VMRO dhe VLEN vazhdojnë negociatat për Qeverinë e re

para një muaji - Lajm

Koalicioni VLEN dhe koalicioni i udhëhequr nga VMRO-DPMNE, vazhdojnë edhe më tej negociatat për ndarje të resoreve në përbërjen e re qeveritare. Qëllimi i koalicionit VLEN është që me funksionin kryetar...

Cilat resorë do t’i udhëheqë VLEN? Andonovski nga VMRO: Ministria për Sistem Politik nuk ka kuptim

para një muaji - TV21

Koalicioni VLEN dhe koalicioni i udhëhequr nga VMRO-DPMNE, vazhdojnë edhe më tej negociatat për ndarje të resoreve në përbërjen e re qeveritare. Qëllimi i koalicionit VLEN është që me funksionin kryetar...

“Në ministrinë e Grubit nuk ka më futboll”

para një muaji - Nistori

Ministria për Sistem Politik nuk do të jetë më vendi ku do të luhet futboll, por do të bëhet resor në shërbim të bashkësive etnike në shtet. Kështu vlerëson zëvendësministri për Shoqëri Informatike, Stefan...

VMRO dhe VLEN vazhdojnë negociatat për Qeverinë e re

para një muaji - Tetova Sot

Koalicioni VLEN dhe koalicioni i udhëhequr nga VMRO-DPMNE, vazhdojnë edhe më tej negociatat për ndarje të resoreve në përbërjen e re qeveritare. Qëllimi i koalicionit VLEN është që me funksionin kryetar...

“Në ministrinë e Grubit nuk ka më futboll”

para një muaji - Alsat-M

Gazetar: Adrian Kerimi Ministria për Sistem Politik nuk do të jetë më vendi ku do të luhet futboll, por do të bëhet resor në shërbim të bashkësive etnike në shtet. Kështu vlerëson zëvendësministri për...

VMRO synon ta “zhveshë” MSPMN, do të quhet vetëm Ministria e Komuniteteve

para një muaji - Koha.mk

Ministria e Sistemit Politik do të jetë vetëm për Marrëdhënie ndërmjet Komuniteteve, njofton VMRO-DPMNE. Stefan Andonovski, sekretar për bashkëpunim ndërkombëtar në parti, thotë se VMRO-DPMNE është duke...

Andonovski: Nuk do të luhet më futboll nëpër ministri, institucionet e udhëhequra nga BDI janë në prag të kolapsit

para një muaji - TV21

Ministria e Sistemit Politik do të jetë vetëm për marrëdhënie ndërmjet komuniteteve, njofton VMRO DPMNE. Stefan Andonovski, sekretar për bashkëpunim ndërkombëtar në parti, thotë se VMRO-DPMNE është duke...

Qeveria e re/ Andonovski për REL: Synojmë shumicën prej 2/3 në Kuvend!

para një muaji - Lajm

Ministria për Sistem Politik do të bëhet vetëm për marrëdhënie midis komuniteve – ka paralajmëruar në intervistën për Radion Evropa e Lirë, Stefan Andonovski – Sekretari për Marrëdhënie Ndërkombëtare të...

Andonovski: Nuk do të luhet më futboll nëpër ministri, institucionet e udhëhequra nga BDI janë në prag të kolapsit

para një muaji - Telegrafi

Ministria e Sistemit Politik do të jetë vetëm për marrëdhënie ndërmjet komuniteteve, njofton OBRM-PDUKM. Stefan Andonovski, sekretar për bashkëpunim ndërkombëtar në parti, thotë se VMRO-DPMNE është duke...

Andonovski: S’ka më futboll nëpër ministritë, institucionet e drejtuara nga BDI janë në prag të kolapsit

para një muaji - Aktuale

Ministria e Sistemit Politik do të jetë vetëm për marrëdhënie ndërmjet komuniteteve, njofton VMRO DPMNE. Stefan Andonovski, sekretar për bashkëpunim ndërkombëtar në parti, thotë se VMRO-DPMNE është duke...

Qeveria e re / VLEN – VMRO vazhdojnë negociatat për ndarjen e resoreve

para një muaji - Populli

Koalicioni VLEN dhe koalicioni i udhëhequr nga VMRO-DPMNE, vazhdojnë edhe më tej negociatat për ndarje të resoreve në përbërjen e re qeveritare. Qëllimi i koalicionit VLEN është që me funksionin kryetar...

Andonovski: S’ka më futboll nëpër ministritë, ministria për Sistem Politik do mbetet vetëm për bashkësite etnike

para një muaji - Zhurnal

1 Shkup, 19 maj – Ministria e Sistemit Politik do të jetë vetëm për marrëdhënie ndërmjet komuniteteve, njofton VMRO DPMNE. Stefan Andonovski, sekretar për bashkëpunim ndërkombëtar në parti, thotë se VMRO-DPMNE...

Andonovski: Nuk do të luhet më futboll nëpër ministri, institucionet e udhëhequra nga BDI janë në prag të kolapsit

para një muaji - Bota Sot

Ministria e Sistemit Politik do të jetë vetëm për marrëdhënie ndërmjet komuniteteve, njofton OBRM-PDUKM. Stefan Andonovski, sekretar për bashkëpunim ndërkombëtar në parti, thotë se VMRO-DPMNE është duke...

(VIDEO) VMRO: Bisedimet për Qeverinë kanë arritur tek programi dhe kuadrot

para një muaji - Shenja

Zëvendësministri teknik i Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe sekretar për bashkëpunim ndërkombëtar në VMRO-DPMNE, Stefan Andonovski tha se bisedimet për formimin e qeverisë së re kanë hyrë në...

Andonovski: Ministria e Sistemit Politik do të rikonstruohet dhe do të jetë për Marrëdhënie midis Bashkësive

para një muaji - Portalb

Ministria e Sistemit Politik do të rikonstruohet dhe do të jetë vetëm për Marrëdhënie midis Bashkësive, paralajmëroi zëvendësministri teknik i Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe sekretar për bashkëpunim...

VMRO dhe VLEN vazhdojnë negociatat për Qeverinë e re

para një muaji - Zyrtare

Koalicioni VLEN dhe koalicioni i udhëhequr nga VMRO-DPMNE, vazhdojnë edhe më tej negociatat për ndarje të resoreve në përbërjen e re qeveritare. Qëllimi i koalicionit VLEN është që me funksionin kryetar...

ALSAT: “Në ministrinë e Grubit nuk ka më futboll”

para një muaji - Realiteti

Ministria për Sistem Politik nuk do të jetë më vendi ku do të luhet futboll, por do të bëhet resor në shërbim të bashkësive etnike në shtet. Kështu vlerëson zëvendësministri për Shoqëri Informatike, Stefan...

“Në ministrinë e Grubit nuk ka më futboll”

para një muaji - Almakos

Ministria për Sistem Politik nuk do të jetë më vendi ku do të luhet futboll, por do të bëhet resor në shërbim të bashkësive etnike në shtet. Kështu vlerëson zëvendësministri për Shoqëri Informatike, Stefan...

(VIDEO) VMRO: Bisedimet për Qeverinë kanë arritur tek programi dhe kuadrot

para një muaji - Almakos

Zëvendësministri teknik i Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe sekretar për bashkëpunim ndërkombëtar në VMRO-DPMNE, Stefan Andonovski tha se bisedimet për formimin e qeverisë së re kanë hyrë në...

Qeveria e re/ Andonovski për REL: Synojmë shumicën prej 2/3 në Kuvend!

para një muaji - Tetova Sot

Ministria për Sistem Politik do të bëhet vetëm për marrëdhënie midis komuniteve – ka paralajmëruar në intervistën për Radion Evropa e Lirë, Stefan Andonovski – Sekretari për Marrëdhënie Ndërkombëtare të...

Andonovski i VMRO-së: S’ka më futboll nëpër ministritë, institucionet e drejtuara nga BDI janë në prag të kolapsit

para një muaji - Shenja

Ministria e Sistemit Politik do të jetë vetëm për marrëdhënie ndërmjet komuniteteve, njofton VMRO DPMNE. Stefan Andonovski, sekretar për bashkëpunim ndërkombëtar në parti, thotë se VMRO-DPMNE është duke...

Qeveria e re/ Andonovski për REL: Synojmë shumicën prej 2/3 në Kuvend!

para një muaji - TvNews

Ministria për Sistem Politik do të bëhet vetëm për marrëdhënie midis komuniteve – ka paralajmëruar në intervistën për Radion Evropa e Lirë, Stefan Andonovski – Sekretari për Marrëdhënie Ndërkombëtare të...

Andonovski i VMRO-së: S’ka më futboll nëpër ministritë, institucionet e drejtuara nga BDI janë në prag të kolapsit

para një muaji - Almakos

Ministria e Sistemit Politik do të jetë vetëm për marrëdhënie ndërmjet komuniteteve, njofton VMRO DPMNE. Stefan Andonovski, sekretar për bashkëpunim ndërkombëtar në parti, thotë se VMRO-DPMNE është duke...

Andonovski: Nuk do të luhet më futboll nëpër ministri, institucionet e udhëhequra nga BDI janë në prag të kolapsit

para një muaji - Pa censure

Ministria e Sistemit Politik do të jetë vetëm për marrëdhënie ndërmjet komuniteteve, njofton VMRO DPMNE. Stefan Andonovski, sekretar për bashkëpunim ndërkombëtar në parti, thotë se VMRO-DPMNE është duke...

Andonovski: Nuk do të luhet më futboll nëpër ministri

para një muaji - Alfax

Ministria e Sistemit Politik do të jetë vetëm për marrëdhënie ndërmjet komuniteteve, njofton VMRO DPMNE. Stefan Andonovski, sekretar për bashkëpunim ndërkombëtar në parti, thotë se VMRO-DPMNE është duke...

Qeveria e re/ Andonovski për REL: Synojmë shumicën prej 2/3 në Kuvend!

para një muaji - Klan Macedonia

Ministria për Sistem Politik do të bëhet vetëm për marrëdhënie midis komuniteve – ka paralajmëruar në intervistën për Radion Evropa e Lirë, Stefan Andonovski – Sekretari për Marrëdhënie Ndërkombëtare të...

Këto janë emrat për ministra nga VMRO-DPMNE?!

para një muaji - Lajm

Mediat maqedonase po shkruajnë se tanimë po vizatohen konturet e strukturës së Qeverisë së re. Si ministra të VMRO-DPMNE-së po përmenden disa bashkëpunëtorë të ngushtë të liderit të kësaj partie, Hristijan...

30% e pushtetit do t’i takojë VLEN-it? Në tryezë edhe kryeparlamentari dhe zgjidhje për rastet e montuara

para një muaji - TV21

Burime partiake kanë treguar për TV21 ato që po fliten mes VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit VLEN në negociatat për qeverinë e re. Burimet tregojnë se VLEN do të ketë deri në 30% të pushtetit, përfshirë këtu...

30% e pushtetit do t’i takojë VLEN-it? Në tryezë edhe kryeparlamentari dhe zgjidhje për rastet e montuara

para një muaji - Aktuale

Burime partiake kanë treguar për TV21 ato që po fliten mes VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit VLEN në negociatat për qeverinë e re. Burimet tregojnë se VLEN do të ketë deri në 30% të pushtetit, përfshirë këtu...

30% e pushtetit do t’i takojë VLEN-it? Në tryezë edhe kryeparlamentari dhe zgjidhje për rastet e montuara

para një muaji - Ina

Burime partiake kanë treguar për TV21 ato që po fliten mes VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit VLEN në negociatat për qeverinë e re. Burimet tregojnë se VLEN do të ketë deri në 30% të pushtetit, përfshirë këtu...

Këto janë emrat për ministra nga VMRO-DPMNE?!

para një muaji - Ina

Mediat maqedonase po shkruajnë se tanimë po vizatohen konturet e strukturës së Qeverisë së re. Si ministra të VMRO-DPMNE-së po përmenden disa bashkëpunëtorë të ngushtë të liderit të kësaj partie, Hristijan...

Mucunski, Nikolovski, Koçovska, Velkovski, Andonovski dhe Toshkovski në kombinatorikë për ministra të rinj?

para një muaji - Zhurnal

2 Shkup, 17 maj – Mediat maqedonase po shkruajnë se tanimë po vizatohen konturet e strukturës së Qeverisë së re. Si ministra të VMRO-DPMNE-së po përmenden disa bashkëpunëtorë të ngushtë të liderit të kësaj...

Qeveria e re, ja emrat për ministra nga VMRO-DPMNE

para një muaji - Aktuale

Mediat maqededonase po shkruajnë se tanimë po vizatohen konturet e strukturës së Qeverisë së re. Marketing Si ministra të VMRO-DPMNE-së po përmenden disa bashkëpunëtorë të ngushtë të liderit të kësaj partie,...

30% e pushtetit do t’i takojë VLEN-it? Në tryezë edhe kryeparlamentari dhe zgjidhje për rastet e montuara

para një muaji - Flaka

Burime partiake kanë treguar për TV21 ato që po fliten mes VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit VLEN në negociatat për qeverinë e re. Burimet tregojnë se VLEN do të ketë deri në 30% të pushtetit, përfshirë këtu...

Këto janë emrat për ministra nga VMRO-DPMNE?!

para një muaji - Open-TV

Mediat maqedonase po shkruajnë se tanimë po vizatohen konturet e strukturës së Qeverisë së re. Si ministra të VMRO-DPMNE-së po përmenden disa bashkëpunëtorë të ngushtë të liderit të kësaj partie, Hristijan...

Këto janë emrat për ministra nga VMRO-DPMNE?!

para një muaji - Tetova Sot

Mediat maqedonase po shkruajnë se tanimë po vizatohen konturet e strukturës së Qeverisë së re. Si ministra të VMRO-DPMNE-së po përmenden disa bashkëpunëtorë të ngushtë të liderit të kësaj partie, Hristijan...

30% e pushtetit do t’i takojë VLEN-it? Në tryezë edhe kryeparlamentari dhe zgjidhje për rastet e montuara

para një muaji - InfoShqip

Burime partiake kanë treguar për TV21 ato që po fliten mes VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit VLEN në negociatat për qeverinë e re. Burimet tregojnë se VLEN do të ketë deri në 30% të pushtetit, përfshirë këtu...

Këto janë emrat për ministra nga VMRO-DPMNE?!

para një muaji - InfoShqip

Mediat maqedonase po shkruajnë se tanimë po vizatohen konturet e strukturës së Qeverisë së re. Si ministra të VMRO-DPMNE-së po përmenden disa bashkëpunëtorë të ngushtë të liderit të kësaj partie, Hristijan...

30% e pushtetit do t’i takojë VLEN-it?

para një muaji - Open-TV

Burime partiake kanë treguar për TV21 ato që po fliten mes VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit VLEN në negociatat për qeverinë e re. Burimet tregojnë se VLEN do të ketë deri në 30% të pushtetit, përfshirë këtu...

Disa nga emrat e VMRO-së për ministra

para një muaji - Populli

Mediat maqedonase po shkruajnë se tanimë po vizatohen konturet e strukturës së Qeverisë së re. Si ministra të VMRO-DPMNE-së po përmenden disa bashkëpunëtorë të ngushtë të liderit të kësaj partie, Hristijan...

Këto janë emrat për ministra nga VMRO-DPMNE?!

para një muaji - Pressonline

Mediat maqedonase po shkruajnë se tanimë po vizatohen konturet e strukturës së Qeverisë së re. Si ministra të VMRO-DPMNE-së po përmenden disa bashkëpunëtorë të ngushtë të liderit të kësaj partie, Hristijan...

Mucunski, Nikolovski, Koçovska, Velkovski, Andonovski dhe Toshkovski në kombinatorikë për ministra të rinj?

para një muaji - Top Shqip

Mediat maqedonase po shkruajnë se tanimë po vizatohen konturet e strukturës së Qeverisë së re. Si ministra të VMRO-DPMNE-së po përmenden disa bashkëpunëtorë të ngushtë të liderit të kësaj partie, Hristijan...

Këto janë emrat për ministra nga VMRO-DPMNE?!

para një muaji - Pa censure

Mediat maqedonase po shkruajnë se tanimë po vizatohen konturet e strukturës së Qeverisë së re. Si ministra të VMRO-DPMNE-së po përmenden disa bashkëpunëtorë të ngushtë të liderit të kësaj partie, Hristijan...

Këto janë emrat për ministra nga VMRO-DPMNE?!

para një muaji - Zyrtare

Mediat maqedonase po shkruajnë se tanimë po vizatohen konturet e strukturës së Qeverisë së re. Si ministra të VMRO-DPMNE-së po përmenden disa bashkëpunëtorë të ngushtë të liderit të kësaj partie, Hristijan...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK