Nga Sarajeva në Srebrenicë – Nis maratona në kujtim të gjenocidit

para një jave - Nistori

Një kolonë motoçiklistësh, pjesëmarrës në maratonën “Të mos harrohet dhe të mos përsëritet”, u nis të mërkurën nga Sarajeva për në Srebrenicë, ku, më 11 korrik, do të përkujtohet përvjetori i 29-të i gjenocidit...

Nga Sarajeva në Srebrenicë, nis maratona në kujtim të gjenocidit

para një jave - Koha.mk

Një kolonë motoçiklistësh, pjesëmarrës në maratonën “Të mos harrohet dhe të mos përsëritet”, u nis të mërkurën nga Sarajeva për në Srebrenicë, ku, më 11 korrik, do të përkujtohet përvjetori i 29-të i gjenocidit...

Nga Sarajeva në Srebrenicë - nis kujtimi për gjenocidin

para një jave - RTK

Një kolonë motoçiklistësh, pjesëmarrës në maratonën “Të mos harrohet dhe të mos përsëritet”, u nis të mërkurën nga Sarajeva për në Srebrenicë, ku, më 11 korrik, do të përkujtohet përvjetori i 29-të i gjenocidit...

Nga Sarajeva në Srebrenicë - nis maratona në kujtim të gjenocidit

para një jave - Syri

Një kolonë motoçiklistësh, pjesëmarrës në maratonën “Të mos harrohet dhe të mos përsëritet”, u nis të mërkurën nga Sarajeva për në Srebrenicë, ku, më 11 korrik, do të përkujtohet përvjetori i 29-të i gjenocidit...

Nga Sarajeva në Srebrenicë – nis maratona në kujtim të gjenocidit

para një jave - Ditore

Një kolonë motoçiklistësh, pjesëmarrës në maratonën “Të mos harrohet dhe të mos përsëritet”, u nis të mërkurën nga Sarajeva për në Srebrenicë, ku, më 11 korrik, do të përkujtohet përvjetori i 29-të i gjenocidit...

Nga Sarajeva në Srebrenicë – nis maratona në kujtim të gjenocidit

para një jave - Lajmëtari

Një kolonë motoçiklistësh, pjesëmarrës në maratonën “Të mos harrohet dhe të mos përsëritet”, u nis të mërkurën nga Sarajeva për në Srebrenicë, ku, më 11 korrik, do të përkujtohet përvjetori i 29-të i gjenocidit...

Nga Sarajeva në Srebrenicë – nis maratona në kujtim të gjenocidit

para një jave - Alfax

Një kolonë motoçiklistësh, pjesëmarrës në maratonën “Të mos harrohet dhe të mos përsëritet”, u nis të mërkurën nga Sarajeva për në Srebrenicë, ku, më 11 korrik, do të përkujtohet përvjetori i 29-të i gjenocidit...

Nga Sarajeva në Srebrenicë – nis maratona në kujtim të gjenocidit

para një jave - Arbresh

Një kolonë motoçiklistësh, pjesëmarrës në maratonën “Të mos harrohet dhe të mos përsëritet”, u nis të mërkurën nga Sarajeva për në Srebrenicë, ku, më 11 korrik, do të përkujtohet përvjetori i 29-të i gjenocidit...

Nga Sarajeva në Srebrenicë – nis maratona në kujtim të gjenocidit

para një jave - Euronews

Një kolonë motoçiklistësh, pjesëmarrës në maratonën “Të mos harrohet dhe të mos përsëritet”, u nis të mërkurën nga Sarajeva për në Srebrenicë, ku, më 11 korrik, do të përkujtohet përvjetori i 29-të i gjenocidit...

Türkiye: 11 korriku - Dita Ndërkombëtare e Gjenocidit në Srebrenicë

para një jave - TRT Balkan

Vendimi i presidentit të Türkiyes, Recep Tayyip Erdoğan, për të shënuar 11 korrikun si Ditën Ndërkombëtare të Përkujtimit të Gjenocidit në Srebrenicë është publikuar në Gazetën Zyrtare të këtij vendi....

Mbledhësit e shpirtrave të Srebrenicës

para një jave - 3SHI

“Salihu dhe salihët vijnë këtu për t’i mbledhur shpirtrat e viktimave të gjenocidit të Srebrenicës.”, u them unë shokëve të mi, për të shtuar se “Edhe vetë rruga jonë, që është në anën e kundërt të kolonës...

Mbledhësit e shpirtrave të Srebrenicës

para një jave - Alfax

“Salihu dhe salihët vijnë këtu për t’i mbledhur shpirtrat e viktimave të gjenocidit të Srebrenicës.”, u them unë shokëve të mi, për të shtuar se “Edhe vetë rruga jonë, që është në anën e kundërt të kolonës...

Sarajeva përcjell eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë

para një jave - Lajm

Një autokolonë me eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë parakaloi të martën në Sarajevë, në prag të shënimit të përvjetorit të 29-të të masakrës. Rrugës për në Qendrën Përkujtimore Potoçari,...

Sarajeva përcjell eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë

para një jave - Top24

Një autokolonë me eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë parakaloi të martën në Sarajevë, në prag të shënimit të përvjetorit të 29-të të masakrës. Rrugës për në Qendrën Përkujtimore Potoçari,...

Sarajeva përcjell eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë

para një jave - BalkanWeb

Një autokolonë me eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë parakaloi të martën në Sarajevë, në prag të shënimit të përvjetorit të 29-të të masakrës. Rrugës për në Qendrën Përkujtimore Potoçari,...

Sarajeva përcjell eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë

para një jave - Zeri

Një autokolonë me eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë parakaloi të martën në Sarajevë, në prag të shënimit të përvjetorit të 29-të të masakrës. Rrugës për në qendrën përkujtimore "Potoçari",...

Sarajeva përcjell eshtrat e 14 viktimave të genocidit në Srebrenicë

para një jave - Tetova Sot

Një autokolonë me eshtrat e 14 viktimave të genocidit në Srebrenicë parakaloi të martën në Sarajevë, në prag të shënimit të përvjetorit të 29-të të masakrës. Rrugës për në Qendrën Përkujtimore Potoçari,...

Sarajeva përcjell eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë

para një jave - Bota Sot

Një autokolonë me eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë parakaloi të martën në Sarajevë, në prag të shënimit të përvjetorit të 29-të të masakrës. Rrugës për në Qendrën Përkujtimore Potoçari,...

Sarajeva përcjell eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë

para një jave - Evropa e Lirë

Një autokolonë me eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë parakaloi të martën në Sarajevë, në prag të shënimit të përvjetorit të 29-të të masakrës. Rrugës për në Qendrën Përkujtimore Potoçari,...

Sarajeva përcjell eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë

para një jave - Tetova Sot

Një autokolonë me eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë parakaloi të martën në Sarajevë, në prag të shënimit të përvjetorit të 29-të të masakrës. Rrugës për në Qendrën Përkujtimore Potoçari,...

U identifikuan gjatë vitit të kaluar, Sarajeva përcjell eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë

para një jave - Dosja.al

SARAJEVA- Një autokolonë me eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë parakaloi të martën në Sarajevë, në prag të shënimit të përvjetorit të 29-të të masakrës. Rrugës për në Qendrën Përkujtimore...

Sarajeva përcjell eshtrat e 14 viktimave të genocidit në Srebrenicë

para një jave - Klan Macedonia

Një autokolonë me eshtrat e 14 viktimave të genocidit në Srebrenicë parakaloi të martën në Sarajevë, në prag të shënimit të përvjetorit të 29-të të masakrës. Rrugës për në Qendrën Përkujtimore Potoçari,...

Sarajeva përcjell eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë

para një jave - Fol

Një autokolonë me eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë parakaloi të martën në Sarajevë, në prag të shënimit të përvjetorit të 29-të të masakrës. Rrugës për në Qendrën Përkujtimore Potoçari,...

Sarajeva përcjell eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë

para një jave - Euronews

Një autokolonë me eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë parakaloi të martën në Sarajevë, në prag të shënimit të përvjetorit të 29-të të masakrës. Rrugës për në Qendrën Përkujtimore Potoçari,...

Sarajeva përcjell eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë

para një jave - Arbresh

Një autokolonë me eshtrat e 14 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë parakaloi të martën në Sarajevë, në prag të shënimit të përvjetorit të 29-të të masakrës. Rrugës për në Qendrën Përkujtimore Potoçari,...

Obrien: Veriu i Kosovës dhe kërcënimet për shkëputjen e një pjese të Bosnjes, rreziqet kryesore për sigurinë në Ballkanin Perëndimor

para një jave - Pressonline

Ndihmëssekretari amerikan i Shtetit për Çështjet Evropiane dhe Euroaziatike, James O’Brien, i tha agjencisë serbe të lajmeve Tanjug se veriu i Kosovës dhe kërcënimet për shkëputjen e një pjese të Bosnje...

“Marshi i Paqes” niset drejt Srebrenicës, pjesëmarrësit ecin për 3 ditë në rrugët e njëjta që përdorën banorët

para një jave - Pressonline

Më 8 korrik, më shumë se 4.000 pjesëmarrës u nisën nga Nezuk, afër Tuzllës, në marshin prej 100 kilometrash drejt Srebrenicës. “Marshi i Paqes” organizohet për të nderuar viktimat e gjenocidit të vitit...

Pjesëmarrësit në “Marshin e Paqes” nisen drejt Srebrenicës

para një jave - Flaka

Më 8 korrik, më shumë se 4.000 pjesëmarrës u nisën nga Nezuk, afër Tuzllës, në marshin prej 100 kilometrash drejt Srebrenicës. “Marshi i Paqes” organizohet për të nderuar viktimat e gjenocidit të vitit...

Pjesëmarrësit në “Marshin e Paqes” nisen drejt Srebrenicës

para një jave - Top24

Më 8 korrik, më shumë se 4.000 pjesëmarrës u nisën nga Nezuk, afër Tuzllës, në marshin prej 100 kilometrash drejt Srebrenicës. “Marshi i Paqes” organizohet për të nderuar viktimat e gjenocidit të vitit...

BeH, nis Marshi i Paqes për nder të viktimave të gjenocidit të Srebrenicës

para një jave - Anadolu Agency

Beograd Sot në Bosnjë dhe Hercegovinë filloi marshimi treditor i paqes për të shënuar 29-vjetorin e gjenocidit të Srebrenicës, raporton Anadolu. Për vite me radhë, mijëra njerëz nga e gjithë bota vijnë...

Pjesëmarrësit në “Marshin e Paqes” nisen drejt Srebrenicës

para një jave - Lajm

Më 8 korrik, më shumë se 4.000 pjesëmarrës u nisën nga Nezuk, afër Tuzllës, në marshin prej 100 kilometrash drejt Srebrenicës. “Marshi i Paqes” organizohet për të nderuar viktimat e gjenocidit të vitit...

Marshi i paqes nis në Bosnje për të nderuar viktimat e gjenocidit të Srebrenicës

para një jave - Bota Sot

Marshi vjetor i paqes filloi të hënën, më 8 korrik, në Bosnje dhe Hercegovinë për të shënuar 29-vjetorin e gjenocidit të Srebrenicës. Për vite me radhë, mijëra njerëz nga e gjithë bota kanë ardhur çdo...

Marshi i paqes nis në Bosnje për të nderuar viktimat e gjenocidit të Srebrenicës

para një jave - KosovaPress

Marshi vjetor i paqes filloi të hënën, më 8 korrik, në Bosnje dhe Hercegovinë për të shënuar 29-vjetorin e gjenocidit të Srebrenicës. Për vite me radhë, mijëra njerëz nga e gjithë bota kanë ardhur çdo...

Mbahet "Marshi i Paqes" në Srebrenicë për hir të viktimave të gjenocidit

para një jave - TRT Balkan

Pothuajse 5,000 njerëz u nisën mëngjesin e sotëm nga Nezuk afër Sapna, rruga e Potoçarit, për të nderuar mijëra burra dhe djem të vrarë në gjenocidin në Srebrenicë në korrik 1995. Në tri ditët e ardhshme,...

Pjesëmarrësit në “Marshin e Paqes” nisen drejt Srebrenicës

para një jave - Telegrafi

Më 8 korrik, më shumë se 4.000 pjesëmarrës u nisën nga Nezuk, afër Tuzllës, në marshin prej 100 kilometrash drejt Srebrenicës. “Marshi i Paqes” organizohet për të nderuar viktimat e gjenocidit të vitit...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK