KSHZ Maqedoni: Jemi gati për rivotimin e së mërkurës

para një muaji - Lajm

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është gati për procesin e rivotimit më 22 maj në 7 qendra votimi. Materiali zgjedhor nga operatori ekonomik të hënën do të jetë gati, ndërsa gjithçka tjetër në aspektin...

KSHZ Maqedoni: Jemi gati për rivotimin e së mërkurës

para një muaji - Telegrafi

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është gati për procesin e rivotimit më 22 maj në 7 qendra votimi. Materiali zgjedhor nga operatori ekonomik të hënën do të jetë gati, ndërsa gjithçka tjetër në aspektin...

Ahmeti: Po bëhen plane në podrume të kuqe! VLEN: Ahmeti ka humbur kontrollin, duhet të qetësohet

para një muaji - TV21

Vendimi i marrë nga KSHZ dhe I vërtetuar nga Gjykata Administrative për t’u rivotuar në shtatë vendvotime të ndryshme në zonën 5 dhe 6, nuk u mirëprit nga Fronti Europian. Për këtë shkak, BDI dje mblodhi...

KSHZ Maqedoni: Jemi gati për rivotimin e së mërkurës

para një muaji - Bota Sot

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është gati për procesin e rivotimit më 22 maj në 7 qendra votimi. Materiali zgjedhor nga operatori ekonomik të hënën do të jetë gati, ndërsa gjithçka tjetër në aspektin...

KSHZ Maqedoni: Jemi gati për rivotimin e së mërkurës

para një muaji - Zeri

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është gati për procesin e rivotimit më 22 maj në 7 qendra votimi. Materiali zgjedhor nga operatori ekonomik të hënën do të jetë gati, ndërsa gjithçka tjetër në aspektin...

KSHZ-ja gati për rivotimin e së mërkurës

para një muaji - Zhurnal

2 Shkup, 19 maj – Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është gati për procesin e rivotimit më 22 maj në 7 qendra votimi. Materiali zgjedhor nga operatori ekonomik të hënën do të jetë gati, ndërsa gjithçka...

KSHZ-ja gati për rivotimin e së mërkurës

para një muaji - Alsat-M

Gazetar: Adrian Kerimi Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është gati për procesin e rivotimit më 22 maj në 7 qendra votimi. Materiali zgjedhor nga operatori ekonomik të hënën do të jetë gati, ndërsa gjithçka...

KSHZ Maqedoni: Jemi gati për rivotimin e së mërkurës

para një muaji - Almakos

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është gati për procesin e rivotimit më 22 maj në 7 qendra votimi. Materiali zgjedhor nga operatori ekonomik të hënën do të jetë gati, ndërsa gjithçka tjetër në aspektin...

Ja ku do të rivotohet të mërkurën, me 22 maj

para një muaji - Populli

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është gati për procesin e rivotimit më 22 maj në 7 qendra votimi. Materiali zgjedhor nga operatori ekonomik të hënën do të jetë gati, ndërsa gjithçka tjetër në aspektin...

KSHZ: Jemi gati për rivotimin e së mërkurës

para një muaji - Alfax

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është gati për procesin e rivotimit më 22 maj në 7 qendra votimi. Materiali zgjedhor nga operatori ekonomik të hënën do të jetë gati, ndërsa gjithçka tjetër në aspektin...

Maqedoni e Veriut, më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Lajm

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

KSHZ: Jemi gati për rivotimin e së mërkurës

para një muaji - Klan Macedonia

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është gati për procesin e rivotimit më 22 maj në 7 qendra votimi. Materiali zgjedhor nga operatori ekonomik të hënën do të jetë gati, ndërsa gjithçka tjetër në aspektin...

Maqedoni e Veriut, më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Tetova Sot

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Maqedoni e Veriut, më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Ina

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - InfoShqip

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së, shkruan...

Të mërkurën do të rivotohet në 7 vendvotime! Gjykata Administrative i refuzoi paditë e Frontit Europian

para një muaji - InfoShqip

Gjykata Administrative mbrëmë i refuzoi si të pabaza të gjitha shtatë paditë nga koalicioni “Fronti Europian”, kundër vendimeve të Komisionit Shtetëror Zgjedhor për rivotim në shtatë vendvotime për zgjedhjet...

Më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Flaka

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Maqedoni e Veriut, më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Tetova Sot

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut, të mërkurën rivotohet në disa qendra votimi

para një muaji - Top Channel

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Rivotimet e 22 majit/ Sërish votojnë 4.336 qyetetarë – Frontit Europian i rrezikohen dy mandate?!

para një muaji - Klan Macedonia

Të mërkurën, më 22 maj, do të ketë rivotime në shtatë vendvotime në Njësinë e 5-të dhe të 6-të Zgjedhore. Kështu vendosi KSHZ-ja në seancën e fundit, njofton KlanM. Vendimi për rivotim vjen pasi Gjykata...

Maqedoni e Veriut, më 22 maj rivotime në disa qendra votimi, Fronti Evropian dhe VLEN “përplasen” në Zhelinë

para një muaji - TvNews

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut/ Më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Albeu

Ditën e djeshme, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut, caktoi datën 22 Maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative, i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

U gjetën parregullsi, më 22 maj rivotim në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - Gazeta Tema

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Maqedoni e Veriut/ Më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Albeu

Ditën e djeshme, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut, caktoi datën 22 Maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative, i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Maqedoni e Veriut, më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Fol

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Maqedoni e Veriut, më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Epoka e Re

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Ja kur do të rivotohet në 7 vendvotime në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - ATV Live

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve caktoi 22 majin si datën e rivotimit në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore. Vendimi erdhi pasi në Gjykatën Administrative u refuzuan paditë e Frontit...

Maqedoni e Veriut, më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Zyrtare

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Maqedoni e Veriut, më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - TvNews

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

U gjetën parregullsi, më 22 maj rivotim në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - Java News

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Ja kur do të rivotohet në 7 vendvotime në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - Ekonomia Online

Ja kur do të rivotohet në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve caktoi 22 majin si datën e rivotimit në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë...

Maqedoni e Veriut, më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Fol

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Të mërkurën sërish zgjedhje, pritet BDI-së t’i pakohen dy deputetë

para një muaji - Alfax

Në disa vendvotime në Maqedoninë e Veriut sërish këtë të mërkure pritet të mbahen zgjedhje parlamentare. Kjo për shkak parregullsive të evidentuara, e që KSHZ ka pranuar ankesat e partive politike, kryesisht...

VLEN: Ali Ahmeti duhet të rrijë i qetë, me partnerët e Frontit multietnik bashkërisht të jenë opozitë konstruktive

para një muaji - Open-TV

Nga VLEN thonë se në Komisionin Shtetëror Zgjedhor nuk ka pasur mbivotim, siç thotë kreu i BDI-së, Ali Ahmeti nga Fronti Europian, përcjell TV21. Nga VLEN kërkojnë që Fronti Europian të bëhet opozitë konstruktive....

Ahmeti: Paktet në bodrume të kuqe janë të dëmshme

para një muaji - Fol

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti thotë se nuk është problemi se Frontit Evropian me të cilin udhëheq ai po i merren dy deputetë, por problemi qëndron tek siç thotë ai marrëveshjet politike nëpër bodrumet e...

Ahmeti: Paktet në bodrume të kuqe janë të dëmshme

para një muaji - NMK Post

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti thotë se nuk është problemi se Frontit Evropian me të cilin udhëheq ai po i merren dy deputetë, por problemi qëndron tek siç thotë ai marrëveshjet politike nëpër bodrumet e...

Ahmeti komentoi se a mundet “Fronti Evropian” t’i humbë dy deputetë

para një muaji - Portalb

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së, transmeton...

VLEN: Ali Ahmeti duhet të rrijë i qetë, me partnerët e Frontit multietnik bashkërisht të jenë opozitë konstruktive

para një muaji - TV21

Nga VLEN thonë se në Komisionin Shtetëror Zgjedhor nuk ka pasur mbivotim, siç thotë kreu i BDI-së, Ali Ahmeti nga Fronti Europian, përcjell TV21. Nga VLEN kërkojnë që Fronti Europian të bëhet opozitë konstruktive....

Reagon opozita: VLEN-i, opsioni i vetëm shqiptar në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - Koha.mk

Në radhë të parë në KSHZ, nuk ka pasur mbivotim etnik, por ka pasur votim unanim të bazuar në dëshmi se Fronti multietnik i udhëhequr nga BDI, më 8 maj ka bërë shkelje të procesit zgjedhor dhe manipulim...

Maqedoni e Veriut, më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Kallxo

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, i bëjmë thirrje të bëhet opozitë konstruktive

para një muaji - Lajm

Reagim nga koalicioni VLEN Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e ka humbur kontrollin,...

Rizgjedhje në Maqedoninë e Veriut, caktohet data për përsëritjen e votimit në disa qendra. Ja kur do të mbahen

para një muaji - Panorama

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore, pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Maqedoni e Veriut, më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Opinion

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, i bëjmë thirrje të bëhet opozitë konstruktive

para një muaji - Smart News

Reagim nga koalicioni shqiptar VLEN: Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e ka humbur...

Vendoset data se kur do të ripërsëriten zgjedhjet në 7 njësi vendore në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - GazetaBlic

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve caktoi 22 majin si datën e rivotimit në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore. Vendimi erdhi pasi në Gjykatën Administrative u refuzuan paditë e Frontit...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, i bëjmë thirrje të bëhet opozitë konstruktive

para një muaji - Aktuale

Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e ka humbur kontrollin, pasi i dalin në shesh...

Ali Ahmeti pas zgjedhjeve

para një muaji - Flaka

Zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare të 24 Prillit dhe të 8 Majit 2024, në Maqedoninë e Veriut, kanë përfunduar! Te shqiptarët edhe presidencialet, edhe parlamentaret, i ka fituar Udhëheqësi i popullit,...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, të bëhet opozitar konstruktiv

para një muaji - Nistori

Komunikata e plotë e VLEN-it për Nistorin: Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, i bëjmë thirrje të bëhet opozitë konstruktive

para një muaji - Zhurnal

3 Shkup, 18 maj – Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e ka humbur kontrollin, pasi...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, i bëjmë thirrje të bëhet opozitë konstruktive

para një muaji - Ina

Reagim nga koalicioni shqiptar VLEN: Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e ka humbur...

A do të arrihet shumicë e re me 80 deputetë?

para një muaji - TV21

Duke pritur rezultatet finale që do të dalin pas rivotimit më 22 maj në shtatë vendvotime, koalicioni VLEN dhe koalicioni i udhëhequr nga VMRO-DPMNE vazhdojnë negociatat për formimin e Qeverisë dhe ndarjen...

Fronti Europian do të marrë pjesë në rivotim, thotë se do të mbrohet vota e lirë

para një muaji - Koha.mk

Fronti Europian do të marrë pjesë në zgjedhjet e së mërkurës, për kur është caktuar rivotimi në shtatë vendvotime, në Llërcë të Zhelinës në një vendvotim, në Dollnen, në Krushevë, në Ohër dhe Strugë. Ky...

Ja kur do të rivotohet në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore

para një muaji - Gazeta Express

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve caktoi 22 majin si datën e rivotimit në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore. Vendimi erdhi pasi në Gjykatën Administrative u refuzuan paditë e Frontit...

Ahmeti: Unifikimi maqedonas antishqiptar do të rrezikojë marrëdhëniet ndëretnike

para një muaji - Gazeta Express

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) mbajti takim të jashtëzakonshëm në selinë në Tetovë. Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti thotë se LSDM dhe VMRO-DPMNE përmes rivotimit...

Vendoset data se kur do të ripërsëriten zgjedhjet në 7 njësi vendore në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - Ora news

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve caktoi 22 majin si datën e rivotimit në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore. Vendimi erdhi pasi në Gjykatën Administrative u refuzuan paditë e Frontit...

A do të arrihet shumicë e re me 80 deputetë?

para një muaji - Zhurnal

2 Shkup, 18 maj – Duke pritur rezultatet finale që do të dalin pas rivotimit më 22 maj në shtatë vendvotime, koalicioni VLEN dhe koalicioni i udhëhequr nga VMRO-DPMNE vazhdojnë negociatat për formimin...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin…

para një muaji - Flaka

Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e ka humbur kontrollin, pasi i dalin në shesh...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, ama bashkë me Frontin multietnik të jetë opozitë e mirë

para një muaji - Lajmëtari

Koalicioni VLEN ka reaguar ndaj pretendimeve të Ali Ahmetit se vendimi i KSHZ-së për rivotim në disa vendvotime, është i padrejtë dhe tendencioz. Nga VLEN-i i rikujtojnë Ahmetit se Fronti Europian është...

BDI: Do të bëjmë analiza

para një muaji - Lajmëtari

Pas një takimi tre-orësh në selinë e tyre në Reçicë të Vogël në Tetovë, kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim njoftoi se qëndrimi në lidhje me rivotimin e shtate qendrave të votimit për zgjedhjet...

BDI: Do të bëjmë analiza

para një muaji - Ditore

Pas një takimi tre-orësh në selinë e tyre në Reçicë të Vogël në Tetovë, kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim njoftoi se qëndrimi në lidhje me rivotimin e shtate qendrave të votimit për zgjedhjet...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, ama bashkë me Frontin multietnik të jetë opozitë e mirë

para një muaji - Ditore

Koalicioni VLEN ka reaguar ndaj pretendimeve të Ali Ahmetit se vendimi i KSHZ-së për rivotim në disa vendvotime, është i padrejtë dhe tendencioz. Nga VLEN-i i rikujtojnë Ahmetit se Fronti Europian është...

Më 22 maj do të votohet sërish në Maqedoninë e Veriut, KSHZ tregon në cilat vendvotime

para një muaji - Albeu

Maqedoni e Veriut – Kryetari Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski njoftoi se në 6 vendvotime në Njësinë e pestë Zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Njësinë e gjashtë Zgjedhore do të rivotohet...

ALI AHMETI PAS ZGJEDHJEVE NË MAQEDONINË E VERIUT

para një muaji - Revista

Zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare të 24 Prillit dhe të 8 Majit 2024, në Maqedoninë e Veriut, kanë përfunduar! Te shqiptarët edhe presidencialet, edhe parlamentaret, i ka fituar Udhëheqësi i popullit,...

Maqedoni e Veriut, më 22 maj rivotime në disa qendra votimi

para një muaji - Dukagjini

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

Ja kur do të rivotohet në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore

para një muaji - Alsat-M

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve caktoi 22 majin si datën e rivotimit në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore. Vendimi erdhi pasi në Gjykatën Administrative u refuzuan paditë e Frontit...

KSHZ: Të mërkurën do të ketë rivotim në këto vendvotime

para një muaji - Lajm

Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski në seancën e sotme të KSHZ-së tha se rivotimi për vendvotimet ku janë vërtetuar parregullsitë do të ndodhë më 22 maj. “Votimi do të mbahet...

Ahmeti: Unifikimi maqedonas antishqiptar do të rrezikojë marrëdhëniet ndëretnike

para një muaji - Lajm

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) mbajti takim të jashtëzakonshëm në selinë në Tetovë. “Ky moment vjen pas një analize të përbashkët që kanë bërë VMRO me LSDM-në, për t’i përsëritur këto...

Vendoset data se kur do të ripërsëriten zgjedhjet në 7 njësi vendore në Maqedoninë e Veriut

para një muaji - Vizion Plus

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve caktoi 22 majin si datën e rivotimit në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore. Vendimi erdhi pasi në Gjykatën Administrative u refuzuan paditë e Frontit...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, i bëjmë thirrje të bëhet opozitë konstruktive

para një muaji - InfoShqip

Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e ka humbur kontrollin, pasi i dalin në shesh...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, ama bashkë me Frontin multietnik të jetë opozitë e mirë

para një muaji - Alfax

Koalicioni VLEN ka reaguar ndaj pretendimeve të Ali Ahmetit se vendimi i KSHZ-së për rivotim në disa vendvotime, është i padrejtë dhe tendencioz. Nga VLEN-i i rikujtojnë Ahmetit se Fronti Europian është...

Të mërkurën do të rivotohet në 7 vendvotime! Gjykata Administrative i refuzoi paditë e Frontit Europian

para një muaji - TV21

Gjykata Administrative mbrëmë i refuzoi si të pabaza të gjitha shtatë paditë nga koalicioni “Fronti Europian”, kundër vendimeve të Komisionit Shtetëror Zgjedhor për rivotim në shtatë vendvotime për zgjedhjet...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, i bëjmë thirrje të bëhet opozitë konstruktive

para një muaji - Shenja

Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e ka humbur kontrollin, pasi i dalin në shesh...

BDI mblidhet në Tetovë, Ahmeti: i dimë të gjitha marrëveshjet që janë bërë në bodrume

para një muaji - Nistori

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) sot në Tetovë ka mbajtur mbledhje të Kryesisë Qendrore të partisë, në të cilën kanë diskutuar për zhvillimet e fundit politike në vend. Para fillimit të mbledhjes,...

Ahmeti komenton për atë se “Fronti evropian” a mund t’i humbë dy deputetë

para një muaji - Portalb

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së, transmeton...

A do të arrihet shumicë e re me 80 deputetë?

para një muaji - InfoShqip

Duke pritur rezultatet finale që do të dalin pas rivotimit më 22 maj në shtatë vendvotime, koalicioni VLEN dhe koalicioni i udhëhequr nga VMRO-DPMNE vazhdojnë negociatat për formimin e Qeverisë dhe ndarjen...

ALI AHMETI PAS ZGJEDHJEVE NË MAQEDONINË E VERIUT

para një muaji - Epoka e Re

Ismet Sylejmani Zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare të 24 Prillit dhe të 8 Majit 2024, në Maqedoninë e Veriut, kanë përfunduar! Te shqiptarët edhe presidencialet, edhe parlamentaret, i ka fituar Udhëheqësi...

Ahmeti: Unifikimi maqedonas antishqiptar do të rrezikojë marrëdhëniet ndëretnike

para një muaji - TvNews

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) mbajti takim të jashtëzakonshëm në selinë në Tetovë. Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti thotë se LSDM dhe VMRO-DPMNE përmes rivotimit...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në bodrumet e kuqe

para një muaji - Albeu

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së. Kreu...

KSHZ Maqedoni: Të mërkurën do të ketë rivotim në këto vendvotime

para një muaji - Telegrafi

Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski në seancën e sotme të KSHZ-së tha se rivotimi për vendvotimet ku janë vërtetuar parregullsitë do të ndodhë më 22 maj. “Votimi do të mbahet...

Të mërkurën votohet në 7 vendvotime, Fronti Europian mund të humbasë dy deputetë

para një muaji - Zhurnal

3 Shkup, 18 maj – KSHZ duhet të organizojë zgjedhje përsëri në të gjitha shtatë vendvotimet, të cilat do të mbahen të mërkurën më 22 maj. Kjo pasi Gjykata Administrative nuk e pranoi asnjë nga 7 ankesat...

Të mërkurën votohet në 7 vendvotime, Fronti Europian mund të humbasë dy deputetë!

para një muaji - Koha.mk

KSHZ duhet të organizojë zgjedhje përsëri në të gjitha shtatë vendvotimet, të cilat do të mbahen të mërkurën më 22 maj. Kjo pasi Gjykata Administrative nuk e pranoi asnjë nga 7 ankesat e Frontit Europian....

KSHZ vendosi, të mërkurën rivotim në shtatë vendvotime

para një muaji - Nistori

Gjykata Administrative mbrëmë i refuzoi si të pabaza të gjitha shtatë paditë nga koalicioni “Fronti Europian”, kundër vendimeve të Komisionit Shtetëror Zgjedhor për rivotim në shtatë vendvotime për zgjedhjet...

Ahmeti: Unfikimi antishqiptar i partive maqedonase, ndikon në marrëdhëniet ndëretnike

para një muaji - Klan Kosova

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim mbajti takim të jashtëzakonshëm në selinë në Tetovë. Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti thotë se LSDM dhe VMRO-DPMNE përmes rivotimit në shtatë vendvotime dëshirojnë...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - Lajm

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së, shkruan...

Ahmeti: LSDM dhe VMRO janë unifikuar që në rast se Fronti Europian mbetet në opozitë, të mos përfaqësojë shtetin në institucionet që i takojnë opozitës

para një muaji - TV21

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti thotë se LSDM dhe VMRO-DPMNE përmes rivotimit në 7 vendvotime dëshirojnë që t’ia marrin Frontit Europian dy mandate, shkruan TV21. Ahmeti tha se kjo...

Çfarë i sjell BDI-së dhe koalicionit të saj? Në Maqedoninë e Veriut zhvillohen më 22 maj rivotime në 7 qendra votimi

para një muaji - Dosja.al

SHKUP - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut të shtunën caktoi datën 22 maj për rivotimin në shtatë qendra zgjedhore pasi Gjykata Administrative i hodhi poshtë ankesat e Bashkimit Demokratik...

KSHZ Maqedoni i komunikon mandatet e fituara për deputetë në përbërjen e re parlamentare

para një muaji - Telegrafi

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve, sot në seancën e 105-të, e cila është duke u zhvilluar, i publikon rezultatet për shpërndarjen e mandateve për deputetë për njësite zgjedhore konform votave të fituara...

Ahmeti: Unfikimi antishqiptar i partive maqedonase, ndikon në marrëdhëniet ndëretnike

para një muaji - GazetaBlic

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim mbajti takim të jashtëzakonshëm në selinë në Tetovë. Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti thotë se LSDM dhe VMRO-DPMNE përmes rivotimit në shtatë vendvotime dëshirojnë...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, i bëjmë thirrje të bëhet opozitë konstruktive

para një muaji - Populli

Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e ka humbur kontrollin, pasi i dalin në shesh...

Ahmeti: Unfikimi antishqiptar i partive maqedonase, ndikon në marrëdhëniet ndëretnike

para një muaji - Indeks online

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim mbajti takim të jashtëzakonshëm në selinë në Tetovë. Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti thotë se LSDM dhe VMRO-DPMNE përmes rivotimit në shtatë vendvotime dëshirojnë...

Ahmeti: Përsëritja e votimit me qëllim që BDI mos të jetë partia e dytë në shtet

para një muaji - Aktuale

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, sot ka mbledhur kryesin e partisë së tij në Tetovë, në një mbledhje të jashtëzakonshme, pasi Gjykata Administrative ka hedhur poshtë të gjitha...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - TV21

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së, shkruan...

ALI AHMETI PAS ZGJEDHJEVE NË MAQEDONINË E VERIUT

para një muaji - Top Shqip

Zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare të 24 Prillit dhe të 8 Majit 2024, në Maqedoninë e Veriut, kanë përfunduar! Te shqiptarët edhe presidencialet, edhe parlamentaret, i ka fituar Udhëheqësi i popullit,...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, i bëjmë thirrje të bëhet opozitë konstruktive

para një muaji - Zeri.mk

Reagim nga koalicioni shqiptar VLEN: Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e ka humbur...

Ahmeti: Unifikimi maqedonas antishqiptar do të rrezikojë marrëdhëniet ndëretnike

para një muaji - Koha.mk

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti thotë se LSDM dhe VMRO-DPMNE përmes rivotimit në 7 vendvotime dëshirojnë që t’ia marrin Frontit Europian dy mandate. Ahmeti tha se kjo bëhet që nëse...

KSHZ: Të mërkurën do të ketë rivotim në këto vendvotime

para një muaji - Tetova Sot

Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski në seancën e sotme të KSHZ-së tha se rivotimi për vendvotimet ku janë vërtetuar parregullsitë do të ndodhë më 22 maj. “Votimi do të mbahet...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, i bëjmë thirrje të bëhet opozitë konstruktive

para një muaji - Almakos

Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e ka humbur kontrollin, pasi i dalin në shesh...

Ahmeti: Unifikimi maqedonas antishqiptar do të rrezikojë marrëdhëniet ndëretnike

para një muaji - Tetova Sot

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) mbajti takim të jashtëzakonshëm në selinë në Tetovë. Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti thotë se LSDM dhe VMRO-DPMNE përmes rivotimit...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, i bëjmë thirrje të bëhet opozitë konstruktive

para një muaji - Fol

Reagim nga koalicioni shqiptar VLEN: Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e ka humbur...

KSHZ Maqedoni i komunikon mandatet e fituara për deputetë në përbërjen e re parlamentare

para një muaji - Bota Sot

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve, sot në seancën e 105-të, e cila është duke u zhvilluar, i publikon rezultatet për shpërndarjen e mandateve për deputetë për njësite zgjedhore konform votave të fituara...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - Zhurnal

31 Tetovë, 18 maj – Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë...

Rivotim në 7 qendra votimi; 6 në njësinën e pestë, 1 në njësinë e gjashtë

para një muaji - Aktuale

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve duhet të caktojë datën e rivotimit në 7 qendra votimi, një në njësinë e gjashtë zgjedhore dhe gjashtë vendvotime në njësinë e pestë zgjedhore. Pas refuzimit të padive të...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - Aktuale

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së. Marketing...

Më 22 maj do të votohet sërish në Maqedoninë e Veriut, KSHZ tregon në cilat vendvotime

para një muaji - TV21

Kryetari Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski njoftoi se në 6 vendvotime në Njësinë e 5 Zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Njësinë e 6 Zgjedhore do të rivotohet më 22 maj të viti 2024, të...

VLEN: Ali Ahmeti e ka humbur kontrollin, i bëjmë thirrje të bëhet opozitë konstruktive

para një muaji - Pa censure

Me keqardhje duhet të themi se në çdo paraqitje të Ali Ahmetit, gjendja e tij duket më e rëndë. Kjo ose si rezultat i manipulimeve nga Artani e Bujari, ose e ka humbur kontrollin, pasi i dalin në shesh...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - Derveni

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së, shkruan...

Gjykata Administrative hodhi poshtë ankesat e Frontit Europian, do të rivotohet në 7 vendvotime

para një muaji - TV21

Gjykata Administrative mbrëmë vonë i ka hedhur poshtë si të pabaza të shtatë paditë e koalicionit “Fronti Evropian” kundër vendimeve të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) për rivotim në disa vendvotime...

Rivotim në 7 qendra votimi; 6 në njësinën e pestë, 1 në njësinë e gjashtë

para një muaji - Alsat-M

Gazetar: Adrian Kerimi Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve duhet të caktojë datën e rivotimit në 7 qendra votimi, një në njësinë e gjashtë zgjedhore dhe gjashtë vendvotime në njësinë e pestë zgjedhore. Pas...

Ahmeti: Paktet në bodrume të kuqe janë të dëmshme

para një muaji - Alsat-M

Gazetar: Adrian Kerimi Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti thotë se nuk është problemi se Frontit Evropian me të cilin udhëheq ai po i merren dy deputetë, por problemi qëndron tek siç thotë ai marrëveshjet politike...

KSHZ: Të mërkurën do të ketë rivotim në këto vendvotime

para një muaji - Fol

Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski në seancën e sotme të KSHZ-së tha se rivotimi për vendvotimet ku janë vërtetuar parregullsitë do të ndodhë më 22 maj. “Votimi do të mbahet...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - Ina

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së, shkruan...

Më 22 maj do të votohet sërish në Maqedoninë e Veriut, KSHZ tregon në cilat vendvotime

para një muaji - Ina

Kryetari Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski njoftoi se në 6 vendvotime në Njësinë e 5 Zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Njësinë e 6 Zgjedhore do të rivotohet më 22 maj të viti 2024, të...

KSHZ-ja i komunikon mandatet e fituara për deputetë në përbërjen e re parlamentare

para një muaji - Zhurnal

1 Shkup, 18 maj – Komisioni Shtetëtor i Zgjedhjeve, sot në seancën e 105-të, e cila është duke u zhvilluar, i publikon rezultatet për shpërndarjen e mandateve për deputetë për njësite zgjedhore konform...

Ja kur do të rivotohet në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore

para një muaji - Zeri.mk

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve caktoi 22 majin si datën e rivotimit në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore. Vendimi erdhi pasi në Gjykatën Administrative u refuzuan paditë e Frontit...

Gjykata Administrative hodhi poshtë paditë e “Frontit Evropian”

para një muaji - Alsat-M

Gazetar: Adrian Kerimi Gjykata Administrative ka hedhur poshtë të gjitha paditë e Frontit Evropian mbi vendimet e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve për rivotim në 7 qendra votimi në kuadër të njësitë...

Gjykata Administrative hodhi poshtë paditë e “Frontit Europian”

para një muaji - Nistori

Gjykata Administrative ka hedhur poshtë të gjitha paditë e Frontit Evropian mbi vendimet e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve për rivotim në 7 qendra votimi në kuadër të njësitë së pestë dhe njësisë së...

Ali Ahmeti “e bën ispatë” me gojën e vet se po bëhet gati për n’opozitë

para një muaji - Ditore

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, sot ka mbledhur kryesinë e partisë së tij në Reçicë, në një mbledhje të jashtëzakonshme, pas vendimit të Gjykatës Administrative për t’i hedhur poshtë të gjitha paditë e...

Të mërkurën votohet në 7 vendvotime, Fronti Europian mund të humbasë dy deputetë

para një muaji - Top Shqip

KSHZ duhet të organizojë zgjedhje përsëri në të gjitha shtatë vendvotimet, të cilat do të mbahen të mërkurën më 22 maj. Kjo pasi Gjykata Administrative nuk e pranoi asnjë nga 7 ankesat e Frontit Europian....

BDI: Do të bëjmë analiza

para një muaji - Alfax

Pas një takimi tre-orësh në selinë e tyre në Reçicë të Vogël në Tetovë, kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim njoftoi se qëndrimi në lidhje me rivotimin e shtate qendrave të votimit për zgjedhjet...

Ali Ahmeti “e bën ispatë” me gojën e vet se po bëhet gati për n’opozitë

para një muaji - Lajmëtari

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, sot ka mbledhur kryesinë e partisë së tij në Reçicë, në një mbledhje të jashtëzakonshme, pas vendimit të Gjykatës Administrative për t’i hedhur poshtë të gjitha paditë e...

KSHZ-ja i komunikon mandatet e fituara për deputetë në përbërjen e re parlamentare

para një muaji - Top Shqip

Komisioni Shtetëtor i Zgjedhjeve, sot në seancën e 105-të, e cila është duke u zhvilluar, i publikon rezultatet për shpërndarjen e mandateve për deputetë për njësite zgjedhore konform votave të fituara...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - Top Shqip

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së. Kreu...

(VIDEO) Më 22 maj do të ketë rivotim, administrativja i refuzoi të shtatë paditë e “Frontit Europian”

para një muaji - Shenja

Gjykata Administrative mbrëmë vonë i refuzoi si të pabaza të shtatë paditë e ngritura nga “Fronti evropian” kundër vendimeve të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve për rivotim në zgjedhjet parlamentare....

Ahmeti: Unifikimi maqedonas antishqiptar do të rrezikojë marrëdhëniet ndëretnike

para një muaji - Flaka

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti thotë se LSDM dhe VMRO-DPMNE përmes rivotimit në 7 vendvotime dëshirojnë që t’ia marrin Frontit Europian dy mandate. Ahmeti tha se kjo bëhet që nëse...

KSHZ: Të mërkurën do të ketë rivotim në këto vendvotime

para një muaji - Pressonline

Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski në seancën e sotme të KSHZ-së tha se rivotimi për vendvotimet ku janë vërtetuar parregullsitë do të ndodhë më 22 maj. “Votimi do të mbahet...

KSHZ: Të mërkurën do të ketë rivotim në këto vendvotime

para një muaji - Almakos

Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski në seancën e sotme të KSHZ-së tha se rivotimi për vendvotimet ku janë vërtetuar parregullsitë do të ndodhë më 22 maj. “Votimi do të mbahet...

KSHZ: Më 22 maj rivotime në shtatë vendvotime!

para një muaji - Klan Macedonia

ZGJEDHJET PARLAMENTARE KSHZ-ja miratoi vendimin që të mërkurën më 22 maj të ketë rivotime në gjashtë vendvotime në Njësinë e 5-të Zgjedhore dhe 1 në Njësinë e 6-të. Rivotime do të ketë në dy vendvotime...

KSHZ-ja i komunikon mandatet e fituara për deputetë në përbërjen e re parlamentare

para një muaji - Tetova Sot

Komisioni Shtetëtor i Zgjedhjeve, sot në seancën e 105-të, e cila është duke u zhvilluar, i publikon rezultatet për shpërndarjen e mandateve për deputetë për njësite zgjedhore konform votave të fituara...

(VIDEO) Ahmeti: Përsëritja e votimit me qëllim që BDI mos të jetë partia e dytë në shtet

para një muaji - Shenja

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, sot ka mbledhur kryesin e partisë së tij në Tetovë, në një mbledhje të jashtëzakonshme, pasi Gjykata Administrative ka hedhur poshtë të gjitha...

Qëndrimin për rivotimin në disa vendvotimeve BDI do ta krijojë pas konsultave me partnerët e koalicionit nga Fronti Europian

para një muaji - Pa censure

Pas një takimi tre-orësh në selinë e tyre në Reçicë të Vogël në Tetovë, kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim njoftoi se qëndrimi në lidhje me rivotimin e shtate qendrave të votimit për zgjedhjet...

Ja kur do rivotohet në zonën 6 dhe zonën 5!

para një muaji - NMK Post

Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski në seancën e sotme të KSHZ-së tha se rivotimi për vendvotimet ku janë vërtetuar parregullsitë do të ndodhë më 22 maj. “Votimi do të mbahet...

Gjykata Administrative e Maqedonisë refuzon 6 ankesa të Frontit Evropian

para një muaji - Lajm

Në 5 vendvotime në Zonën 5 zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Zonën 6 zgjedhore do të ketë rivotim. Konkretisht, në Dollnen, në Krushevë, në Manastir, Ohër, Strugë dhe në Llërcë të Zhelinës do të përsëritet...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - Tetova Sot

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së. Kreu...

Më 22 maj do të votohet sërish në Maqedoninë e Veriut, KSHZ tregon në cilat vendvotime

para një muaji - Tetova Sot

Kryetari Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski njoftoi se në 6 vendvotime në Njësinë e 5 Zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Njësinë e 6 Zgjedhore do të rivotohet më 22 maj të viti 2024, të...

Mblidhet kryesia e BDI-së/ Ali Ahmeti: VMRO – LSDM kundër frontit – marrëveshje sekrete në “bodrume të kuqe”?!

para një muaji - Klan Macedonia

VMRO-DPMNE-ja dhe LSDM-ja janë unifikuar për të cënuar vullnetin e shprehur të qytetarëve në zgjedhje dhe për të ndryshuar raportet e forcave politike në Kuvend. Në këtë mënyrë kreu i BDI-së i ka komentuar...

Ahmeti: Unifikimi maqedonas antishqiptar do të rrezikojë marrëdhëniet ndëretnike

para një muaji - Fakti Ditor

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) mbajti takim të jashtëzakonshëm në selinë në Tetovë. Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti thotë se LSDM dhe VMRO-DPMNE përmes rivotimit...

(VIDEO) Më 22 maj do të ketë rivotim, administrativja i refuzoi të shtatë paditë e “Frontit Europian”

para një muaji - Almakos

Gjykata Administrative mbrëmë vonë i refuzoi si të pabaza të shtatë paditë e ngritura nga “Fronti evropian” kundër vendimeve të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve për rivotim në zgjedhjet parlamentare....

Ali Ahmeti flet për humbjen e 2 deputetëve të Frontit Europian

para një muaji - Populli

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së. Kreu...

Gjykata Administrative rrëzoi si të pabaza të shtatë paditë e “Frontit Evropian”

para një muaji - Alsat-M

Gjykata Administrative mbrëmë i hodhi poshtë si të pabazuara të shtatë paditë e koalicionit “Fronti Evropian” kundër vendimeve të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) për rivotimin e zgjedhjeve parlamentare...

Do të ketë rivotim, Gjykata Administrative e RMV-së i refuzoi të gjithë shtatë paditë nga “Fronti evropian”

para një muaji - Portalb

Gjykata Administrative mbrëmë i refuzoi si të pabaza të gjithë shtatë paditë nga “Fronti evropian” kundër vendimeve të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) për rivotim në zgjedhjet parlamentare, njofton...

Ahmeti: Unifikimi maqedonas antishqiptar do të rrezikojë marrëdhëniet ndëretnike

para një muaji - Almakos

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti thotë se LSDM dhe VMRO-DPMNE përmes rivotimit në 7 vendvotime dëshirojnë që t’ia marrin Frontit Europian dy mandate. Ahmeti tha se kjo bëhet që nëse...

Ahmeti: Unifikimi maqedonas antishqiptar do të rrezikojë marrëdhëniet ndëretnike

para një muaji - Klan Macedonia

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) mbajti takim të jashtëzakonshëm në selinë në Tetovë. Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti thotë se LSDM dhe VMRO-DPMNE përmes rivotimit...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - TvNews

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së, shkruan...

Të mërkurën sërish zgjedhje, BDI pritet “të firojë” me minus 2 deputetë

para një muaji - Ditore

Të mërkurën (22 maj 2024) do të votohet sërish. Kështu vendosi Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve, pasi mbrëmë Gjykata Administrative konfirmoi parregullsitë e paraqitura nga KSHZ-ja. Votimi do të mbahet...

Të mërkurën sërish zgjedhje, BDI pritet “të firojë” me minus 2 deputetë

para një muaji - Lajmëtari

Të mërkurën (22 maj 2024) do të votohet sërish. Kështu vendosi Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve, pasi mbrëmë Gjykata Administrative konfirmoi parregullsitë e paraqitura nga KSHZ-ja. Votimi do të mbahet...

Ali Ahmeti “e bën ispatë” me gojën e vet se po bëhet gati për n’opozitë

para një muaji - Alfax

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, sot ka mbledhur kryesinë e partisë së tij në Reçicë, në një mbledhje të jashtëzakonshme, pas vendimit të Gjykatës Administrative për t’i hedhur poshtë të gjitha paditë e...

Gjykata Administrative e Maqedonisë refuzon 6 ankesa të Frontit Evropian

para një muaji - Telegrafi

Në 5 vendvotime në Zonën 5 zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Zonën 6 zgjedhore do të ketë rivotim. Konkretisht, në Dollnen, në Krushevë, në Manastir, Ohër, Strugë dhe në Llërcë të Zhelinës do të përsëritet...

Vendimi i Gjykatës Administrative dëshmoi (pa)varësinë e gjykatës nga ndikimi politik!

para një muaji - Zhurnal

1 Shkup, 18 maj – Ishte një moment testues për pavarësinë e Gjykatave në vend, sepse në gjitha sondazhet është dëshmuar se besimi në gjyqësi është jashtëzakonisht i ulët e kjo pëshkak të ndikimit politik....

Më 22 maj do të votohet sërish në Maqedoninë e Veriut, KSHZ tregon në cilat vendvotime

para një muaji - Almakos

Kryetari Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski njoftoi se në 6 vendvotime në Njësinë e 5 Zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Njësinë e 6 Zgjedhore do të rivotohet më 22 maj të viti 2024, të...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - Fakti Ditor

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së. Kreu...

KSHZ-ja i komunikon mandatet e fituara për deputetë në përbërjen e re parlamentare

para një muaji - Klan Macedonia

Komisioni Shtetëtor i Zgjedhjeve, sot në seancën e 105-të, e cila është duke u zhvilluar, i publikon rezultatet për shpërndarjen e mandateve për deputetë për njësite zgjedhore konform votave të fituara...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - Pa censure

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së, shkruan...

LAJMI I FUNDIT: Gjykata refuzon 6 ankesa, Frontit Europian i rrezikohen dy deputetë

para një muaji - Koha.mk

Në 5 vendvotime në Zonën 5 zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Zonën 6 zgjedhore do të ketë rivotim. Konkretisht, në Dollnen, në Krushevë, në Manastir, Ohër, Strugë dhe në Llërcë të Zhelinës do të përsëritet...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - NMK Post

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së, shkruan...

Gjykata refuzon 6 ankesa, Frontit Europian i rrezikohen dy deputetë

para një muaji - Zhurnal

1 Shkup, 18 maj – Në 5 vendvotime në Zonën 5 zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Zonën 6 zgjedhore do të ketë rivotim. Konkretisht, në Dollnen, në Krushevë, në Manastir, Ohër, Strugë dhe në Llërcë të Zhelinës...

Ahmeti: Paktet në bodrume të kuqe janë të dëmshme

para një muaji - Almakos

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti thotë se nuk është problemi se Frontit Evropian me të cilin udhëheq ai po i merren dy deputetë, por problemi qëndron tek siç thotë ai marrëveshjet politike nëpër bodrumet e...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - Klan Macedonia

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së. Kreu...

Më 22 maj do të votohet sërish në Maqedoninë e Veriut, KSHZ tregon në cilat vendvotime

para një muaji - Pa censure

Kryetari Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski njoftoi se në 6 vendvotime në Njësinë e 5 Zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Njësinë e 6 Zgjedhore do të rivotohet më 22 maj të viti 2024, të...

Më 22 maj do të votohet sërish në Maqedoninë e Veriut, KSHZ tregon në cilat vendvotime

para një muaji - Top24

Kryetari Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski njoftoi se në 6 vendvotime në Njësinë e 5 Zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Njësinë e 6 Zgjedhore do të rivotohet më 22 maj të viti 2024, të...

Fronti Europian mund t’i humbë dy deputetë? Ahmeti: I dimë në detaje marrëveshjet në podrumet e kuqe

para një muaji - Top24

Vendimi i Gjykatës Administrative dhe i KSHZ-së që të rivotohet në 6 vendvotime në Njësinë e pestë zgjedhore dhe në një vendvotim në Njësinë e gjashtë zgjedhore ka mbledhur sot Kryesinë e BDI-së. Kreu...

Zyrtare, do këtë rivotim në Njësinë e 6, VLEN: Drejtësia fitoi, vullneti i qytetarëve do të shkoj në vend

para një muaji - Ditore

Gjykata Administrative ka refuzuar ankesën e Frontit Evropian lidhur me vendvotimin 2101 në fshatin Llërcë të Zhelinës. Pas kësaj, pritet të ketë rivotim në këtë komunë, ndërsa sipas të gjitha gjasave,...

Zyrtare: BDI po i humbë edhe dy deputetë, Gjykata mori vendim

para një muaji - Ditore

Gjykata Administrative hodhi poshtë të gjitha paditë e Frontit Europian kundër vendimit të KSHZ-së që të shkohet në rivotim në disa vendvotime në Njësinë zgjedhore 5 dhe 6., shkruan alfax.mk. Me këtë “Fronti...

Zyrtare, do këtë rivotim në Njësinë e 6, VLEN: Drejtësia fitoi, vullneti i qytetarëve do të shkoj në vend

para një muaji - Lajmëtari

Gjykata Administrative ka refuzuar ankesën e Frontit Evropian lidhur me vendvotimin 2101 në fshatin Llërcë të Zhelinës. Pas kësaj, pritet të ketë rivotim në këtë komunë, ndërsa sipas të gjitha gjasave,...

Zyrtare: BDI po i humbë edhe dy deputetë, Gjykata mori vendim

para një muaji - Lajmëtari

Gjykata Administrative hodhi poshtë të gjitha paditë e Frontit Europian kundër vendimit të KSHZ-së që të shkohet në rivotim në disa vendvotime në Njësinë zgjedhore 5 dhe 6., shkruan alfax.mk. Me këtë “Fronti...

Përsëri votime me 22 maj në RMV

para një muaji - Populli

Kryetari Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski njoftoi se në 6 vendvotime në Njësinë e 5 Zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Njësinë e 6 Zgjedhore do të rivotohet më 22 maj të viti 2024, të...

Të mërkurën sërish zgjedhje, BDI pritet “të firojë” me minus 2 deputetë

para një muaji - Alfax

Të mërkurën (22 maj 2024) do të votohet sërish. Kështu vendosi Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve, pasi mbrëmë Gjykata Administrative konfirmoi parregullsitë e paraqitura nga KSHZ-ja. Votimi do të mbahet...

Paditë e “FE” hidhen poshtë nga Gjykata Administrative

para një muaji - Populli

Gjykata Administrative ka hedhur poshtë të gjitha paditë e Frontit Evropian mbi vendimet e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve për rivotim në 7 qendra votimi në kuadër të njësitë së pestë dhe njësisë së...

Gjykata Administrative refuzon 6 ankesa të Frontit Evropian

para një muaji - Flaka

Në 5 vendvotime në Zonën 5 zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Zonën 6 zgjedhore do të ketë rivotim. Konkretisht, në Dollnen, në Krushevë, në Manastir, Ohër, Strugë dhe në Llërcë të Zhelinës do të përsëritet...

Gjykata Administrative e Maqedonisë refuzon 6 ankesa të Frontit Evropian

para një muaji - Tetova Sot

Në 5 vendvotime në Zonën 5 zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Zonën 6 zgjedhore do të ketë rivotim. Konkretisht, në Dollnen, në Krushevë, në Manastir, Ohër, Strugë dhe në Llërcë të Zhelinës do të përsëritet...

Do të ketë rivotim, Gjykata Administrative i refuzoi të gjithë shtatë paditë nga “Fronti Europian”

para një muaji - Shenja

Gjykata Administrative mbrëmë i refuzoi si të pabaza të gjithë shtatë paditë nga “Fronti evropian” kundër vendimeve të KSZH-së për rivotim në zgjedhjet parlamentare. Kështu vërtetohen vendimet e KSHZ-së...

Gjykata Administrative e Maqedonisë refuzon 6 ankesa të Frontit Evropian

para një muaji - InfoShqip

Në 5 vendvotime në Zonën 5 zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Zonën 6 zgjedhore do të ketë rivotim. Konkretisht, në Dollnen, në Krushevë, në Manastir, Ohër, Strugë dhe në Llërcë të Zhelinës do të përsëritet...

Gjykata Administrative refuzoi shtatë paditë e Frontit Evropian – rivotime më 22 Maj!

para një muaji - Fakti Ditor

Gjykata Administrative mbrëmë, i ka refuzuar si të pabaza të shtatë paditë e koalicionit Fronti Evropian, kundër vendimit të KSHZ-së për rivotime në zgjedhjet parlamentare në 7 vendvotime. Paraprakisht,...

Gjykata Administrative refuzoi shtatë paditë e Frontit Evropian – rivotime më 22 Maj!

para një muaji - Klan Macedonia

ZGJEDHJET PARLAMENTARE Gjykata Administrative mbrëmë, i ka refuzuar si të pabaza të shtatë paditë e koalicionit Fronti Evropian, kundër vendimit të KSHZ-së për rivotime në zgjedhjet parlamentare në 7 vendvotime....

Pasi gjykata i hodhi poshtë paditë, kryesia e BDI-së sot mban mbledhje

para një muaji - Pa censure

Siç informojnë nga partia, takimi është caktuar në ora 14 në selinë e partisë në Tetovë. Mbledhja vjen pasi Gjykata Administrative mbrëmë i hodhi poshtë si të pabazuara të shtatë paditë e koalicionit “Fronti...

Gjykata Administrative rrëzoi si të pabaza të shtatë paditë e “Frontit Evropian”

para një muaji - Fol

Gjykata Administrative mbrëmë i hodhi poshtë si të pabazuara të shtatë paditë e koalicionit “Fronti Evropian” kundër vendimeve të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) për rivotimin e zgjedhjeve parlamentare...

Burim Sejdini: Deklaratat e Taravarit janë të pavërteta, mbaj përgjegjësi edhe pas 15 qershorit

para një muaji - InfoShqip

Pasi Arben Taravari nga VLEN akuzoi Gjykatën Administrative se po ushtron presion ndaj gjykatësve në lidhje me vendimin e KSHZ-së, për rivotim në disa vendvotime, ka reaguar kryetari i gjykatës, Burim...

Vendimi i Gjykatës Administrative dëshmoi (pa)varësinë e gjykatës nga ndikimi politik!

para një muaji - Top Shqip

Ishte një moment testues për pavarësinë e Gjykatave në vend, sepse në gjitha sondazhet është dëshmuar se besimi në gjyqësi është jashtëzakonisht i ulët e kjo pëshkak të ndikimit politik. Pra, është krijuar...

Kryetari i Gjykatës Administrative: Nuk ka presion mbi gjyqtarët që shqyrtojnë paditë për parregullsi në zgjedhje

para një muaji - Bota Sot

Kryetari i Gjykatës Administrative, Burim Sejdini, në një konferencë për media sonte ka mohuar akuzat se ka bërë presion ndaj gjyqtarëve në Këshillin Gjyqësor që vendosin për paditë e Koalicionit “Fronti...

Administrativja refuzon kërkesën e Frontit Evropian për Zhelinën, VLEN: Drejtësia fitoi, vullneti i qytetarëve do të shkoj në vend

para një muaji - Tetova Sot

Nga Koalicioni VLEN kanë reaguar pas vendimit të Gjykatës Administrative për të refuzuar kërkesën e Frontit Evropian lidhur me vendvotimin 2101 në Komunën e Zhelinës, me ç’rast tani pritet të ketë rivotim....

Gjykata refuzon 6 ankesa, Frontit Europian i rrezikohen dy deputetë

para një muaji - Top Shqip

Në 5 vendvotime në Zonën 5 zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Zonën 6 zgjedhore do të ketë rivotim. Konkretisht, në Dollnen, në Krushevë, në Manastir, Ohër, Strugë dhe në Llërcë të Zhelinës do të përsëritet...

Gjykata Administrative e Maqedonisë refuzon 6 ankesa të Frontit Evropian

para një muaji - Almakos

Në 5 vendvotime në Zonën 5 zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Zonën 6 zgjedhore do të ketë rivotim. Konkretisht, në Dollnen, në Krushevë, në Manastir, Ohër, Strugë dhe në Llërcë të Zhelinës do të përsëritet...

Gjykata Administrative e Maqedonisë refuzon 6 ankesa të Frontit Evropian

para një muaji - Klan Macedonia

Në 5 vendvotime në Zonën 5 zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Zonën 6 zgjedhore do të ketë rivotim. Konkretisht, në Dollnen, në Krushevë, në Manastir, Ohër, Strugë dhe në Llërcë të Zhelinës do të përsëritet...

Gjykata Administrative e Maqedonisë refuzon 6 ankesa të Frontit Evropian

para një muaji - TvNews

Në 5 vendvotime në Zonën 5 zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Zonën 6 zgjedhore do të ketë rivotim. Konkretisht, në Dollnen, në Krushevë, në Manastir, Ohër, Strugë dhe në Llërcë të Zhelinës do të përsëritet...

Rivotim në Zhelinë, Gjykata vendosi, VLEN: Drejtësia fitoi

para një muaji - Top Shqip

Gjykata Administrative hodhi poshtë kallëzimin e “Fronti Evropian” kundër vendimit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve(KSHZ) që kishte të bëj me pranimin e një ankese të VLEN për parregullsi në një vendvotim...

Rivotim në Zhelinë, Gjykata vendosi, VLEN: Drejtësia fitoi

para një muaji - InfoShqip

Gjykata Administrative hodhi poshtë kallëzimin e “Fronti Evropian” kundër vendimit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve(KSHZ) që kishte të bëj me pranimin e një ankese të VLEN për parregullsi në një vendvotim...

Administrativja refuzon kërkesën e Frontit Evropian për Zhelinën, VLEN: Drejtësia fitoi, vullneti i qytetarëve do të shkoj në vend

para një muaji - Klan Macedonia

Nga Koalicioni VLEN kanë reaguar pas vendimit të Gjykatës Administrative për të refuzuar kërkesën e Frontit Evropian lidhur me vendvotimin 2101 në Komunën e Zhelinës, me ç’rast tani pritet të ketë rivotim....

Rivotim në Zhelinë, Gjykata vendosi, VLEN: Drejtësia fitoi

para një muaji - Open-TV

Gjykata Administrative hodhi poshtë kallëzimin e “Fronti Evropian” kundër vendimit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve(KSHZ) që kishte të bëj me pranimin e një ankese të VLEN për parregullsi në një vendvotim...

Administrativja refuzon kërkesën e Frontit Evropian për Zhelinën, VLEN: Drejtësia fitoi, vullneti i qytetarëve do të shkoj në vend

para një muaji - Pressonline

Nga Koalicioni VLEN kanë reaguar pas vendimit të Gjykatës Administrative për të refuzuar kërkesën e Frontit Evropian lidhur me vendvotimin 2101 në Komunën e Zhelinës, me ç’rast tani pritet të ketë rivotim....

Administrativja refuzon kërkesën e Frontit Evropian për Zhelinën, VLEN: Drejtësia fitoi, vullneti i qytetarëve do të shkoj në vend

para një muaji - Fakti Ditor

Nga Koalicioni VLEN kanë reaguar pas vendimit të Gjykatës Administrative për të refuzuar kërkesën e Frontit Evropian lidhur me vendvotimin 2101 në Komunën e Zhelinës, me ç’rast tani pritet të ketë rivotim,...

Refuzohet padia e “Frontit Europian”, do të ketë rivotim në Llërcë të Zhelinës

para një muaji - NMK Post

Gjykata Administrative ka refuzuar padinë e Frontit Evropian ndaj vendikit të KSHZ-së lidhur me një vendvotim dhe kjo do të ketë rivotim në Llërcë të Zhelinës. Këtë vendim e ka përshëndetur koalicioni...

Rivotim në Zhelinë, Gjykata vendosi, VLEN: Drejtësia fitoi

para një muaji - Ina

Gjykata Administrative hodhi poshtë kallëzimin e “Fronti Evropian” kundër vendimit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve(KSHZ) që kishte të bëj me pranimin e një ankese të VLEN për parregullsi në një vendvotim...

Gjykata pranoi ankesën e VLEN, më 22 Maj rivotim në Zhelinë

para një muaji - Aktuale

Gjykata Administrative hodhi poshtë kallëzimin e “Fronti Evropian” kundër vendimit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve(KSHZ) që kishte të bëj me pranimin e një ankese të VLEN për parregullsi në një vendvotim...

VLEN: Drejtësia fitoi, vullneti i qytetarëve do të shkoj në vend

para një muaji - Aktuale

E përshëndesim vendimin e Gjykatës Administrative, e cila është në një vijë me vullnetin të cilin qytetarët e shprehën më 8 maj. Ky vendim dëshmon edhe njëherë se shpresa për qytetarët në vend po vjen,...

61-shi që ul pazarin te shqiptarët!

para një muaji - Nistori

Grupet e punës të VMRO-DPMNE-së dhe Koalicionit “VLEN” për koalicionin në Qeverinë e re dje e mbajtën mbledhjen e parë dhe sipas liderit të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski, kanë siguruar 61 deputetë....

Gjykata Administrative refuzon tre nga paditë e Frontit Evropian, do të vendos edhe për tjerat

para një muaji - Telegrafi

Gjykata Administrative sonte (e premte) deri në mesnatë ka afat për të vendosur për paditë e Frontit Europian në lidhje me vendimet e KSHZ-së. Gjykata në orët e pasdites ka njoftuar që ka refuzuar edhe...

Administrativja refuzon kërkesën e Frontit Evropian për Zhelinën, VLEN: Drejtësia fitoi, vullneti i qytetarëve do të shkoj në vend

para një muaji - Shenja

Nga Koalicioni VLEN kanë reaguar pas vendimit të Gjykatës Administrative për të refuzuar kërkesën e Frontit Evropian lidhur me vendvotimin 2101 në Komunën e Zhelinës, me ç’rast tani pritet të ketë rivotim,...

Kryetari i Gjykatës Administrative: Nuk ka presion mbi gjyqtarët që shqyrtojnë paditë për parregullsi në zgjedhje

para një muaji - Telegrafi

Kryetari i Gjykatës Administrative, Burim Sejdini, në një konferencë për media sonte ka mohuar akuzat se ka bërë presion ndaj gjyqtarëve në Këshillin Gjyqësor që vendosin për paditë e Koalicionit “Fronti...

Kryetari i Gjykatës Administrative i hedh poshtë pretendimet se ushtron presion ndaj gjykatësve që vendosin për ankesat e Frontit evropian

para një muaji - Ina

Kryetari i Gjykatës administrative, Burim Sejdini sonte në konferencën për media mohoi se ka kryer presion ndaj gjyqtarëve në trupat gjyqësor që vendosin për ankesat e koalicionit “Fronti evropian” kundër...

Kryetari i Gjykatës Administrative: Nuk ka presion mbi gjyqtarët që shqyrtojnë paditë për parregullsi në zgjedhje

para një muaji - Aktuale

Kryetari i Gjykatës Administrative, Burim Sejdini, në një konferencë për media sonte ka mohuar akuzat se ka bërë presion ndaj gjyqtarëve në Këshillin Gjyqësor që vendosin për paditë e Koalicionit “Fronti...

Edhe dy padi të Frontit Europian u refuzuan nga Gjykata Administrative, pritet rivotim edhe në këta vendvotime

para një muaji - Portalb

Gjykata Administrative në orët e pasdites ka njoftuar që ka refuzuar edhe dy padi tjera të Frontit Europian, duke marrë parasysh se sot refuzoi edhe një padi tjetër si të pabazë, transmeton Portalb.mk...

Burim Sejdini: Deklaratat e Taravarit janë të pavërteta dhe shpifje

para një muaji - TV21

Pasi Arben Taravari nga VLEN akuzoi Gjykatën Administrative se po ushtron presion ndaj gjykatësve në lidhje me vendimin e KSHZ-së, për rivotim në disa vendvotime, ka reaguar kryetari i gjykatës, Burim...

Gjykata administrative hedh poshtë ankesën e Frontit Evropian për vendvotimin 1470 në Dollnen

para një muaji - Aktuale

Gjykata administrative sot e ka hedhur si të pabazë ankesën e koalicionit “Fronti Evropian” ndaj vendimit të Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) për pranimin e ankesës nga koalicioni “Maqedonia juaj”...

Administrativja refuzon kërkesën e Frontit Evropian për Zhelinën, VLEN: Drejtësia fitoi, vullneti i qytetarëve do të shkoj në vend

para një muaji - Almakos

Nga Koalicioni VLEN kanë reaguar pas vendimit të Gjykatës Administrative për të refuzuar kërkesën e Frontit Evropian lidhur me vendvotimin 2101 në Komunën e Zhelinës, me ç’rast tani pritet të ketë rivotim,...

VLEN: Drejtësia fitoi, vullneti i qytetarëve do të shkoj në vend

para një muaji - Pa censure

E përshëndesim vendimin e Gjykatës Administrative, e cila është në një vijë me vullnetin të cilin qytetarët e shprehën më 8 maj. Ky vendim dëshmon edhe njëherë se shpresa për qytetarët në vend po vjen,...

Gjykata administrative hedh poshtë ankesën e Frontit Evropian për vendvotimin 1470 në Dollnen

para një muaji - Top Shqip

Gjykata administrative sot e ka hedhur si të pabazë ankesën e koalicionit “Fronti Evropian” ndaj vendimit të Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) për pranimin e ankesës nga koalicioni “Maqedonia juaj”...

Zyrtare, do këtë rivotim në Njësinë e 6, VLEN: Drejtësia fitoi, vullneti i qytetarëve do të shkoj në vend

para një muaji - Alfax

Gjykata Administrative ka refuzuar ankesën e Frontit Evropian lidhur me vendvotimin 2101 në fshatin Llërcë të Zhelinës. Pas kësaj, pritet të ketë rivotim në këtë komunë, ndërsa sipas të gjitha gjasave,...

Zyrtare: BDI po i humbë edhe dy deputetë, Gjykata mori vendim

para një muaji - Alfax

Gjykata Administrative hodhi poshtë të gjitha paditë e Frontit Europian kundër vendimit të KSHZ-së që të shkohet në rivotim në disa vendvotime në Njësinë zgjedhore 5 dhe 6., shkruan alfax.mk. Me këtë “Fronti...

Gjykata administrative ka hedhur poshtë ankesën e Frontit Evropian për vendvotimin 1470 në Dollnen

para një muaji - Koha.mk

Gjykata administrative sot e ka hedhur si të pabazë ankesën e koalicionit “Fronti Evropian” ndaj vendimit të Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) për pranimin e ankesës nga koalicioni “Maqedonia juaj”...

Sejdini: Deklaratat e Taravarit janë të pavërteta dhe shpifje

para një muaji - Aktuale

Pasi Arben Taravari nga VLEN akuzoi Gjykatën Administrative se po ushtron presion ndaj gjykatësve në lidhje me vendimin e KSHZ-së, për rivotim në disa vendvotime, ka reaguar kryetari i gjykatës, Burim...

Anëtarët e KSHZ-së me reagim publik: Kemi presione dhe kërcënime nga partitë politike

para një muaji - Zhurnal

5 Shkup, 17 maj – Kryetari dhe pesë anëtarë të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve kanë frikë për sigurinë e tyre. Në një kumtesë publike, ku janë nënshkruar kryetari Aleksandar Dashtevski, Radica Risteska,...

Kryetari i Gjykatës Administrative i hedh poshtë pretendimet se ushtron presion ndaj gjykatësve që vendosin për ankesat e Frontit evropian

para një muaji - Shenja

Kryetari i Gjykatës administrative, Burim Sejdini sonte në konferencën për media mohoi se ka kryer presion ndaj gjyqtarëve në trupat gjyqësor që vendosin për ankesat e koalicionit “Fronti evropian” kundër...

Refuzohen tre padi, Gjykata Administrative sonte vendosë edhe për katër padi të tjera për rivotim nga Fronti Evropian

para një muaji - Alfax

Gjykata Administrative sot e hodhi poshtë si të pabazuar padinë e Koalicionit “Fronti Evropian” kundër vendimit të Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) për pranimin e kundërshtimit të Koalicionit “Maqedonia...

Sejdini: Deklaratat e Taravarit janë të pavërteta

para një muaji - Flaka

Pasi Arben Taravari nga VLEN akuzoi Gjykatën Administrative se po ushtron presion ndaj gjykatësve në lidhje me vendimin e KSHZ-së, për rivotim në disa vendvotime, ka reaguar kryetari i gjykatës, Burim...

Burim Sejdini: Deklaratat e Taravarit janë të pavërteta dhe shpifje

para një muaji - Top24

Pasi Arben Taravari nga VLEN akuzoi Gjykatën Administrative se po ushtron presion ndaj gjykatësve në lidhje me vendimin e KSHZ-së, për rivotim në disa vendvotime, ka reaguar kryetari i gjykatës, Burim...

Kryetari i Gjykatës Administrative i hedh poshtë pretendimet se ushtron presion ndaj gjykatësve që vendosin për ankesat e Frontit evropian

para një muaji - Almakos

Kryetari i Gjykatës administrative, Burim Sejdini sonte në konferencën për media mohoi se ka kryer presion ndaj gjyqtarëve në trupat gjyqësor që vendosin për ankesat e koalicionit “Fronti evropian” kundër...

Gjykata administrative ka hedhur poshtë ankesën e Frontit Evropian për vendvotimin 1470 në Dollnen

para një muaji - Shenja

Gjykata administrative sot e ka hedhur si të pabazë ankesën e koalicionit “Fronti Evropian” ndaj vendimit të Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) për pranimin e ankesës nga koalicioni “Maqedonia juaj”...

Gjykata administrative ka hedhur poshtë ankesën e Frontit Evropian për vendvotimin 1470 në Dollnen

para një muaji - Almakos

Gjykata administrative sot e ka hedhur si të pabazë ankesën e koalicionit “Fronti Evropian” ndaj vendimit të Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) për pranimin e ankesës nga koalicioni “Maqedonia juaj”...

Burim Sejdini: Deklaratat e Taravarit janë të pavërteta, mbaj përgjegjësi edhe pas 15 qershorit…

para një muaji - Klan Macedonia

Pasi Arben Taravari nga VLEN akuzoi Gjykatën Administrative se po ushtron presion ndaj gjykatësve në lidhje me vendimin e KSHZ-së, për rivotim në disa vendvotime, ka reaguar kryetari i gjykatës, Burim...

61-shi që ul pazarin te shqiptarët!

para një muaji - Top24

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski tha se koalicioni “Maqedonia jote” ka arritur të sigurojë 61 mandate deputetësh. Pa dashur të zbulojë se kush janë 3 deputetët, Mickoski tha se bisedimet me ta...

Rivotimi, operacion i VMRO-LSDM-VLEN kundër faktorizimit historik të shqiptarëve

para një muaji - Lajm

Shkruan: Arben Zeqiri, zëdhënës i ASH-së Etja për pushtet e opozitës shqiptare po përdoret si asnjëherë më parë për të defaktorizuar shqiptarët dhe fuqinë politike të shqiptarëve. Inzhinjeringu partiak...

Rivotimi, operacion i VMRO-LSDM-VLEN kundër faktorizimit historik të shqiptarëve

para një muaji - Nistori

Etja për pushtet e opozitës shqiptare po përdoret si asnjëherë më parë për të defaktorizuar shqiptarët dhe fuqinë politike të shqiptarëve. Inzhinjeringu partiak në KShZ dhe vendimet për rivotim kanë qëllime...

Rivotimi, operacion i VMRO-LSDM-VLEN kundër faktorizimit historik të shqiptarëve

para një muaji - InfoShqip

Nga: Arben Zeqiri Etja për pushtet e opozitës shqiptare po përdoret si asnjëherë më parë për të defaktorizuar shqiptarët dhe fuqinë politike të shqiptarëve. Inzhinjeringu partiak në KSHZ dhe vendimet për...

Rivotimi, operacion i VMRO-LSDM-VLEN kundër faktorizimit historik të shqiptarëve

para një muaji - Almakos

Arben Zeqiri Etja për pushtet e opozitës shqiptare po përdoret si asnjëherë më parë për të defaktorizuar shqiptarët dhe fuqinë politike të shqiptarëve. Inzhinjeringu partiak në KSHZ dhe vendimet për rivotim...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK