Trazirat e marsit 2004, skenar i shërbimit sekret serb!

para 3 muajve - Bota Sot

Trazirat e marsit ishin bumerang për ne si Kosovë. Ato e kanë vulosur pretendimin e kishës serbe për pronësinë mbi trashëgimin tonë kishtare. Trazirat e marsit ia kanë vulos pronësinë e kishës serbe mbi...

Trazirat e marsit, skenar i shërbimit sekret serb!

para 3 muajve - Epoka e Re

Shkruan: Hisen Berisha Trazirat e marsit ishin bumerang për ne si Kosovë. Ato e kanë vulosur pretendimin e kishës serbe për pronësinë mbi trashëgimin tonë kishtare. Trazirat e marsit ia kanë vulos pronësinë...

20 vjet nga kryengritja popullore kundër UNMIK-ut

para 3 muajve - GazetaBlic

Sot shënohen 20 vjet nga revolta popullore kundër UNMIK-ut, ndryshe të përfolura si Trazirat e Marsit. Rast ky i dhunës etnike në Kosovë që shpërtheu në qytetin e ndarë të Mitrovicës, duke lënë qindra...

20 vjet nga kryengritja popullore kundër UNMIK-ut

para 3 muajve - Klan Kosova

Sot shënohen 20 vjet nga revolta popullore kundër UNMIK-ut, ndryshe të përfolura si Trazirat e Marsit. Rast ky i dhunës etnike në Kosovë që shpërtheu në qytetin e ndarë të Mitrovicës, duke lënë qindra...

Kurti kujton trazirat e marsit: Paqja e siguria duhet të mirëmbahen vazhdimisht

para 3 muajve - 3SHI

Teksa ka kujtuar trazirat e marsit të 2004-s, kryeministri Albin Kurti ka shkruar të shtunën në Facebook se ngjarjet e asaj periudhe rikthejnë në vëmendje se paqja dhe siguria s’duhet të merren si të mirëqena...

Sot 20 vjet nga trazirat e marsit

para 3 muajve - Zeri

Sot bëhen 20 vjet nga protestat e njohura si trazirat e marsit ku humbën jetën 19 persona dhe u lënduan qindra të tjerë. Lajmi për mbytjen në lumin Ibër të tre fëmijëve Egzon Deliut, 13 vjeç, Avni Veselit,...

20 vjet nga revolta kundër Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë ku mbetën të vdekur 19 persona! Dy fëmijë u mbytën në lumë

para 3 muajve - Top Channel

Njëzet vjet më parë, shpërtheu revolta popullore kundër Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK-ut). Pas përfundimit të luftës në qershor 1999, në Kosovë instalohet misioni i OKB-së, i cili lejoi...

20 vjet nga revolta kundër UNMIK-ut

para 3 muajve - Koha.net

Më 17 mars 2004, filluan protestat që më vonë do të njiheshin si "Trazirat e marsit". Ato zgjatën dy ditë, e gjatë tyre vranë 20 civilë, ndërsa u lënduan mbi 900 persona, kryesisht shqiptarë. Trazirat...

Sot 20 vjet nga trazirat e marsit

para 3 muajve - Bota Sot

Sot bëhen 20 vjet nga protestat e njohura si trazirat e marsit ku humbën jetën 19 persona dhe u lënduan qindra të tjerë. Lajmi për mbytjen në lumin Ibër të tre fëmijëve Egzon Deliut, 13 vjeç, Avni Veselit,...

Sot 20 vjet nga trazirat e marsit

para 3 muajve - RTK

Sot bëhen 20 vjet nga protestat e njohura si trazirat e marsit ku humbën jetën 19 persona dhe u lënduan qindra të tjerë. Lajmi për mbytjen në lumin Ibër të tre fëmijëve Egzon Deliut, 13 vjeç, Avni Veselit,...

20 vjet nga trazirat e marsit

para 3 muajve - Koha.net

Më 17 mars 2004, filluan protestat që më vonë do të njiheshin si "Trazirat e marsit". Ato zgjatën dy ditë, e gjatë tyre vranë 20 civilë, ndërsa u lënduan mbi 900 persona, kryesisht shqiptarë. Trazirat...

20 vjet nga trazirat e marsit!

para 3 muajve - Populli

Sot bëhen 20 vjet nga protestat e njohura si trazirat e marsit ku humbën jetën 19 persona dhe u lënduan qindra të tjerë. Lajmi për mbytjen në lumin Ibër të tre fëmijëve Egzon Deliut, 13 vjeç, Avni Veselit,...

20 vjet nga revolta kundër UNMIK-ut

para 3 muajve - Bota Sot

Njëzet vjet më parë, shpërtheu revolta popullore kundër UNMIK-ut. Pas përfundimit të luftës në qershor 1999, në Kosovë instalohet misioni i OKB-së, i cili lejoi krijimin e strukturave paralele serbe në...

Më 17 dhe 18 mars 2004 në Kosovë kishin shpërthyer revoltat popullore, pas vrasjes së tre fëmijëve shqiptarë nga një serb

para 3 muajve - Radio Kosova e Lire

30 vjet më parë, më 17 dhe 18 mars të vitit 2004 në Kosovë kishte shpërthyer një revoltë popullore kundër qeverisjes së ngathët dhe pro serbe të një segmenti të administratës së UNMIK-ut, i cili kishte...

20 vjet nga revolta kundër UNMIK-ut

para 3 muajve - ATV Live

Njëzet vjet më parë, shpërtheu revolta popullore kundër UNMIK-ut. Pas përfundimit të luftës në qershor 1999, në Kosovë instalohet misioni i OKB-së, i cili lejoi krijimin e strukturave paralele serbe në...

20 vjet nga revolta kundër UNMIK-ut

para 3 muajve - Dukagjini

Njëzet vjet më parë, shpërtheu revolta popullore kundër UNMIK-ut. Pas përfundimit të luftës në qershor 1999, në Kosovë instalohet misioni i OKB-së, i cili lejoi krijimin e strukturave paralele serbe në...

Kurti kujton trazirat e marsit 2004: Paqja dhe siguria nuk mund të merren të mirëqena

para 3 muajve - Vizion Plus

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti kujtoi sot trazirat e marsit të vitit 2004. Kurti tha se sot janë bërë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Përmes një...

Kurti kujton tre fëmijët e mbytur në Ibër gjatë trazirave të marsit të 2004-ës

para 3 muajve - Fakti Ditor

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka thënë se sot janë bërë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Kurti tha se katër fëmijë shqiptarë, aso kohe u ndoqën nga...

Kurti kujton trazirat e marsit

para 3 muajve - RTV 21

Sot u bënë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Katër fëmijë shqiptarë u ndoqën nga një grup i të rinjëve të komunitetit serb. Për të shpëtuar nga sulmi, ata...

Kurti kujton ngjarjet ku u vranë 20 qytetarë: 20 vjet më pas duhet të kujto...

para 3 muajve - BalkanWeb

Sot u bënë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Katër fëmijë shqiptarë u ndoqën nga një grup të rinjsh të komunitetit serb. Për të shpëtuar nga sulmi, të vegjlit...

Kurti kujton ngjarjet e marsit: Egzoni, Avniu dhe Florenti i mungojnë familjes

para 3 muajve - RTV 21

Sot u bënë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Katër fëmijë shqiptarë u ndoqën nga një grup i të rinjëve të komunitetit serb. Për të shpëtuar nga sulmi, ata...

Kurti për trazirat e marsit 2004: S’po i dijmë emrat e 4 të vrarëve, e nëse konsideroni që ka pasaktësi në emrat ekzistues, ju lutem na e thoni

para 3 muajve - Gazeta Express

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka thënë se sot janë bërë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Kurti tha se katër fëmijë shqiptarë, aso kohe u ndoqën nga...

Kurti kujton tre fëmijët e mbytur në Ibër gjatë trazirave të marsit të 2004-ës

para 3 muajve - OraInfo

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka thënë se sot janë bërë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Kurti tha se katër fëmijë shqiptarë, aso kohe u ndoqën nga...

Kurti kujton trazirat e marsit: 20 vjet pas, ia rikujtojmë vetes se paqja e siguria nuk mund të merren të mirëqena

para 3 muajve - Reporteri

Sot u bënë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Katër fëmijë shqiptarë u ndoqën nga një grup i të rinjve të komunitetit serb. Për të shpëtuar nga sulmi, ata...

Kurti kujton trazirat e marsit: Paqja e siguria duhet të mirëmbahen vazhdimisht

para 3 muajve - Koha.net

Teksa ka kujtuar trazirat e marsit të 2004-s, kryeministri Albin Kurti ka shkruar të shtunën në Facebook se ngjarjet e asaj periudhe rikthejnë në vëmendje se paqja dhe siguria s’duhet të merren si të mirëqena...

Kurti kujton tre fëmijët e mbytur në Ibër gjatë trazirave të marsit të 2004-ës

para 3 muajve - Klan Kosova

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka thënë se sot janë bërë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Kurti tha se katër fëmijë shqiptarë, aso kohe u ndoqën nga...

Kurti: Paqja e siguria s’mund të merren si të mirëqena, duhet të ruhen

para 3 muajve - RTK

Kryeminstri Albin Kurti në 20-vjetorin e mbytjes së tre fëmijëve në lumin Ibër që çuan në atë që njihen si “trazirat e marsit” ka vizituar varret e tyre, duke shkruar se paqja dhe siguria nuk mund të merren...

20-vjetori i trazirave të marsit, Kurti: Paqja dhe siguria nuk mund të merren të mirëqena, ato janë më të vështira se dhuna, sepse duhet të mbahen

para 3 muajve - Kallxo

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka kujtuar tre fëmijët e mbytur në lumin Ibër në Çabër të Zubin Potokut më 16.03.2004, vdekja e të cilëve më pas nxiti trazira. “Sot u bënë 20 vjet nga mbytja e tre...

Kurti kujton ngjarjet e marsit të vitit 2004 ku u vranë 20 qytetarë: 20 vjet pas ia rikujtojmë vetes se paqja dhe siguria nuk mund të merren të mirëqena

para 3 muajve - Telegrafi

Sot u bënë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Katër fëmijë shqiptarë u ndoqën nga një grup i të rinjve të komunitetit serb.Për të shpëtuar nga sulmi, ata...

Kurti kujton ngjarjet e marsit të vitit 2004 ku u vranë 20 qytetarë: 20 vjet pas ia rikujtojmë vetes se paqja dhe siguria nuk mund të merren të mirëqena

para 3 muajve - Bota Sot

Sot u bënë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Katër fëmijë shqiptarë u ndoqën nga një grup i të rinjve të komunitetit serb.Për të shpëtuar nga sulmi, ata...

Kurti kujton trazirat e marsit 2004 e me to edhe tre fëmijët e vrarë në Çabër bashkë me 20 protestuesit

para 3 muajve - Klan Kosova

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka thënë se sot janë bërë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Kurti tha se katër fëmijë shqiptarë, aso kohe u ndoqën nga...

Kurti në 20 vjetorin e vdekjes viziton varrezat e tre fëmijëve që u mbytën në lumin Ibër

para 3 muajve - GazetaBlic

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, sot ka vizituar varrezat e tre fëmijëve që u mbytën në lumin Ibër pasi u ndoqën nga disa të rinjë të komunitetit serb. Kurti ka thënë se ajo që ka ndodh...

Kurti kujton tre fëmijët e mbytur në Ibër gjatë trazirave të marsit të 2004-ës

para 3 muajve - Revista Kosovarja

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka thënë se sot janë bërë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Kurti tha se katër fëmijë shqiptarë, aso kohe u ndoqën nga...

Kurti përkujton mbytjen e tre fëmijëve në lumin Ibër

para 3 muajve - Shqip

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka thënë se sot janë bërë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Kurti tha se katër fëmijë shqiptarë, aso kohe u ndoqën nga...

Kurti kujton trazirat e marsit 2004 e me to edhe tre fëmijët e v*arë në Çabër bashkë me 20 protestuesit

para 3 muajve - Infokusi

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka thënë se sot janë bërë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Kurti tha se katër fëmijë shqiptarë, aso kohe u ndoqën nga...

Vetëvendosje për “Trazirat e Marsit”: UNMIK e KFOR s’reaguan kur serbët gjuajtën protestuesit paqësorë

para 3 muajve - Syri.net Kosova

20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit Ibër, tre fëmijë, Egzon Deliu, Avni Veseli, dhe Florent Veseli po luanin duke ndjekur shota të egra. Fillimisht një serb që po korrte tallën aty fillon...

VV bën homazhe për 20 vjetorin e “Trazirave të Marsit” në Mitrovicë

para 3 muajve - RTV 21

Lëvizja Vetëvendosje (VV) kanë bërë sot homazhe në varrezat e Mitrovicës ku para 20 vjetëve, gjatë “Trazirave të Marsit” mbetën të vrarë tre fëmijë. “20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit...

Vetëvendosje për “Trazirat e Marsit”: UNMIK e KFOR s’reaguan kur serbët gjuajtën protestuesit paqësorë

para 3 muajve - Syri.net Kosova

20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit Ibër, tre fëmijë, Egzon Deliu, Avni Veseli, dhe Florent Veseli po luanin duke ndjekur shota të egra. Fillimisht një serb që po korrte tallën aty fillon...

VV për “Trazirat e Marsit”: UNMIK e KFOR s’reaguan kur serbët gjuajtën protestuesit paqësorë

para 3 muajve - Reporteri

Lëvizja Vetëvendosje ka kujtuar ngjarjen tragjike të 20 vjetëve më parë kur tre fëmijët në Çabër të Mitrovicës humbën jetën në lumin Ibër. “20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit Ibër, tre...

Kurti në 20 vjetorin e vdekjes viziton varrezat e tre fëmijëve që u mbytën në lumin Ibër

para 3 muajve - Gazeta10

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, sot ka vizituar varrezat e tre fëmijëve që u mbytën në lumin Ibër pasi u ndoqën nga disa të rinjë të komunitetit serb. Kurti ka thënë se ajo që ka ndodh...

Kurti kujton trazirat e marsit 2004: 20 vjet pas ia rikujtojmë vetes se paqja dhe siguria nuk mund të merren të mirëqena

para 3 muajve - Dukagjini

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se sot janë bërë 20 vjet nga mbytja e tre fëmijëve në lumin Ibër në fshatin Çabër të Zubin Potokut. Kurti ka thënë se katër fëmijë shqiptarë, asokohe ishin...

Kurti në 20 vjetorin e vdekjes viziton varrezat e tre fëmijëve që u mbytën në lumin Ibër

para 3 muajve - Ekonomia Online

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, sot ka vizituar varrezat e tre fëmijëve që u mbytën në lumin Ibër pasi u ndoqën nga disa të rinjë të komunitetit serb. Kurti ka thënë se ajo që ka ndodh...

Deputetë të Vetëvendosjes bëjnë homazhe te tre fëmijët që vdiqën 20 vjet më parë në Çabër

para 3 muajve - Bota Sot

Deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje së bashku me aktivistë e anëtarë të qendrës së tyre në Mitrovicë kanë bërë homazhe në Çabër në përkujtim të tre fëmijëve të cilët vdiqën 20 vjet më parë. Në njoftimin...

Vetëvendosje për “Trazirat e Marsit”: UNMIK e KFOR s’reaguan kur serbët gjuajtën protestuesit paqësorë

para 3 muajve - Indeks online

Lëvizja Vetëvendosje ka kujtuar ngjarjen tragjike të 20 vjetëve më parë kur tre fëmijët në Çabër të Mitrovicës humbën jetën në lumin Ibër. “20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit Ibër, tre...

Vetëvendosje për “Trazirat e Marsit”: UNMIK e KFOR s’reaguan kur serbët gjuajtën protestuesit paqësorë

para 3 muajve - Zhurnal

Lëvizja Vetëvendosje ka kujtuar ngjarjen tragjike të 20 vjetëve më parë kur tre fëmijët në Çabër të Mitrovicës humbën jetën në lumin Ibër. “20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit Ibër, tre...

LVV bën homazhe për 20 vjetorin e “Trazirave të Marsit” në Mitrovicë

para 3 muajve - RTK

Lëvizja Vetëvendosje kanë bërë sot homazhe në varrezat e Mitrovicës ku para 20 vjetëve, gjatë “Trazirave të Marsit” mbetën të vrarë tre fëmijë. Në këto trazira humbën jetën 19 qytetarë, prej të cilëve...

Deputetë të Vetëvendosjes bëjnë homazhe te tre fëmijët që vdiqën 20 vjet më parë në Çabër

para 3 muajve - GazetaBlic

Deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje së bashku me aktivistë e anëtarë të qendrës së tyre në Mitrovicë kanë bërë homazhe në Çabër në përkujtim të tre fëmijëve të cilët vdiqën 20 vjet më parë. Në njoftimin...

VV për “Trazirat e Marsit”: UNMIK e KFOR s’reaguan kur serbët gjuajtën protestuesit paqësorë

para 3 muajve - OraInfo

Lëvizja Vetëvendosje ka kujtuar ngjarjen tragjike të 20 vjetëve më parë kur tre fëmijët në Çabër të Mitrovicës humbën jetën në lumin Ibër. “20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit Ibër, tre...

Deputetë të Vetëvendosjes bëjnë homazhe te tre fëmijët që vdiqën 20 vjet më parë në Çabër

para 3 muajve - Klan Kosova

Deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje së bashku me aktivistë e anëtarë të qendrës së tyre në Mitrovicë kanë bërë homazhe në Çabër në përkujtim të tre fëmijëve të cilët vdiqën 20 vjet më parë. Në njoftimin...

Vetëvendosje për “Trazirat e Marsit”: UNMIK e KFOR s’reaguan kur serbët gjuajtën protestuesit paqësorë

para 3 muajve - Gazeta Express

Lëvizja Vetëvendosje ka kujtuar ngjarjen tragjike të 20 vjetëve më parë kur tre fëmijët në Çabër të Mitrovicës humbën jetën në lumin Ibër. “20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit Ibër, tre...

Vetëvendosje për “Trazirat e Marsit”: UNMIK e KFOR s’reaguan kur serbët gjuajtën protestuesit paqësorë

para 3 muajve - Infokusi

Lëvizja Vetëvendosje ka kujtuar ngjarjen tragjike të 20 vjetëve më parë kur tre fëmijët në Çabër të Mitrovicës humbën jetën në lumin Ibër. “20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit Ibër, tre...

LVV bën homazhe për 20 vjetorin e “Trazirave të Marsit” në Mitrovicë

para 3 muajve - Lajmi.net

Lëvizja Vetëvendosje kanë bërë sot homazhe në varrezat e Mitrovicës ku para 20 vjetëve, gjatë “Trazirave të Marsit” mbetën të vrarë tre fëmijë. Pas këtij incidenti, filluan protestat masive në Mitrovicë,...

Një delegacion nga VV-ja bën homazhe në Çabër në përkujtim të tre fëmijëve që vdiqën 20 vjet më parë

para 3 muajve - Pressonline

16 marsi i 2004-ës shënon një ditë të zezë për Mitrovicën dhe gjithë Kosovën. 20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit Ibër, tre fëmijë, Egzon Deliu, 12-vjeçar, Avni Veseli, 13-vjeçar dhe Florent...

Një delegacion nga VV-ja bën homazhe në Çabër në përkujtim të tre fëmijëve që vdiqën 20 vjet më parë

para 3 muajve - Dukagjini

16 marsi i 2004-ës shënon një ditë të zezë për Mitrovicën dhe gjithë Kosovën. 20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit Ibër, tre fëmijë, Egzon Deliu, 12-vjeçar, Avni Veseli, 13-vjeçar dhe Florent...

Deputetët e Vetëvendosjes bëjnë homazhe te tre fëmijët që vdiqën 20 vjet më parë në Çabër

para 3 muajve - Epoka e Re

Deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje së bashku me aktivistë e anëtarë të qendrës së tyre në Mitrovicë kanë bërë homazhe në Çabër në përkujtim të tre fëmijëve të cilët vdiqën 20 vjet më parë. Në njoftimin...

Vetëvendosje për “Trazirat e Marsit”: UNMIK e KFOR s’reaguan kur serbët gjuajtën protestuesit paqësorë

para 3 muajve - ATV Live

Lëvizja Vetëvendosje ka kujtuar ngjarjen tragjike të 20 vjetëve më parë kur tre fëmijët në Çabër të Mitrovicës humbën jetën në lumin Ibër. “20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit Ibër, tre...

Vetëvendosje për “Trazirat e Marsit”: UNMIK e KFOR s’reaguan kur serbët gjuajtën protestuesit paqësorë

para 3 muajve - Gazeta10

Lëvizja Vetëvendosje ka kujtuar ngjarjen tragjike të 20 vjetëve më parë kur tre fëmijët në Çabër të Mitrovicës humbën jetën në lumin Ibër. “20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit Ibër, tre...

Vetëvendosje për “Trazirat e Marsit”: UNMIK e KFOR s’reaguan kur serbët gjuajtën protestuesit paqësorë

para 3 muajve - Ekonomia Online

Lëvizja Vetëvendosje ka kujtuar ngjarjen tragjike të 20 vjetëve më parë kur tre fëmijët në Çabër të Mitrovicës humbën jetën në lumin Ibër. “20 vjet më parë, në Çabër të Mitrovicës, buzë lumit Ibër, tre...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK