Qytetarët me pasaportë RM, që kanë mbetur jashtë Maqedonisë së Veriut, do të duhet të paguajnë 30 euro për fletëudhëtim

para 2 jave - TV21

Ambasadat e Maqedonisë në Berlin dhe në Londër në ueb faqet e tyre në Fejsbuk kanë dhënë udhëzime për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut të cilët qëndrojnë në shtet të huaj dhe të cilët nga...

RMV, harxhime shtesë në kurriz të qytetarëve të diasporës, listat e udhëtimit për hyrje në vend do të kushtojnë 30 euro

para 2 jave - Portalb

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut në diasporë, të cilët deri më sot (12 shkurt) nuk kanë nxjerrë ende pasaportë me emrin e ri kushtetues të shtetit, do të mund të nxjerrin dokument udhëtimi me të cilin...

Toshkovski dorëzoi në Kuvend propozim ligjet për zgjidhjen e problemit me pasaportat dhe patentë shoferët

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 12 shkurt – Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski deklaroi se sot ka dorëzuar në Kuvend dy propozim ligje, që sipas tij do të zgjedhin problemin që kanë qytetarët që nuk janë pajisur...

Toshkovski dorëzoi në Kuvend pr/ligjet: Më këto dy pr/ligje zgjidhet problemi me pasaportat dhe patentë shoferët

para 2 jave - TV21

Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski deklaroi se sot ka dorëzuar në Kuvend dy propozim ligje, që sipas tij do të zgjedhin problemin që kanë qytetarët që nuk janë pajisur me dokumente me emrin...

A do të zgjidhet problemi me pasaportat dhe patentë shoferët? Toshkovski dorëzon pr/ligje në Kuvend

para 2 jave - Aktuale

Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski deklaroi se sot ka dorëzuar në Kuvend dy propozim ligje, që sipas tij do të zgjedhin problemin që kanë qytetarët që nuk janë pajisur me dokumente me emrin...

RMV, filluan radhët e gjata për ngjitëset NMK, qytetarët dhe punonjësit në stacionet e kontrollit teknik konfuzë

para 2 jave - Portalb

Kanë filluar radhët për ngjitëset NMK që qytetarët e Maqedonisë duhet t’i kenë në targat e automjeteve nga sonte në mesnatë, sipas një prej obligimeve të shumta që dalin nga Marrëveshja e Prespës. Në një...

Zgjidhje për lejet e vozitjes, aktivizohet MPB dhe Parlamenti pas reagimeve të qytetarëve

para 2 jave - Ina

Prej sonte në mesnatë përpos pasaportave dhe letërnjoftimeve me emrin e vjetër të shtetit, nuk do vlejnë edhe patentat e shoferit. Sipas Ligjit për Siguri në Trafik, nga data 13.02.2024 as për përdorim...

Micevski: Grupi parlamentar i OBRM-PDUKM-së propozon ndryshime ligjore për dokumentet personale

para 2 jave - Bota Sot

Sipas koordinatorit të grupit të deputetëve të OBRM-PDUKM-së, Nikolla Micevski, OBRM-PDUKM ka përgatitur dhe dorëzuar në Kuvend amendamente për dy zgjidhje ligjore, Ligjin për dokumentet e udhëtimit dhe...

Grupi parlamentar i VMRO propozon ndryshime ligjore për dokumentet personale

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 12 shkurt – Koordinatori i grupit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Micevski, deklaroi sot se partia e tij ka përgatitur dhe dorëzuar në Kuvend amendamente për dy zgjidhje ligjore, Ligjin për dokumentet...

Micevski: Grupi parlamentar i VMRO-DPMNE-së propozon ndryshime ligjore për dokumentet personale

para 2 jave - Alsat-M

Koordinatori i grupit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Micevski, deklaroi sot se partia e tij ka përgatitur dhe dorëzuar në Kuvend amendamente për dy zgjidhje ligjore, Ligjin për dokumentet e udhëtimit dhe Ligjin...

Micevski: Grupi parlamentar i OBRM-PDUKM-së propozon ndryshime ligjore për dokumentet personale

para 2 jave - Telegrafi

Sipas koordinatorit të grupit të deputetëve të OBRM-PDUKM-së, Nikolla Micevski, OBRM-PDUKM ka përgatitur dhe dorëzuar në Kuvend amendamente për dy zgjidhje ligjore, Ligjin për dokumentet e udhëtimit dhe...

Pendarovski : Nga partitë politike parlamentare kërkoj që të sjellin menjëherë ndryshime të Ligjit për Siguri të Qarkullimit në Rrugë

para 2 jave - Koha News

“Është e papranueshme qytetarët maqedonas të cilët janë tashmë të ekspozuar në shpenzime personale që të ndryshojnë dokumentet, të vendosen në gjendje paniku dhe frike se a do të dënohen gjatë pjesëmarrjes...

Toshkovski: Nevojitet vullnet politik për zgjidhjen e problemit me dokumentet personale

para 2 jave - Ina

Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për dokumentet rrugore dhe ligjit për sigurinë në komunikacion është përgatitur nga ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, të cilët urgjentisht do...

LSDM dorëzon ndryshime ligjore për zgjidhjen e kaosit me lejet për vozitje

para 2 jave - Ina

Grupi parlamentar i LSDM-së do të paraqesë propozim për ndryshime ligjore me të cilat do të vazhdohet vlefshmëria e lejeve për vozitje, librezave tëqarkullimit dhe polisave të sigurimit. “Me ndryshimet...

Mërgimtarët duhet të paguajnë 30 euro për fletë udhëtim për të ardh në vendlindje për pasaportën e re

para 2 jave - Ina

Qytetarët të cilët gjenden jashtë vendit me pasaportë pa “Maqedoni të veriut” dhe do të duhet të vijnë në vendlindje do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me një fletë udhëtimi në njërën nga zyrat...

LSDM: Ministri i VMRO-së shkakton kaos në intervista televizive për dokumentat personale

para 2 jave - Ina

VMRO-DPMNE-ja me muaj të tërë nëpër konferenca pretendonte se kishin zgjidhje dhe se do ta kishin zgjidhur problemin me dokumentet personale, pasaportat dhe patentë shoferët, thonë nga LSDM. “DPMNE një...

LSDM: Ministri i VMRO-së shkakton kaos në intervista televizive për dokumentat personale

para 2 jave - Lajm

VMRO-DPMNE-ja me muaj të tërë nëpër konferenca pretendonte se kishin zgjidhje dhe se do ta kishin zgjidhur problemin me dokumentet personale, pasaportat dhe patentë shoferët, thonë nga LSDM. “DPMNE një...

LSDM dorëzon ndryshime ligjore për zgjidhjen e kaosit me lejet për vozitje

para 2 jave - Alsat-M

Grupi parlamentar i LSDM-së do të paraqesë propozim për ndryshime ligjore me të cilat do të vazhdohet vlefshmëria e lejeve për vozitje, librezave tëqarkullimit dhe polisave të sigurimit. “Me ndryshimet...

Toshkovski: Nevojitet vullnet politik për zgjidhjen e problemit me dokumentet persoanle

para 2 jave - Koha.mk

Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për dokumentet rrugore dhe ligjit për sigurinë në komunikacion është përgatitur nga ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, të cilët urgjentisht do...

30 euro fletë-udhëtimi për qytetarët me pasaportë të vjetër që duhet të kthehen pas 12 shkurtit

para 2 jave - Koha.mk

Qytetarët të cilët pas 12 shkurtit do të gjenden jashtë vendit me pasaportë të vjetër dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni, do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletë-udhëtimi në njërën nga zyrat...

LSDM: VMRO po shkakton kaos me dokumentet personale

para 2 jave - Koha.mk

VMRO-DPMNE-ja me muaj të tërë nëpër konferenca pretendonte se kishin zgjidhje dhe se do ta kishin zgjidhur problemin me dokumentet personale, pasaportat dhe patentë shoferët, thonë nga LSDM. “Tashmë, pasi...

Sezon gripi, alivanosje, pritje të gjata për ndërrim të dokumenteve personale, kush është fajtor?

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 12 shkurt – Tani më jemi në mesin e muajit të dytë të këtij viti që po shënon një fillim jo të mbarë për qytetarët e vendit. Presion i hatashëm dhe i pakuptimtë për ndërrimin e dokumenteve personale,...

30 euro do të kushtojë fletë-udhëtimi për qytetarët me pasaportë të vjetër që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 12 shkurt – Qytetarët të cilët pas 12 shkurtit do të gjenden jashtë vendit me pasaportë të vjetër dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni, do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletë-udhëtimi në njërën nga zyrat...

Toshkovski: Nevojitet vullnet politik për zgjidhjen e problemit me dokumentet persoanle

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 12 shkurt – Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për dokumentet rrugore dhe ligjit për sigurinë në komunikacion është përgatitur nga ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, të...

30 euro do të kushtojë fletë-udhëtimi për qytetarët me pasaportë të vjetër që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - Lajm

Qytetarët të cilët pas 12 shkurtit do të gjenden jashtë vendit me pasaportë të vjetër dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni, do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletë-udhëtimi në njërën nga zyrat...

Ministri Toshkovski: Urgjentisht të ndryshohen dy Ligje për të shmangur dënimet për qytetarët

para 2 jave - Shenja

Ministri i Punëve të Brendshme Pançe Toshkovski ka deklaruar se zgjidhja për problemin me patentë shoferët është në ndryshimin e shpejtë të dy ligjeve, atë për dokumente personale dhe për siguri në komunikacion....

Ja sa është çmimi i fletudhëtimit për qytetarët me pasaportë të pavlefshme që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - Aktuale

Qytetarët të cilët gjenden jashtë vendit me pasaportë pa “veri” dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletudhëtim në njërën nga zyrat diplomatike-konsullore...

Pas reagimeve të qytetarëve, aktivizohet MPB-ja dhe Parlamenti për lejet e vozitjes

para 2 jave - Open-TV

Prej sonte në mesnatë përpos pasaportave dhe letërnjoftimeve me emrin e vjetër të shtetit, nuk do vlejnë edhe patentat e shoferit. Sipas Ligjit për Siguri në Trafik, nga data 13.02.2024 as për përdorim...

Toshkovski: Nevojitet vullnet politik për zgjidhjen e problemit me dokumentet persoanle

para 2 jave - Alsat-M

Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për dokumentet rrugore dhe ligjit për sigurinë në komunikacion është përgatitur nga ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, të cilët urgjentisht do...

LSDM: Në vend të zgjidhjes OBRM-PDUKM po shkakton kaos me dokumentet personale

para 2 jave - Telegrafi

OBRM-PDUKM-ja me muaj të tërë nëpër konferenca pretendonte se kishin zgjidhje dhe se do ta kishin zgjidhur problemin me dokumentet personale, pasaportat dhe patentë shoferët, thonë nga LSDM. “Tashmë, pasi...

30 euro do të kushtojë fletë-udhëtimi për qytetarët me pasaportë të vjetër që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - Telegrafi

Qytetarët të cilët pas 12 shkurtit do të gjenden jashtë vendit me pasaportë të vjetër dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni, do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletë-udhëtimi në njërën nga zyrat...

Toshkovski pretendonte rrejshëm se do të vlejnë patentë shoferët me emrin e vjetër

para 2 jave - Portalb

Më 6 shkurt të këtij viti, në një intervistë për televizionin Alsat, ministri teknik i Punëve të Brendshme Pançe Toshkovski deklaroi se në vend do të vlejnë patentë shoferët e qytetarëve me emrin e vjetër...

30 euro do të kushtojë fletë-udhëtimi për qytetarët me pasaportë të vjetër që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - Bota Sot

Qytetarët të cilët pas 12 shkurtit do të gjenden jashtë vendit me pasaportë të vjetër dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni, do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletë-udhëtimi në njërën nga zyrat...

Nga mesnata nuk do të vlejnë më pasaportat, letërnjoftimet dhe patentat e shoferit me RM! Toshkovski: Nëse ka vullnet politik, problemi zgjidhet për një ditë

para 2 jave - Ina

Prej sonte në mesnatë nuk do të vlejnë pasaportat dhe letërnjoftimet me emrin e vjetër të shtetit, përcjell TV21. Sipas Ligjit për Siguri në Trafik, nga data 13.02.2024 as për përdorim të brendshëm, e...

“Askush s’duhet të dënohet për patentat e shoferit”, Pendarovski porosit partitë politike për ndryshime ligjore

para 2 jave - Ina

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohen, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

30 euro do të kushtojë fletë-udhëtimi për qytetarët me pasaportë të vjetër që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - Zeri

Qytetarët të cilët pas 12 shkurtit do të gjenden jashtë vendit me pasaportë të vjetër dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni, do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletë-udhëtimi në njërën nga zyrat...

Pendarovski: Kuvendi të sjell vendim për vlefshmërinë e patentë shoferit

para 2 jave - Lajm

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohen, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

A do të na dënojnë për paratë që janë pa “Maqedoni Veriore”?!

para 2 jave - Aktuale

Në rrjetet sociale kanë shpërthyer reagimet e qytetarëve një ditë pasi që u bë lajmërimi se prej 12 shkurtit nuk do të vlejnë edhe patent shoferët me emrin e vjetër Republika e Maqedonisë. Ajo që është...

Mërgimtarët duhet të paguajnë 30 euro për fletë udhëtim për të ardh në vendlindje për pasaportën e re

para 2 jave - InfoShqip

Qytetarët të cilët gjenden jashtë vendit me pasaportë pa “Maqedoni të veriut” dhe do të duhet të vijnë në vendlindje do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me një fletë udhëtimi në njërën nga zyrat...

Grupi parlamentar i VMRO propozon ndryshime ligjore për dokumentet personale

para 2 jave - Populli

Koordinatori i grupit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Micevski, deklaroi sot se partia e tij ka përgatitur dhe dorëzuar në Kuvend amendamente për dy zgjidhje ligjore, Ligjin për dokumentet e udhëtimit dhe Ligjin...

Toshkovski: Zgjidhja e kaosit me dokumentet personale janë ndryshimet në dy ligje dhe të njëjtat janë përgatitur

para 2 jave - Portalb

Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për dokumentet e udhëtimit dhe ligjit për sigurinë në komunikacionin rrugor është përgatitur nga ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, të cilët...

Pendarovski: E papranueshme që qytetarët të dënohen për patentë shoferët e vjetër, partitë të miratojnë ndryshime ligjore

para 2 jave - Gazeta Express

Presidenti i vendit Stevo Pendarovskit, ka reaguar në lidhje me skadimin e afatit të dokumenteve personale dhe panikun që është shkaktuar te qytetarët si pasojë e këtij ndryshimi. Pendarovski thotë se...

Nga mesnata nuk do të vlejnë më pasaportat, letërnjoftimet dhe patentat e shoferit me RM! Toshkovski: Nëse ka vullnet politik, problemi zgjidhet për një ditë

para 2 jave - TV21

Prej sonte në mesnatë nuk do të vlejnë pasaportat dhe letërnjoftimet me emrin e vjetër të shtetit, përcjell TV21. Sipas Ligjit për Siguri në Trafik, nga data 13.02.2024 as për përdorim të brendshëm, e...

Kaevski: LSDM-ja me propozim për ndryshime ligjore me të cilat pritet të vazhdohet vlefshmëria e patentë shoferëve

para 2 jave - Klan Macedonia

LSDM-ja do të paraqesë propozim për ndryshime ligjore me të cilat pritet të vazhdohet vlefshmëria e patentë shoferëve, lejeve të qarkullimit dhe policave të sigurimit. Sipas Kaevskit me këto ndryshime...

A do të na dënojnë për paratë që janë pa “Maqedoni Veriore”?!

para 2 jave - Ina

Në rrjetet sociale kanë shpërthyer reagimet e qytetarëve një ditë pasi që u bë lajmërimi se prej 12 shkurtit nuk do të vlejnë edhe patent shoferët me emrin e vjetër Republika e Maqedonisë. Ajo që është...

30 euro është çmimi i fletudhëtimit për qytetarët me pasaportë të pavlefshme që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - Tetova Sot

Qytetarët të cilët gjenden jashtë vendit me pasaportë pa “veri” dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletudhëtim në njërën nga zyrat diplomatike-konsullore...

Nga mesnata nuk do të vlejnë më pasaportat, letërnjoftimet dhe patentat e shoferit me RM! Toshkovski: Nëse ka vullnet politik, problemi zgjidhet për një ditë

para 2 jave - InfoShqip

Prej sonte në mesnatë nuk do të vlejnë pasaportat dhe letërnjoftimet me emrin e vjetër të shtetit, përcjell TV21. Sipas Ligjit për Siguri në Trafik, nga data 13.02.2024 as për përdorim të brendshëm, e...

“Askush s’duhet të dënohet për patentat e shoferit”, Pendarovski porosit partitë politike për ndryshime ligjore

para 2 jave - InfoShqip

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohen, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

Toshkovski: Nevojitet vullnet politik për zgjidhjen e problemit me dokumentet persoanle

para 2 jave - Populli

– Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për dokumentet rrugore dhe ligjit për sigurinë në komunikacion është përgatitur nga ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, të cilët urgjentisht...

Sezon gripi, alivanosje, pritje të gjata për ndërrim të dokumenteve personale, kush është fajtor?

para 2 jave - Populli

Tani më jemi në mesin e muajit të dytë të këtij viti që po shënon një fillim jo të mbarë për qytetarët e vendit. Presion i hatashëm dhe i pakuptimtë për ndërrimin e dokumenteve personale, pritje të gjata,...

Pendarovski: E papranueshme që qytetarët të dënohen për patentë shoferat, urgjentisht të bëhen ndryshime ligjore

para 2 jave - Portalb

Është e papranueshme që qytetarët e Maqedonisë, të cilët tashmë janë të ekspozuar ndaj ndryshimit të dokumenteve me shpenzimet e tyre, të vihen në gjendje paniku dhe frikë se do të sanksionohen për pjesëmarrjen...

Pendarovski: E papranueshme që qytetarët të dënohen për patentë shoferët e vjetër

para 2 jave - Koha.mk

Presidenti i vendit Stevo Pendarovskit, ka reaguar në lidhje me skadimin e afatit të dokumenteve personale dhe panikun që është shkaktuar te qytetarët si pasojë e këtij ndryshimi. Pendarovski thotë se...

Pendarovski: Askush s’duhet të dënohet për patentat e shoferit

para 2 jave - Koha.mk

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohet, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

Pritje të gjata për dokumente: Qytetarët kërcënojnë me padi

para 2 jave - Tetova Sot

“Ndihem sikur jam bllokuar në një burg të madh, në shtetin që jetoj”, thotë për Radion Evropa e Lirë Milla Tuceviq, e cila u kthye e zhgënjyer të premten në orët e hershme të mëngjesit nga përgjigja që...

Reagime të shumta në rrjetet sociale: A do të vlejnë paratë nga nesër pasi nuk janë RMV?

para 2 jave - Tetova Sot

Ajo që po na ndodh me dokumentet dhe pamundësia e qeverisë për ta zgjidhur këtë problem ka shkaktuar reagime të shumta në rrjetet sociale. Ja disa prej tyre. -Nëse na kapin pa patentë shoferi me RMV, a...

A do të na dënojnë për paratë që janë pa “Maqedoni Veriore”?!

para 2 jave - InfoShqip

Në rrjetet sociale kanë shpërthyer reagimet e qytetarëve një ditë pasi që u bë lajmërimi se prej 12 shkurtit nuk do të vlejnë edhe patent shoferët me emrin e vjetër Republika e Maqedonisë. Ajo që është...

30 euro do të kushtojë fletë-udhëtimi për qytetarët me pasaportë të vjetër që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - Fakti Ditor

Qytetarët të cilët pas 12 shkurtit do të gjenden jashtë vendit me pasaportë të vjetër dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni, do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletë-udhëtimi në njërën nga zyrat...

LSDM dorëzon ndryshime ligjore për zgjidhjen e kaosit me lejet për vozitje

para 2 jave - Fakti Ditor

Grupi parlamentar i LSDM-së do të paraqesë propozim për ndryshime ligjore me të cilat do të vazhdohet vlefshmëria e lejeve për vozitje, librezave tëqarkullimit dhe polisave të sigurimit. “Me ndryshimet...

Pritje të gjata për dokumente: Qytetarët kërcënojnë me padi

para 2 jave - Ina

“Ndihem sikur jam bllokuar në një burg të madh, në shtetin që jetoj”, thotë për Radion Evropa e Lirë Milla Tuceviq, e cila u kthye e zhgënjyer të premten në orët e hershme të mëngjesit nga përgjigja që...

Pendarovski: E papranueshme që qytetarët të dënohen për patentë shoferët e vjetër, partitë të miratojnë ndryshime ligjore

para 2 jave - Telegrafi

Presidenti i vendit Stevo Pendarovskit, ka reaguar në lidhje me skadimin e afatit të dokumenteve personale dhe panikun që është shkaktuar te qytetarët si pasojë e këtij ndryshimi. Pendarovski thotë se...

Toshkovski: Nevojitet vullnet politik për zgjidhjen e problemit me dokumentet persoanle

para 2 jave - Info7

Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për dokumentet rrugore dhe ligjit për sigurinë në komunikacion është përgatitur nga ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, të cilët urgjentisht do...

LSDM dorëzon ndryshime ligjore për zgjidhjen e kaosit me lejet për vozitje

para 2 jave - Info7

Grupi parlamentar i LSDM-së do të paraqesë propozim për ndryshime ligjore me të cilat do të vazhdohet vlefshmëria e lejeve për vozitje, librezave tëqarkullimit dhe polisave të sigurimit.Me ndryshimet në...

Pendarovski: E papranueshme që qytetarët të dënohen për patentë shoferët e vjetër, partitë të miratojnë ndryshime ligjore

para 2 jave - Aktuale

Presidenti i vendit Stevo Pendarovskit, ka reaguar në lidhje me skadimin e afatit të dokumenteve personale dhe panikun që është shkaktuar te qytetarët si pasojë e këtij ndryshimi. Marketing Pendarovski...

30 euro kushton Fletë-udhëtimi per qytetarët me pasaportë të vjetër për t’u kthyer në RMV

para 2 jave - Populli

Qytetarët të cilët pas 12 shkurtit do të gjenden jashtë vendit me pasaportë të vjetër dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni, do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletë-udhëtimi në njërën nga zyrat...

30 euro do të kushtojë fletë-udhëtimi për qytetarët me pasaportë të vjetër që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - TvNews

Qytetarët të cilët pas 12 shkurtit do të gjenden jashtë vendit me pasaportë të vjetër dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni, do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletë-udhëtimi në njërën nga zyrat...

Pendarovski: Kuvendi të sjell vendim për vlefshmërinë e patentë shoferit

para 2 jave - TvNews

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohen, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

Pendarovski: E papranueshme që qytetarët të dënohen për patentë shoferët e vjetër, partitë të miratojnë ndryshime ligjore

para 2 jave - Bota Sot

Presidenti i vendit Stevo Pendarovskit, ka reaguar në lidhje me skadimin e afatit të dokumenteve personale dhe panikun që është shkaktuar te qytetarët si pasojë e këtij ndryshimi. Pendarovski thotë se...

Radhë të gjata për pasaporta e patenta me mbishkrimin "Maqedoni e Veriut", të detyrueshme nga 12 shkurti

para 2 jave - RTSH

Mijëra qytetarë maqedonas rrezikojnë të mos dalin dot nga vendi i tyre apo të mos kthehen në atdhe prej së hënës së 12 shkurtit, nëse pasaportat e tyre nuk kanë të printuar emrin "Republika e Maqedonisë...

LSDM: Në vend të zgjidhjes VMRO-DPMNE po shkakton kaos me dokumentet personale

para 2 jave - Almakos

OBRM-PDUKM-ja me muaj të tërë nëpër konferenca pretendonte se kishin zgjidhje dhe se do ta kishin zgjidhur problemin me dokumentet personale, pasaportat dhe patentë shoferët, thonë nga LSDM. “Tashmë, pasi...

30 euro është çmimi i fletudhëtimit për qytetarët me pasaportë të pavlefshme që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - Almakos

Qytetarët të cilët gjenden jashtë vendit me pasaportë pa “veri” dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletudhëtim në njërën nga zyrat diplomatike-konsullore...

“Askush s’duhet të dënohet për patentat e shoferit”, Pendarovski porosit partitë politike për ndryshime ligjore

para 2 jave - Fakti Ditor

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohet, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

30 euro është çmimi i fletudhëtimit për qytetarët me pasaportë të pavlefshme që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - Klan Macedonia

Qytetarët të cilët gjenden jashtë vendit me pasaportë pa “veri” dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletudhëtim në njërën nga zyrat diplomatike-konsullore...

MPB: Nga sot pas mesnate mos vozitni nëse keni patentë shoferi me emrin “Republika e Maqedonisë” (Infografik)

para 2 jave - Portalb

Ministria e Punëve të Brendshme i informon qytetarët se nga ora 00:00 të datës 13.02.2024, në pajtim me ndryshimet e miratuara ligjore, në lidhje me Marrëveshjen e Prespës, pushon vlefshmëria e dokumenteve...

Pendarovski: Askush nuk guxon të dënohet për shkak të mësndërrimit të patentës

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 11 shkurt – Është e papranueshme që qyetarët e Maqedonisë, të cilët tashmë janë të ekspozuar në shpenzim personal të ndërrojnë dokumente, të vendosen në gjendje paniku dhe frike, nëse do të gjobiten...

Stevo Pendarovski: E papranueshme që qytetarët të dënohen për patentë shoferët e vjetër

para 2 jave - Open-TV

Presidenti i vendit Stevo Pendarovskit, ka reaguar në lidhje me skadimin e afatit të dokumenteve personale dhe panikun që është shkaktuar te qytetarët si pasojë e këtij ndryshimi. Pendarovski thotë se...

30 euro do të kushtojë fletë-udhëtimi për qytetarët me pasaportë të vjetër që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - Pressonline

Qytetarët të cilët pas 12 shkurtit do të gjenden jashtë vendit me pasaportë të vjetër dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni, do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletë-udhëtimi në njërën nga zyrat...

LSDM: Ministri i VMRO-së shkakton kaos në intervista televizive për dokumentat personale

para 2 jave - Pressonline

VMRO-DPMNE-ja me muaj të tërë nëpër konferenca pretendonte se kishin zgjidhje dhe se do ta kishin zgjidhur problemin me dokumentet personale, pasaportat dhe patentë shoferët, thonë nga LSDM. “DPMNE një...

Toshkovski: Zgjidhja e kaosit me dokumentet personale janë ndryshimet në dy ligje dhe të njëjtat janë përgatitur

para 2 jave - Almakos

Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për dokumentet e udhëtimit dhe ligjit për sigurinë në komunikacionin rrugor është përgatitur nga ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, të cilët...

Nga mesnata nuk do të vlejnë më pasaportat, letërnjoftimet dhe patentat e shoferit me RM! Toshkovski: Nëse ka vullnet politik, problemi zgjidhet për një ditë

para 2 jave - Fakti Ditor

Prej sonte në mesnatë nuk do të vlejnë pasaportat dhe letërnjoftimet me emrin e vjetër të shtetit, përcjell TV21. Sipas Ligjit për Siguri në Trafik, nga data 13.02.2024 as për përdorim të brendshëm, e...

30 euro është çmimi i fletudhëtimit për qytetarët me pasaportë të pavlefshme që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - Pa censure

Qytetarët të cilët gjenden jashtë vendit me pasaportë pa “veri” dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletudhëtim në njërën nga zyrat diplomatike-konsullore...

Reagime të shumta në rrjetet sociale: A do të vlejnë paratë nga nesër pasi nuk janë RMV?

para 2 jave - Pa censure

Ajo që po na ndodh me dokumentet dhe pamundësia e qeverisë për ta zgjidhur këtë problem ka shkaktuar reagime të shumta në rrjetet sociale. Ja disa prej tyre. -Nëse na kapin pa patentë shoferi me RMV, a...

A do të na dënojnë për paratë që janë pa “Maqedoni Veriore”?!

para 2 jave - NMK Post

Në rrjetet sociale kanë shpërthyer reagimet e qytetarëve një ditë pasi që u bë lajmërimi se prej 12 shkurtit nuk do të vlejnë edhe patent shoferët me emrin e vjetër Republika e Maqedonisë. Ajo që është...

30 euro do të kushtojë fletë-udhëtimi për qytetarët me pasaportë të vjetër që duhet të kthehen në Maqedoni

para 2 jave - Info7

Qytetarët të cilët do të gjenden jashtë vendit me pasaportë të vjetër dhe do të duhet të vijnë në Maqedoni do të mund ta bëjnë këtë nëse do të pajisen me fletë-udhëtimi në njërën nga zyrat diplomatike-konsullore...

A do të na dënojnë për paratë që janë pa “Maqedoni Veriore”?!

para 2 jave - Open-TV

Në rrjetet sociale kanë shpërthyer reagimet e qytetarëve një ditë pasi që u bë lajmërimi se prej 12 shkurtit nuk do të vlejnë edhe patent shoferët me emrin e vjetër Republika e Maqedonisë. Ajo që është...

Nga mesnata nuk do të vlejnë më pasaportat, letërnjoftimet dhe patentat e shoferit me RM! Toshkovski: Nëse ka vullnet politik, problemi zgjidhet për një ditë

para 2 jave - Top24

Prej sonte në mesnatë nuk do të vlejnë pasaportat dhe letërnjoftimet me emrin e vjetër të shtetit, përcjell TV21. Sipas Ligjit për Siguri në Trafik, nga data 13.02.2024 as për përdorim të brendshëm, e...

Pendarovski: E papranueshme që qytetarët të dënohen për patentë shoferët e vjetër, partitë të miratojnë ndryshime ligjore

para 2 jave - Top24

Presidenti i vendit Stevo Pendarovskit, ka reaguar në lidhje me skadimin e afatit të dokumenteve personale dhe panikun që është shkaktuar te qytetarët si pasojë e këtij ndryshimi. Pendarovski thotë se...

Pendarovski: Askush s’duhet të dënohet për patentat e shoferit

para 2 jave - Debat

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohet, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

Pendarovski: Kuvendi të sjell vendim për vazhdimin e vlefshmërisë së patentë shoferit

para 2 jave - Lideri

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohen, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

Pendarovski: Askush nuk guxon të dënohet për shkak të mësndërrimit të patentës

para 2 jave - Pressonline

Është e papranueshme që qyetarët e Maqedonisë, të cilët tashmë janë të ekspozuar në shpenzim personal të ndërrojnë dokumente, të vendosen në gjendje paniku dhe frike, nëse do të gjobiten gjatë pjesëmarrjes...

Pritje të gjata për dokumente: Qytetarët kërcënojnë me padi

para 2 jave - Almakos

“Ndihem sikur jam bllokuar në një burg të madh, në shtetin që jetoj”, thotë për Radion Evropa e Lirë Milla Tuceviq, e cila u kthye e zhgënjyer të premten në orët e hershme të mëngjesit nga përgjigja që...

Pendarovski: E papranueshme që qytetarët të dënohen për patentë shoferët e vjetër, partitë të miratojnë ndryshime ligjore

para 2 jave - Almakos

Presidenti i vendit Stevo Pendarovskit, ka reaguar në lidhje me skadimin e afatit të dokumenteve personale dhe panikun që është shkaktuar te qytetarët si pasojë e këtij ndryshimi. Pendarovski thotë se...

Pendarovski: Askush nuk mund të dënohet për dokumentet e udhëtimit!

para 2 jave - Populli

Është e papranueshme që qyetarët e Maqedonisë, të cilët tashmë janë të ekspozuar në shpenzim personal të ndërrojnë dokumente, të vendosen në gjendje paniku dhe frike, nëse do të gjobiten gjatë pjesëmarrjes...

Pendarovski: Kuvendi të sjell vendim për vlefshmërinë e patentë shoferit

para 2 jave - Lideri

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohen, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

Pasaportat dhe patentë shoferët me emrin Republika e Maqedonisë pushojnë së vlefshmi nga 13 shkurt 2024

para 2 jave - Debat

Nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024 do të pushojnë së vlefshmi pasaportat dhe patentë shoferët me emrin Republika e Maqedonisë dhe do të jenë të vlefshëm vetëm pasaportat dhe patentë shoferët me emrin...

Pendarovski: Qytetarët nuk duhet të dënohen për patentën e shoferit me MK!

para 2 jave - Ina

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohen, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

Pendarovski: Kuvendi të sjell vendim për vlefshmërinë e patentë shoferit

para 2 jave - Alsat-M

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohen, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

Pasaportat dhe patentë shoferët me emrin Republika e Maqedonisë pushojnë së vlefshmi nga 13 shkurt 2024

para 2 jave - Fakte

Shkup, 11 shkurt – Nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024 do të pushojnë së vlefshmi pasaportat dhe patentë shoferët me emrin Republika e Maqedonisë dhe do të jenë të vlefshëm vetëm pasaportat dhe patentë...

Pritje të gjata për dokumente: Qytetarët kërcënojnë me padi

para 2 jave - Fakte

Shkup, 11 shkurt – “Ndihem sikur jam bllokuar në një burg të madh, në shtetin që jetoj”, thotë për Radion Evropa e Lirë Milla Tuceviq, e cila u kthye e zhgënjyer të premten në orët e hershme të mëngjesit...

“Askush s’duhet të dënohet për patentat e shoferit”, Pendarovski porosit partitë politike për ndryshime ligjore

para 2 jave - TV21

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohet, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

Pendarovski: Askush s’duhet të dënohet për patentat e shoferit

para 2 jave - Aktuale

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohet, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

Reagon Pendarovski: Qytetarët nuk duhet të dënohen për patentën e shoferit me MK!

para 2 jave - Shenja

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski ka deklaruar se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohet, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit...

Pendarovski: askush nuk duhet të dënohet për patentën e shoferit

para 2 jave - Nistori

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski thotë se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohet, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit me...

Qytetarët në RMV kërcënojnë me padi shtetin për pritje të gjata për dokumentet

para 2 jave - Nistori

“Ndihem sikur jam bllokuar në një burg të madh, në shtetin që jetoj”, thotë për Radion Evropa e Lirë Milla Tuceviq, e cila u kthye e zhgënjyer të premten në orët e hershme të mëngjesit nga përgjigja që...

Reagon Pendarovski: Qytetarët nuk duhet të dënohen për patentën e shoferit me MK!

para 2 jave - Almakos

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski ka deklaruar se është e papranueshme që qytetarët të vendosen në ankth dhe panik në lidhje me atë nëse do të dënohet, në rast se vozisin brenda territorit të shtetit...

Pendarovski: Askush nuk duhet të dënohet, kërkoj nga Kuvendi të marrë vendim për zgjatjen e vlefshmërisë së lejeve të vozitjes

para 2 jave - Pa censure

Është e papranueshme që qytetarët e Maqedonisë, të cilët tashmë janë të ekspozuar me shpenzimet e tyre për të ndërruar dokumente, të futen në panik dhe frikë se do të ndëshkohen gjatë pjesëmarrjes në komunikacion”,...

Pritje të gjata për dokumente: Qytetarët kërcënojnë me padi

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 11 shkurt – “Ndihem sikur jam bllokuar në një burg të madh, në shtetin që jetoj”, thotë për Radion Evropa e Lirë Milla Tuceviq, e cila u kthye e zhgënjyer të premten në orët e hershme të mëngjesit...

MPB: Nga nesër pas mesnate mos vozitni nëse keni patentë shoferi me emrin “Republika e Maqedonisë” (Infografik)

para 2 jave - Portalb

Ministria e Punëve të Brendshme i informon qytetarët se nga ora 00:00 të datës 13.02.2024, në pajtim me ndryshimet e miratuara ligjore, në lidhje me Marrëveshjen e Prespës, pushon vlefshmëria e dokumenteve...

Maqedoni e Veriut: Nga 13 shkurti vlejnë vetëm pasaportat e patentë-shoferët me emrin e ri të shtetit

para 2 jave - RTV 21

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoninë e Veriut, bëri të ditur se cilat dokumente personale vazhdojnë të jenë të vlefshme dhe cilat bëhen të pavlefshme sipas marrëveshjes së Prespës. Pra, me pasaportat...

Maqedoni e Veriut: Nga 13 shkurti vlejnë vetëm pasaportat e patentë-shoferët me emrin e ri të shtetit

para 2 jave - Bota Sot

Ministria e Punëve të Brendshme e Maqedonisë së Veriut njofton sot se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, dokumentet e udhëtimit dhe patentë-shoferët me emrin Republika e Maqedonisë pushojnë së vlefshmi...

Pasaportat dhe patentë shoferët me emrin Republika e Maqedonisë pushojnë së vlefshmi nga 13 shkurt 2024

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 11 shkurt – Nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024 do të pushojnë së vlefshmi pasaportat dhe patentë shoferët me emrin Republika e Maqedonisë dhe do të jenë të vlefshëm vetëm pasaportat dhe patentë...

Nga e marta do të vlejnë vetëm patentë shoferët dhe pasaportat me “Maqedonia e Veriut”

para 2 jave - InfoShqip

MPB-ja njofton se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, dokumentet e udhëtimit dhe patentë shoferët me emrin Republika e Maqedonisë pushojnë së vlefshmi dhe do të vlejnë vetëm dokumentet e udhëtimit dhe...

Maqedoni e Veriut: Nga 13 shkurti vlejnë vetëm pasaportat e patentë-shoferët me emrin e ri të shtetit

para 2 jave - Open-TV

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoninë e Veriut, bëri të ditur se cilat dokumente personale vazhdojnë të jenë të vlefshme dhe cilat bëhen të pavlefshme sipas marrëveshjes së Prespës. Pra, me pasaportat...

Nga e marta do të vlejnë vetëm patentë shoferët dhe pasaportat me Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Telegrafi

MPB-ja njofton se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, dokumentet e udhëtimit dhe patentë shoferët me emrin Republika e Maqedonisë pushojnë së vlefshmi dhe do të vlejnë vetëm dokumentet e udhëtimit dhe...

MPB: Nga nesër pas mesnate mos vozitni nëse keni patentë shoferi me emrin “Republika e Maqedonisë”

para 2 jave - Portalb

Ministria e Punëve të Brendshme i informon qytetarët se nga ora 00:00 të datës 13.02.2024, në pajtim me ndryshimet e miratuara ligjore, në lidhje me Marrëveshjen e Prespës, pushon vlefshmëria e dokumenteve...

NGJITËSET “NMK”: Komplikohet procedura, priten turma të qytetarëve

para 2 jave - Koha.mk

“Me veturën tuaj do të vini në sportelin e MPB-së, do të plotësoni një kërkesë, librezën, dhe më pas kontrollorët tanë do t’ua vendosin ngjitëset. Siç thuhet në Rregullore, gjithçka do të regjistrohet,...

Nga 13 shkurti mos vozisni nëse nuk e keni patentën e shoferit me RMV

para 2 jave - Ina

Njoftim nga MPB Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës,...

MPB-ja njofton: Nga 13 shkurti vlen vetëm patentë shoferi me emrin e ri të shtetit

para 2 jave - Alsat-M

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës, dokumentet...

MPB: Nga 13 shkurti vlen vetëm patentë shoferi me emrin e ri të shtetit

para 2 jave - Aktuale

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës, dokumentet...

Nga 13 shkurti do të dënoheni nga policia nëse nuk e keni patentë e shoferit me RMV

para 2 jave - Lajm

Njoftim nga MPB Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës,...

Dalje jo, hyrje po me pasaportat e vjetra/ Nga e mërkura vlejnë vetëm patentat me “Maqedoninë e Veriut”

para 2 jave - TV21

Ministria e Punëve të Brendshme bëri të ditur se cilat dokumente personale vazhdojnë të jenë të vlefshme dhe cilat bëhen të pavlefshme sipas marrëveshjes së Prespës. Pra, me pasaportat e vjetra ku shkruan...

Pritje të gjata për dokumente: Qytetarët kërcënojnë me padi

para 2 jave - Tetova Sot

“Ndihem sikur jam bllokuar në një burg të madh, në shtetin që jetoj”, thotë për Radion Evropa e Lirë Milla Tuceviq, e cila u kthye e zhgënjyer të premten në orët e hershme të mëngjesit nga përgjigja që...

Nga 13 shkurti mos vozisni nëse nuk e keni patentën e shoferit me RMV

para 2 jave - Tetova Sot

Njoftim nga MPB Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës,...

Nesër skadon vlefshmëria e pasaportave të Maqedonisë së Veriut

para 2 jave - Zeri

Mijëra qytetarë të Maqedonisë së Veriut rrezikojnë të mos jenë në gjendje të largohen nga vendi ose të kthehen në shtëpi pas 12 shkurtit. Qytetarët u vunë në radhë në stacionet policore këtë fundjavë në...

Nesër skadon vlefshmëria e pasaportave të Maqedonisë së Veriut

para 2 jave - Indeks online

Mijëra qytetarë të Maqedonisë së Veriut rrezikojnë të mos jenë në gjendje të largohen nga vendi ose të kthehen në shtëpi pas 12 shkurtit. Qytetarët u vunë në radhë në stacionet policore këtë fundjavë në...

Nesër skadon vlefshmëria e pasaportave të Maqedonisë së Veriut

para 2 jave - GazetaBlic

Mijëra qytetarë të Maqedonisë së Veriut rrezikojnë të mos jenë në gjendje të largohen nga vendi ose të kthehen në shtëpi pas 12 shkurtit. Qytetarët u vunë në radhë në stacionet policore këtë fundjavë në...

Nga 13 shkurti do të dënoheni nga policia nëse nuk e keni patentën e shoferit me RMV

para 2 jave - Tetova1

Njoftim nga MPB Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës,...

Nga 13 shkurti do të dënoheni nga policia nëse nuk e keni patentën e shoferit me RMV

para 2 jave - InfoShqip

Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës, dokumentet e...

Nga 13 shkurti, dënoheni nëse nuk i keni dokumentet e udhëtimit me RMV

para 2 jave - Populli

Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës, dokumentet e...

Pritje të gjata për dokumente: Qytetarët kërcënojnë me padi

para 2 jave - Lajm

“Ndihem sikur jam bllokuar në një burg të madh, në shtetin që jetoj”, thotë për Radion Evropa e Lirë Milla Tuceviq, e cila u kthye e zhgënjyer të premten në orët e hershme të mëngjesit nga përgjigja që...

Nga e marta do të vlejnë vetëm patentë shoferët dhe pasaportat me “Maqedonia e Veriut”

para 2 jave - Almakos

MPB-ja njofton se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, dokumentet e udhëtimit dhe patentë shoferët me emrin Republika e Maqedonisë pushojnë së vlefshmi dhe do të vlejnë vetëm dokumentet e udhëtimit dhe...

Nesër skadon vlefshmëria e pasaportave të Maqedonisë së Veriut

para 2 jave - Klan Kosova

Mijëra qytetarë të Maqedonisë së Veriut rrezikojnë të mos jenë në gjendje të largohen nga vendi ose të kthehen në shtëpi pas 12 shkurtit. Qytetarët u vunë në radhë në stacionet policore këtë fundjavë në...

Nga 13 shkurti do të dënoheni nga policia nëse nuk e keni patentën e shoferit me RMV

para 2 jave - Shenja

Njoftim nga MPB Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës,...

Nga 13 shkurti do të dënoheni nga policia nëse nuk e keni patentë e shoferit me RMV

para 2 jave - Zyrtare

Njoftim nga MPB Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës,...

Pritje të gjata për dokumente: Qytetarët kërcënojnë me padi

para 2 jave - Fakti Ditor

“Ndihem sikur jam bllokuar në një burg të madh, në shtetin që jetoj”, thotë për Radion Evropa e Lirë Milla Tuceviq, e cila u kthye e zhgënjyer të premten në orët e hershme të mëngjesit nga përgjigja që...

MPB: Nga 13 shkurti vlenë vetëm patentë shoferi me Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Fakti Ditor

Ministria e Punëve të Brendshme i njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 3 shkurt 2024, dokumentet e udhëtimit me emrin Republika e Maqedonisë pushojnë së vlefshmi dhe do të jenë të vlefshme vetëm...

Pritje të gjata për dokumente: Qytetarët kërcënojnë me padi

para 2 jave - Ina

“Ndihem sikur jam bllokuar në një burg të madh, në shtetin që jetoj”, thotë për Radion Evropa e Lirë Milla Tuceviq, e cila u kthye e zhgënjyer të premten në orët e hershme të mëngjesit nga përgjigja që...

MPB-ja njofton: Nga 13 shkurti vlen vetëm patentë shoferi me emrin e ri të shtetit

para 2 jave - Lideri

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës, dokumentet...

MPB-ja njofton: Nga 13 shkurti vlen vetëm patentë shoferi me emrin e ri të shtetit

para 2 jave - TvNews

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës, dokumentet...

MPB: Nga 13 shkurti nuk vlejnë pasaportat me RM

para 2 jave - Klix

Misnitria e punëve të brendëshme i njofton qytetarët e vendit se nga mesnata mes 12 dhe 13 shkurtit, në përputhje me ndryshimet e miratuara ligjore, lidhur me Marrveshjen e Prespës, nuk do të vlejnë dokumentet...

Nga 13 shkurti do të dënoheni nga policia nëse nuk e keni patentën e shoferit me RMV

para 2 jave - Almakos

Njoftim nga MPB Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës,...

MPB: Nga 13 shkurti vlejnë vetëm lejet e vozitjes me Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Klan Macedonia

Njoftim nga MPB Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës,...

Pritje të gjata për dokumente: Qytetarët kërcënojnë me padi

para 2 jave - Evropa e Lirë

“Ndihem sikur jam bllokuar në një burg të madh, në shtetin që jetoj”, thotë për Radion Evropa e Lirë Milla Tuceviq, e cila u kthye e zhgënjyer të premten në orët e hershme të mëngjesit nga përgjigja që...

Nesër skadon vlefshmëria e pasaportave të Maqedonisë së Veriut

para 2 jave - Infokusi

Mijëra qytetarë të Maqedonisë së Veriut rrezikojnë të mos jenë në gjendje të largohen nga vendi ose të kthehen në shtëpi pas 12 shkurtit. Qytetarët u vunë në radhë në stacionet policore këtë fundjavë në...

I keni ndërruar patent shoferat? Nga kjo datë nuk do të vlejnë më pa emrin e ri të shtetit!

para 2 jave - NMK Post

Njoftim nga MPB Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës,...

MPB: Nga 13 shkurti nuk vlejnë pasaportat me RM

para 2 jave - Pressonline

Misnitria e punëve të brendëshme i njofton qytetarët e vendit se nga mesnata mes 12 dhe 13 shkurtit, në përputhje me ndryshimet e miratuara ligjore, lidhur me Marrveshjen e Prespës, nuk do të vlejnë dokumentet...

Procedurë e ndërlikuar për ngjitëset “NMK”, pritet ngjeshje në stacionet e kontrollit teknik

para 2 jave - Bota Sot

Nisja e një faze të re të kontrollit teknik për automjetet në Maqedoni do të shoqërohet me një ngjeshje të pritshme para stacioneve teknike, si pasojë e zbatimit të një sistemi të ri të ngjitjes së tabelave...

Procedurë e ndërlikuar për ngjitëset “NMK”, pritet ngjeshje në stacionet e kontrollit teknik

para 2 jave - Telegrafi

Nisja e një faze të re të kontrollit teknik për automjetet në Maqedoni do të shoqërohet me një ngjeshje të pritshme para stacioneve teknike, si pasojë e zbatimit të një sistemi të ri të ngjitjes së tabelave...

Ngjitëset NMK për automjetet kanë arritur një ditë para se të bëhen të detyrueshme

para 2 jave - Portalb

Nga nesër, më 12 shkurt, targat e automjeteve duhet të kenë ngjitësen NMK. Por të premten, nga kontrolli i Meta.mk nëpër disa stacione të kontrollit teknik, ata ende nuk kishin mbërritur, ndërsa nga Ministria...

Nga 13 shkurti do të dënoheni nga policia nëse nuk e keni patentë e shoferit me RMV

para 2 jave - Almakos

Njoftim nga MPB Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës,...

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut nxitojnë të marrin pasaportën e re pa mbaruar afati

para 2 jave - Syri.net Kosova

Mijëra qytetarë të Maqedonisë së Veriut rrezikojnë të mos jenë në gjendje të largohen nga vendi ose të kthehen në atdhe pas 12 shkurtit. Qytetarët e Maqedonisë së Veriut u vunë në radhë në stacionet policore...

Procedurë e ndërlikuar për ngjitëset “NMK”, pritet ngjeshje në stacionet e kontrollit teknik

para 2 jave - Bota Sot

Nisja e një faze të re të kontrollit teknik për automjetet në Maqedoni do të shoqërohet me një ngjeshje të pritshme para stacioneve teknike, si pasojë e zbatimit të një sistemi të ri të ngjitjes së tabelave...

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut nxitojnë të marrin pasaportën e re pa mbaruar afati

para 2 jave - Syri

Mijëra qytetarë të Maqedonisë së Veriut rrezikojnë të mos jenë në gjendje të largohen nga vendi ose të kthehen në atdhe pas 12 shkurtit. Qytetarët e Maqedonisë së Veriut u vunë në radhë në stacionet policore...

Nga mesnata vlejnë vetëm lejet e vozitjes me Maqedoninë e Veriut, MPB apelon të mos vozitni me leje të vozitjes të vjetër

para 2 jave - Pa censure

Njoftim nga MPB Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga ora 00:00 e datës 13 shkurt 2024, në përputhje me ndryshimet ligjore tashmë të miratuara, dhe në lidhje me Marrëveshjen e Prespës,...

Nesër skadon vlefshmëria e pasaportave të Maqedonisë së Veriut

para 2 jave - Revista Kosovarja

Mijëra qytetarë të Maqedonisë së Veriut rrezikojnë të mos jenë në gjendje të largohen nga vendi ose të kthehen në shtëpi pas 12 shkurtit. Qytetarët u vunë në radhë në stacionet policore këtë fundjavë në...

Targat e automjeteve duhet të kenë ngjitësen NMK

para 2 jave - Nistori

Nga nesër, më 12 shkurt, targat e automjeteve duhet të kenë ngjitësen NMK. Por të premten, nga kontrolli i Meta.mk nëpër disa stacione të kontrollit teknik, ata ende nuk kishin mbërritur, ndërsa nga Ministria...

Procedurë e ndërlikuar për ngjitëset “NMK”, pritet turmë në stacionet e kontrollit teknik

para 2 jave - Almakos

Nisja e një faze të re të kontrollit teknik për automjetet në Maqedoni do të shoqërohet me një ngjeshje të pritshme para stacioneve teknike, si pasojë e zbatimit të një sistemi të ri të ngjitjes së tabelave...

A duhet të ndërroni edhe patent shoferin, nëse planifikoni të udhëtoni?

para 2 jave - Almakos

Duhet të ndryshoni edhe patentat e trafikut dhe shoferit nëse dëshironi të udhëtoni sepse edhe ato skadojnë më 12 shkurt. Nëse qytetarët nuk i ndërrojnë lejet e trafikut apo patentë shoferët, nuk do të...

A duhet të ndërroni edhe patent shoferin, nëse planifikoni të udhëtoni?

para 2 jave - Aktuale

Duhet të ndryshoni edhe patentat e trafikut dhe shoferit nëse dëshironi të udhëtoni sepse edhe ato skadojnë më 12 shkurt. Marketing Nëse qytetarët nuk i ndërrojnë lejet e trafikut apo patentë shoferët,...

A duhet të ndërroni edhe patent shoferin, nëse planifikoni të udhëtoni?

para 2 jave - Ina

Duhet të ndryshoni edhe patentat e trafikut dhe shoferit nëse dëshironi të udhëtoni sepse edhe ato skadojnë më 12 shkurt. Nëse qytetarët nuk i ndërrojnë lejet e trafikut apo patentë shoferët, nuk do të...

A duhet të ndërroni edhe patent shoferin, nëse planifikoni të udhëtoni?

para 2 jave - Tetova Sot

Duhet të ndryshoni edhe patentat e trafikut dhe shoferit nëse dëshironi të udhëtoni sepse edhe ato skadojnë më 12 shkurt. Nëse qytetarët nuk i ndërrojnë lejet e trafikut apo patentë shoferët, nuk do të...

A duhet të ndërroni edhe patent shoferin, nëse planifikoni të udhëtoni?

para 2 jave - Fakti Ditor

Duhet të ndryshoni edhe patentat e trafikut dhe shoferit nëse dëshironi të udhëtoni sepse edhe ato skadojnë më 12 shkurt. Nëse qytetarët nuk i ndërrojnë lejet e trafikut apo patentë shoferët, nuk do të...

A duhet të ndërroni edhe patent shoferin, nëse planifikoni të udhëtoni?

para 2 jave - Debat

Duhet të ndryshoni edhe patentat e trafikut dhe shoferit nëse dëshironi të udhëtoni sepse edhe ato skadojnë më 12 shkurt. Nëse qytetarët nuk i ndërrojnë lejet e trafikut apo patentë shoferët, nuk do të...

Athina: Pasaportat dhe dokumentet pa “e Veriut” nuk vlejnë pas 12 shkurtit!

para 2 jave - Ina

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut gjenden para një sfide tjetër. Shtrohet pyetja nëse rrëmujat dhe tollovitë për dokumentet e udhëtimit do të reflektohen edhe para stacioneve për kontroll Teknik. Etiketa...

Toshkovski: Refundimi i mjeteve me normë interesi/ “Askush nuk mund ta shfuqizojë vlefshmërinë e dokumenteve tona”

para 2 jave - TV21

Nëse vendosni ta padisni shtetin sepse ju detyroi të nxirrni dokumente të reja personale, e ndërkohë keni pasur dokumente të vlefshme, 100% do të fitoni. Kështu tha mbrëmë në emisionin “10 Minuta” të TV21,...

Targat dhe pasaportat me RMV / Athina: Pasaportat pa “e Veriut” nuk vlejnë pas 12 shkurtit!

para 2 jave - Almakos

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut gjenden para një sfide tjetër. Shtrohet pyetja nëse rrëmujat dhe tollovitë për dokumentet e udhëtimit do të reflektohen edhe para stacioneve për kontroll Teknik. Etiketa...

Targat dhe pasaportat me RMV / Athina: Pasaportat pa “e Veriut” nuk vlejnë pas 12 shkurtit!

para 2 jave - Klan Macedonia

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut gjenden para një sfide tjetër. Shtrohet pyetja nëse rrëmujat dhe tollovitë për dokumentet e udhëtimit do të reflektohen edhe para stacioneve për kontroll Teknik. Etiketa...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK