Përfundoi takimi i Hashim Thaçit me prindërit e tij

para një muaji - RTV 21

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Haxhi dhe Hyra Thaçi ishin sot për vizitë tek Hashim Thaçi, pas dy vitesh kur e kishin takuar...

Hagë, përfundoi takimi i Hashim Thaçit me prindërit e tij

para një muaji - TV21

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Haxhi dhe Hyra Thaçi ishin sot për vizitë tek Hashim Thaçi, pas dy vitesh kur e kishin takuar...

Vizita në paraburgim/ Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçit shkojnë në Hagë

para një muaji - Syri.net Kosova

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, kanë shkuar në Holandë për të vizituar djalin e tyre, i cili po gjykohet në Dhomat e Specializuara. Fondacioni “Përkrahje Juridike për Mbrojtjen e Hashim Thaçit”...

“Ai dhe shokët e tij i mungojnë vendit”, i ati i Hashim Thaçit pasi vizitoi të birin në Hagë: Punuan shumë që të jemi të lirë, duhet të jenë në Kosovë

para një muaji - Top Channel

Ditën e sotme (19 maj), prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi e vizituan djalin e tyre në paraburgimin e Gjykatës Speciale të Hagës. Ata kanë arritur ta ritakojnë djalin e tyre dy vite pasi...

Përfundon vizita e prindërve të Thaçit në Hagë, flet babai: Po na merr malli, ata e kanë vendin në Kosovë

para një muaji - Reporteri

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Pas daljes nga Njësia e Paraburgimit të Dhomave të Specializuara, babai i ish-presidentit Thaçi u shpreh i lumtur...

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi e kanë përfunduar takimin me djalin e tyre, të cilin e vizituan në paraburgimin e Gjykatës Speciale në Hagë

para një muaji - Alsat-M

Babai dhe nëna e Hashim Thaçit, që po i afrohen moshës 90-vjeçare, pas dy vjetësh mundën ta takonin sërish birin e tyre në paraburgim. Haxhi Thaçi, babai i ish-presidentit, u shpreh i lumtur që e pa sërish...

Babai i Hashim Thaçit flet pas takimit me djalin në Hagë

para një muaji - Telegrafi

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi e kanë përfunduar takimin me djalin e tyre, të cilin e vizituan në paraburgimin e Gjykatës Speciale në Hagë. Babai dhe nëna e Hashim Thaçit, që po i afrohen moshës...

“E kanë vendin në Kosovë, jo këtu”, babai i Hashim Thaçit pasi takoi të bir...

para një muaji - BalkanWeb

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi e kanë përfunduar takimin me djalin e tyre, të cilin e vizituan në paraburgimin e Gjykatës Speciale në Hagë. Babai dhe nëna e Hashim Thaçit, që po i afrohen moshës...

Babai i Hashim Thaçit pasi takoi të birin në Hagë: Im bir dhe shokët i mungojnë vendit

para një muaji - Ora news

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi e kanë përfunduar takimin me djalin e tyre, të cilin e vizituan në paraburgimin e Gjykatës Speciale në Hagë. Babai dhe nëna e Hashim Thaçit, që po i afrohen moshës...

Prindërit e Hashim Thaçit pas 2 vjetësh e ritakojnë djalin në Hagë, babai: Ishalla kthehen krejt, jo veç djali jonë

para një muaji - Gazeta Express

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi e kanë përfunduar takimin me djalin e tyre, të cilin e vizituan në paraburgimin e Gjykatës Speciale në Hagë. Babai dhe nëna e Hashim Thaçit, që po i afrohen moshës...

“Na mungon, ne jemi pleq dhe…”- Babai i Hashim Thaçit flet pas takimit me të birin në Hagë: Shpresojmë që të kthehen të gjithë në Kosovë, jo vetëm djali...

para një muaji - Panorama

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, pas takimit me të birin në qendrën e paraburgimit në Gjykatën Speciale në Hagë, kanë folur për mediat. Haxhi Thaçi, babai i ish-presidentit, u shpreh i lumtur...

Përfundon vizita e prindërve të Thaçit në Hagë, flet babai: Po na merr malli, ata e kanë vendin në Kosovë

para një muaji - Klan Kosova

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Pas daljes nga Njësia e Paraburgimit të Dhomave të Specializuara, babai i ish-presidentit Thaçi u shpreh i lumtur...

Babai i Hashim Thaçit flet pas takimit me të birin në Hagë: Na mungon, ne jemi pleq dhe…

para një muaji - Opinion

Ish-presidentit Hashim Thaçi ka takuar prindërit e tij në qendrën e paraburgimit në Gjykatën Speciale në Hagë. Pas takimit, Haxhi Thaçi, babai i ish-presidentit, u shpreh i lumtur që e pa sërish djalin...

Vizita në paraburgim/ Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçit shkojnë në Hagë

para një muaji - Syri

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, kanë shkuar në Holandë për të vizituar djalin e tyre, i cili po gjykohet në Dhomat e Specializuara. Fondacioni “Përkrahje Juridike për Mbrojtjen e Hashim Thaçit”...

Vizitoi të birin në Hagë/ Babai i Hashim Thaçit: E kanë vendin në Kosovë, jo këtu!

para një muaji - Syri

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi e kanë përfunduar takimin me djalin e tyre, të cilin e vizituan në paraburgimin e Gjykatës Speciale në Hagë. Babai dhe nëna e Hashim Thaçit, që po i afrohen moshës...

Vizitoi të birin në Hagë/ Babai i Hashim Thaçit: E kanë vendin në Kosovë, jo këtu!

para një muaji - Syri

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi e kanë përfunduar takimin me djalin e tyre, të cilin e vizituan në paraburgimin e Gjykatës Speciale në Hagë. Babai dhe nëna e Hashim Thaçit, që po i afrohen moshës...

Babai i Hashim Thaçit pasi takoi të birin në Hagë: Im bir dhe shokët i mungojnë vendit!

para një muaji - Syri

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi e kanë përfunduar takimin me djalin e tyre, të cilin e vizituan në paraburgimin e Gjykatës Speciale në Hagë. Babai dhe nëna e Hashim Thaçit, që po i afrohen moshës...

Prindërit e Hashim Thaçit pas 2 vjetësh e ritakojnë djalin në Hagë, babai: Ishalla kthehen krejt, jo veç djali jonë

para një muaji - Zeri

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi e kanë përfunduar takimin me djalin e tyre, të cilin e vizituan në paraburgimin e Gjykatës Speciale në Hagë. Babai dhe nëna e Hashim Thaçit, që po i afrohen moshës...

Në Hagë përfundoi takimi i Thaçit me prindërit e tij | VIDEO

para një muaji - RTK

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Babai dhe nëna e Thaçit ishin sot për vizitë tek ai, pas dy vitesh kur e kishin takuar për herë të parë që nga...

Përfundon vizita e prindërve të Thaçit në Hagë, flet babai: Po na merr malli, ata e kanë vendin në Kosovë

para një muaji - GazetaBlic

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Pas daljes nga Njësia e Paraburgimit të Dhomave të Specializuara, babai i ish-presidentit Thaçi u shpreh i lumtur...

Përfundon takimi i prindërve dhe Thaçit në Hagë, flet babai: “Po na merr malli, n’Kosovë e kanë venin e jo këtu”

para një muaji - Indeks online

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Babai dhe nëna e Thaçit ishin sot për vizitë tek ai, pas dy vitesh kur e kishin takuar për herë të parë që nga...

VIDEO | Përfundon takimi i prindërve dhe Thaçin në Hagë, flet babai: “Po na merr malli, n’Kosovë e kanë venin e jo këtu”

para një muaji - OraInfo

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Babai dhe nëna e Thaçit ishin sot për vizitë tek ai, pas dy vitesh kur e kishin takuar për herë të parë që nga...

Në karrocë invalidësh dhe me bastun në dorë, prindërit e Hashim Thaçit shko...

para një muaji - BalkanWeb

Prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi kanë shkuar në Hagë, për të vizituar djalin e tyre, i cili po mbahet në qendrën e paraburgimit të Gjykatës Speciale atje. Me Hashim Thaçin, prindërit...

FOTO/ Në karrocë invalidësh dhe me bastun në dorë, prindërit e Hashim Thaçit vizitojnë në Hagë të birin

para një muaji - Ora news

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, kanë shkuar në Holandë për të vizituar djalin e tyre, i cili po gjykohet në Dhomat e Specializuara. Fondacioni “Përkrahje Juridike për Mbrojtjen e Hashim Thaçit”...

Në karrocë invalidësh dhe me bastun në dorë, prindërit e Hashim Thaçit shkojnë në Hagë për të vizituar të birin

para një muaji - Gazeta Shqip

Prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi kanë shkuar në Hagë, për të vizituar djalin e tyre, i cili po mbahet në qendrën e paraburgimit të Gjykatës Speciale atje. Me Hashim Thaçin, prindërit...

I ati i Hashim Thaçit pas vizitës në Hagë: Ata e kanë venin n’Kosovë e jo këtu! Punuan shumë që të jemi të lirë…

para një muaji - Java News

Ditën e sotme (19 maj), prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi e vizituan djalin e tyre në paraburgimin e Gjykatës Speciale të Hagës. Ata kanë arritur ta ritakojnë djalin e tyre dy vite pasi...

Prindërit e Hashim Thaçit shkojnë në Hagë për ta vizituar djalin e tyre në paraburgim

para një muaji - Syri.net Kosova

Prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi kanë udhëtuar për në Hagë, për ta vizituar djalin e tyre, i cili po mbahet në qendrën e paraburgimit të Gjykatës Speciale. Ata do të kenë mundësi ta...

Prindërit i shkojnë për vizitë Thaçit në Hagë

para një muaji - Reporteri

Prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, kanë shkuar për ta vizituar atë në Hagë, shkruan gazeta online Reporteri.net. Thaçi ka hyrë në vitin e katërt të qëndrimit në paraburgimit. Atje u...

Prindërit e vizitojnë Thaçin në Hagë

para një muaji - RTV 21

Prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi kanë shkuar në Hagë, për ta vizituar djalin e tyre, i cili po mbahet në qendrën e paraburgimit të Gjykatës Speciale atje. Thaçi ka hyrë në vitin e katërt...

Thaçit i shkojnë për vizitë në Hagë prindërit e tij

para një muaji - Telegrafi

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi kanë shkuar sot për një vizitë në Hagë. Haxhi dhe Hyrë Thaçi kanë vizituar djalin e tyre, i cili po mbahet tash e disa vite në paraburgim, transmeton Telegrafi....

Prindërit e Hashim Thaçit në Hagë, vizitojnë djalin e tyre në paraburgim

para një muaji - BalkanWeb

Prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi kanë udhëtuar drejt Hagës Sipas raportimit të mëdiave vendase ata kanë shkuar për ta vizituar djalin e tyre. Hashim Thaçipo mbahet në qendrën e paraburgimit...

Prindërit e Hashim Thaçit në Hagë për ta vizituar djalin e tyre në paraburgim

para një muaji - Gazeta Tema

Prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi kanë shkuar në Hagë, për ta vizituar djalin e tyre, i cili po mbahet në qendrën e paraburgimit të Gjykatës Speciale atje. Fondacioni “Përkrahje Juridike...

Prindërit e Thaçit e vizitojnë serish atë në Hagë

para një muaji - RTK

Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë djalin e tyre, prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi sërish kanë marrë rrugën nga Kosova drejt Hagës për ta takuar atë. Nëna dhe babai i ish-presidentit...

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçit në Hagë, vizitojnë djalin e tyre në qendrën e paraburgimit

para një muaji - Bota Sot

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, kanë shkuar në Holandë për të vizituar djalin e tyre, i cili po gjykohet në Dhomat e Specializuara. Fondacioni “Përkrahje Juridike për Mbrojtjen e Hashim Thaçit”...

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçit shkojnë në Hagë, vizitë djalit të tyre në qendrën e paraburgimit (FOTO)

para një muaji - Panorama

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, kanë shkuar në Holandë për të vizituar djalin e tyre, i cili po gjykohet në Dhomat e Specializuara. Fondacioni “Përkrahje Juridike për Mbrojtjen e Hashim Thaçit”...

Prindërit e Hashim Thaçit në Hagë, vizitojnë djalin e tyre në paraburgim

para një muaji - Zhurnal

3 Prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi kanë udhëtuar drejt Hagës Sipas raportimit të mëdiave vendase ata kanë shkuar për ta vizituar djalin e tyre. Hashim Thaçi po mbahet në qendrën e paraburgimit...

Prindërit e Hashim Thaçit në Hagë për ta vizituar djalin e tyre në paraburgim

para një muaji - Gazeta Express

Prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi kanë shkuar në Hagë, për ta vizituar djalin e tyre, i cili po mbahet në qendrën e paraburgimit të Gjykatës Speciale atje. Me Hashim Thaçin, prindërit...

Nëna dhe babai i Thaçit marrin rrugën drejt Hagës për ta takuar djalin e tyre

para një muaji - Klan Kosova

Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë djalin e tyre, prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, sërish kanë marrë rrugën e largët nga Kosova drejt Hagës për ta takuar dhe për t’u ç’mallur me të....

Prindërit e Thaçit shkojnë në Hagë për ta vizituar djalin e tyre në paraburgim

para një muaji - Gazeta Express

Prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi kanë shkuar në Hagë, për ta vizituar djalin e tyre, i cili po mbahet në qendrën e paraburgimit të Gjykatës Speciale atje. Me Hashim Thaçin, prindërit...

Prindërit i shkojnë Hashim Thaçit për vizitë në Hagë

para një muaji - OraInfo

Pas dy vjetësh prindërit e vizitojnë ish-presidentim Hashim Thaçi në Hagë Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, pas 2 vjetësh, sot sërish e kanë marrë rrugën drejt Holandës për ta vizituar dhe për...

Nëna dhe babai i Hashim Thaçit mbërrijnë në Hagë, takojnë të birin pas dy vitesh

para një muaji - Opinion

Pas një periudhe të gjatë, prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi sërish kanë marrë rrugën e largët nga Kosova drejt Hagës për të takuar djalin e tyre. Nëna dhe babai i ish-presidentit Thaçi sapo janë...

Nëna dhe babai i Thaçit marrin sërish rrugën e largët nga Kosova në Holandë për t’u çmallur me djalin e tyre

para një muaji - Indeks online

Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë djalin e tyre, prindërit e ish-presidentit Thaçi sërish kanë marrë rrugën e largët nga Kosova drejt Hagës për ta takuar dhe për t’u çmallur me të. Nëna dhe...

Përfundon takimi i prindërve dhe Thaçit në Hagë, flet babai: Na ka marrë malli për të, n’Kosovë e kanë venin e jo këtu

para një muaji - Lajmi.net

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Babai dhe nëna e Thaçit ishin sot për vizitë tek ai, pas dy vitesh kur e kishin takuar për herë të parë që nga...

Nëna dhe babai i Thaçit marrin rrugën drejt Hagës për ta takuar djalin e tyre

para një muaji - Zeri

Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë djalin e tyre, prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, sërish kanë marrë rrugën e largët nga Kosova drejt Hagës për ta takuar dhe për t’u ç’mallur me të....

Përfundon takimi i prindërve dhe Thaçin në Hagë, flet babai: “Po na merr malli, n’Kosovë e kanë venin e jo këtu”

para një muaji - ATV Live

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Babai dhe nëna e Thaçit ishin sot për vizitë tek ai, pas dy vitesh kur e kishin takuar për herë të parë që nga...

Nëna dhe babai i Thaçit marrin rrugën drejt Hagës për ta takuar djalin e tyre

para një muaji - Bota Sot

Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë djalin e tyre, prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, sërish kanë marrë rrugën e largët nga Kosova drejt Hagës për ta takuar dhe për t’u ç’mallur me të....

Prindërit e vizitojnë Thaçin në Hagë

para një muaji - GazetaBlic

Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë djalin e tyre, prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, sërish kanë marrë rrugën e largët nga Kosova drejt Hagës për ta takuar dhe për t’u ç’mallur me të....

Përfundon takimi i prindërve dhe Thaçin në Hagë, flet babai: “Po na merr malli, n’Kosovë e kanë venin e jo këtu”

para një muaji - Infokusi

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Babai dhe nëna e Thaçit ishin sot për vizitë tek ai, pas dy vitesh kur e kishin takuar për herë të parë që nga...

Nëna dhe babai i Thaçit marrin sërish rrugën e largët nga Kosova në Holandë për t’u çmallur me djalin e tyre

para një muaji - OraInfo

Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë djalin e tyre, prindërit e ish-presidentit Thaçi sërish kanë marrë rrugën e largët nga Kosova drejt Hagës për ta takuar dhe për t’u çmallur me të. Nëna dhe...

Në Hagë përfundoi takimi i Thaçit me prindërit e tij

para një muaji - Shqip

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Babai dhe nëna e Thaçit ishin sot për vizitë tek ai, pas dy vitesh kur e kishin takuar për...

Në karrocë e me bastun, prindërit i bëjnë vizitë në qeli ish-Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi

para një muaji - Java News

Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë birin e tyre, prindërit e ish-presidentit, Hashim Thaçi kanë shkuar në Hagë. Mësohet se Nëna dhe babai i ish-presidentit janë futur në Qendrën e Paraburgimit...

Prindërit e Hashim Thaçit në Hagë për ta vizituar djalin e tyre

para një muaji - Lexo

Prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi kanë shkuar në Hagë, për ta vizituar djalin e tyre, i cili po mbahet në qendrën e paraburgimit të Gjykatës Speciale atje. Fondacioni “Përkrahje Juridike...

Prindërit e Hashim Thaçit pas 2 vjetësh e ritakojnë djalin në Hagë, babai: Ishalla kthehen krejt, jo veç djali jonë

para një muaji - Fakti Ditor

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi e kanë përfunduar takimin me djalin e tyre, të cilin e vizituan në paraburgimin e Gjykatës Speciale në Hagë. Babai dhe nëna e Hashim Thaçit, që po i afrohen moshës...

Thaçit i shkojnë për vizitë në Hagë prindërit e tij

para një muaji - InfoShqip

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi kanë shkuar sot për një vizitë në Hagë. Haxhi dhe Hyrë Thaçi kanë vizituar djalin e tyre, i cili po mbahet tash e disa vite në paraburgim, transmeton Telegrafi....

"Na kishte marrë malli"/ Babai i Hashim Thaçit pas takimit me të birin në Hagë: E presim të kthehet sa më shpejt në Kosovë

para një muaji - Dosja.al

HAGË - Prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi kanë shkuar në Hagë këtë të diel, për të vizituar djalin e tyre, i cili po mbahet në qendrën e paraburgimit të Gjykatës Speciale atje. Pas takimit...

“Ishalla nuk shkon gat e kthehen tanë, jo veç djali jonë”, Babai i Thaçit flet pas vizitës në Hagë

para një muaji - Pa censure

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi e kanë përfunduar takimin me djalin e tyre, të cilin e vizituan në paraburgimin e Gjykatës Speciale në Hagë. Babai dhe nëna e Hashim Thaçit, që po i afrohen moshës...

“E kanë vendin në Kosovë, jo këtu”, babai i Hashim Thaçit pasi takoi të birin në Hagë: Im bir dhe shokët i mungojnë vendit!

para një muaji - FaxWeb

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi e kanë përfunduar takimin me djalin e tyre, të cilin e vizituan në paraburgimin e Gjykatës Speciale në Hagë. Babai dhe nëna e Hashim Thaçit, që po i afrohen moshës...

Përfundon vizita e prindërve të Thaçit në Hagë, flet babai: Po na merr malli, ata e kanë vendin në Kosovë

para një muaji - Epoka e Re

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Pas daljes nga Njësia e Paraburgimit të Dhomave të Specializuara, babai i ish-presidentit Thaçi u shpreh i lumtur...

Prindi i ish presidentit Hashim Thaçi, Haxhi Thaçi ka uruar që sa më parë të kthehen në Kosovë të gjithë që po mbahen në Hagë

para një muaji - Radio Kosova e Lire

Ish kryetari, Hashim Thaçi ka pritur sot në paraburgim prindërit e tij, Haxhi dhe Hyra Thaçin. Pas takimit me djalin e tij, prindi, Haxhi Thaçi ka shfaqur dëshirën që sa më pare të kthehen në Kosovë, të...

Përfundon takimi i prindërve dhe Thaçit në Hagë, flet babai: “Po na merr malli, n’Kosovë e kanë venin e jo këtu”

para një muaji - Revista Kosovarja

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Babai dhe nëna e Thaçit ishin sot për vizitë tek ai, pas dy vitesh kur e kishin takuar për herë të parë që nga...

VIDEO | Përfundon takimi i prindërve dhe Thaçin në Hagë, flet babai: “Po na merr malli, n’Kosovë e kanë venin e jo këtu”

para një muaji - Gazeta10

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Babai dhe nëna e Thaçit ishin sot për vizitë tek ai, pas dy vitesh kur e kishin takuar për herë të parë që nga...

Babai i Thaçit pas takimit: Po na merr malli, n’Kosovë e kanë venin e jo këtu

para një muaji - Periskopi

Babai i Thaçit pas takimit: Po na merr malli, n’Kosovë e kanë venin e jo këtu 19 May, 17:13 Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Babai dhe nëna e...

Nëna dhe babai i Thaçit marrin sërish rrugën e largët nga Kosova në Holandë për t’u çmallur me djalin e tyre

para një muaji - Infokusi

Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë djalin e tyre, prindërit e ish-presidentit Thaçi sërish kanë marrë rrugën e largët nga Kosova drejt Hagës për ta takuar dhe për t’u çmallur me të. Nëna dhe...

(VIDEO) Përfundon takimi i Thaqit me prindërit në Hagë, flet babai: “Po na merr malli, n’Kosovë e kanë venin e jo këtu”

para një muaji - Dukagjini

Ka përfunduar vizita e prindërve të ish-presidentit Thaçi në Qendrën e Paraburgimit në Hagë. Babai dhe nëna e Thaçit ishin sot për vizitë tek ai, pas dy vitesh kur e kishin takuar për herë të parë që nga...

Nëna dhe babai i Thaçit marrin sërish rrugën e largët nga Kosova në Holandë për t’u çmallur me djalin e tyre

para një muaji - Lajmi.net

Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë djalin e tyre, prindërit e ish-presidentit Thaçi sërish kanë marrë rrugën e largët nga Kosova drejt Hagës për ta takuar dhe për t’u çmallur me të. Nëna dhe...

Pamje nga vizita e prindërve të ish presidenti Thaçi në Hagë (VIDEO)

para një muaji - Gazeta10

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, kanë shkuar në Holandë për të vizituar djalin e tyre, i cili po gjykohet në Dhomat e Specializuara. Fondacioni “Përkrahje Juridike për Mbrojtjen e Hashim Thaçit”...

VIDEO/ Prindërit e Hashim Thaçit në Hagë për ta vizituar djalin e tyre në paraburgim

para një muaji - Dosja.al

HAGË- Prindërit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi kanë shkuar në Hagë, për ta vizituar djalin e tyre, i cili po mbahet në qendrën e paraburgimit të Gjykatës Speciale atje. Me Hashim Thaçin, prindërit...

Prindërit e Thaçit nisen drejt Hagës për ta vizituar djalin e tyre

para një muaji - Revista Kosovarja

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, pas një kohe të gjatë sërish kanë marrë rrugën e largët nga Kosova drejt Hagës për ta takuar atë. Ata do të qëndrojnë deri në ora 16:00 në Qendrën e Paraburgimit...

Nëna dhe babai i Thaçit marrin sërish rrugën e largët nga Kosova në Holandë për t’u çmallur me djalin e tyre

para një muaji - Fakti Ditor

Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë djalin e tyre, prindërit e ish-presidentit Thaçi sërish kanë marrë rrugën e largët nga Kosova drejt Hagës për ta takuar dhe për t’u çmallur me të. Nëna dhe...

Prindërit e vizitojnë ish-presidentim Hashim Thaçi në Hagë, pas dy vjetësh

para një muaji - ATV Live

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, pas 2 vjetësh, sot sërish e kanë marrë rrugën drejt Holandës për ta vizituar dhe për t’u çmallur me djalin e tyre, i cili po gjykohet në Dhomat e Specializuara....

Prindërit e vizitojnë ish-presidentin Thaçi në Hagë

para një muaji - Gazeta10

Pas dy vjetësh prindërit e vizitojnë ish-presidentim Hashim Thaçi në Hagë Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, pas 2 vjetësh, sot sërish e kanë marrë rrugën drejt Holandës për ta vizituar dhe për...

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi e vizitojnë atë pas dy vjetësh

para një muaji - Ekonomia Online

Prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi, pas 2 vjetësh, sot sërish e kanë marrë rrugën drejt Holandës për ta vizituar dhe për t’u çmallur me djalin e tyre, i cili po gjykohet në Dhomat e Specializuara....

Nëna dhe babai i Thaçit shkojnë në Hagë për ta takuar djalin e tyre

para një muaji - Epoka e Re

Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë djalin e tyre, prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi sërish kanë marrë rrugën e largët nga Kosova drejt Hagës për ta takuar dhe për t’u çmallur me të....

Prindërit e vizitojnë Thaçin në Hagë

para një muaji - Dukagjini

Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë djalin e tyre, prindërit e ish-presidentit Thaçi sërish kanë marrë rrugën nga Kosova drejt Hagës për ta takuar dhe për t’u çmallur me të. Nëna dhe babai i...

Nëna dhe babai i Thaçit marrin sërish rrugën e largët nga Kosova në Holandë për t’u çmallur me djalin e tyre

para një muaji - Periskopi

Nëna dhe babai i Thaçit marrin sërish rrugën e largët nga Kosova në Holandë për t’u çmallur me djalin e tyre 19 May, 14:08 Pas një periudhe të gjatë që nuk e kishin parë djalin e tyre, prindërit e ish-presidentit...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK