Siri nuk ishte mjaftueshëm i zgjuar, ChatGPT do ta shtojë atë, Musk kërcënon Apple për gjithçka

para 5 dite - Alsat-M

Në konferencën e saj WWDC të hënën, Apple njoftoi një ridizajnim të plotë të Siri-t, si dhe një numër zgjidhjesh të reja për versionin e ardhshëm të sistemit operativ iOS. Është e gjitha pjesë e një sistemi...

Apple njofton bashkëpunimin me OpenAI/ ChatGPT tashmë në Iphone

para 5 dite - ABC News

Apple u fut zyrtarisht në garën e inteligjencës artificiale, duke njoftuar një marrëveshje me krijuesin e ChatGPT OpenAI. Kjo për të përdorur teknologjinë e kompanisë në produktet e veta dhe duke treguar...

Apple njofton bashkëpunimin me OpenAI/ ChatGPT tashmë në Iphone

para 5 dite - Lexo

Apple u fut zyrtarisht në garën e inteligjencës artificiale, duke njoftuar një marrëveshje me krijuesin e ChatGPT OpenAI. Kjo për të përdorur teknologjinë e kompanisë në produktet e veta dhe duke treguar...

Elon Musk kërcënon të ndalojë përdorimin e pajisjeve Apple në kompanitë e tij për shkak të partneritetit me OpenAI

para 5 dite - Ina

Miliarderi i teknologjisë Elon Musk u zotua të hënën të ndalojë përdorimin e pajisjeve Apple në kompanitë e tij pasi prodhuesi i iPhone njoftoi një partneritet me OpenAI, krijuesin e ChatGPT. “Nëse Apple...

Modaliteti i ri i lojës i iPhone e bën atë “më të shpejtë” dhe “me reagim të përmirësuar”

para 5 dite - Ina

Apple po sjell Game Mode në pajisjet iOS si pjesë e iOS 18. Funksioni i ri u njoftua në WWDC 2024. Kur modaliteti i video-lojës është i aktivizuar, pajisja juaj do të minimizojë aktivitetin e sfondit për...

Apple zbulon veçori të reja të inteligjencës artificiale dhe marrëveshjen me OpenAI

para 5 dite - Syri

Apple ka hyrë në garën e Inteligjencës Artificiale dhe do ta fusë këtë teknologji në pajisjet e saj më të reja. Apple prezantoi veçori të reja të hënën në përpjekje për t'iu bashkuar garës së inteligjencës...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - Ina

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Elon Musk kërcënon të ndalojë përdorimin e pajisjeve Apple në kompanitë e t...

para 5 dite - BalkanWeb

Miliarderi i teknologjisë Elon Musk u zotua të hënën të ndalojë përdorimin e pajisjeve Apple në kompanitë e tij pasi prodhuesi i iPhone njoftoi një partneritet me OpenAI, krijuesin e ChatGPT. “Nëse Apple...

Apple prezantoi versionin më të fundit macOS quajtur Sequoia

para 5 dite - Pressonline

macOS mori disa përditësime të konsiderueshme në konferencën WWDC të Apple që u mbajt në Cupertino ditën e Hënë. Versioni më i fundit i sistemit operativ quhet macOS Sequoia. Një prej risive më të mëdha...

Elon Musk kërcënon të ndalojë përdorimin e pajisjeve Apple në kompanitë e tij për shkak të partneritetit me OpenAI

para 5 dite - Zhurnal

5 Miliarderi i teknologjisë Elon Musk u zotua të hënën të ndalojë përdorimin e pajisjeve Apple në kompanitë e tij pasi prodhuesi i iPhone njoftoi një partneritet me OpenAI, krijuesin e ChatGPT. “Nëse Apple...

Elon Musk kërcënon të ndalojë përdorimin e pajisjeve Apple në kompanitë e tij për shkak të partneritetit me OpenAI

para 5 dite - Telegrafi

Miliarderi i teknologjisë Elon Musk u zotua të hënën të ndalojë përdorimin e pajisjeve Apple në kompanitë e tij pasi prodhuesi i iPhone njoftoi një partneritet me OpenAI, krijuesin e ChatGPT. “Nëse Apple...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - Bota Sot

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - Panorama

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - ABC News

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - Opinion

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - BalkanWeb

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - Gazeta Express

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - Klan

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - Ora news

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - Zeri

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - Evropa e Lirë

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Modaliteti i ri i lojës i iPhone e bën atë “më të shpejtë” dhe “me reagim të përmirësuar”

para 5 dite - Telegrafi

Apple po sjell Game Mode në pajisjet iOS si pjesë e iOS 18. Funksioni i ri u njoftua në WWDC 2024. Kur modaliteti i video-lojës është i aktivizuar, pajisja juaj do të minimizojë aktivitetin e sfondit për...

Modaliteti i ri i lojës i iPhone e bën atë “më të shpejtë” dhe “me reagim të përmirësuar”

para 5 dite - Zhurnal

7 Apple po sjell Game Mode në pajisjet iOS si pjesë e iOS 18. Funksioni i ri u njoftua në WWDC 2024. Kur modaliteti i video-lojës është i aktivizuar, pajisja juaj do të minimizojë aktivitetin e sfondit...

Modaliteti i ri i lojës i iPhone e bën atë “më të shpejtë” dhe “me reagim të përmirësuar”

para 5 dite - Bota Sot

Apple po sjell Game Mode në pajisjet iOS si pjesë e iOS 18. Funksioni i ri u njoftua në WWDC 2024. Kur modaliteti i video-lojës është i aktivizuar, pajisja juaj do të minimizojë aktivitetin e sfondit për...

Elon Musk paralajmëron ndalimin e iPhone dhe pajisjeve të tjera Apple

para 5 dite - ABC News

Elon Musk thotë se do të ndalojë pajisjet Apple në kompanitë e tij. Apple njoftoi më herët të hënën se do të integronte teknologjinë e OpenAI në iPhone-ët e saj. Kur përdoruesit flasin me Siri, ai do të...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - FaxWeb

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Modaliteti i ri i lojës i iPhone e bën atë “më të shpejtë” dhe “me reagim të përmirësuar”

para 5 dite - Pressonline

Apple po sjell Game Mode në pajisjet iOS si pjesë e iOS 18. Funksioni i ri u njoftua në WWDC 2024. Kur modaliteti i video-lojës është i aktivizuar, pajisja juaj do të minimizojë aktivitetin e sfondit për...

iPadOS 18 vjen me një kalkulator të integruar

para 5 dite - Pressonline

Apple ofroi një pamje paraprake të iPadOS 18 gjatë fjalimit kryesor të WWDC 2024, duke ofruar një paraqitje të shkurtër të versionit më të fundit të softuerit të tabletit të saj. Ashtu si vitet e mëparshme,...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - Periskopi

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac 11 Jun, 9:24 Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës...

Apple Intelligence quhet tentativa e parë e Apple në AI

para 5 dite - Shqip

Apple vendosi të hyjë në botën AI në mënyrën më “Apple” të mundshme. Në WWC, konferenca vjetore e zhvilluesve të kompanisë, Apple zbuloi Apple Intelligence, një version i branduar i AI nga gjiganti i iPhone....

"Në lartësi të reja", Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - Dosja.al

SHBA- Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - Arbresh

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Apple përfshin ChatGPT-në në pajisjet iPhone e Mac

para 5 dite - Euronews

Gjiganti i teknologjisë, Apple, do ta përditësojë aplikacionin e tij zanor, Siri, dhe sistemet e tjera operative me souftuerin e inteligjencës artificiale, ChatGPT. Përditësimet do t’u mundësojnë përdoruesve...

Elon Musk paralajmëron ndalimin e iPhone dhe pajisjeve të tjera Apple

para 5 dite - Arbresh

Elon Musk thotë se do të ndalojë pajisjet Apple në kompanitë e tij. Apple njoftoi më herët të hënën se do të integronte teknologjinë e OpenAI në iPhone-ët e saj. Kur përdoruesit flasin me Siri, ai do të...

Apple integron ChatGPT në Siri

para 5 dite - Pressonline

Apple do të bashkëpunojë me OpenAI për të vendosur ChatGPT në Siri njoftoi kompania në konferencën e zhvilluesve WWDC ditën e Hënë. ChatGPT do të jetë i disponueshëm pa pagesë në iOS 18 dhe macOS Sequoia...

iPadOS 18 vjen me një kalkulator të integruar

para 5 dite - Bota Sot

Apple ofroi një pamje paraprake të iPadOS 18 gjatë fjalimit kryesor të WWDC 2024, duke ofruar një paraqitje të shkurtër të versionit më të fundit të softuerit të tabletit të saj. Ashtu si vitet e mëparshme,...

iPadOS 18 vjen me një kalkulator të integruar

para 5 dite - Telegrafi

Apple ofroi një pamje paraprake të iPadOS 18 gjatë fjalimit kryesor të WWDC 2024, duke ofruar një paraqitje të shkurtër të versionit më të fundit të softuerit të tabletit të saj. Ashtu si vitet e mëparshme,...

Elon Musk paralajmëron ndalimin e iPhone dhe pajisjeve të tjera Apple

para 5 dite - Bota Sot

Elon Musk thotë se do të ndalojë pajisjet Apple në kompanitë e tij. Apple njoftoi më herët të hënën se do të integronte teknologjinë e OpenAI në iPhone-ët e saj. Kur përdoruesit flasin me Siri, ai do të...

Elon Musk paralajmëron ndalimin e iPhone dhe pajisjeve të tjera Apple

para 5 dite - Klan Kosova

Elon Musk thotë se do të ndalojë pajisjet Apple në kompanitë e tij. Apple njoftoi më herët të hënën se do të integronte teknologjinë e OpenAI në iPhone-ët e saj. Kur përdoruesit flasin me Siri, ai do të...

Elon Musk paralajmëron ndalimin e iPhone dhe pajisjeve të tjera Apple

para 5 dite - Zeri

Elon Musk thotë se do të ndalojë pajisjet Apple në kompanitë e tij. Apple njoftoi më herët të hënën se do të integronte teknologjinë e OpenAI në iPhone-ët e saj. Kur përdoruesit flasin me Siri, ai do të...

Musk paralajmëron ndalimin e iPhone dhe pajisjeve të tjera Apple

para 5 dite - GazetaBlic

Elon Musk thotë se do të ndalojë pajisjet Apple në kompanitë e tij. Apple njoftoi më herët të hënën se do të integronte teknologjinë e OpenAI në iPhone-ët e saj. Kur përdoruesit flasin me Siri, ai do të...

Apple e pranon ekzistencën e Inteligjencës Artificiale

para 5 dite - Indeks online

Kompania që dikur refuzoi të përdorte termin “inteligjencë artificiale” kur fliste për veçoritë e saj të mësimit të makinerive, tani ka përmirësime të AI në platformat e saj. Kompania ka qenë pas atyre...

Inteligjenca Artificiale: OpenAI po e mund Google, po kujt i duhet?

para 5 dite - Syri.net Kosova

Kur OpenAI nxorri ChatGPT në nëntor 2022, ishte një goditje për Google. Inteligjenca Artificiale gjenerative premtonte një mënyrë të re për të patur qasje në informacionin e të gjithë botës. Shkonte përtej...

Apple TV Plus do t’ju tregojë se kush është aktori në filmin që jeni duke shikuar

para 5 dite - Bota Sot

tvOS i Apple, softueri që funksionon në pajisjet e transmetimit të Apple TV të kompanisë, rrallëherë është një fokus i madh në WWDC. Por, ende po merr disa veçori të reja këtë vjeshtë. Funksioni Enhance...

Apple TV Plus do t’ju tregojë se kush është aktori në filmin që jeni duke shikuar

para 5 dite - Telegrafi

tvOS i Apple, softueri që funksionon në pajisjet e transmetimit të Apple TV të kompanisë, rrallëherë është një fokus i madh në WWDC. Por, ende po merr disa veçori të reja këtë vjeshtë. Funksioni Enhance...

Inteligjenca Artificiale: OpenAI po e mund Google, po kujt i duhet?

para 5 dite - Syri

Kur OpenAI nxorri ChatGPT në nëntor 2022, ishte një goditje për Google. Inteligjenca Artificiale gjenerative premtonte një mënyrë të re për të patur qasje në informacionin e të gjithë botës. Shkonte përtej...

Apple Intelligence quhet tentativa e parë e Apple në AI

para 5 dite - Pressonline

Apple vendosi të hyjë në botën AI në mënyrën më “Apple” të mundshme. Në WWC, konferenca vjetore e zhvilluesve të kompanisë, Apple zbuloi Apple Intelligence, një version i branduar i AI nga gjiganti i iPhone....

Apple pranon ekzistenën e Inteligjencës Artificiale

para 6 dite - Telegrafi

Apple prezantoi “Apple Intelligence” në WWDC 2024. Kompania që dikur refuzoi të përdorte termin “inteligjencë artificiale” kur fliste për veçoritë e saj të mësimit të makinerive, tani ka përmirësime të...

Apple pranon ekzistenën e Inteligjencës Artificiale

para 6 dite - Bota Sot

Apple prezantoi “Apple Intelligence” në WWDC 2024. Kompania që dikur refuzoi të përdorte termin “inteligjencë artificiale” kur fliste për veçoritë e saj të mësimit të makinerive, tani ka përmirësime të...

Apple sjell watchOS 11

para 6 dite - Bota Sot

Apple ka sjell watchOS 11, versionin më të fundit të platformës së saj të orëve inteligjente, në WWDC 2024. Zhvilluesit do të jenë në gjendje të fillojnë të ndërhyjnë me të duke filluar nga sot, ndërsa...

Apple prezanton watchOS 11 – modalitet të ri trajnimi dhe aktivitete të drejtpërdrejta

para 6 dite - Telegrafi

Apple ka sjell watchOS 11, versionin më të fundit të platformës së saj të orëve inteligjente, në WWDC 2024. Zhvilluesit do të jenë në gjendje të fillojnë të ndërhyjnë me të duke filluar nga sot, ndërsa...

Apple prezanton iOS 18 me ekran bazë më të personalizueshëm

para 6 dite - Telegrafi

Apple sapo ka njoftuar përmirësimin tjetër të madh të softuerit për iPhone: iOS 18. Në fjalimin kryesor të WWDC të kompanisë, zëvendëspresidenti i softuerit, Craig Federighi demonstroi një mori përmirësimesh...

Google shton përdorimin e inteligjencës artificiale në motorin e kërkimit në internet

para 5 dite - Almakos

Kompania Google njoftoi të martën, më 14 maj, se do të përdorë inteligjencën artificiale në motorin e saj të kërkimit për t’u ofruar përdoruesve informacionin që ata duan më shpejt. Por kjo teknologji...

Nga AI, përditësimet deri tek Siri – çfarë pritet nga konferenca vjetore e zhvilluesve të Apple

para 6 dite - Telegrafi

Konferenca vjetore e zhvilluesve në mbarë botën e Apple (WWDC) do të jetë në qendër të vëmendjes sot me Inteligjencën Artificiale (AI) që pritet të jetë fokusi kryesor. Ngjarja WWDC shërben si një platformë...

Çfarë mund të shohim në WWDC 2024 – konferencën vjetore të Zhvilluesve në mbarë botën të Apple?

para 6 dite - Zhurnal

10 Çdo vit, WWDC e Apple vjen e treta pas konferencave të zhvilluesve I/O të Google dhe Microsoft Build, dhe Apple vështirë se ka pasur ndonjëherë nevojë të shpallë një produkt si përgjigje. Megjithatë,...

Çfarë mund të shohim në WWDC 2024 – konferencën vjetore të Zhvilluesve në mbarë botën të Apple?

para 6 dite - Telegrafi

Çdo vit, WWDC e Apple vjen e treta pas konferencave të zhvilluesve I/O të Google dhe Microsoft Build, dhe Apple vështirë se ka pasur ndonjëherë nevojë të shpallë një produkt si përgjigje. Megjithatë, këtë...

Opsioni kthehet në aplikacion, çfarë do të prezantojë Apple

para 6 dite - Koha.mk

Apple do të nxjerrë një aplikacion të ri, Passëords që do të prezantohet në Worldwide Developers Conference më 10 qershor, raporton Bloomberg. Aplikacioni do të ruajë të dhënat e hyrjes në platforma të...

Apple publikon reklamën e re ‘të çuditshme’ për veçorinë me prekje të dyfishtë

para 6 dite - Ina

Tetorin e kaluar, kur Apple prezantoi watchOS 10.1, përditësimi solli një veçori të re në Apple Watch Series 9 dhe Apple Watch Ultra 2: gjestet me prekje të dyfishtë. Duke trokitur shpejt dy herë, Apple...

Apple publikon reklamën e re ‘të çuditshme’ për veçorinë me prekje të dyfishtë

para 6 dite - Zhurnal

10 Tetorin e kaluar, kur Apple prezantoi watchOS 10.1, përditësimi solli një veçori të re në Apple Watch Series 9 dhe Apple Watch Ultra 2: gjestet me prekje të dyfishtë. Duke trokitur shpejt dy herë, Apple...

Apple publikon reklamën e re ‘të çuditshme’ për veçorinë me prekje të dyfishtë

para 6 dite - Telegrafi

Tetorin e kaluar, kur Apple prezantoi watchOS 10.1, përditësimi solli një veçori të re në Apple Watch Series 9 dhe Apple Watch Ultra 2: gjestet me prekje të dyfishtë. Duke trokitur shpejt dy herë, Apple...

Apple pritet të zbulojë bashkëpunimin me OpenAI në WWDC

para 6 dite - Pressonline

Apple më në fund do të tregojë historinë e saj AI në WWDC 2024, por mbase nuk do të jetë ajo që jemi mësuar të shohim në evenimentet e Google, Microsoft apo OpenAI. Përkundrazi Apple mund të lançojë disa...

Apple publikon reklamën e re ‘të çuditshme’ për veçorinë me prekje të dyfishtë

para 6 dite - Arbresh

Tetorin e kaluar, kur Apple prezantoi watchOS 10.1, përditësimi solli një veçori të re në Apple Watch Series 9 dhe Apple Watch Ultra 2: gjestet me prekje të dyfishtë. Duke trokitur shpejt dy herë, Apple...

Apple përgatit një aplikacion të ri, ja çfarë do të bëjë

para një jave - Telegrafi

Këtë vit, Apple mund të prezantojë një aplikacion të veçantë për fjalëkalime, të quajtur thjesht Passwords. Siç shkruan Mark Gurman, gazetar i Bloomberg, aplikacioni i ri do të jetë pjesë e iOS, iPadOS...

Apple përgatit një aplikacion të ri, ja çfarë do të bëjë

para një jave - Bota Sot

Këtë vit, Apple mund të prezantojë një aplikacion të veçantë për fjalëkalime, të quajtur thjesht Passwords. Siç shkruan Mark Gurman, gazetar i Bloomberg, aplikacioni i ri do të jetë pjesë e iOS, iPadOS...

Tani mund të flisni me ChatGPT-në derisa përdorni aplikacione të tjera

para një jave - Bota Sot

Më shumë se një vit më parë, OpenAl prezantoi chatbot-in me Inteligjencë Artificiale (Al), ChatGPT, për iPhone, dhe që nga ajo kohë vazhdimisht nxjerr përditësime për të përmirësuar përvojën e përdoruesve....

Tani mund të flisni me ChatGPT-në ndërsa përdorni aplikacione të tjera

para një jave - Alsat-M

Më shumë se një vit më parë, OpenAl prezantoi chatbot-in me Inteligjencë Artificiale (Al), ChatGPT, për iPhone, dhe që nga ajo kohë vazhdimisht nxjerr përditësime për të përmirësuar përvojën e përdoruesve....

Tani mund të flisni me ChatGPT-në ndërsa përdorni aplikacione të tjera

para një jave - Zhurnal

3 Më shumë se një vit më parë, OpenAl prezantoi chatbot-in me Inteligjencë Artificiale (Al), ChatGPT, për iPhone, dhe që nga ajo kohë vazhdimisht nxjerr përditësime për të përmirësuar përvojën e përdoruesve....

Tani mund të flisni me ChatGPT-në ndërsa përdorni aplikacione të tjera

para një jave - BalkanWeb

Më shumë se një vit më parë, OpenAl prezantoi chatbot-in me Inteligjencë Artificiale (Al), ChatGPT, për iPhone, dhe që nga ajo kohë vazhdimisht nxjerr përditësime për të përmirësuar përvojën e përdoruesve....

Tani mund të flisni me ChatGPT-në, ndërsa përdorni aplikacione të tjera

para një jave - Zeri

Më shumë se një vit më parë, OpenAl prezantoi chatbot-in me Inteligjencë Artificiale (Al), ChatGPT, për iPhone, dhe që nga ajo kohë vazhdimisht nxjerr përditësime për të përmirësuar përvojën e përdoruesve....

Tani mund të flisni me ChatGPT-në ndërsa përdorni aplikacione të tjera

para një jave - Telegrafi

Më shumë se një vit më parë, OpenAl prezantoi chatbot-in me Inteligjencë Artificiale (Al), ChatGPT, për iPhone, dhe që nga ajo kohë vazhdimisht nxjerr përditësime për të përmirësuar përvojën e përdoruesve....

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK