Hovenier: Dialogu të përfundojë me njohje reciproke, Kosova dhe Serbia t’i zbatojnë obligimet

para 4 dite - Reporteri

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. “Përfundimi i këtij...

Ambasadori i SHBA: Dialogu me Serbinë duhet të përfundojë me njohjen e Kosovës

para 4 dite - Gazeta Tema

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. “Përfundimi i këtij...

Dodiku po kërkon ndarje të Bosnjës! Amerika kundër ‘botës serbe’: Deklarata, sulm i rrezikshëm

para 4 dite - Syri

Shtetet e Bashkuara reagojnë kundër deklaratës së miratuar nga e ashtuquajtura “Botë Serbe”. Ambasada amerikane në Sarajevë thotë se konkluzionet e parlamentit mbarëserb lidhur me Marrëveshjen për Paqe...

Hovenier i quan shprehje revanshiste deklaratat e të ashtuquajturit 'Kuvend panserb': Pavarësia e Kosovës nuk rinegociohet

para 4 dite - Syri

Ambasadori amerikan, Jeffrey Hovenier, ka shprehur shqetësim mbi deklaratën e Kuvendit të ashtuquajtur ‘’gjithëserb’’, me të cilën pretendohet se Kosova ‘’është pjesë e pandashme e Serbisë’’. Ndaj kësaj...

Vulin nga Moska në reagimin ndaj Hovenierit përdor termin ofendues për shqiptarët

para 4 dite - Reporteri

Zëvendëskryeministri i Serbisë, Aleksandar Vulin, nga Rusia i ka reaguar ambasadorit amerikan në Kosovë, Geoffrey Hovenier, se nuk është qëndrim i SHBA-së ajo që u tha në deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”...

Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje reciproke

para 4 dite - RTV 21

(Lajm i përditësuar) Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje reciproke Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka kërkuar sërish nga Kosova dhe Serbia që të zbatojnë obligimet nga procesi...

Ambasadori i SHBA i prerë: Dialogu me Serbinë duhet të përfundojë me njohjen e Kosovës

para 4 dite - Gazeta Shqip

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka deklaruar sot se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. Duke...

Hovenier: Përfundimi i procesit të dialogut Kosovë-Serbi duhet të jetë njohja reciproke

para 4 dite - Indeks online

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë duhet të përfundojë me njohje reciproke dhe jo “diçka më pak se kjo”. Hovenier tha se duhet angazhim...

Ambasadori Hovenier: Dialogu Kosovë-Serbi duhet të përfundojë me njohje reciproke

para 4 dite - ABC News

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier ka ritheksuar se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë duhet të përfundojë me njohje reciproke. Gjithashtu shtoi se duhet një angazhim maksimal...

Ambasadori i SHBA: Dialogu me Serbinë duhet të përfundojë me njohjen e Kosovës

para 4 dite - Opinion

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. “Përfundimi i këtij...

“Pjesë e patjetërsueshme e Serbisë”, Hovenier: Kosova shtet i pavarur dhe sovran, kjo s’është për debat dhe s’rinegociohet

para 4 dite - Syri.net Kosova

Ambasadori i ShBA-së në Kosovë, Jeff Hovenier ka reaguar në samitin e Ballkanit Perëndimor që po mbahet në Prishtinë lidhur seancën e përbashkët të Qeverisë së Serbisë dhe asaj të Republika Sërpskas në...

Hovenier: Përfundimi i procesit të dialogut Kosovë-Serbi duhet të jetë njohja reciproke, jo diçka më pak

para 4 dite - Gazeta Express

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë duhet të përfundojë me njohje reciproke dhe jo “diçka më pak se kjo”. Hovenier tha se duhet angazhim...

Hovenier i quan shprehje revanshiste deklaratat e të ashtuquajturit ‘’Kuvend panserb’’: Pavarësia e Kosovës nuk rinegociohet

para 4 dite - Bota Sot

Ambasadori amerikan, Jeffrey Hovenier, ka shprehur shqetësim mbi deklaratën e Kuvendit të ashtuquajtur ‘’gjithëserb’’, me të cilën pretendohet se Kosova ‘’është pjesë e pandashme e Serbisë’’. Ndaj kësaj...

Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje reciproke

para 4 dite - Bota Sot

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka kërkuar sërish nga Kosova dhe Serbia që të zbatojnë obligimet nga procesi i dialogut. Megjithatë Hovenier, në fjalimin e tij në Samitin e Ballkanit Perëndimor...

Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje

para 4 dite - Evropa e Lirë

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. “Përfundimi i këtij...

Ambasadori i SHBA në Prishtinë: Dialogu Kosovë-Serbi duhet të përfundojë me njohje

para 4 dite - Panorama

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. “Përfundimi i këtij...

Dodiku po kërkon ndarje të Bosnjës! Amerika kundër “botës serbe”: Deklarata, sulm i rrezikshëm

para 4 dite - Ora news

Shtetet e Bashkuara reagojnë kundër deklaratës së miratuar nga e ashtuquajtura “Botë Serbe”. Ambasada amerikane në Sarajevë thotë se konkluzionet e parlamentit mbarëserb lidhur me Marrëveshjen për Paqe...

Hovenier: Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë duhet të përfundojë me njohje reciproke

para 4 dite - Ora news

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. “Përfundimi i këtij...

Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje reciproke, diçka më pak se kjo s’e përmbush vizionin tonë

para 4 dite - Zeri

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka kërkuar sërish nga Kosova dhe Serbia t’i zbatojnë obligimet nga procesi i dialogut. Megjithatë Hovenieri, në fjalimin e tij në Samitin e Ballkanit Perëndimor...

Vulini nga Moska reagon ndaj Hovenierit dhe e rikthen termin ofendues “shiptari”: S’ju njohim si ambasador

para 4 dite - Zeri

Zëvendëskryeministri i Serbisë, Aleksandar Vulin, nga Rusia ka reaguar ndaj ambasadorit amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier, se nuk është qëndrim i SHBA-së ajo që u tha në deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”...

Hovenier: Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë duhet të përfundojë me njohje reciproke

para 4 dite - Syri

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. “Përfundimi i këtij...

Hovenier: Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë duhet të përfundojë me njohje reciproke

para 4 dite - Syri

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. “Përfundimi i këtij...

“Pjesë e patjetërsueshme e Serbisë”, Hovenier: Kosova shtet i pavarur dhe sovran, kjo s’është për debat dhe s’rinegociohet

para 4 dite - Reporteri

Ambasadori i ShBA-së në Kosovë, Jeff Hovenier ka reaguar në samitin e Ballkanit Perëndimor që po mbahet në Prishtinë lidhur seancën e përbashkët të Qeverisë së Serbisë dhe asaj të Republika Sërpskas në...

Vulin nga Moska i reagon Hovenierit dhe e rikthen termin ofendues “shiptari”: S’ju njohim si ambasador

para 4 dite - Gazeta Express

Zëvendëskryeministri i Serbisë, Aleksandar Vulin, nga Rusia i ka reaguar ambasadorit amerikan në Kosovë, Geoffrey Hovenier, se nuk është qëndrim i SHBA-së ajo që u tha në deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”...

Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje reciproke, diçka më pak se kjo nuk e përmbushë vizionin tonë për një Evropë në paqe

para 4 dite - Klan Kosova

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka kërkuar sërish nga Kosova dhe Serbia që të zbatojnë obligimet nga procesi i dialogut. Megjithatë Hovenier, në fjalimin e tij në Samitin e Ballkanit Perëndimor...

Hovenier i quan shprehje revanshiste deklaratat e të ashtuquajturit ‘’Kuvend panserb’’: Pavarësia e Kosovës nuk rinegociohet

para 4 dite - Klan Kosova

Ambasadori amerikan, Jeffrey Hovenier, ka shprehur shqetësim mbi deklaratën e Kuvendit të ashtuquajtur ‘’gjithëserb’’, me të cilën pretendohet se Kosova ‘’është pjesë e pandashme e Serbisë’’. Ndaj kësaj...

Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje reciproke, diçka më pak se kjo nuk e përmbushë vizionin tonë për një Evropë në paqe

para 4 dite - GazetaBlic

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka kërkuar sërish nga Kosova dhe Serbia që të zbatojnë obligimet nga procesi i dialogut. Megjithatë Hovenier, në fjalimin e tij në Samitin e Ballkanit Perëndimor...

Vulin nga Moska i reagon Hovenierit: S’ju njohim si ambasador

para 4 dite - Tetova Sot

Zëvendëskryeministri i Serbisë, Aleksandar Vulin, nga Rusia i ka reaguar ambasadorit amerikan në Kosovë, Geoffrey Hovenier, se nuk është qëndrim i SHBA-së ajo që u tha në deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”...

Hovenier: Përfundimi i procesit të dialogut duhet të jetë njohja reciproke, jo diçka më pak

para 4 dite - Lajmi.net

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier ka qenë sot pjesëmarrës në Samitin e Ballkanit Perëndimor 2024 në Prishtinë. Me këtë rast ambasadori amerikan ka deklaruar se dialogu ndërmjet...

Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje reciproke, diçka më pak se kjo nuk e përmbushë vizionin tonë

para 4 dite - OraInfo

Ambasadori amerika në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka kërkuar sërish nga Kosova dhe Serbia që të zbatojnë obligimet nga procesi i dialogut. Megjithatë Hovenier, në fjalimin e tij në Samitin e Ballkanit Perëndimor...

Ambasadori Hovenier: Dialogu Kosovë-Serbi duhet të përfundojë me njohje reciproke

para 4 dite - Lexo

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier ka ritheksuar se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë duhet të përfundojë me njohje reciproke. Gjithashtu shtoi se duhet një angazhim maksimal...

Hovenieri reagon për deklaratën e Kuvendit ‘gjithëserb’: Kosova është e pavarur, kjo as s’debatohet

para 4 dite - Epoka e Re

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeff Hovenier është shprehur i shqetësuar mbi deklaratën e Kuvendit të ashtuquajtur “gjithëserb”, ku pretendohet se Kosova është pjesë e pandarë e Serbisë. Ai ka thënë se...

Vulin nga Moska i reagon Hovenierit: S’ju njohim si ambasador

para 4 dite - Infokusi

Zëvendëskryeministri i Serbisë, Aleksandar Vulin, nga Rusia i ka reaguar ambasadorit amerikan në Kosovë, Geoffrey Hovenier, se nuk është qëndrim i SHBA-së ajo që u tha në deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”...

Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje reciproke, diçka më pak se kjo nuk e përmbushë vizionin tonë për një Evropë në paqe

para 4 dite - Infokusi

Ambasadori amerika në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka kërkuar sërish nga Kosova dhe Serbia që të zbatojnë obligimet nga procesi i dialogut. Megjithatë Hovenier, në fjalimin e tij në Samitin e Ballkanit Perëndimor...

Hovenier: Përfundimi i procesit të dialogut Kosovë-Serbi duhet të jetë njohja reciproke

para 4 dite - ATV Live

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë duhet të përfundojë me njohje reciproke dhe jo “diçka më pak se kjo”. Hovenier tha se duhet angazhim...

Hovenier për deklaratat e të ashtuquajturit “Kuvend panserb”: Shprehje revanshiste, Pavarësia e Kosovës nuk rinegociohet

para 4 dite - Periskopi

Hovenier për deklaratat e të ashtuquajturit “Kuvend panserb”: Shprehje revanshiste, Pavarësia e Kosovës nuk rinegociohet 11 Jun, 12:14 Ambasadori amerikan, Jeffrey Hovenier, ka shprehur shqetësim mbi deklaratën...

Hovenier: Përfundimi i procesit të dialogut Kosovë-Serbi duhet të jetë njohja reciproke

para 4 dite - Ekonomia Online

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë duhet të përfundojë me njohje reciproke dhe jo “diçka më pak se kjo”. Hovenier tha se duhet angazhim...

Eskalon Vulini, ofendon Hovenierin dhe shqiptarët

para 4 dite - Epoka e Re

Politikani më famëkeq aktualisht në skenën politike serbe, i sanksionuari nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Aleksandër Vulin, është lëshuar në gjuhën e tij të zakonshme fyese ndaj amerikanëve, por edhe...

Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje

para 4 dite - FaxWeb

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. “Përfundimi i këtij...

Vulin nga Moska i reagon Hovenierit dhe e rikthen termin ofendues “shiptari”: S’ju njohim si ambasador

para 4 dite - Gazeta10

Zëvendëskryeministri i Serbisë, Aleksandar Vulin, nga Rusia i ka reaguar ambasadorit amerikan në Kosovë, Geoffrey Hovenier, se nuk është qëndrim i SHBA-së ajo që u tha në deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”...

Hovenier: Përfundimi i procesit të dialogut Kosovë-Serbi duhet të jetë njohja reciproke, jo diçka më pak

para 4 dite - Gazeta10

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë duhet të përfundojë me njohje reciproke dhe jo “diçka më pak se kjo”. Hovenier tha se duhet angazhim...

Hovenier: Përfundimi i procesit të dialogut Kosovë-Serbi duhet të jetë njohja reciproke, jo diçka më pak

para 4 dite - Realiteti

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë duhet të përfundojë me njohje reciproke dhe jo “diçka më pak se kjo”. Hovenier tha se duhet angazhim...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Portalb

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje

para 4 dite - Arbresh

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. “Përfundimi i këtij...

Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje

para 4 dite - Dosja.al

KOSOVË- Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. “Përfundimi...

Ambasada amerikane në Sarajevë: Deklarata e Kuvendit “gjithëserb” sulm i rrezikshëm ndaj Bosnjes

para 4 dite - Top24

Ambasada amerikane në Sarajevë tha të hënën se përfundimet e miratuara në Kuvendin gjithserb lidhur me Marrëveshjen e Paqes së Dejtonit dhe shtetin e pavarur të Bosnje dhe Hercegovinës, nuk paraqesin mbrojtje...

Ambasada amerikane në Sarajevë: Deklarata e Kuvendit “gjithëserb” sulm i rrezikshëm ndaj Bosnjes

para 4 dite - Klan

Ambasada amerikane në Sarajevë tha të hënën se përfundimet e miratuara në Kuvendin gjithserb lidhur me Marrëveshjen e Paqes së Dejtonit dhe shtetin e pavarur të Bosnjë dhe Hercegovinës, nuk paraqesin mbrojtje...

Ambasadori i SHBA: Dialogu me Serbinë duhet të përfundojë me njohjen e Kosovës

para 4 dite - Euronews

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. “Përfundimi i këtij...

Hovenier: Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë duhet të përfundojë me njohje reciproke

para 4 dite - Euronews

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë është një sfidë që duhet tejkaluar vetëm me njohje reciproke dhe jo diçka më pak. “Përfundimi i këtij...

Hovenier për deklaratat e të ashtuquajturit “Kuvend panserb”: Shprehje revanshiste, Pavarësia e Kosovës nuk rinegociohet

para 4 dite - Dukagjini

Ambasadori amerikan, Jeffrey Hovenier, ka shprehur shqetësim mbi deklaratën e Kuvendit të ashtuquajtur “gjithëserb”, në të cilën pretendohet se “Kosova është pjesë e pandashme e Serbisë”. ”Ne shprehim...

Ambasada amerikane në Sarajevë: Deklarata e Kuvendit “gjithëserb” sulm i rrezikshëm ndaj Bosnjes

para 4 dite - Alfax

Ambasada amerikane në Sarajevë tha të hënën se përfundimet e miratuara në Kuvendin gjithserb lidhur me Marrëveshjen e Paqes së Dejtonit dhe shtetin e pavarur të Bosnje dhe Hercegovinës, nuk paraqesin mbrojtje...

Vulin nga Moska i reagon Hovenierit: S’ju njohim si ambasador

para 4 dite - Almakos

Zëvendëskryeministri i Serbisë, Aleksandar Vulin, nga Rusia i ka reaguar ambasadorit amerikan në Kosovë, Geoffrey Hovenier, se nuk është qëndrim i SHBA-së ajo që u tha në deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”...

Hovenier: Dialogu të përfundojë me njohje reciproke

para 4 dite - Bota Press

Ambasadori amerika në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka kërkuar sërish nga Kosova dhe Serbia që të zbatojnë obligimet nga procesi i dialogut. Megjithatë Hovenier, në fjalimin e tij në Samitin e Ballkanit Perëndimor...

Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje reciproke

para 4 dite - Periskopi

Hovenier: Dialogu duhet të përfundojë me njohje reciproke 11 Jun, 11:17 Ambasadori amerika në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka kërkuar sërish nga Kosova dhe Serbia që të zbatojnë obligimet nga procesi i dialogut....

Vulin nga Moska i reagon Hovenierit: S’ju njohim si ambasador

para 4 dite - Periskopi

Vulin nga Moska i reagon Hovenierit: S’ju njohim si ambasador 11 Jun, 11:28 Zëvendëskryeministri i Serbisë, Aleksandar Vulin, nga Rusia i ka reaguar ambasadorit amerikan në Republikën e Kosovës, Geoffrey...

SHBA reagoi për deklarata në asamblenë “gjithëserbe”, nervozohet Vuçiq: Do t’i bëj pyetje Ambasadës Amerikane në Sarajevë, më besoni nuk do të kenë përgjigje

para 4 dite - Gazeta Express

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka reaguar ndaj deklaratës së Ambasadës së SHBA-së në Bosnje dhe Hercegovinë. “Ambasada amerikane në Sarajevë e ka thënë pjesën e saj. Do të marrin përgjigje. Për...

Asgjë e re nga Fronti i Lindjes në “Botën serbe”!

para 4 dite - Bota Sot

Të dielën u zhvillua parada e asaj që quhet “Bota serbe”! Ceremonia e kësaj parade u zhvillua në Beograd. Në të morën pjesë deputetët dhe zyrtarë të lartë të Serbisë, Republikës Srpska, si dhe ata të Listës...

Ambasada e SHBA kundër “Parlamentit gjithëserb”: Po e sulmoni Dejtonin

para 4 dite - RTV 21

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Sarajevë ka thënë se deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat...

Ambasada amerikane: Deklarata 'gjithëserbe', sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Syri

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Indeks online

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Top Channel

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

SHBA për “Kuvendin gjithëserb”: Sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Syri.net Kosova

“Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime”, ka deklaruar...

SHBA: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - RTV 21

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Sarajevë ka thënë se deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat...

SHBA: Deklarata “gjithëserbe”, sulm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Gazeta Shqip

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Kallxo

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

SHBA shuplakë Dodikut dhe Vuçiqit: Deklarata “gjithëserbe” sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Telegrafi

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Srpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Lajm

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtoni...

para 4 dite - BalkanWeb

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Koha.mk

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Panorama

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

SHBA: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit

para 4 dite - RTK

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

SHBA për “Kuvendin gjithëserb”: Sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - GazetaBlic

“Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime”, ka deklaruar...

SHBA për të ashtuquajturin “Kuvend gjithëserb”: Sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Lajmi.net

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Opinion

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

SHBA për “Kuvendin gjithëserb”: Sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Pressonline

“Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime”, ka deklaruar...

Ambasada amerikane në Sarajevë: Deklarata e Kuvendit “gjithserb” sulm i rrezikshëm ndaj Bosnjës

para 4 dite - Zëri i Amerikës

Ambasada amerikane në Sarajevë tha të hënën se përfundimet e miratuara në Kuvendin gjithserb lidhur me Marrëveshjen e Paqes së Dejtonit dhe shtetin e pavarur të Bosnjë dhe Hercegovinës, nuk paraqesin mbrojtje...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - ABC News

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

SHBA shuplakë Dodikut dhe Vuçiqit: Deklarata “gjithëserbe” sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Shenja

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës, Republika Srpska, buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën Ambasada...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Bota Sot

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Evropa e Lirë

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Deklarata e Kuvendit gjithëserb, amerikanët godasin lidershipin në Banja Llukë: Sulm ndaj Daytonit, s’ka RS jashtë Bosnjës

para 4 dite - Zeri

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Sarajevë ka reaguar pas të ashtuquajturit “Kuvendi Gjithpopullor serb”. Përmes një komunikate në “X”, kjo ambasadë “goditi” lidershipin serb në pushtet të...

SHBA-ja e qartë: Nuk ka Republikë Serbe jashtë Bosnjës

para 4 dite - Reporteri

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Sarajevë ka reaguar pas të ashtuquajturit “Kuvendi Gjithpopullor serb”. Përmes një komunikate në “X”, kjo ambasadë “goditi” lidershipin serb në pushtet të...

Deklarata e Kuvendit gjithëserb, amerikanët godasin lidershipin në Banja Llukë: Sulm ndaj Daytonit, s’ka RS jashtë Bosnjës

para 4 dite - Gazeta Express

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Sarajevë ka reaguar pas të ashtuquajturit “Kuvendi Gjithpopullor serb”. Përmes një komunikate në “X”, kjo ambasadë “goditi” lidershipin serb në pushtet të...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Flaka

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Ambasada amerikane në Sarajevë: Deklarata e Kuvendit “gjithserb” sulm i rrezikshëm ndaj Bosnjës

para 4 dite - Dosja.al

SARAJEVË- Ambasada amerikane në Sarajevë tha të hënën se përfundimet e miratuara në Kuvendin gjithserb lidhur me Marrëveshjen e Paqes së Dejtonit dhe shtetin e pavarur të Bosnjë dhe Hercegovinës, nuk paraqesin...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Open-TV

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

SHBA: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Gazeta10

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Ambasada amerikane ‘shuplakë’ Dodikut dhe Vuçiqit: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Periskopi

Ambasada amerikane ‘shuplakë’ Dodikut dhe Vuçiqit: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës 10 Jun, 21:52 Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Periskopi

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës 10 Jun, 21:52 Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e...

SHBA: Deklarata “gjithëserbe”, sulm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Lapsi

Facebook Twitter Telegram Linkedin Messenger Viber Wechat Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Shqip

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Bosnjën

para 4 dite - Euronews

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

SHBA: Deklarata “gjithëserbe”, sulm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Dosja.al

SARAJEVË- Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime,...

SHBA për “Kuvendin gjithëserb”: Sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Dukagjini

“Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime”, ka deklaruar...

Ambasada amerikane: Deklarata “gjithëserbe”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit dhe institucioneve të Bosnjës

para 4 dite - Arbresh

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

Ambasada e SHBA: Deklarata e “kuvendit gjithëserb”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit

para 4 dite - Euronews

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës (BeH), Republika Sërpska (RS), buron nga dezinformatat ligjore dhe është e mbushur me plot gabime, tha të hënën...

25 vite nga lufta e Kosovës, eksperti Pula: Jemi bërë pjesë e shumë organiz...

para 4 dite - BalkanWeb

Shqiprim Pula, njohës i marrëdhënieve ndërkombëtare, në një lidhje me Skype në News 24 komentoi aktivitetet që po mbahen në Kosovë, në kohën kur mbushen 25 vite, që kur Kosova ka dalë nga lufta me Serbinë....

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 4 dite - Lajm

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Hovenieri për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Serbe: S’është qëndrim yni, e kemi njohur Kosovën jemi krenarë për këtë

para 4 dite - Syri.net Kosova

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

SHBA BE dhe ju shtetet e QUINT-it, edhe gjenerali Ëesley Clark është kundër Asociacionit serb

para 4 dite - Bota Sot

Gjenerali Ëesley Clark i cili në vitin 1999 e udhëhoqi fushatën ajrore 78 ditore të NATO-s kundër caqeve serbe, duke e deryryar ushtrinë serbe të tërhiqet nga Kosova, gjatë qëndrimit të tij në Kosovë më...

Hovenier: Nuk është qëndrim i ShBA-së deklarata e “Kuvendit gjithëserb” për Kosovën

para 5 dite - Klan Kosova

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jefrrey Hovenier, ka thënë se nuk e mbështesin deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, e cila u miratua në një takim mes Qeverisë së Serbisë dhe asaj...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - RTV 21

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiqit

para 5 dite - Gazeta Tema

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiç, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

Flet Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska

para 5 dite - Bota Sot

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Deklarat e Serbisë dhe Republikës Sërpska, Ambasadori i SHBA për Kosovën: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Ora news

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Hovenieri për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Serbe: S’është qëndrim yni, e kemi njohur Kosovën jemi krenarë për këtë

para 5 dite - Indeks online

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Srpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Zhurnal

16 Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti...

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiqit

para 5 dite - Zeri

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiqit

para 5 dite - Nistori

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

“Kosova pjesë e Serbisë”- Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Panorama

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë, e kemi njohur Kosovën jemi krenar për këtë

para 5 dite - Indeks online

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Hovenieri për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Zeri

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiqit

para 5 dite - GazetaBlic

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë, e kemi njohur Kosovën jemi krenar për këtë

para 5 dite - OraInfo

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Kallxo

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiqit

para 5 dite - RTV 21

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Tetova Sot

Ai theksoi se SHBA-ja e ka njohur Kosovën si shtet të pavarur dhe se SHBA-ja do të qëndrojë prapa këtij qëndrimi “me krenari”.Gjatë të ashtuquajturit Kuvend gjithëserb të 8 qershorit u theksua që ai i...

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiqit

para 5 dite - Reporteri

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Reporteri

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiqit

para 5 dite - Gazeta Express

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiçit

para 5 dite - Klan

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiç, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiqit

para 5 dite - Evropa e Lirë

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

Bosnja ngrit alaramin/ “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiqit!

para 5 dite - Bota Sot

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Evropa e Lirë

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - GazetaBlic

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Bosnja: 'Kuvendi gjithëserb', projekt i rrezikshëm i Vuçiqit

para 5 dite - Syri

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiçit

para 5 dite - Opinion

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiç, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

Në Beograd mbahet “Kuvendi gjithëserb” i Serbisë dhe Republikës Serbe

para 5 dite - Zëri i Amerikës

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiç tha të shtunën se dialogu është rruga thelbësore për zgjidhjen e problemeve mes serbëve dhe shqiptarëve, ndërsa kërkoi respektimin e marrëveshjeve të arritura në Bruksel...

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiç

para 5 dite - Dosja.al

BOSNJË- “Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiç, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për...

Vuçiq: Duhet një zgjidhje kompromisi për Kosovën

para 5 dite - Populli

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç tha ai “nuk mund të ketë zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Dukagjini

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Gazeta10

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Almakos

Ai theksoi se SHBA-ja e ka njohur Kosovën si shtet të pavarur dhe se SHBA-ja do të qëndrojë prapa këtij qëndrimi “me krenari”.Gjatë të ashtuquajturit Kuvend gjithëserb të 8 qershorit u theksua që ai i...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska për Kosovën: S’është qëndrimi i ShBA-së e as i QUINT-it

para 5 dite - Periskopi

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska për Kosovën: S’është qëndrimi i ShBA-së e as i QUINT-it 10 Jun, 14:07 Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier,...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Bota Press

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë, e kemi njohur Kosovën jemi krenar për këtë

para 5 dite - Ekonomia Online

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Bosnja: ‘Kuvendi gjithëserb, projekt i rrezikshëm i Vuçiqit’

para 5 dite - Epoka e Re

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Srpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Dosja.al

KOSOVË- Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - FaxWeb

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska për Kosovën: S’është qëndrimi i ShBA-së e as i QUINT-it

para 5 dite - ATV Live

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Euronews

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Serbia dhe RS në kundërshtim të Rezolutës për Srebrenicën

para 5 dite - DW

Manifestime me folklor e fishekzjarre dhe një deklaratë prej 49 pikash - janë rezultatet e protestës në Beograd, ku folën Vuçiq e tjerë. Ndërsa Dodik dërgoi mesazhe lufte, Vuçiq foli për paqen! Argëtim...

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiqit

para 5 dite - Arbresh

“Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili lidhet drejtpërdrejt me përpjekjet e Rusisë për të destabilizuar Evropën Juglindore dhe për të larguar...

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

para 5 dite - Arbresh

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb...

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiqit

para 5 dite - Periskopi

Bosnja: “Kuvendi gjithëserb”, projekt i rrezikshëm i Vuçiqit 10 Jun, 13:38 “Kuvendi gjithëserb” është një projekt i rrezikshëm i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili lidhet drejtpërdrejt me...

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”

para 5 dite - Koha.mk

Përveç pjesës për emrin, në Deklaratë përmendet edhe që Kosova “është pjesë e patjetërsueshme e Serbisë”, dhe që Kuvendi gjithëserb mbështet përpjekjet e Republikës së Serbisë për ruajtjen e integritetit...

Dodik: Etniteti serb do të mbajë referendum për pavarësinë

para 5 dite - Syri.net Kosova

Lideri serb i Bosnjës, Milorad Dodik, ka bërë të ditur se një referendum për pavarësinë e entitetit të Republikës Srpska do të mbahet në një datë që do të përcaktohet më vonë. “Ka një vendim për dorëzuar,...

Profesori serb i Fakultetin Filozofik në një mënyrë e pranon se Qeveria e Serbisë fshihet pas sulmit në Banjskë

para 5 dite - Gazeta Express

Ekziston një mendim se Mali i Zi po i jepet Serbisë si kompensim jo vetëm për Kosovën e humbur, por edhe për statusin e ardhshëm të entitetit të Republikës Srpska brenda Bosnjë-Hercegovinës. Kështu mendon...

Profesori serb në një mënyrë e pranon se Qeveria e Serbisë fshihet pas sulmit në Banjskë

para 5 dite - Bota Sot

Ekziston një mendim se Mali i Zi po i jepet Serbisë si kompensim jo vetëm për Kosovën e humbur, por edhe për statusin e ardhshëm të entitetit të Republikës Srpska brenda Bosnjë-Hercegovinës. Kështu mendon...

Paralajmëron deputeti i Bundestagut: Parlamenti gjithëserb” duhet marrë seriozisht, si një kërcënim për paqen në rajonin e Ballkanit Perëndimor

para 5 dite - Gazeta Express

Parlamenti gjithëserb” duhet marrë seriozisht, si një kërcënim për paqen në rajonin e Ballkanit Perëndimor, edhe pse e gjithë kjo duket si folklor politik me të cilin Aleksandar Vuçiq dhe Milorad Dodik...

Paralajmëron deputeti i Bundestagut: “Parlamenti gjithëserb” duhet marrë seriozisht si një kërcënim për paqen në rajonin e Ballkanit Perëndimor

para 5 dite - Zeri

Parlamenti gjithëserb” duhet marrë seriozisht, si një kërcënim për paqen në rajonin e Ballkanit Perëndimor, edhe pse e gjithë kjo duket si folklor politik me të cilin Aleksandar Vuçiq dhe Millorad Dodik...

Dodik: Etniteti serb do të mbajë referendum për pavarësinë

para 5 dite - Syri

Lideri serb i Bosnjës, Milorad Dodik, ka bërë të ditur se një referendum për pavarësinë e entitetit të Republikës Srpska do të mbahet në një datë që do të përcaktohet më vonë. “Ka një vendim për dorëzuar,...

Paralajmëron deputeti i Bundestagut: Parlamenti gjithëserb” duhet marrë seriozisht, si një kërcënim për paqen në rajonin e Ballkanit Perëndimor

para 5 dite - Realiteti

Parlamenti gjithëserb” duhet marrë seriozisht, si një kërcënim për paqen në rajonin e Ballkanit Perëndimor, edhe pse e gjithë kjo duket si folklor politik me të cilin Aleksandar Vuçiq dhe Milorad Dodik...

Profesori serb në një mënyrë e pranon se Qeveria e Serbisë fshihet pas sulmit në Banjskë

para 5 dite - Almakos

Ekziston një mendim se Mali i Zi po i jepet Serbisë si kompensim jo vetëm për Kosovën e humbur, por edhe për statusin e ardhshëm të entitetit të Republikës Srpska brenda Bosnjë-Hercegovinës. Kështu mendon...

Profesori serb në një mënyrë e pranon se Qeveria e Serbisë fshihet pas sulmit në Banjskë

para 5 dite - Bota Press

Ekziston një mendim se Mali i Zi po i jepet Serbisë si kompensim jo vetëm për Kosovën e humbur, por edhe për statusin e ardhshëm të entitetit të Republikës Srpska brenda Bosnjë-Hercegovinës. Kështu mendon...

Vuçiq: Për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi, nuk mundet që shqiptarët fitojnë gjithçka dhe serbët humbasin të gjitha

para 5 dite - Radio Kosova e Lire

Kryetari i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç ka thënë ai “nuk mund të ketë zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka...

Paralajmëron deputeti i Bundestagut: Parlamenti gjithëserb” duhet marrë seriozisht, si një kërcënim për paqen në rajonin e Ballkanit Perëndimor

para 5 dite - Periskopi

Paralajmëron deputeti i Bundestagut: Parlamenti gjithëserb” duhet marrë seriozisht, si një kërcënim për paqen në rajonin e Ballkanit Perëndimor 10 Jun, 8:23 Parlamenti gjithëserb” duhet marrë seriozisht,...

“Serbia mund ta provokojë sërish një konflikt në Ballkan”/ Ngritet alarmi shqetësues pas “Kuvendit gjithëserb”

para 5 dite - Bota Sot

Se Serbia po bën hapa drejt “Botës serbe”, këtë e dëshmoi edhe tubimi i mbajtur në Beograd me moton “Kuvendi gjithë-serb”. Në këtë Kuvend pjesëmarrës përveç akterëve polotikë serbë, ishte edhe presidenti...

Dodik: Etniteti serb do të mbajë referendum për pavarësinë

para 5 dite - Ora news

Lideri serb i Bosnjës, Milorad Dodik, ka bërë të ditur se një referendum për pavarësinë e entitetit të Republikës Srpska do të mbahet në një datë që do të përcaktohet më vonë. “Ka një vendim për dorëzuar,...

“Serbia mund ta provokojë sërish një konflikt në Ballkan”/ Ngritet alarmi shqetësues pas “Kuvendit gjithë-serb”

para 5 dite - Bota Sot

Se Serbia po bën hapa drejt “Botës serbe”, këtë e dëshmoi edhe tubimi i mbajtur në Beograd me moton “Kuvendi gjithë-serb”. Në këtë Kuvend pjesëmarrës përveç akterëve polotikë serbë, ishte edhe presidenti...

“Kuvendi gjithëserb”, Republika Sërpska do ta ratifikojë në korrik

para 5 dite - Tetova Sot

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar një ditë...

“Serbia mund ta provokojë sërish një konflikt në Ballkan”/ Ngritet alarmi shqetësues pas “Kuvendit gjithëserb”

para 5 dite - Syri.mk

Se Serbia po bën hapa drejt “Botës serbe”, këtë e dëshmoi edhe tubimi i mbajtur në Beograd me moton “Kuvendi gjithë-serb”. Në këtë Kuvend pjesëmarrës përveç akterëve polotikë serbë, ishte edhe presidenti...

Deklarata për Kosovën në “Kuvendin gjithëserb”, “Bomba që pritet të shpërthej”

para 5 dite - Pressonline

Bombë që mund të shpërthejë në çdo moment po vlerësohet në Kosovë, deklarata e nënshkruar nga presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiq dhe Republika Serpska. Në deklaratën e një dite me parë, që u shpalos...

Vuçiq: Duhet një zgjidhje kompromisi për Kosovën

para 5 dite - Tetova Sot

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç tha ai “nuk mund të ketë zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka...

Deklarata për Kosovën në “Kuvendin gjithëserb”, “Bomba që pritet të shpërthej”

para 5 dite - Dukagjini

Bombë që mund të shpërthejë në çdo moment po vlerësohet në Kosovë, deklarata e nënshkruar nga presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiq dhe Republika Serpska. Në deklaratën e një dite me parë, që u shpalos...

Vuçiq: Nuk ka marrëveshje me Kosovën, ishim shumë afër kompromisit tani s’ka as dialog

para 5 dite - Indeks online

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, gjatë një interviste për mediumin zviceran “Die Weltwoche”, ka folur për dialogun Kosovë-Serbi. Sipas tij, ishte afër një kompromis – por thotë se nuk është arritur....

Për Vuçiqin s’ekziston marrëveshja me Kosovën: Ishim shumë afër kompromisit, tani s’ka as dialog

para 5 dite - Gazeta Express

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, gjatë një interviste për mediumin zviceran “Die Weltwoche”, ka folur për dialogun Kosovë-Serbi, sipas të cilit “s’ka marrëveshje me Kosovën”. Sipas tij, ishte afër...

Kuvendi gjithëserb, mesazh i rrezikshëm për Kosovën

para 5 dite - ATV Live

Përgatiti: Haris Ademi Unifikimi i politikës, akademisë dhe kishës serbe, në Kuvendin Mbarëserb të shtunën në Beograd, po shihet si një nga mesazhet më të rrezikshme në drejtim të shtetit Kosovës. Në deklaratën...

Vuçiq: Nuk ka marrëveshje me Kosovën, ishim shumë afër kompromisit tani s’ka as dialog

para 5 dite - Fakti Ditor

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, gjatë një interviste për mediumin zviceran “Die Weltwoche”, ka folur për dialogun Kosovë-Serbi. Sipas tij, ishte afër një kompromis – por thotë se nuk është arritur....

Vuçiq: Nuk ka marrëveshje me Kosovën, ishim shumë afër kompromisit tani s’ka as dialog

para 5 dite - Gazeta10

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, gjatë një interviste për mediumin zviceran “Die Weltwoche”, ka folur për dialogun Kosovë-Serbi . Sipas tij, ishte afër një kompromis – por thotë se nuk është arritur....

Vuçiq: Duhet një zgjidhje kompromisi për Kosovën

para 6 dite - Lajm

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç tha ai “nuk mund të ketë zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka...

Republika Srpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 5 dite - InfoShqip

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Srpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

“Kuvendi gjithëserb”, Republika Sërpska do ta ratifikojë në korrik

para 6 dite - Alsat-M

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar një ditë...

Vuçiq: Duhet një zgjidhje kompromisi për Kosovën

para 6 dite - GazetaBlic

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç tha ai “nuk mund të ketë zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka...

Vuçiq: Duhet një zgjidhje kompromisi për Kosovën

para 6 dite - OraInfo

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç tha ai “nuk mund të ketë zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka...

Vuçiq: Duhet një zgjidhje kompromisi për Kosovën

para 6 dite - Telegrafi

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç tha ai nuk mund të ketë një zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka,...

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq: Duhet një zgjidhje kompromisi për K...

para 6 dite - BalkanWeb

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç tha ai nuk mund të ketë një zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka,...

“Kuvendi gjithëserb” , Republika Sërpska do ta ratifikojë në korrik

para 6 dite - Alsat-M

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar një ditë...

Republika Sërpska do të ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Opinion

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Vuçiq: Duhet një zgjidhje kompromisi për Kosovën

para 6 dite - Zeri

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç tha ai nuk mund të ketë një zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka,...

Vuçiq: Duhet një zgjidhje kompromisi për Kosovën

para 6 dite - Klan Kosova

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç tha ai “nuk mund të ketë zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka...

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Nistori

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Vuçiq kërkon zgjidhje kompromisi për Kosovën dhe jo të njëanshme

para 5 dite - Populli

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç tha ai “nuk mund të ketë zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka...

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - RTV 21

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Rep.Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e `Kuvendit gjithëserb` në korrik

para 6 dite - RTK

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Republika Srpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Telegrafi

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Srpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Lajm

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Gazeta Express

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

LDK reagon ndaj “Këshill gjithëserb”: Alarmi i Beogradit është kurdisje e një bombe që mund të shpërthej në çdo çast

para 6 dite - Kallxo

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka reaguar ndaj deklaratës së lëshuar nga i ashtuquajturi “Kuvendi gjithëserb”, në të cilën thuhej se “Kosova është pjesë e patjetërsueshme e Serbisë”. LDK ka kërkuar...

LDK reagon ndaj deklaratës së “Kuvendit gjithëserb”: Alarmi i djeshëm në Beograd, është kurdisje e një bombe

para 6 dite - Syri.net Kosova

Lidhja Demokratike e Kosovës, ka reaguar ndaj deklaratës së lëshuar nga i ashtuquajturi “Kuvendi gjithëserb”, që thuhej se “Kosova është e patjetërsueshme e Serbisë”. LDK, shkruan se Serbia dje, shpalli...

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Portalb

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor,...

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Indeks online

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik ku përmendet edhe Kosova

para 6 dite - Zeri

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - GazetaBlic

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Kallxo

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Vuçiq: Duhet një zgjidhje kompromisi për Kosovën

para 6 dite - 3SHI

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç tha ai “nuk mund të ketë zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka...

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Evropa e Lirë

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

LDK për deklaratën në `Kuvendin gjithëserb`: Bombë që mund të shpërthejë

para 6 dite - RTK

Lidhja Demokratike e Kosovës ka reaguar lidhur me deklaratën që ka dalë nga Kuvendi gjithëserb, duke e quajtur një bombë që mund të shpërthejë në çdo çast. LDK u bën thirrje partnerëve ndërkombëtarë që...

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Bota Sot

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Infokusi

Kështu ka thënë kryetari i Asamblesë, Nenad Stevandiq. “Kuvendi gjithëserb” është mbajtur më 8 qershor në Beograd. Përgjatë takimit, Qeveria e Serbisë dhe ajo e Republikës Sërpska, e kanë nënshkruar Deklaratën...

Vuçiq: Duhet një zgjidhje kompromisi për Kosovën

para 6 dite - Alfax

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç tha ai “nuk mund të ketë zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka...

Vuçiq: Duhet një zgjidhje kompromisi për Kosovën

para 6 dite - Ekonomia Online

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç tha ai “nuk mund të ketë zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka...

Vuçiqi: Duhet një zgjidhje kompromisi për Kosovën

para 6 dite - Epoka e Re

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, ka deklaruar se për Kosovën nevojitet një zgjidhje kompromisi dhe se siç ka thënë ai “nuk mund të ketë zgjidhje të njëanshme sipas së cilës shqiptarët fitojnë gjithçka...

LDK: Deklarata e “Kuvendit gjithëserb” tregon qëllimin e Serbisë për zhbërjen e Kosovës dhe Bosnjë e Hercegovinës

para 6 dite - Radio Kosova e Lire

Lidhja Demokratike e Kosovës ka reaguar ndaj deklaratës të së ashtuquajturit “Kuvendit gjithëserb” duke tërhequr vërejtjen se kjo deklaratë trego qëllimin e Serbisë për zhbërjen e Kosovës dhe Bosnjë e...

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Pressonline

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Mbajtja e tubimit panserb dje ne Beograd, LDK: Kurdisje e një bombe që mund të shpërthejë në çdo rast

para 6 dite - Lajmi.net

Lidhja Demokratike e Kosovës ka reaguar ndaj deklaratës së lëshuar nga i ashtuquajturi “Kuvendi gjithëserb”, në të cilën thuhej se “Kosova është pjesë e patjetërsueshme e Serbisë”. Në reagimin e tyre thuhet...

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e ‘Kuvendit gjithëserb’ në korrik

para 6 dite - Epoka e Re

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Arbresh

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Republika Sërpska do ta ratifikojë deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Dosja.al

SERBI - Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar...

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - ATV Live

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Republika Sërpska do ta ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Ekonomia Online

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Republika Sërpska do të ratifikojë Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb” në korrik

para 6 dite - Euronews

Asambleja Kombëtare e entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës, Republikës Sërpska, do të mbajë një seancë në fillim të korrikut, për të ratifikuar Deklaratën e “Kuvendit gjithëserb”, të nënshkruar më 8 qershor....

Institucionalizimi i klerofashizmit serb

para 6 dite - Ekonomia Online

Themelimi i djeshëm i Këshillit Kombëtar të Popullit Serb në Beograd nga ana e Këshillit Gjithëserb paraqet zyrtarizimin e platformës së hegjemonizmit të njohur serb nga “Naçertanja” e Garashaninit si...

Ambasadori Jeffrey Hovenier synon ta dëmtojë Kosovën viktimë dhe ta ndihmojë Serbinë gjenocidale

para 6 dite - Bota Sot

Ky ambasador i papërgjegjshëm i SHBA-së, kërkon pa asnjë fije turpi që Kosova t’i realizojë tërë zotimet nga dialogu Kosovë-Serbi, ndërsa nga Serbia nuk kërkon të realizojë asgjë. Kjo trysni bëhet që Kosova...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK