkurt – Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, i pyetur nga TV21 nëse sot mund të merret vendim për shkarkimin e kryetarit Taravari, ai u përgjigj shkurt se vendimin...

Sela: Kryetari i partisë nuk mund të japë qëndrime personale, e pres të vijë në kuvend

para 2 jave - InFokus

Shkup, 10 shkurt – Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, para takimit tha se një kryetar partie nun mund të japë qëndrimet e tij personale, prandaj e pret në kuvend që të...

Filloi Kuvendi Qëndror i Aleancës së Selës

para 2 jave - Shenja

Para pak minutave ka filluar Kuvendi Qëndror i Aleancës së Selës. Pak para fillimit të këtij Kuvendi Sela i bëri thirrje Taravarit që të vijë në Kuvend si kryetar i kësaj partie /SHENJA/ MARKETING Share Now Facebook Twitter

Sela: I bëj thirrje Taravarit që të vijë në Kuvendin Qendror, ta ruajmë unitetin

para 2 jave - Shenja

Para nisjes së Kuvendit Qendror të Aleancës së Selës, ky i fundit i ka bërë thirrje lideri Arben Taravarit që të vij në Këtë Kuvendin e sotëm, njofton SHENJA. “Natyrisht që po, me sa kam marrë informata...

Sela: Kuvendi vendos nëse do të shkarkohet Arben Taravari

para 2 jave - Revista

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, ka folur para mediave para mbledhjes së sotme të Kuvendit të partisë që mbahet në Shkup. Sela theksoi se është ftuar edhe Arben Taravari...

“Kemi qenë kritikë ndaj BDI-së”- Taravari: Pjesë e qeverisë për të ndihmuar vendin

para 2 jave - Euronews

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, Arben Taravari, është shprehur se ASH ka qenë historikisht kritike ndaj BDI-së së Ali Ahmetit. Komentet Taravari i bëri në Euronews Albania, ku...

Sela: Kuvendi vendos nëse do të shkarkohet Arben Taravari

para 2 jave - Top24

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, ka folur para mediave para mbledhjes së sotme të Kuvendit të partisë që mbahet në Shkup. Sela theksoi se është ftuar edhe Arben Taravari...

Sela: Kuvendi vendos nëse do të shkarkohet Arben Taravari

para 2 jave - Klan Macedonia

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, ka folur para mediave para mbledhjes së sotme të Kuvendit të partisë që mbahet në Shkup. Sela theksoi se është ftuar edhe Arben Taravari...

Vendi i rezervuar për Arben Taravarin mbetet bosh, fillon Kuvendi i ASH-së

para 2 jave - Top24

Ka nisur para pak çastesh Kuvendi Qendror i ASH-së, vërehet mungesa e kreut të kësaj partie Arben Taravari. Kuvendi i ASH-së i thirur nga kryetari i kuvendit Ziadin Sela , ku marrin pjesë të gjithë kuvendarët...

Sela para mbledhjes në Shkup: Do ta presim Taravarin të vijë të raportojë, Kuvendi vendos nëse do të shkarkohet

para 2 jave - Almakos

Kryetari i Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, ka folur para mediave para mbledhjes së sotme të Kuvendit të partisë që mbahet në Shkup. Sela theksoi se është ftuar edhe Arben Taravari...

Filloi Kuvendi Qëndror i Aleancës së Selës

para 2 jave - Almakos

Para pak minutave ka filluar Kuvendi Qëndror i Aleancës së Selës. Pak para fillimit të këtij Kuvendi Sela i bëri thirrje Taravarit që të vijë në Kuvend si kryetar i kësaj partie /SHENJA/ MARKETING

Filloi Kuvendi Qëndror i Aleancës së Selës

para 2 jave - Fakti Ditor

Para pak minutave ka filluar Kuvendi Qëndror i Aleancës së Selës. Pak para fillimit të këtij Kuvendi Sela i bëri thirrje Taravarit që të vijë në Kuvend si kryetar i kësaj partie /SHENJA/

Filloi Kuvendi Qëndror i ASH-së, nga 134 kuvendar të pranishëm 108

para 2 jave - Top24

Ka nisur para pak çastesh Kuvendi Qendror i ASH-së, vërehet mungesa e kreut të kësaj partie Arben Taravari. Nga 134 kuvendar të pranishëm 108. Kuvendi mbahet në Shkup, hotel Bushi. /Top24

Kuvendi i ASH-së : Taravari frigë të ballafaqohet me të vërtetën!

para 2 jave - Top24

Në Shkup po mbahet kuvendi i ASH-së i thirur nga kryetari i kuvendit Ziadin Sela , ku marrin pjesë të gjithë kuvendarët të cilët janë thirur konform statusit të ASH-së , shkruan Top24. Në këtë mbledhje...

Nis mbledhja e ASH-së, Taravari s’merr pjesë!

para 2 jave - Klan Macedonia

Ka nisur para pak çastesh Kuvendi Qendror i ASH-së, vërehet mungesa e kreut të kësaj partie Arben Taravari. Nga 134 kuvendar të pranishëm 108. Kuvendi mbahet në Shkup, hotel Bushi. /tvklan.mk/

Sela: E pres Taravarin në mbledhjen e Kuvendit

para 2 jave - Fakti Ditor

Ziadin Sela për Klan Maqedoni para mbledhjes së Kuvendit të ASH-së tha se organi më i lartë ndërmjet dy kongreseve është Kuvendi dhe Kuvendi merr vendime të plotëfuqishme. Në pyetjen e Klan Maqedoni se...

Nebiu: Kuvendi i ASH-së mbahet sot, të ftuar janë të gjithë Kuvendarët po edhe Taravari

para 2 jave - Top24

Drejtori i Agjencionit për menaxhimin e pasurive të konfiskuara Driton Nebiu , para mbledhjes së kuvendit të Aleancës për Shqiptarët, në një deklarat për mediat ka njoftuar se Kuvendi i ASH-së mbahet sot,...

Nebiu: Kuvendi i ASH-së mbahet sot, të ftuar janë të gjithë Kuvendarët po edhe Taravari

para 2 jave - Debat

Drejtori i Agjencisë për Menaxhim me Pasuri të Konfiskuara, Driton Nebiu deklaroi sot ekskluzivisht për Indeks se në Kuvendin e Aleancës për Shqiptarët i cili po mbahet në qytetin e Shkupit janë të ftuar...

Sela për Klan Maqedoni: E pres Taravarin në mbledhjen e Kuvendit

para 2 jave - Debat

Ziadin Sela për Klan Maqedoni para mbledhjes së Kuvendit të ASH-së tha se organi më i lartë ndërmjet dy kongreseve është Kuvendi dhe Kuvendi merr vendime të plotëfuqishme. Në pyetjen e Klan Maqedoni se...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK