Gjeorgji, protestuesit thirrje ligjvënësve të mbështesin veton e Presidentes për ligjin ndaj medias

para një muaji - Albeu

Qindra protestues u mblodhën të shtunën në mbrëmje jashtë parlamentit të Gjeorgjisë. Ata u bënë thirrje ligjvënësve që të tërheqin të ashtuquajturin “ligj rus” pasi Presidentja Salome Zourabichvili i vuri...

Gjeorgji, protestuesit thirrje ligjvënësve të mbështesin veton e Presidentes për ligjin ndaj medias

para një muaji - Kallxo

Qindra protestues u mblodhën të shtunën në mbrëmje (18.05.2024) jashtë parlamentit të Gjeorgjisë. Ata u bënë thirrje ligjvënësve që të tërheqin të ashtuquajturin “ligj rus” pasi Presidentja Salome Zourabichvili...

Gjeorgji, protestuesit thirrje ligjvënësve të mbështesin veton e Presidentes për ligjin ndaj medias

para një muaji - Vizion Plus

Qindra protestues u mblodhën të shtunën në mbrëmje jashtë parlamentit të Gjeorgjisë. Ata u bënë thirrje ligjvënësve që të tërheqin të ashtuquajturin “ligj rus” pasi Presidentja Salome Zourabichvili i vuri...

Presidentja vuri veton për “ligjin rus”, protestuesit në Gjeorg...

para një muaji - BalkanWeb

Qindra protestues u mblodhën të shtunën në mbrëmje jashtë parlamentit të Gjeorgjisë. Ata u bënë thirrje ligjvënësve që të tërheqin të ashtuquajturin “ligj rus” pasi Presidentja Salome Zourabichvili i vuri...

Gjeorgji, protestuesit thirrje ligjvënësve të mbështesin veton e Presidentes për ligjin ndaj medias

para një muaji - Ora news

Qindra protestues u mblodhën të shtunën në mbrëmje jashtë parlamentit të Gjeorgjisë. Ata u bënë thirrje ligjvënësve që të tërheqin të ashtuquajturin “ligj rus” pasi Presidentja Salome Zourabichvili i vuri...

Gjeorgji, protestuesit thirrje ligjvënësve të mbështesin veton e Presidentes për ligjin ndaj medias

para një muaji - Syri

Qindra protestues u mblodhën të shtunën në mbrëmje jashtë parlamentit të Gjeorgjisë. Ata u bënë thirrje ligjvënësve që të tërheqin të ashtuquajturin “ligj rus” pasi Presidentja Salome Zourabichvili i vuri...

Presidentja e Gjeorgjisë, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj

para një muaji - Alsat-M

Presidentja e Gjeorgjisë, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive të huaja. Tash...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për mediat që ka nxitur protesta...

para një muaji - BalkanWeb

GJEORGJI Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, ka vendosur veton ndaj projektligjit që vë në shënjestër mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive të huaja. Presidentja...

Gjeorgji, protestuesit thirrje ligjvënësve të mbështesin veton e Presidentes

para një muaji - Euronews

Qindra protestues u mblodhën të shtunën në mbrëmje jashtë parlamentit të Gjeorgjisë. Ata u bënë thirrje ligjvënësve që të tërheqin të ashtuquajturin “ligj rus” pasi Presidentja Salome Zourabichvili i vuri...

Gjeorgji/ Protestuesit thirrje ligjvënësve të mbështesin veton e Presidentes për ligjin ndaj medias

para një muaji - Dosja.al

GJEORGJI - Qindra protestues u mblodhën të shtunën në mbrëmje jashtë parlamentit të Gjeorgjisë. Ata u bënë thirrje ligjvënësve që të tërheqin të ashtuquajturin “ligj rus” pasi Presidentja Salome Zourabichvili...

Presidentja vuri veton për “ligjin rus”, protestuesit në Gjeorgji thirrje Parlamentit: Mbështesni nismën!

para një muaji - FaxWeb

Qindra protestues u mblodhën të shtunën në mbrëmje jashtë parlamentit të Gjeorgjisë. Ata u bënë thirrje ligjvënësve që të tërheqin të ashtuquajturin “ligj rus” pasi Presidentja Salome Zourabichvili i vuri...

Presidentja e Gjeorgjisë, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj

para një muaji - Tetova Sot

Presidentja e Gjeorgjisë, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive të huaja. Tash...

Shkaktoi përleshje në Parlament dhe sheshe, presidentja gjeorgjiane veto ligjit për “agjentët e huaj”

para një muaji - Gazeta Tema

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili i ka vendosur veton ligjit të shumëkontenstuar për agjentët e huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive të...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për “agjentë të huaj”

para një muaji - Koha.mk

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për ‘agjentë të huaj’

para një muaji - Syri

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për “agjentë të huaj”

para një muaji - Gazeta Express

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive...

Nxiti protesta masive, presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për ‘agjentë të huaj’

para një muaji - FaxWeb

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, ka vendosur veton për projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive të huaja. Prej...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për “agjentë të huaj”

para një muaji - Euronews

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për “agjentë të huaj”

para një muaji - Epoka e Re

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për “agjentë të huaj”

para një muaji - Zhurnal

1 Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ‘ligjit rus’ që ka provokuar protesta prej javësh

para një muaji - Lajm

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zourabichvili, i ka vendosur veton të ashtuquajturit “ligj rus” që ka shkaktuar protesta masive për javë të tëra. Bëhet e ditur se ligji do t’i kërkonte mediave dhe OJQ-ve...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ‘ligjit rus’ që ka provokuar protesta prej javësh

para një muaji - Syri.net Kosova

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zourabichvili, i ka vendosur veton të ashtuquajturit “ligj rus” që ka shkaktuar protesta masive për javë të tëra. Bëhet e ditur se ligji do t’i kërkonte mediave dhe OJQ-ve...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për median që ka nxitur protesta masive

para një muaji - Bota Sot

Presidentja e Gjeorgjisë Salome Zourabichvili i vuri veton të shtunën të ashtuquajturit "ligji rus" që vë në shënjestër median dhe ka shkaktuar protesta masive për javë me radhë. Nëse hyn në fuqi, mediave...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për “agjentë të huaj”

para një muaji - Ora news

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ‘ligjit rus’ që ka provokuar protesta prej javësh

para një muaji - Telegrafi

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zourabichvili, i ka vendosur veton të ashtuquajturit “ligj rus” që ka shkaktuar protesta masive për javë të tëra. Bëhet e ditur se ligji do t’i kërkonte mediave dhe OJQ-ve...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për “agjentë të huaj”

para një muaji - Albeu

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ‘ligjit rus’ që ka provokuar protesta prej javësh

para një muaji - Syri

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zourabichvili, i ka vendosur veton të ashtuquajturit “ligj rus” që ka shkaktuar protesta masive për javë të tëra. Bëhet e ditur se ligji do t’i kërkonte mediave dhe OJQ-ve...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për “agjentë të huaj”

para një muaji - Opinion

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për “agjentë të huaj”

para një muaji - Koha.mk

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ‘ligjit rus’ që ka provokuar protesta prej javësh

para një muaji - Tetova Sot

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zourabichvili, i ka vendosur veton të ashtuquajturit “ligj rus” që ka shkaktuar protesta masive për javë të tëra. Bëhet e ditur se ligji do t’i kërkonte mediave dhe OJQ-ve...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për “agjentë të huaj”

para një muaji - Gazeta Express

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për “agjentë të huaj”

para një muaji - Zeri

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen prej qeverive...

Presidentja e Gjeorgjisë vë veton ndaj “ligjit rus”

para një muaji - Klan Kosova

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zourabichvili , vuri veton të shtunën ndaj të ashtuquajturit “ligji rus” që synon median, e që ka shkaktuar protesta masive për javë të tëra. Ligji do t’i kërkonte mediave...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për median që ka nxitur protesta masive

para një muaji - FaxWeb

Presidentja e Gjeorgjisë Salome Zourabichvili i vuri veton të shtunën të ashtuquajturit “ligji rus” që vë në shënjestër median dhe ka shkaktuar protesta masive për javë me radhë. Nëse hyn në fuqi, mediave...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për median që ka nxitur protesta masive

para një muaji - Dukagjini

Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zourabichvili, e vuri veton të shtunën të ashtuquajturit “ligji rus” që vë në shënjestër median dhe ka shkaktuar protesta masive për javë me radhë. Nëse hyn në fuqi, mediave...

Presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për “agjentë të huaj”

para një muaji - Dosja.al

GJEORGJI - Presidentja e Gjeorgjisë, Salome Zurabishvili, e ka përdorur veton për të ashtuquajturin projektligj për agjentë të huaj që shënjestron mediat dhe organizatat joqeveritare, të cilat financohen...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK