Nafije Selmani, Medinë Ukshini dhe Bekim Qoku – tre kandidatët e Vetëvendosjes për deputetë në Maqedoni

para 3 jave - TV21

Bekim Qoku, këshilltar i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, pjesë e Vetëvendosjes nuk do të jetë i vetmi përfaqësues i VV-së në zgjedhjet e majit në Maqedoninë e Veriut, transmeton TV21. Përveç tij,...

Vetëvendosje me tre kandidatë për deputetë në listat e VLEN-it

para 3 jave - Smart News

Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN. “Ne do të jemi pjesë e fitores që VLEN! Në Njësinë Zgjedhore 1, kandidate me numrin 6 në listë do të jetë znj. Nafie Selmani....

Këshilltari i Kurtit që merr rrogë nga buxheti i Kosovës kandidat për deputet në zgjedhjet e Maqedonisë së Veriut

para 3 jave - OraInfo

Lëvizja Vetëvendosje në Maqedoninë e Veriut ka prezantuar tre kandidatë për zgjedhjet parlamentare në Maqedoninë e Veriut. Emrat i ka publikuar këshilltari i kryeministrit Kurti, Bekim Qoku, me anë të...

LVV-ja me tre kandidatë për deputetë në zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut

para 3 jave - Syri.net Kosova

Lëvizja Vetëvendosje do t’i ketë tre kandidatë për deputetë në Maqedoninë e Veriut. Përfaqësuesi i kësaj partie në Maqedoninë e Veriut, Bekim Qoku, i cili do të jetë edhe një prej kandidatëve, ka thënë...

Bekim Qoku publikoi tre emrat që do të garojnë si Vetëvendosje në koalicionin VLEN

para 3 jave - Shenja

Njëri ndër përfaqësuesit e VLEN-it, njëherit këshilltari i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, sot ka shpalosur tre emrat të cilët do të jenë në listën e kandidatëve për deputet brenda koalicionit VLEN....

Vetëvendosja, do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN

para 3 jave - Lajm

Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN. “Ne do të jemi pjesë e fitores që VLEN! Në Njësinë Zgjedhore 1, kandidate me numrin 6 në listë do të jetë znj. Nafie Selmani....

Naim Bajrami në zgjedhjet e 8 Majit, do të garoj në njësinë e parë zgjedhore si kandidat i Aleancës për Shqiptarët në listën e Frontit Evropian. Në listë do të jetë me numër katër (4) në radhitje.

para 3 jave - Top Shqip

Ministri i Shoqërisë Informative dhe Administratës Naim Bajrami ka deklaruar që në zgjedhjet e 8 Majit, do të garoj në njësinë e parë zgjedhore si kandidat i Aleancës për Shqiptarët në listën e Frontit...

QOKU: VV do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN

para 3 jave - Koha News

Këshilltari i Albin Kurtit nga Vetvendosja, Bekim Qoku ka theksuar se partia e Kurtit në Maqedoni do të garojë me tre kandidatë. “Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin...

Naim Bajrami në zgjedhjet e 8 Majit, do të garoj në njësinë e parë zgjedhore si kandidat i Aleancës për Shqiptarët në listën e Frontit Evropian. Në listë do të jetë me numër katër (4) në radhitje.

para 3 jave - Top24

Ministri i Shoqërisë Informative dhe Administratës Naim Bajrami ka deklaruar që në zgjedhjet e 8 Majit, do të garoj në njësinë e parë zgjedhore si kandidat i Aleancës për Shqiptarët në listën e Frontit...

Bekim Qoku publikoi tre emrat që do të garojnë si Vetëvendosje në koalicionin VLEN

para 3 jave - Portalb

Një nga përfaqësuesit e koalicionit VLEN, Bekim Qoku, njëkohësisht këshilltari i kryeministrit të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, sot ka shpalosur tre emrat që do të jenë në listën e kandidatëve për...

Vetëvendosje me tre kandidatë për deputetë në listat e VLEN-it

para 3 jave - Ina

Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN. “Ne do të jemi pjesë e fitores që VLEN! Në Njësinë Zgjedhore 1, kandidate me numrin 6 në listë do të jetë znj. Nafie Selmani....

Pesëshja e kandidatëve për deputetë të VLEN-it në njësinë 2

para 3 jave - Ina

Koalicioni opozitar VLEN ka finalizuar listat për deputetë edhe në njësinë e dytë zgjedhore. Siç mëson INA, pas bartësit që është kryetari i Alternativës, në vend të dytë radhitet Rijad Shaqiri nga ASH,...

Bekim Qoku publikoi tre emrat që do të garojnë si Vetëvendosje në koalicionin VLEN

para 3 jave - Almakos

Njëri ndër përfaqësuesit e VLEN-it, njëherit këshilltari i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, sot ka shpalosur tre emrat të cilët do të jenë në listën e kandidatëve për deputet brenda koalicionit VLEN....

Nafije Selmani, Medinë Ukshini dhe Bekim Qoku – tre kandidatët e Vetëvendosjes për deputetë në Maqedoni

para 3 jave - Syri.mk

Bekim Qoku, këshilltar i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, pjesë e Vetëvendosjes nuk do të jetë i vetmi përfaqësues i VV-së në zgjedhjet e majit në Maqedoninë e Veriut. Përveç tij, kandidatë për deputetë...

Pesëshja e kandidatëve për deputetë të VLEN-it në njësinë 2

para 3 jave - Bashke

Koalicioni opozitar VLEN ka finalizuar listat për deputetë edhe në njësinë e dytë zgjedhore. Siç mëson INA, pas bartësit që është kryetari i Alternativës, në vend të dytë radhitet Rijad Shaqiri nga ASH,...

LVV-ja me tre kandidatë për deputetë në zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut

para 3 jave - Open-TV

Lëvizja Vetëvendosje do t’i ketë tre kandidatë për deputetë në Maqedoninë e Veriut. Përfaqësuesi i kësaj partie në Maqedoninë e Veriut, Bekim Qoku, i cili do të jetë edhe një prej kandidatëve, ka thënë...

Rijad Shaqiri: Do t’i ndjeki hapat e babait tim, Hysni Shaqirit! (Video)

para 3 jave - Lideri

Rijad Shaqiri nga fshati Hotël i komunës së Likovës, do të jetë kandidati i dytë në listën e deputetëve për deputetë të koalicionit VLEN, në zonën e dytë zgjedhore. Ai është propozuar nga partia e Arben...

Nafie Selmani, ndër 3 kandidatët e Vetëvendosjes për deputete në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

para 3 jave - 3SHI

Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN. “Ne do të jemi pjesë e fitores që VLEN! Në Njësinë Zgjedhore 1, kandidate me numrin 6 në listë do të jetë znj. Nafie Selmani....

Rijad Shaqiri: Do t’i ndjeki hapat e babait tim, Hysni Shaqirit! (Video)

para 3 jave - Ina

Rijad Shaqiri nga fshati Hotël i komunës së Likovës, do të jetë kandidati i dytë në listën e deputetëve për deputetë të koalicionit VLEN, në zonën e dytë zgjedhore. Ai është propozuar nga partia e Arben...

Vetëvendosje me tre kandidatë për deputetë në listat e VLEN-it

para 3 jave - Realiteti

Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN. “Ne do të jemi pjesë e fitores që VLEN! Në Njësinë Zgjedhore 1, kandidate me numrin 6 në listë do të jetë znj. Nafie Selmani....

Vetëvendosje me tre kandidatë për deputetë në listat e VLEN-it

para 3 jave - Zeri.mk

Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN. “Ne do të jemi pjesë e fitores që VLEN! Në Njësinë Zgjedhore 1, kandidate me numrin 6 në listë do të jetë znj. Nafie Selmani....

Rijad Shaqiri: Do t’i ndjeki hapat e babait tim, Hysni Shaqirit!

para 3 jave - Top Shqip

Rijad Shaqiri nga fshati Hotël i komunës së Likovës, do të jetë kandidati i dytë në listën e deputetëve për deputetë të koalicionit VLEN, në zonën e dytë zgjedhore. Ai është propozuar nga partia e Arben...

Vetëvendosje me tre kandidatë për deputetë në listat e VLEN-it

para 3 jave - Top Shqip

Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN. “Ne do të jemi pjesë e fitores që VLEN! Në Njësinë Zgjedhore 1, kandidate me numrin 6 në listë do të jetë znj. Nafie Selmani....

Vetëvendosje me tre kandidatë për deputetë në listat e VLEN-it

para 3 jave - InfoShqip

Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN. “Ne do të jemi pjesë e fitores që VLEN! Në Njësinë Zgjedhore 1, kandidate me numrin 6 në listë do të jetë znj. Nafie Selmani....

Kēshilltari i Kurtit, Bekim Qoku kandidat pēr deputet nẽ Kuvendin e Maqedonisē sẽ Veriut

para 3 jave - Bota Press

Lëvizja Vetëvendosje do të kandidojë për tre vende për deputetë në Maqedoninë e Veriut. Përfaqësuesi i kësaj partie në Maqedoninë e Veriut, Bekim Qoku, i cili do të jetë edhe një prej kandidatëve, ka thënë...

Pesëshja e kandidatëve për deputetë të VLEN-it në njësinë 2

para 3 jave - Tetova Sot

Koalicioni opozitar VLEN ka finalizuar listat për deputetë edhe në njësinë e dytë zgjedhore. Siç mëson INA, pas bartësit që është kryetari i Alternativës, në vend të dytë radhitet Rijad Shaqiri nga ASH,...

Vetëvendosje me tre kandidatë për deputetë në listat e VLEN-it

para 3 jave - Almakos

Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN. “Ne do të jemi pjesë e fitores që VLEN! Në Njësinë Zgjedhore 1, kandidate me numrin 6 në listë do të jetë znj. Nafie Selmani....

QOKU: VV do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN

para 3 jave - Tetova Sot

Këshilltari i Albin Kurtit nga Vetvendosja, Bekim Qoku ka theksuar se partia e Kurtit në Maqedoni do të garojë me tre kandidatë. “Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin...

VV përzihet pak edhe në Maqedoninë e Veriut, do të ketë tre kandidatë për deputetë

para 3 jave - Periskopi

VV përzihet pak edhe në Maqedoninë e Veriut, do të ketë tre kandidatë për deputetë 02 Apr, 18:52 Lëvizja Vetëvendosje do t’i ketë tre kandidatë për deputetë në Maqedoninë e Veriut. Përfaqësuesi i kësaj...

Vetëvendosje me tre kandidatë për deputetë në listat e VLEN-it

para 3 jave - Syri.mk

Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN. “Ne do të jemi pjesë e fitores që VLEN! Në Njësinë Zgjedhore 1, kandidate me numrin 6 në listë do të jetë znj. Nafie Selmani....

Këto janë 10 kandidatët e VLEN në njësinë 6

para 3 jave - InfoShqip

Koalicioni shqiptar VLEN ka finalizuar listat për deputetë në njësinë e 6 zgjedhore. Agjencia e lajmeve INA ka mësuar emrat e 10 kandidatëve për deputetë të këtij koalicioni. 1.Bilall Kasami – BESA 2.Bekim...

Medina Latifi Ukshini do të jetë kandidate e Vetvendosjes në njësinë zgjedhore numër dy

para 3 jave - Almakos

Një nga përfaqësuesit e koalicionit VLEN, Bekim Qoku, njëkohësisht këshilltari i kryeministrit të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, sot ka shpalosur tre emrat që do të jenë në listën e kandidatëve për...

QOKU: VV do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN

para 3 jave - Pa censure

Këshilltari i Albin Kurtit nga Vetvendosja, Bekim Qoku ka theksuar se partia e Kurtit në Maqedoni do të garojë me tre kandidatë. “Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin...

Qoku: Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN.

para 3 jave - Lideri

Lëvizja VETËVENDOSJE! do t’i ketë tre kandidatë për deputetë, me koalicionin VLEN. Ne do të jemi pjesë e fitores që VLEN! Në Njësinë Zgjedhore 1, kandidate me numrin 6 në listë do të jetë znj. Nafie Selmani....

Rijad Shaqiri: Do t’i ndjeki hapat e babait tim, Hysni Shaqirit! (Video)

para 3 jave - Zeri.mk

Rijad Shaqiri nga fshati Hotël i komunës së Likovës, do të jetë kandidati i dytë në listën e deputetëve për deputetë të koalicionit VLEN, në zonën e dytë zgjedhore. Ai është propozuar nga partia e Arben...

Këto janë 10 kandidatët e VLEN në njësinë 6

para 3 jave - Ina

Koalicioni shqiptar VLEN ka finalizuar listat për deputetë në njësinë e 6 zgjedhore. Agjencia e lajmeve INA ka mësuar emrat e 10 kandidatëve për deputetë të këtij koalicioni. 1.Bilall Kasami – BESA 2.Bekim...

Këto janë 10 kandidatët e VLEN në njësinë 6

para 3 jave - Aktuale

Koalicioni shqiptar VLEN ka finalizuar listat për deputetë në njësinë e 6 zgjedhore. Marketing Agjencia e lajmeve INA ka mësuar emrat e 10 kandidatëve për deputetë të këtij koalicioni. 1.Bilall Kasami...

Këto janë 10 kandidatët e VLEN në njësinë 6

para 3 jave - Almakos

Koalicioni shqiptar VLEN ka finalizuar listat për deputetë në njësinë e 6 zgjedhore. Agjencia e lajmeve INA ka mësuar emrat e 10 kandidatëve për deputetë të këtij koalicioni. 1.Bilall Kasami – BESA 2.Bekim...

Këto janë 10 kandidatët e VLEN në njësinë 6

para 3 jave - Fakti Ditor

Koalicioni shqiptar VLEN ka finalizuar listat për deputetë në njësinë e 6 zgjedhore. Agjencia e lajmeve INA ka mësuar emrat e 10 kandidatëve për deputetë të këtij koalicioni. 1.Bilall Kasami – BESA 2.Bekim...

Pas kandidimit për deputet / Rijad Shaqiri: Do të jem zëri juaj

para 3 jave - Open-TV

Rijad Shaqiri Të dashur miqë, familjarë, shokë, kolegë, bashkëpartiak e bashkëmendimtar. Ashtu siç edhe u publikua dje në rrjetet sociale por edhe përmes deklaratës për mediume, me propozim të kryetarit...

ASH/Taravari: Kuvendi verifikoi listat për deputetë

para 3 jave - Lideri

Kuvendi i ASH-së, krahu i Arben Taravarit verifikoi listat për deputetë në zgjedhjet e rradhës parlamentare, në kuadër të listave të përbashkëta të Koalicionit VLEN. ASH e Taravarit do të ketë bartës liste...

Këto janë 10 kandidatët e VLEN në njësinë 6

para 3 jave - Top Shqip

Koalicioni shqiptar VLEN ka finalizuar listat për deputetë në njësinë e 6 zgjedhore. Agjencia e lajmeve INA ka mësuar emrat e 10 kandidatëve për deputetë të këtij koalicioni. 1.Bilall Kasami – BESA 2.Bekim...

VLEN nxjerr listën e kandidatëve për deputetë në Zonën 6

para 3 jave - Populli

Koalicioni shqiptar VLEN ka finalizuar listat për deputetë në njësinë e 6 zgjedhore. Këto janë emrat e 10 kandidatëve për deputetë të këtij koalicioni. 1.Bilall Kasami – BESA 2.Bekim Qoku – VV 3.Mimoza...

Këto janë 10 kandidatët e VLEN në njësinë 6

para 3 jave - Bashke

Koalicioni shqiptar VLEN ka finalizuar listat për deputetë në njësinë e 6 zgjedhore. Agjencia e lajmeve INA ka mësuar emrat e 10 kandidatëve për deputetë të këtij koalicioni. 1.Bilall Kasami – BESA 2.Bekim...

Këta janë 10 kandidatët VLEN në njësinë 6 zgjedhore

para 3 jave - Fol

Koalicioni shqiptar VLEN ka finalizuar listat për deputetë në njësinë e 6 zgjedhore. Agjencia e lajmeve INA ka mësuar emrat e 10 kandidatëve për deputetë të këtij koalicioni. 1.Bilall Kasami – BESA 2.Bekim...

ASH- krahu i Arben Taravarit caktoi kandidatët për deputetë në listat e përbashkëta me “VLEN”

para 3 jave - Flaka

Në Kuvendin qendror të Aleancës për Shqiptarët (ASH) në Tetovë, krahu i Arben Taravarit zgjodhi kandidatët për deputetë që do të jenë pjesë e listave të përbashkëta të koalicionit “VLEN”. ASH-ja e Taravarit...

ASH- krahu i Arben Taravarit caktoi kandidatët për deputetë në listat e përbashkëta me “VLEN”

para 3 jave - Koha.mk

Në Kuvendin qendror të Aleancës për Shqiptarët (ASH) në Tetovë, krahu i Arben Taravarit zgjodhi kandidatët për deputetë që do të jenë pjesë e listave të përbashkëta të koalicionit “VLEN”. ASH-ja e Taravarit...

Rijat Shaqiri, kandidat për deputet në listën e VLEN në njësinë 2

para 3 jave - Fol

Rijat Shaqiri nga Hotla e komunës së Likovës është konfirmuar në Kuvendin e ASH si kandidat për deputet i radhitur i dyti në listën e VLEN në njësinë e dytë zgjedhore pas Afrim Gashit. Shaqiri ka një përvojë...

Taravari finalizon listat për deputet

para 3 jave - Fakte

Shkup, 1 prill – Aleanca për Shqiptarët në kuvendin qendror finalizoi listat e kandidatëve për deputetë. Kreu i partisë Arben Taravari tha se pret që ASH-ja të fitojë 5 ose 6 deputetë, ndërsa koalicioni...

ASH- krahu i Arben Taravarit caktoi kandidatët për deputetë në listat e përbashkëta me “VLEN”

para 3 jave - Open-TV

Në Kuvendin qendror të Aleancës për Shqiptarët (ASH) në Tetovë, krahu i Arben Taravarit zgjodhi kandidatët për deputetë që do të jenë pjesë e listave të përbashkëta të koalicionit “VLEN”. ASH-ja e Taravarit...

Taravari: 17 deputetë do t’i merr VLEN

para 3 jave - Zgjohu

Arben Taravari, lideri i ASh-së sot ka dhënë edhe numra se sa mund të fitojë koalicioni VLEN. Sipas Taravarit VLEN do të fitoj nga 15-17 deputetë. “Mund të marrim edhe më shumë”, tha Taravari teksa zbuloi...

Taravari finalizon listat për deputet

para 3 jave - Derveni

Aleanca për Shqiptarët në kuvendin qendror finalizoi listat e kandidatëve për deputetë. Kreu i partisë Arben Taravari tha se pret që ASH-ja të fitojë 5 ose 6 deputetë, ndërsa koalicioni VLEN, të paktën...

Taravari: 17 deputetë do t’i merr VLEN

para 3 jave - Klix

Arben Taravari, lideri i ASh-së sot ka dhënë edhe numra se sa mund të fitojë koalicioni VLEN. Sipas Taravarit VLEN do të fitoj nga 15-17 deputetë. “Mund të marrim edhe më shumë”, tha Taravari teksa zbuloi...

Taravari finalizon listat për deputetë

para 3 jave - Fol

April 1, 2024 Aleanca për Shqiptarët në kuvendin qendror finalizoi listat e kandidatëve për deputetë. Kreu i partisë Arben Taravari tha se pret që ASH-ja të fitojë 5 ose 6 deputetë, ndërsa koalicioni VLEN,...

Taravari finalizon listat për deputet

para 3 jave - Medial

Shkup, 1 prill – Aleanca për Shqiptarët në kuvendin qendror finalizoi listat e kandidatëve për deputetë. Kreu i partisë Arben Taravari tha se pret që ASH-ja të fitojë 5 ose 6 deputetë, ndërsa koalicioni...

Rijat Shaqiri, kandidat për deputet në listën e VLEN në njësinë 2

para 3 jave - Open-TV

Rijat Shaqiri nga Hotla e komunës së Likovës është konfirmuar në Kuvendin e ASH si kandidat për deputet i radhitur i dyti në listën e VLEN në njësinë e dytë zgjedhore pas Afrim Gashit. Shaqiri ka një përvojë...

Taravari finalizon listat për deputet

para 3 jave - Alsat-M

Aleanca për Shqiptarët në kuvendin qendror finalizoi listat e kandidatëve për deputetë. Kreu i partisë Arben Taravari tha se pret që ASH-ja të fitojë 5 ose 6 deputetë, ndërsa koalicioni VLEN, të paktën...

Taravari: Nëse VLEN-i siguron 17 mandate, 6 deputetë i takojnë ASH-së!(Video)

para 3 jave - Lajm

Aleanca për Shqiptarët (krahu i Taravarit) sot ka mbajtur Kuvendin Qendror ku ka definuar emrat e kandidatëve për deputetë të kësaj partie ne listat e VLEN-it “Në zonën zgjedhore numër gjashtë e ka numrin...

Taravari finalizon listat për deputet

para 3 jave - Zhurnal

Shkup, 1 prill – Aleanca për Shqiptarët në kuvendin qendror finalizoi listat e kandidatëve për deputetë. Kreu i partisë Arben Taravari tha se pret që ASH-ja të fitojë 5 ose 6 deputetë, ndërsa koalicioni...

“Nga 15-17 deputetë që do t’i marrë VLEN-i, 5-6 deputetë i takojnë ASH-së” – thotë Taravari

para 3 jave - TV21

Arben Taravari, lideri i ASh-së në paraqitjen para mediave pas Kuvendit Qendror të partisë, ka vlerësuar se nga 15-17 deputetë sa pritet të marrë VLEN-i në zgjedhje, 5-6 deputetë pritet t’i sigurojë vetëm...

Taravari zbulon emrat e kandidatëve për deputetë të ASH-së, 5-6 vende te sigurta nga 15 deputetë e VLEN-it

para 3 jave - TV21

Aleanca për Shqiptarët ka mbajtur sot Kuvendin Qendror ku ka definuar emrat e kandidatëve për deputetë të kësaj partie për zgjedhjet e majit, transmeton TV21. Kryetar i ASH-së, Arben Taravari do të ketë...

ASH- krahu i Arben Taravarit caktoi kandidatët për deputetë në listat e përbashkëta me VLEN

para 3 jave - Lideri

Në Kuvendin qendror të Aleancës për Shqiptarët (ASH) në Tetovë, krahu i Arben Taravarit zgjodhi kandidatët për deputetë që do të jenë pjesë e listave të përbashkëta të koalicionit “VLEN”. ASH-ja e Taravarit...

Taravari: Pres 6 deri 7 deputetë të ASH të fitojnë në listat e VLEN-it

para 3 jave - Telegrafi

Në një paraqitje përpara mediave, Arben Taravri, përfaqësues i Aleancës për Shqiptarët (ASH), bëri të ditur se ASH-ja e ka mbajtur kuvendin e saj të në të cilin janë vendosur kandidatët për deputet për...

Taravari zbulon emrat e kandidatëve për deputetë të ASH-së, 5-6 vende te sigurta nga 15 deputetë e VLEN-it

para 3 jave - Ina

Kryetar i ASH-së, Arben Taravari pas mbledhjes së Kuvendit Qendror ka shpalosur emrat e kandidatëve të kësaj partie për deputetë. Sipas tij, ASH do të ketë numrin tre, katër edhe shtatë në njësinë gjashtë...

Taravari: Pres 6 deri 7 deputetë të ASH të fitojnë në listat e VLEN-it

para 3 jave - Bota Sot

Në një paraqitje përpara mediave, Arben Taravri, përfaqësues i Aleancës për Shqiptarët (ASH), bëri të ditur se ASH-ja e ka mbajtur kuvendin e saj të në të cilin janë vendosur kandidatët për deputet për...

ASH- krahu i Arben Taravarit caktoi kandidatët për deputetë në listat e përbashkëta me “VLEN”

para 3 jave - Info7

Në Kuvendin qendror të Aleancës për Shqiptarët (ASH) në Tetovë, krahu i Arben Taravarit zgjodhi kandidatët për deputetë që do të jenë pjesë e listave të përbashkëta të koalicionit “VLEN”. ASH-ja e Taravarit...

Taravari shpalosi emrat dhe pozicionet e kandidatëve për deputet nga ASH-ja në koalicionin VLEN

para 3 jave - Portalb

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, sot ka shpalosur pozicionet dhe disa emra të Aleancës për Shqiptarët që do të jenë kandidat për deputet të kësaj partie brenda koalicionit VLEN, transmeton...

Sulejmani konfirmohet si bartës liste në njësinë 5 nga VLEN

para 3 jave - Ina

Kuvendi Qendror i ASH ka vendosur që Salim Sulejmani të jetë bartës liste në njësinë e pestë zgjedhore që i takon ASH në kuadër të VLEN. Sulejmani është ish-myftiu i Strugës dhe magjistër i shkencave teologjike,...

Rijat Shaqiri konfirmohet i dyti në listën e VLEN në njësinë 2

para 3 jave - Ina

Rijat Shaqiri nga Hotla e komunës së Likovës është konfirmuar në Kuvendin e ASH si kandidat për deputet i radhitur i dyti në listën e VLEN në njësinë e dytë zgjedhore pas Afrim Gashit. Shaqiri ka një përvojë...

I pari i partisë, i pari në listë! Thuajse të gjithë krerët e partive do u prijnë listave zgjedhore

para 3 jave - TV21

Edhe në këto zgjedhje parlamentare, nëpër zona zgjedhore, në lista radhitja bëhet nga kryetari i partisë e të tjerët me radhë. Si te Fronti Europian, ashtu edhe te VLEN, listave zgjedhore do t’u prijnë...

Taravari: 17 deputetë do t’i merr VLEN

para 3 jave - Tetova Sot

Arben Taravari, lideri i ASh-së sot ka dhënë edhe numra se sa mund të fitojë koalicioni VLEN. Sipas Taravarit VLEN do të fitoj nga 15-17 deputetë. “Mund të marrim edhe më shumë”, tha Taravari teksa zbuloi...

Arben Taravari konfirmon listën e TetovaSot nga VLEN

para 3 jave - Tetova Sot

Kryetari i ASH- dhe një herit kandidat për president sot ka konfirmuar listën e publikuar ditë më parë nga portali TS. Portali TS ka publikuar i pari edhe listën e Frontit Europian edhe listën e VLEN....

Rijat Shaqiri konfirmohet i dyti në listën e VLEN në njësinë 2

para 3 jave - TvNews

Rijat Shaqiri nga Hotla e komunës së Likovës është konfirmuar në Kuvendin e ASH si kandidat për deputet i radhitur i dyti në listën e VLEN në njësinë e dytë zgjedhore pas Afrim Gashit. Shaqiri ka një përvojë...

Taravari finalizon listat për deputet

para 3 jave - Flaka

Aleanca për Shqiptarët në kuvendin qendror finalizoi listat e kandidatëve për deputetë. Kreu i partisë Arben Taravari tha se pret që ASH-ja të fitojë 5 ose 6 deputetë, ndërsa koalicioni VLEN, të paktën...

Taravari: 17 deputetë do t’i merr VLEN

para 3 jave - Nacionale.mk

Arben Taravari, lideri i ASh-së sot ka dhënë edhe numra se sa mund të fitojë koalicioni VLEN. Sipas Taravarit VLEN do të fitoj nga 15-17 deputetë. “Mund të marrim edhe më shumë”, tha Taravari teksa zbuloi...

Taravari finalizon listat për deputet

para 3 jave - Top Shqip

Aleanca për Shqiptarët në kuvendin qendror finalizoi listat e kandidatëve për deputetë. Kreu i partisë Arben Taravari tha se pret që ASH-ja të fitojë 5 ose 6 deputetë, ndërsa koalicioni VLEN, të paktën...

Taravari: 17 deputetë do t’i merr VLEN

para 3 jave - Fakti Ditor

Arben Taravari, lideri i ASh-së sot ka dhënë edhe numra se sa mund të fitojë koalicioni VLEN. Sipas Taravarit VLEN do të fitoj nga 15-17 deputetë. “Mund të marrim edhe më shumë”, tha Taravari teksa zbuloi...

Taravari: 17 deputetë do t’i merr VLEN

para 3 jave - Pressonline

Arben Taravari, lideri i ASh-së sot ka dhënë edhe numra se sa mund të fitojë koalicioni VLEN. Sipas Taravarit VLEN do të fitoj nga 15-17 deputetë. “Mund të marrim edhe më shumë”, tha Taravari teksa zbuloi...

Taravari: Bartës në zonën 5 do të jetë Saim Sulejmani

para 3 jave - Almakos

Pas mbajtjes së Kuvendit Qëndror të Aleancës së Arben Taravarit në Tetovë, ky i fundit para gazetarëve shpalosi kandidatët për deputetë në zgjedhjet parlamentare. Taravari tha se zonën zgjedhore numër...

Taravari finalizon listat për deputetë

para 3 jave - Lideri

Aleanca për Shqiptarët në kuvendin qendror finalizoi listat e kandidatëve për deputetë. Kreu i partisë Arben Taravari tha se pret që ASH-ja të fitojë 5 ose 6 deputetë, ndërsa koalicioni VLEN, të paktën...

Taravari: Kemi 5 – 6 vende të sigurta, nëse VLEN fiton 15 deputetë

para 3 jave - InfoShqip

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët, krahu i Arben Taravarit, ka mbajtur sot në Tetovë kuvendin qendror ku solli vendim për kandidatët për deputetë që do të jenë në listat e Koalicionit VLEN. Ai tha se kanë...

Taravari zbulon emrat e kandidatëve për deputetë të ASH-së, 5-6 vende te sigurta nga 15 deputetë e VLEN-it

para 3 jave - TvNews

Kryetar i ASH-së, Arben Taravari pas mbledhjes së Kuvendit Qendror ka shpalosur emrat e kandidatëve të kësaj partie për deputetë. Sipas tij, ASH do të ketë numrin tre, katër edhe shtatë në njësinë gjashtë...

Zgjedhjet parlamentare/ ASH-ja publikon emrat e kandidatëve për deputetë

para 3 jave - Fakti Ditor

Kreu i ASH-së Arben Taravari shpalli emrat e kandidatëve për deputet nga rradhet e ASH-së. Partia e Taravarit do të jetë bartëse liste në njesinë e pestë zgjedhore ku do të përfaqësohet me Salim Sulejmanin...

Taravari: Bartës në zonën 5 do të jetë Saim Sulejmani

para 3 jave - Shenja

Pas mbajtjes së Kuvendit Qëndror të Aleancës së Arben Taravarit në Tetovë, ky i fundit para gazetarëve shpalosi kandidatët për deputetë në zgjedhjet parlamentare. Taravari tha se zonën zgjedhore numër...

Taravari: Kemi 5 – 6 vende të sigurta, nëse VLEN fiton 15 deputetë!

para 3 jave - Shenja

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët, krahu i Arben Taravarit, ka mbajtur sot në Tetovë kuvendin qendror ku solli vendim për kandidatët për deputetë që do të jenë në listat e Koalicionit VLEN. Ai tha se kanë...

Taravari: Bartës në zonën 5 do të jetë Salim Sulejmani

para 3 jave - Fol

Pas mbajtjes së Kuvendit Qëndror të Aleancës së Arben Taravarit në Tetovë, ky i fundit para gazetarëve shpalosi kandidatët për deputetë në zgjedhjet parlamentare. Taravari tha se zonën zgjedhore numër...

Taravari shpalosi emrat dhe pozicionet e kandidatëve për deputet nga ASH-ja në koalicionin VLEN

para 3 jave - Fol

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, sot ka shpalosur pozicionet dhe disa emra të Aleancës për Shqiptarët që do të jenë kandidat për deputet të kësaj partie brenda koalicionit VLEN. “Aleanca...

Taravari zbulon emrat e kandidatëve për deputetë të ASH-së, 5-6 vende te sigurta nga 15 deputetë e VLEN-it

para 3 jave - Top24

Aleanca për Shqiptarët ka mbajtur sot Kuvendin Qendror ku ka definuar emrat e kandidatëve për deputetë të kësaj partie për zgjedhjet e majit, transmeton TV21. Kryetar i ASH-së, Arben Taravari do të ketë...

Taravari zbulon emrat e kandidatëve për deputetë të ASH-së, 5-6 vende te sigurta nga 15 deputetë e VLEN-it

para 3 jave - Pa censure

Aleanca për Shqiptarët ka mbajtur sot Kuvendin Qendror ku ka definuar emrat e kandidatëve për deputetë të kësaj partie për zgjedhjet e majit. Kryetar i ASH-së, Arben Taravari do të ketë numrin tre, katër...

Rijat Shaqiri konfirmohet i dyti në listën e VLEN në njësinë 2

para 3 jave - Lideri

Rijat Shaqiri nga Hotla e komunës së Likovës është konfirmuar në Kuvendin e ASH si kandidat për deputet i radhitur i dyti në listën e VLEN në njësinë e dytë zgjedhore pas Afrim Gashit. Shaqiri ka një përvojë...

Taravari: Kemi 5 – 6 vende të sigurta, nëse VLEN fiton 15 deputetë!

para 3 jave - Almakos

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët, krahu i Arben Taravarit, ka mbajtur sot në Tetovë kuvendin qendror ku solli vendim për kandidatët për deputetë që do të jenë në listat e Koalicionit VLEN. Ai tha se kanë...

Zgjedhjet parlamentare/ ASH-ja publikon emrat e kandidatëve për deputetë

para 3 jave - Klan Macedonia

Kreu i ASH-së Arben Taravari shpalli emrat e kandidatëve për deputet nga rradhet e ASH-së. Partia e Taravarit do të jetë bartëse liste në njesinë e pestë zgjedhore ku do të përfaqësohet me Salim Sulejmanin...

Sulejmani konfirmohet si bartës liste në njësinë 5 nga VLEN

para 3 jave - Top Shqip

Kuvendi Qendror i ASH ka vendosur që Salim Sulejmani të jetë bartës liste në njësinë e pestë zgjedhore që i takon ASH në kuadër të VLEN. Sulejmani është ish-myftiu i Strugës dhe magjistër i shkencave teologjike....

BDI konfirmon listat për deputetë dhe mbështetjen për Frontin Europian e kandidaturën e Osmanit për president

para 3 jave - Derveni

Këshilli i Përgjithshëm i Bashkimit Demokratik për Integrim mbajti në Tetovë, mbledhjen e gjashtë në të cilën u diskutua mbi Frontin Europian, zgjedhjet presidenciale si dhe u përcaktuan listat e kandidateve...

BDI konfirmon listat për deputetë dhe mbështetjen për Frontin Europian e kandidaturën e Osmanit për president

para 3 jave - Flaka

Këshilli i Përgjithshëm i Bashkimit Demokratik për Integrim mbajti në Tetovë, mbledhjen e gjashtë në të cilën u diskutua mbi Frontin Europian, zgjedhjet presidenciale si dhe u përcaktuan listat e kandidateve...

BDI konfirmon listat për deputetë dhe mbështetjen për Frontin Europian e kandidaturën e Osmanit për president

para 3 jave - Radio Kosova e Lire

Këshilli i Përgjithshëm i Bashkimit Demokratik për Integrim mbajti në Tetovë, mbledhjen e gjashtë në të cilën u diskutua mbi Frontin Europian, zgjedhjet presidenciale si dhe u përcaktuan listat e kandidateve...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK