E gjithë BDI-ja u mblodh në Sellcë për nisjen e punimeve të stërvonuara për shkollën e fshatit

para 2 jave - Portalb

Pas shumë zvarritjeve, punimet për ndërtimin e shkollës fillore komunale “Rilindja” në Sellcë të Tetovës filluan sot. Për të hedhur gurthemelin, BDI-ja tuboi shumë funksionarë në këtë fshat, duke filluar...

Xhaferi nga Sellca: Çdo fëmijë meriton kushte të denja për mësim, investojmë vazhdimisht në arsim cilësor

para 2 jave - Aktuale

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, sot së bashku me ministrin e Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri, shënuan fillimin e ndërtimit të Shkollës Fillore Komunale “Rilindja”...

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

para 2 jave - Lajm

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë informon Tetovasot. Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri i parë shqiptar z. Talar Xhaferi, zv/kryeministri...

Deklarata e Vuçiqit, Xhaferi: Propagandë dhe tendencë e përgatitur kundër BDI-së

para 2 jave - Ina

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

para 2 jave - Ina

Në fshatin Sellcë të Malësisë së Tetovës është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore “Rilindja”. Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri teknik Talar Xhaferi, zv/kryeministri Artan...

Deklarata e Vuçiqit, Xhaferi: Propagandë dhe tendencë e përgatitur kundër BDI-së

para 2 jave - Lajm

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Shaqiri: Pas shkollës në Vizbeg, Jabollçishtë e Bllacë, sot vendosëm dhe gurthemelin e shkollës fillore “Rilindja” në Sellcë…

para 2 jave - Ina

Është vendosur sot gurthemeli i shkollës fillorë “Rilindja” në fshatin Sellcë të Tetovës. Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri në fjalimin e tij tha se projekti për ndërtimin e shkollë është...

Deklarata e Vuçiqit, Xhaferi: Propagandë dhe tendencë e përgatitur kundër BDI-së

para 2 jave - Aktuale

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Marketing...

Kryeministri Xhaferi nga Sellca: Me investimet e reja, nxënësit mësojnë në kushte moderne ndërsa mësimdhënësit kanë paga më të dinjitetshme

para 2 jave - Derveni

Është vendosur sot gurthemeli i shkollës fillorë “Rilindja” në fshatin Sellcë të Tetovës. Kryeministri i vendit, Talat Xhaferi tha se objekti i ri shkollor do të plotësoj të gjitha nevojat e mësimdhënësve...

Shaqiri: Pas shkollës në Vizbeg, Jabollçishtë e Bllacë, sot vendosëm dhe gurthemelin e shkollës fillore “Rilindja” në Sellcë

para 2 jave - Tetova Sot

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri në fjalimin e tij tha se projekti për ndërtimin e shkollë është kapital për qeverinë mirëpo një domosdoshmëri për të gjithë banorët dhe nxënësit e fshatit...

Deklarata e Vuçiqit, Xhaferi: Propagandë dhe tendencë e përgatitur kundër BDI-së

para 2 jave - Ina

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Shaqiri: Pas shkollës në Vizbeg, Jabollçishtë e Bllacë, sot vendosëm dhe gurthemelin e shkollës fillore “Rilindja” në Sellcë

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 12 shkurt – Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri në fjalimin e tij tha se projekti për ndërtimin e shkollë është kapital për qeverinë mirëpo një domosdoshmëri për të gjithë banorët dhe...

Kryeministri Xhaferi nga Sellca: Me investimet e reja, nxënësit mësojnë në kushte moderne ndërsa mësimdhënësit kanë paga më të dinjitetshme

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 12 shkurt – Është vendosur sot gurthemeli i shkollës fillorë “Rilindja” në fshatin Sellcë të Tetovës. Kryeministri i vendit, Talat Xhaferi tha se objekti i ri shkollor do të plotësoj të gjitha nevojat...

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

para 2 jave - Aktuale

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë. Marketing Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri i parë shqiptar Talat Xhaferi, zv/kryeministri Artan Grubi,...

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

para 2 jave - Derveni

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë informon Tetovasot. Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri i parë shqiptar z. Talar Xhaferi, zv/kryeministri...

Kryeministri Xhaferi nga Sellca: Me investimet e reja, nxënësit mësojnë në kushte moderne ndërsa mësimdhënësit kanë paga më të dinjitetshme

para 2 jave - Koha News

Është vendosur sot gurthemeli i shkollës fillorë “Rilindja” në fshatin Sellcë të Tetovës. Kryeministri i vendit, Talat Xhaferi tha se objekti i ri shkollor do të plotësoj të gjitha nevojat e mësimdhënësve...

Deklarata e Vuçiqit, Xhaferi: Propagandë dhe tendencë e përgatitur kundër BDI-së

para 2 jave - Almakos

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Shaqiri: Pas shkollës në Vizbeg, Jabollçishtë e Bllacë, sot vendosëm dhe gurthemelin e shkollës fillore “Rilindja” në Sellcë

para 2 jave - Shenja

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri në fjalimin e tij tha se projekti për ndërtimin e shkollë është kapital për qeverinë mirëpo një domosdoshmëri për të gjithë banorët dhe nxënësit e fshatit...

Talat Xhaferi për deklaratat e Vuçiqit: Propagandë e përgatitur nga opozita maqedonase kundër BDI-së

para 2 jave - Shenja

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Deklarata e Vuçiqit, Xhaferi: Propagandë dhe tendencë e përgatitur kundër BDI-së

para 2 jave - InfoShqip

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Gurthemeli i shkollës së Sellcës, Grubi: Ndërtojmë objekt me standarde europiane për 300 nxënës të kësaj zone

para 2 jave - Revista

Është vendosur sot gurthemeli i shkollës fillore “Rilindja” në fshatin Sellcë në Tetovë, me ç’rast i pranishëm ishte dhe zëvendëskryeministri Artan Grubi. Grubi në faqen e tij zyrtare në Facebook shkruan...

Gurthemeli i shkollës së Sellcës, Grubi: Ndërtojmë objekt me standarde europiane për 300 nxënës të kësaj zone

para 2 jave - Debat

Është vendosur sot gurthemeli i shkollës fillore “Rilindja” në fshatin Sellcë në Tetovë, me ç’rast i pranishëm ishte dhe zëvendëskryeministri Artan Grubi. Grubi në faqen e tij zyrtare në Facebook shkruan...

Kryeministri Xhaferi nga Sellca: Me investimet e reja, nxënësit mësojnë në kushte moderne ndërsa mësimdhënësit kanë paga më të dinjitetshme

para 2 jave - Tetova Sot

Është vendosur sot gurthemeli i shkollës fillorë “Rilindja” në fshatin Sellcë të Tetovës. Kryeministri i vendit, Talat Xhaferi tha se objekti i ri shkollor do të plotësoj të gjitha nevojat e mësimdhënësve...

Deklarata e Vuçiqit, Xhaferi: Propagandë dhe tendencë e përgatitur kundër BDI-së

para 2 jave - Tetova Sot

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Gurthemeli në shkollën e Sellcës/ Xhaferi: Investimet në arsim sepse ai është e ardhmja e sigurt

para 2 jave - Klan Macedonia

SHAQIRI: INVESTIME NË ARSIM EDHE NË KOHË KRIZE Kryeministri Talat Xhaferi ka marrë pjesë në hedhjen e gur themelit të shkollës fillore “Rilindja” në fshatin Sellcë të Tetovës. Xhaferi potencoi se ky objekt...

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

para 2 jave - Zyrtare

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë informon Tetovasot. Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri i parë shqiptar z. Talar Xhaferi, zv/kryeministri...

Xhaferi: Shkolla fillore në Sellcë do të ofroj kushte të denja për nxënësit dhe kuadrin arsimor

para 2 jave - Top24

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi në vendosjen e gurëthemelit të shkollës fillore në fshatin Sellcës ka theksuar se kjo shkollë do ti plotësoj të gjitha mundësojë kushte të denja për nxënësit...

Shaqiri: Pas shkollës në Vizbeg, Jabollçishtë e Bllacë, sot vendosëm dhe gurthemelin e shkollës fillore “Rilindja” në Sellcë

para 2 jave - Top24

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri në fjalimin e tij tha se projekti për ndërtimin e shkollë është kapital për qeverinë mirëpo një domosdoshmëri për të gjithë banorët dhe nxënësit e fshatit...

Deklarata e Vuçiqit, Xhaferi: Propagandë dhe tendencë e përgatitur kundër BDI-së

para 2 jave - Pressonline

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

para 2 jave - Tetova Sot

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë informon Tetovasot. Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri i parë shqiptar z. Talar Xhaferi, zv/kryeministri...

Deklarata e Vuçiqit, Xhaferi: Propagandë dhe tendencë e përgatitur kundër BDI-së

para 2 jave - Top24

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Kryeministri Xhaferi nga Sellca: Me investimet e reja, nxënësit mësojnë në kushte moderne ndërsa mësimdhënësit kanë paga më të dinjitetshme

para 2 jave - Revista

Është vendosur sot gurthemeli i shkollës fillorë “Rilindja” në fshatin Sellcë të Tetovës. Kryeministri i vendit, Talat Xhaferi tha se objekti i ri shkollor do të plotësoj të gjitha nevojat e mësimdhënësve...

Shaqiri: Pas shkollës në Vizbeg, Jabollçishtë e Bllacë, sot vendosëm dhe gurthemelin e shkollës fillore “Rilindja” në Sellcë…

para 2 jave - Revista

Është vendosur sot gurthemeli i shkollës fillorë “Rilindja” në fshatin Sellcë të Tetovës. Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri në fjalimin e tij tha se projekti për ndërtimin e shkollë është...

Deklarata e Vuçiqit, Xhaferi: Propagandë dhe tendencë e përgatitur kundër BDI-së

para 2 jave - Revista

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Talat Xhaferi për deklaratat e Vuçiqit: Propagandë e përgatitur nga opozita maqedonase kundër BDI-së

para 2 jave - Almakos

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Shaqiri: Pas shkollës në Vizbeg, Jabollçishtë e Bllacë, sot vendosëm dhe gurthemelin e shkollës fillore “Rilindja” në Sellcë

para 2 jave - Almakos

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri në fjalimin e tij tha se projekti për ndërtimin e shkollë është kapital për qeverinë mirëpo një domosdoshmëri për të gjithë banorët dhe nxënësit e fshatit...

Deklarata e Vuçiqit, Xhaferi: Propagandë dhe tendencë e përgatitur kundër BDI-së

para 2 jave - Fakti Ditor

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Deklarata e Vuçiqit, Xhaferi: Propagandë dhe tendencë e përgatitur kundër BDI-së

para 2 jave - Klan Macedonia

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Kryeministri Xhaferi nga Sellca: Me investimet e reja, nxënësit mësojnë në kushte moderne ndërsa mësimdhënësit kanë paga më të dinjitetshme

para 2 jave - Debat

Është vendosur sot gurthemeli i shkollës fillorë “Rilindja” në fshatin Sellcë të Tetovës. Kryeministri i vendit, Talat Xhaferi tha se objekti i ri shkollor do të plotësoj të gjitha nevojat e mësimdhënësve...

Shaqiri: Pas shkollës në Vizbeg, Jabollçishtë e Bllacë, sot vendosëm dhe gurthemelin e shkollës fillore “Rilindja” në Sellcë…

para 2 jave - Debat

Është vendosur sot gurthemeli i shkollës fillorë “Rilindja” në fshatin Sellcë të Tetovës. Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri në fjalimin e tij tha se projekti për ndërtimin e shkollë është...

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

para 2 jave - Almakos

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë informon Tetovasot. Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri i parë shqiptar z. Talar Xhaferi, zv/kryeministri...

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

para 2 jave - Fakti Ditor

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë informon Tetovasot. Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri i parë shqiptar z. Talar Xhaferi, zv/kryeministri...

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

para 2 jave - Klan Macedonia

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë. Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri i parë shqiptar Talat Xhaferi, zv/kryeministri Artan Grubi, ministri...

Kryeministri Xhaferi nga Sellca: Me investimet e reja, nxënësit mësojnë në kushte moderne ndërsa mësimdhënësit kanë paga më të dinjitetshme

para 2 jave - Klan Macedonia

Është vendosur sot gurthemeli i shkollës fillorë “Rilindja” në fshatin Sellcë të Tetovës. Kryeministri i vendit, Talat Xhaferi tha se objekti i ri shkollor do të plotësoj të gjitha nevojat e mësimdhënësve...

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

para 2 jave - Pa censure

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë. Të pranishëm edhe Kryeministri z. Talar Xhaferi, zv/kryeministri z. Artan Grubi, sekretari gjeneral i BDI-së Faton Ahmeti e shumë funksionarë të tjerë.

Hidhet gurëthemeli i shkollës fillore në fshatin Sellcë, i pranishëm edhe kryeministri Xhaferi

para 2 jave - NMK Post

Po ndodhë tani gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë! I pranishëm kryeministri Talat Xhaferi, sekretari i partisë BDI Faton Ahmeti, drejtori Festim Halili dhe shumë funksionarë tjerë!...

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

para 2 jave - Info7

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë informon Tetovasot. Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri i parë shqiptar z. Talar Xhaferi, zv/kryeministri...

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës

para 2 jave - Pressonline

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë informon Tetovasot. Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri i parë shqiptar z. Talar Xhaferi, zv/kryeministri...

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

para 2 jave - Debat

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë informon Tetovasot. Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri i parë shqiptar z. Talar Xhaferi, zv/kryeministri...

Kryeministri Talat Xhaferi sot në Sellcë! Vendoset gurthemeli i Sh.F Rilindja

para 2 jave - Tetova Sot

Kryeministri i parë shqiptar, Talat Xhaferi sot do të vendos gurthemelin e Shkollës Fillore Rilindja në fshatin Sellcë të Tetovës. Lajmin e ka bërë të ditur dje zëvendëskryeministri Artan Grubi përmes...

Hidhet gurëthemeli i shkollës fillore në fshatin Sellcë, i pranishëm edhe kryeministri Xhaferi

para 2 jave - Klan Macedonia

Po ndodhë tani gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë! I pranishëm kryeministri Talat Xhaferi, sekretari i partisë BDI Faton Ahmeti, drejtori Festim Halili dhe shumë funksionarë tjerë!

Deklarata e Vuçiqit, Xhaferi: Propagandë dhe tendencë e përgatitur kundër BDI-së

para 2 jave - Debat

Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq. Sipas kryeministrit...

Sot vendoset gurrëthemeli i shkollësë fillore “Rilindja” në Sellcë

para 2 jave - Top24

Sot në fshatin Sellcë të Tetovës do të vendoset gurëthemeli i shkollës fillore “Rilindja” shkollë e cila kishte filluar të ndërtohet shumë më herët por për shkak të reshqitjeve punimet ishin ndërprerë, shkruan Top24

Kryeministri Talat Xhaferi sot në Sellcë! Vendoset gurthemeli i Sh.F Rilindja

para 2 jave - Debat

Kryeministri i parë shqiptar, Talat Xhaferi sot do të vendos gurthemelin e Shkollës Fillore Rilindja në fshatin Sellcë të Tetovës. Lajmin e ka bërë të ditur dje zëvendëskryeministri Artan Grubi përmes...

Kryeministri Xhaferi nesër viziton Tetovën, kjo është arsyeja

para 2 jave - Koha News

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi nesër (e hënë) do ta vizitojë Komunën e Tetovës. Lajmin e ka bërë me dije zëvendësi i tij, Artan Grubi. Ai ka thënë se Xhaferi do të marrë pjesë në vendosjen...

22 vjet i mbajtën me gënjeshtra, nesër do hedhin gurrëthemelin e shkollës në Sellcë

para 2 jave - Tetova1

Nesër bëhet vëndosja e gurëthemelit të shkollës së fshatit Sellcë, por si mbeti ky vendbanim pa një objekt të denjë për edukimin e fëmijëve deri me tani. Shkolla e fshatit Sellcë ku aktualisht mësojnë...

Kryeministri Xhaferi nesër viziton Tetovën, kjo është arsyeja

para 2 jave - Tetova Sot

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi nesër (e hënë) do ta vizitojë Komunën e Tetovës. Lajmin e ka bërë me dije zëvendësi i tij, Artan Grubi. Ai ka thënë se Xhaferi do të marrë pjesë në vendosjen...

Kryeministri Xhaferi nesër viziton Tetovën, kjo është arsyeja

para 2 jave - Epoka e Re

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi nesër (e hënë) do ta vizitojë Komunën e Tetovës. Lajmin e ka bërë me dije zëvendësi i tij, Artan Grubi. Ai ka thënë se Xhaferi do të marrë pjesë në vendosjen...

Kryeministri Talat Xhaferi nesër në Sellcë! Vendoset gurthemeli i Sh.F Rilindja

para 2 jave - Debat

Kryeministri i parë shqiptar, Talat Xhaferi nesër do të vendos gurthemelin e Shkollës Fillore Rilindja në fshatin Sellcë të Tetovës. Lajmin e ka bërë të ditur zëvendëskryeministri Artan Grubi përmes një...

Kryeministri Talat Xhaferi nesër në Sellcë! Vendoset gurthemeli i Sh.F Rilindja

para 2 jave - Revista

Kryeministri i parë shqiptar, Talat Xhaferi nesër do të vendos gurthemelin e Shkollës Fillore Rilindja në fshatin Sellcë të Tetovës. Lajmin e ka bërë të ditur zëvendëskryeministri Artan Grubi përmes një...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK